Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-16, 10:28   #2311
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Agunia tyle ćwicząc na pewno będziesz miała boskie ciało jak się zważysz i zmierzysz to koniecznie się pochwal ile spadło
Napewno dam znac mam taka cicha nadzieje, ze bede mile zaskoczona

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 10:38   #2312
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Monia Hehe, dobrze że wszystko już zrobione, w domku czysto, w szafach przejrzyście, a i rzeczy się przydadzą na pewno potrzebującym
Ja muszę w końcu zrobić porządek u mnie w szafie i wrzucić do wątku wymianki ciuszkowej Trzeba by tam odświeżyć asortyment
Nom, nie schodź, nie warto, 57kg to już będzie mało, jak Ty teraz wyglądasz szczuplutko Najmniej ważyłam 53 kg, ale to już wyglądałam jak patyk, też do 57kg mam aspiracje jeszcze 0,8kg i będzie to umarzone 57

Dzisiaj z nami popiszesz!

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
W ciągu 12 dni schudłam 3 kg
Pozdrawiam
To nie za szybko...? Na 7 dni powinno się chudnąć max 1,5kg... Ciekawe, może to woda zeszła. Albo w początkowej fazie odchudzania tak szybko Ci spadło.
Ale i tak ładnie!

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Agunia Co Ty masz takiego stracha przed tym dentystą? Ale dobrze, że przeżyłaś.
Kurczę, zazdroszczę takiej mobilizacji z tymi ćwiczeniami, mnie jak odpadnie 1 dzień, to potem leniuchuję przez tydzień No nic...Dzisiaj fit koniecznie!

Nom, 85zł to nie tak dużo, w sumie...mało! Udało Ci się z zakupami

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Hej laseczki
A ja wczoraj w łóżku na wpierdzielałam się chipsów Tż nie jadł i nawet nie chciał a ja sama jadłam jaka ja głupia jestem
Raz nie zaszkodzi, tylko żeby to się rutyną nie stało! Dzisiaj zrób sobie popołudniu lżejsze jedzenie i będzie wszystko dobrze!!!

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
chcialabym tez koniecznie ujędrnic ciałko i na tym sie bardziej koncentruje teraz
Co będziesz robić na ujędrnienie? Bo mnie też to interesuje

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 10:39   #2313
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Monia Hehe, dobrze że wszystko już zrobione, w domku czysto, w szafach przejrzyście, a i rzeczy się przydadzą na pewno potrzebującym
Ja muszę w końcu zrobić porządek u mnie w szafie i wrzucić do wątku wymianki ciuszkowej Trzeba by tam odświeżyć asortyment
Nom, nie schodź, nie warto, 57kg to już będzie mało, jak Ty teraz wyglądasz szczuplutko Najmniej ważyłam 53 kg, ale to już wyglądałam jak patyk, też do 57kg mam aspiracje jeszcze 0,8kg i będzie to umarzone 57

Dzisiaj z nami popiszesz!

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

To nie za szybko...? Na 7 dni powinno się chudnąć max 1,5kg... Ciekawe, może to woda zeszła. Albo w początkowej fazie odchudzania tak szybko Ci spadło.
Ale i tak ładnie!

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Agunia Co Ty masz takiego stracha przed tym dentystą? Ale dobrze, że przeżyłaś.
Kurczę, zazdroszczę takiej mobilizacji z tymi ćwiczeniami, mnie jak odpadnie 1 dzień, to potem leniuchuję przez tydzień No nic...Dzisiaj fit koniecznie!

Nom, 85zł to nie tak dużo, w sumie...mało! Udało Ci się z zakupami

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Raz nie zaszkodzi, tylko żeby to się rutyną nie stało! Dzisiaj zrób sobie popołudniu lżejsze jedzenie i będzie wszystko dobrze!!!

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Co będziesz robić na ujędrnienie? Bo mnie też to interesuje
Nie wiem zawsze strasznie bałam sie dentysty panikara jestem jesli o to chodzi ale mus to mus

NO ciuszki najtansze w sumie wybierałam w adidasach na co dzien nie chodze tyle co na siłke i fitness wiec nie chcialam duzo wydawac a dresiki najwyklejsze czarne

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-16, 10:41   #2314
zooska
Zakorzenienie

Dzisiaj na śniadanko znowu otręby z jog. owocowym i kawka.
Potem planuję wypić koktajl, kromeczke chleba, po fitnessie zjeść jabłko, a na wieczór małą miseczkę zupy groszkowej. Niestety, ale popołudniu nie będę miała jak zjeść obiadu Chyba że uda mi się do pojemniczka wziąć...ale to zobaczę, wtedy zamienię miejscami koktajl z zupką

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
NO ciuszki najtansze w sumie wybierałam w adidasach na co dzien nie chodze tyle co na siłke i fitness wiec nie chcialam duzo wydawac a dresiki najwyklejsze czarne
No i dobrze, to tylko a siłkę, więc nie trzeba się stroić. Mnie rozwalają niektóre dziunie na fit. Ubrane, wymalowane, biżuteria wisi, no masakra xD Śmiech na sali, albo jak się wyginają na siłowni i rozglądają się, żeby ktoś na nie patrzył!

Stary 2012-05-16, 10:53   #2315
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj na śniadanko znowu otręby z jog. owocowym i kawka.
Potem planuję wypić koktajl, kromeczke chleba, po fitnessie zjeść jabłko, a na wieczór małą miseczkę zupy groszkowej. Niestety, ale popołudniu nie będę miała jak zjeść obiadu Chyba że uda mi się do pojemniczka wziąć...ale to zobaczę, wtedy zamienię miejscami koktajl z zupką

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

No i dobrze, to tylko a siłkę, więc nie trzeba się stroić. Mnie rozwalają niektóre dziunie na fit. Ubrane, wymalowane, biżuteria wisi, no masakra xD Śmiech na sali, albo jak się wyginają na siłowni i rozglądają się, żeby ktoś na nie patrzył!
ooo te to sa najlepsze pełna tapeta na buzi, bizuteria i przeswitujace legginsy

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-16, 11:10   #2316
zooska
Zakorzenienie

No, a jak! Cycyki pod obcisłym topem, pępek na wierzchu, kolczyk oczywiście zwisa i na bieżni 3o minut truchtem

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

W końcu stworzyłam wątek ciuszkowy na wymianę!
Dzisiaj jeszcze zrobię w szafie porządek, a jutro ciuszki wrzucę i heja

Stary 2012-05-16, 11:35   #2317
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
No, a jak! Cycyki pod obcisłym topem, pępek na wierzchu, kolczyk oczywiście zwisa i na bieżni 3o minut truchtem

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

W końcu stworzyłam wątek ciuszkowy na wymianę!
Dzisiaj jeszcze zrobię w szafie porządek, a jutro ciuszki wrzucę i heja
hahah dokładnie jakbys opisywała panny z siłowni na ktora chodze

Dasz linka na watek ciuszkowy?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-16, 11:38   #2318
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=615606 z pozdrowieniami od detektywa Eldo
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 11:40   #2319
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
hahah dokładnie jakbys opisywała panny z siłowni na ktora chodze

Jasne Ale najpierw rzucę ciuszki, jutro dam linka w podpisie

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=615606 z pozdrowieniami od detektywa Eldo
xD Dzięki dzięki xD!

Stary 2012-05-16, 11:41   #2320
Eldo_rado
amor vincit omnia

czekamy na ciuszki
Stary 2012-05-16, 11:54   #2321
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki
Pozdrawiam
Gratulacje

Cytat:
Tak, od 1 maja codziennie cwicze tylko jeden dzien mi odpadł
Tak polubiałam wysiłek, z enie wyobrazam sobie juz nie pocwiczyc , od razu lepiej sie czuje i humorek lepszy

Kuruj sie tam Kochana duzo zdrówka zycze

Gratuluje jak to zrobiłas?

Wczoraj dentyste jakos przezyłam,ale jestem załamana bo czeka mnie kilka wizyt jeszcze a ja sie tak strasznie bojewiem wiem wstyd
Byłam na malutkich zakupch kupiułam dresy na fitness koszulke do nich i adidaski biało-różowe i za wszystko dałam 85 zł w real, ciesze sie bo wydałam o wiele mniej niz myslalam ze pojdzie

No i zaliczyłam wczoraj godzine ABT 20 min rowerku i 10 min biezni
Wiec spaliłam gyrosa, który wpadł po pracy
Ladnie szalejesz z ćwiczeniami Ja ostatnio po wizycie u dentysty 2 dni chodzilam ze spuchniętą wargą bo mi wbił znieczulenie gdzies gdzie chyba nie powienien az gwiazdki zobaczylam

Cytat:

A ja zasnęłam po 21 xD I nie poćwiczyłam ale dzisiaj fitness

Mam to samo
-wypady
-przysiady
-przysiady, ale takie jakbys chciała na krześle usiąść
-wspinanie się na palcach
-skakanka
-agrafka

A basen?
No ładnie Ja siódme poty wylewam a Ty sie obijasz Właśnie w tej płytce jest dużo przysiadów, wspinan na palce oby mi ise tylko nogi bardzej nie rozbudowaly bo to bedzie porazka
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 12:19   #2322
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia na pewno będziesz mile zaskoczona
Zoska już dawno nic nie jadłam na noc i po kolacji NIC nie podjadałam, a te chipsy leżały napoczęte przez Tż ( on zawsze kupi, zje pare a później leży ta paczka i mnie kusi ) no i zjadłam, bo tak mnie do nich ciągnęło
Dziś obiadek będzie ok, mama zrobiła botwinkę z młodych buraczków i koperkiem to zjem sobie miseczkę
A co do włosów to mi się wydaje, że odrost jest duży nie lubię tak mieć, zawsze co 1,5-2 miesiące chodziłam do fryzjera, a teraz już 2,5 mies nie byłam
Nie nie, żadnej nowej fryzurki nie będzie, bo nie chcę obcinać nawet nie wiem czy końce podetnę, jeżeli nie będzie to koniecznie to nie
Sindy

Oglądałam wczoraj w Rossmannie takie mgiełki i zastanawiam się nad kupnem chyba dziś się wybiorę, używała może któraś?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...rbowanych.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...acniajacy.html
Stary 2012-05-16, 12:49   #2323
uroczysko
Zadomowienie

zooska: po fitnessie jak bardzo chcesz zjeść jakiś owoc, to lepiej banana wciągnij (lepiej uzupełnisz zapasy węgli). No i jakieś białko by się przydało...

Btw. byłam dzisiaj pierwszy raz w życiu na aquaaerobiku. W życiu nie przypuszczałam, że może być tak ciężko Ale zadowolona jestem, pomijając fakt, że przyszłam do spa z ręcznikiem a wyszłam bez... Ktoś się nie bał i zaj*&^, albo się pomylił. Na szczęście pożyczono mi bezpłatnie ręcznik i dostałam niewielki rabat za zajęcia.
uroczysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 14:39   #2324
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No ładnie Ja siódme poty wylewam a Ty sie obijasz Właśnie w tej płytce jest dużo przysiadów, wspinan na palce oby mi ise tylko nogi bardzej nie rozbudowaly bo to bedzie porazka
Rozciąganie jest dobre. Po każdym ćwiczeniu nóg musisz się bardzo dokładnie rozciągnąć!

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Meeedzik Oj, nie przejmuj się tymi czipsami Nic się nie stało. Ja mam tak z ciastakmi, Tż zje kilka, zostawia a miseczke odstawia do kuchni, a ja zawsze sie ucze w kuchni, a te stoją i kuszą!!!

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Uroczysko Nom, aqua jest super! Niemiła przygoda z tym ręcznikiem...ludzie to ukradną, byle żeby ukraść... Jabłkiem też węgle uzupełnie, a po 19 lepiej zjeść jabłko niż banana

Stary 2012-05-16, 14:40   #2325
Eldo_rado
amor vincit omnia

aquaaerobic jest boski nie mam teraz czasu, ani pieniązków niestety ale może za miesiąc...
Stary 2012-05-16, 14:51   #2326
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska mój Tż to wszystko tak zostawia czy chipsy, czy ciastka, czy orzeszki, nigdy nie zje do końca a ja siedzę później i tak podjadam
No ale trudno, zjadłam i już nie będzie mnie kusić
Stary 2012-05-16, 15:41   #2327
maminka83
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Tak długo mnie tutaj nie było i pewnie nikt nie zatęsknił bo byłam tutaj świeżynka.
Zycie znowu mnie doświadczyło w okrutny i bezlitosny sposób. W ogromnym cierpieniu, mękach i strachu przed końcem na moich oczach umierał mój tatuś..... od lutego leczono go na rwę barkową a 26 kwietnia dowiedzieliśmy się, że to nie rwa tylko ostatnie stadium raka.Nasi cudowni lekarze a właściwie 4 nie połapało się, że to rak. 29 zabrało go pogotowie bo miał b. wysokie tętno a zmarł 7 maja. To okropne patrzeć na najukochańszą osobę jak leży jak rośłinka bezsilny,cierpiący i tak bardzo wystraszony a ja nie mogłam mu pomóc, nikt nie mógł mu już pomóc... to po prostu okrutne jak z chodzącego wydawałoby się zdrowego człowieka w kilka dni zrobi się roślinka, którą męczy nawet oddychanie..... tak bardzo mi źle i ciężko tak bardzo mi przykro i tak strasznie tęsknie....
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 15:45   #2328
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Tak długo mnie tutaj nie było i pewnie nikt nie zatęsknił bo byłam tutaj świeżynka.
Zycie znowu mnie doświadczyło w okrutny i bezlitosny sposób. W ogromnym cierpieniu, mękach i strachu przed końcem na moich oczach umierał mój tatuś..... od lutego leczono go na rwę barkową a 26 kwietnia dowiedzieliśmy się, że to nie rwa tylko ostatnie stadium raka.Nasi cudowni lekarze a właściwie 4 nie połapało się, że to rak. 29 zabrało go pogotowie bo miał b. wysokie tętno a zmarł 7 maja. To okropne patrzeć na najukochańszą osobę jak leży jak rośłinka bezsilny,cierpiący i tak bardzo wystraszony a ja nie mogłam mu pomóc, nikt nie mógł mu już pomóc... to po prostu okrutne jak z chodzącego wydawałoby się zdrowego człowieka w kilka dni zrobi się roślinka, którą męczy nawet oddychanie..... tak bardzo mi źle i ciężko tak bardzo mi przykro i tak strasznie tęsknie....
Strasznie Ci współczuje nawet nie wyobrażam sobie jak sie czułas i czujesz
Strasznie mi przykro

