Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-02, 07:16   #4411
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Antana (mogę skracać? ) dzięki za przyjęcie zapro chudzielec z Ciebie! ile Ty masz w talii? suuuuper wyglądasz Ty urodziłaś bejbika? czy mi się coś pochrza.niło?

Aisza, tak mam długi weekend za tydzień, ale co z tego jak i tak ten piątek muszę odpracować 14 czerwca w sobotę?

Meeedzik
, śliczny kolor paznokietek co to za lakier? a włosy, nie będę oryginalna i się powtórzę : cuuuuuuuuuudowne!

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
heroine rozumiem Cię, ja też się załamałam jak przyszłam strajkujemy!
jutro do pracy musisz iść biedna kiedy Ty się wyśpisz dziewczyno?! Tylko raz w tygodniu możesz pospać
No załamanie nerwowe i psychiczne ja nie wiem co komu pisać nie chce mi czasem cytować i pomija mi posty! i muszę pisać z pamięci ale weź tu wszystko zapamietaj

no siedzę w pracy dobrze, że dzisiaj w miarę spokojnie jest w sumie to dzień odpracowywany, więc może cały dzień będzie taki oby
nie wiem kiedy się wyśpię a jutro mam teściów na kawce (degustacja kawy z ekspresu ) to muszę jeszcze dom posprzątać, coś upiec, i coś na kolację przygotować nic nie odpocznę...

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
ja chcę taki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 07:39   #4412
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Ja teraz wiesniaka tylko na slodko przelkne z lyzeczka miodu albo konfitura.
Ja to samo. Tylko w takiej formie mi podchodzi chociaż i tak się dziwię, że jem go na słodko. Wcześniej sobie tego nie wyobrażałam

Cytat:
Ma może któraś z Was ekspres do kawy dolce gusto, tassimo albo cafissimo ?
Ja mam Tchibo Cafissimo pisałam ostatnio mam go niecały tydzień kawusia pierwsza klasa a jaki aromat! cały dom pachnie świeżo zmieloną kawą i w ogóle nie ma porównania do kawy rozpuszczalnej w ogóle!

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
JEZUUUUU jaki miałam porąbany SEN !!!!! śniło mi się że leżałam w szpitalu i moje serce chcieli mi wyciąć i dać dla jakiegoś chorego chłopaka a jego serce oddać mi bo jak tłumaczył mi lekarz : ja jestem zdrowa i organizm "uleczy" te chore serce tego chłopaka buahahahahaha a ja zaczęłam płakać, że mojego serca nie oddam i nawet niech się nie ważą mnie dotykać! Szkoda mi było tego chorego chłopaka ale mojego serca nie oddałabym :P bałam się że coś mi się stanie i że te jego chore serce nie wyzdrowieje w moim organizmie.
Ja pitole!!!!!!!! Chyba za bardzo wczułam się w śmierć Janusza w Na Wspólnej heheheheheh
Buahahahahaha matko, co za sen kolejna śmierć w serialu? co to jakaś zagłada masowa? Anka z z Pierwszej Miłości też ma podobno zginąć nie żebym to oglądała, ale Pudelka czytuję

Cytat:
Aaa dziewczyny u mnie otwierają nowy sklep w mieście i to na przeciwko mojego bloku. Sklep to Textil Market. Znacie ten sklep??? coś w nim mają ciekawego?? Bo ciekawa jestem
Ja znam w sumie tak jak dziewczyny piszą: nic specjalnego gacie tam kupuję i stopki ale też ładne i tanie okularki, portfele, i torebeczki tam widziałam

Cytat:
Wiecie co, doznałam szoku. Tak piszecie o tych ekspresach do kawy to pomyślałam sobie że zobaczę jakie sa i po ile na allegro. Wcześniej w Niemczech oglądałam w Media Markt ekspresy ale pomyślałam sobie że może w Polsce taniej kupię. I chciałabym ten: http://allegro.pl/bosch-tassimo-t42-...322018827.html
On niby w promocji kosztuje 419 zł więc sporo a wiecie ile ten sam kosztował w Niemczech w Media Markt?? 79 EURO !!!!!!!!! czyli ponad 100 zł mniej niż u nas!! Nie zwróciłam jednak uwagi czy była to jakas promocja czy taka jest tam normalna cena. Ale jak pojadę tam w lipcu to na pewno go kupię

ooo znalazłam nawet stronkę w necie z Media Markt niemieckim : http://www.mediamarkt.de/mcs/product...22,217931.html
No to rzeczywiście jest różnica Bosch jest bardzo dobrą marką, nigdy się na niej nie zawiodłam mam dużo sprzętów z Boscha i wszystko chodzi bez zarzutu w końcu to produkt niemiecki

kupuj! mówię Ci ta kawa rozpuszczalna, co my pijemy to syf
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-06-02, 07:48   #4413
mielnus
Wtajemniczenie

witam z rana jak śmietana?? hahahahha

to sie do czegos innego rymuje;p u mnie dzis
sn8:00- 1 bułka ciemna i 2 cienkie kiełbaski z czego 1 zjadł moj pies;p
Stary 2012-06-02, 08:05   #4414
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj ale Ty nas Kochasz wow no ale nic w tym dziwnego, no bo jak mozna nas NIE kochać?
No nie da się nie kochać! Jestem od Was uzależniona i co gorsza nie chcę iść na odwyk nawet w pracy siedzę i Wam odpisuję po kryjomu ciiii

Cytat:
ojj do kobiety to ja bym chyba nie poszła.... byłam kiedyś u takiej jednej.... straszna zołza i nie delikatna! Jakby kurde nie wiedziała że każde badanie jest bolesne, przeciez sama jest kobietą jędza jedna! :/
No właśnie wiem, że baby są takie jak to baby ale czasem miłe się zdarzają i też mnie zastanawia to dlaczego czasem niektóre są wyjątkowo wredne i takie jędzowate, że to ludzkie pojęcie przechodzi też kurna mają okres to się powinny wczuć! a nie, kurna wsadzi Ci ten wziernik, że przez chwilę nie wiesz czy żyjesz i jak się nazywasz

Cytat:
Dajesz radę w kliku wątkach pisać???? ja pierdziele.... ja pisałam przez kilka dni w wątku o kotach ale nie dałam rady.... musiałam zrezygnować bo czasu brakowało mi
No jakoś daję ciężko jest, no ale wiesz jak to jest jak się do kogoś przywiążesz czas musi się znaleźć

Cytat:
noo nie takie kaloryczne, bo gyros smazony na oleju nie jest i jest z kurczaka
Dobra dobra A przyznam się, że wczoraj z okazji Dnia Dziecka zjadłam kawałek pizzy z pizzerii TŻ se zamówił no to wzięłam jeden malusi kawałek ale kurde żałuję, że go zjadłam, bo w ogóle mi ta pizza nie podeszła raz, że nie moje smaki (salami, którego nie cierpię tuńczyk) dwa, że ciasto było jakieś takie wilgotne od spodu no ale zjadłam
Stary 2012-06-02, 08:06   #4415
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ej ja tylko do babki chodze do faceta bym nie poszła
Ej, no co Ty?!

Cytat:
A to on raz w tygodniu ma tylko dyżury??? myslałam, że częsciej ? :/

Wolę nim nie rzucać bo może się rozpaść na kilka częsci i co wtedy???

Nie podczas snu.... poszedł po jakąś zabawkę i jakoś tak się wywrócił

Byłam grzeczna dostanę prezent??

heheheh głodnemu chleb na myśli Ty to kochasz słodycze co?
No raz na stażu może wziąć 4 razy w miesiącu

ale ten biszkopt rzuca się w foremce a nie nie tak sru na ziemię bez foremki

łoj... dobrze, że nic mu nie jest

buziaka dostaniesz duuużo buziaków!

No kocham! Miłością nieograniczoną! Ale wiesz, że ostatnio prawie w ogóle nie jem? jak już to wybieram lody jesteś dumna?

Cytat:
A ja tam lubię do facetów chodzić są o wiele milsi i bardziej cierpliwi wytłumaczą wszystko powoli i dokładnie
Właśnie!

Cytat:
JEZUUU nadrobiłam Was czy mi się wydaje?? padam!!
Chcecie mnie wykończyć??????????????
Wydaje Ci się To Wyyyyyy chcecie MNIE wykończyć! szalone!
Stary 2012-06-02, 08:07   #4416
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
była moja mama, posiedziała chwilę i poszła. Z dzieciakami dzisiaj mamy wyżerę.... na stole stoją różne ciastka, czekoladki, czipsy, żelki, lody
mam już dość
Ja też wczoraj trochę poszalałam no może nawet trochę więcej niż trochę no ale, był Dzień Dziecka przecież nie ma go codziennie, nie?

Cytat:
Ja tam nie pójde zawsze sie zastanawiam czemu lubią swoj zawód
Pasja nie wszyscy chcą sobie tylko 'poogladać'

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Jesssuuu ale się najadłam chyba zaraz pęknę zjadłam dwa rogale z masłem, świeżuteńkie prosto z pieca aż mnie brzuch boli z objedzenia ale pal kij w końcu Dzień dziecka jest także można sobie pozwolić tym bardziej, że jednak dziś nie idziemy na pizzę
No nastepna ale właśnie, tak jak piszesz: można sobie pozwolić

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Jezuuuuuuuuu ale Wy tu piszecie jak szalone przeczytałam z grubsza Was . W końcu mam czas by tuu napisać ! bo ostatnio taka zalatana jestem że brakuje mi dnia i czasu
Ale wiecie wciąż stosuje dietę lekarza i w ogole mnie brzuch nie boli :O !!
do tego przestałam pić prawie słodkie wody !! z czego jestem dumna !!
No cześć Kochana!!!! super, że jesteś pisz z nami częściej! super, że trzymasz się dietki przepisanej przez lekarza i że Cię w końcu brzuch nie boli! To najważniejsze! no i gratuluję rezygnacji ze słodkich wód ja też jestem dumna

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
motywujące... moja sasiadk, patrze jak dala rade.. teraz wyglada przepieknie http://www.chudniesz-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/p...karolina-galek tak wyglada http://www.facebook.com/photo.php?fb..._t=photo_reply
Wygwiazdkowało mi linka nie mogę zobaczyć....
Stary 2012-06-02, 08:10   #4417
heroine86
Zakorzenienie

Ufff, trochę Was nadrobiłam więcej nie dam rady!

Cytat:
witam z rana jak śmietana?? hahahahha

to sie do czegos innego rymuje;p u mnie dzis
sn8:00- 1 bułka ciemna i 2 cienkie kiełbaski z czego 1 zjadł moj pies;p
Haha dzień dobry

Podzieliłaś się z pieskiem czy to on podzielił się z Tobą?
Stary 2012-06-02, 08:21   #4418
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Hej
Kiedy ja tu ostatnio byłam myślę że mnie przyjmiecie ponownie?
Jeżeli tu nie wchodze to sie obżeram tak też było przez ten cały tydzień(była u mnie rodzinka z niemiec) efektem tego +4,4 kg na wadze( Ważyłam 57kg a jest 61,4kg) tragediaa ale mam za swoje , może to mnie jeszcze bardziej zmotywuje
Stary 2012-06-02, 08:29   #4419
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Ale co do tej białej pianki z mleka która jest na samej górze kawy to jest okropna z Nescafe, strasznie gorzka :/
kurcze, nie wiem... u mnie jest pyszna
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 08:35   #4420
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
To nie buty, bo nawet w płaskich wyglądałaś na bardzo wysoką.
Ja nosiłam jakieś 1,5 roku, nie pamiętam dokładnie, ale na pewno dłużej niż rok, ale krócej niż 2 lata.

Jasne że można Mój TZ był ze mną przed założeniem aparatu, w trakcie noszenia, po zdjęciu, a potem się ze mną ożenił I jak to któraś pisała nie takie rzeczy się robiło i nikt nie ucierpiał

Eee jak kocha to nie ucieknie . A da radę takim stałym wyciągnąć ten tył? Ja miałam wystające jedynki i żeby mi się zmieściły to nie wyciągali mi tyłu tylko usunęli czwórki Ale i tak było warto
Nie jestem wysoka jakie złudzenie optyczne

Uf to dobrze, że można sie całować Może jak ja ściągne to wtedy też sie ze mna ożeni On tylko biedny mi powtarza byle nie metalowy
Ja mam wszystkie zmieszczone w luku Tyle ze trojki wystaja za bardzo w proównaniu juz do 4-7 i je trzeba ciut na zewnatrz wyciagnąć ej normalnie jak zjem sniadanie to chyba zdjecie Wam wrzuce Wrzucone bede miala na pamiatke krzywulce

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja mam Tchibo Cafissimo pisałam ostatnio mam go niecały tydzień kawusia pierwsza klasa a jaki aromat! cały dom pachnie świeżo zmieloną kawą i w ogóle nie ma porównania do kawy rozpuszczalnej w ogóle!
Ja mam w domu taki ekspres ciśnieniowy na każdą kawe mieloną ale z niego mi nie podchodzi jedynie te kapsułki co ty masz bo je wsypuje. Tylko ze w tym jak Ty masz to jak dla mnie za mało takich kaw jak latte czy jakieś smakowe są tylko 2-3 rodzaje chyba.

Ja już wstałam tesciowa mnie obudziłą telefonem i mi na dzien dobry ze szkoda dnia marnować
Waga niestety sie nie zmienia

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-06-02 o 08:52
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 08:53   #4421
meeedzik
Zakorzenienie

Hallo

Haha widzę Heroine, że przebrnęłaś przez lawinę postów nie martw się na wieczór znów będziesz miała co czytać
My tu dbamy, żeby nikt się nie nudził

Aisza dziękuję tak wyglądają bez prostowania jedynie suszę je zimnym nawiewem

Antana dziękuję tak o włosy dbam jak o własne dziecko ale o paznokcie w ogóle one same takie sobie są ja je tylko maluję i piłuję teraz mam maksymalnie skrócone, po złamał mi się jeden Długie to one tu były :
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=590
Cocktail właśnie wiem, więcej do niej nie pójdę teraz będę chodzić do pani W. mama mi mówi, że ona jest bardzo miła, więc mam nadzieję, że dla mnie też będzie

Eldo dziękuję

Monia no hehe zaczepiają i pytają w jakim salonie robiłam a jak mówię, że to naturalne pomalowane lakierem to wierzyć nie chcą

Heroine dziękuję a lakier Golden Rosse Paris 217
Noo wczoraj tak się najadałam a później jeszcze piwko wypiłam dzień dziecka to można a dziś poprawiny, bo idziemy na grilla

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 08:59   #4422
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie wiem, że baby są takie jak to baby ale czasem miłe się zdarzają i też mnie zastanawia to dlaczego czasem niektóre są wyjątkowo wredne i takie jędzowate, że to ludzkie pojęcie przechodzi też kurna mają okres to się powinny wczuć! a nie, kurna wsadzi Ci ten wziernik, że przez chwilę nie wiesz czy żyjesz i jak się nazywasz
Ja tylko raz bylam u babki - pierwsza wizyta, jeszcze jako nastolatka. I powiedzialam mamie - never more. Potem juz tylko do faceta ginekologa chodzilam - delikatny, kulturalny, no po prostu bez porownania.
Wczoraj trzymalam sie, jadlam nieduze porcje, i choc wpadlo troszke slodkiego, i nawet pare frytek do obiadu, to bylo tego tak malo, ze nie ma o czym mowic. Dzis na wadze 60,5 moj rekord. Jeszcze pare dni-tydzien i pozbede sie tej 6 z przodu.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 09:00   #4423
murka04
Zadomowienie

Hej ja tylko na chwilkę bo muszę iść sprzątać, ale wstawiam obiecane wymiary:
biodra-82
pupa-90
brzuch pod pępkiem-79
talia-66 (po obiedzie było 72!!)
udo-52 (zrobiłam zdjęcie z cm gdybyście nie wierzyły )
nad kolanem-34
łydka-30
kostka-20
stopa (mogłybyście powiedzieć ile macie w najszerszym miejscu? bo chcę porównać) - 20
pod biustem-67
biust-88
ręka pod 'bicepsem' - 21

Dobra, namierzyłam się jak głupia ale przynajmniej już wiem na czym stoję Talia to mnie zaskoczyła bardzo, ale podejrzewam że od hh sporo spadła
To lecę sprzątać, a no i zważę się do później

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 09:01   #4424
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Hej
Kiedy ja tu ostatnio byłam myślę że mnie przyjmiecie ponownie?
Jeżeli tu nie wchodze to sie obżeram tak też było przez ten cały tydzień(była u mnie rodzinka z niemiec) efektem tego +4,4 kg na wadze( Ważyłam 57kg a jest 61,4kg) tragediaa ale mam za swoje , może to mnie jeszcze bardziej zmotywuje
No jasne! widzisz czym skutkuje opuszczenie nas? teraz zakasuj rękawy i do roboty trza się wylaszczyć na lato

Cytat:
Ja mam w domu taki ekspres ciśnieniowy na każdą kawe mieloną ale z niego mi nie podchodzi jedynie te kapsułki co ty masz bo je wsypuje. Tylko ze w tym jak Ty masz to jak dla mnie za mało takich kaw jak latte czy jakieś smakowe są tylko 2-3 rodzaje chyba.

Ja już wstałam tesciowa mnie obudziłą telefonem i mi na dzien dobry ze szkoda dnia marnować
Waga niestety sie nie zmienia
Aha mi wystarczy tyle smaków Latte robi, Mocha też robi więc git może z czasem będzie więcej

Niezła teściowa
Zmieni się zmieni cierpliwości
Stary 2012-06-02, 09:11   #4425
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Aha mi wystarczy tyle smaków Latte robi, Mocha też robi więc git może z czasem będzie więcej

Niezła teściowa
Zmieni się zmieni cierpliwości
Jak latte jest ? Na necie sa espresso i cafe crema i caffe mild :P Weź mi wytłumacz bo nie ogarniam
Stary 2012-06-02, 09:43   #4426
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hallo

Haha widzę Heroine, że przebrnęłaś przez lawinę postów nie martw się na wieczór znów będziesz miała co czytać
My tu dbamy, żeby nikt się nie nudził

Heroine dziękuję a lakier Golden Rosse Paris 217
Noo wczoraj tak się najadałam a później jeszcze piwko wypiłam dzień dziecka to można a dziś poprawiny, bo idziemy na grilla
Heloł Piękna

No wiesz, ja nawet się niczego innego nie spodziewam bo wiem, że będę miała pod wieczór niezłą lekturę
oj dbacie dbacie

Dzięki chyba pójdę i se kupię taki sam jak będzie bo u mnie w drogerii jest ta firma bardzo mi się ten kolorek podoba

haha, zawsze po jakimś święcie są poprawiny więc prawidłowo

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja tylko raz bylam u babki - pierwsza wizyta, jeszcze jako nastolatka. I powiedzialam mamie - never more. Potem juz tylko do faceta ginekologa chodzilam - delikatny, kulturalny, no po prostu bez porownania.
Wczoraj trzymalam sie, jadlam nieduze porcje, i choc wpadlo troszke slodkiego, i nawet pare frytek do obiadu, to bylo tego tak malo, ze nie ma o czym mowic. Dzis na wadze 60,5 moj rekord. Jeszcze pare dni-tydzien i pozbede sie tej 6 z przodu.
Widzę, że się zgadzamy w tej kwestii

Super! Gratuluję!
Stary 2012-06-02, 09:43   #4427
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
biodra-82
pupa-90
brzuch pod pępkiem-79
nad kolanem-34
łydka-30
kostka-20
stopa (mogłybyście powiedzieć ile macie w najszerszym miejscu? bo chcę porównać) - 20
pod biustem-67
biust-88
ręka pod 'bicepsem' - 21

Dobra, namierzyłam się jak głupia ale przynajmniej już wiem na czym stoję Talia to mnie zaskoczyła bardzo, ale podejrzewam że od hh sporo spadła
Ale masz super wymiary! I narzekasz, łajzo jedna ale z tym udem to przesadziłaś zdjęcie poproszę

Cytat:
Jak latte jest ? Na necie sa espresso i cafe crema i caffe mild :P Weź mi wytłumacz bo nie ogarniam
No normlanie Przecież latte to zwykła espresso+ spienione mleko a spieniacz do mleka jest

Podstawowe to espresso, cafe crema i kawa filtrowana a wśród nich są jeszcze rodzaje cafe crema może być np. o smaku karmelu lub z nutą owocową wielkiej różnicy w smaku nie ma, no ale
dobrze, że Latte robi
Stary 2012-06-02, 09:55   #4428
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ale masz super wymiary! I narzekasz, łajzo jedna ale z tym udem to przesadziłaś zdjęcie poproszę

No normlanie Przecież latte to zwykła espresso+ spienione mleko a spieniacz do mleka jest

Podstawowe to espresso, cafe crema i kawa filtrowana a wśród nich są jeszcze rodzaje cafe crema może być np. o smaku karmelu lub z nutą owocową wielkiej różnicy w smaku nie ma, no ale
dobrze, że Latte robi
A to takie late że trzeba sobie samemu zrobić No ale ekspres tak mi sie podoba taki różowy zaje. Teraz widze ze ten co ja chciałam nie ma spieniacza do mleka ;p Ale w sumie w moim ekspresie też tego nie uzywam

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-06-02 o 09:57
Stary 2012-06-02, 10:38   #4429
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Coctail tu masz aukcje na allegro z wszystkimi rodzajami kawy z Tchibo Tassimo do tego ekspresu Boscha który ja chcę kupić, jest ich od groma! :
http://allegro.pl/kapsulki-tassimo-j...322018826.html
Nawet herbaty są i inne cuda

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Wcale nie jestem chudzielec, mega chudzielce to wy. Ja bym chciała praktycznie wszędzie odrobinę, a gdzieniegdzie nawet więcej niż odrobinę
No jak nie!? Przecież wyraźnie to widać na zdjęciu.
To w którym miejscu Ty chcesz schudnąć?

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
kurcze, nie wiem... u mnie jest pyszna
Może mi po prostu nie smakuje... ja Nescafe nigdy nie lubiłam, bo dla mnie to własnie takie siki a nie kawa , zresztą cena kaw Nescafe mówi sama za siebie. W pracy zawsze piliśmy kawy Nescafe z automatu ( innych nie było) i była okropna, sama woda i wszystkich brzuchy po niej bolały i może dlatego też się zraziłam do tej marki kawy.
Jacobs czy Tchibo moim zdaniem są dużo lepsze (niestety i droższe) ale to oczywiście kwestia gustu/smaku

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 10:39   #4430
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Coctail tu masz aukcje na allegro z wszystkimi rodzajami kawy z Tchibo Tassimo do tego ekspresu Boscha który ja chcę kupić, jest ich od groma! :
http://allegro.pl/kapsulki-tassimo-j...322018826.html
Nawet herbaty są i inne cuda
Mona te sa do tassimo z jacobsa, a heroine mi pisała o caffisimo i tam jest tchibo
Stary 2012-06-02, 10:46   #4431
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Ja już w pracy pije drugą kawę i staram się nie zasnąć zaraz Was trochę poczytam, bo tyle tego jest spamerki jedne szkoda, że nam nie płacą za to pisanie na forum
Ojjj straszna szkoda!!!! byłybyśmy obrzydliwie bogate hahahaha

A ta w ogóle to więcej nie mogłas napisać??? Ty wiesz ile ja mam do odpisania na Twoje posty!!! ? szalona Ty!!!

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Monia no hehe zaczepiają i pytają w jakim salonie robiłam a jak mówię, że to naturalne pomalowane lakierem to wierzyć nie chcą
hehehe powiedz im że robiłas w salonie na ulicy.. ( podaj im swój adres) i może zaczną przychodzić, to kase zarobisz sobie?

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Mona te sa do tassimo z jacobsa, a heroine mi pisała o caffisimo i tam jest tchibo
tak wiem podałam Ci link żebyś zobaczyła ile kaw ma Jacobs Tassimo i być może to Cie przekona do kupna ekspressu z Boscha

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-02, 10:48   #4432
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

tak wiem podałam Ci link żebyś zobaczyła ile kaw ma Jacobs Tassimo i być może to Cie przekona do kupna ekspressu z Boscha
A to ja wiem że tam duży wybór Ale to nie ode mnie zależy w pewnym stopniu Nie wiem do jakiej kwoty mi mama kupi ;p ewentualnie sobie dołoże
Stary 2012-06-02, 11:01   #4433
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
biodra-82
pupa-90
brzuch pod pępkiem-79
nad kolanem-34
łydka-30
kostka-20
pod biustem-67
biust-88
ręka pod 'bicepsem' - 21

Ja się też przed chwilą zmierzyłam ( po śniadaniu już jestem) i wygląda to tak:
Brzuch pod pępkiem: 77 .
talia mamy równo bo 66 cm
biodra 84
pupa 93 :/
udo 52 !!!
nad kolanem 38 :/
łydka 36,5
kostka 24
stopa 24.

Także nogi mam dużo grubsze i to by się zgadzało bo widać na zdjęciach ale że Ty masz w udzie tyle co ja to nie wierzę!!!!
Normalnie nie wierzę i proszę o zdjęcia !!!!!!!

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
noo to tak jak ja tylko do facetów chodzę baby to jędze :P cięzko trafić na jakąś miłą i delikatną....... pewnie takie są ale to rzadkość.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-06-02 o 11:27

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 11:01   #4434
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Chyba chcecie watek skonczyc w ten weekend co??

Wstałam juz o 7 dzisiaj nie wiem co mi sie dzieje , ze w weekendy tak wczesnie wstaje
Zjadłam bułeczki na sniadanko i obejrzałam film "Soul Surfer" mega strasznie mi sie podobał, jest mega pozytywny chociaz momentami smutny, polecam

Zaraz wyjde w koncu z łozka zrobie sałatke z gyrosa ( bez majonezu) i poćwicze a pozniej nie mam pojecia co bede robic
Pogoda zrąbana, nie pada, ale jest zimno i strasznie wieje wiec z rowerku znowu nici

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 11:41   #4435
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
tu jest fajna stronka o kawach : http://www.poradopedia.pl/kuchnia/ro...cano,2023.html

Espresso

To około 25-30 ml mocnej kawy podawanej w małej filiżance. Powinno być pokryte pianką, zwaną cremą, która powstaje w procesie parzenia. Często do espresso podawany jest kieliszek lub szklanka wody, która służy do przepłukiwania kubków smakowych.

Cafe Latte

Prawdziwa latte powinna mieć trzy warstwy. Na samym dole mleko uprzednio podgrzane na parze, następnie wyodrębnione espresso, a na powierzchni ubita piana ze spienionego mleka. Podawana jest w wysokich szklankach i z łyżeczką o długiej rączce.

Cafe Latte Macchiato

Latte Macchiato jest podobna w wyglądzie do Cafe Latte, a w praktyce jest pewną odwrotnością Espresso Macchiato. Tak jak espresso macchiato jest kawą espresso z dodatkiem odrobiny mleka, tak cafe latte macchiato to spienione mleko z dodatkiem espresso. Cafe latte macchiato wyróżnia się tym, że:
  • zawiera dużą ilość mleka w stosunku do kawy
  • zawiera przede wszystkim spienione mleko
  • espresso wlewa się do spienionego mleka, a nie mleko do kawy
Kawę lattte macchiato robi się zarówno poprzez zwykłe dolanie espresso do mleka lub też poprzez delikatne i powolne dolanie po ściance naczynia, dzięki czemu pod mlekiem utworzy się warstwa espresso. Kawa podawana jest w wysokim naczyniu.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
A to ja wiem że tam duży wybór Ale to nie ode mnie zależy w pewnym stopniu Nie wiem do jakiej kwoty mi mama kupi ;p ewentualnie sobie dołoże
No te z Boscha do najtanszych nie należą, trzeba dać z 300-400 zł:/ no ale Bosch to świetna firma więc myśle że warto

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Dziewczyny wiecie, że u mnie jest 10 stopni na termometrze!!!!!!!!!!!!!! !!!!
I własnie padał deszcz ze śniegiem Co za pogoda!!! a dzisiaj u nas są Dni mojego miasta :/ no i nie pójdę bo leje w ogóle to mi tak zimno, że masakra

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Buahahahahaha matko, co za sen kolejna śmierć w serialu? co to jakaś zagłada masowa? Anka z z Pierwszej Miłości też ma podobno zginąć nie żebym to oglądała, ale Pudelka czytuję
A Anke to gra Włodarczykowa? Bo czytałam na NoCoTy.pl że ona chce odejść z serialu bo jest z tym Mikołajem a w tym serialu tez gra ta była laska tego Mikołaja z którym ma bliżniaków no i atmosfera na planie jest nieciekawa

A teraz widzę śmierć w serialach na modzie

Cytat:
Ja znam w sumie tak jak dziewczyny piszą: nic specjalnego gacie tam kupuję i stopki ale też ładne i tanie okularki, portfele, i torebeczki tam widziałam
Noo skarpetki kupie na pewno ciekawe kiedy otwarcie tego sklepu....

Cytat:
No to rzeczywiście jest różnica Bosch jest bardzo dobrą marką, nigdy się na niej nie zawiodłam mam dużo sprzętów z Boscha i wszystko chodzi bez zarzutu w końcu to produkt niemiecki

kupuj! mówię Ci ta kawa rozpuszczalna, co my pijemy to syf
Ojj ja Boscha tez uwielbiam i uważam że robi świetny sprzęt. Fakt, że tani nie jest ale warto zainwestować bo przynajmniej taki sprzęt pochodzi ładnych kupe lat Dlatego ekspres do kawki kupię na pewno Tam w Niemczech te kapsułki z kawami Tassimo tanie są, w Polsce kosztują ok. 20 zł a tam jeszcze mniej. Już mówiłam dla męża, że ma mi kupić na szóstą rocznicę ślubu którą mamy JUTRO !!!!!!!!!!!!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-06-02 o 11:17
Stary 2012-06-02, 11:47   #4436
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
biodra-82
pupa-90
brzuch pod pępkiem-79
nad kolanem-34
łydka-30
kostka-20
pod biustem-67
biust-88
ręka pod 'bicepsem' - 21

ty chyba zmierzylas kazdy cm swojego ciała hahahaha...
Stary 2012-06-02, 11:49   #4437
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Ojj ja Boscha tez uwielbiam i uważam że robi świetny sprzęt. Fakt, że tani nie jest ale warto zainwestować bo przynajmniej taki sprzęt pochodzi ładnych kupe lat Dlatego ekspres do kawki kupię na pewno Tam w Niemczech te kapsułki z kawami Tassimo tanie są, w Polsce kosztują ok. 20 zł a tam jeszcze mniej. Już mówiłam dla męża, że ma mi kupić na szóstą rocznicę ślubu którą mamy JUTRO !!!!!!!!!!!!!!!!!
Oo to prezent jak znalazł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 11:52   #4438
mielnus
Wtajemniczenie

ja nie wiem z kim ja się zadaje... wy wszystkie takie chude jestescie ze nie wiem z czego chcecie się odchudzac!!! DZIEWCZYNY!

ja to przy waz grubas jakiś;/ Jestem ciekawa jak zmoja wagą będzie w poniedziałek czuje że mi spadło, zauwazylam po ciuchach Mimo że okres to brzuszek jakos nie oddaste, zrobil sie plaski normalnie cud malina a moj jadłospis dalszy na dziś:

obiad 14:30- grysik z dżemikiem albo mamina zupa (jak z ryżem to nie zjemm, bo nie lubie)
przekąska 17:00- jogurcik z biedrony o%
kolacyja 19:30-pieczywo chrupkie x2 + jajo
Stary 2012-06-02, 11:57   #4439
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No nie da się nie kochać! Jestem od Was uzależniona i co gorsza nie chcę iść na odwyk nawet w pracy siedzę i Wam odpisuję po kryjomu ciiii
ojjj ja też jestem uzależniona.... pisze tutaj od lutego tamtego roku i nie wyobrażam sobie już przestać :P nawet jak byłam w Niemczech i nie miałam kiedy pisać to ciężko mi z tym było, cały czas myslałam o Was

Cytat:
no czasami pewnie tak, ale ja o takiej nie słyszałam w moim rejonie
Właśnie dziwne to jest jak one mogą być takie nie delikatne skoro dobrze wiedzą jak to boli! Dlatego ja wolę iść do faceta, który zupełnie inaczej podchodzi do kobiety podczas badania

Cytat:
No jakoś daję ciężko jest, no ale wiesz jak to jest jak się do kogoś przywiążesz czas musi się znaleźć
no u mnie nie da rady :/ przy dwójce dzieci mogę pozwolic sobie tylko na jednen wątek ale mi to w zupełności wystarczy, nawet nie chodzę po innych wątkach

Cytat:
Dobra dobra A przyznam się, że wczoraj z okazji Dnia Dziecka zjadłam kawałek pizzy z pizzerii TŻ se zamówił no to wzięłam jeden malusi kawałek ale kurde żałuję, że go zjadłam, bo w ogóle mi ta pizza nie podeszła raz, że nie moje smaki (salami, którego nie cierpię tuńczyk) dwa, że ciasto było jakieś takie wilgotne od spodu no ale zjadłam
ooo on zamówił pizze to Ty mogłas sobie gyros wziąć
Ja nie lubie pizzy z dodatkami... kocham tylko z samym serem dużoooo sera!!! tak aby się rozciągał przy odrywaniu kawałka pizzy Do tego ketchup i niebo w gębie ewentualnie jeszcze pizze gyrosową zjem, lub z szynka i pieczarkami ale żadnej innej
A z salami czy tunczykiem ... na samą myśl mi dziwnie nie dobrze

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
ja nie wiem z kim ja się zadaje... wy wszystkie takie chude jestescie ze nie wiem z czego chcecie się odchudzac!!! DZIEWCZYNY!

ja to przy waz grubas jakiś;/
No ale my dłużej się odchudzamy od Ciebie i po prostu juz sporo schudłyśmy. Ale wcześniej też nie które z nas były spore np. Ja czy Madzia. To jak teraz wyglądamy to zasługa naszej cięzkiej pracy która trwała bardzo długo. Ty dopiero zaczynasz przecież

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-02, 12:06   #4440
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Oo to prezent jak znalazł
no dokładnie tym bardziej, że mąż tez lubi kawę to będziemy sobie kawkować spodobał mu się ten pomysł a okazja jest - nasza 6 rocznica to trzeba jakis prezent sobie walnąć

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
No raz na stażu może wziąć 4 razy w miesiącu

ale ten biszkopt rzuca się w foremce a nie nie tak sru na ziemię bez foremki
aaaa ja myślałam że on normalnie na dyżury chodzi tak jak wszyscy lekarze

w foremce?? ja to bym go bez foremki pewnie je.b ła ! hehehhehe i by się rozleciał

Cytat:
buziaka dostaniesz duuużo buziaków!

No kocham! Miłością nieograniczoną! Ale wiesz, że ostatnio prawie w ogóle nie jem? jak już to wybieram lody jesteś dumna?
oooo ile buziaków!!!

Nooo jestem bardzo dumna!!! Super, że nie jesz a lody to zdecydowanie mniejsze zło zwłaszcza śmietankowe także super!!!

Cytat:
Wydaje Ci się To Wyyyyyy chcecie MNIE wykończyć! szalone!
taaa chcemy!!! my jesteśmy zazdrosne, że zdradzasz nas z innymi dziewczynami na innych wątkach i dlatego tyle piszemy, żebys nie miała czasu na inne wątki hahahaha

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości