Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 2125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-27, 19:30   #63721
leja2
Raczkowanie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XIII część zakręconej opowieści

Powiedzcie mi proszę co robicie, aby włosy przy samodzielnym schnięciu nie były oklapnięte? Ja ze względu na małą objętość przy głowie muszę je suszyć suszarką z dyfuzorem, ale wolałabym przestać, żeby ich nie niszczyć. Od razu zaznaczę, że metoda na robienie palmy na głowie nie działa u mnie za dobrze, bo potem mam proste u nasady, odciśniętą gumkę, a na dole nie wiadomo co Poza tym jak schną same, to mają lepszy skręt, ale ten przyklep przy głowie mnie dobija. Jakieś rady?
leja2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 19:41   #63722
natalcia250
sentimental animal

Cytat:
Napisane przez hahihehy Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1331
Czyli jak włosy wyglądają, kiedy się nimi jakoś specjalnie nie zajmuję. Jakieś pomysły na wydobycie skrętu?
to może nie do wydobycia skrętu, ale ja bym na twoim miejscu podcięła tak ze 3 cm końcówki

a co do twojego pytania, to chyba żelu nie używasz? najoczywistszą metodą na skręt, wydobycie i utrwalenie, wydaje się być właśnie żel
niektórzy mają też lepszy skręt po dyfuzorze, ja nigdy nie używałam, więc się nie wypowiem.
When you've seen him use a gun, boy
When you've seen him use a gun
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 19:50   #63723
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez leja2 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi proszę co robicie, aby włosy przy samodzielnym schnięciu nie były oklapnięte? Ja ze względu na małą objętość przy głowie muszę je suszyć suszarką z dyfuzorem, ale wolałabym przestać, żeby ich nie niszczyć. Od razu zaznaczę, że metoda na robienie palmy na głowie nie działa u mnie za dobrze, bo potem mam proste u nasady, odciśniętą gumkę, a na dole nie wiadomo co Poza tym jak schną same, to mają lepszy skręt, ale ten przyklep przy głowie mnie dobija. Jakieś rady?
kup sobie taką klamrę do spinania i albo nią rób palmę, albo jeszcze lepiej podpinaj nią włosy z góry głowy i boków na górze wzdłuż przedziałka tak aby były uniesione przez klamrę, mam nadzieję że opisałam to zrozumiale...
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:13   #63724
hahihehy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natalcia250 Pokaż wiadomość
to może nie do wydobycia skrętu, ale ja bym na twoim miejscu podcięła tak ze 3 cm końcówki
Za bardzo mi na długości zależy, żeby ściąć te 3 cm Wiem, że nie wygląda za ciekawie, ale to dlatego, że ta dłuższa warstwa jest prosta. Podcinam je dopiero we wrześniu i do tego czasu ruszać nie będę. Jak się zaopatrzę w papiloty i będę kręcić tę warstwę to nie będzie takiej różnicy. A przynajmniej taką mam nadzieję...

Cytat:
a co do twojego pytania, to chyba żelu nie używasz? najoczywistszą metodą na skręt, wydobycie i utrwalenie, wydaje się być właśnie żel
niektórzy mają też lepszy skręt po dyfuzorze, ja nigdy nie używałam, więc się nie wypowiem.
To chyba się muszę w niego zaopatrzyć. Gdzieś na blogu widziałam fajne recenzje żeli. Ktoś mógłby podlinkować?

blogujemy (nie tylko) włosowo
naturalna pielęgnacja, kosmetyki DIY, recenzje, teoria pielęgnacji włosów i inne
hahihehy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:21   #63725
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukam przepisu na pianke chyba od Ajrisz
Przeszuakałam jej bloga ale za nic nie umiem znaleźć
Tam byl glut, kokos, odzywka b/s i chyba jakis konserwant podrzucicie linka
Pianka to nie ja psikanka jak już
TO?
za każdym razem przepis wygląda inaczej; po kropli co tam mam dobrego. Jak dla mnie ważne, żeby był emulgator i jeśli aloes to w towarzystwie oleju bo inaczej strasznie usztywnia mi włosy
Cytat:
Napisane przez claudiiin Pokaż wiadomość
Dziewczyny, konczy mi sie Hegron i zastanawiam sie nad wyprobowaniem jakiejs nowej, zgodnej z CG odzywki myjacej. Probowalam jeszcze myc Gloria, ale mnie prostowala, wiec sie nie polubilysmy. Jakie osobiscie polecacie odzywki do mycia?
Bingo (np shea, glinka ghassoul, z zieloną pewnie też dobra)
Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
wstawie wam moje pomiary ph:

szampon babydream – ph 6 (najwyzsze ze wszystkich szamponow jakie mierzylam, ale spodziewalam sie wyzszego, mierzylam 2 razy dla pewnosci), z tego co kojarze to komu wyzsze wychodzilo (?)
Mi. Nie dam se uciąć czy moje paski nie są wadliwe? Bo woda twarda to owszem

Veni! Vidi! Vici!
jest SREBERKO też się cieszę

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:23   #63726
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Pokaż wiadomość
Bingo (np shea, glinka ghassoul, z zieloną pewnie też dobra)
Z zieloną bardzo dobra
Stary 2012-05-27, 21:13   #63727
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Veni! Vidi! Vici!
jest SREBERKO też się cieszę
Jestes nareszcie, tancerko!
Musze przyznac, ze przez caly weekend wgapialam sie po kilka razy dziennie w klip promocyjny Celtic Senses nie wiedzialam, czy bardziej podziwiac nogi czy loki Doroty Czajkowskiej, i wyobrazalam sobie, jak pieknie nasza falowana Ajrisz w tym cudnym tancu wyglada.
Sama bym sie chetnie nauczyla, ale chyba juz za stara na takie skoki jestem.
Jutro wyprobuje olej slonecznikowy, swiezy zakup. Chce tez sobie nastawic domowej roboty macerat rozmarynowy, do wcierania w skalpik mam juz spory sloik, doniczke swiezego rozmarynu (o moj rozmarynie, rozwijaj sie) i przepis. Bede zdawac relacje na biezaco.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 21:22   #63728
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Musze przyznac, ze przez caly weekend wgapialam sie po kilka razy dziennie w klip promocyjny Celtic Senses nie wiedzialam, czy bardziej podziwiac nogi czy loki Doroty Czajkowskiej, i wyobrazalam sobie, jak pieknie nasza falowana Ajrisz w tym cudnym tancu wyglada.
Sama bym sie chetnie nauczyla, ale chyba juz za stara na takie skoki jestem.
Nooo Dorota jest o niebo lepsza miszczyni Europy i naturalnie lokaska!! (na klipie ma treskę ale widziałam ją nieraz 3b spokojnie )
zaczęła w wieku dobrze 20+ i osiągnęła no dużo

na zawodach była pani 40+ i świetnie sobie radziła. Laski 30+ czasem mam w kategorii i nie wiem kto trudniejszy - one czy studentki :P każdy wiek jest dobry żeby zacząć jeśli masz na to ochotę

Stary 2012-05-27, 21:30   #63729
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
na zawodach była pani 40+ i świetnie sobie radziła. Laski 30+ czasem mam w kategorii i nie wiem kto trudniejszy - one czy studentki :P każdy wiek jest dobry żeby zacząć jeśli masz na to ochotę
Czemu by nie tylko sie musialabym rozejrzec, gdzie tu w Danii mam pod reka jakiegos nauczyciela.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:04   #63730
ewcia1807
Zakorzenienie

Ostatnio rzadko się tu odzywam, ale staram się Was podczytywać.
Mam problem
Otóż moje włosy no nocy są takie ,,plastyczne" robią się płaskie i bezkształtne, ale nie rozciągają się. Wcześniej tak miałam, gdy używałam jednocześnie np. Garniera z Karite lub Fructisa nuti gładkiego i żel Joanny z lnianym. Wczoraj użyłam tylko Isany i żelu mrożącego i lnianego i po nocy znów to samo. W sobotę spryskałam włosy keratyną, myślałam, że pomoże, ale póki co bez skutku.

Poradzicie coś? Bez żelu nie mam zdefiniowanych włosów

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 12:02   #63731
anka.d
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny

chcialam zameldowac, ze zyje
dawno dawno tu nie zagladalam, ale kompletnie nie mam czasu, a wizaz jest jego prawdziwym pozeraczem

znalazlam wreszcie dobrego fryzjera!!!
opis tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=167

jakies fotki moze wrzuce niedlugo

pozdrawiam serdecznie cala 'stara gwardie' i wszystkie nowe zakrecone - cierpliwosc bedzie wam wynagrodzona
anka.d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 12:18   #63732
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
pozdrawiam serdecznie cala 'stara gwardie' i wszystkie nowe zakrecone - cierpliwosc bedzie wam wynagrodzona

Czekam na aktualizację pielęgnacji i zdjęcia...na pewno włosy urosły sporo

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 12:51   #63733
nez123
Rozeznanie

Pokazuje się prawie tydzień po cięciu.
Chociaż nie ubyło dużo ( jakieś 3cm) to o wiele lepiej się czuję w krótszych. Nie mam takich długich "strąków" przy twarzy, których nigdy nie wiem jak spiąć. W poprzedniej długości miałam problem z tyłem i bokiem, włosy były tam tylko lekko falowane, co przy pokręconych przodzie nie wyglądało za fajnie. Teraz, jak są troszkę lżejsze, to zarówno z tyłu, jak i boki ładnie się kręcą

Wasze włosy też są takie uparte? Próbowałam je tak ustawić, żeby były zaczesane do tyłu, tyle się namęczyłam, a one po 10 min i tak rozlazły się na boki i zrobiły przedziałek..

Aaa, powiem wam że się zakochałam w oleju z pestek dyni, to co w trzy dni zrobił z włosami i moją cerą ()... Na pewno, ze mną zostanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07381.jpg (128,9 KB, 57 załadowań)
Stary 2012-05-28, 13:20   #63734
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nez123 Pokaż wiadomość
Pokazuje się prawie tydzień po cięciu.
Chociaż nie ubyło dużo ( jakieś 3cm) to o wiele lepiej się czuję w krótszych. Nie mam takich długich "strąków" przy twarzy, których nigdy nie wiem jak spiąć. W poprzedniej długości miałam problem z tyłem i bokiem, włosy były tam tylko lekko falowane, co przy pokręconych przodzie nie wyglądało za fajnie. Teraz, jak są troszkę lżejsze, to zarówno z tyłu, jak i boki ładnie się kręcą
Bardzo ładnie
Zaiste - lżej
Brawo dla fryzjera!

Cytat:
Wasze włosy też są takie uparte? Próbowałam je tak ustawić, żeby były zaczesane do tyłu, tyle się namęczyłam, a one po 10 min i tak rozlazły się na boki i zrobiły przedziałek..
a jak :P no

Stary 2012-05-28, 16:10   #63735
aleksandra987x
Rozeznanie

Ja za to po sobotnim fryzjerze zmieniam zdanie... wierzch jest za mocno wycieniowany, nie kręci się wcale . Ogólnie cieniowanie jest zbyt mocne jak na kręcone włosy, dziwnie się układają. Dziś wierzch oberwał z prostownicy, bo wstałam z gniazdem, a po rozczesaniu te najkrótsze dziwnie odstawały. Jedyny plus jaki znajduję, to to, ze suchy, pamiętający prostowanie wierzch został ścięty. Ale pocieszam się, ze przy wzroście ok 1,5 cm na miesiąc odrosną. A na dodatek teraz sezon na warzywa z ogródka, świeże owoce, więc witaminki dostaną od wewnątrz i może trochę przyspieszą

Ajrisz gratuluję medalu
Czy to przypadkiem nie ty pisałaś coś o jakiejś Schaumie z proteinami i o odzywce z Biedronki? Mogłabyś podać nazwy tychże odzywek?
aleksandra987x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 16:11   #63736
natalcia250
sentimental animal

świętuję już pół roku CG aż się porwałam na aktualizację w dzienniku regeneracji
When you've seen him use a gun, boy
When you've seen him use a gun
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 16:30   #63737
Scintilla_Felis
Raczkowanie

GG do Scintilla_Felis

Ajrisz? Medal? No, gratuluję dawno mnie nie było (znowuż), a tu jakie nowiny. Domyślam się, że za taniec. 10 stron mnie ominęło, ale znajdę

anka.d zazdroszczę znalezienia fryzjera jestem ciekawa jakże wyszło

mi się znowuż nie podoba, ale to chyba przez zmiany pogody. Przy suchym i ciepłym powietrzu pewnie powinnam coś zmienić, ale zaliczenia i praca mgr się kłaniają, więc teraz nie będę się bawić w zmiany pielęgnacji... Odnoszę tylko wrażenie, że maska WAX z aloesem działa na mnie bardziej pusząco niż bez. Do tego raz rozczesałam włosy z baardzo pozytywnym skutkiem, następnym - z fatalnym. Ale może to dlatego, że żelu lnianego zabrakło. Otwieram lodówkę, sięgam po słoiczek, patrzę... a tam pleśń nie wiem czym dziś zabezpieczę łeb, tymczasem jednak pora na jakiś olej.

Ostatnio przed olejowaniem daję dużo kremu z biedronki. I tu mam pytanie. Bo on ma oleje (kokos i shea), które mogą chyba podważać łuski włosa? Jakoś tak mi się coś zapamiętało... Odnoszę wrażenie, że po smarowaniu włoski są od razu gładsze, bardziej nawilżone, ale w ogólnym efekcie po umyciu - bardziej spuszone i zastanawiam się czy łączyć to z kremem czy z błędami podczas samego mycia.

Pozdrawiam

Staram się pisać po polsku, nie po polskiemu, a kiedy czegoś nie jestem pewna, to sprawdzam w słownikach.

"Małe" cięcie: 92 cm -> 65 cm (miało być góra 20, ale dojdź do ładu z kręconymi )

₪ ø lll·o.
Scintilla_Felis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 17:34   #63738
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra987x Pokaż wiadomość
Ja za to po sobotnim fryzjerze zmieniam zdanie... wierzch jest za mocno wycieniowany, nie kręci się wcale . Ogólnie cieniowanie jest zbyt mocne jak na kręcone włosy, dziwnie się układają.
sztuczki z podpinaniem i aktywują się tak jak moja góra leniwa
Cytat:
Ajrisz gratuluję medalu

Cytat:
Czy to przypadkiem nie ty pisałaś coś o jakiejś Schaumie z proteinami i o odzywce z Biedronki? Mogłabyś podać nazwy tychże odzywek?
Shauma Krem i Olejek (czarna) odżywka ale maska nie
Elisse - nie użyłam jej jeszcze. boję się co skóra powie bo to pachnie pantenowo...
Cytat:
Napisane przez Scintilla_Felis Pokaż wiadomość
Ajrisz? Medal? No, gratuluję dawno mnie nie było (znowuż), a tu jakie nowiny. Domyślam się, że za taniec.
Ano zawody dziękuję

Cytat:
mi się znowuż nie podoba, ale to chyba przez zmiany pogody. Przy suchym i ciepłym powietrzu pewnie powinnam coś zmienić, ale zaliczenia i praca mgr się kłaniają, więc teraz nie będę się bawić w zmiany pielęgnacji... Odnoszę tylko wrażenie, że maska WAX z aloesem działa na mnie bardziej pusząco niż bez.
humektant. Odstaw do pełnego lata albo dokap oleju i protein

Cytat:
Ostatnio przed olejowaniem daję dużo kremu z biedronki. I tu mam pytanie. Bo on ma oleje (kokos i shea), które mogą chyba podważać łuski włosa? Jakoś tak mi się coś zapamiętało...
jeśli masz włosy o wyższej porowatości - przy takim skręcie to prawdopodobne - kokos może podważać i puszyć (suchy puch) a shea jest za duże, może za to zmiękczyć włosy (gumowy puch)
co nie znaczy, że musi. obym nie przeinaczyła - Eloe pisała, że u niej shea trzymane za długo robi gume ale krótko i mało jest w deche
Cytat:
Odnoszę wrażenie, że po smarowaniu włoski są od razu gładsze, bardziej nawilżone, ale w ogólnym efekcie po umyciu - bardziej spuszone i zastanawiam się czy łączyć to z kremem czy z błędami podczas samego mycia.
nie umiem odpowiedzieć... chyba najłatwiej będzie odstawić sam krem a resztę zrobić jak zwykle?

u mnie na głowie coś dziwnego jedno mycie bez maski głęboko nawilżającej by Ajrisz i znowu nie chcą się kręcić :P

Stary 2012-05-28, 17:52   #63739
Czekoladowa Pani
Przyczajenie

GG do Czekoladowa Pani

Och... Nikt nie komentuje moich włosów ? Smuteczek
Czekoladowa Pani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 17:59   #63740
stasiek
Wtajemniczenie

dzisiaj pierwsze mycie po hennie: z koloru jestem zadowolona, wlosy jakby grubsze, mocno blyszcza (na zdjeciu nie widac) ale mam przesusz, rozczesalam calosc na sucho Dojda do siebie prawda?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg henna.jpg (76,4 KB, 60 załadowań)
Stary 2012-05-28, 18:23   #63741
nez123
Rozeznanie

Cytat:
Eloe pisała, że u niej shea trzymane za długo robi gume ale krótko i mało jest w deche

u mnie na głowie coś dziwnego jedno mycie bez maski głęboko nawilżającej by Ajrisz i znowu nie chcą się kręcić :P
Ja mam tak samo z shea
Twoje włosy widać uwielbiają tą maskę A moim kompletnie wszystko jedno czego użyje...

Cytat:
Bardzo ładnie
Zaiste - lżej
Brawo dla fryzjera!

a jak :P no
Fakt, fryzjerka trafiła się świetna Zresztą, sama powiedziała, że wie jak to jest wyjść od fryzjera z szopą i sianem na głowie

Cytat:
dzisiaj pierwsze mycie po hennie: z koloru jestem zadowolona, wlosy jakby grubsze, mocno blyszcza (na zdjeciu nie widac) ale mam przesusz, rozczesalam calosc na sucho Dojda do siebie prawda?
Świetny kolor!

Dziewczyny konserwowała któraś z was żel lniany DHA BA? Zastanawiam się ile wytrzyma.
Lubię żel lniany, ale rzadko go robię, bo nie chce mi się z tym co tydzień paćkać.
Stary 2012-05-28, 18:45   #63742
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Jasne, że dojdą do siebie Śliczny kolor
Stary 2012-05-28, 18:49   #63743
Karen15
Zakorzenienie

czy mam sens odżywki ulepszać półproduktami? Jak mam zamiar trzymać to na włosach 3 minuty
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:56   #63744
vidia9
Zadomowienie

Cytat:
Shauma Krem i Olejek (czarna) odżywka ale maska nie
Elisse - nie użyłam jej jeszcze. boję się co skóra powie bo to pachnie pantenowo
kupiłam ten zestaw niedawno, tak myślałam że to Ty o nim pisałaś próbowałam już po razie każdej ale to za mało by ocenić , na razie jest ok, niczego złego mi nie zrobiły, nie spuszyły dziś tą Elisse wykorzystałam do olejowania też.

wszystkie fale i loczki piękne, cudne zdjęcia wstawiacie ja niedługo może też coś wrzucę

Natalko motywujący wpis, brawa za efekty

Ajrisz gratulacje! zazdroszczę pasji, sama nie przepadam za sportem, może kiedyś i ja odnajdę dyscyplinę dla siebie
vidia9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 19:00   #63745
Chatul
ma zielone pojęcie

Kupiłam ostatnio:
  • olej jojoba
  • masło shea
  • proszek Neem
  • proszek Shikakai

Stary 2012-05-28, 19:00   #63746
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nez123 Pokaż wiadomość
Twoje włosy widać uwielbiają tą maskę A moim kompletnie wszystko jedno czego użyje...
Może już masz uzdrowione na tyle? Ja moim dałam ostatnio popalić to jest co naprawiać

Stary 2012-05-28, 19:05   #63747
yarrowia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
czy mam sens odżywki ulepszać półproduktami? Jak mam zamiar trzymać to na włosach 3 minuty
3 minuty to mało nawet na odżywki nie wzbogacone...

anka.d już prawie pobiegłam do tego fryzjera. szkoda, że cena dla mnie zaporowa... no ale na przyszłość dobrze wiedzieć
Stary 2012-05-28, 19:18   #63748
nez123
Rozeznanie

Cytat:
Może już masz uzdrowione na tyle? Ja moim dałam ostatnio popalić to jest co naprawiać
Czy ja wiem, przez cały kwiecień i połowe maja miały tragiczny czas. Myłam je raz na tydzień, po czym od razu wiązałam w kitkę, nie olejowałam, nie nakładałam żadnej maski i kładłam same silikony. Ale wystarczyło kilka dni żeby doszły do siebie. W ogóle moje włosy lubią mniej niż więcej. Za bardzo bogata i przesadzona odżywka ( nawet jeśli chodzi tylko o składniki nawilżające) = pusz i busz
Stary 2012-05-28, 19:39   #63749
ania0506
Raczkowanie

długo szukałam czegoś co poprawiło mi kondycję włosów i właśnie znalazłam! olejek BD z kapsułkami wit . a+e to jest to! dodam że olejek podgrzewam żeby witaminy się rozpuściły, nakładam na wilgotne włosy i trzymam przez całą noc
dziś zaopatrzyłam się w balsam mrs. potters do włosów normalnych i matowych z nasturcją i ekstraktem perłowym i mam nadzieję że będzie mi z powodzeniem służyła do mycia
Stary 2012-05-28, 19:41   #63750
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yarrowia Pokaż wiadomość
3 minuty to mało nawet na odżywki nie wzbogacone...
Wiem, wiem, ale ja wiecznie nie mam czasu, ale tak 3,4 razy w tygodniu zostawiam odżywki czy tam maski na 30 minutek
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 8 (0 użytkowników i 8 gości)

Zasady wysyłania wiadomości