|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() 1. 2. no, leszek to nie dla nas, 2,6% to oranzada pewnie slodki?3. ale jako pani kosmetolog masz fajnie, bo wiesz jak o wszystko zadbac
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
Ewelka, wiem........ Ale nadrobię ![]() Ja jednak wczoraj pedicuru nie zrobiłam ![]() Starzeję się....... Wstałam sama z siebie, bez budzika po 7 ![]() Baniol, serio Ci się już znudził? To tak jak mnie Desperados. I coś główka mnie po nim zaczęła pobolewać. Twój TŻ lubi 'babskie' smakowe piwa? ![]() Nieeee, nie żartuję..... Chciałabym żeby wszyscy moi ex mnie uwielbiali ![]() Loriette, słyszałam, że ten peeling jest fajowy, ale ja nie mogę go używać, bo mnie oliwa zapcha i znowu będą syfki... ![]() Karola, kiedyś mój nieświadomy ex słysząc, że mi zimno w stópki, wziął je 'okrył' swoimi O fuuuuu.......... W trybie natychmiastowym stwierdziłam, że już mi w nie gorąco Dzisiaj się nie ważę Bardzo nieładnie. Zważę się dopiero w pon A zaraz spadam trochę do książek... Jak zrobię sobie przerwę to usiądę przed lapkiem z miską i jednocześnie zrobię stopy :P
|
|
#333 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
podczytywałam Was,ale nie miałam jakoś weny,żeby się zabrac za odpisywanie...jestem od wtorku u tża siostry. wioska jakos dobrze na mnie działa ćwiczenia wzięłam ze sobą także nie odpuszczam ani jednego dnia. wczoraj zamiast robić jakąś durnowatą sambę jako cardio - włączyłam sobie turbo fire! stęskniłam się za Szalinką haha po 1,5 tyg przerwy od TF zmęczyłam się jak głupia. pot się ze mnie lał jak szalony.staram się w miarę dobrze, ale tutaj jest tyle pokus magiczna szuflada ze słodyczami i chipsami patrzy na mnie za każdym razem jak wchodze do kuchni. zabieram się za nadrabianie. Cytat:
hehe miałam tak samo.teraz to dzieciaki chcą na komunie laptopy, na 18-stkę - auto, a na slub - mieszkanie. Polecam Ci zacząć chodzić na basen albo skakać na skakance, bo z tego co dziewczyny piszą Ewka daje spory wycisk. zacznij na spokojnie od czegoś łagodniejszego, a pozniej sie przerzuć na Ewkę. Poprawisz trochę kondycję i na pewno sie nie zasapiesz przy tempie z Ewą. możesz tez po basenie,albo skakance zacząć BBL. ćwiczenia są męczące, ale dające fajne efekty. albo spróbuj Turbo Jam? ja, jaaaaaaaaaaaaaa!! Cytat:
mój tż nie może na Niego patrzeć ani Go słuchać Cytat:
bleh! Laura - ćwiczenia trwają 30min, czasem 45, albo 60. a co chcesz się zabrać za BBL? a może przestań przywiązywac aż taką uwagę na to ile ważysz? pomierz się i zobacz czy ci ubywa cm. wydaje mi sie,ze to jest wazniejsze. moze po prostu Twoj organizm sie broni i nie chce żebyś była szczuplejsza. moja siostra tez cwiczy, ma diete, a waga od 2 miesiecy stoi w miejscu. organizm nie pozwala jej na to zeby chudła. nie stawaj na wage przez miesiac, tylko pomierz się dokładnie. po miesiacu ćwiczeń zrób to samo Cytat:
uwazaj tam na siebie! yeeeeeeeeah!! brawo, brawo! gratki! Cytat:
ale głupie pytanie. nie ma co. Cytat:
ja na pewno bym sobie nie poradziła.... podziwiam Cie,ze poszłas i mimo wszystko dałaś sobie radę. super
|
|
#334 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę będę musiała spróbować, bo nie moge patrzeć na moje stopy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja prawie zawsze piję żółtego - nawet na tej rozmowie pierwsze co mi się z żółtym skojarzyło to Redd's ale się głupio uśmiechnęłam sama do siebie i powiedziałam cos innego Muszę Wam cos powiedzieć - sięgnęłam dna.... :ryczę-smarkam: na wadze mam już 57, 5 od 2 tygodni praktycznie codziennie piję jakieś piwo (wczoraj 2 Desperadosy ), a potem desperacko rzucam się na lodówkę i pochłaniam na noc mega ilości jedzenia Dziś daję sobie bana na alko, bo muszę sie pouczyć, jutro chyba idziemy na imprezę urodzinową do cioci, a w niedziele te ryby ale będę sie starać dużo nie żreć. I przejrzę sobie trening Ewki, może zacznę robić ten na nogi ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() Ja po dzisiejszym wejściu na wagę miary nie tknę dłuuuugo! Kolor żółty - yyy.... slonce, cytryna, lemoniada ![]() Dzięki |
|||||
|
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam właśnie porządek we wszystkich torebkach. Ma ktoś namiar na anonimowych lakieroholików?
![]()
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Karolaaaaaaaa, ukradłabym Ci te dwa w szerszych opakowaniach! Ten malinowy i modry
|
|
#337 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eeee to faktycznie można sie podbudować po takich słowach a co do baby która zwraca Wam uwagę, to nie trochę dziwna jakas... powinna podejść i na spokojnie pokazać CI ćwiczenie, wytłumaczyć co i jak... jak już będe instruktorką , i jak wpadniesz do mnie na zajęcia, ja na pewno nie bede na ciebie krzyczeć 1,5 godziny - ładnie ![]() boże. mi też Cytat:
hahaha Cytat:
myślałam,że tylko ja tak mam... mnie tez brzydza stopy. wszystkich, bez wyjątków!! : Cytat:
|
|
#338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też muszę zobaczyć ten trening Ewki.może akurat mi sie spodoba jak bedziesz chciała linka do BBL to daj znać, podesle Ci na pw. nie odpuszczam z ćwiczeniami, bo wiem,że ja nie zrobię dzień, dwa, trzy to pozniej już zacznę sobie odpuszczać całkiem ![]() ja na wagę tez nie wchodze. tylko się mierzę. zależy mi żeby trochę ich ubyło! odpowiedziałabym tak samo hehe karola - ale kolory, aaaaaaaaaaaa!!
|
|
#339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dojdę na tym swoim postanowieniu do tego 29. czerwca, a potem się zważę i zmierzę, zobaczymy. Dzisiaj wracam na rower, już czeka w piwnicy odpicowany Cytat:
Ja lakierów mam 3 razy tyle, a w rezultacie używam kilku ulubionych kolorów. Ale nie poszłabym do żadnych anonimowych lakieroholików, bo by mnie oduczyli kupowania ładnych kolorów - nie ma mowy!
|
|
#340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mówię Ci, nie sugeruj się wagą, a skup się na tym żeby spalić uda i je nieco wyrzeźbić super,że rowerrek już przygotowany idę pożreć ananasa i kawałek arbuza
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, a mnie wysyfia po oliwie nie na twarzy tylko na dekolcie i plecach
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe ja mam jakąś dziwną alergię, bo zdarza się tak, że wiosną na plecach mam brązowe plamki. Mój tata ma to samo.. Nie wiem czy chodzi o koszulki czy o coś innego i dopiero słońce mi pomaga
![]() Skończyłam drugie opakowanie leków na alergię i nie mam jak dostać się do lekarza - od rana mam taki katar, że zaraz oszaleję!
|
#343 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może coś mnie natknie i wezmę się za ćwiczenia Cytat:
Te z tyłu Avon- żółty i ten obok czerwony, miętowe...... W życiu nie miałam tylu lakierów ![]() Poćwiczyłam troszeczkę, ale strasznie boli mnie podbrzusze - chyba sie wczoraj zaziębiłam jak siedzialam wieczorem na dworze ![]() Ej, chyba będę wracała do mojej chłodni...
|
||
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, ja będę zaczynać pojutrze 3 opakowanie antybiotyku na skórę...
MP, dlaczego masz wracać do chłodni? Przecież chyba jeszcze nie dali znać z kancelarii komorniczej? Czekaj cierpliwie... Jeśli facet jest w porządku to da znać bez względu na to czy dostaniesz tą pracę czy nie...
|
|
#345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Facet powiedział, że jeżeli przejdę proces rekrutacyjny to zadzwoni osobiście, czyt. (moim zdaniem) jak nie przejdziesz nie zadzwonie. A muszę iść gdziekolwiek do pracy, bo kasa jest potrzebna, chce w końcu to prawko zrobić itd. Nie wiem czy mnie tam będą znów chcieli bo okres sezonowy produkcji mrożonek już raczej się skończył... ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Właśnie zjadłam łososia w ziołach prowansalskich, smażonego na odrobinie oliwy a do tego kilka liści sałaty ![]() heh.... W końcu coś zdrowego
|
|
|
|
|
#346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mam nadzieję, że nie smażyłaś na oliwie z oliwek Niedawno dowiedziałam się, że jest to najgorsza z możliwych rzeczy, gdyż rozgrzana oliwa z oliwek wytwarza rakotwórczą substancję dla organizmu. Najlepszy jest olej rzepakowy. Ja zawsze jajecznicę robilam na oliwie z oliwek, bo lubię ten smak, ale zaprzestałam z troski o własne zdrowie
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój łosoś jest jeszcze z czasów pracy w chłodni raczej nie stać mnie na kupno takich rzeczy Powiem szczerze ze nie wiem na czym pieklam bo u mnie olej sie skończył i wziełam od mamy, a na butelce nie było nalepki |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze czatuję na promocję w Auchanie - czasami są takie zniżki na łososia, że po prostu czacha dymi! I mówię tutaj o świeżej rybie, a nie o mrożonej. Więc jakbyś gdzieś tam niedaleko miała Auchan to śledź gazetki A do smażenia fajny jest olej kokosowy. No i można go używać do włosów, a słoiczek kosztuje jakieś 10 zł
|
|
#349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A olej kokosowy muszę kupić koniecznie |
|
|
|
|
#350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piling, potem maść z wit.A/ krem do stóp 20-20/krem malinowy do stóp z AA - zalezy na który mam ochotę :P Czekam aż krem sam się wchłonię, moje stopy kochają wolność, nawet zimą muszę wystawić palce zza kołdry ![]() Gdzie kupiłaś ![]() Mnioe mdli na samą myśl o jedzeniu, więc Cytat:
Cytat:
Piłam, ale nie sprawdzałam %, taki sobie :PTo starzejemy się obydwie Wczoraj położyłam się ok.północy,a już o 3:00 miałam oczy jak 5 zł. i full energii, tylko śpiący obok tż powstrzymał mnie przed wstaniem. Kiedyś wstać 6:20 to była masakra,a teraz sama budze się 5:50,nawet nie nastawiam drzemki tylko od razu wstaję A do pilingu nie musisz dodawać oliwy. Ja robiłam z kawy i żelu pod prysznic, np.:migdałowego,żeby zapachy się nie gryzły. Tak samo na twarz. Teraz zdradziłam go z pilingiem rebuild z Ziaji bo lepiej ściera,ale na krótko wystarcza bo za często używam Za godzinę weekend |
|||
|
|
|
#351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko kusi mnie też BBL, a wiem, że dwóch rzeczy naraz nie dam rady.... Co do tych prezentów to racja ... W ogóle mam wrażenie, że większość dzieci/młodzieży (czuję się staro .---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
. Ja miałam mliony lakierów, ale oddałam większość znajomym, bo i tak nie używam. I tak mam całe pudełko, a maluję ciągle tymi samymi 3-4 ... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekałam na coś innego rok i znów tam poszłam. W tej dziurze nie mam żadnych perspektyw, a dla siebie ofert e-pracy nie widzę
|
|
|
|
|
#353 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z siłowni
) padam na twarz. chyba przegięłam :P jakoś dziwnie mi się ćwiczyło, chyba wole wieczorami. no i z kimś, a dzisiaj byłam sama ![]() ale już mnie nosi. już bym gdzieś polazła, w sensie na aerobik zaczynam rozumieć ludzi, którzy nie potrafią żyć bez sportu!Cytat:
a TZ lubi reddsa w moim towarzystwie, przewaznie jak siedzimy w domu w gaciach, przed kompem, to pije 2/3 reddsy i jednego heinekena lub carlsberga. a jak jest gdzies z kumplami to ewentualnie jeszcze lecha, ale poza domem raczje łoimy red bulle z wódką ![]() 2. co Ty, a co z jego stopami było nie tak, śmierdziały mu czy co ![]() moj facet ma stopy i dłonie lepsze ode mnie, w ogole, mogly isc na kosmetologie ![]() Cytat:
2. przetań, będzie ok! tylko nie pij piwska. lub chociaz raz na tydzien/ raz na dwa tygodnie. alko straaasznie rozregulowuje wszystko ![]() 3. hehe a mi się skojarzylo z ostrzezeniem, czyms gwaltownym , ze sloncem i z piaskiem ;D Cytat:
Jestes konsultantka avon, przyznaj się ;D to teraz sprawdz, ktore zrobily sie takie glutowate fajnie, masz rozne kolory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hehe no troche mi bylo dziwnie i nieswojo, ze nie umiem podlapac tego kroku , ale moze sama bylam sobie winna, moglam stanac gdzies blizej, wszystk bym dokladnie widziala i wszystko bym ogarnela. no nie wiem :P hahah! Aga Ty bedziesz najlepsza instruktorka, jestem tego pewna
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny @ będę miała za 2 tyg dopiero a piersi już mnie bolą
nie ma jakiś tabletek, nie wiem cokolwiek żeby trochę ta woda z nich zeszła mi wcześniej przynajmniej częściowo ? Wiem że np na spuchnięte nogi je się jakieś tabletki moczopędne ale w tym wypadku niestety chyba nic nie zadziałają ;( edit. w necie wyczytałam że Castagnusmoże pomóc ale chciałabym poznać opinie specjalisty. Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-05-25 o 17:57 |
|
|
|
#355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widzialam w tesco Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
#356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jest chyba tylko jedno tesco i to na takim zadupiu, że nie chce mi się tam jechać muszę szukać dalej :PJutro Dzień Matki, pamiętajcie
|
||
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, modry to chabrowy
Stopy miał ładne, ale stopy to stopy ![]() Znowu piję Reddsa sun Kupiłam sobie superową oliwkę do opalania kokosową ze złotymi drobinkami Jest super Zlejcie mnie błagam!!! ![]() Jestem kretynem...... Znowu dzisiaj o nim myślałam.
|
|
#358 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Browarek na bok, lodówka na kłódkę żeby nie podżerać i wio!Cytat:
![]() MP, tak długo wytrzymałaś, daj sobie jeszcze chwilę! Szkoda Twojego zdrówka! Cytat:
Nooo jest kilka sztuk, które widziały lepsze czasy A jutro absolutorium i nie wiem który wybrać do mojej limonkowej kiecy. Chyba pójdzie któryś koralowy Dziś mam tak: ![]() Czyli foch na swiat, jak smok. Tyle ćwiczę, walczę, a efektów nie ma, no nie ma. Mojego tłuszczu na zadzie nie powstydziłby się średnich rozmiarów hipopotam nilowy. Nie przesadzam Nie wiem juz co mam robić, musze sobie chyba zrobić jakiś 30-day challenge z Ewką i killerem, może coś wreszcie ruszy...---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- amen.
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-05-25 o 18:51 |
||||
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam
![]() Cytat:
![]() no i zobaczysz, bedziesz grubasem ![]() i tego pewnie chcial
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, nie będę
Bo nie jesteś ze wsi ![]() Ale co z tego będzie miał skoro się nie odzywam tak czy siak? ![]() Wydaje mi się, że był w moim uroczym mieście i chciał mnie zbajerować i namówić na spotkanie. Albo był pijany
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

pewnie slodki?

O fuuuuu.......... W trybie natychmiastowym stwierdziłam, że już mi w nie gorąco

podczytywałam Was,ale nie miałam jakoś weny,żeby się zabrac za odpisywanie...jestem od wtorku u tża siostry. wioska jakos dobrze na mnie działa
ćwiczenia wzięłam ze sobą także nie odpuszczam ani jednego dnia.
) muszę dopracować. Nie wiem, mam jakos mego optymistyczne odczucie po tym wszystkim
a nie przeszkadzasz im na tych ich męskich wypadach? 
BLOGUJĘ
Ale to był mój 1 raz więc myślę że będzie coraz lepiej 

Piekarnik Laury

może coś mnie natknie i wezmę się za ćwiczenia