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-16, 17:42   #2329
heroine86
Zakorzenienie

Hej Wam

Ja dalej chora i mega śpiąca ostatnio tylko ciągle bym spała ahh, chcę już lato u mnie leje i zimno jak diabli

Cytat:
Heroine zdrówka kochana
dzięki, przyda się

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Heroine dużooooooo zdrówka życzę
Dziękuję

Cytat:
Hej dziewczynki
Pozdrawiam
Woow brawoo opowiedz jak to zrobiłaś

Cytat:
Kuruj sie tam Kochana duzo zdrówka zycze

No i zaliczyłam wczoraj godzine ABT 20 min rowerku i 10 min biezni
Wiec spaliłam gyrosa, który wpadł po pracy
Dziękuję kuruję się kuruję i jakoś nie widać poprawy

brawo za ćwiczenia wymiatasz

Cytat:
Biedna Ty..... Mam nadzieję, że szybko przejdzie! Musi!!! Byłaś u lekarza?
ja też mam taką nadzieję nie byłam u lekarza ehh...

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
O jezuu w takich chwilach żadne słowa pocieszenia nie pomogą... strasznie mi przykro ściskam Cię mocno los bywa okrutny...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 17:47   #2330
Lorenail
Raczkowanie

Widzę, że nie tylko u mnie pogoda nie rozpieszcza...
heroine nie przejmuj się, zobaczysz, że zaraz przejdzie To chyba jakiś paskudny wirus, bo dużo moich znajomych choruje

Ja na razie się trzymam. Żadnego obżerania się i słodyczy, chociaż obawiam się, że w weekend będzie jakieś pyszne ciasto czekoladowe. Ale bez przesady, jeden kawałek chyba można?
Jak się tylko zrobi cieplej i będę miała ciut więcej czasu, to wracam do biegania
Stary 2012-05-16, 17:58   #2331
meeedzik
Zakorzenienie

Maminka myślałam ostatnio o Tobie, że tak znikłaś bez słowa. Strasznie mi jest przykro z powodu taty

Heroine u mnie też jest beznadziejna pogoda :/
Stary 2012-05-16, 18:30   #2332
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lorenail Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko u mnie pogoda nie rozpieszcza...
heroine nie przejmuj się, zobaczysz, że zaraz przejdzie To chyba jakiś paskudny wirus, bo dużo moich znajomych choruje
Pogoda beznadziejna od zeszłego weekendu i tak ma być do soboty oszaleję!

no mam nadzieję, że mi przejdzie, bo już nosa nie mogę dotykać, tak mnie boli jest suchy i czerwony u mnie też dużo osób choruje

Cytat:
Heroine u mnie też jest beznadziejna pogoda :/
Chcemy słońca

Meeedzik, klikam Ci i klikam (Coctailikowi też ) i jeszcze Was nie widać na tej liście ludzieeeee
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 18:42   #2333
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

maminka83 Bardzo mi przykro z powodu Taty Niestety nasza służba zdrowia to jedna wielka porażka. wiem to z doświadczenia własnej rodziny

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Meeedzik, klikam Ci i klikam (Coctailikowi też ) i jeszcze Was nie widać na tej liście ludzieeeee
Oj kochana na liście to my chyba nigdy nie bedziemy
Stary 2012-05-16, 19:06   #2334
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska mój Tż to wszystko tak zostawia czy chipsy, czy ciastka, czy orzeszki, nigdy nie zje do końca a ja siedzę później i tak podjadam
No ale trudno, zjadłam i już nie będzie mnie kusić
Mój to przeważnie doje do końca...a jak nie to zostawia tak z 3-4 ciacha i mi zanosi do kuchni, gdzie ja się uczę. Wrzeszczę na niego, żeby to wziął i nie kusił, a ten mi zawsze mówi, że wariuje z tą dietą i żebym przestała i mi pod nos podsuwa.

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Maminka ... Bardzo Ci współczuję, jednak wiem że czego bym nie napisała, to i tak nie bardzo pomoże, teraz to tylko rodzina i najbliżsi przyjaciele mogą Cię wspierać.
Mam nadzieję, że wszystko sobie poukładasz, a uwierz że można, bo przechodziłam przez to jako 14latka.
Wierzę, że się uda

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Lorenail Super Oby tak dalej!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

U mnie dietkowo spoko Zjadłam tylko 2 kostki czekolady miętowej (a cale 2 tabliczki stoją przed nosem ) ale nie mogę przestać podkradać czekoladowych płatków do mleka No nie mogę!!!!!!!!!!
na 19.30 lecę na fitness, Shape mnie czeka godzinkę, wracam i do książek, jutro ważne koło jest
ja też na was klikam dziewczyny!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cocktail Dzisiaj Cię nie wystawię, za 5 minut poćwiczę

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Będę ok 22
Na kolacje wpadła mała miseczka zupy groszkowej z 3 łyżkami makaronu pełno razowego

Stary 2012-05-16, 19:06   #2335
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie dietkowo spoko Zjadłam tylko 2 kostki czekolady miętowej (a cale 2 tabliczki stoją przed nosem ) ale nie mogę przestać podkradać czekoladowych płatków do mleka No nie mogę!!!!!!!!!!
na 19.30 lecę na fitness, Shape mnie czeka godzinkę, wracam i do książek, jutro ważne koło jest
ja też na was klikam dziewczyny!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cocktail Dzisiaj Cię nie wystawię, za 5 minut poćwiczę
Zoska czym Ty sie przejmujesz jak ja powiem co jem na sniadanie to padniesz Corn flakes z chocapicami Zawsze na diecie to jadłam i sie nie przejmuje wcale
Stary 2012-05-16, 19:20   #2336
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

nooo w koncu po pracy
Zjadłam i odpoczywam a za chwilke biore sie za sprzatanie i ćwiczenia jeszcze dwa dni i weekend
ogolnie to zła jestem na siebie bo tego pieczywa nie moge cos ograniczyc mam wrazenie ze jak nie zjem chleba to jestem ciagle głodna chyba poprostu przestane kupowac

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-16, 19:26   #2337
Ameli83
Przyczajenie

Czesc dziewczynkikiedyś próbowała się tu wypowiadać,ale do dziś dnia nie wiem dlaczego większość moich postów się nie pojawiło do dziś
Cały czas Was podczytuję i postanowiłam napisać,że kolejny raz podchodzę do diety 1200kcal,a to dzięki Wam....Wasze posty potrafią naprawdę zmotywowaćto jak,dacie mi drugą szansę?
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:29   #2338
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynkikiedyś próbowała się tu wypowiadać,ale do dziś dnia nie wiem dlaczego większość moich postów się nie pojawiło do dziś
Cały czas Was podczytuję i postanowiłam napisać,że kolejny raz podchodzę do diety 1200kcal,a to dzięki Wam....Wasze posty potrafią naprawdę zmotywowaćto jak,dacie mi drugą szansę?
NO jasne witamy powiedz cos o sobie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-16, 19:39   #2339
murka04
Zadomowienie

Hej ja żyję ale ledwo bo się rozchorowałam, gardło boli nie mogę śliny przełykać, uszy zatkane, gorączka Także cały dzień śpię. Nawet nic zjeść nie mogę bo nie przechodzi mi przez gardło a głodna jestem już Może chociaż parówki zjem Dziś już chyba nie napiszę ale jutro się odezwę trzymajcie się

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:40   #2340
Ameli83
Przyczajenie

Odkąd pamiętam jestem na diecie. Mam 165cm wzrostu i ważę obecnie 54kg. Już małe sukcesy za mną, ale nie ukrywam,że najtrudniej jest zejść z tych ostatnich 5 kg......Męczę się z nimi od stycznia,ale czasami dam się skusić na coś słodkiego i efekt jest taki,że zamiast w dół,mam 3 kg na plusie
Wiem,że to nie tragedia,ale mam wrażenie,że te nadprogramowe kg poszły mi w tyłek i uda i już nie mieszczę się w żadne z moich starych ciuchów.....mam nadzieję,że z Waszym wsparciem do 30 czerwca uda mi się osiągnąć upragnione 49kg
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości