Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 21:05   #2551
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Ameli83 Pokaż wiadomość
Dziękuję za przyjęcia do przyjaciół. Murka, Ciebie oczywiście też serdecznie zapraszam

Ja dziś byłam na "cellulit -attack",tak naprawdę to był to bardziej skomplikowany układ choreograficzny przy którym nieźle się spociłam

Od przyszłego tygodnia postanowiłam ćwiczyć na siłowni,to podobno przynosi lepsze efekty.Mój znajomy jest trenerem personalnym na siłowni i obiecał przygotować mi jakiś program i porządnie mnie przypilnować
Trochę rygoru mi się przyda
O to super taki trening ulozony przez trenera napewno bedzie przynosił efekty

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:07   #2552
Ameli83
Przyczajenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Tak sobie przeglądam Wasze albumy, Dżizys,ale Wy jesteście śłiczne i jakie zgrabne!!!!Aż trudno uwierzyć,że kiedyś ważyłyście więcej

A propos trenera osobistego,czy któraś z Was korzystała kiedyś z jego usług?
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:23   #2553
heroine86
Zakorzenienie

Dooobra, czas na mnie śpijcie słodko! dobranoc!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 22:18   #2554
monika01011986
Zakorzenienie

no już jestem
siedzę i zamarzam przed kompem... mam na sobie grubą bluzę, legginsy i okryłam sie kołdrą i dalej marznę! masakra z tą pogodą cholerną :/
Dobrze, że ocieplenie zapowiadają.....
A byłam dziś w tym przedszkolu, jezuuuuuu jaki tam tłum był obejrzałam występ mojego synka z jego grupą i po występie zabrałam go i pojechaliśmy na te urodziny. Było fajnie i na prawdę bardzo miło moja szwagierka nawet zachowywała się normalnie i nie gadała tym razem głupot :P ta druga szwagierka jak zwykle była miła i ogólnie lubię się z nią. Także sobie pogadałyśmy, najadłam się troche :P i o 21 pojechałam z dziećmi do domku starszy synek poszedł do babci na noc a młodszy zasnął od razu jak tylko wróciliśmy do domu. I znowu usłyszałam dzisiaj od dwóch osób że schudłam no jesssuuu! przecież ja ponad 2 kg przytyłam ludzie to są ślepi jacyś albo chcą się podlizać po prostu hehe

Biorę się za odpisywanie Wam

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Głowe trzymam prosto
no to już wiem skąd te 84 a u mnie tylko 63 Ty mierzysz razem z głową a ja od czubka i dlatego taka różnica choć na długość mamy podobne włoski ( moje są troche krótsze, z 5-10 cm patrząc na fotki)
Też się chyba wybiorę do fryzjera na podcięcie jeszcze przed wyjazdem, bo tam w Niemczech do fryzjera nie pójdę bo sie z nim nie dogadam :P

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Hej Ja wracam po dłuższej nieobecności, bo wypadł wyjazd z TŻ W niedzielę się zważę, żeby sprawdzić czy coś wzrosło, bo z dietą tragicznie nawet nie bedę opowiadać co i jak bo aż wstyd

Monia przepiękny ten Twój kotek !! I jaki ogromny A co do stroju to podoba mi się, na pewno Ci będzie pasował
ooo a gdzie byłaś z TŻ? pochwal się nam

Dziękuję w imieniu kotka no spory już jest i właśnie uwalił mi się na biurko i pół monitora mi zasłania bydlak
Strój w czerwcu może kupię pomyślę jeszcze

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Wogóle byłam w rossmanie i za najpotrzebniejsze rzeczy w stylu płyn pod prysznic balsam pasta do zębów itp zapłaciłam 85 zł ceny zaczynaja mnie powalac dosłownie
no i ciągle wszystko drożeje..... mamy ceny jak z kosmosu a wypłaty jak w średniowieczu... ostatnio o tym pisałam już ale powtórze, że jak poszłam kiedyś do niemieckiego Rossmanna to byłam w szoku bo tam większość rzeczy dużo tańsza niż w polskim Rossmannie. Dziwne ale prawdziwe.... Ja za podkład Astora płacę 49 zł w PL a w Niemczech jest w każdej drogerii po 8 euro. Tusz z MaxFactora w Pl kosztuje 61 zł a w Niemczech 11 euro. Mogłabym tak długo jeszcze wymieniać bo jest tego od groma....

Cytat:
Napisane przez 7Paulina7 Pokaż wiadomość
Czy nie chudne zbyt szybko?
hej dziewczyny widzę świetnie Ci wszystko napisały pozostaje mi tylko potwierdzić ja przez pierwsze 2 tygodnie diety schudłam 5 kg kiedyś także jest ok, nie martw się

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez electra_89 Pokaż wiadomość
taż tak mam hehe zawsze jak jem pizze z sosem czosnkowym to w nocy sie budzę i muszę pić jak na mega kacu haha
Ja mam tak samo! normalnie czasami to aż się boję zjeść cokolwiek z sosem czosnkowym wieczorem bo wiem że w nocy będę miała kapcia w buzi

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 22:22   #2555
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Hej Dawno mnie tu nie było
Zrobiłam sobie 3 dni obżarstwa.
Nie wiem kiedy w końcu się ogarnę .
Jutro zrobię sobie solidny plan diety na kartce , to powinno mnie zdyscyplinować i zmotywować do odchudzania
Do wakacji zostało około 7 tygodni a ja mam do zrzucenia około 10 kg. może dam radę, o ile nie będe się znów obżerać.
Widzę że dziewczyny tutaj solidnie dbają o włosy może ja też zacznę, co polecacie na suche końcówki włosów?
Stary 2012-05-18, 22:41   #2556
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Juhuuu
Ja normalnie wpierd****am ostatnio jakbym jakiegoś tasiemca miała Jak mnie ścisk w żołądku po pogrzebie puścił tak normalnie żrę na potęgę. Dzisiaj i jutro miałam się przegłodzić a tu normalnie nie mam hamulca Jestem tak wściekła sama na siebie. Było już 69 kg a jutro na bank zobaczę 73 kg .
odreagowujesz - to jest oczywiste, tylko kochana szkoda Twojej cięzkiej pracy bo zaraz dopadnie Cie efekt jojo i będziesz miała gorszego doła a my tego nie chcemy i Ty pewnie też nie Ale jeśli poprawia Ci to jakoś humor i jest Ci lżej na sercu no to rozumiemy i oczywiście jesteśmy z Tobą

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
jutro albo pojutrze postaram się zrobić zdjęcia jak mi jest w nim, bo dziś nie jestem pomalowana, a nie chce mi się malować
hehehe widzę, że mamy dużo wspólnych cech ja też bym nie wkleiła fotki bez make-upu

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
na razie męczę się z ciemnymi brązami, teraz znowu będę czekać aż się spłucze..
ja się długo męczyłam z ciemnymi brązami :/ teraz farbuje na średni brąz i jestem zadowolona zastanawiam się jeszcze nad jasnym brązem

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Dodaję zdjęcie
rzeczywiście ciemny kolorek wyszedł... no ale póki nie ujrzę Cie przodem to nie będę komentować

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Monia ja coś tam wstecz próbowałam nadrobić ale w końcu nie czaję Jesteś dalej w Niemczech bo z tego co piszesz to już nie wiem bo mam wrażenie, że tutaj. Piszesz o przedszkolu, że idziesz do chrześnika męża o koleżankach więc yyyyyyyyyyyy jak jest ??
Widzę, że Madzia już Ci napisała i bardzo dobrze zrobiła Ona często mnie wyręcza i jestem jej bardzo wdzięczna za to bo gdyby nie ona to musiałabyś czekać na odpowiedź aż do teraz
Byłam w Niemczech od 10 kwietnia do 10 maja i wróciłam bo synek musi skonczyć przedszkole, ja muszę wynająć mieszkanie i spakować wszystko, pozałatwiać wszystkie sprawy. Na początku lipca mąż przyjedzie do Polski i 8 lipca wyjedziemy już na stałe (póki co) do Niemiec. Będziemy przyjeżdżać na Święta i na wakacje do Polski

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:

Wysłałam kilku z Wam zaproszenie do grona przyjaciół,może mnie przyjmiecie
Dziękuję już zaakceptowałam

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Maminka Odpiszę za Monię teraz jest w Polsce, wróciła tydzień temu i ponownie do Niemiec jedzie w lipcu
no dokładnie tak Dziękuję Madziu

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dobra, pokręciłam dziś 20min (dobre i to), miałam jeszcze teraz pokręcić ale znów mam gorączke i mną telepie to idę pod kołdrę, co za cholerstwo się przypałętało no! Ale dobrze że zaczełam cokolwiek robić to już krok naprzód

Nooo widzisz! Ten domowy areszt jak najbardziej jest konieczny!
Zdrówka kochana przegoń te cholerstwo! A bierzesz jakieś leki??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-18, 23:01   #2557
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No właśnie... jestem ale padam na twarz mam dość tego tygodnia nie dość, że choram to jeszcze do pracy trzeba chodzić... już mi trochę lepiej; mam nadzieję, że na weekendzie wykuruję się już całkiem

ja ostatnio w Rossmanie wydałam 127 zł TŻ jak zobaczył paragon to zbladł
no właśnie a gdzie Ty do cholery się podziewałaś???? Czy ja mam się na prawdę wybrać w te Bieszczady po Ciebie???

Ja to Ciebie podziwiam, taka chora i do pracy chodzi! Ja to bym od razu zwolnienie walnęła :P Kuruj się porządnie żebyś do poniedziałku wyzdrowiała zdrówka

Rossmann strasznie podrożał.... kiedyś było dużo taniej a teraz powaliło ich z tymi cenami

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Oj i Biedronka podrożała i wcale nie jest tak tanio już
dużo podrożała teraz za podstawowe zakupy spożywcze płacę ok. 70 zł a na prawdę jest tego niewiele i biorę wszystko co najtańsze :/ i starczy to może na 3 dni..... potem znowu trzeba iśc wydać kolejne 70 zł....

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Tak sobie przeglądam Wasze albumy, Dżizys,ale Wy jesteście śłiczne i jakie zgrabne!!!!Aż trudno uwierzyć,że kiedyś ważyłyście więcej

A propos trenera osobistego,czy któraś z Was korzystała kiedyś z jego usług?

ojj bardzo trudno uwierzyć... ja sama nie wierzę oglądając swoje zdjęcia

Ja po pierwszej ciąży chodziłam na siłownię do kolegi który jest tam też instruktorem kulturystyki i fitnessu. Bardzo dużo mi wtedy pomógł ale bardzo dużo też wtedy ćwiczyłam i to codziennie. Mówił mi co i jak mam ćwiczyć, po ile minut itd. Pamiętam że szybko wtedy schudłam i to bez jakiś rygorystycznych diet bo tedy nie miałam o dietach zielonego pojęcia. Po drugiej ciązy było już odwrotnie, mało ćwiczyłam ale za to diety trzymałam się wzorowo i też schudłam

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Hej Dawno mnie tu nie było
Zrobiłam sobie 3 dni obżarstwa.
Nie wiem kiedy w końcu się ogarnę .
Jutro zrobię sobie solidny plan diety na kartce , to powinno mnie zdyscyplinować i zmotywować do odchudzania
Do wakacji zostało około 7 tygodni a ja mam do zrzucenia około 10 kg. może dam radę, o ile nie będe się znów obżerać.
Widzę że dziewczyny tutaj solidnie dbają o włosy może ja też zacznę, co polecacie na suche końcówki włosów?
no widzę, że zasłużyłaś na solidne lanie
3 dni obżarstwa??? 1 można wybaczyć ale 3??
w 7 tyg 10 kg? teoretycznie możliwe , praktycznie może być ciężko jeśli się nie ogarniesz Chcesz wyglądać pięknie na plaży, czy nie?? pooglądaj sobie zdjęcia modelek w strojach kąpielowych to bardzo motywuje

na suche końcówki hmmm ja używam wszystko co z Pantene - mi bardzo pomaga

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-18, 23:26   #2558
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:
no widzę, że zasłużyłaś na solidne lanie
3 dni obżarstwa??? 1 można wybaczyć ale 3??
w 7 tyg 10 kg? teoretycznie możliwe , praktycznie może być ciężko jeśli się nie ogarniesz Chcesz wyglądać pięknie na plaży, czy nie?? pooglądaj sobie zdjęcia modelek w strojach kąpielowych to bardzo motywuje

na suche końcówki hmmm ja używam wszystko co z Pantene - mi bardzo pomaga

Muszę się ogarnąć, choć jest mi bardzo ciężko i czesto mam chwile załamania...
przez weekend będe jadła tylko owoce,warzywa i jogurty bo po tym obżarstwie czuję sie strasznie ciężko...:/
Te zdj modelek i tych różnych chudzin motywują mnie na krótką mete, potem gdy jestem sama nagle się rzucam na jedzenie. Moja mama ani trochę nie próbuje mnie wspierać i wystawia na widok czekolady i różne słodkości...
Już poprostu nie wiem co mam ze sobą zrobić...
A włoski czasem smaruje różnymi olejkami , mi to pomaga
Nie wiem jak to jest z tymi szamponami przeciwłupieżowymi , pisze tam że zmniejsza się łupież , a ja mam jeszcze gorszy po stosowaniu tego szamponu... dodam że łupież dostałam od farbowania
Stary 2012-05-19, 07:42   #2559
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kochane
u mnie dziś w końcu ładna pogoda i słońce na wadze spadek w końcu jest 48,0 kg wczoraj ładnie trzymałam dietki i nic nie podjadałam i już efekt gdybym zawsze się trzymała, to dużo szybciej by mi kg wróciły do normy.

Monia
A zdjęcia dodam jak jakieś zrobię
Heroine kolorek ładny, ale dla mnie trochę za ciemny
Angelhorse lanie się należy, za te 3 dni jak ciężko jest Ci się pilnować, to może musisz sobie zaplanować każdy dzień, rozpisać na kartce i jeść wszystko jak napisane, może to Cię zmotywuje
Stary 2012-05-19, 08:45   #2560
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry

Monia ja już zafarbowałam jasnym brązem, tylko wyszedł ciemno, no ale wiem że się wypłucze i czekam niecierpliwie Ważne, że to juz brąz a nie czarny, bo miałam go dość A z TŻ byliśmy w mieście gdzie studiuje, nie chciało mi się siedzieć w domu to go odwiedziłam

Poszłabym się zważyć, ale wage ma babcia i z niej korzystam, a nic mnie bardziej nie wkurza jak stoi nade mną, patrzy ile ważę i komentuje: "Boże jak Ty mało ważysz, za mało i jeszcze się odchudzasz, o Jezu" Bo oczywiście babcia uważa, że nie jem NIC bo przecież według babć nie można się zdrowo odchudzać jedząc normalnie
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 10:29   #2561
monika01011986
Zakorzenienie

hej dziewuszki
ja dzisiaj wstałam o 10... siedzę i ziewam.... spać mi się dalej chce :/
zjadłam płatki i zaraz jakąś kawe zrobię. Nie ważę sie na razie bo jestem przed okresem, tzn. może i już w trakcie ale póki co nie jest on zbyt obfity.
Jak mi się to skończy to idę do gina, mam tego normalnie dosyć. Pewnie antykoncepcyjne mi przepisze żeby wyregulować wszystko :/ a ja tabletek nie chce, jedynie plastry mogę spróbować a one takie drogie miałabym tyle fajnych ciuchów za to
Na dworze słoneczko pięknie świeci. Zaraz wstawię pranie i zacznę sprzątać... mam taki syf w domu że wstyd

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 10:42   #2562
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Wyspałam sie w koncu, leci muzyczka słonce swieci a ja sie zabieram za sprzatanie pokoju
Pozniej pocwicze i zbieram sie na zakupki jakies

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 11:40   #2563
murka04
Zadomowienie

Hej Ale miałam noc, nie mogłam zasnąć przez zapchany nos, później się ciągle budziłam i w końcu wstałam o 8 Myślałam że już mam z głowy tą chorobę ale dziś znów się trzęsę z zimna. Może Tż mnie jakoś wyleczy
monia biorę tabcin rano i wieczorem, gripex po południu i dziś skończyłam antybiotyk. Widocznie muszę wyleżeć te choróbsko A Ty się zapisz później do gina bo nieciekawie to wygląda że masz taki długi @, w sumie to takie nie wiadomo co
losing oj nasze babcie kochane tak już mają, trzeba jeść jak najwięcej wtedy człowiek jest zdrowy wg nich
medzik widzisz jak szybko możesz wrócić do wagi, wystarczy Ci 1 dzień diety i już

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 11:57   #2564
maadziulek91
Zadomowienie

Hej dziewczyny
mam nadzieje, że szybko sie u was zaklimatyzuje

ja wczoraj troche pofolgowałam bo byłam na imprezie, troche odki sie wypiło no i kiełbaska z grila
ale za to zadnych chipsów ani paluszkow sie nie tknełam ;p tylko sokiem słodkim przepijałam wiec troche kalori wpadło

planuje sobie jednak zapisywac co jesc nastepnego dnia bo jednak spontanicznie to roznie wychodzi

a jestem juz bardzo zadowolona z diety, 2 tygodnie i brzusio o połowe mniejszy

a wy tylko dietkujecie czy uprawiacie jakies sporty do tego?? bo mi sie wydaje, że sama dieta to daje bardzo malutko zawsze jak pojde do tego biegac to na drugi dzien czuje ze jest mnie mniej
Stary 2012-05-19, 13:35   #2565
meeedzik
Zakorzenienie

Zrobiłam parę zdjęć, ale tylko te dwa się nadawały do pokazania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 13:37   #2566
LosingMyWay
Zadomowienie

Maadziulek ja skaczę na skakance i kręcę hula hop. Kiedyś jeszcze biegałam ale leń ze mną wygrywa w tej kwestii

Medzik moim zdaniem bardzo ładnie, w końcu ładnemu we wszystkim ładnie ale na rozjaśnionych farba szybko schodzi, więc nawet jeśli czujesz się lepiej w jaśniejszych to nie ma się czym martwić

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-05-19 o 13:39
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 13:47   #2567
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko tylko, żeby jeszcze udawało mi się trzymać tej diety dziś na obiad objadłam się frytek z sosem czosnkowym
A na wieczór mam dwa desperadosy i grill będzie

Madziulek ja zawsze ćwiczyłam nigdy nie byłam na samej diecie codziennie kręcę hula hop ( prócz weekendów ) i robię brzuszki a wcześniej jeździłam trochę na rowerku stacjonarnym, robiłam przysiady itp

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Losing dziękuję ja już dziś głowę szorowałam, żeby nie były takie ciemne i woda brązowa leciała pewnie jeszcze 2-3 mycia to bardziej zjaśnieją i będą ciemny blond a nie brązowe
Stary 2012-05-19, 14:34   #2568
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Zrobiłam parę zdjęć, ale tylko te dwa się nadawały do pokazania

No piękności nasza chudzinko, piękności Dobrze Ci w tym kolorku

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Ja dzisiaj staram się przestawić na dietkę bo wczoraj lipa. Dzisiaj było
Ś: dwa jajca sadzone (nie miałam chleba ciemnego wiec same zjadłam) i kawa z cukrem
IIŚ: pół drożdżówki (byłąm w mieście i nie miałąm co chapnąć)
O: zanim zrobiłam zjadłam dwa ciaska kruche z marmoladą i takiego mini rogalika dropżdżowego a sam obiad to worek kaszy gryczanaej z piersią kurczaka i sosem uncle beans
Będzie tylko kolacja - twarożek ze szczypiorkiem
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 15:34   #2569
meeedzik
Zakorzenienie

Maminka dziękuję kochana a ja jeszcze nie przyzwyczajona, jak mijam się w lustrze, to muszę się wrócić i sprawdzić czy to na pewno ja byłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-19, 16:36   #2570
Nadia5
Zakorzenienie

Cześć, podczytuję Was już od pewnego czasu. nie raz Wasze posty/zdjęcia były dla mnie dużą motywacją i mobilizacją

Staram się prowadzić zdrowy tryb życia, jak i zdrowo się odżywiać Wiadomo, czasem nie wychodzi i zdarzają się dni gdy mocno sobie pofolguję ale później zwykle wracam na właściwy tor
Ostatnio zaniedbałam ćwiczenia, ale planuję kupno nowego roweru więc mam nadzieję że bardzo mnie to zmobilizuje Bo póki co wstyd jeździć na moim starym gracie

Tak przy okazji - Meeedzik - ja też kiedyś (ok pół roku temu) przefarbowałam się z rozjaśnionych blond na ciemne Mialam taką samą reakcję w lustrze jak Ty A włosy farbowane na rozjaśniacz ekspresowo jaśnieją Do dziś pozbywam się rozjaśniacza pod farbą
Bardzo ładnie Ci w ciemnym kolorze, ja sama mam chwilę że już teraz natychmiast wróciłabym do blondu ale się powstrzymuje Moim celem jest zapuszczenie włosów, regeneracja, pozbycie się rozjaśniacza pod farbą i RUDYYYY

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 16:47   #2571
meeedzik
Zakorzenienie

Nadia5 witamy
dziękuję, bardzo mi miło ja mam nadzieję, że farba się szybko wypłuka, bo dla mnie ten kolor jest za ciemny i dziwnie się w nim czuję, jak nie ja
Chyba jestem skazana na blond, choć też miałam zamiar już więcej nie rozjaśniać, ale chyba mi się to nie uda
Stary 2012-05-19, 16:51   #2572
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Nadia5 witamy
dziękuję, bardzo mi miło ja mam nadzieję, że farba się szybko wypłuka, bo dla mnie ten kolor jest za ciemny i dziwnie się w nim czuję, jak nie ja
Chyba jestem skazana na blond, choć też miałam zamiar już więcej nie rozjaśniać, ale chyba mi się to nie uda
Ja miałam takie epizody, przyciemniałam - rozjaśniałam Jeżeli to Twój 'pierwszy raz' od dawnien dawna z ciemnymi to prędzej czy później wrócisz do jasnego (ja tak miałam) teraz jakoś się zaparłam i każdą chęć powrotu do blondu tłumie w zarodku

Stary 2012-05-19, 17:12   #2573
monika01011986
Zakorzenienie

boże dziewuszki zdycham! powaliło mnie dzisiaj na maksa! tyle co ja się nasprzatałam to nawet na Święta tak czysto nie miałam
Pozbyłam się już prawie wszystkich ubranek po dzieciach, jeszcze tylko jeden worek muszę szwagierce zawieźć a dwa worki oddam do Opieki Społecznej. To są już takie nie za ładne ciuszki dlatego nikomu nie będę ich dawała ze znajomych. No a śmieci w workach i kartonach to mam tyle, że ledwo mogę przejść z pokoju do pokoju z samego balkonu mam ze 100 kilo śmieci..... Po co ja to wszystko trzymałam do tej pory zamiast od razu wywalać to ja chomikowałam Zaraz ma przyjść teściu i ponosimy do śmietnika to wszystko... tyle, że ja mieszkam na 3 piętrze a śmietnik mam z 500 metrów od mojego bloku więc będzie cięzko coś czuję..... no ale ile kalorii spalę o ile dożyję do samego końca wynoszenia tych śmieci
Aaaa umyłam wszystkie okna i zrobiłam 3 prania jeszcze tzn. pralka zrobiła - ja wywiesiłam
Muszę iśc do Biedronki jeszcze nowe worki kupić ( te 120 litrowe) bo już mi się wszystkie skończyły, więc wyobraźcie sobie teraz ile mam śmieci hehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-19, 18:28   #2574
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Poszłabym się zważyć, ale wage ma babcia i z niej korzystam, a nic mnie bardziej nie wkurza jak stoi nade mną, patrzy ile ważę i komentuje: "Boże jak Ty mało ważysz, za mało i jeszcze się odchudzasz, o Jezu" Bo oczywiście babcia uważa, że nie jem NIC bo przecież według babć nie można się zdrowo odchudzać jedząc normalnie
haha skąd ja to znam Moja babcia co do niej przyjde to mi same ciastka wpychaja i co tylko wlezie a jak nie chce to zaraz do dziadka ,,o popratrz jaka honorowa nic jeść nie bedzie''

A ja w końcu mam netaZaraz uciekam z koleżanką gdzieś w teren
Byłam dzisiaj u fryzjera i ok 10cm poleciało z tego co mi mama mierzyła. Wrzucam fotki z przed(niewyprostowanie miałam) i po
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07751.jpg (83,0 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (44,3 KB, 50 załadowań)
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 19:16   #2575
meeedzik
Zakorzenienie

Nadia aaa ja już miałam parę razy ciemne włosy później wracałam do blondu miałam też ruuudee i po pół roku wróciłam do blondu jakoś w blondzie się najlepiej czuję, ale teraz też mnie kusiło na zmianę no i miałam nadzieję, że będzie pasować

Cocktail i tak masz długaśne włosiska
Stary 2012-05-19, 19:27   #2576
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
haha skąd ja to znam Moja babcia co do niej przyjde to mi same ciastka wpychaja i co tylko wlezie a jak nie chce to zaraz do dziadka ,,o popratrz jaka honorowa nic jeść nie bedzie''

A ja w końcu mam netaZaraz uciekam z koleżanką gdzieś w teren
Byłam dzisiaj u fryzjera i ok 10cm poleciało z tego co mi mama mierzyła. Wrzucam fotki z przed(niewyprostowanie miałam) i po
10 cm przy takiej długości to nic Jedynie odświeżenie i dobroć dla kłaków

Cytat:
Nadia aaa ja już miałam parę razy ciemne włosy później wracałam do blondu miałam też ruuudee i po pół roku wróciłam do blondu jakoś w blondzie się najlepiej czuję, ale teraz też mnie kusiło na zmianę no i miałam nadzieję, że będzie pasować

Cocktail i tak masz długaśne włosiska
Mi się marzy taki kolor http://pryszcze16i2.pinger.pl/m/2459852 Ja mam krótkie włosy w porównaniu do Was. Niedawno wyrównałam asymetrię (a nosiłam ją jeszcze przy blondach)

Też tak macie że w weekend jecie więcej ?
Jak w tygodniu jestem w pracy to mam mniej czasu wolnego i nie jem 'z nudów' a w weekend wciąż coś skubię

Stary 2012-05-19, 20:29   #2577
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

hej Wam laseczki! w tym tygodniu prawie mnie w domu nie ma-uczelnia, nauka, SILOWNIA (4x w tym tygodniu) i takie tam w przyszlym tygodniu mam zapi.ernicz straszny i pewnie odezwe sie dopiero pod koniec tygodnia chyba ze na chwilke uda mi sie wczesniej

Mam male ogloszenie dla dziewczyn z Wroclawia:
kiedys mowilam ze mam w planach WIELKI PORZADEK W SZAFIE. I dzisiaj go zrobilam. Zostaly mi 2 sukienki, 3 bluzki i 2 pary spodni. Reszte mam do sprzedania i bede to robila jutro na Mlynie (kolo Korony). Jakos od 8.30 bede z kolezanka moja, jak cos to jestem niska blondynka takze jesli nie macie planow to zapraszam serdecznie, bo na prawde chce sie tego cholerstwa pozbyc. Rozmiarowka od 36-42 mam walize jedna wielka, torbe i do tego wor wiec bedzie w czym wybierac buziaki

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 21:49   #2578
Ameli83
Przyczajenie

Hmmm,nie poznaję tego forum....kiedyś to nie mogłam nadrobić Waszych postów, a teraz to takie pojedyncze wypowiedzi
To pewnie spowodowane tą piękną pogodą

Ja też dziś poszalałam,dlatego nie lubię weekendów. Wtedy mam więcej czasu i przychodzą mi na myśl same słodycze....do tego mój Tż,który wcale mnie nie wspiera,wręcz przeciwnie.ciągle by mnie czymś dokarmiał
I jak tu się oprzeć np lodom w taką pogodę????do tego o smaku tiramisu???!!!!

Od jutra jednak przywołam się do porządku,bo wesele siostry już za 6 tygodni!!!!

Zmykam spać,słodkich znów Wam życzę
Ameli83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 22:11   #2579
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
10 cm przy takiej długości to nic Jedynie odświeżenie i dobroć dla kłaków

Mi się marzy taki kolor http://pryszcze16i2.pinger.pl/m/2459852 Ja mam krótkie włosy w porównaniu do Was. Niedawno wyrównałam asymetrię (a nosiłam ją jeszcze przy blondach)

Też tak macie że w weekend jecie więcej ?
Jak w tygodniu jestem w pracy to mam mniej czasu wolnego i nie jem 'z nudów' a w weekend wciąż coś skubię
Dla mnie i tak róznica;/ ale jednak lepsze krótsze ładniejsze niz dlugie porozdwajane ;/

Jezu mi dzisiaj wpadła mala paczka lays'ów i w ramach opijania urodzin koleznaki 05,l cin&cina. hah jest wesoło :d medzik mialam nadzieje ze cie spotkam nie wiem gdzie ty sie pałętasz

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-05-19 o 22:14
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 00:37   #2580
monika01011986
Zakorzenienie

jejciu ale mam czysto w domu i tych worków już prawie nie mam tylko 2 zostały w końcu jak dużo miejsca!! i balkon jaki czyściutki!!!! Aż mi żal stąd wyjeżdzać w lipcu ja tak kocham swoje mieszkanie... tak bardzo mi się podoba i tak jestem przywiązana do tego miejsca nigdzie nie będzie mi lepiej - w żadnym innym mieszkaniu jeszcze jak pomyślę, że jacyś obcy ludzie tu będą może mieszkać to aż mam nerwa :/
Dzieciaki już śpią, kot buszuje - dziś cały dzień muchy ganiał po domu ale się naśmiałam hehe
A się dziś nabiegałam z tymi śmieciami! 6 razy na 3 piętro wchodziłam.... ale jakoś całkiem sprawnie mi to szło nawet za bardzo się nie zmęczyłam to dobry znak - trzeba zacząć ćwiczyć także przysiady dziś będą brzuszków nie porobię bo kołyskę koleżance pozyczyłam przed wyjazdem do Niemiec i jeszcze jej nie odzyskałam ale w poniedziałek mówiła, że mi przyniesie
Idę się wykąpać i jak wrócę to Wam po odpisuję

p.s. znowu KUR... mi opryszczka na ustach wyskoczyła !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sie zabiję.....

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Muszę się ogarnąć, choć jest mi bardzo ciężko i czesto mam chwile załamania...
przez weekend będe jadła tylko owoce,warzywa i jogurty bo po tym obżarstwie czuję sie strasznie ciężko...:/
Te zdj modelek i tych różnych chudzin motywują mnie na krótką mete, potem gdy jestem sama nagle się rzucam na jedzenie. Moja mama ani trochę nie próbuje mnie wspierać i wystawia na widok czekolady i różne słodkości...
Już poprostu nie wiem co mam ze sobą zrobić...
A włoski czasem smaruje różnymi olejkami , mi to pomaga
Nie wiem jak to jest z tymi szamponami przeciwłupieżowymi , pisze tam że zmniejsza się łupież , a ja mam jeszcze gorszy po stosowaniu tego szamponu... dodam że łupież dostałam od farbowania
ojj z mamami to tak jest.... w ogóle ja to jak widzę te wszystkie grube dzieci ( a jest ich sporo w dzisiejszych czasach) to się zastanawiam co te matki wyprawiają??? jaką krzywdę robią swoim dzieciom! ja moim dzieciom nie żałuję słodyczy czy chipsów - ale wszystko w granicach rozsądku..... czyli raz na jakiś czas.
A Ty bądź twarda i staraj się nie patrzeć na te słodkości

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej Ale miałam noc, nie mogłam zasnąć przez zapchany nos, później się ciągle budziłam i w końcu wstałam o 8 Myślałam że już mam z głowy tą chorobę ale dziś znów się trzęsę z zimna. Może Tż mnie jakoś wyleczy
monia biorę tabcin rano i wieczorem, gripex po południu i dziś skończyłam antybiotyk. Widocznie muszę wyleżeć te choróbsko A Ty się zapisz później do gina bo nieciekawie to wygląda że masz taki długi @, w sumie to takie nie wiadomo co
Antybiotyk skończyłaś brać i masz gorączkę??????? no to nieźle
musisz iść do lekarza po następny, bo przeciez Ty dalej chora jesteś
No ja pójdę do gina obowiązkowo, mam juz na prawdę dośc tego cholernego okresu.

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość

a wy tylko dietkujecie czy uprawiacie jakies sporty do tego?? bo mi sie wydaje, że sama dieta to daje bardzo malutko zawsze jak pojde do tego biegac to na drugi dzien czuje ze jest mnie mniej
dieta daje moim zdaniem najwięcej Ja w ogóle nie ćwiczyłam, jedynie co to sporo spacerowałam z dzieckiem i troche w pracy polatałam bo pracowąłam fizycznie i musiałam dźwigać panele LCD które ważyły po 10 kg nawet. Ale żadnych ćwiczeń nie wykonywałam. Później dopiero jak schudłam już 15 kg i przestałam chodzić do pracy to robiłam brzuszki, przysiady, kilka razy na orbitreku pościemniałam i tyle ale diety trzymałam się 100% i waga spadała

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-05-19 o 22:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości