Rossmann - cz. XIII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-15, 21:29   #2581
lifrete
Zadomowienie

Dot.: Rossmann - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez nikola07 Pokaż wiadomość
listerine 4,59 albo 4,79 a sensodyne też jakoś tak podobnie

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

no niestety nie będzie nic w promocji na dzień matki (będzie za to sporo kremów), dla dzieci też promocji nie ma za dużo, w sumie to tylko deserki hipp
dziękuję!!
jutro szukam w każdym rossmanie.
Stary 2012-05-15, 21:44   #2582
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez aluniaa007 Pokaż wiadomość
a duzy on jest?on jest w cenie 12 zl prawda?musze go oblukac przy nastepnej wizycie
Cytat:
Napisane przez MeGustaMini Pokaż wiadomość
Ooo to witam w klubie bo też dzisiaj jeden przygarnęłam. Złaziłam ze 4 rossmanny w tym, w jednym w ogole pani nie wiedziała że coś takiego jest... (). W końcu dorwałam i sie niesamowicie cieszę, mimo, że jest dość wysoki i duży i myślę że pojemniczek na sos może cieknąć, bo jak go wyparzałam i nim zatrzęsłam to chlapał trochę...
Jest spory, jak idziesz do kina i bierzesz napój to tak jak ten największy (tak na oko ). Pojemniczek na sos chyba też będzie dla mnie bezużyteczny, ponieważ myślę że lepiej sałatkę od razu polać sosikiem, żeby się przegryzło.
Może będzie służyć jako poidełko dla Szczurzyczek.

Cytat:
Napisane przez czarna drukarka Pokaż wiadomość
ksantypa7 dziekuje za odpowiedz;*
Przeczytaj pierwszy post naszego wątku, tam jest multum przydatnych informacji.
Stary 2012-05-15, 22:11   #2583
Asiuchal
Zakorzenienie

Moje dzisiejsze zakupy:
- moja ulubiona pianka do golenia Venus (melon) - 4,29zł
- dwa masełka orzechowe Isany - 2,89zł za szt.
- krem rozświetlający Clean&Clear Morning Energy - 6,89zł
- tonik Clean&Clear Morning Energy - 5,49zł
- bibułki matujące Wibo - 5,69zł
- szampon CECE MED - przecena z 26,99zł na 11,99zł
- żel pieprz i kardamon Wellness&Beauty - 2,39zł
- chusteczki do twarzy Alterra - coś ok. 2,50-3,00zł (pięknie pachną, ładnie czyszczą twarz i nie kleją dłoni)
- wafle miodowe Enerbio - 1,99zł (są pyszne!)
- chipsy paprykowe Chipsletten - promocja 1,69zł (nie smakują mi, więcej ich nie kupię)
- dwa słoiczki 10ml na maści - 1,29zł za szt.

A w innej drogerii udało mi się dorwać długo szukany jajeczny szampon z Joanny z apteczki babuni. Przy okazji natrafiłam na jedwab do włosów z firmy Delia. Ech, szczęśliwa!
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:17   #2584
dolce&gabbana
Zadomowienie

Ja bym ponownie masła Isany nawet na darmo nie wzięła. Dawno czegoś z takim bólem nie męczyłam. Ten zapach i tępa skóra..brrrrr.

Zapomniałam popatrzeć czy były u mnie te miski (edit: oczywiście chodziło mi o pojemnik) na sałatki, o których piszecie. Przydałaby się na grilla.

Edytowane przez dolce&gabbana
Czas edycji: 2012-05-15 o 22:59
dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:43   #2585
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
Ja bym ponownie masła Isany nawet na darmo nie wzięła. Dawno czegoś z takim bólem nie męczyłam. Ten zapach i tępa skóra..brrrrr.
Akurat zapach mi odpowiada, lubię takie słodkości. Natomiast nie smaruję się nim cała, stosuję tylko jako maskę do moich wysuszonych dłoni. Na noc nakładam sobie na nie grubą warstwę i idę spać w bawełnianych rękawiczkach. Jakoś nie wyobrażam sobie smarować nim całego ciała.
Stary 2012-05-15, 23:28   #2586
czernaxxx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Jest coś jeszcze w CDN oprócz masełek z isany? np. do cery tłustej, dla dzieci, szmpony do włosów...
Z szamponów to z tego co pamiętam to są wszystkie z biosilka przecenione na 6,99

czernaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 23:30   #2587
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Dęblin i okolice. W moich stronach chyba nie ma wirażanek, bo jak na coś jest boom na forum to w moich Rossach jest tego multum na półkach. Hehe nie mam konkurencji, że tak powiem.
Bez urazy oczywiście, ale to są te chwile, kiedy żałuję, że nie mieszkam w małej miejscowości. Nawet rodziny we wro nie wyślę, bo tam jest 5 rossów na krzyż :P (żarcik oczywiście)
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 23:38   #2588
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Bez urazy oczywiście, ale to są te chwile, kiedy żałuję, że nie mieszkam w małej miejscowości. Nawet rodziny we wro nie wyślę, bo tam jest 5 rossów na krzyż :P (żarcik oczywiście)
Hehe sama sobie zazdroszczę. Kilka km ode mnie mam dwa Rossmanny, mijam je podczas jazdy do/z pracy. Ogólnie Rossy nie cieszą się u nas zbyt dużą popularnością, rzadko kiedy jest tam większy ruch. Okoliczni ludzie uparcie twierdzą, że tam jest drogo. W takiej sytuacji dla mnie to jeszcze lepiej, oby tylko nie wpadł komuś pomysł do głowy odnośnie likwidacji sklepu.
Stary 2012-05-15, 23:50   #2589
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Hehe sama sobie zazdroszczę. Kilka km ode mnie mam dwa Rossmanny, mijam je podczas jazdy do/z pracy. Ogólnie Rossy nie cieszą się u nas zbyt dużą popularnością, rzadko kiedy jest tam większy ruch. Okoliczni ludzie uparcie twierdzą, że tam jest drogo. W takiej sytuacji dla mnie to jeszcze lepiej, oby tylko nie wpadł komuś pomysł do głowy odnośnie likwidacji sklepu.
poza tym w Dęblinie roi się pewnie od mężczyzn, którzy raczej nie są zainteresowani (mowa o lotnikach oczywiście )

u mnie masła niestety skończyły się z miesiąc temu. bardzo żałuję, bo niecałe 3 zł to za darmo jest..

Edytowane przez nothing_matter
Czas edycji: 2012-05-15 o 23:51
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:55   #2590
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot230 Pokaż wiadomość
O to super że tusze taśmą są obklejone , ale podkłady też by mogli okleić ... Ostatnio szybko chciałam kupić rimmela Wake me up ( mój tż czekał na mnie i ponaglał ) a niestety przy szafie stałam jak idiotka i wszystkie podkłady sprawdzałam bo każdy miał pompkę upaćkaną W końcu ekspedientka dała mi podkład z szuflady i miał czystą pompkę..
Chyba nigdy nie kupię lakieru do paznokci w Rossie! Wczoraj chciałam sobie kupić jakiś lakier, miałam ochotę na miętowy. Podeszłam do szafy Wibo patrzę na lakiery, a tam każda buteleczka umazana jakimś takim bordowym lakierem, wyglądało to tak jakby ktoś otworzył sobie bordowy i ciapał pędzelkiem po wszystkich. Szok! Myślałam, że ic już mnie nie zdziwi po tym jak zobaczyłam babkę "testującą" na swoich tłustych i oblepionych włosach szczotki w Superpharm. Otwierała dosłownie każdą i czesała sobie włosy. Personel oczywiście zero reakcji

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 09:23   #2591
yoanna1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
też tak miałam i musiałam oddać masło TŻ... jemu odpowiada hehe
yoanna1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 11:30   #2592
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Chyba nigdy nie kupię lakieru do paznokci w Rossie! Wczoraj chciałam sobie kupić jakiś lakier, miałam ochotę na miętowy. Podeszłam do szafy Wibo patrzę na lakiery, a tam każda buteleczka umazana jakimś takim bordowym lakierem, wyglądało to tak jakby ktoś otworzył sobie bordowy i ciapał pędzelkiem po wszystkich. Szok! Myślałam, że ic już mnie nie zdziwi po tym jak zobaczyłam babkę "testującą" na swoich tłustych i oblepionych włosach szczotki w Superpharm. Otwierała dosłownie każdą i czesała sobie włosy. Personel oczywiście zero reakcji

co do lakierów do kiedyś w R. widziałam jak jakaś stara baba z córką/wnuczką szukała jasnych różowych lakierów i malowała każdy paznokieć innym
Stary 2012-05-16, 13:03   #2593
Margot230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość

co do lakierów do kiedyś w R. widziałam jak jakaś stara baba z córką/wnuczką szukała jasnych różowych lakierów i malowała każdy paznokieć innym
i tak najlepsze są babki które " testują" szminki i błyszczyki - nie raz takie widziałam - testera nie ma bo jakaś oczywiście wcześniej go sobie przywłaszczy, no a przecież musi sprawdzić czy jej do twarzy w tym kolorze nawet testerem swoich ust bym nie pomalowała blee .... z czystym sumieniem życzę im nawracającej opryszczki

Margot230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 14:10   #2594
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
i tak najlepsze są babki które " testują" szminki i błyszczyki - nie raz takie widziałam - testera nie ma bo jakaś oczywiście wcześniej go sobie przywłaszczy, no a przecież musi sprawdzić czy jej do twarzy w tym kolorze nawet testerem swoich ust bym nie pomalowała blee .... z czystym sumieniem życzę im nawracającej opryszczki
ja chyba nigdy nie pomalowałam ust testerem, nawet nowym (czego akurat nie neguję).
ciekawe właśnie co się z testerami dzieje, bo połowy Kate Moss nie ma

wiecie czy gdziekolwiek dostanę rękawiczki jednorazowe, ale foliowe?
Stary 2012-05-16, 14:48   #2595
koniczynka15
Zadomowienie

Ja kupilam dzisiaj krem z urea za 3,49 i wymienilam szczoteczke. Oprócz tego nie widzialam w CND niczego innego niż wspominane już rzeczy Dziewczyny orientujecie się jak duzy jest ten moździeż ??

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 14:53   #2596
Monika9988
Raczkowanie

Witam Was wszystkie serdecznie!
Trafiłam na to forum, bo szukam jakichkolwiek informacji o targach SKARBY URODY. W moim mieście, a jest to Kraków, były one rok temu w czerwcu i właśnie się zastanawiam czy w tym roku też będą? Może wiecie coś na ten temat? Ja w tamtym roku je przegapiłam więc w tym chciałabym iść i nadrobić zaległości

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź
Monika9988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 15:00   #2597
princesa89
Raczkowanie

Ej dziewczyny a te produkty CND są jakoś oznaczone w sklepie ?
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 15:03   #2598
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
ej, tak. zieloną plakietką przy cenie z podpisem "cena na do wodzenia".
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 15:08   #2599
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
ej, tak. zieloną plakietką przy cenie z podpisem "cena na do wodzenia".
Dziękuje to muszę zwrócić uwagę jak dzisiaj będę bo znowu lecę polować na rimmel kate nr 20
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 15:20   #2600
Anusia3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
,,Cena na do widzenia''- poprawiłam koleżankę'
Anusia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 15:27   #2601
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Napisane przez Anusia3 Pokaż wiadomość
,,Cena na do widzenia''- poprawiłam koleżankę'
dzieki za poprawienie ;D
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 15:40   #2602
checinka
Raczkowanie

Czy ma ktoś może kod z 13 maja na pastę Denivit, White&Brilliant, Profesjonalna wybielająca i nabłyszczająca pasta do zębów? Używała jej któraś z Was? działa? czy sobie ją lepiej darować?

PS. jest już aktywna mobilna aplikacja KWC (https://wizaz.pl/akcje/mkwc/), nasze wybawienie podczas zakupów
checinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 15:43   #2603
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez checinka Pokaż wiadomość
Czy ma ktoś może kod z 13 maja na pastę Denivit, White&Brilliant, Profesjonalna wybielająca i nabłyszczająca pasta do zębów? Używała jej któraś z Was? działa? czy sobie ją lepiej darować?

PS. jest już aktywna mobilna aplikacja KWC (https://wizaz.pl/akcje/mkwc/), nasze wybawienie podczas zakupów
Zębów nie wybieliła ani ociupinkę (a zużywam 3 opakowanie). Ładnie za to nabłyszcza. Niestety jest słabo miętowa, uczucie świeżości szybko znika. Uważam, że nie jest warta uwagi.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 15:50   #2604
checinka
Raczkowanie

Dzięki zoila za super szybką odpowiedź To sobie ją daruję
checinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 16:09   #2605
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Malować testerem USTA! A to dobre, ją piernicze. Przecież ludzie tego dotykają, sprawdzają odcień na nadgarstku. Fuj! Ależ ludzie mają pomysły.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
poza tym w Dęblinie roi się pewnie od mężczyzn, którzy raczej nie są zainteresowani (mowa o lotnikach oczywiście )

u mnie masła niestety skończyły się z miesiąc temu. bardzo żałuję, bo niecałe 3 zł to za darmo jest..
Hehe lotnicy i ich żony.
Stary 2012-05-16, 17:06   #2606
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez checinka Pokaż wiadomość

ściągnęłam i całkiem ok, tylko baza kodów słaba. a szkoda, bo to by dużo czasu zaoszczędziło, a tak to większość pewnie ręcznie trzeba będzie wpisywać. ale i tak pomysł

Cytat:
Malować testerem USTA! A to dobre, ją piernicze. Przecież ludzie tego dotykają, sprawdzają odcień na nadgarstku. Fuj! Ależ ludzie mają pomysły.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Hehe lotnicy i ich żony.
i studenci bez żon
Stary 2012-05-16, 17:10   #2607
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Ile w Rossmannie kosztuje podkład L'Oreal True match https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ra-wersja.html ? nie mogę go znaleźć na stronie R....

P U L L
Y O U R S E L F
T O G E T H E R
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 17:20   #2608
monia42210
Zadomowienie

Cytat:
Malować testerem USTA! A to dobre, ją piernicze. Przecież ludzie tego dotykają, sprawdzają odcień na nadgarstku. Fuj! Ależ ludzie mają pomysły. [COLOR="Silver"]
Ostatnio też byłam tego świadkiem ( ale to tester więc mogła tak robić) osobiście sobie tego nie wyobrażam.

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 17:24   #2609
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
a co do mydła to używasz go do mycia twarzy?
Taki miałam zamiar, bo mam na czole taką kaszkę ( to są chyba potówki) i czytałam, że to mydło dobrze sobie z tym radzi, ale ostatecznie zrezygnowałam, bo zamówiłam już żel do mycia twarzy Jeśli on sobie z tym nie poradzi, to na pewno kupię to mydło

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ooo. Kocham miętę . Jaka cena?
Dla miłośniczek mięty - Dilmah Marokańska Mięta Cena ok.6zł za 20 torebek. Uwielbiam ją

Cytat:
O to super że tusze taśmą są obklejone , ale podkłady też by mogli okleić ... Ostatnio szybko chciałam kupić rimmela Wake me up ( mój tż czekał na mnie i ponaglał ) a niestety przy szafie stałam jak idiotka i wszystkie podkłady sprawdzałam bo każdy miał pompkę upaćkaną W końcu ekspedientka dała mi podkład z szuflady i miał czystą pompkę..
Mam nadzieję, że w końcu pójdą po rozum do głowy i zaczną tak robić ze wszystkimi kosmetykami.

Ktoś kiedyś pytał o szampon do mycia włosów Wella Moisture - w Leclercu jest w promocji za 10,99zł.

Widziałam też płyny z AA do higieny intymnej, dobre są? Na KWC jest tylko 14 recenzji. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nej-fresh.html

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Pokaż wiadomość
Ile w Rossmannie kosztuje podkład L'Oreal True match https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ra-wersja.html ? nie mogę go znaleźć na stronie R....
O ile się nie mylę to 59,90zł
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 17:31   #2610
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Dla miłośniczek mięty - Dilmah Marokańska Mięta Cena ok.6zł za 20 torebek. Uwielbiam ją

Bardzo lubię herbatę karmelową z Dilmah, dlatego muszę przyjrzeć się tej z miętą

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości