Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 09:47   #3721
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

pora na śniadanko... zostało jeszcze truskawek z weekendu- dla mnie idealne do owsianki
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:48   #3722
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Bosz dziewczyny, wczoraj poszłam na fitness jeszcze raz na 19, wróciłam po 20 i jak się położyłam do łóżka, tak wstałam godzinę temu. Także lecę was ponadrabiać.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Paulownia Najważniejsze, że już jesteś z nami i jesteś na dobrej drodze do odchudzania!

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Losing Głupie pytanie! Zostajesz i tyle. Haha, Tobie też jedna waga pokazuje cuda, druga coś innego Przechlapane, też tak mam i nie wiem której wierzyć xD Jak długo kręcisz hula hop? W sensie, ile tygodni miesięcy;>

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja dziś melduję 300 ścisków agrafką, 40 minut hula hop i 200 brzuszków zawzięłam się niesamowicie i dietki trzymam jak nigdy
Brawo!!! Jeszcze spadniesz poniżej 47, Ty się tam pilnuj! Ło booooooooooooosz Ile lakierów!!!!! Ściągam zdjęcie i pokażę Tż, niech mi jeszcze raz zamarudzi, że to ja mam dużo xD xD xD!!!

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
melduję ćwiczenia z agrafką: 5 x 20 (nogi) + 3 x 20 (ręce)
Od dzisiaj biorę się z Tobą za ćwiczenie rąk agrafką Kochana, ja Ci klikam, bo widzę, że jestem zaraz pod Tobą... Ale nie wiem co jest, że dalej spadasz
Z kasą na kremy, czy cokolwiek innego to też nie mam za bardzo możliwości...ale wmawiam sobie, że te 15zł nic różnicy nie zrobią...ach sama siebie okłamywać xD

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Murka Co za idiotyczny koleś z niego masz swoją pracę do wglądu? To jest przecież bezprawne, żeby nie mógł Ci pokazać swojej pracy!!! Idź się kłóć? To końcowa ocena, ważna jest
A z rodzicami iść nie możesz...? Ja tak robiłam jak w LO byłam i jakieś ważne sprawy mi się ważyły, co to sama ich rozwiązać nie mogłam, to mamę pod pachę brałam i szłyśmy się kłócić

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Monia Ty się ciesz, że zęby masz w porządku, uwierz że nie chciałabyś siedzieć 2 godzin na fotelu i wić się z bólu... Bleah A kolacyjka wygląda smakowicie
Och,z tym mężem to nieciekawie masz...bardzo mi przykro z tego powodu. Może się otrząśnie z tego wszystkiego i znowu wróci do bycia sobą. Nowy kraj, forsa, mieszkanie... bosz, ile ludziom wystarcza, żeby się zmienić o 180st...

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez molly83 Pokaż wiadomość
Zooska, Eldo ja do biustu używam perfecta taka różowa, ale czy widzę jakieś efekty to trudno mi narazie powiedzieć. Czytałam opinie, że serum faromona do biustu jest dobre, ale wypróbuję, jak zużyję tą perfectę.

Zooska ja też ćwiczę wieczorem, rano nie mam czasu. Ale pocieszam się, że lepszy ruch wieczorem niż żaden.
No, też to sobie wmawiam, a w miarę możliwości ćwiczę rano, co się rzadko zdarza. Hm...takie serum mówisz, ok to polecę do sklepu^^

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
To super naprawdę widać różnicę pomiędzy kawą z ekspresu, a taką kawą rozpuszczalną jest przepyszna jutro sobie zrobię Coffe Mocha
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw aaaaaaaaaaaaaaaa Ja normalnie to czczę ten napój
Właśnie sobie zrobiłam Jacobs z pianką Velvet i wypiłam pół, Tż przyszedł i mi wylał, bo rzekomo "kawa jest niezdrowa" jasne, ale ćpanie jest...

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A to ja ide spać z tymi mazidłami rano umyje włoski
Tez tak robię, jak mam czas. Wczoraj zasnęłam na łóżko w ciuchach, a miałam kallosa nałożyć...no nic, teraz od 9.50 siedzę z Kallosem na łepetynie, zmyję po 12 i wyjdę. a wczoraj mogłam, skoro już i tak spałam
Co miałaś na włoskach?

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Pipson A smarowałaś tym serum 2 razy dziennie, czy raz na wieczór? I tylko smarowałaś, czy robiłaś jakiś masaż przy tym? Bo jestem naprawdę tym zainteresowana, bo z miseczki D zrobiło mi się C (jeszcze obwód przy tym spadł) i straciły taką jędrność, a mam dopiero 21 lat Martwi mnie to, zaczynam myśleć, co będzie potem...
No...miałaś ładny dzień, a precelkami się nie przejmuj, toż to nie grzech, przy tak idealnej dietce. Ja prawie codziennie zgrzeszę czymś, np. rano dzisiaj do kawy zeżarłam 10 sezamowych paluszków. Ale na dzisiaj już koniec
Koniecznie dzisiaj chcę widzieć fotki w albumie, bo jak nie to.... !!!!!!!!!!!!!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-05-29 o 10:42
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:55   #3723
zooska
Zakorzenienie

Agunia Byłam na zakupach Kupiłam spodnie w New Yorkerze za 80zł i bluzkę taki a'la nietoperek, bardzo podobne, jak Ty kupiłaś w Stradivariusie, za 30zł też w Yorkerze
tak tylko napisałam

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
pora na śniadanko... zostało jeszcze truskawek z weekendu- dla mnie idealne do owsianki
Truskawki do owsianki............:slin a: i wiem, co jutro będe mieć na śniadanie

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A gdzie się podziała nasza Zosieńcja ???
Wielki come back
Wczoraj wróciłam z fitnessu ok 20.20. Umyłam buzię i położyłam sie na łóżku, w ciuchach, we wszystkim. Tak nie mogłam się z niego zwlec... masakra. Czułam sie, jakby mi wszystkie siły odpłynęły i na serio nie mogłam wstać. Już bez mycia się, przebierania poszłam spać, Tż musiał ze mnie spodnie ściągnąć i skarpetki bo sama nie dałam rady a w dżinsach bym nie spała przecież... Na serio, nie wiem czemu mnie tak zmogło wczoraj...
Wstałam dzisiaj o 9:45, zjadłam śń, umyłam włosy, teraz z Kallosem siedzę (ten z łożyskiem) po 12 wychodzę, a od rana wam klikam

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Także wczoraj z dietą w miarę ok (pomijając 2 batoniki muesli (ale one były po treningu) i 100g tych kamyczków (ale one były przed treningiem) ) to było ok.
A z ćwiczeń to:
SHAPE
ANTYCELLULITE

Dzisiaj mam zamiar poćwiczyć w domku, albo zmobilizować się i iść w końcu na ten aquaaerobic

Stary 2012-05-29, 10:59   #3724
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Od dzisiaj biorę się z Tobą za ćwiczenie rąk agrafką Kochana, ja Ci klikam, bo widzę, że jestem zaraz pod Tobą... Ale nie wiem co jest, że dalej spadasz

razem będzie raźniej czasu nie zajmuje to wiele a zawsze jednak ręce rpacują, chociaż trochę. musze je najpierw wzmocnić, a potem może sięgnę po jakiś program na ramiona- mnóstwo ich jest, ale narazie nie na moje ręce, mam za słabe ale zmienię to, bo górę chcę tez miec jędrną i w miare smukłą

ja tez nie wiem, spadam ciągle w dół osoby pode mną mają niewiele mniej i wystarczy godz i kolejne osoby są nade mną, a ja automatycznie lecę... klikam Ci
Stary 2012-05-29, 11:00   #3725
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej
Ja tak na szybko
Zosia ja kręcę ogólnie coś ponad 3 lata, ale tak z przerwami, więc ciężko to określić u mnie efekty No ale jak kręciłam regularnie to brzuszek był miodzio

Wczoraj zjadłam kebaba bez bułki na kolacje Dobrze, że bez bułki. Ale potem było 1,5 h spaceru, więc może chociaż część spaliłam

A no i klikam Wam wszystkim po kolei kiedy tylko moge

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-05-29 o 11:01
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 11:01   #3726
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Powiem Wam, ze ja wogole nie rozumiem juz liczenia tych klików ;/ jakies to dziwne jest a ciagu kilkunastu minut osoba która miała o wiele mnie klików ode mnie jest wyzej

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 11:01   #3727
zooska
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/1194075/dieta.html

Stary 2012-05-29, 11:02   #3728
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

A własnie:d pokazesz spodenki?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-29, 11:04   #3729
zooska
Zakorzenienie

Eldo A robisz tą agrafką tak, jak ta pani na obrazku, co to wklejałam? Bo ja tak mam zamiar robić właśnie
No, z tymi klikami, to trzeba się pilnować strasznie, bo naprawdę tutaj godz robi wielkie znaczenie, a co dopiero cała noc

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Losing Jak bez sosu był, to nie ma co się przejmować tym kebabem
A powiedz, Ty kręcisz w 2 strony, w sensie raz w prawo, raz w lewo? Bo kogo ja się pytam, to kręci w dwie strony. jak ja kręciłam w jedną, bo w dwie sierota nie umiem, to mi sie nierównomiernie talia wyrobiła

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, ze ja wogole nie rozumiem juz liczenia tych klików ;/ jakies to dziwne jest a ciagu kilkunastu minut osoba która miała o wiele mnie klików ode mnie jest wyzej
Może tyle osób na raz jej klika? Wiesz, koleżanki siadły na kompa, i zalały tą osobę klikami i momentalnie wskoczyła wyżej...To przecież możliwe jest

Stary 2012-05-29, 11:05   #3730
Eldo_rado
amor vincit omnia

aga one sobie tam klikają w takich grupach żę głowa mala, nie ma jak tego ogarnąć

zooska wiesz co, wstyd się rpzyznać, ale mi umknęło... wkleisz jeszcze raz tą agrafkę? wtedy odpowiem
Stary 2012-05-29, 11:06   #3731
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A własnie:d pokazesz spodenki?
Kupiłam długie spodnie
Ech...ok, to dzisiaj robię porządek w szafie, w końcu wrzucę ciuchy do wątku wymiankowego bo aż dotąd nie zrobiłam i wrzucę te spodnie co wczoraj kupiłam i te krótkie z lumpa, bo Meeedzik chciała

Stary 2012-05-29, 11:07   #3732
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Masakra smaic mi sie chce jak pomysle, ze ktos zarwac potrafi noc albo siedziec 24/4 przy kompie zeby klikac konkurs

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-29, 11:11   #3733
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zooska wiesz co, wstyd się rpzyznać, ale mi umknęło... wkleisz jeszcze raz tą agrafkę? wtedy odpowiem
http://promet2.republika.pl/s-399/rys02.jpg

Ta pani na dole po lewej

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Masakra smaic mi sie chce jak pomysle, ze ktos zarwac potrafi noc albo siedziec 24/4 przy kompie zeby klikac konkurs
Takie osoby nie mają życia towarzyskiego i myślą, że ta druga osoba będzie taaaaak wdzięczna, że nie wiem co zrobi

Stary 2012-05-29, 11:13   #3734
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
http://promet2.republika.pl/s-399/rys02.jpg

Ta pani na dole po lewej

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Takie osoby nie mają życia towarzyskiego i myślą, że ta druga osoba będzie taaaaak wdzięczna, że nie wiem co zrobi
Podejrzewam, ze wogole nie ma jakiegokolwiek zycia
Ale mnie głod cos bierze a dopiero co bułke zjadłam

Think happy - be happy

M

Stary 2012-05-29, 11:15   #3735
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

nie, robię inaczej trzymam ugięte ręce na wysokości klatki piersiowej i tak ściskam może dziś spróbuję tak jak na tym rysunku, zoabczę czy łatwiej, czy ciężej itd...
Stary 2012-05-29, 11:17   #3736
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie głod cos bierze a dopiero co bułke zjadłam
Na śń miałam
otręby (duuużo mi się sypnęło) 1 mały banan, jog.brzoskwiniowy. pół kawy.
Teraz sączę herbatkę na trawienie. A zaraz będzie woda z imbirem i cytrynką

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
nie, robię inaczej trzymam ugięte ręce na wysokości klatki piersiowej i tak ściskam może dziś spróbuję tak jak na tym rysunku, zoabczę czy łatwiej, czy ciężej itd...
W sensie, że ten dzyndzelek masz przy klatce czy na przeciwko klatki piersiowej?

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Losing i Cocktail Nie podczytywać, tylko pisać

Eldo Zaraz Ci kliknę z 5

Stary 2012-05-29, 11:18   #3737
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Bosz dziewczyny, wczoraj poszłam na fitness jeszcze raz na 19, wróciłam po 20 i jak się położyłam do łóżka, tak wstałam godzinę temu. Także lecę was ponadrabiać.

Tez tak robię, jak mam czas. Wczoraj zasnęłam na łóżko w ciuchach, a miałam kallosa nałożyć...no nic, teraz od 9.50 siedzę z Kallosem na łepetynie, zmyję po 12 i wyjdę. a wczoraj mogłam, skoro już i tak spałam
Co miałaś na włoskach?
Ja miałam olejek z alterry i kallowa latte dzisiaj włosy mniamciu są

A własnie miałam sie Ciebie pytać szukasz jakiejś konkretnej pracy we Wro, na wakacje czy na stałe ?
Cytat:
Agunia Byłam na zakupach Kupiłam spodnie w New Yorkerze za 80zł i bluzkę taki a'la nietoperek, bardzo podobne, jak Ty kupiłaś w Stradivariusie, za 30zł też w Yorkerze
tak tylko napisałam

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Truskawki do owsianki............:slin a: i wiem, co jutro będe mieć na śniadanie

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Wielki come back
Wczoraj wróciłam z fitnessu ok 20.20. Umyłam buzię i położyłam sie na łóżku, w ciuchach, we wszystkim. Tak nie mogłam się z niego zwlec... masakra. Czułam sie, jakby mi wszystkie siły odpłynęły i na serio nie mogłam wstać. Już bez mycia się, przebierania poszłam spać, Tż musiał ze mnie spodnie ściągnąć i skarpetki bo sama nie dałam rady a w dżinsach bym nie spała przecież... Na serio, nie wiem czemu mnie tak zmogło wczoraj...
Wstałam dzisiaj o 9:45, zjadłam śń, umyłam włosy, teraz z Kallosem siedzę (ten z łożyskiem) po 12 wychodzę, a od rana wam klikam

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Także wczoraj z dietą w miarę ok (pomijając 2 batoniki muesli (ale one były po treningu) i 100g tych kamyczków (ale one były przed treningiem) ) to było ok.
A z ćwiczeń to:
SHAPE
ANTYCELLULITE

Dzisiaj mam zamiar poćwiczyć w domku, albo zmobilizować się i iść w końcu na ten aquaaerobic
Szalejesz z ćwiczeiami że aż w ciuchach zasnełaś
Ja moze dzisiaj sie na rolki wybiore i cwiczenia wieczorem obowiązkowo codziennie cwicze brzuch mam nadzieje ze pomoze
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 11:19   #3738
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
W sensie, że ten dzyndzelek masz przy klatce czy na przeciwko klatki piersiowej?

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Eldo Zaraz Ci kliknę z 5
na przeciwko

też Ci poklikam, mam czas
Stary 2012-05-29, 11:31   #3739
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A własnie miałam sie Ciebie pytać szukasz jakiejś konkretnej pracy we Wro, na wakacje czy na stałe ?

Szalejesz z ćwiczeiami że aż w ciuchach zasnełaś
Ja moze dzisiaj sie na rolki wybiore i cwiczenia wieczorem obowiązkowo codziennie cwicze brzuch mam nadzieje ze pomoze
Mhm...rolki Wzięłam od mamy, ale jak założyłam to cholerstwo, to ledwo na nogach stałam. Musze zmobilizować koleżankę, żeby ze mną pojeździła, bo to przecież samej wstyd, wywalę się i nie wstanę xD

Co do pracy...szukam czegoś na stałe w sumie...chciałabym zacząć pracę już, przepracować czerwiec, lipiec, w sierpniu na trochę wyjechać i dalej pracować w ciągu roku akademickiego. Ja szukam pracy na 1/2 etatu. Przeważnie pracowałam w gastronomii, albo w sklepach z ciuchami bądź kosmetykami (inglot). także ja cokolwiek, nawet dorywcza, a potem we wrześniu poszukałabym czegoś na stałe. Ale ciężko strasznie...

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
na przeciwko

też Ci poklikam, mam czas
Aaaa...to wiem jak. Ok, dzisiaj spróbuję 100 ścisków Twoim sposobem i sposobem tej babeczki z obrazka xD
Super, dzięki

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Nie mam pojęcia co zjeść na II śń.... albo może od razu obiad zjeść przed 13 (znowu botwinka, muszę dokończyć słoik.... ).
A muszę się pochwalić, wczoraj chodziłam po galerii ok 2 godz, ludzie z lodami, jakimiś słodkościami chodzili, żarcie z maca wszędzie, taaaaaaaaaaką ochotę na Shake miałam, ale stwierdziłam NIE i się nie skusiłam

Stary 2012-05-29, 11:34   #3740
Eldo_rado
amor vincit omnia

narazie tylko ręce ćwiczyły: 5 x 20 uściśniąć+ 10 damskich pompek

Cytat:
A muszę się pochwalić, wczoraj chodziłam po galerii ok 2 godz, ludzie z lodami, jakimiś słodkościami chodzili, żarcie z maca wszędzie, taaaaaaaaaaką ochotę na Shake miałam, ale stwierdziłam NIE i się nie skusiłam
Stary 2012-05-29, 11:37   #3741
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
narazie tylko ręce ćwiczyły: 5 x 20 uściśniąć+ 10 damskich pompek
Zawsze to ćwiczenia!
To co, skusimy się na ten krem z Eveline;>?

Stary 2012-05-29, 11:41   #3742
Eldo_rado
amor vincit omnia

+ nogi ( 7 x 20)

Cytat:
To co, skusimy się na ten krem z Eveline;>?
jak będe w mieście to zerknę jak cenowo wychodzi... przejdę się do Rossmanna i SuperPharm- czasem mają promocje... możę będzie jakaś akurat na lato często są.
Stary 2012-05-29, 11:42   #3743
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mhm...rolki Wzięłam od mamy, ale jak założyłam to cholerstwo, to ledwo na nogach stałam. Musze zmobilizować koleżankę, żeby ze mną pojeździła, bo to przecież samej wstyd, wywalę się i nie wstanę xD

Co do pracy...szukam czegoś na stałe w sumie...chciałabym zacząć pracę już, przepracować czerwiec, lipiec, w sierpniu na trochę wyjechać i dalej pracować w ciągu roku akademickiego. Ja szukam pracy na 1/2 etatu. Przeważnie pracowałam w gastronomii, albo w sklepach z ciuchami bądź kosmetykami (inglot). także ja cokolwiek, nawet dorywcza, a potem we wrześniu poszukałabym czegoś na stałe. Ale ciężko strasznie...

Zapytam brata czy u niego nie szukaja kogoś do pracy
Stary 2012-05-29, 11:53   #3744
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zapytam brata czy u niego nie szukaja kogoś do pracy
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, super super super
A w czym? Jaka firma, czym się zajmuja itp?

Stary 2012-05-29, 12:00   #3745
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, super super super
A w czym? Jaka firma, czym się zajmuja itp?
Napisałam Ci PW
Stary 2012-05-29, 12:04   #3746
meeedzik
Zakorzenienie

Alee dużo piszecie
Zoska to widzę, że wczoraj poległaś fest musiały dać Ci w kość te ćwiczenia
Nie nie ja nie zejdę w życiu poniżej 47 kg nie ma takiej opcji teraz tylko dużo ćwiczę a z jedzeniem, to aż tak kalorycznie nie jest ( np. dziś schaboszczak w panierce na obiad ) jem obiady takie jak mama serwuje, bo nie będę nic cudować, przecież nie chcę schudnąć ( no może 1kg ) prócz tego codziennie rano płatki z mlekiem, owoce, jogurty, warzywa i na kolację przeważnie 2 kromki białego chlebka, jakieś kanapeczki z serkiem i pomidorem czyli jedzenie jest ok

Elduś klikam Ci cały czas, na zmianę z Zosią żeby Was podciągnąć mi się wydaje, że teraz dziewczyny tak szaleją z klikaniem, bo już mało czasu zostało i widzę, że wszystkie spadamy. Musimy się wspierać na wzajem

Zoska haha Twój Tż sobie pomyśli, że jakaś maniaczka za mnie to są lakiery po segregacji, jest ich teraz 75 a miałam 100
Pokazuj koniecznie spodnie, spodenki i bluzkę nooo i oczywiście foto w stroju
Stary 2012-05-29, 12:08   #3747
zooska
Zakorzenienie

Zaraz będę robić te ściski na łapki agrafką

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Meeedzik Nom, ok, właśnie się zabieram za robienie porządku w szafie także....wygrzebię wszystko, zrobię fotki i wrzucę. ech...moje zdjęcie w stroju, chyba pokutnym worku
Ja mam z 30 lakierów, że niby to dużo jest....

Stary 2012-05-29, 12:10   #3748
meeedzik
Zakorzenienie

Dodałam do albumu zdjęcie nóg i brzucha ( starałam się napiąć mięśnie, ale chyba zero efektu ) zobaczę po miesiącu kręcenia hula hop, robieniu brzuszków i ściskaniu agrafką, czy będzie widoczna jakaś różnica w udach i brzuchu

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Zosia ja kiedyś miałam 15 i mama do mnie krzyczała, że mam dużo teraz stwierdziła, że to jest choroba
Pokazuj, przecież widziałyśmy Cię i jesteś naprawdę szczuplutka i pewnie Ty siebie źle postrzegasz my tu ocenimy fachowym okiem
Stary 2012-05-29, 12:10   #3749
zooska
Zakorzenienie

Dziękuję ślicznie za wszystkie kliki Właśnie kliknęłam 10 Eldo . Ja was też wspieram, wczoraj nadrobiłam Agunię i Heroine. Także damy radę na pewno

Stary 2012-05-29, 12:10   #3750
Eldo_rado
amor vincit omnia

madzia nogi jak marzenie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości