|
|
#1501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
![]() Czy mogę mieć techniczne pytanie? Drukowałaś na tej kalce nazwisko na zwykłej drukarce?
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiliśmy alkoholu za 900zł (począwszy od whisky skończywszy na rumie) kupiliśmy taki alkohol, aby pasował nam do drinków, które wybraliśmy i dzięki Bogu nasz plan się sprawdził generalnie radzę kupić swój alko i dać barmanowi wyjdzie taniej i będziecie mieli te drinki, które sami sobie wybierzecie (zostało nam tyle że spokojnie sami będziemy sobie drinkować do chrzcin
|
|
#1503 |
|
Konto usunięte
|
no u mojej sis barman był mega oblegany .mieli whysky,rum , kilka alko do robienia różnych szotów ,było tez mojito ,biały rosjanin czarny rosjanin ,i wiele innych i mało z tego zostało .
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
hejka, ja tak szybciochem
zamówiliśmy obrączki Carmi może i z moją matką wybierzesz się po kieckę, bo ja do niej siły nie mam ![]() Kocurku tulę mocno
|
|
|
|
#1505 | |||
|
Zakorzenienie
|
magic
Cytat:
ja na imię mam Weronika ![]() Cytat:
Cytat:
a reszta to mi w sumie obojętna
|
|||
|
|
|
#1506 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapowiada się obiecująco![]() Cytat:
Obserwowałam i krytykowałamCytat:
Cytat:
|
|
#1507 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wesele na którym byłaś to jakiś koszmar
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1508 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno lepsze niż z kokardkąCytat:
![]() Ps. Nena, nie wiem czy to losowe połączenie, ale jakoś mi się kojarzy to nazwisko...
|
|
|
#1509 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Ale z drugiej strony koszty będą przez to większe, tak to podzielilibyśmy na pół. Super anty-relacja . Niestety, mnie również zdarzało się być na tak kiepskich weselach. Gratki ze welon ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Siedze jak na szpilach bo Polacy grają z Braaasiiiilll!! Aaaaa... !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Nie odzywałam się do Was całe wieki. Tyle z Was jest już mężatkami... aż nie mogę uwierzyć Wszystkim naszym wątkowym Żonkom życzę samych radosnych dni w małżeństwach. Niech będą pełne miłości, szczęścia, otwartości na siebie nawzajem i szczerej przyjaźni z własnym Mężem! Wszystkie najlepszego, Kochane! A u nas też coraz bliżej, ślubujemy za jakieś 48 dni ![]() Szczerze mówiąc to trochę Wam zazdroszczę, a może raczej podziwiam, że pomimo pracy, studiów i przygotowań ślubnych wiele z Was ma jeszcze czas aktywnie udzielać się na wątku. Kiedyś wydawało mi się tak jak Chatce - że przed samym ślubem nie będę schodzić z wizażu, a teraz obie jedziemy na tym samym wózku i tak jesteśmy zapracowane, że wizyta na wątku PM2012 staje się towarem luksusowym Minęło 100 ddś, minęło 50 ddś, a ja nawet nie mam kiedyś jakiegoś porządnego zestawienia dla Was zrobić.Na szczęście w realu przygotowania mkną do przodu, więc postaram się Wam trochę streścić. Z najważniejszych rzeczy:
Do załatwienia mamy jeszcze: - dwa spotkania w poradni (mamy mieć w najbliższy piątek 2w1 )- zamówić transport - zamówić opiekunkę do bawialni dla dzieci - wydrukować winietki, menu, śpiewniki, księgę gości (tu pomoże mi świadkowa) - wymyślić podziękowania dla naszych Mam - wybrać utwory i czytania na Mszę - kupić pierdółki typu: tuby z płatkami, kokardki na wódkę, coś do dekoracji klatki itp. - rozdać zawiadomienia o ślubie - omówić wystrój kościoła z Jagodzią ![]() i wiele innych pomniejszych spraw, które będziemy załatwiać bliżej wesela. Na szczęście wszystko jest skrzętnie spisane w pliku pt. 'lista spraw do ogarnięcia przed ślubem', więc mam nadzieję, że o niczym ważnym nie zapomnimy ![]() Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i powiem jeszcze na koniec, że bardzo brakuje mi codziennego bywania na wątku Dobranoc!
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2012-06-03 o 23:26 |
|
|
|
#1512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie będę wnikała co mu się nie chciało zmieścić, ale napisz proszę czy kupiłaś ostatecznie tusze czy farbki do odbijania. I jeszcze jedno ważne pytanie: drzewko zamawiałaś gotowe czy wyprodukowałaś jakoś w własnym zakresie?
|
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, że się podzielę listą spraw (bardziej do załatwienia niż załatwionych). Podejście mamy chyba dość niestandardowe, bo też my średnio 'weselni' jesteśmy - nie przepadamy być w centrum uwagi
Ale to ukłon w stronę Rodziców TŻ. Mamy za to pełną swobodę działania, a wesele traktujemy jak trochę mniej standardową imprezę Ślub sam w sobie jest najważniejszy ![]() Ladystar data wybrana specjalnie, bo taka kulista jest i okrągła (a tak poważnie - wyszło samo z siebie, chociaż mi się podoba bardzo)Lista spraw załatwionych na 76 dni przed (już 75?) Ślub: rodzinna parafia moja, ładny średni kościółek Wesele: Klub 22 (miejsce schadzek moich Rodziców i trochę klub motocyklowy) Suknia: szyta przez Krawcową, która inspiruje się modelem Biancaneve z 2010 roku numer 907 ![]() Fryzura: moja ulubiona fryzjerka Aldona z miejscowego 'salonu urody' Makijaż: z miejsca powyżej - wszystko już zaklepane, brakuje koncepcji Bukiecik: kulka z goździków albo słoneczniki Obrączki: tytanowe (YES albo z netu zamawiane) Dekoracja Kościoła: współdzielona z dwiema innymi parami (biała tak, żeby każdej pasowało: biały kwiat przy ławkach i większa kompozycja przed ołtarzem) DJ: DJ Danio (uwielbiam jego ksywkę - mam nadzieję, że nie nawali!) Zaproszenia: wykonał TŻ (znajdę projekt podeślę) prawie rozdane Noclegi i transport: zaklepane (wpłacić zaliczkę, rozmieścić gości w pokojach)Piosenka do tańca: Lou Reed najpewniej i 'Perfect day' To Do List: Garnitur, Koszula, Mucha: zanieść do Krawca materiał, wybrać kolory... Alkohol: Wódka Sobieski, Wino Cote i jeszcze Tcherga Napoje: Dokupić Sala: obgadać menu, porozmawiać z Właścicielką (którą bardzo lubię) Winietki i rozkład stolików: szczególnie, że na piętrze znajomi, rodzina 'w dolinie' - wykonać!Tort: zamówić (ale nie chcemy mieć wjazdu tortu, na jednym będą stać nasze zdjęcia, tak jak tu: http://www.brides.com/blogs/aisle-sa...dding-cake.gif Protokół: zebrać dokumenty i spisać za trzy tygodnie marsz! Nauki: zostały jeszcze jedne, spowiedzi(e), dzień skupienia ![]() Podziękowania dla Rodziców i gości Biżu: tylko bransoletka Napisać pracę magisterską i się obronić Nie mam jeszcze dokładnego pomysłu na swoje (krótkie) włosy! Ani na makijaż. Chcę też w ramach rozluźnienia atmosfery postawić na zabawne etykiety na wódkę (widzą nam się takie w stylu VW czyli Vodka Weselna albo Serce i Rozum - pij z sercem!) I tyleż ![]() Pozdrawiam Was! Popijając 1,5 l. Wody. W ramach zdrowego nawyku
|
#1514 |
|
Zadomowienie
|
tenebrosa, witaj
|
|
#1515 |
|
Rozeznanie
|
Tylko się nie śmiejcie... zrobiłam wstępny projekt winietek
Baza to papier http://allegro.pl/papier-ozdobny-per...378159701.html, w środku kwadracik z http://allegro.pl/papier-ozdobny-per...390366328.html. Ze tego samego papieru będzie naklejony motylek, wykonany przy użyciu dziurkacza http://allegro.pl/dziurkacz-ozdobny-...392016288.html. Jak to wygląda?
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozazdrościć też będę miała prawdopodobnie w stylu hawajskim, ale moja świadkowa jest raczej mało pomyslowa i raczej nie spodziewam sie tylu różnych atrakcji
|
|
|
#1518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() może z tym jedzeniem to niby tak ekskluzywnie miało być.. ładnie i mało ![]() Cytat:
![]() ![]() też oglądałam prawo Agaty ha pięknie jej Dębski zamknął usta ![]() Cytat:
A my kolejne sprawy mamy do odhaczenia ![]() kupiliśmy: tuby, lampiony szczęścia, kieliszki do trzaskania na sali, pudełka na ciasto i zawieszki na wódkę ![]()
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh czekałam na to cały sezon, i kiedy tylko doszło do tej sceny obie z mamą wystrzeliłyśmy z wrzaskiem w górę, aż ojciec przyszedł sprawdzić co się dzieje ![]() oni tak idealnie do siebie pasują ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Ladystar - dziś mamy 33 dni - jak to mówią - "podwójne cycki"
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kilka butelek więcej mogłoby być, ale to już dokupimy w normalniej cenie
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podasz linka do lampionów? ![]() tez chce je zamówic ![]() ![]()
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() po prawie 3 tygodniowym urlopie moje przyjście do pracy do istna udręka
|
#1523 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poczatkowo chcialam tez taka robi (typowa kula nie serduszko) ale kwiatkow na to idzie multum wiec jeszcze zobacze czy dam rade![]() Cytat:
Gratuluje DDŚ, zakupow, przymiarek (Wiktusiaczku suknia zapowiada sie wspaniale!!! |
|||
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
O rany jakie te wasze zestawienia są przejrzyste,wyobrazcie sobie ze moje zestawienie na 3 miesiące przed ślubem mam w głowie ale dzięki Wam to się dziś zmieni......przychodze dziś z pracy i otwieram folder który nazywa się "NASZE WESELE" i go porządkuje bo tam wielki sajgon jest....wszystko i nic....pełno zdjęc....linków....co znajde coś w internecie to kopiuj....wklej i robi się bałagan....CZAS TO ZMIENIĆ!!!!!
A tak wogóle to szkoda ze musze isc zaraz do pracy
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o wystrój koscioła to akurat z tym nie mam problemu bo moja siostra stroi koscioły na rózne imprezy
Może to wykorzystam...![]() Jest tyle fajnych rozwiązań troche bluszczu...organzy i znowu fajne rozwiązanie
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-06-04 o 09:23 |
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A był dobry. Spędziliśmy go rodzinnie u moich rodziców i było bardzo miło po prostu ![]() Lecę dziewczyny na polowanie sukienki na wieczór panieński. Okazało się, że nie mam w szafie nic co się nadaje na tak ważną imprezę, a wieczór panieński już w sobotę 9 czerwca
|
|
|
|
#1528 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj stres przeszedl w kolejne stadium zaawansowania ![]() Cytat:
nawet folder fryzury ma trzy podfoldery: kokoloko, lekko upiete i rozpuszczone Bukiety maja foldery zaleznie od rodzaju kwiatow Uwielbiam porzadek w folderach!! Moi szefowie zawsze byli ze mnie dumni bo jak nie bylo mnie w pracy to nie bylo problemu ze znalezieniem czegokolwiek A ja jestem zalamana, ubralam wczoraj pierwszy raz buty ktore po domu byly bardzo wygodne i mialy byc moimi butami slubnymi na zmiane. Przez cale M1 dzielnie dawaly rade, ale juz w Bonarce odmowily posluszenstwa i obtarly mi cale stopy ktore jest ryzyko ze tez beda obcierac Poza tym nic nie kupilismy, nie ma nigdzie takiego smokingu jak chce TZ, jeszcze Pierre Cardin ma dla nas sprowadzic odpowiedni rozmiar. Ja juz mam swojego faworyta, ale TZ ciagle szuka czegos wow!! Ps. nie lubie poniedzialkow Ps2. za 3 dni w koncu krotki urlopik
|
|
#1530 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
witam się również prackowo ![]() Cytat:
tusze kupiłam w empik-u
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

jak wam się widzą??

19.05.2012 
Obserwowałam i krytykowałam

a ja poczty nie mam a numer jest dobry podany w ko,sciele no i zaproponowałam Jagodzie ale widze że jest totalnie anty 

Baza to papier
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
pisalam juz tutaj kiedys... ksiadz powiedzial ze nie bedziemy sie rozdrabniac i zaplacimy jak przyjdziemy ustalac przebieg mszy (czyli 1,5 tyg. przed slubem 
wiec jeszcze zobacze czy dam rade

ktore jest ryzyko ze tez beda obcierac