Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-30, 13:42   #3961
molly83
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cześć chudzinki

Moniś super, że z mężem już lepiej A spodnie bardzo fajne, kolor mi się bardzo podoba. Ładnie na Tobie leżą, a nóżki masz takie szczuplutkie Ja też marzę o takich kolorowych rureczkach, narazie niestety nie mogę sobie na nie pozwolić przy moich baleronach, ale jak schudnę 8-10 kg to w nagrodę sobie kupie Monika a może zrób sobie podstawowe badania, krew i mocz, czasami dobrze jest się tak przebadać. Może gdzieś tu leży przyczyna Twoich bólów głowy i złego samopoczucia

Meeedzik, gratulację za spadek wagi. Kochana Ty to masz dobrze parę dni diety i waga wraca na właściwy tor. super Włoski piękne i jak błyszczą

A u mnie dziś z dietą w miarę ok. Rano już godzinny masażyk zaliczony, jeszcze wieczorem ćwiczenia. Teraz czekam, aż synek wstanie i jak się nie rozpada to pójdziemy na spacerek. A jutro się zważę i zmierzę i zrobię podsumowanie maja.

a teraz nadrabiam Was dalej i klikam
molly83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 13:51   #3962
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Molly dziękuję ja ostatnio sobie za bardzo pofolgowałam i na wadze miałam jakieś 1,5 kg więcej jak zwykle teraz muszę się przypilnować, żeby utrzymać wagę, bo wystarczy chwila nieuwagi i już kg na + a chcę ładnie wyglądać w stroju

Widzę, że u Ciebie też wszystko dobrze ciekawa jestem tego podsumowania miesiąca co miesiąc tak się mierzysz? Pewnie efekty są zdumiewające i sporo cm leci przez miesiąc

Dziękujemy za kliki
Stary 2012-05-30, 13:59   #3963
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
MyName Dodałam do znajomych
Dzięki Chcę zobaczyć Twój brzuszek xD

Wiecie co, mam w talii na czczo 60 cm A w biodrach 94 - tez rano. I nie wiem jak wyszczuplić biodra, nie mówiąc już o ŁYDACH Mam figurę gruszki i dół będzie masywniejszy, a tak marzę o szczuplutkich nóżkach... Poradzicie coś?

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska nooo taki wieeeelki ten Twój brzuch, że nawet na monitorze mi się nie zmieścił musiałam kursorem ekran przesuwać, żeby zobaczyć cały
Głupoty wygadujesz i tyle
Ja też mam szerokie te kości miednicowe i przez to też boki ile masz cm w brzuszku?

Losing brzuszek marzenie zero boczków chudzinka

To ja dla odmiany dodam zdjęcie włosów
Kolor już chyba się zmył bardziej i wygląda naturalnie, mam nadzieję, że nie zblaknie mi i będzie błyszczący no i odrostu nie będzie widać, to byłabym szczęśliwa
Bardzo ładny kolorek, wygląda jak naturalny :O
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 14:08   #3964
Eldo_rado
amor vincit omnia

melduję ćwiczenia z agrafką: 10 x 20 (nogi) + 5 x 20 (ręce) do tego 10 damskich pompek.

i kupiłam dziś serum Eveline jednak, cenowo fajnie wyszło . będe się regularnie smarować

MyNameIs też chcę zwalczyć łydki, nie cierpię ich... a chciałabym mieć takie zgrabniutkie jak reszta dziewczyn na wątku

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-05-30 o 14:10
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 14:10   #3965
molly83
Raczkowanie

Cytat:
Molly

Widzę, że u Ciebie też wszystko dobrze ciekawa jestem tego podsumowania miesiąca co miesiąc tak się mierzysz? Pewnie efekty są zdumiewające i sporo cm leci przez miesiąc
W zeszłym roku mierzyłam się co tydzień, bo wtedy jakoś szybciej kg leciały. Teraz widzę, że wolniej chudnę więc będę robiła porównania co miesiąc. Mnie bardziej motywuje spadek w cm, niż kg, ale jak spadu i tu i tu to mordka się bardziej cieszy. No ja też jestem ciekawa ile jutro będzie cm. Ale ważę się codziennie, miesiąc bez wagi bym nie wytrzymała

Właśnie oglądam Rozmiar w dół na Polsat Cafe, ooo matko jak tak można wyglądać. W sumie to motywauje żeby nie obżerać się słodyczami. Ta kobieta jadła 9 kg cukru miesięcznie
Stary 2012-05-30, 14:17   #3966
meeedzik
Zakorzenienie

Molly dziękuję o włoski dbam już jakoś od lutego i mam nadzieję, że odwdzięczą mi się za to i będą ładnie rosły odstawiłam prostownicę, suszę od czasu do czasu ale tylko zimnym nawiewem no i olejuję, maskuję itp

MyNameIs to masz w talii tyle co ja chudzinka
Dziękuję mam nadzieję, że jak wyjdzie odrost to nie będzie bardzo widoczny i nie będę musiała już farbować

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Molly napisz koniecznie jak wyniki będę czekać z niecierpliwością
Ja pamiętam, że miałam taki okres, że waga stała w miejscu ale za to cm leciały

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Eldo za ćwiczenia
Właśnie klikam Ci seryjkę
Stary 2012-05-30, 14:17   #3967
molly83
Raczkowanie

Madziu widać, właśnie że włoski bardzo zadbane i zdrowe, dlatego tak ładnie błyszczą. A masz jakiś cel jeśli chodzi o ich długość?

Oho, moje małe bobo wstało, muszę zmykać. do później

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 14:34   #3968
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:

MyNameIs to masz w talii tyle co ja chudzinka
Taa Chudzinka - ale jak to nieproporcjonalnie wygląda Chciałabym być po prostu szczupła, ale cała :P Miałam przerwę w ćwiczeniach jakichkolwiek, bo nie mogłam podejmować wysiłku, i teraz boję się, że to co schudłam to przytyję i nabiorę dużej masy mięśniowej ((
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 14:51   #3969
Antananariwa
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, czy i ja mogę do was dołączyć?
Postanowiłam (znowu) odrobinę schudnąć, ale potrzebuję wsparcia i przywołania do porządku od czasu do czasu
Już w zeszłym roku niby zaczęłam dietę redukcyjną ale ... tak się redukowałam że z 2-3 kg z zeszłego roku zrobiło się 5-6 kg teraz
Na dzień dzisiejszy mój jadłospis jest raczej utrzymaniowy, bo muszę najpierw podkręcić metabolizm, ale widzę efekty, więc pewnie lada dzień przejdę na redukcję.
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 15:26   #3970
meeedzik
Zakorzenienie

Molly jeszcze raz dziękuję chciałabym jeszcze z 10 cm dłuższe takie do piersi

MyNameIs na pewno uda Ci się osiągnąć cel trzymam kciuki musisz zabrać się za ćwiczenia tych partii które chcesz odchudzić

Antananariwa witamy opowiedz coś o sobie
Stary 2012-05-30, 15:31   #3971
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny!

Zosia , masz normalny brzuch , na pewno nie gruby , a wcięcie w talii jest i to widoczne .

Najpierw wrzucam wam zdjęcie stroju ,który sobie kupiłam .
Synek mi zrobił też zdjęcie w nim ,ale wstyd mi pokazać przy waszych figurach. Ja ważę 60,5 kg przy 164 ,więc Wydawało mi się ,że ładnie w nim wyglądam ,ale jak zobaczyłam na fotce to padłam - jakie otłuszczone mam ciało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_2265.jpg (65,9 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-05-30 o 15:35
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 15:40   #3972
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Kurde żałuje ze i ja sie nie zglosiłam do tego konkursu widze ze superowe nagrody, no nic juz za późno obyście tylko wygrały a później ja bede w jakims startowac.
nooo ja też żałuję ale może następny będzie też fajny to wtedy dziewczyny nam będą klikać póki co klikam im dniami i nocami żeby żadna nie wypadła z rankingu

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Monia Chyba tylko we Wrocku jest w miarę względna pogoda
No to leć leć My poczekamy na odpisywanie. Śpiochu Ty Miłego dnia
Znalazłam spódniczkę w kolorze, co Twoje spodnie
Jezu jak u mnie jest zimno!! ubrałam wiosenne botki, dżinsy, bokserkę i skórę i chwilami było mi jeszcze zimno!!! no masakra jakaś poza tym ciemno i mokro... pada przelotnie deszcz czasami :/
Ooo pokaż spódniczkę

Cytat:
A u mnie też dziś nawet ładna pogoda w słońcu 23 stopnie, chodzę w samej bokserce

Monia chyba musisz zacząć wcześniej wstawać
u mnie strasznie zimno

no muszę muszę! koniecznie !!! wkurza mnie to już pomału że późno wstaje i nie mam na nic czasu ale CHOLERA nie potrafię wstać wcześniej próbowałam wstawać po 10 to nie dałam rady :/ zasypiałam na siedząco....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 15:44   #3973
heroine86
Zakorzenienie

O nie! kurde nadrabiam Was od godziny odpisuję wysyłam i co?! błąd mi wyskoczył komp się zawiesił i tyle widziałam mojego wieeeeeeelgaśnego posta nie mam siły pisać po raz drugi

wqrffffffffiłam się!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 15:58   #3974
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
super, że dietki się trzymałaś! Widzisz, z dietą ok, głowa już nie boli, z mężem porozmawiałaś! Wszystko na dobrej drodze

A ja mam otłuszczone ciałko całe Tylko dupa mi urosła Ale to dobrze dobrze, po to składy robiłam ^^ Byłam taaaaaaaaka płaska na tyłku, a teraz to fajną mam, podniesioną i w ogóle
nooo mi z dietką ostatnio świetnie idzie mam taką motywację jak rok temu i nawet ćwiczyć zaczęłam wczoraj zrobiłam pierwszy raz 100 brzuszków na kołysce i 50 przysiadów no lipca będę piękna! haha

Z męzem to w ogóle teraz super.... taki kochany przez telefon że szok. Chyba się gdzieś pierdzielnął w pracy w łeb że mu się tak poprzestawiało albo może dlatego, że dzień dziecka się zbliża

Taaaa Ty masz otłuszczone oczy i nie widzisz swojego ciała
Widziałam zdjęcia i masz sexi nogi śliczną buźkę i płaski brzuszek a że talie masz dużo węższą od bioder to przecież w niczym nie przeszkadza bo Ty masz takie kości miednicowe i nic z tym nie zrobisz przecież

Ooo ja też chcę żeby dupa była bardziej odstająca!!! Co za składy robiłaś??

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Monia dziękuje Skarbie A Ty ile masz w udzie ? Teraz coś więcej z tego co pisałaś, ale nie pamiętam ile
taaa miałam 49 cm.... teraz mam 52 !!!! WOW !!! schudłam!!! bo nie dawno miałam 54 :/ a teraz zmierzyłam i mam 52 ale super!!!!! ta FOLIA i przysiady są po prostu BOSKIE !!!!

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:

Ale ładny ten kolorek teraz masz sporo się zmył i wygląda zupełnie jak naturalny !!!! SUPER !!!!!

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Synek mi zrobił też zdjęcie w nim ,ale wstyd mi pokazać przy waszych figurach. Ja ważę 60,5 kg przy 164 ,więc Wydawało mi się ,że ładnie w nim wyglądam ,ale jak zobaczyłam na fotce to padłam - jakie otłuszczone mam ciało.
Ale śliczny kolorek stroju!!!
Pokaż swoje zdjecie i nie wymyślaj !!! na plaży obcym się pokażesz w stroju a nas się wstydzisz???? przeciez my jak rodzina
Ja swoje zdjęcia w stroju też wrzucałam dziewczynom jak ważyłam 80 pare kg chyba nawet w albumie jeszcze one są nie ma co się wstydzić !

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-30, 16:12   #3975
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
Przekroczyłam magiczną granicę 60 kg Szło mi to chyba najciężej Czuję się coraz lepiej i zaczynam się inaczej postrzegać. Dziękuję Wam za zainspirowanie i wszystkie rady, które tu znalazłam Dążę dalej do swojego ideału
Teraz jestem w domu - a tu zawsze masakra z jedzeniem Trzymajcie kciuki, żebym nie zgrzeszyła !!!
A wieczorem na basen...
Strasznie Ci gratuluję super, że Ci się udało !!!! Jesteśmy z Ciebie dumne !! oby teraz nie ujrzec znowu tej brzydkiej szóstki z przodu także pilnuj się ładnie trzymamy kciuki za Ciebie i pisz koniecznie jak Ci idzie

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
W albumie mój brak wcięcia, zapraszam
Ejj no nie przesadzaj ja mam takie same wcięcie jak Ty z tego co widzę mamy podobną budowę brzucha moim zdaniem taka talia jest też ładna taka delikatna no ale jest przeciez

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
to tez sie pochwale

Zdjęcie stare ale fryzury nie zmienilam. Zdjęcie robione w Wenecji, jak warzyłam 70 kg;/;/;/

faktycznie mam zdjęcie hahahhaha dobre;p Zapomnialam że kiedyś wrzuciłam. Wy tpo spostrzegawcze jestescie jednak

śliczna z Ciebie kobietka piękny masz profilek Noo a jakie włosy gęste!!!! super

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez molly83 Pokaż wiadomość
Moniś super, że z mężem już lepiej A spodnie bardzo fajne, kolor mi się bardzo podoba. Ładnie na Tobie leżą, a nóżki masz takie szczuplutkie Ja też marzę o takich kolorowych rureczkach, narazie niestety nie mogę sobie na nie pozwolić przy moich baleronach, ale jak schudnę 8-10 kg to w nagrodę sobie kupie Monika a może zrób sobie podstawowe badania, krew i mocz, czasami dobrze jest się tak przebadać. Może gdzieś tu leży przyczyna Twoich bólów głowy i złego samopoczucia
dziękuję Ci ślicznie kochana dzisiaj wyszłam na spacer w tych spodniach i faktycznie fajnie się w nich czułam
Ty pewnie szybciutko schudniesz i wtedy nakupujesz sobie kilka par nawet ja już mam czerwone, różowe i chabrowe. Chciałabym jeszcze takie soczysto żółte i może zielone
Badania robiłam w styczniu i były ok, podejrzewam że to przez zmianę klimatu się tak dzieje, bo jak byłam w Niemczech to się super czułam, a teraz jak wróciłam to własnie ciągle coś mnie nęka. Miałam też teraz bardzo obfity okres i pewnie też troche organizm po dupie dostał. Miałam już 2 razy anemie więc może znowu mi żelaza brakuje.
No i głowa juz przestała boleć, pewnie przez tą zmianę pogody mnie bolała bo od dwóch dni deszcz leje i jest zimno :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 16:16   #3976
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Czemu jak ja wracam na forum to nikogo juz nie ma? Przeciez to dopiero 23 godzina :P wczesna pora a wy juz śpicie???
Ja zostałam kobietą pracującą i muszę spać i tak chodzę po ścianach w pracy
a reszta to nie wiem gdzie się szlaja

Cytat:
Także u mnie z dietką dziś super nie zgrzeszyłam ani troszkę
Będę dziś robić brzuszki przed spaniem i przysiady Jakoś się lepiej czuję, brzuch przestał boleć i mam sporo siły - to pewnie dlatego, że noc jest
Super Ty młotkuuuu raz dwa zrzucisz te kg z Twoim doświadczeniem nie ma innej opcji
też w nocy mam więcej energii taka nasza natura :P

Cytat:
Zadzwoniłam do męża bo tak prosił.... no i jaki szczęśliwy już mu przeszło, jest wszystko ok i nawet sobie urlop wziął od 7 do 16 lipca żeby po nas przyjechać Boże ja nigdy facetów nie zrozumiem.... oni chyba mają tak samo okres jak i my tyle, że nie krwawią
No proszę jaka zmiana widać wszystko wraca do normy rzeczywiście miał okres mój TŻ miewa dobrze, że w miarę krótki :P

Cytat:
noooo troszkę się naczekał zanim zadzwoniłam ale juz jest ok, skończył mu sie okres
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-30, 16:17   #3977
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja jutro będę się rejestrować o ile nie zapomnę....
A Ty dlaczego musisz iść?
Eh... mam ostatnio trochę problemów...

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
U mnie dziś waga pokazała 49,5 takze ogólnie jestem zadowolona metabolizm ruszył, pewnie dlatego że codziennie jem owsiankę i staram sie jeść wiecej białka, bo wczesniej zauważyłam że w kazdym posiłu przewyżały węgle
Świetnie zmiana jadłospisu i od razu mniej na wadze

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
No na spotkaniu fajnie
Okazało sie ze facet od pierwszego spotkania organizacyjnego leci juz z wykładami Takze od poniedziałku bede smigac codziennie
Mam tylko problem bo wyklady sa o 19 udało mi sie to jakos wynegocjowac, bo grupa chciala wczesniej a tak przezemnie jedna wszyscy musza miec pozniej Ale co zrobie? Inaczej tego nie pogodze...
Takze musialam rowniez szefowa prosic czy bede mogla wczesniej konczyc, ewentualnie odrobie to za jakis czas bo normanie pracuje do 19.30
Najwazniejsze ze ruszylam z miejsca i cos juz w tym kierunku poczynilam
Oooo, robisz prawko? a możesz powiedzieć w jakiej szkole?
z szefową na pewno się dogadasz

Cytat:
Oj to takie neonowe niemalze róże, takie jasne cukierkowo-pudrowe
Ciezko opisac ten kolor a jeszcze trudniej dostac
Aha no wiadomo, że ciężko dostać jak Czekoladka wszystko wykupuje

Cytat:
Tak ja juz stracilam nawet chec walki
Wiesz jak sie u nich konto zamyka?
Nie wiem niestety ;/ ja nie mam tam konta, ale kilku moich znajomych narzeka...
Stary 2012-05-30, 16:20   #3978
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki a ja nie wytrzymałam i się dziś zważyłam w niedziele było 48,7 a dziś o pół kilo mniej waga pokazała 48,2 kg wystarczy, że przez parę dni trzymałam dietki i już jest spadek obym tego nie zaprzepaściła w week
Nooooooo widzisz Ty niecierpliwcu! wszystko wraca na swoje miejsce

Cytat:
chipsy mi nie podeszły takie jakieś dziwne w smaku są za to smakowały mi tzatziki
Widzę, że mamy podobne smaki bo tak jak pisałam wczoraj te zrazy mają jakiś taki dziwny posmak natomiast tzatziki

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki chciałam przeprosić, że się nie odzywam ale mam zajętą głowę egzaminami Jeszcze 3 wracam do Was w połowie czerwca Pozdrawiam i gratuluje spadku wagi trzymam kciuki za dalsze spadki....a lato tuż tuż
No hej! Zastanawiałam się co się z Tobą dzieje Mam nadzieję, że dietka okej za egzaminy trzymamy i czekamy na Ciebie!

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzisiaj ciezki dzien przede mna @ dostałam i mnie brzuch boli a musze w robocie siedziec miałam tez isc do dentysty, ale tak sie zle czuje ze musze odpuscic, bo az mi momentami słabo sie robi
biedna... dobrze, że się zwolniłaś przeszło choć trochę?
Stary 2012-05-30, 16:21   #3979
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Nie jestem zbyt aktywna na forum, ale wchodzę od czasu do czasu, żeby obczaić co się dzieje
Przekroczyłam magiczną granicę 60 kg Szło mi to chyba najciężej Czuję się coraz lepiej i zaczynam się inaczej postrzegać. Dziękuję Wam za zainspirowanie i wszystkie rady, które tu znalazłam Dążę dalej do swojego ideału
Teraz jestem w domu - a tu zawsze masakra z jedzeniem Trzymajcie kciuki, żebym nie zgrzeszyła !!!
Witamy witamy duszyczkę marnotrawną gratuluję przekroczenia 60 kg motywujące co? teraz pójdzie już z płatka
oj w domu rodzinnym to ciężko trzymać dietę ale pilnuj się tam! chyba nie chcesz zaprzepaścić tego co już osiągnęłaś?

Cytat:
Ten jogurt wszamałam dzisiaj na II śń, tylko że kawowy. Ma 250g, jest bardzo sycący, 100g ma : 129kcal, 15,1 g cukrów, 3,7 g tłuszczów nasyconych (tu trochę dużo, ale jest po 11 rano ) . także tragedii nie ma, a jest pycha, rzeczywiście kremowy. Na II śń bez owocu się nadaje, bo zapycha ładnie.
tyle razy zastanawiałam się jak smakuje ten jogurt tyle razy miałam go kupić i ciągle wybierałam co innego teraz wiem, że czekałam na czyjąś opinię, czy warto kupić dzięki

Cytat:
Dodaję zdjęcie brzucha do albumu. Było robione po śniadaniu jak coś
jeszcze raz usłyszę coś negatywnego na temat Twojego brzucha!

Cytat:
W albumie mój brak wcięcia, zapraszam
O matko wiecie co? Grzeszycie tu do spowiedzi!

Cytat:
Juz wszystko jasne!.... Wiem dlaczego waga mi wczoraj poakzała tylko -0,4 kg Dostalam okres... wszystko zostalo wyjasnione.. MImo ze mam okres to moj brzuszek jakos ladniej wyglada, az mnie to dziwi, czyzby od HH? tak szybko?
No widzisz, zagadka rozwiązana
to chyba jest możliwe, że od hh zresztą, ciesz się!

Cytat:

u mnie dziś:
sn 7:00- 2 kanapki z szynką
II sn 11:00- kanapka mleczny start
obiad 14:00- brązowy ryz ze wczoraj + 1/2 paczki warzyw na patelnie
przek 17:00 - 2 pomarancze
kolacja 19:00- wiesniak z rzodkiewką i przyprawami, szczypiorkiem

do nocy zielona
Ale przykładny jadłospis

Wiesz, że na tym zdjęciu w profilu przypominasz mi Kasię Cichopek?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 16:36   #3980
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jest taaaaaaaaaaaaaki wielki i rozlazły na boki, szerokość szafy trzydrzwiowej, masakra. Płaski to on nawet jest, pomijając oponkę pod pępkiem, ale szeroki jak stąd do Meksyku!
booooooooosze słyszysz i nie grzmisz weźźźźź
aż taki krótki? zastanów się dobrze, Meksyk jest daleko

Cytat:
Kolor już chyba się zmył bardziej i wygląda naturalnie, mam nadzieję, że nie zblaknie mi i będzie błyszczący no i odrostu nie będzie widać, to byłabym szczęśliwa
Ale super lśniące!!!

Cytat:
Zdjęcie stare ale fryzury nie zmienilam. Zdjęcie robione w Wenecji, jak warzyłam 70 kg;/;/;/
Ile Ty masz włosów

Cytat:
Wrzuciłabym zdjęcia nóg...ale mam same takie...eeee...niecenzura lne i nie wiem, a innych nie mam!

Omg, nie wierzę, ale uzupełniłam album
Oglądać szybko, bo kasuję nogi!!!

Matkoooooooooooooooooooo idę się schować w kąt
Stary 2012-05-30, 16:41   #3981
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nom A sesja długaaaaśna była, więc ucieszył się bardzo
wcale się nie dziwię sasasasa

Cytat:
JA wstałam o 12. Zjadłam płatki i myślę co ze sobą zrobić. Chętnie poszłabym na spacer ale pogoda nieciekawa, pełno chmur i ciemno jakby zaraz miało padać.
Kurde, za dobrze Ci z tym wstawaniem
u mnie pogoda też taka ni w pięć ni w dziesięć jak wiatr zawieje to zimno jak diabli a jak się wyjdzie na słońce to w kurtce nie można wytrzymać i weź tu się człowieku odpowiednio ubierz

Cytat:
Zoska sama kiedyś pisałaś, że komplement trzeba przyjąć i podziękować także bier go na klatę, bo serio mówię
O to to też miałam Zosieńcji przypomnieć jej własne słowa

Cytat:
Jestem apetycznym kąskiem dla bezdomnych psów
no nie mogę z Ciebie
Stary 2012-05-30, 16:54   #3982
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, mam w talii na czczo 60 cm A w biodrach 94 - tez rano. I nie wiem jak wyszczuplić biodra, nie mówiąc już o ŁYDACH Mam figurę gruszki i dół będzie masywniejszy, a tak marzę o szczuplutkich nóżkach... Poradzicie coś?
60cm?! ja też chcę
łydki też mam paskudne od biegania jeszcze masywniejsze się zrobiły

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
melduję ćwiczenia z agrafką: 10 x 20 (nogi) + 5 x 20 (ręce) do tego 10 damskich pompek.

MyNameIs też chcę zwalczyć łydki, nie cierpię ich... a chciałabym mieć takie zgrabniutkie jak reszta dziewczyn na wątku
Brawo

no to witaj w klubie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy i ja mogę do was dołączyć?
Postanowiłam (znowu) odrobinę schudnąć, ale potrzebuję wsparcia i przywołania do porządku od czasu do czasu
Już w zeszłym roku niby zaczęłam dietę redukcyjną ale ... tak się redukowałam że z 2-3 kg z zeszłego roku zrobiło się 5-6 kg teraz
Na dzień dzisiejszy mój jadłospis jest raczej utrzymaniowy, bo muszę najpierw podkręcić metabolizm, ale widzę efekty, więc pewnie lada dzień przejdę na redukcję.
Cześć! Witaj na wątku! opowiedz coś więcej o sobie ile masz lat, wzrostu, ile ważysz, co robisz w życiu itd.

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Hej!

Superowy ten strój! kolor boski i wstawiaj zdjęcie, nie wstydź się :P

Cytat:
Z męzem to w ogóle teraz super.... taki kochany przez telefon że szok. Chyba się gdzieś pierdzielnął w pracy w łeb że mu się tak poprzestawiało albo może dlatego, że dzień dziecka się zbliża
Buahahahaha no to znalazłaś wytłumaczenie dzień dziecka

Cytat:
taaa miałam 49 cm.... teraz mam 52 !!!! WOW !!! schudłam!!! bo nie dawno miałam 54 :/ a teraz zmierzyłam i mam 52 ale super!!!!! ta FOLIA i przysiady są po prostu BOSKIE !!!!
Wooowwww!!! Super!!!!
Stary 2012-05-30, 17:25   #3983
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
nooo mi z dietką ostatnio świetnie idzie mam taką motywację jak rok temu i nawet ćwiczyć zaczęłam wczoraj zrobiłam pierwszy raz 100 brzuszków na kołysce i 50 przysiadów no lipca będę piękna! haha

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Ale ładny ten kolorek teraz masz sporo się zmył i wygląda zupełnie jak naturalny !!!! SUPER !!!!!

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Ale śliczny kolorek stroju!!!
Pokaż swoje zdjecie i nie wymyślaj !!! na plaży obcym się pokażesz w stroju a nas się wstydzisz???? przeciez my jak rodzina
Ja swoje zdjęcia w stroju też wrzucałam dziewczynom jak ważyłam 80 pare kg chyba nawet w albumie jeszcze one są nie ma co się wstydzić !
Tak,tylko,ze ty je wrzucalaś dla porównania, jak już bylas szczupla . Może jak lepsze zdjęcie będę miała , bo mój 4 latek nie umie ładnie sfotografować mamuśki.
A kolorek też mi się podoba, ciało przy nim wygląda na bardziej opalone.

Rany , jak ja ci zazdroszcze ,ze ci tak szybko te odchudzanie idzie , u mnie 2 cm z uda to przez 2 mce spadło .
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 17:55   #3984
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez molly83 Pokaż wiadomość
. Rano już godzinny masażyk zaliczony, jeszcze wieczorem ćwiczenia.
Łał, Ty to dużo robisz
Motywację masz ładną, zazdroszczę...: rolleyes:Ale efekty widać po Twojej wadze...więc...oby tak dalej

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Ech, ja mam ten sam prbl Biodra wielkie jak 150 i nic z tym nie zrobię. To samo...grucha jestem

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

QUOTE=Eldo_rado;34407067]i kupiłam dziś serum Eveline jednak, cenowo fajnie wyszło . będe się regularnie smarować
[/QUOTE]
O, ile dałaś i gdzie?

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Antana Hej A ile ważysz, ile masz wzrostu, ile lat?

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 17:57   #3985
meeedzik
Zakorzenienie

Aisza śliczny strój mnie też korci, żeby kupić nowy w tym roku
Monia, Heroine dziękuję wreszcie wyszłam z nałogu prostowania włosów kiedyś bez wyprostowania z domu bym nie wyszła no i z kolrku jestem już zadowolona fajnie się zmył i wygląda naturalnie

Ja melduję dziś 50 minut hula hop, 300 ścisków i 200 brzuszków
Stary 2012-05-30, 18:02   #3986
zooska
Zakorzenienie

Aisza Wrzucaj zdjęcie, wrzucaj zdjęcie, wrzucaj zdjęcie!!!

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Monia Dziękuję bardzo za komplementy
Widzisz, z mężem już super, teraz prosta droga do szczęścia. Już Ci mówię jak tyłek powiększyłam xD
Miałam 92cm w pupie, teraz mam 96
Stawałam w lekkim rozkroku i siadałam tak, jakbym miała usiąść na krześle. Kolana nie wystawały poza linię palców, plecy proste, tułów pochylony do przodu, a pupa ciągnie do tyłu.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Heroine Wariatko Ty thx

Stary 2012-05-30, 18:08   #3987
Lorenail
Raczkowanie

Dziewczyny wróciłam! Może nie będę opisywać jak wyglądał mój jadłospis przez ostatnie dni, wystarczy jeśli powiem, że była to totalna masakra Ale nic to, dzisiaj jeszcze daję sobie luz, a od jutra koniec z tym.
60 cm w talii... wow
Ja chyba nie będę nigdy wyglądać choć w połowie tak dobrze.

Możecie mi powiedzieć jakie ćwiczenia wykonujecie? Rozmawiacie o tych ściskach, agrafkach, a ja nawet nie wiem co to jest. Działają? Ile czego i jak robicie? Mam teraz trochę czasu, to trzeba się za siebie zabrać
Stary 2012-05-30, 18:08   #3988
meeedzik
Zakorzenienie

Zosieńcjo a długo robiłas takie ćwiczenia na pupę zanim zobaczyłaś efekty? Tez bym chciała mieć sterczącą a nie taką płaską ale ćwiczyć mi się nie chce
Stary 2012-05-30, 18:11   #3989
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zosieńcjo a długo robiłas takie ćwiczenia na pupę zanim zobaczyłaś efekty? Tez bym chciała mieć sterczącą a nie taką płaską ale ćwiczyć mi się nie chce
Robiłam jednorazowo 30składów. To tak ponad pół roku, no i fitness, ale efekty już widziałam po 2 miesiącach, że się podniosła i ujędrniła. Tylko robiłam to, jak mi się przypomniało, jestem pewna, że jakbym robiła to codziennie to szybciej by wszystko było.

Stary 2012-05-30, 18:20   #3990
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja zostałam kobietą pracującą i muszę spać i tak chodzę po ścianach w pracy
a reszta to nie wiem gdzie się szlaja
no no BIZNESSS WOMAN

aa reszta mnie nie lubi dlatego uciekają z forum

Cytat:
Super Ty młotkuuuu raz dwa zrzucisz te kg z Twoim doświadczeniem nie ma innej opcji
też w nocy mam więcej energii taka nasza natura :P
taaaaa raz dwa.. yhy juz to widzę! na co mi doświadczenie jak organizm mam uparty i chudnąc nie chce

Cytat:
No proszę jaka zmiana widać wszystko wraca do normy rzeczywiście miał okres mój TŻ miewa dobrze, że w miarę krótki :P
No on tak często ma :/ także ja się zbytnio nigdy nie przejmuję jego fochami bo wiem, że mu za klika dni przejdzie. Ale wkur... mnie to, że w ogóle mi jakies fochy wali nienawidzę tego!

Cytat:
Eh... mam ostatnio trochę problemów...
ojj a co sie dzieje????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości