|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
ale wolałabym szybciej wstawać, tylko, że przestawić się nie umiem U mnie to dzisiaj nawet słońca nie było.... zimno przeokropnie ! Nooo, toć ja to jak jego dziecko utrzymywać mnie musi jejj tez się cieszę strasznie!!! w sumie to wcześniej jak się mierzyłam to też jakoś przed czy w trakcie okresu byłam więc trochu spuchłam. Te zabiegi na nogi tez dużo dają, w dzień smaruje Eveline czerwonym a wieczorkiem owijam folia nogi żeby skóra się wypociła. Dodatkowo przed spaniem przysiady 2 cm zleciały więc już jestem bliżej niż dalej tego co chce osiągnąć jeszcze zgubię te 2,5 kg to te 3 cm zlecą i będzie tak jak w tamtym roku 49 oby!!
|
|
#3992 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Wzrostu mam całe 160 cm Pracuję, wychowuję 2 letnią córkę, zajmuję się stadem swoich psów, uprawiam wirtualną farmę i piję pokrzywę
|
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty nam swoje później wrzucisz jak schudniesz ale jak ważyłam 65 to już byłam tu na wątku i foty tez wrzucałam Także czekamy na Twoje zdjęcia!!! Co do tych centymetrów to u mnie jest taka granica właśnie. Nogi mi widocznie chudną gdy zbliżam się do wagi 58 kg, a gdy tylko waże ok. 60 to od razu są grubsze. Te 2 kg różnicy to chyba tylko w nogach siedzą bo tam sa największe różnice przy chudnięciu czy tyciu. Druga sprawa to taka że mierzyłam się jakos przed okresem i może dlatego wyszło mi aż 54 cm.
|
|
#3994 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzuciłam zdjęcia wredoty
. Jakość marna ,ale i tak dobre jak na fotografa przedszkolaka.
|
|
|
|
#3995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty masz śliczne włoski i to bez prostowania !! ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
A tak to chodzę wkur... Oo ciekawe te ćwiczonka a ile razy i jak długo to się robi?---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Faktycznie mega chuda nie jesteś ale gruba też nie!!! Zrzucisz 5 kg i już będziesz niesamowicie szczupła 10 to chyba za dużo moim zdaniem, będziesz za chuda. Także jesteś na dobrej drodze Super w tym stroju wyglądasz!!! Ten kolorek idealnie do Ciebie pasuje
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
matko kochana
jak wy znajdujecie czas na inne rzeczy jak tyle tu piszecie?! ![]() Dziś 2 dzień @ i już czuję że przechodzi ból Pokręcę dziś, ale ćwiczenia odpuszczę jeszcze ale już jutro nadrobię ![]() Nie pogniewacie się jak dziś nie odpiszę Wam? bo mam jeszcze gegrę do nauki no i pokręcić muszę![]() Aaaa siedzę z olejkiem na włosach od 16, strasznie jestem z niego zadowolona ![]() medzik mignęło mi Twoje zdjęcie piękne masz te włoski mam nadzieję że moje teżbędą niedługo tak wyglądały po olejowaniu
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-05-30 o 20:12 |
|
|
|
#3997 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia, dzięki za słodzenie ,ale dużo mi jeszcze brakuje. Medzik przy moim wzroście waży 13 kg mniej niż ja
Co do prostowania ,to latwo wam mówić ,bo pewnie macie naturalnie proste. Ja mam falowane i puszące ,więc muszę prostować ,bo nie wyobrażam sobie wyjść z mopem na glowie ![]() Idę ogarnąć chacjendę ,bo jakby tornado przeszło. Najlepiej dziś jak się przebierałam w ten strój, to synek biorąc przykład ze mnie też się do majtek rozebrał i latał na golasa Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-05-30 o 20:16 |
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Monia gdyby prostownica nie niszczyła włosów to bym pewnie codziennie prostowała
a tak mi szkoda zaprzepaścić to co już osiągnęłam dziękuję ![]() Mureczko dziękuję Twoje też są śliczne a po olejach pewnie jeszcze ładniejsze będą no i Ty masz ten plus, bo masz naturalne ![]() Aisza ślicznie wyglądasz w tym stroju na prawdę bardzo Ci pasuje i moim zdaniem zbyt krytycznie siebie postrzegasz ja gdy tyle ważyłam to jak słonica wyglądałam ale po mnie to zaraz widać wszystkie kg a Ty wyglądasz ślicznie
|
#3999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nadal tkwię w nałogu brawo szalejesz ![]() ![]() Cytat:
dobrze, że wróciłaś może i mobilizacja dietowa wróci ![]() ja o 60 cm w talii to mogę pomarzyć Cytat:
![]() Ehh w sumie to nie wiem...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś da ![]() Cytat:
A tam, stara dooopa łączy nas wspólny cel i to się liczy ![]() mamy podobne wymiary, tak mi się zdaje przynajmniej wzrost na pewno :Pa co to za wirtualna farma? ![]() Cytat:
dziewczyno super masz figurę! Taką kobiecą! Jak schudniesz 5 kg to będziesz lachon nieziemski no i Ty w ogóle cellulitu nie masz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzę, czytam i odpisuję dzisiaj podwójnie, bo mi posta skasowało super, że ból przechodzi ![]() no jasne, że się nie pogniewamy http://megamoty.pl/4500-rozple ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine ja też za niedługo muszę wybrać się do gina i jeszcze do jednej przychodni :/ aj jak mi się nie chce
![]() A Ty w jakiej sprawie idziesz
|
#4003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ja mam powiedziec o moich 39 cm?![]() Cytat:
![]() my sie bardzo mlodo czujemy!Cytat:
ja mam fale i z prostownica NIGDY nie mialam do czynienia, a z wlosow jestem zadowolona szalenie . Nic, kochana, nie musisz. To kwestia wyboru, albo niszczenie prostownica albo pokochanie skretu i odpowiednia pielegnacja. Moje dzisiejsze jedzenie przemilczmy wprawdzie bylo nieduzo, ale niezbyt dietetycznie. A co mi tam... za to chodzilam spacerkiem do pracy i z powrotem i cwiczylam nogi z agrafka.
|
|||
|
|
|
#4004 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meedzik waży 13 kg mniej ale jakby ważyła tylko 7 kg mniej to by równie ślicznie wyglądała. No i weź pod uwagę, że Ty urodziłas dziecko!!!! A po ciązy schudnąć to nie lada wyczyn, no i przede wszystkim zgubić brzuch który przecież w 9 miesiącu jest jak prawdziwa beczka. Cytat:
A taki MOP na głowie to teraz modny przecież Cytat:
Twój synek to debeściak !!! hehehe świetny jest normalnie!!! ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
no właśnie kurde cięzko z czasem ale jakoś daję radę Ojj za miesiąc to Ty będziesz spała do 12stej i cały dzień leżała brzuchem do góry Super, że brzuch Cie już nie boli. Jak sobie przypomne te Twoje teksty że "idziesz powalić głową w ściane bo tak Cie brzuch boli" to faktycznie teraz widać, że okres Cie służy normalnie różnica kolosalna! Noo idź się poucz ale później musisz nam odpisać nie ma zaniedbywania nas!!! ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Raz na jakiś czas będę sobie prostować A Ty jak wcześniej dużo prostowałas to najlepiej jak dasz włoskom teraz troche odpocząć
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-05-30 o 21:12 |
|||||
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
No! do cholery!
No ale co Ci jest??? masz jakies objawy? coś Cie boli? No Ba! jakies waciki czy cuś Cytat:
spróbuj tak pare dni owijać się folią to zobaczysz różnicę
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Monia już od stycznia nie żegnam się z prostownicą, na początku prostowałam tylko na wyjścia, a teraz to już wcale
choć czasem pewnie użyję, bo lubię mieć takie mega proste ![]() Ja też używam odżywki termoochronnej, żeby zabezpieczać włosy przed suszarką
|
#4007 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No fryzjerki troche narzekają i zazdroszczą hehhehe...
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam oglądać YCD
Buziaki ![]() Dziękuję za głosiki i proszę o kliki
|
#4009 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tam waciki waciki to se możesz sama kupić zażycz sobie coś lepszego ![]() Cytat:
Tylko muszę folię kupić ![]() Cytat:
nooo widzisz, jaka jesteś popularna Cytat:
gęste widać, że są bo jest i czego ![]() Meeedzik, dobrej nocy Kochana ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
aisza jaki ładny strój! teraz to będzie mi wstyd w moim wyjść
za kilka kg to my będziemy się wstydziły wrzucać swoje zdjęcie przy Tobie ! ![]() medzik no ale co mi z tych naturalnych jak są takie bez wyrazu, Twoje aż się błyszczą ![]() heroine ale obrazek, idealny dla mnie monia odpisałam teraz trochę bo jeszcze jutro byście mi nie pozwoliły popisać z Wami nie lubię długo spać bo wiem że mogę w tym czasie dużo zrobić, także do 10 to jest najlepiej bo nie jestem zamulona ale to będzie pięknie 2 miesiące bez książekOj ja też pamiętam co przeżywałam przy @ niedawno .. normalnie dni wyjęte z życiorysu a teraz nawet pokręciłam w 2 dniu co było kiedyś niemożliwe aa zapomniałam Ci pogratulować tych 2cm z ud szybko spadły, do 49 zejdziesz raz dwa! w sumie to mamy teraz tyle samo w udach ![]() A ja bym chciała zrobić sobie warkoczyka żeby rano włosy były trochę pofalowane ale.. nie umiem
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już zmykam
idę zrobić standardowo brzuszki i nożyce i spadam lulu człowiekowi nie dogodzi ![]() Dobranoc laseczki! ![]() ![]() dziękuję za kliki i uśmiecham się o kolejne
|
|
|
|
#4012 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam figurę klepsydry, czyli szerokie biodra i uda talia: 66 biodra: 92 udo: 53,5 ![]() łydka: 35 jest więc skąd zrzucać. Od 4 lat nie jem mięsa (również ryb), ale gubi mnie słabość do słodyczy (miłością szaloną kocham Rafaello) i chipsów. Jak już zacznę jeść, to przestać nie mogę, i tak potrafię zjeść całą czekoladę/paczkę chipsów w jeden wieczór , bo oczywiście wszystko pochłaniałam w domu, po powrocie z pracy.Uwielbiam owsiankę na mleku z owocami, pijam kawę 3w1, od kilku dni regularnie piję pokrzywę. Muszę odkurzyć starą skakankę i hula-hop, kupić agrafkę (ja na to kiedyś mówiłam motylek) i znaleźć czas i ochotę na ćwiczenia, bo wiem że bez nich ani rusz. |
||
|
|
|
#4013 |
|
amor vincit omnia
|
widzę że połowa watku wybiera się do gina w najbliższym czasie... to się nazywa bractwo dusz i solidarność
zooska kupiłam w Rossmanie za 13,99. i co lepsze- to regularna cena tego serum, czyli nie dużo monia ale Ty masz chude nózki. no marzenie! aisza wysłąlam zaproszenie nie wiem czemu nie miałam Cię w znajomych, przecież na tym samym watku ciągle siedzimy naprawiłam błąd i czekam na odpowiedź paulownia moje łydki podobnie się mają... i sa okropne, nie cierpię ich! no ale co się dziwic- całe nogi mam takie nie mówię że Twoje są okorpne, bo wymiary to ejdno, a budowa to drugie... ale rozumiem Twój ból
|
|
|
|
#4014 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale faktem jest to ,że skóra już nie była ta sama jak przed ciążą - nawet jak nosiłam rozm. 36 . Zrobiła się taka obwisła , jakby powietrze z niej zeszło. Jak ja to mówię , po ciąży został mi smutny pępek .No i tu niektóre dziewczyny mają po 18-20 lat , a w tym wieku to ciało jest zupełnie inne niż 10 lat pózniej , no i przemiana materii też nie ta sama. Cytat:
Co do figury ,to ja muszę nadrabiać strojem ,a ty jak pokażesz swoje walory na plaży ,to nikt nie zwróci uwagi na bikini, uwierz mi. Zresztą ja jakbym przy tobie stanęła to bym wyglądała jak waleń Wy uciekacie ,a ja właśńie piwo otworzyłam , takie moje odchudzanie
|
|||
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee tam na dzień dziecka nie będę przesadzać hihi najwyżej sobie z wypłaty jakies buty na koturnie kupię Ja przed chwilą folię zdjęłam miałam ją 2 godziny na nogach i juz zaczęło mnie piec to musiałam ją zerwać. Ale nóżki jakie mam gładziutkie!!! skóra taka napięta i wyraźnie widzę różnicę, że są szczuplejsze niż jeszcze 2 tygodnie temu. Na prawdę polecam!
|
|
#4016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TO jak to robisz? Smarujesz rozgrzewającym eveline, a zawijasz na jaki balsam? ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Ja robiłam bardzo nieregularnie po 30 na raz czasem zdarzyło się 60,ale to rano i wieczorem![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem że już się wykułas na blachę wszystkiego ? ![]() No fakt, w wakacje to szkoda spać do 12stej. Ja też musze się przestawić koniecznie! żeby o 12stej to już nad jeziorem siedzieć a nie z łóżka wstawać dopiero Ojjj jak Ci się bedzie bez książek nudziło to sobie niemca możesz sie pouczyć przyda Ci się na pewno No ja tez pamiętam jak Ty w okres umierałaś, straszne to było!! dobrze, że już nie cierpisz i nie musimy czytać Twoich żalów bo tak mi Ciebie szkoda wtedy było Ajj dziękuję mam nadzieję że na tych 2 cm sie nie skończy i ujrzę chociaż 50 cm, bo o 49 to nawet nie marzę..... A co Ty niby masz 52 cm?????????? Te Twoje patyczki mają 52cm????? Ty chyba sobie jaja ze mnie robisz jezuu ja tez nie umiem sobie sama warkocza zrobić co za sieroty z nas!!!
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Aisza Poćwicz nad brzuszkiem i będzie dobrze
Kochana, dieta, ćwiczenia i w stroju śmigać będziesz ![]() ![]() ![]()
|
#4019 |
|
amor vincit omnia
|
murka, monia naprawde nie umiecie zrobić warkocza sobie? czy mówicie o dobieranym? jakby co, mam trochę wolengo cxzasu, mogę wpadać Wam zaplatać
![]() |
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech nam zbada myszki Ooo a Ty kiedy idziesz? Ja się jeszcze nie umówiłam Chude???????? 52 cm to chude?? no coś Ty rok temu miałam 49.... No już nie 3 kg 2,5 ale jak schudne 3 to jeszcze lepiej
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

jak wiatr zawieje to zimno jak diabli
a jak się wyjdzie na słońce to w kurtce nie można wytrzymać
ale wolałabym szybciej wstawać, tylko, że przestawić się nie umiem
2 cm zleciały więc już jestem bliżej niż dalej tego co chce osiągnąć
jeszcze zgubię te 2,5 kg to te 3 cm zlecą i będzie tak jak w tamtym roku 49

wreszcie wyszłam z nałogu prostowania włosów
no i z kolrku jestem już zadowolona
bo mam jeszcze gegrę do nauki no i pokręcić muszę

dziękuję
ja gdy tyle ważyłam to jak słonica wyglądałam 

może coś da 
i to się liczy
no i Ty w ogóle cellulitu nie masz 

, bo oczywiście wszystko pochłaniałam w domu, po powrocie z pracy.