|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() najlepsze są takie urlopy ![]() czekamy na relacje po ważeniu i mierzeniu ![]() Cytat:
aż tak dużo nie, ale lubię się napić coli, energetyków. Jak stoi cola w domu, to tego samego dnia jej nie ma... ![]() dziękuje ![]() pokazuj kiecki! ja w końcu zrobię foty zdjęć w sukienkach i mnie ocenicie ![]() ostatnio byłam w lumpie i było -50%,kupiłam spódniczkę jeansową z nexta za 8zł. ![]() do tego koszulkę w paseczki, którą przeuwielbiam ![]() gratulacje! ![]()
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekamy na zwierzenia i zdjęcia ! co do coli - u mnie jest to samo, ale zamiast coli mam pepsi! coli nie znosze ![]()
![]() |
#513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poooka swoją siostrę i te misski ![]() ![]() Pędzle z Sephory są w porządku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też chcę upolować jakieś kiecki ! Tż jeszcze nie wie,że mam urlop bo śpi ![]() ![]() Ważę tyle,że nadal wstyd napisać ![]() ![]() W sumie ważę jakieś 5-6kilo mniej niż zimą w kryzysowym momencie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nic nie dostałam na dzień dziecka - no chyba, że mam zaliczyć do prezentu auto ![]() Obecnie używam tuszu z astora (wcale nie powiem, że ukradłam mamie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super też bym gdzieś jechała.... Mój sąsiad był w pracy na Majorce i było podobno super. Dobrze Ci zrobi taki odpoczynek ![]() Cytat:
Gratuluję spadku! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- A tak w ogóle mam za sobą 2 egzaminy - prawo na 4, a rachunkowość yyy... zaliczona i przy tym zostańmy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spokojnie jako prezent możesz uznać auto ![]() ![]() To jak Ty od poniedziałku zaczynasz akcje fit to ja zaczynam ćwiczyć ![]() ![]() Gratuluję zaliczeń! ![]() Byłam na solarium, kupiłam sobie w Pepco bransoletki, obkupiłam się w książki, do ciucha już nie dotarłam, pojadę we wtorek na dostawę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No będę ćwiczyć, a do tego ruch w pracy więc myślę, że trochę się ujędrnię ![]() Jakie bransoletki? Ja poluję na coś w tym stylu ![]() i znalazłam takie, tylko połączone "klamerką" razem za 15 zł w takim małym sklepiku z pierdółkami, a znajoma kupiła ostatnio podobne do tych wyżej w Pepco za chyba 5zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Rozeznanie
|
Byłam na zakupach i zabrałam się na lody z Maca z polewą karmelową.
![]() ![]() ![]() ![]() Widać moje posty? ![]()
![]() |
#519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#520 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() też wczoraj byłam na lodach - miętowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę w ogóle kupić tą sukienkę na wesele, bo to już za 3 tygodnie...... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
MP, jaką masz sukienkę na oku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale właśnie się kończy drugi bezgrzeszny dzień (tfu tfu!) Więc może tym razem się uda coś, cokolwiek, chociaż trochę zmienić! Najgorsze jest to, że na wakacje pojadę najprawdopodobniej na samym początku lipca ![]() Chodzenie spać po 3 to rzecz w moim stylu ![]()
![]() |
#523 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja kiedyś mieszkałam nieopodal takiego ktory nazywał się "hefalump" i mial szyld z hefalumpem ;D Cytat:
![]() ![]() aaale fajna impreza będzie, zrob filmik ;D macie striptizerów? ![]() jaka spodniczka ![]() ![]() ![]() Cytat:
o nie, to masz podwojnie ciezko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzieki ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-02 o 17:15 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o matko. ja nie wiem jak ktore sie nazywaja ![]() najbardziej lubie takie co sie siada przodem do tego dziwnego drążka na którym są wszystkie cięzary, ustawia się jakies tam odpowiednie obciazenie, i przepycha sie je raz w jedna, a raz w druga strone. to jest na miesnie skosne i jestem w nim mistrzem ![]() lubie tez stac na twisterze, ale tylko gdy nikogo nie ma, bo wygladam na tym komicznie ![]() straszne są takie zgięcia - ze siedzisz na tym fotelu, trzymasz rączki i masz zginac sie w pol pomimo obciazen na rece i nogi (fak, nie wiem jak to napisac ![]() i jeszcze - lezysz glowa do dolu i sie podnosisz. tyllko przy tym bardzo bola mnie nogi, wiec raczej unikam tego ;p no i to chyba tyle z tych ktore robie na brzuch ![]() ale lepiej wyglada on dzien po aerobiku, jest wtedy taki hmm wypompowany ![]() mrau ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-02 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Rozeznanie
|
Witajcie! Mogę sie do was dołączyć ?
![]() Ważę 61,4kg i mam 165 cm ![]() Chciałabym zastosować dietę 1000kcal ![]() Myślę że mnie przyjmiecie ![]()
#526 | ||
Zadomowienie
|
kiedyś wklejałam zdjęcia ale teraz nie wiem....
![]() ![]() Cytat:
![]() Ty to byś od razu striptizerów chciała ![]() U nas (20 km ode mnie ![]() ![]() A tej sukienki w Bershce nie widziałam ![]() Nigdy nie piłam redbulla z wódką ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Rozeznanie
|
Wiec tak :
Mam 16lat, staram się odchudzać od około 2 lat ![]() Ale z drugiej strony nie pokaże sie w stroju kąpielowym taka gruba... chciałabym ważyć 48kg a tym czasem jest 61,4 kg.... Już nie mam siły i nie wiem jak się motywować.Zawsze po tygodniu moja dieta się zakańcza i strasznie sie obżeram..
#528 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczynki, klub ... Cytat:
![]() powiem Ci, ze nie ma sensu sie katowac ograniczeniami, warto postawic na wysilek fizyczny! Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. striptizerow - of course ![]() ![]() jasne... realia sa inne, pewnie moj wieczor panienski bedzie wygladal tak, ze spedze go z banda ciotek, albo na bezalkoholowej imprezie, bo bede w ciazy ![]() Cytat:
![]() i bedzemy sie staraly wyciagnac Cie z kompleksow, w sumie to moge pokusic sie o stwierdzenie, ze o ile roznie bywa ze zrzucaniem kilogramow na tym watku, to zrzucanie kompleksow idzie nam swietnie ![]() echh ja jestem dnem. wczoraj sie schlalam, wszystko boli, wygladam jak menel ![]()
![]() |
#529 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może zaniedługo wrzucę , bo muszę odnaleźć te zdj na kompie;D od wczoraj z 61,4 kg , jest 61kg :d maluśki spadek xd Wiem że to narazie woda no ale każdy spadek cieszy ![]() Dieta 1000kcal mi najbardziej odpowiada , jakoś już się do niej przyzywczaiłam ![]()
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta nie wytrzymałam
![]() Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki ![]() Jutro do pracy, jeszcze to do mnie nie dociera.. Może to i lepiej ![]() Z kilku wątków byłaś wywalana, bo propagowałaś głodówki. Moim zdaniem powinnaś postawić na ruch, a nie na 1000kcal. A spadek 0.4kg - to normalne.. Dlatego powinno się ważyć raz w tygodniu, a nawet w miesiącu.
#531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha Loriette inwigilacja?
![]()
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 5 posiłków + ćwiczenia, wystarczy ![]() Psyhe, a tak na pewno ![]() ![]()
![]() |
#534 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiadomo ze wraz z intensywnością treningu będe więcej jadła.
![]() |
#535 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno się uda, ja w Ciebie wierzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Spódniczka w Modżajto granatowa z zameczkami, taka przed kolana, ale pięęęęknie się układa na biodrach i jest przeurocza. no i - 30% ![]() Cytat:
Pewnie, zapraszamy! Ale podobnie jak dziewczyny - uważam, że dieta 1000kcal to już praktycznie głodówa. Będziesz słaba, nie będziesz miała energii, ćwiczenia będą Cię męczyć a nie napełniać energią... tak jak to powinno być. Będziesz gubić wodę i spalać mięśnie... a chyba nie o to chodzi? Cytat:
Wieczór był rewelacyjny, no może poza tym że przyszła panna młoda spawiowała nam się w loży, podobnie jak jakiś obcy koleś. A myślałam, że w takim klubie jakim byłyśmy takie rzeczy się nie zdarzają... no ale cóż... szczegół ![]() Idziemy dzisiaj z TŻem na jakiś fajny obiadek i do kina ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziałam te linki, wchodziłam i nie było tam żadnych filmów. Dzisiaj otworzyłam w innej przeglądarce i nagle się okazuje, że filmiki są! ![]() ![]() Obejrzałam filmik friends i jest bardzo fajny! ![]()
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
![]()
#538 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA! aaaaaa dziewczyny!!!!!!!!!! ![]() już po finale ![]() Sis dostała jakąś super zielona kartę, która upoważnia ją do startu w ćwierćfinałach ogólnopolskich ![]() w życiu bym nie pomyślała, ze przejdzie dalej! ![]() liczę na to, że jutro będą jakieś fotki dobrej jakości i chętnie się pochwalę ![]()
#540 | |
Zakorzenienie
|
aaa
Cytat:
![]() Super! Foty koniecznie ![]() Ale fajnie, jak w ogóle było, opowiadaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.