|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
mam taka cicha nadzieje, ze bede mile zaskoczona
|
|
#2312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Monia Hehe, dobrze że wszystko już zrobione, w domku czysto, w szafach przejrzyście, a i rzeczy się przydadzą na pewno potrzebującym
![]() Ja muszę w końcu zrobić porządek u mnie w szafie i wrzucić do wątku wymianki ciuszkowej Trzeba by tam odświeżyć asortyment ![]() Nom, nie schodź, nie warto, 57kg to już będzie mało, jak Ty teraz wyglądasz szczuplutko Najmniej ważyłam 53 kg, ale to już wyglądałam jak patyk, też do 57kg mam aspiracje jeszcze 0,8kg i będzie to umarzone 57![]() Dzisiaj z nami popiszesz! ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- To nie za szybko...? Na 7 dni powinno się chudnąć max 1,5kg... Ciekawe, może to woda zeszła. Albo w początkowej fazie odchudzania tak szybko Ci spadło.Ale i tak ładnie! ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Agunia Co Ty masz takiego stracha przed tym dentystą? Ale dobrze, że przeżyłaś.Kurczę, zazdroszczę takiej mobilizacji z tymi ćwiczeniami, mnie jak odpadnie 1 dzień, to potem leniuchuję przez tydzień No nic...Dzisiaj fit koniecznie!Nom, 85zł to nie tak dużo, w sumie...mało! Udało Ci się z zakupami ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
!!!---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze strasznie bałam sie dentysty panikara jestem jesli o to chodzi![]() NO ciuszki najtansze w sumie wybierałam w adidasach na co dzien nie chodze tyle co na siłke i fitness wiec nie chcialam duzo wydawac a dresiki najwyklejsze czarne
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na śniadanko znowu otręby z jog. owocowym i kawka.
Potem planuję wypić koktajl, kromeczke chleba, po fitnessie zjeść jabłko, a na wieczór małą miseczkę zupy groszkowej. Niestety, ale popołudniu nie będę miała jak zjeść obiadu Chyba że uda mi się do pojemniczka wziąć...ale to zobaczę, wtedy zamienię miejscami koktajl z zupką![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pełna tapeta na buzi, bizuteria i przeswitujace legginsy
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
No, a jak! Cycyki pod obcisłym topem, pępek na wierzchu, kolczyk oczywiście zwisa i na bieżni 3o minut truchtem
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- W końcu stworzyłam wątek ciuszkowy na wymianę! ![]() Dzisiaj jeszcze zrobię w szafie porządek, a jutro ciuszki wrzucę i heja
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dasz linka na watek ciuszkowy?
|
|
#2318 |
|
amor vincit omnia
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=615606 z pozdrowieniami od detektywa Eldo
|
|
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najpierw rzucę ciuszki, jutro dam linka w podpisie![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
|
|
#2320 |
|
amor vincit omnia
|
czekamy na ciuszki
|
|
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
Ja ostatnio po wizycie u dentysty 2 dni chodzilam ze spuchniętą wargą bo mi wbił znieczulenie gdzies gdzie chyba nie powienien az gwiazdki zobaczylam ![]() Cytat:
Ja siódme poty wylewam a Ty sie obijasz Właśnie w tej płytce jest dużo przysiadów, wspinan na palce oby mi ise tylko nogi bardzej nie rozbudowaly bo to bedzie porazka
|
||
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia na pewno będziesz mile zaskoczona
Zoska już dawno nic nie jadłam na noc i po kolacji NIC nie podjadałam, a te chipsy leżały napoczęte przez Tż ( on zawsze kupi, zje pare a później leży ta paczka i mnie kusi ) no i zjadłam, bo tak mnie do nich ciągnęło Dziś obiadek będzie ok, mama zrobiła botwinkę z młodych buraczków i koperkiem to zjem sobie miseczkę ![]() A co do włosów to mi się wydaje, że odrost jest duży nie lubię tak mieć, zawsze co 1,5-2 miesiące chodziłam do fryzjera, a teraz już 2,5 mies nie byłam Nie nie, żadnej nowej fryzurki nie będzie, bo nie chcę obcinać nawet nie wiem czy końce podetnę, jeżeli nie będzie to koniecznie to nie ![]() Sindy Oglądałam wczoraj w Rossmannie takie mgiełki i zastanawiam się nad kupnem chyba dziś się wybiorę, używała może któraś? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rbowanych.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...acniajacy.html
|
#2323 |
|
Zadomowienie
|
zooska: po fitnessie jak bardzo chcesz zjeść jakiś owoc, to lepiej banana wciągnij (lepiej uzupełnisz zapasy węgli). No i jakieś białko by się przydało...
Btw. byłam dzisiaj pierwszy raz w życiu na aquaaerobiku. W życiu nie przypuszczałam, że może być tak ciężko Ale zadowolona jestem, pomijając fakt, że przyszłam do spa z ręcznikiem a wyszłam bez... Ktoś się nie bał i zaj*&^, albo się pomylił. Na szczęście pożyczono mi bezpłatnie ręcznik i dostałam niewielki rabat za zajęcia.
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Meeedzik Oj, nie przejmuj się tymi czipsami Nic się nie stało. Ja mam tak z ciastakmi, Tż zje kilka, zostawia a miseczke odstawia do kuchni, a ja zawsze sie ucze w kuchni, a te stoją i kuszą!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Uroczysko Nom, aqua jest super! Niemiła przygoda z tym ręcznikiem...ludzie to ukradną, byle żeby ukraść... Jabłkiem też węgle uzupełnie, a po 19 lepiej zjeść jabłko niż banana
|
|
#2325 |
|
amor vincit omnia
|
aquaaerobic jest boski
ale może za miesiąc...
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska mój Tż to wszystko tak zostawia
czy chipsy, czy ciastka, czy orzeszki, nigdy nie zje do końca a ja siedzę później i tak podjadam No ale trudno, zjadłam i już nie będzie mnie kusić
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Tak długo mnie tutaj nie było i pewnie nikt nie zatęsknił bo byłam tutaj świeżynka. Zycie znowu mnie doświadczyło w okrutny i bezlitosny sposób. W ogromnym cierpieniu, mękach i strachu przed końcem na moich oczach umierał mój tatuś..... od lutego leczono go na rwę barkową a 26 kwietnia dowiedzieliśmy się, że to nie rwa tylko ostatnie stadium raka.Nasi cudowni lekarze a właściwie 4 nie połapało się, że to rak. 29 zabrało go pogotowie bo miał b. wysokie tętno a zmarł 7 maja. To okropne patrzeć na najukochańszą osobę jak leży jak rośłinka bezsilny,cierpiący i tak bardzo wystraszony a ja nie mogłam mu pomóc, nikt nie mógł mu już pomóc... to po prostu okrutne jak z chodzącego wydawałoby się zdrowego człowieka w kilka dni zrobi się roślinka, którą męczy nawet oddychanie..... tak bardzo mi źle i ciężko tak bardzo mi przykro i tak strasznie tęsknie.... |
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet nie wyobrażam sobie jak sie czułas i czujesz![]() Strasznie mi przykro
|
|
#2329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Ja dalej chora i mega śpiąca ostatnio tylko ciągle bym spała ahh, chcę już lato u mnie leje i zimno jak diabli ![]() dzięki, przyda się Dziękuję ![]() Woow opowiedz jak to zrobiłaś ![]() Cytat:
kuruję się kuruję i jakoś nie widać poprawy ![]() ![]() brawo za ćwiczenia wymiatasz Cytat:
nie byłam u lekarza Cytat:
strasznie mi przykro ściskam Cię mocno los bywa okrutny...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2330 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że nie tylko u mnie pogoda nie rozpieszcza...
heroine nie przejmuj się, zobaczysz, że zaraz przejdzie To chyba jakiś paskudny wirus, bo dużo moich znajomych chorujeJa na razie się trzymam. Żadnego obżerania się i słodyczy, chociaż obawiam się, że w weekend będzie jakieś pyszne ciasto czekoladowe. Ale bez przesady, jeden kawałek chyba można? ![]() Jak się tylko zrobi cieplej i będę miała ciut więcej czasu, to wracam do biegania
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Maminka myślałam ostatnio o Tobie, że tak znikłaś bez słowa. Strasznie mi jest przykro z powodu taty
Heroine u mnie też jest beznadziejna pogoda :/
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oszaleję! no mam nadzieję, że mi przejdzie, bo już nosa nie mogę dotykać, tak mnie boli jest suchy i czerwony ![]() Chcemy słońca ![]() Meeedzik, klikam Ci i klikam (Coctailikowi też ) i jeszcze Was nie widać na tej liście ludzieeeee
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
maminka83 Bardzo mi przykro z powodu Taty
Cytat:
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Maminka ... Bardzo Ci współczuję, jednak wiem że czego bym nie napisała, to i tak nie bardzo pomoże, teraz to tylko rodzina i najbliżsi przyjaciele mogą Cię wspierać. Mam nadzieję, że wszystko sobie poukładasz, a uwierz że można, bo przechodziłam przez to jako 14latka. Wierzę, że się uda ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Lorenail Super Oby tak dalej!!!!!!!!!!![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- U mnie dietkowo spoko Zjadłam tylko 2 kostki czekolady miętowej (a cale 2 tabliczki stoją przed nosem ) ale nie mogę przestać podkradać czekoladowych płatków do mleka No nie mogę!!!!!!!!!!![]() na 19.30 lecę na fitness, Shape mnie czeka godzinkę, wracam i do książek, jutro ważne koło jest ![]() ja też na was klikam dziewczyny!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cocktail Dzisiaj Cię nie wystawię, za 5 minut poćwiczę ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Będę ok 22 ![]() Na kolacje wpadła mała miseczka zupy groszkowej z 3 łyżkami makaronu pełno razowego
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Corn flakes z chocapicami Zawsze na diecie to jadłam i sie nie przejmuje wcale
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
nooo w koncu po pracy
![]() Zjadłam i odpoczywam a za chwilke biore sie za sprzatanie i ćwiczenia jeszcze dwa dni i weekendogolnie to zła jestem na siebie bo tego pieczywa nie moge cos ograniczyc mam wrazenie ze jak nie zjem chleba to jestem ciagle głodna chyba poprostu przestane kupowac![]()
|
#2337 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczynki
kiedyś próbowała się tu wypowiadać,ale do dziś dnia nie wiem dlaczego większość moich postów się nie pojawiło do dziśCały czas Was podczytuję i postanowiłam napisać,że kolejny raz podchodzę do diety 1200kcal,a to dzięki Wam....Wasze posty potrafią naprawdę zmotywować to jak,dacie mi drugą szansę?
|
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy
|
|
#2339 |
|
Zadomowienie
|
Hej ja żyję ale ledwo bo się rozchorowałam, gardło boli nie mogę śliny przełykać, uszy zatkane, gorączka
Także cały dzień śpię. Nawet nic zjeść nie mogę bo nie przechodzi mi przez gardło a głodna jestem już Może chociaż parówki zjem Dziś już chyba nie napiszę ale jutro się odezwę trzymajcie się
|
#2340 |
|
Przyczajenie
|
Odkąd pamiętam jestem na diecie. Mam 165cm wzrostu i ważę obecnie 54kg. Już małe sukcesy za mną, ale nie ukrywam,że najtrudniej jest zejść z tych ostatnich 5 kg......Męczę się z nimi od stycznia,ale czasami dam się skusić na coś słodkiego i efekt jest taki,że zamiast w dół,mam 3 kg na plusie
![]() Wiem,że to nie tragedia,ale mam wrażenie,że te nadprogramowe kg poszły mi w tyłek i uda i już nie mieszczę się w żadne z moich starych ciuchów.....mam nadzieję,że z Waszym wsparciem do 30 czerwca uda mi się osiągnąć upragnione 49kg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Trzeba by tam odświeżyć asortyment 

Na 7 dni powinno się chudnąć max 1,5kg... Ciekawe, może to woda zeszła. Albo w początkowej fazie odchudzania tak szybko Ci spadło.
No nic...Dzisiaj fit koniecznie!
jaka ja głupia jestem 

ostatnio tylko ciągle bym spała
los bywa okrutny...
ludzieeeee