kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-02, 09:23   #511
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
O jaaa weź mnie ze sobą Mam kasę i urlop, spełniam warunki?

Właśnie dowiedziałam się,że mam tydzień urlopu
Wolałabym wcześniej się dowiedzieć bo mogłabym go sobie zaplanować,ale i tak się cieszę

Wypiłam kawę, czekam na qpę bo chcę się zważyć i mam nadzieję na jeszcze jedną dobrą wiadomość
mnie też weź! ale zazdroszczę!
najlepsze są takie urlopy masz już coś w planach?
czekamy na relacje po ważeniu i mierzeniu

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
no co Ty, co się dzieje?

a pijesz dużo gazowanego? ja strasznie lubie lodowate zimne gazowane napoje
- 1 cm =

bardzo chcialabym wam pokazac, zebyscie oceniły kiecki, które ostatnio kupilam w lumpie :P kosztowały mnie 16 zł

u mnie spadek -0,5
eh.. postaram się Wam napisać wszystko w clubie. ale to pozniej...
aż tak dużo nie, ale lubię się napić coli, energetyków. Jak stoi cola w domu, to tego samego dnia jej nie ma...
dziękuje

pokazuj kiecki!
ja w końcu zrobię foty zdjęć w sukienkach i mnie ocenicie
ostatnio byłam w lumpie i było -50%,kupiłam spódniczkę jeansową z nexta za 8zł.
do tego koszulkę w paseczki, którą przeuwielbiam

gratulacje!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 09:27   #512
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
eh.. postaram się Wam napisać wszystko w clubie. ale to pozniej...
aż tak dużo nie, ale lubię się napić coli, energetyków. Jak stoi cola w domu, to tego samego dnia jej nie ma...
dziękuje

pokazuj kiecki!
ja w końcu zrobię foty zdjęć w sukienkach i mnie ocenicie
ostatnio byłam w lumpie i było -50%,kupiłam spódniczkę jeansową z nexta za 8zł.
do tego koszulkę w paseczki, którą przeuwielbiam

gratulacje!

czekamy na zwierzenia i zdjęcia !

co do coli - u mnie jest to samo, ale zamiast coli mam pepsi! coli nie znosze

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 09:35   #513
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a pijesz dużo gazowanego? ja strasznie lubie lodowate zimne gazowane napoje

dopoki jest w domu, to jest ok, ona teraz zyje finalem miss a w szpitalu jest ciezko, widzac cierpienie babci ciezko jest zachowac spokoj, tata z nia troche pogadal; staramy sie jej aranzowac wiele zajec, zeby nie miala czasu na rozkminy. kupilam jej karnet na aero i zajecia troche ja podbudowaly, w sensie - zapomniala na chwile o tym wszystkim

nigdzie nie widzialam tego tuszu bede polowala, takie szczoteczki lubie najbardziej
a! wlasnie. apropo mejkapu :P masz pędzle z zsephory, dobrze pmietam? masz je juz sporo czasu, jak sie spisuja?
jestem przed kupnem jakis lepszych, mysle nad seph. ; inglotem lub douglasem. w sumie jeszcze sie na tym nie znam, wiec bede sie cieszyla z pedzli z polki nizszej niz srednia ;p

bardzo chcialabym wam pokazac, zebyscie oceniły kiecki, które ostatnio kupilam w lumpie :P kosztowały mnie 16 zł
ale to pozniej. teraz musze posprzatac chate, bo jak mama wroci to padnie, tak zasyfilismy dom przez jej nieobecnosc

aaaaaaaaaaaaaale fajnie! zgra Ci się ten urlop z tzowym wolnym? teraz jest jakies swieto, wiec moze uda Wam sie spedzic troche wiecej czasu razem

ja tez wlasnie czekam
ciekawa jestem ile wazysz! pochwal sie
u mnie spadek -0,5
Ja uwielbiam zimną pepsi, powstrzymuję się jak tylko mogę,żeby dużo tego nie pić Teraz średnio raz w tygodniu puszka,więc jestem z siebie dumna

Poooka swoją siostrę i te misski Dobrze,że ma na głowie dużo zajęć

Pędzle z Sephory są w porządku Najczęściej używam (codziennie) tego wykręcanego do pudru, czytałam że włosie z niego wypada,ale u mnie nawet 1 włosek nie wypadł przy malowaniu Dla mnie w ogóle bomba,że jest wykręcany (można wsadzić do torebki, nigdzie się nie zniszczy itd.),można regulować jego "rozłożystość" (w razie potrzeby:do pudru lub różu), Mam jeszcze pędzelki do cieni, fajne są,ale rzadko ich używam

Też chcę upolować jakieś kiecki !
Tż jeszcze nie wie,że mam urlop bo śpi I tak widujemy się codziennie, więc w sumie nie narzekam

Ważę tyle,że nadal wstyd napisać ale zmierzam w dobrą stronę, dzisiaj -1kg. i po -1cm. w boczkach i brzuchu, udo,tyłek i cycki bez zmian od tygodnia
W sumie ważę jakieś 5-6kilo mniej niż zimą w kryzysowym momencie Przez miesiąc schudłam 4kg., 3cm. w biodrach, 2cm. w udzie, 2cm. w talii, 2cm. na kościach miednicy i 3cm w brzuchu. Cycki bez zmian. Troche statystyk

Cytat:
i w ogole teraz po tych ćwiczeniach mam taaaaaki zaje.bisty brzuch! jak staje bokiem przed lustrem, to jestem już linią prostą, brzuchol mi nie wystaje
polecam wszystkim duuużo ruchu
A jakie ćwiczenia robisz na brzuch na siłowni
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 10:12   #514
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

baniaa - ja uwielbiam i colę i pepsi

moniaaa - brawo za spadki

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 13:18   #515
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
hehe no to ważne, żebyś chociaż sobie dobrze zarobiła, miała fajnych współpracowników, nie za wiele stresów i w ogóle. no i chyba ta praca jest bardziej korzystna ze względów zdowotnych , hm?

Ja sprowokowałam tate, bo dałam mu ulubione krowki i wafelki, zyczylam wszystkiego najl. z okazji dnia dziecka glupio mu sie zrobilo i dal nam po stowie. bedzie na karnet

ja tez wlasnie lubie grube szczoty, w ogole paradoksem jest to, ze efekt koncowy poprawiam maskara z rossmana za dyche a ta maskara ktora dostalam w prezencie jest givenchy. do tego byl blyszczyk, ekstra. ale nie dalabym tyle siana za ten tusz do rzes o wiele bardziej lubie maybelline :P ost. nie mialam kasy, wiec kupilam ten za dyche z rossmana i cierpialam, bo mialam jakos tak malo rzes

ja kocham meeeeeega długie rzęsy

pisz koniecznie jaki to tusz!

dobra, ja sie zbieram i nie zdaze napisac nic o obrozkach i kokardkach u zwierzat ;(( bo spozniej sie na aeroooobiiikk - musze sie wyzyc. i ogolic nogi zanim kolezanka po mnei przyjedzie

aaaaaaaaaaaa w ogole! kupilam kolejna welurowa kiecke! bylam w lumpie no i kupilam, nie umialam inaczej
yyy.... współpracownicy nie lubią mamy, a to ludzie ze wsi więc domyślam się, że córki kierowniczki też nie polubią ale spoko dam radę
Ja nic nie dostałam na dzień dziecka - no chyba, że mam zaliczyć do prezentu auto
Obecnie używam tuszu z astora (wcale nie powiem, że ukradłam mamie )

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
o nie, to napewno nie ja grzeczna jestem cały tydzien

gratuluje Wam spadkow chudzinki i witam nowe twarzyczki

Witam Was po cieżkim tygodniu, sporo pracy mialam, byl kryzys. Juz mialam napisane wypowiedzenie i jak zwykle w takim momencie mam super dzien w pracy Ogólnie jest akcja, bo lece na Majorke sama w to nie wierze. Siostra z meżem sie wybiera, i tak wpadlismy na pomysl ze ja z bratem tez sie zabiore. Ale potem dopadla mnie rzeczywistość , że przeciez urlopu nie dostane. I sluchajcie, takie jaja, ze dostalam urlop. Za 10 dni chyba lece, tzn jeszcze nie wiem bo to na last minute jak cos schudnac nie schudłam ale ujedrniłam troche nogi wiec mam nadzieje że nie bede czuc sie jak pasztet.

i tak bede ciagle jesc i pic to bede miec brzuch wypchany. Nie mam stroju kapielowego, letnich ciuchow - bo czekalam na wyprzedaż! Wydam wszytskie oszczednosci na ten wyjazd, ale to bedzie tydzien tylko dla mnie TZ zostaje w domu bo nie ma odlozonych pieniazkow, troche mi buczy zazdrosnik ale nie zrezygnuje
o jaaaaaaaaa! I nas tak po prostu zostawisz?! ale będziesz pisać ?
Super też bym gdzieś jechała.... Mój sąsiad był w pracy na Majorce i było podobno super. Dobrze Ci zrobi taki odpoczynek
Cytat:

ale to pozniej. teraz musze posprzatac chate, bo jak mama wroci to padnie, tak zasyfilismy dom przez jej nieobecnosc

u mnie spadek -0,5
pokazuj kiecki!
Gratuluję spadku!
Cytat:
i w ogole teraz po tych ćwiczeniach mam taaaaaki zaje.bisty brzuch! jak staje bokiem przed lustrem, to jestem już linią prostą, brzuchol mi nie wystaje
polecam wszystkim duuużo ruchu
no i jak teraz o tym muślę to TL jak testowałam chyba mi nie pomagał tylko praca i powroty do domu, do tego ćwiczyłam regularnie. Od poniedziałku rozpoczynam kolejną akcję "fit"
Cytat:

Ważę tyle,że nadal wstyd napisać ale zmierzam w dobrą stronę, dzisiaj -1kg. i po -1cm. w boczkach i brzuchu, udo,tyłek i cycki bez zmian od tygodnia
W sumie ważę jakieś 5-6kilo mniej niż zimą w kryzysowym momencie Przez miesiąc schudłam 4kg., 3cm. w biodrach, 2cm. w udzie, 2cm. w talii, 2cm. na kościach miednicy i 3cm w brzuchu. Cycki bez zmian. Troche statystyk

Gratuluję spadków! i urlopu - może wpadniesz do mnie i razem poimprezujemy?

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

A tak w ogóle mam za sobą 2 egzaminy - prawo na 4, a rachunkowość yyy... zaliczona i przy tym zostańmy dostałam 3, bo cholera zabrakło mi jednego punktu do 4

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 14:33   #516
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
yyy.... współpracownicy nie lubią mamy, a to ludzie ze wsi więc domyślam się, że córki kierowniczki też nie polubią ale spoko dam radę
Ja nic nie dostałam na dzień dziecka - no chyba, że mam zaliczyć do prezentu auto

no i jak teraz o tym muślę to TL jak testowałam chyba mi nie pomagał tylko praca i powroty do domu, do tego ćwiczyłam regularnie. Od poniedziałku rozpoczynam kolejną akcję "fit"

Gratuluję spadków! i urlopu - może wpadniesz do mnie i razem poimprezujemy?

A tak w ogóle mam za sobą 2 egzaminy - prawo na 4, a rachunkowość yyy... zaliczona i przy tym zostańmy dostałam 3, bo cholera zabrakło mi jednego punktu do 4
A może polubią w każdej pracy są tacy co nas lubią i tacy co kopią dołki A wiesz,może będą bali się Ci podskoczyć bo w końcu córka kierowniczki

Spokojnie jako prezent możesz uznać auto Moi przy każdej okazji mówią,że dostając samochód wykorzystałam pulę prezentów do zera a i tak coś dają :P

To jak Ty od poniedziałku zaczynasz akcje fit to ja zaczynam ćwiczyć Chociaż tydzień poćwiczę skoro będę miała czas
Gratuluję zaliczeń!

Byłam na solarium, kupiłam sobie w Pepco bransoletki, obkupiłam się w książki, do ciucha już nie dotarłam, pojadę we wtorek na dostawę
Stary 2012-06-02, 14:56   #517
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
A może polubią w każdej pracy są tacy co nas lubią i tacy co kopią dołki A wiesz,może będą bali się Ci podskoczyć bo w końcu córka kierowniczki

Spokojnie jako prezent możesz uznać auto Moi przy każdej okazji mówią,że dostając samochód wykorzystałam pulę prezentów do zera a i tak coś dają :P

To jak Ty od poniedziałku zaczynasz akcje fit to ja zaczynam ćwiczyć Chociaż tydzień poćwiczę skoro będę miała czas
Gratuluję zaliczeń!

Byłam na solarium, kupiłam sobie w Pepco bransoletki, obkupiłam się w książki, do ciucha już nie dotarłam, pojadę we wtorek na dostawę
Wiesz tam raczej pracują ludzie po 40, kilka jest dziewczyn trochę starszych ode mnie. Wątpię że złapię z nimi wspólny temat, bo będą się bały być szczere, że może powiem coś mamie itd.... Ale postaram się rano brać zlecenie od "pani kierowniczki" i po zmianie mówić tylko co zrobiłam....
No będę ćwiczyć, a do tego ruch w pracy więc myślę, że trochę się ujędrnię
Jakie bransoletki? Ja poluję na coś w tym stylu

i znalazłam takie, tylko połączone "klamerką" razem za 15 zł w takim małym sklepiku z pierdółkami, a znajoma kupiła ostatnio podobne do tych wyżej w Pepco za chyba 5zł.

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-06-02, 14:59   #518
karola_plm
Rozeznanie

Byłam na zakupach i zabrałam się na lody z Maca z polewą karmelową. Zakupy dobre na wszystko! Kupiłam piękną spódniczkę, dwie bluzeczki i stanik. Idę się wylaszczać na panieński

Widać moje posty?

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 15:03   #519
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz tam raczej pracują ludzie po 40, kilka jest dziewczyn trochę starszych ode mnie. Wątpię że złapię z nimi wspólny temat, bo będą się bały być szczere, że może powiem coś mamie itd.... Ale postaram się rano brać zlecenie od "pani kierowniczki" i po zmianie mówić tylko co zrobiłam....
No będę ćwiczyć, a do tego ruch w pracy więc myślę, że trochę się ujędrnię
Jakie bransoletki? Ja poluję na coś w tym stylu

i znalazłam takie, tylko połączone "klamerką" razem za 15 zł w takim małym sklepiku z pierdółkami, a znajoma kupiła ostatnio podobne do tych wyżej w Pepco za chyba 5zł.
Potem wrzucę zdjęcie-jedna grubsza w kwiatki i 3złote z tym jedna z jakimiś perełkami,taki komplet za 7zł. Takich jak na zdjęciu nie widziałam

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Byłam na zakupach i zabrałam się na lody z Maca z polewą karmelową. Zakupy dobre na wszystko! Kupiłam piękną spódniczkę, dwie bluzeczki i stanik. Idę się wylaszczać na panieński

Widać moje posty?
Widać co organizujecie na panieński
Stary 2012-06-02, 15:10   #520
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Widać moje posty?
Widać, widać dodaj później zdjęcie
też wczoraj byłam na lodach - miętowe
Cytat:
Potem wrzucę zdjęcie-jedna grubsza w kwiatki i 3złote z tym jedna z jakimiś perełkami,taki komplet za 7zł. Takich jak na zdjęciu nie widziałam
z pierwszej wypłaty sobie kupię
Muszę w ogóle kupić tą sukienkę na wesele, bo to już za 3 tygodnie......

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-06-02, 15:34   #521
moooniaaaa
Zakorzenienie

MP, jaką masz sukienkę na oku
Stary 2012-06-02, 17:02   #522
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Bania królową recenzji! Dziękuję kochana Cieszę się, że się podobają... wymagają sporo pracy, ale uwielbiam to!
A Ty kiedy się w końcu przekonasz, że nie jestem nudziarą? :P
Gdzie można te filmiki zobaczyć? Też chcę!
Cytat:

A w to to już na bank nie uwierzę!
Serio serio serio serio!
Ale właśnie się kończy drugi bezgrzeszny dzień (tfu tfu!) Więc może tym razem się uda coś, cokolwiek, chociaż trochę zmienić!
Najgorsze jest to, że na wakacje pojadę najprawdopodobniej na samym początku lipca .

Chodzenie spać po 3 to rzecz w moim stylu . Czas to zmienić!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 17:13   #523
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
nooo, pięknie! widzisz, niepotrzebnie się bałaś!
Cytat:
Twój ulubiony lump nazywa się "ciuch"?
ja kiedyś mieszkałam nieopodal takiego ktory nazywał się "hefalump" i mial szyld z hefalumpem ;D

Cytat:

Widać moje posty?
widać! tez czasami mam wrazenie, ze moich nie widac

aaale fajna impreza będzie, zrob filmik ;D macie striptizerów?

jaka spodniczka i jakie bluzki? o stanik nie pytam, bo to nieladnie mowic: pokaz cycki
Cytat:
ej, ta z bershki ktora tu kiedys wklejalas strasznie kijowo wyglada O_O
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
baniaa - ja uwielbiam i colę i pepsi
o nie, to masz podwojnie ciezko
Cytat:
Ja uwielbiam zimną pepsi, powstrzymuję się jak tylko mogę,żeby dużo tego nie pić Teraz średnio raz w tygodniu puszka,więc jestem z siebie dumna
jedna / tydzień?! matko, ja pije moze raz w miesiacu i mialam too za jakas tragedie, z tym ze ten raz w miesiacu oznacza spore naduzywanie pepsi - bo to zapoja jak nie moge juz wiecej wladowac w siebie red bulla z wodka xD
Cytat:
Poooka swoją siostrę i te misski

Pędzle z Sephory są w porządku Najczęściej używam (codziennie) tego wykręcanego do pudru, czytałam że włosie z niego wypada,ale u mnie nawet 1 włosek nie wypadł przy malowaniu Dla mnie w ogóle bomba,że jest wykręcany (można wsadzić do torebki, nigdzie się nie zniszczy itd.),można regulować jego "rozłożystość" (w razie potrzeby:do pudru lub różu), Mam jeszcze pędzelki do cieni, fajne są,ale rzadko ich używam
teraz jest znowu na jakis zajeciach, wiec zaraz poprzegladam jej prywatne foto zbiory, zeby cos wkleic miala jakies zgrupowania, wyjazdy, sesje, a paradoksalnie nie ma zadnych zdjec moze dopiero po finale dostanie je na wylacznosc? nie mam pojecia.

dzieki

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-06-02 o 17:15
Stary 2012-06-02, 17:14   #524
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monia

jaaaaaaaaaaaakie spadki, po kilka centrymetrow! super. jak tak dalej pojdzie, to bedziesz turbo chuda juz za miesiac. 4 kg mniej to duzo, nie mowiac juz o -2cm w udzie.

o matko. ja nie wiem jak ktore sie nazywaja ale
najbardziej lubie takie co sie siada przodem do tego dziwnego drążka na którym są wszystkie cięzary, ustawia się jakies tam odpowiednie obciazenie, i przepycha sie je raz w jedna, a raz w druga strone. to jest na miesnie skosne i jestem w nim mistrzem
lubie tez stac na twisterze, ale tylko gdy nikogo nie ma, bo wygladam na tym komicznie

straszne są takie zgięcia - ze siedzisz na tym fotelu, trzymasz rączki i masz zginac sie w pol pomimo obciazen na rece i nogi (fak, nie wiem jak to napisac )

i jeszcze - lezysz glowa do dolu i sie podnosisz. tyllko przy tym bardzo bola mnie nogi, wiec raczej unikam tego ;p

no i to chyba tyle z tych ktore robie na brzuch

ale lepiej wyglada on dzien po aerobiku, jest wtedy taki hmm wypompowany
mraujaram sie nim powoli

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-06-02 o 17:15
Stary 2012-06-02, 18:33   #525
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Witajcie! Mogę sie do was dołączyć ?
Ważę 61,4kg i mam 165 cm
Chciałabym zastosować dietę 1000kcal
Myślę że mnie przyjmiecie
Stary 2012-06-02, 19:38   #526
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP, jaką masz sukienkę na oku
kiedyś wklejałam zdjęcia ale teraz nie wiem.... jak TZ dostanie wypłatę to będę wiedziała na ile mogę go naciągnąć
Cytat:
nooo, pięknie! widzisz, niepotrzebnie się bałaś!

Twój ulubiony lump nazywa się "ciuch"?
ja kiedyś mieszkałam nieopodal takiego ktory nazywał się "hefalump" i mial szyld z hefalumpem ;D

jaka spodniczka i jakie bluzki? o stanik nie pytam, bo to nieladnie mowic: pokaz cycki

ej, ta z bershki ktora tu kiedys wklejalas strasznie kijowo wyglada O_O

o nie, to masz podwojnie ciezko

jedna / tydzień?! matko, ja pije moze raz w miesiacu i mialam too za jakas tragedie, z tym ze ten raz w miesiacu oznacza spore naduzywanie pepsi - bo to zapoja jak nie moge juz wiecej wladowac w siebie red bulla z wodka xD
teraz jest znowu na jakis zajeciach, wiec zaraz poprzegladam jej prywatne foto zbiory, zeby cos wkleic miala jakies zgrupowania, wyjazdy, sesje, a paradoksalnie nie ma zadnych zdjec moze dopiero po finale dostanie je na wylacznosc? nie mam pojecia.

dzieki

Ty to byś od razu striptizerów chciała
U nas (20 km ode mnie )ostatnio otworzyli lumpa o nazwie "Tani Armanii", tu u kuzynki tez jest taki i fajne rzeczy czasem więc na tego "naszego"też napadnę
A tej sukienki w Bershce nie widziałam
Nigdy nie piłam redbulla z wódką
Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Ważę 61,4kg i mam 165 cm
pewnie jak najbardziej. Napisz nam coś o sobie

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-06-02, 19:45   #527
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Wiec tak :
Mam 16lat, staram się odchudzać od około 2 lat Zawsze zakańcza się to niepowodzeniem , mam ogromny apetyt, nie akceptuje siebie i mam strasznie zaniżoną samoocenę. Już poprostu nie mam siły na diete..
Ale z drugiej strony nie pokaże sie w stroju kąpielowym taka gruba...
chciałabym ważyć 48kg a tym czasem jest 61,4 kg....

Już nie mam siły i nie wiem jak się motywować.Zawsze po tygodniu moja dieta się zakańcza i strasznie sie obżeram..
Stary 2012-06-03, 10:04   #528
aniabaniaa
Zakorzenienie

dziewczynki, klub ...
Cytat:
Ważę 61,4kg i mam 165 cm
jasne , ze Cie przymiemy, ale ja na wstepie pryczepie sie do diety 1000 kcal ;p nie jestes na nia zbyt mloda? potrzebujesz duzo kalorii, ciagle sie rozwijasz . moze pomogloby Ci urozmaicenie diety, modyfikowane posilkow + duuuuuuuuuuuuuuzo ruchu? ;> namawiam

powiem Ci, ze nie ma sensu sie katowac ograniczeniami, warto postawic na wysilek fizyczny!
Cytat:
Ty to byś od razu striptizerów chciała
U nas (20 km ode mnie )ostatnio otworzyli lumpa o nazwie "Tani Armanii", tu u kuzynki tez jest taki i fajne rzeczy czasem więc na tego "naszego"też napadnę
A tej sukienki w Bershce nie widziałam
Nigdy nie piłam redbulla z wódką
1. haha! Tani Armanii, dobre uwielbiam lumpy zrobilam fotki dwoch sukienek, welurowa byla w praniu. jak wroce do domu to postaram sie wrzucic, ale nie wiem, czy bede miala sile. w kazdym badz razie sa juz, czkaja na publikacje

2. striptizerow - of course kroliczka z kokardka na szyjce, wyskoczy z tortu. moj wieczor bedzie pelen wrazen , z dala od potencjalnego pana mlodego, wiec bede ozrabiac do woli
jasne... realia sa inne, pewnie moj wieczor panienski bedzie wygladal tak, ze spedze go z banda ciotek, albo na bezalkoholowej imprezie, bo bede w ciazy
Cytat:
Wiec tak :
Mam 16lat, staram się odchudzać od około 2 lat Zawsze zakańcza się to niepowodzeniem , mam ogromny apetyt, nie akceptuje siebie i mam strasznie zaniżoną samoocenę. Już poprostu nie mam siły na diete..
Ale z drugiej strony nie pokaże sie w stroju kąpielowym taka gruba...
chciałabym ważyć 48kg a tym czasem jest 61,4 kg....

Już nie mam siły i nie wiem jak się motywować.Zawsze po tygodniu moja dieta się zakańcza i strasznie sie obżeram..
a moze wstawilabys nam zdjecie sylwetki? mysle, ze troche Cie podbudujemy, bo z pewnoscia nie jest tak zle jak myslisz. nie znamy sie, malo o sobie wiemy, wiec nie musisz sie wstydzic

i bedzemy sie staraly wyciagnac Cie z kompleksow, w sumie to moge pokusic sie o stwierdzenie, ze o ile roznie bywa ze zrzucaniem kilogramow na tym watku, to zrzucanie kompleksow idzie nam swietnie

echh ja jestem dnem. wczoraj sie schlalam, wszystko boli, wygladam jak menel

Stary 2012-06-03, 10:24   #529
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:

dziewczynki, klub ...
jasne , ze Cie przymiemy, ale ja na wstepie pryczepie sie do diety 1000 kcal ;p nie jestes na nia zbyt mloda? potrzebujesz duzo kalorii, ciagle sie rozwijasz . moze pomogloby Ci urozmaicenie diety, modyfikowane posilkow + duuuuuuuuuuuuuuzo ruchu? ;> namawiam

powiem Ci, ze nie ma sensu sie katowac ograniczeniami, warto postawic na wysilek fizyczny!

a moze wstawilabys nam zdjecie sylwetki? mysle, ze troche Cie podbudujemy, bo z pewnoscia nie jest tak zle jak myslisz. nie znamy sie, malo o sobie wiemy, wiec nie musisz sie wstydzic

i bedzemy sie staraly wyciagnac Cie z kompleksow, w sumie to moge pokusic sie o stwierdzenie, ze o ile roznie bywa ze zrzucaniem kilogramow na tym watku, to zrzucanie kompleksow idzie nam swietnie

Może zaniedługo wrzucę , bo muszę odnaleźć te zdj na kompie;D
od wczoraj z 61,4 kg , jest 61kg :d maluśki spadek xd Wiem że to narazie woda no ale każdy spadek cieszy
Dieta 1000kcal mi najbardziej odpowiada , jakoś już się do niej przyzywczaiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 11:08   #530
Loriette
Zakorzenienie

Dziewczęta nie wytrzymałam Musiałam się odezwać!
Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki

Jutro do pracy, jeszcze to do mnie nie dociera.. Może to i lepiej

Cytat:
Może zaniedługo wrzucę , bo muszę odnaleźć te zdj na kompie;D
od wczoraj z 61,4 kg , jest 61kg :d maluśki spadek xd Wiem że to narazie woda no ale każdy spadek cieszy
Dieta 1000kcal mi najbardziej odpowiada , jakoś już się do niej przyzywczaiłam
Z kilku wątków byłaś wywalana, bo propagowałaś głodówki. Moim zdaniem powinnaś postawić na ruch, a nie na 1000kcal. A spadek 0.4kg - to normalne.. Dlatego powinno się ważyć raz w tygodniu, a nawet w miesiącu.

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 11:15   #531
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dziewczęta nie wytrzymałam Musiałam się odezwać!
Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki

Jutro do pracy, jeszcze to do mnie nie dociera.. Może to i lepiej

Z kilku wątków byłaś wywalana, bo propagowałaś głodówki. Moim zdaniem powinnaś postawić na ruch, a nie na 1000kcal. A spadek 0.4kg - to normalne.. Dlatego powinno się ważyć raz w tygodniu, a nawet w miesiącu.
Pokaż mi wątek w którym propagowałam głodówki?. Bo jakoś sobie nie przypominam. Z niektórych wątków nie zostałam wywalona lecz sama odeszłam.
Stary 2012-06-03, 11:17   #532
psyhe666
Zakorzenienie

Hahahaha Loriette inwigilacja?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 11:18   #533
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż mi wątek w którym propagowałam głodówki?. Bo jakoś sobie nie przypominam. Z niektórych wątków nie zostałam wywalona lecz sama odeszłam.
Moja Droga nie mam czasu na siedzenie na wizażu i szukaniu konkretnych wątków Po prostu chodząc po wątkach czytałam co piszesz i jakie przedstawiasz menu. Najzwyczajniej w świecie zapamiętałam Twój avatar i login. Moim zdaniem jesteś za młoda na to, żeby sobie zniszczyć zdrowie i życie przez głodówki. Mówię z własnego doświadczenia i chciałabym przed tym, co sama zrobiłam - uchronić kogoś innego, póki nie jest za późno.
5 posiłków + ćwiczenia, wystarczy

Psyhe, a tak na pewno Nie no po prostu jak z nudy chodzę po wątkach to widzę

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 11:36   #534
angelhorse
Rozeznanie

GG do angelhorse

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Moja Droga nie mam czasu na siedzenie na wizażu i szukaniu konkretnych wątków Po prostu chodząc po wątkach czytałam co piszesz i jakie przedstawiasz menu. Najzwyczajniej w świecie zapamiętałam Twój avatar i login. Moim zdaniem jesteś za młoda na to, żeby sobie zniszczyć zdrowie i życie przez głodówki. Mówię z własnego doświadczenia i chciałabym przed tym, co sama zrobiłam - uchronić kogoś innego, póki nie jest za późno.
5 posiłków + ćwiczenia, wystarczy

Psyhe, a tak na pewno Nie no po prostu jak z nudy chodzę po wątkach to widzę
Jeżeli ktoś uważa dietę 1000kcal jako głodówkę to już nie moja sprawa.

wiadomo ze wraz z intensywnością treningu będe więcej jadła.
Stary 2012-06-03, 13:33   #535
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Widać, widać dodaj później zdjęcie
też wczoraj byłam na lodach - miętowe

z pierwszej wypłaty sobie kupię
Jak zwykle Karola - nadworny fotograf i jestem chyba na 2 zdjęciach. Jeszcze ich nie przejrzałam, więc wrzucę jeśli będę wyglądać jak człowiek :P

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Gdzie można te filmiki zobaczyć? Też chcę!

Serio serio serio serio!
Ale właśnie się kończy drugi bezgrzeszny dzień (tfu tfu!) Więc może tym razem się uda coś, cokolwiek, chociaż trochę zmienić!
Najgorsze jest to, że na wakacje pojadę najprawdopodobniej na samym początku lipca .

Chodzenie spać po 3 to rzecz w moim stylu . Czas to zmienić!
Winylku, wrzucałam linki w klubie kilka postów temu
Na pewno się uda, ja w Ciebie wierzę Małymi kroczkami, a na pewno coś ruszy! Do lipca masz calutki miesiąc, zrób sobie odliczanie, 30 dni ćwiczeń i diety, gwarantuję, że będą efekty!

Cytat:

Byyył zespół pieśni i tańca! Jednoosobowy. Męski. Głównie tańca. Ale były jaja, mina kumpeli = bezcenna!

Spódniczka w Modżajto granatowa z zameczkami, taka przed kolana, ale pięęęęknie się układa na biodrach i jest przeurocza. no i - 30% I bluzkę czarną z koronką na górze (wczoraj już miała debiut) iiiiiiii taką sobie w paseczki na lato.

Cytat:
Ważę 61,4kg i mam 165 cm

Pewnie, zapraszamy!
Ale podobnie jak dziewczyny - uważam, że dieta 1000kcal to już praktycznie głodówa. Będziesz słaba, nie będziesz miała energii, ćwiczenia będą Cię męczyć a nie napełniać energią... tak jak to powinno być. Będziesz gubić wodę i spalać mięśnie... a chyba nie o to chodzi?

Cytat:
echh ja jestem dnem. wczoraj sie schlalam, wszystko boli, wygladam jak menel
Ha! <przechwalacz mode on> a ja wypiłam praktycznie tak samo dużo jak na tej felernej imprezie.... bawiłam się do 4, nogi mi odpadają, ale czuję się świetnieeee! Ewidentnie wtedy się strułam.

Wieczór był rewelacyjny, no może poza tym że przyszła panna młoda spawiowała nam się w loży, podobnie jak jakiś obcy koleś. A myślałam, że w takim klubie jakim byłyśmy takie rzeczy się nie zdarzają... no ale cóż... szczegół

Idziemy dzisiaj z TŻem na jakiś fajny obiadek i do kina

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 13:48   #536
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zwykle Karola - nadworny fotograf i jestem chyba na 2 zdjęciach. Jeszcze ich nie przejrzałam, więc wrzucę jeśli będę wyglądać jak człowiek :P
Ze mną też tak zawsze jest, ale nie narzekam, bo jestem brzydka, gruba i niefotogeniczna, kocham robić zdjęcia, zawsze wygrywałam wszystkie konkursy .
Cytat:

Winylku, wrzucałam linki w klubie kilka postów temu
Na pewno się uda, ja w Ciebie wierzę Małymi kroczkami, a na pewno coś ruszy! Do lipca masz calutki miesiąc, zrób sobie odliczanie, 30 dni ćwiczeń i diety, gwarantuję, że będą efekty!

Widziałam te linki, wchodziłam i nie było tam żadnych filmów. Dzisiaj otworzyłam w innej przeglądarce i nagle się okazuje, że filmiki są! Jednym słowem firefox jest do bani
Obejrzałam filmik friends i jest bardzo fajny!

XOXO
Stary 2012-06-03, 23:40   #537
winyl
Zakorzenienie

Świat się kończy dziewczyny!

XOXO
Stary 2012-06-03, 23:46   #538
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Świat się kończy dziewczyny!
Przeszłaś na dietę?
Stary 2012-06-04, 00:05   #539
aniabaniaa
Zakorzenienie

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA!

aaaaaa dziewczyny!!!!!!!!!!

już po finale

Sis dostała jakąś super zielona kartę, która upoważnia ją do startu w ćwierćfinałach ogólnopolskich
w życiu bym nie pomyślała, ze przejdzie dalej!

liczę na to, że jutro będą jakieś fotki dobrej jakości i chętnie się pochwalę

Stary 2012-06-04, 00:07   #540
bita smietana
Zakorzenienie

aaa
Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA!

aaaaaa dziewczyny!!!!!!!!!!

już po finale

Sis dostała jakąś super zielona kartę, która upoważnia ją do startu w ćwierćfinałach ogólnopolskich
w życiu bym nie pomyślała, ze przejdzie dalej!

liczę na to, że jutro będą jakieś fotki dobrej jakości i chętnie się pochwalę
gratlujęęęęęęęęęę
Super!
Foty koniecznie

Ale fajnie, jak w ogóle było, opowiadaj Tu albo w klubie

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości