kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 22:54   #331
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
psyhe, to kawal zycia stracilas bez redsa sun

wlasnie TZ mi przyniosl lecha smakowego, ale chyba o nim pisalyscie ze ma tak malo %

byl temat o stopkach, mam tak samo w sensie ze wczoraj zrobilam sobie pozadny pedicure, a dzisiaj juz czarne nie wiem czy to takie klapki że mi się pięty brudza czy co. Stopy i dlonie to moj czuly punkt, z reszta jak wszystko
Ewelkaaaaaaaaaa co słychac, dawno Cie nie bylo. jak dieta?

1.
2. no, leszek to nie dla nas, 2,6% to oranzada szkoda draznic podniebienie pewnie slodki?
3. ale jako pani kosmetolog masz fajnie, bo wiesz jak o wszystko zadbac

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 08:25   #332
psyhe666
Zakorzenienie

Joł

Ewelka, wiem........ Ale nadrobię
Ja jednak wczoraj pedicuru nie zrobiłam Dzisiaj w nagrodę za przerobiony materiał sobie zrobię

Starzeję się....... Wstałam sama z siebie, bez budzika po 7

Baniol, serio Ci się już znudził?
To tak jak mnie Desperados. I coś główka mnie po nim zaczęła pobolewać.
Twój TŻ lubi 'babskie' smakowe piwa?

Nieeee, nie żartuję..... Chciałabym żeby wszyscy moi ex mnie uwielbiali

Loriette, słyszałam, że ten peeling jest fajowy, ale ja nie mogę go używać, bo mnie oliwa zapcha i znowu będą syfki...

Karola, kiedyś mój nieświadomy ex słysząc, że mi zimno w stópki, wziął je 'okrył' swoimi O fuuuuu.......... W trybie natychmiastowym stwierdziłam, że już mi w nie gorąco

Dzisiaj się nie ważę Wczoraj w ramach 10% swojego jedzenia na diecie zjadłam kruche ciastka (ale bez czekolady) i wypiłam piwko i na wieczór zjadłam grahamkę
Bardzo nieładnie.
Zważę się dopiero w pon

A zaraz spadam trochę do książek... Jak zrobię sobie przerwę to usiądę przed lapkiem z miską i jednocześnie zrobię stopy :P
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:13   #333
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej hej podczytywałam Was,ale nie miałam jakoś weny,żeby się zabrac za odpisywanie...jestem od wtorku u tża siostry. wioska jakos dobrze na mnie działa ćwiczenia wzięłam ze sobą także nie odpuszczam ani jednego dnia.
wczoraj zamiast robić jakąś durnowatą sambę jako cardio - włączyłam sobie turbo fire!
stęskniłam się za Szalinką haha
po 1,5 tyg przerwy od TF zmęczyłam się jak głupia. pot się ze mnie lał jak szalony.staram się w miarę dobrze, ale tutaj jest tyle pokus magiczna szuflada ze słodyczami i chipsami patrzy na mnie za każdym razem jak wchodze do kuchni.

zabieram się za nadrabianie.

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
ja też! Bardzo mnie ten rower cieszył.(bardzo mnie też cieszylo najpierw, że jestem taka bogaaata i mogę sobie sama kupić rower! ). Wydaje mi się, że rower, zegarek to są takie fajne prezenty, a te wszystkie quady itd ... :

Przeczytałam, że zaczęłaś drugi dzień BBL i już są efekty i już sobie pomyślałam "Aga, Ty wariatko ... "
No i co ja mam ćwiczyć - trening z Ewką czy BBL?
moge byc i wariatka

hehe miałam tak samo.teraz to dzieciaki chcą na komunie laptopy, na 18-stkę - auto, a na slub - mieszkanie.
Polecam Ci zacząć chodzić na basen albo skakać na skakance, bo z tego co dziewczyny piszą Ewka daje spory wycisk. zacznij na spokojnie od czegoś łagodniejszego, a pozniej sie przerzuć na Ewkę. Poprawisz trochę kondycję i na pewno sie nie zasapiesz przy tempie z Ewą.
możesz tez po basenie,albo skakance zacząć BBL. ćwiczenia są męczące, ale dające fajne efekty.

albo spróbuj Turbo Jam?
Cytat:
Eej, zaczął się sezon na truskawki! Kto się cieszy ze mną?
ja, jaaaaaaaaaaaaaa!! już sie nie mogę doczekać truskawek z jogurtem naturalnym i cukrem!

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Agnes, jesteś boska! Czekamy na efekty, ja z ciekawości zobaczyłam jak to wygląda na youtubie... maaaaatko, ja tego gościa nie zniosę Siedzieliśmy z TŻem i umieraliśmy ze śmiechu, bo mu powiedziałam - PACZ, to moja nowa Szalinka!
dzięki, dzięki , ja tego gościa tez nie mogę znieść, ale ćwiczenia wymyślił boskie!!
mój tż nie może na Niego patrzeć ani Go słuchać
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
skąd ja to znam.

Jak ja bym chciała mieć takie podejście jak Ty . Druga sprawa że Ty jesteś na prawdę szczupłą dziewczyną a u mnie jednak jakiś tam wałeczek tłuszczu się znajduje. Dobija mnie ciągle ta waga... Przed @ miałam 56 kg .w czasie @ jadłam co prawda 5 dni słodkie ale wcale nie jakoś dużo i teraz znów jest 56. Nigdy chyba nie zobaczę 55. Tż mówi że dlatego że nie ma już z czego spaść ale przecież ten kg czy nawet 3 by się uzbierały bo jest wiele szczupłych dziewczyn a ja jestem normalna a nawet przygrubawa. Już mam dośc tego odchudzania!! Uwielbiam ćwiczenia i jestem mega zadowolona z każdego dnia jak nie zjem niczego słodkiego/ jak zjem bardzo mało złych kalorii ale waga wszystko psuje, całe nastawienie. Ale z drugiej strony jak nie będę ważyła się miesiąc to boję się że jak nie będę tego kontrolowała to że jak stanę po tym miesiącu to że zobaczę 60

Jestem załamana wagą czemu ona wogóle nie chce spaść.
u mnie jest to samo z nogami. jak siadam to się rozlewają bleh!
Laura - ćwiczenia trwają 30min, czasem 45, albo 60. a co chcesz się zabrać za BBL?
a może przestań przywiązywac aż taką uwagę na to ile ważysz? pomierz się i zobacz czy ci ubywa cm. wydaje mi sie,ze to jest wazniejsze. moze po prostu Twoj organizm sie broni i nie chce żebyś była szczuplejsza. moja siostra tez cwiczy, ma diete, a waga od 2 miesiecy stoi w miejscu. organizm nie pozwala jej na to zeby chudła.
nie stawaj na wage przez miesiac, tylko pomierz się dokładnie. po miesiacu ćwiczeń zrób to samo

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Bania, nie będę tam mieć dostępu do cywilizacji To jest praca 7 dni w tygodniu, po 10 godzin dziennie, także na 2 miesiące będę poza globalną wioską. Dosłownie będę w wiosce, Meinbrexen, to takie zadupie w Saksonii
cholerka, ale będziesz miała zajazd... uwazaj tam na siebie!
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
WAKACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE
yeeeeeeeeah!! brawo, brawo! gratki!

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Wróciłam z rozmowy. Uświadomiłam sobie, że pierwszy raz byłam na prawdziwej rozmowie o pracę. Proces rekrutacyjny jeszcze trwa, ale nie liczę, że Pan Komornik zadzwoni do mnie mimo to cieszę się, że poszłam, bo to naprawdę mega miłe doświadczenie i na przyszłośc bedę wiedziała czego mniej wiecej moge sie spodziewać. Dostałam serię dziwnych pytań m.in z czym kojarzy mi się kolor żółty
Idę na balkon pić kawkę
o matko... co odp? z czym Ci się kojarzy żółty kolor? haha
ale głupie pytanie. nie ma co.

Cytat:
Podania złożyło ponad 70 osób, on wybrał 15 - w tym mnie to juz dalo mi kopa, poczułam się lepiej co do trwania rekrutacji nie wiem dokładnie, mówił, że zostało jescze kilka osób i do wybranych zadzwoni i bedzie kolejny etap.
Zadał mi serię pytań na zasadzie pytanie - 3sekundy na odpowiedź - następne pytanie, np wymien prezydentów Polski, kiedy czlowiek pierwszy raz stanął na księżycu, 11 do kwadratu, itd. Nie powiem, że czułam się dziwnie. Ale uswiadomiłam sobie, że tak naprawdę nie wiem co się dzieje na świecie, niczym się nie interesuje itd.
On natomiast powiedział, że jestem bardzo pozytywna osobą widać, że zależy mi na pracy i że staram sie walczyć o swoje marzenia itd, ale ponoć wyczuł, że nie zawsze tak było i wydarzyło się coś w moim życiu co to zmienilo (wyprowadzka TZ - to aż tak widać? ).
Naprawdę duzo dala mi ta rozmowa, nie wiem ale poczułam sie pewniejsza siebie, z tym że wiem że niektóre rzeczy (w sumie to dużo ) muszę dopracować. Nie wiem, mam jakos mego optymistyczne odczucie po tym wszystkim
ja na pewno bym sobie nie poradziła.... podziwiam Cie,ze poszłas i mimo wszystko dałaś sobie radę. super

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:28   #334
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1. no taaaaaaak a nie przeszkadzasz im na tych ich męskich wypadach?
ja psuję większość męskich wypadów w wydaniu mojego tza

2. uu to jest u mnie temat tabu hehe. dopóki nie chodzę na boso to jest ok wystarczy kilka razy wymoczyc stópki w cieplej wodzie z nie wiem, szarym mydłem, albo czyms co ma wlasciwosci zmiekczajace. jak podeschna tre piętki delikatna tarką, hardcorowe zle na nie dzialaja na noc nakladam krem. wlasciwie zawsze nakladam krem. chyba czesciej niz na dlonie :P krem polecam z rossmana, 5% mocznika, oillan tez jest dobry, albo świetny jest wg mnie krem z natury z masłem shea, dla mnie jest dobry na wszystko, podczas gdy wiele osob nie jest z niego zadowolonych. duzo jest fajnych kremow. im mniej pachnace tym lepsze ;p jeszcze isana z zielona nakrętką
Przekupiłam ich tym że zrobię mięsko na grilla, a jak pójdą sami to mogą sobie najwyżej kiełbase kupic TZ w sumie na takie wypady sam nie chodzi, zawsze idziemy razem, chyba że czasem skoczy na godzinkę do kuzyna obok....
Kurczę będę musiała spróbować, bo nie moge patrzeć na moje stopy
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Krem mam taki hmmm kuracja parafinowa na dłonie i stopy oliwkowa z tej wersji Avon planet spa,
też ja miałam ale moim stópkom akurat nie dała nic

Cytat:
Praca w dziale marketingu, pół etatu, telefon służbowy i auto naczelnego do mojego użytku (z racji tego, że jest całe oznakowane logiem portalu + żebym jeżdżąc na spotkania nie buliła za paliwo). No i jak dla mnie pieniądze są bardzo satysfakcjonujące w porównaniu z innymi ofertami.

Psyhol jak można brzydzić się swoich stóp? W ogóle - śpisz w tych skarpetkach? Bo ja w nich nie zasnę, NIE MA MOWY!
Bierz robotę, to zawsze doświadczenie i dodatkowa kasa ja też czasem śpię w skarpetkach....
Cytat:
Dziewczyny, muszę Wam się do czegoś przyznać......... NIGDY nie piłam żółtego Redd'sa i dzisiaj jest mój pierwszy raz
Aaaaaa ja prawie zawsze piję żółtego - nawet na tej rozmowie pierwsze co mi się z żółtym skojarzyło to Redd's ale się głupio uśmiechnęłam sama do siebie i powiedziałam cos innego

Muszę Wam cos powiedzieć - sięgnęłam dna.... :ryczę-smarkam: na wadze mam już 57, 5 od 2 tygodni praktycznie codziennie piję jakieś piwo (wczoraj 2 Desperadosy ), a potem desperacko rzucam się na lodówkę i pochłaniam na noc mega ilości jedzenia koniec z tym!
Dziś daję sobie bana na alko, bo muszę sie pouczyć, jutro chyba idziemy na imprezę urodzinową do cioci, a w niedziele te ryby ale będę sie starać dużo nie żreć. I przejrzę sobie trening Ewki, może zacznę robić ten na nogi

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej hej podczytywałam Was,ale nie miałam jakoś weny,żeby się zabrac za odpisywanie...jestem od wtorku u tża siostry. wioska jakos dobrze na mnie działa ćwiczenia wzięłam ze sobą także nie odpuszczam ani jednego dnia.
wczoraj zamiast robić jakąś durnowatą sambę jako cardio - włączyłam sobie turbo fire!
po 1,5 tyg przerwy od TF zmęczyłam się jak głupia. pot się ze mnie lał jak szalony.staram się w miarę dobrze, ale tutaj jest tyle pokus magiczna szuflada ze słodyczami i chipsami patrzy na mnie za każdym razem jak wchodze do kuchni.

moge byc i wariatka

hehe miałam tak samo.teraz to dzieciaki chcą na komunie laptopy, na 18-stkę - auto, a na slub - mieszkanie.
Polecam Ci zacząć chodzić na basen albo skakać na skakance, bo z tego co dziewczyny piszą Ewka daje spory wycisk. zacznij na spokojnie od czegoś łagodniejszego, a pozniej sie przerzuć na Ewkę. Poprawisz trochę kondycję i na pewno sie nie zasapiesz przy tempie z Ewą.
możesz tez po basenie,albo skakance zacząć BBL. ćwiczenia są męczące, ale dające fajne efekty.

albo spróbuj Turbo Jam?

ja, jaaaaaaaaaaaaaa!! już sie nie mogę doczekać truskawek z jogurtem naturalnym i cukrem!

dzięki, dzięki , ja tego gościa tez nie mogę znieść, ale ćwiczenia wymyślił boskie!!

Laura - ćwiczenia trwają 30min, czasem 45, albo 60. a co chcesz się zabrać za BBL?
a może przestań przywiązywac aż taką uwagę na to ile ważysz? pomierz się i zobacz czy ci ubywa cm. wydaje mi sie,ze to jest wazniejsze. moze po prostu Twoj organizm sie broni i nie chce żebyś była szczuplejsza. moja siostra tez cwiczy, ma diete, a waga od 2 miesiecy stoi w miejscu. organizm nie pozwala jej na to zeby chudła.
nie stawaj na wage przez miesiac, tylko pomierz się dokładnie. po miesiacu ćwiczeń zrób to samo

ja na pewno bym sobie nie poradziła.... podziwiam Cie,ze poszłas i mimo wszystko dałaś sobie radę. super
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ależ Ty ambitna jesteś, nawet odpoczywając nie odpuścisz ćwiczeń
Ja po dzisiejszym wejściu na wagę miary nie tknę dłuuuugo!
Kolor żółty - yyy.... slonce, cytryna, lemoniada
Dzięki

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:36   #335
karola_plm
Rozeznanie

Zrobiłam właśnie porządek we wszystkich torebkach. Ma ktoś namiar na anonimowych lakieroholików?

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:29   #336
psyhe666
Zakorzenienie

Karolaaaaaaaa, ukradłabym Ci te dwa w szerszych opakowaniach! Ten malinowy i modry
so trójka maybe.

Stary 2012-05-25, 10:59   #337
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa!

mam dwa małe kotki!
mraaaaaaaaaa aaau !
są takimi słodziakami, że ooo matko!

Fredzio się nie znalazł i chyba w jego miejsce te dwa maluchy pojawiły sięu nas w domu, ale przecież Fred zyje! i wróci!

miał być jeden, ale rodzina nie mogła się zdecydować czy chcą rudego, czy czarnego, no i mamy dwa )

Bylam też na siłowni, b yło pzytywnie, trener był w mega szoku że nie chodzę do klasy z moją siostrą i że mam więcej niż 16/17 lat straaaaasznie mnie to podbudowało i odebralam to jako super komplement; poczułam się jak nastolatka! hehe )
nie zmachalam się co prawda tak jak na wczorajszym aerobiku, ale też było fajnie. choć nie czuję się usatysfakcjonowana jeśli chodzi o dzisiejszy level wycisku, mało mi :P

byłam 1,5 h
kotki uwielbiam i kocham! ale mój tz nie znosi... eh kiedyś chcemy kupic psa.
eeee to faktycznie można sie podbudować po takich słowach
a co do baby która zwraca Wam uwagę, to nie trochę dziwna jakas... powinna podejść i na spokojnie pokazać CI ćwiczenie, wytłumaczyć co i jak...
jak już będe instruktorką , i jak wpadniesz do mnie na zajęcia, ja na pewno nie bede na ciebie krzyczeć
1,5 godziny - ładnie

Cytat:
Ej mi wszyscy dają 25 lat
boże. mi też

Cytat:
mama proponuje Bolek i Lolek xD
ja proponuje Rydzyk i Natanek. Bo jeden jest czarny a drugi rudy.
tz proponuje ania bania
siostra zaproponowala Stas na czesc swojego ksiedza, coby dal jej 6 na koniec z religii, po czym wpadlysmy na pomysl, ze moze staś i nel?
jestem za Ania bania hahaha

Cytat:
U mnie dieta też całkiem nieźle Jutro się wtarabanię na wagę
No i co najważniejsze........ Z nauką idę do przodu jak Monia z wagą

Wiecie co? Ja nie wiem jak ja sobie poradzę w przyszłości........ Brzydzą mnie moje, a co dopiero czyjeś! Nie mówiąc już o męskich
Najbardziej przeraża mnie ich duży, owłosiony paluch! (bez skojarzeń hahahaha)
no to super, 3maj tak dalej
myślałam,że tylko ja tak mam... mnie tez brzydza stopy. wszystkich, bez wyjątków!! :

Cytat:
Wiecie co ja wczoraj robiłam? BIEGAŁAM tylko 10 min, załamałam się że tak mało ale musiałam przestać bo tak mnie brzuch rozbolał , do tego chyba bym się zasapała Ale to był mój 1 raz więc myślę że będzie coraz lepiej Do tego standardowo 50 min orbi i przez godzinę się schylałam jak plewiłam ogródek .dziś mam przeogromne zakwasy!!
od 10 minut się zaczyna wazne ze się wzięłas!

Stary 2012-05-25, 11:04   #338
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Muszę Wam cos powiedzieć - sięgnęłam dna.... :ryczę-smarkam: na wadze mam już 57, 5 od 2 tygodni praktycznie codziennie piję jakieś piwo (wczoraj 2 Desperadosy ), a potem desperacko rzucam się na lodówkę i pochłaniam na noc mega ilości jedzenia koniec z tym!
Dziś daję sobie bana na alko, bo muszę sie pouczyć, jutro chyba idziemy na imprezę urodzinową do cioci, a w niedziele te ryby ale będę sie starać dużo nie żreć. I przejrzę sobie trening Ewki, może zacznę robić ten na nogi [COLOR="Silver"]

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ależ Ty ambitna jesteś, nawet odpoczywając nie odpuścisz ćwiczeń
Ja po dzisiejszym wejściu na wagę miary nie tknę dłuuuugo!
Dzięki
dostajesz ode mnie bana na alko!!
ja też muszę zobaczyć ten trening Ewki.może akurat mi sie spodoba jak bedziesz chciała linka do BBL to daj znać, podesle Ci na pw.

nie odpuszczam z ćwiczeniami, bo wiem,że ja nie zrobię dzień, dwa, trzy to pozniej już zacznę sobie odpuszczać całkiem
ja na wagę tez nie wchodze. tylko się mierzę. zależy mi żeby trochę ich ubyło!
odpowiedziałabym tak samo hehe

karola - ale kolory, aaaaaaaaaaaa!!

Stary 2012-05-25, 11:12   #339
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, słyszałam, że ten peeling jest fajowy, ale ja nie mogę go używać, bo mnie oliwa zapcha i znowu będą syfki...
To z oliwą możesz używać do reszty ciała! W sumie pomyślałam, że na twarz faktycznie mogłabym odpuścić oliwę z oliwek skoro i tak nakładam potem tłustą maść z wit. A
Cytat:
Próbowałam tak, ale no niestety - mój mózg chce spadków na wadze, chociaż to nielogiczne, bo przecież chcę mieć mniejsze uda. A niekoniecznie jedno musi iść w parze z drugim
Dojdę na tym swoim postanowieniu do tego 29. czerwca, a potem się zważę i zmierzę, zobaczymy.
Dzisiaj wracam na rower, już czeka w piwnicy odpicowany
Cytat:
Bierz robotę, to zawsze doświadczenie i dodatkowa kasa ja też czasem śpię w skarpetkach....
Tak zrobię Bo za jedną wypłatę mogę już lecieć na jakiegoś lasta
Cytat:
Zrobiłam właśnie porządek we wszystkich torebkach. Ma ktoś namiar na anonimowych lakieroholików?

Ja lakierów mam 3 razy tyle, a w rezultacie używam kilku ulubionych kolorów. Ale nie poszłabym do żadnych anonimowych lakieroholików, bo by mnie oduczyli kupowania ładnych kolorów - nie ma mowy!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 11:21   #340
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Próbowałam tak, ale no niestety - mój mózg chce spadków na wadze, chociaż to nielogiczne, bo przecież chcę mieć mniejsze uda. A niekoniecznie jedno musi iść w parze z drugim
Dojdę na tym swoim postanowieniu do tego 29. czerwca, a potem się zważę i zmierzę, zobaczymy.
Dzisiaj wracam na rower, już czeka w piwnicy odpicowany
ta wiadomość tyczy się tez alexis Ona tez chcę zobaczyć spadki w wadze a nie w cm.
mówię Ci, nie sugeruj się wagą, a skup się na tym żeby spalić uda i je nieco wyrzeźbić

super,że rowerrek już przygotowany

idę pożreć ananasa i kawałek arbuza

Stary 2012-05-25, 11:35   #341
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, a mnie wysyfia po oliwie nie na twarzy tylko na dekolcie i plecach
so trójka maybe.

Stary 2012-05-25, 11:45   #342
Loriette
Zakorzenienie

Psyhe ja mam jakąś dziwną alergię, bo zdarza się tak, że wiosną na plecach mam brązowe plamki. Mój tata ma to samo.. Nie wiem czy chodzi o koszulki czy o coś innego i dopiero słońce mi pomaga Na dekolcie nigdy nic mi się nie robiło - może dlatego, że długo męczyłam się z buzią - też wychodziły mi brązowe plamy

Skończyłam drugie opakowanie leków na alergię i nie mam jak dostać się do lekarza - od rana mam taki katar, że zaraz oszaleję!

Stary 2012-05-25, 11:49   #343
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
dostajesz ode mnie bana na alko!!
ja też muszę zobaczyć ten trening Ewki.może akurat mi sie spodoba jak bedziesz chciała linka do BBL to daj znać, podesle Ci na pw.

nie odpuszczam z ćwiczeniami, bo wiem,że ja nie zrobię dzień, dwa, trzy to pozniej już zacznę sobie odpuszczać całkiem
ja na wagę tez nie wchodze. tylko się mierzę. zależy mi żeby trochę ich ubyło!
odpowiedziałabym tak samo hehe

karola - ale kolory, aaaaaaaaaaaa!!
Poproszę linka może coś mnie natknie i wezmę się za ćwiczenia
Cytat:

Aaa! Te z tyłu Avon- żółty i ten obok czerwony, miętowe...... W życiu nie miałam tylu lakierów

Poćwiczyłam troszeczkę, ale strasznie boli mnie podbrzusze - chyba sie wczoraj zaziębiłam jak siedzialam wieczorem na dworze

Ej, chyba będę wracała do mojej chłodni...

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-25, 12:02   #344
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, ja będę zaczynać pojutrze 3 opakowanie antybiotyku na skórę...

MP, dlaczego masz wracać do chłodni? Przecież chyba jeszcze nie dali znać z kancelarii komorniczej?
Czekaj cierpliwie... Jeśli facet jest w porządku to da znać bez względu na to czy dostaniesz tą pracę czy nie...
so trójka maybe.

Stary 2012-05-25, 12:33   #345
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

MP, dlaczego masz wracać do chłodni? Przecież chyba jeszcze nie dali znać z kancelarii komorniczej?
Czekaj cierpliwie... Jeśli facet jest w porządku to da znać bez względu na to czy dostaniesz tą pracę czy nie...
Aż tyle musisz tego jeść?

Facet powiedział, że jeżeli przejdę proces rekrutacyjny to zadzwoni osobiście, czyt. (moim zdaniem) jak nie przejdziesz nie zadzwonie. A muszę iść gdziekolwiek do pracy, bo kasa jest potrzebna, chce w końcu to prawko zrobić itd. Nie wiem czy mnie tam będą znów chcieli bo okres sezonowy produkcji mrożonek już raczej się skończył...

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Właśnie zjadłam łososia w ziołach prowansalskich, smażonego na odrobinie oliwy a do tego kilka liści sałaty
heh.... W końcu coś zdrowego

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-25, 13:24   #346
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
No nieźle.. Na szczęście takie coś mnie ominęło! Moja przyjaciółka bierze silne leki z dużą dawką wit. A - u lekarza musiała podpisać oświadczenie, że nie zamierza zachodzić w ciążę. Przez te leki urodziłaby chore dziecko, prawdopodobnie z Zespołem Downa.

Cytat:
Właśnie zjadłam łososia w ziołach prowansalskich, smażonego na odrobinie oliwy a do tego kilka liści sałaty
Chrzestny Młodego przywiózł nam znad morza gigantycznego łososia - czekam aż tata zrobi tatar, a mama upiecze go na obiad

Ale mam nadzieję, że nie smażyłaś na oliwie z oliwek Niedawno dowiedziałam się, że jest to najgorsza z możliwych rzeczy, gdyż rozgrzana oliwa z oliwek wytwarza rakotwórczą substancję dla organizmu. Najlepszy jest olej rzepakowy. Ja zawsze jajecznicę robilam na oliwie z oliwek, bo lubię ten smak, ale zaprzestałam z troski o własne zdrowie

Stary 2012-05-25, 13:28   #347
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
No nieźle.. Na szczęście takie coś mnie ominęło! Moja przyjaciółka bierze silne leki z dużą dawką wit. A - u lekarza musiała podpisać oświadczenie, że nie zamierza zachodzić w ciążę. Przez te leki urodziłaby chore dziecko, prawdopodobnie z Zespołem Downa.

Chrzestny Młodego przywiózł nam znad morza gigantycznego łososia - czekam aż tata zrobi tatar, a mama upiecze go na obiad

Ale mam nadzieję, że nie smażyłaś na oliwie z oliwek Niedawno dowiedziałam się, że jest to najgorsza z możliwych rzeczy, gdyż rozgrzana oliwa z oliwek wytwarza rakotwórczą substancję dla organizmu. Najlepszy jest olej rzepakowy. Ja zawsze jajecznicę robilam na oliwie z oliwek, bo lubię ten smak, ale zaprzestałam z troski o własne zdrowie
Ja tez kiedyś brałam wit A, bo miałam straszne problemy ze skórą
Mój łosoś jest jeszcze z czasów pracy w chłodni raczej nie stać mnie na kupno takich rzeczy
Powiem szczerze ze nie wiem na czym pieklam bo u mnie olej sie skończył i wziełam od mamy, a na butelce nie było nalepki

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-25, 13:34   #348
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez kiedyś brałam wit A, bo miałam straszne problemy ze skórą
Mój łosoś jest jeszcze z czasów pracy w chłodni raczej nie stać mnie na kupno takich rzeczy
Powiem szczerze ze nie wiem na czym pieklam bo u mnie olej sie skończył i wziełam od mamy, a na butelce nie było nalepki
Mnie na cerę wystarczy maść z wit. A - fajnie działa, a do tego nie mam żadnych skórek, które zdarzało mi się mieć. '

Ja zawsze czatuję na promocję w Auchanie - czasami są takie zniżki na łososia, że po prostu czacha dymi! I mówię tutaj o świeżej rybie, a nie o mrożonej. Więc jakbyś gdzieś tam niedaleko miała Auchan to śledź gazetki Teraz macie autko to czasami można wyskoczyć na takie zakupy.

A do smażenia fajny jest olej kokosowy. No i można go używać do włosów, a słoiczek kosztuje jakieś 10 zł

Stary 2012-05-25, 14:59   #349
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Mnie na cerę wystarczy maść z wit. A - fajnie działa, a do tego nie mam żadnych skórek, które zdarzało mi się mieć. '

Ja zawsze czatuję na promocję w Auchanie - czasami są takie zniżki na łososia, że po prostu czacha dymi! I mówię tutaj o świeżej rybie, a nie o mrożonej. Więc jakbyś gdzieś tam niedaleko miała Auchan to śledź gazetki Teraz macie autko to czasami można wyskoczyć na takie zakupy.

A do smażenia fajny jest olej kokosowy. No i można go używać do włosów, a słoiczek kosztuje jakieś 10 zł
Heh do Auchanu mamy jakies 27 km, do Reala 20, do Biedry 10, do Lidla 18 i wszystko w inną stronę
A olej kokosowy muszę kupić koniecznie

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-25, 15:06   #350
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Naczelny proponuje mi pracę z wynagrodzeniem.. I co prawda nie jako dziennikarz, ale chyba się skuszę... Lubię wyzwania!
Bierz tą robotę!

Cytat:
Co robicie żeby mieć ładne, mięciutkie stópki?
Piling, potem maść z wit.A/ krem do stóp 20-20/krem malinowy do stóp z AA - zalezy na który mam ochotę :P Czekam aż krem sam się wchłonię, moje stopy kochają wolność, nawet zimą muszę wystawić palce zza kołdry

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Mam somersby!
Gdzie kupiłaś

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
a nie rzucacie się potem na jedzenie jak tak mało jecie?
Mnioe mdli na samą myśl o jedzeniu, więc

Cytat:
Monia super że waga Ci tak leci wogóle nic słodkiego nie jesz cz np raz na tydz sobie na coś pozwalasz?
Zjedzenie czegokolwiek jest dla mnie teraz jak kara, zero ochoty na cokolwiek, więc nie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
wlasnie TZ mi przyniosl lecha smakowego, ale chyba o nim pisalyscie ze ma tak malo %
Ten lemoniadowy? Piłam, ale nie sprawdzałam %, taki sobie :P

Cytat:
Starzeję się....... Wstałam sama z siebie, bez budzika po 7
To starzejemy się obydwie
Wczoraj położyłam się ok.północy,a już o 3:00 miałam oczy jak 5 zł. i full energii, tylko śpiący obok tż powstrzymał mnie przed wstaniem. Kiedyś wstać 6:20 to była masakra,a teraz sama budze się 5:50,nawet nie nastawiam drzemki tylko od razu wstaję

A do pilingu nie musisz dodawać oliwy. Ja robiłam z kawy i żelu pod prysznic, np.:migdałowego,żeby zapachy się nie gryzły. Tak samo na twarz. Teraz zdradziłam go z pilingiem rebuild z Ziaji bo lepiej ściera,ale na krótko wystarcza bo za często używam

Za godzinę weekend
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:12   #351
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

moge byc i wariatka

albo spróbuj Turbo Jam?

Ale ja już ćwiczę z Ewką i mi się podoba . Nie powiem, że jest lekko, ale daję radę . Tylko kusi mnie też BBL, a wiem, że dwóch rzeczy naraz nie dam rady....

Co do tych prezentów to racja ... W ogóle mam wrażenie, że większość dzieci/młodzieży (czuję się staro ) ma takie poczucie, że im się należy i już .

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:

Ale wiosenne zdjęcie wyszło . Ja miałam mliony lakierów, ale oddałam większość znajomym, bo i tak nie używam. I tak mam całe pudełko, a maluję ciągle tymi samymi 3-4 ...

Cytat:
Karolaaaaaaaa, ukradłabym Ci te dwa w szerszych opakowaniach! Ten malinowy i modry
To nie są te z H&Mu? Dobre są?

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Aż tyle musisz tego jeść?

Facet powiedział, że jeżeli przejdę proces rekrutacyjny to zadzwoni osobiście, czyt. (moim zdaniem) jak nie przejdziesz nie zadzwonie. A muszę iść gdziekolwiek do pracy, bo kasa jest potrzebna, chce w końcu to prawko zrobić itd. Nie wiem czy mnie tam będą znów chcieli bo okres sezonowy produkcji mrożonek już raczej się skończył...

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Poczekaj jeszcze, szkoda Twojego zdrowia . Jak Ci się zaczną poważniejsze problemy zdrowotne, to nie tylko nie będziesz w stanie zarabiać, ale też będziesz wydawać pieniądze na leczenie. Wiem, że jest ciężko, ale poczekaj na telefon, a jak nie to może coś innego się znajdzie ... Jednym słowem ciocia Winyl się o Ciebie martwi!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:52   #352
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Poczekaj jeszcze, szkoda Twojego zdrowia . Jak Ci się zaczną poważniejsze problemy zdrowotne, to nie tylko nie będziesz w stanie zarabiać, ale też będziesz wydawać pieniądze na leczenie. Wiem, że jest ciężko, ale poczekaj na telefon, a jak nie to może coś innego się znajdzie ... Jednym słowem ciocia Winyl się o Ciebie martwi!
Wiem, że się martwicie Czekałam na coś innego rok i znów tam poszłam. W tej dziurze nie mam żadnych perspektyw, a dla siebie ofert e-pracy nie widzę

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-25, 17:45   #353
aniabaniaa
Zakorzenienie

Wróciłam z siłowni ) padam na twarz. chyba przegięłam :P jakoś dziwnie mi się ćwiczyło, chyba wole wieczorami. no i z kimś, a dzisiaj byłam sama

ale już mnie nosi. już bym gdzieś polazła, w sensie na aerobik zaczynam rozumieć ludzi, którzy nie potrafią żyć bez sportu!
Cytat:
Baniol, serio Ci się już znudził?
To tak jak mnie Desperados. I coś główka mnie po nim zaczęła pobolewać.
Twój TŻ lubi 'babskie' smakowe piwa?

Karola, kiedyś mój nieświadomy ex słysząc, że mi zimno w stópki, wziął je 'okrył' swoimi O fuuuuu.......... W trybie natychmiastowym stwierdziłam, że już mi w nie gorąco
1. no mi nie smakuje desperados, kiedys sie nim jaralam, teraz to od bieedty wypije.
a TZ lubi reddsa w moim towarzystwie, przewaznie jak siedzimy w domu w gaciach, przed kompem, to pije 2/3 reddsy i jednego heinekena lub carlsberga. a jak jest gdzies z kumplami to ewentualnie jeszcze lecha, ale poza domem raczje łoimy red bulle z wódką

2. co Ty, a co z jego stopami było nie tak, śmierdziały mu czy co
moj facet ma stopy i dłonie lepsze ode mnie, w ogole, mogly isc na kosmetologie
Cytat:
Aaaaaa ja prawie zawsze piję żółtego - nawet na tej rozmowie pierwsze co mi się z żółtym skojarzyło to Redd's ale się głupio uśmiechnęłam sama do siebie i powiedziałam cos innego

Dziś daję sobie bana na alko, bo muszę sie pouczyć, jutro chyba idziemy na imprezę urodzinową do cioci, a w niedziele te ryby ale będę sie starać dużo nie żreć. I przejrzę sobie trening Ewki, może zacznę robić ten na nogi

1. hhahaaha padlam!

2. przetań, będzie ok! tylko nie pij piwska. lub chociaz raz na tydzien/ raz na dwa tygodnie. alko straaasznie rozregulowuje wszystko

3. hehe a mi się skojarzylo z ostrzezeniem, czyms gwaltownym , ze sloncem i z piaskiem ;D
Cytat:

hahahah! nieźle!
Jestes konsultantka avon, przyznaj się ;D

to teraz sprawdz, ktore zrobily sie takie glutowate fajnie, masz rozne kolory u mnie najwiecej jest wszystkich odcieni rozu i czerwieni
Cytat:
modry?
Cytat:
kotki uwielbiam i kocham! ale mój tz nie znosi... eh kiedyś chcemy kupic psa.
eeee to faktycznie można sie podbudować po takich słowach
a co do baby która zwraca Wam uwagę, to nie trochę dziwna jakas... powinna podejść i na spokojnie pokazać CI ćwiczenie, wytłumaczyć co i jak...
jak już będe instruktorką , i jak wpadniesz do mnie na zajęcia, ja na pewno nie bede na ciebie krzyczeć
1,5 godziny - ładnie
ale psy tez są świetne ! A Ty nie lubisz psów?

hehe no troche mi bylo dziwnie i nieswojo, ze nie umiem podlapac tego kroku , ale moze sama bylam sobie winna, moglam stanac gdzies blizej, wszystk bym dokladnie widziala i wszystko bym ogarnela. no nie wiem :P

hahah! Aga Ty bedziesz najlepsza instruktorka, jestem tego pewna

Stary 2012-05-25, 17:49   #354
alexis77
Zadomowienie

Dziewczyny @ będę miała za 2 tyg dopiero a piersi już mnie bolą nie ma jakiś tabletek, nie wiem cokolwiek żeby trochę ta woda z nich zeszła mi wcześniej przynajmniej częściowo ? Wiem że np na spuchnięte nogi je się jakieś tabletki moczopędne ale w tym wypadku niestety chyba nic nie zadziałają ;( Monia Ty się znasz doradź coś

edit. w necie wyczytałam że Castagnusmoże pomóc ale chciałabym poznać opinie specjalisty.

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-05-25 o 17:57
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 17:58   #355
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Piling, potem maść z wit.A/ krem do stóp 20-20/krem malinowy do stóp z AA - zalezy na który mam ochotę :P Czekam aż krem sam się wchłonię, moje stopy kochają wolność, nawet zimą muszę wystawić palce zza kołdry

Gdzie kupiłaś

ja widzialam w tesco
Cytat:
ma rację!

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Dziewczyny @ będę miała za 2 tyg dopiero a piersi już mnie bolą nie ma jakiś tabletek, nie wiem cokolwiek żeby trochę ta woda z nich zeszła mi wcześniej przynajmniej częściowo ? Wiem że np na spuchnięte nogi je się jakieś tabletki moczopędne ale w tym wypadku niestety chyba nic nie zadziałają ;( Monia Ty się znasz doradź coś

edit. w necie wyczytałam że Castagnusmoże pomóc ale chciałabym poznać opinie specjalisty.
no co Ty, ciesz się, że urosły!

Stary 2012-05-25, 18:11   #356
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z siłowni ) padam na twarz. chyba przegięłam :P jakoś dziwnie mi się ćwiczyło, chyba wole wieczorami. no i z kimś, a dzisiaj byłam sama
Uuuu bańka napaliła się na siłownię

Cytat:

Furosemid, Furagina na receptę albo Urofuragina bez recepty

Cytat:
ja widzialam w tesco
U mnie jest chyba tylko jedno tesco i to na takim zadupiu, że nie chce mi się tam jechać muszę szukać dalej :P

Jutro Dzień Matki, pamiętajcie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 18:26   #357
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, modry to chabrowy Czasem na chabry mówi się modraki

Stopy miał ładne, ale stopy to stopy

Znowu piję Reddsa sun
Kupiłam sobie superową oliwkę do opalania kokosową ze złotymi drobinkami Jest super

Zlejcie mnie błagam!!!
Jestem kretynem...... Znowu dzisiaj o nim myślałam.
so trójka maybe.

Stary 2012-05-25, 18:43   #358
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Przeglądałam dzisiaj te filmiki i jest jeszcze gorzej niż na trailerze. Będę trząść tyłkiem i płakać ze śmiechu

Cytat:
Aaaa no to moja panno Browarek na bok, lodówka na kłódkę żeby nie podżerać i wio!

Cytat:
Ja lakierów mam 3 razy tyle, a w rezultacie używam kilku ulubionych kolorów. Ale nie poszłabym do żadnych anonimowych lakieroholików, bo by mnie oduczyli kupowania ładnych kolorów - nie ma mowy!
No nie mogę się nie sgodzić

Cytat:
Ej, chyba będę wracała do mojej chłodni...
MP, tak długo wytrzymałaś, daj sobie jeszcze chwilę! Szkoda Twojego zdrówka!

Cytat:
hahahah! nieźle!
Jestes konsultantka avon, przyznaj się ;D

to teraz sprawdz, ktore zrobily sie takie glutowate fajnie, masz rozne kolory u mnie najwiecej jest wszystkich odcieni rozu i czerwieni
To aż tak oczywiste? Nooo jest kilka sztuk, które widziały lepsze czasy
A jutro absolutorium i nie wiem który wybrać do mojej limonkowej kiecy. Chyba pójdzie któryś koralowy

Dziś mam tak:

Czyli foch na swiat, jak smok. Tyle ćwiczę, walczę, a efektów nie ma, no nie ma. Mojego tłuszczu na zadzie nie powstydziłby się średnich rozmiarów hipopotam nilowy. Nie przesadzam Nie wiem juz co mam robić, musze sobie chyba zrobić jakiś 30-day challenge z Ewką i killerem, może coś wreszcie ruszy...

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
stopy miał ładne, ale stopy to stopy
amen.

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-05-25 o 18:51
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 18:52   #359
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jutro Dzień Matki, pamiętajcie
ja pamiętam co dajesz swojej mamie
Cytat:
Bania, modry to chabrowy Czasem na chabry mówi się modraki

Znowu piję Reddsa sun
Kupiłam sobie superową oliwkę do opalania kokosową ze złotymi drobinkami Jest super

Zlejcie mnie błagam!!!
Jestem kretynem...... Znowu dzisiaj o nim myślałam.
ja nie wiedzialam o tym

no i zobaczysz, bedziesz grubasem

i tego pewnie chcial

Stary 2012-05-25, 18:55   #360
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, nie będę
Bo nie jesteś ze wsi

Ale co z tego będzie miał skoro się nie odzywam tak czy siak?
Wydaje mi się, że był w moim uroczym mieście i chciał mnie zbajerować i namówić na spotkanie.
Albo był pijany
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości