Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 11:33   #2041
kwitka13
Zadomowienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
No cieszyłabym sie. A po czym jeszcze mozna pozanc ze to implantacja?? podniosłaś choć troszkie mi dzis humorek. Dziekuje
mnie do zrobienia testu skłoniła szyjka macicy, zawsze przed okresem miałam długą i twardą a w ciążowym cyklu była taka jakby pulchna.... pisałam o tym wcześniej. Jeśli dobrze znasz swój organizm to wyłapiesz takie sygnały przed zrobieniem testu.
powodzenia

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
będziemy przynajmniej wyedukowane, bo nam tu mamusie będą opowiadać o dzieciaczkach
w takim tempie jakie mam teraz to zaciąże w 2057 i wtedy moje dziecko będzie robić cyberkupska a po brudnych pieluchach to będzie już tylko wspomnienie...
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz

Edytowane przez kwitka13
Czas edycji: 2012-05-18 o 11:34
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 11:33   #2042
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
mnie do zrobienia testu skłoniła szyjka macicy, zawsze przed okresem miałam długą i twardą a w ciążowym cyklu była taka jakby pulchna.... pisałam o tym wcześniej. Jeśli dobrze znasz swój organizm to wyłapiesz takie sygnały przed zrobieniem testu.
powodzenia
ojejku ja nie wiem jak sprawdzić szyjkę macicy.
gubię sięi nie wiem co macać hahah

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 11:40   #2043
lukinia
Raczkowanie

oj dziewczyny, od tych waszych opowiesci to ja sie czuje im lepiej tym gorzej juz bym chciala, zeby sie cokolwiek dzialo - jakies klucia, bolenia, krawienia moglyby oznaczac, ze cos sie dzieje a tu z tydzien od owulki i nic... chociaz w tym miesiacu to nawet ona przeszla bez objawow i tylko po dacie sie domyslam...
lukinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 11:42   #2044
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
parafrazując klasyka napisze tak:
wujek Google pomoże o każdej porze...( o mój Boże ), wiec GO zapytaj tam jest naprawdę sporo stron o tym jak, kiedy i nawet gdzie jakby kto nie wiedzial no i do macania!
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 12:27   #2045
fikret
Przyczajenie

Cytat:
o ja też jestem ciekawa co z tą implantacją.
wiem tylko, że może nastąpić od 3 to 10 dni po stosunku) nie jestem pewna czy kobieta może odczuć jakieś szczególne zmiany, ale nie wiem
Hejka o impantacji ostatnio czytałam, bo też miałam wyraźny dołek w temperaturze około 7 dpo.
Ponoć implatancja u większości kobiet zachodzi pomiędzy 7-10 dniem po owulacji. Trzeci dzien to moim zdaniem zdecydowanie za wcześniej. Zapłodniona komórka wówczas wędruje sobie jeszcze i jeszcze nie zagnieżdza się. No i przy implatancji może również wystąpić lekkie plamienie.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:

Tutaj znalazłam ostatnio dobrą instrukcję w jaki sposób macac szyjkę macicy
http://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pyta...macicy,42.html
Ja już zaczynam powoli to ogarniać. Potrzeba kilku dni aby zacząć widzieć różnicę. Teraz potrafię wyczuć różnicę w wysokości i twardości. Nie mam pojecia kiedy jest otwarta a kiedy zamknięta...I ważne żeby macać zawsze w tej samej pozycji (to jest wazne jesli chodzi o zmianę wysokości). Zreszta poczytaj sobie sama.

Ładne te Twoje rzeczy! Ale masz talent...

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez lukinia Pokaż wiadomość
oj dziewczyny, od tych waszych opowiesci to ja sie czuje im lepiej tym gorzej juz bym chciala, zeby sie cokolwiek dzialo - jakies klucia, bolenia, krawienia moglyby oznaczac, ze cos sie dzieje a tu z tydzien od owulki i nic... chociaz w tym miesiacu to nawet ona przeszla bez objawow i tylko po dacie sie domyslam...
Ile razy ja kochana miałam kłucia i nic z tego nie wyszło, więc może dobrze że objawów brak
fikret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 12:27   #2046
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

dziękuję))bardzo za każde miłe słówko!!!!

Stary 2012-05-18, 12:30   #2047
fikret
Przyczajenie

[QUOTE=kwitka13;34196395]mnie do zrobienia testu skłoniła szyjka macicy, zawsze przed okresem miałam długą i twardą a w ciążowym cyklu była taka jakby pulchna.... pisałam o tym wcześniej. Jeśli dobrze znasz swój organizm to wyłapiesz takie sygnały przed zrobieniem testu.
powodzenia[COLOR="Silver"]

Ach ja też czytałam że w ciąży szyjka jest rozpulchniona. Ale nie wiem czy to tak odrazu można wyczuć? No i jest więcej białego śluzu ponoć.
fikret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 14:15   #2048
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez lukinia Pokaż wiadomość
Oj to mogę Ci oddać moje kłucia
A tak poważnie to wolałabym ich właśnie nie mieć, tym bardziej, że moje są w sporym % na pewno związane z endometriozą. Właściwie 2 połowa cyklu to ciągłe kłucia jajników na przemian. I mimo tego, że wiem to, to się czasem niepotrzebnie nakręcę ...
Stary 2012-05-18, 14:16   #2049
NiteczkA696
Raczkowanie

Witam wszystkich po raz pierwszy kurcze chcę podziękować wszystkim dziewczynom które tak niesamowicie pozytywnie i skutecznie potrafią i chcą potrafić wspomóc dobrym słowem i pozytywnym myśleniem,wiarą i nadzieją..naprawdę to co się czyta to napawa ogromnym optymizmem mimo że nie łatwo jest zawsze wierzyć, ja staram się o dzieciątko nie długo zaledwie trzeci cykl ale nie ukrywam że złapałam lekkiego dołka..że znów się nie udało ,cykle miałam przeważnie 32 dni ale odkąd się staram zajść w ciąże dzieje się coś dziwnego ,cykle zaczeły sie przedłużać testy wychodzą negatywne, w tym miesiącu dziś mija 40 dc a okresu ani dwóch kresek nie widać dodam że od wielu lat przyjmuje leki na niedoczynność tarczycy i boję że że to może mieć związek chociaż od długiego czasu utrzymuję hormony tarczycy w normie.Test robiłam tydzień temu teraz mam blokadę przed zrobieniem kolejnego żeby znów sie nie rozczarować co o tym myślicie?

Edytowane przez NiteczkA696
Czas edycji: 2012-05-18 o 14:27 Powód: błąd w tekście
NiteczkA696 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 14:26   #2050
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

hej Niteczko!
Witamy w klubie. Ja dopiero zaczelam sie starac i nie mam jeszcze takich doswiadczen jak Ty. Ale wyobrazam sobie jak sie czujesz, bo ja tez nie chce sie rozczarowac, dlatego staram sie nie schizowac. i mysle, ze bedzie co bedzie.

co do lekow na tarczyce to nie wiem, chyba najlepiej zapytac sie specjalisty.
ja jestem po 4 latach brania pigulek, takze tez mam pewne obawy, ale jestem pozytywnie nastawiona i mam wiare!

Stary 2012-05-18, 20:43   #2051
IsiaG
Zadomowienie

Wiecie co, dziwnie się czuje. Jestem już po @, która nawiedziła mnie 13 maja a ciągle mam takie bóle jak przed. Lekkie skurcze i jakby ciągnięcie w dół. To dziwne . Wie ktoś może czemu? Już nie mam krwawienia. Co się dzieje z moją macicą? Kurczy się jeszcze bardziej??? A może usycha?

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:06   #2052
evvelina88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Wiecie co, dziwnie się czuje. Jestem już po @, która nawiedziła mnie 13 maja a ciągle mam takie bóle jak przed. Lekkie skurcze i jakby ciągnięcie w dół. To dziwne . Wie ktoś może czemu? Już nie mam krwawienia. Co się dzieje z moją macicą? Kurczy się jeszcze bardziej??? A może usycha?
Może ciepła kąpiel pomoże, najlepiej z partnerem

Doświadczenia z tarczycą nie mam, ale może warto iść na betę, ona jest bardziej wiarygodna niż test.

NT7mm- kariotyp prawidlowy męski
06.01.2013- Synek Nikodem
evvelina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:23   #2053
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

hej dziewczyna.
jesteście? czy zajęte jesteście staraniami?)
kto dziś się postarał, ręka do góry!

Stary 2012-05-18, 21:27   #2054
IsiaG
Zadomowienie

Na partnera muszę poczekać, wróci dopiero za tydzień. Tymczasem może i kąpiel pomoże, samotna...kąpiel. Ale za nim tęsknie. Trudno, trzeba czekać, żeby móc się w niego wtulić. Powiem Wam, że uwielbiam zasypiać przytulona do jego pleców. Bardziej niż jak on się przytula do moich. Jak spię za nim to czuję się taka bezpieczna, jakby on chronił mnie przed całym złem, ochraniał, nic złego mi się stać nie może. Buuuu...niech już będzie za tydzień.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-05-18, 21:32   #2055
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

a mój chrapie i czasami ciężko spać wtulonej bo mi do ucha chrapie hahaha)

Stary 2012-05-18, 21:54   #2056
anna2007
Raczkowanie

hello wieczorową porą

ja to muszę poczekac 3 miesiące na swojego

i brak @ nadal,delikatne brudzenie,ból piersi
anna2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 22:43   #2057
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anna2007 Pokaż wiadomość
hello wieczorową porą

ja to muszę poczekac 3 miesiące na swojego

i brak @ nadal,delikatne brudzenie,ból piersi
Aniu, a nie podejrzewasz, że to może być ciąża? Wszystko na to wskazuje. Testowałaś albo robiłaś bete?

A ja może czuje te skurcze dlatego, że pije ziółka na owulacje???

Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-05-18, 22:47   #2058
anna2007
Raczkowanie

Cytat:
Aniu, a nie podejrzewasz, że to może być ciąża? Wszystko na to wskazuje. Testowałaś albo robiłaś bete?

A ja może czuje te skurcze dlatego, że pije ziółka na owulacje???
IsiaG
bete robiłam 9 dni po stosunku i nic
test zrobię w nastepnym tygodniu jak nie rozkręci się podejrzewana przeze mnie @
Stary 2012-05-19, 07:52   #2059
Maksika
Raczkowanie

Hej Dziewczyny !!

Zniknęłam na chwilę ale jestem na bieżąco

Moja beta wyszła 70 więc jest ciąża i mam się w przyszłym tygodniu zgłosić do gina. Trochę dziwnie ale oprócz tego bólu brzucha i duuuużych piersi (doczekałam się - zawsze mówiłam że są małe i stało się) nic takiego przełomowego się nie dzieje.

Do starających się i czekających na nie przyjście @
Moje drogie, może powiem to co każda wie ale może warto przypomnieć :
Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ciąże, więc nie warto doszukiwać się WSZYSTKICH prawdopodobnych objawów.
Ja tak na dobrą sprawę to miałam tylko dwa (biust i brzuch) a sama przed zrobieniem testu pytałam się o śluz - jaki powinien być bo u mnie nie było w ogóle więc już myślałam że po ptaszkach a tu następnego dnia zrobiłam test i były II kreski !

I jeszcze co do testu to też był psikus bo zrobiłam go około 2 dni przed spodziewaną @ i na wynik pozytywny wyszedł dopiero po około 10 minutach. Najpierw była tylko jedna - myślę sobie - trudno, spróbujemy kolejny cykl. Odłożyłam test do szafki, umyłam włosy i pomyślałam że jeszcze raz zobaczę czy na pewno
a tu psikus ! był II tylko jedna jasna ale widoczna.
Spanikowałam bo pomyślałam że to może dlatego że minęło więcej niż 5 min ale poszłam na betę i potwierdziła
Więc może dlatego że wcześniej zrobiłam to test potrzebował pare minut więcej żeby się oswoił z drugą kreską

Życze Wam moje miłe alby każdej z Was się udało, bo wszystkie będziemy wspaniałymi mami

Jeszcze nie powiedziałam mojemu Synowi że będzie miał rodzeństwo ... Jedynak zmieni się w starszego brata - teraz dużo się zmieni ale mam nadzieję że się ucieszy

Powodzenia, i do roboty
Miłego weekendu - oby owocnego

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Aaaaa i wiem jeszcze co miałam dodać :
Że ten ból brzucha to nie jest tak jak boli przed okresem to jest tak jakby ciągnęło do dołu tak jakby coś się naciągało napinało a nie taki ból ból... nie wiem jak to wytłumaczyć ale to jest inaczej - przynajmniej w moim przypadku, a jeżeli chodzi o piersi to one też nie bolą bolą tylko zrobiły się większe i tak jakby napęczniały, a nie tak jak przed okresem, że robiły się duże ale przy dotyku bolały, a teraz są taki twarde i jakby nadmuchane - i pojawiły się ze dwie taki duże żyły prowadzące do nich takie które widać bez specjalnego przyglądania się.
Chyba udało mi się jakoś sprecyzować te objawy. Może będą jakoś podpowiedzią dla Was ))
Maksika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 08:32   #2060
djmoniska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maksika Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny !!

Zniknęłam na chwilę ale jestem na bieżąco

Moja beta wyszła 70 więc jest ciąża i mam się w przyszłym tygodniu zgłosić do gina. Trochę dziwnie ale oprócz tego bólu brzucha i duuuużych piersi (doczekałam się - zawsze mówiłam że są małe i stało się) nic takiego przełomowego się nie dzieje.

Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ciąże, więc nie warto doszukiwać się WSZYSTKICH prawdopodobnych objawów.
Ja tak na dobrą sprawę to miałam tylko dwa (biust i brzuch) a sama przed zrobieniem testu pytałam się o śluz - jaki powinien być bo u mnie nie było w ogóle więc już myślałam że po ptaszkach a tu następnego dnia zrobiłam test i były II kreski !

I jeszcze co do testu to też był psikus bo zrobiłam go około 2 dni przed spodziewaną @ i na wynik pozytywny wyszedł dopiero po około 10 minutach. Najpierw była tylko jedna - myślę sobie - trudno, spróbujemy kolejny cykl. Odłożyłam test do szafki, umyłam włosy i pomyślałam że jeszcze raz zobaczę czy na pewno
a tu psikus ! był II tylko jedna jasna ale widoczna.
Spanikowałam bo pomyślałam że to może dlatego że minęło więcej niż 5 min ale poszłam na betę i potwierdziła
Więc może dlatego że wcześniej zrobiłam to test potrzebował pare minut więcej żeby się oswoił z drugą kreską

Życze Wam moje miłe alby każdej z Was się udało, bo wszystkie będziemy wspaniałymi mami

Jeszcze nie powiedziałam mojemu Synowi że będzie miał rodzeństwo ... Jedynak zmieni się w starszego brata - teraz dużo się zmieni ale mam nadzieję że się ucieszy

Powodzenia, i do roboty
Miłego weekendu - oby owocnego

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Aaaaa i wiem jeszcze co miałam dodać :
Że ten ból brzucha to nie jest tak jak boli przed okresem to jest tak jakby ciągnęło do dołu tak jakby coś się naciągało napinało a nie taki ból ból... nie wiem jak to wytłumaczyć ale to jest inaczej - przynajmniej w moim przypadku, a jeżeli chodzi o piersi to one też nie bolą bolą tylko zrobiły się większe i tak jakby napęczniały, a nie tak jak przed okresem, że robiły się duże ale przy dotyku bolały, a teraz są taki twarde i jakby nadmuchane - i pojawiły się ze dwie taki duże żyły prowadzące do nich takie które widać bez specjalnego przyglądania się.
Chyba udało mi się jakoś sprecyzować te objawy. Może będą jakoś podpowiedzią dla Was ))

masz wszystko identycznie jak u mnie

djmoniska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 08:52   #2061
anna2007
Raczkowanie

dzień dobry w piękny słoneczny weekendowy dzień

u mnie brak @

czekam.....
Stary 2012-05-19, 10:20   #2062
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
...
i pojawiły się ze dwie taki duże żyły prowadzące do nich takie które widać bez specjalnego przyglądania się.
Gratuluję

Co do objawów prawda .. ja np mam normalnie w każdym cyklu białego gluta w 2 fazie cyklu a żyłki też mam ciągle widocznie więc na początku podkręcałam się na maksa .. więc jeśli jakimś cudem zajdę to będę musiała szukać innych objawów i całkiem możliwe, ze nie znajdę
Stary 2012-05-19, 10:23   #2063
NiteczkA696
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evvelina88 Pokaż wiadomość
Może ciepła kąpiel pomoże, najlepiej z partnerem

Doświadczenia z tarczycą nie mam, ale może warto iść na betę, ona jest bardziej wiarygodna niż test.
Witam, pewnie bym już poleciała na betę tylko że nie jestem w pl a tutaj.. nie jestem jeszcze za bardzo obeznana gdzie co i jak.. kurcze nie wiem już sama strasznie mnie bolą jajniki od paru dni a przy kichaniu to już jakaś masakra, okresu ani widu a ni słychu,myślicie że skoro trzy razy pod rząd się tak zdarzyło ze okres przesunął mi sie o ponad tydzień ( a nigdy się to nie zdarzało) może to świadczyć o tym że coś tam sie dzieje i dochodzi do zapłodnienia ale nie chce się utrzymać i dopiero po dłuższym okresie czasu dlatego przychodzi okres? Gdzieś o tym czytałam że może być to objaw tzw. poronienia wczesnego. Czy ja juz za bardzo do przodu wybiegam z domysłami
NiteczkA696 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 10:24   #2064
Maksika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anna2007 Pokaż wiadomość
dzień dobry w piękny słoneczny weekendowy dzień

u mnie brak @

czekam.....
Moja Droga a czy ty przypadkiem nie w ciąży ???? z tego co pamiętam to najpierw coś ci tam małego leciało a potem już nie ...
czemu nie zrobisz testu ??? na co czekasz ? a objawowo coś masz ??
Maksika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 10:27   #2065
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

witam witam)

naczytałam się djmoniski i teraz patrzę na siebie i myślę, że czy mam takie objawy czy mi się tylko zdaję. czy mam większe piersi czy sobie wmawiam, czy bolał mnie brzuch czy nie.
okres mam dostać za niby tydzień, więc poczekam i przestane sobie wmawiać

cieszę się z wami dziewczyny, że macie już ziarenko pod sercem!

Stary 2012-05-19, 11:48   #2066
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Moja Droga a czy ty przypadkiem nie w ciąży ???? z tego co pamiętam to najpierw coś ci tam małego leciało a potem już nie ...
czemu nie zrobisz testu ??? na co czekasz ? a objawowo coś masz ??

Właśnie też próbuje jej to powiedzieć, że może jest zafasolkowana. Poczekamy Aniu, zobaczymy. Bo coś mi to podejrzanie wygląda. Oczywiście w stronę ciąży. Ale może faktycznie się nie nakręcaj, będzie - to fajnie, a jak nie to przynajmniej nie będziesz nakręcona i nie będzie aż tak żal. Tak sobie myślę. I 3mam kciukasy za fasolkę!!!

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

A ja sobie grzecznie pije wieczorem ziółka i niestety nie mogę zrobić nic, w kierunku fasoliny, bo nie ma koło mnie mężusia. Także trzymam się swojej wersji, że na razie nie chcę być w ciąży. Bo jak się nie chce to się ma, no nie? Przewrotność natury hi,hi.

Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-05-19, 12:32   #2067
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
witam witam)

naczytałam się djmoniski i teraz patrzę na siebie i myślę, że czy mam takie objawy czy mi się tylko zdaję. czy mam większe piersi czy sobie wmawiam, czy bolał mnie brzuch czy nie.
okres mam dostać za niby tydzień, więc poczekam i przestane sobie wmawiać
cieszę się z wami dziewczyny, że macie już ziarenko pod sercem!
Moja droga ten ból brzucha jest nie doprzeoczenia Nawet jesli nie boli to i tak caly czas go czujesz, jakby ktos go trzymał.. heh nie da sie wytlumaczyc, taki bol ze ja myslalam ze mam jakas bakterie skoro nie tyle ze boli co czujłam go caly czas. A jak sie zdenerwowałam to myslalam ze mnie rozsadzi.. niestety nie wiedziałam że jestem w ciazy

Cytat:
Właśnie też próbuje jej to powiedzieć, że może jest zafasolkowana. Poczekamy Aniu, zobaczymy. Bo coś mi to podejrzanie wygląda. Oczywiście w stronę ciąży. Ale może faktycznie się nie nakręcaj, będzie - to fajnie, a jak nie to przynajmniej nie będziesz nakręcona i nie będzie aż tak żal. Tak sobie myślę. I 3mam kciukasy za fasolkę!!!
Mi też się wydaje, a raczej mam taki eprzeczucie że Ania zafasolkowana Zreszta u niej wszystko identycznie jak u mnie wiec nie dziwne, a przeciez ja fasolke mam

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 13:09   #2068
Kejthx
Zadomowienie

Heja
Cześć nowym , gratulacje zafasolkowanym
Anna trzymam kciukasy, jak Wam udało sie na widzeniu, to piekna sprawa, tak się wbić w odpowiedni moment Mąż jak wróci to już byłabyś z widocznym brzuszkiem
Isia my Cie tulimy zamiast meża (póki co ) , gadamy wspólnie - tymczasem czas leci jak oszlały a i tak najważniejsze, ze siebie macie i już nie długo się widzicie, więc się nie smuć i czekaj Będziecie się witać pewnie bardzo długo i namietnie, a takie rozstania są bardzo pozytywne

Nas dzis z rańca wzieło , nawet nie myślałam, czy są płodne czy nie , ale zaraz sprawidziłam w jakim jestem dniu cyklu, bo przecież przypomniałam sobie, iż mówiłyście, że z rana najlepiej Tak więc posłuszna jestem

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Acha, życzę miłego słoncznego weekendu!

Edytowane przez Kejthx
Czas edycji: 2012-05-19 o 13:09
Kejthx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 13:19   #2069
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Nas dzis z rańca wzieło , nawet nie myślałam, czy są płodne czy nie , ale zaraz sprawidziłam w jakim jestem dniu cyklu, bo przecież przypomniałam sobie, iż mówiłyście, że z rana najlepiej Tak więc posłuszna jestem

Acha, życzę miłego słonczego weekendu!
no to zdradź nam w którym dniu cyklu teraz jesteś?

Uch...też mam ochotę na namiętne przytulanki....ale będzie ogień jak go dopadnę!!!

Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-05-19, 17:34   #2070
Kejthx
Zadomowienie

Isia dziś 12 dc - ja mam cykle krótkie 24,25 a w tym miesiacu też @ wcześniej przyszła... tak wiec badz co bądz i tak wyszło, że dzis płodne

Ja postanowiłam nie wyliczać dokładnie co do dnia kiedy i jak najlepiej. Szczególnie, iż w czerwcu ruszamy na te wczasy zabukowane przez TŻ i raczej nie byłoby wskazane abym była w ciązy . Tyle, że ze starań nie rezygnujemy (miesiąc dla mnie w tył to już strata kupy czasu) Dlatego nie wyliczam i najwyżej stracimy kasę ale cóż kasa rzecz nabyta, czasami jest czasami jej nie ma - a w zamian bedzie niespodzianka w postaci fasolki
Wiec podchodzimy w tym msc na luzie, a zobaczymy co nam los przyniesie! Nie ukrywam, że już ewentualnie (odpukać w niemalowane ) pogodziłam się, że z wyjazdu nici bo niby nie wyliczam, a czekam na objawy Ależ ja głupia

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości