![]() |
#2851 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rzeczywiscie mamuski mogły poczekać jeszcze ten wątek z tym roczkiem ![]() moja młoda od 15tej zasypia.... trze oczy, ale po 5 min spokojnu ma tyle energii ze masakra.... za 30 min kąpanko i jak padnie to ... szał ciał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zadomowienie
|
a ja siedze w turbanie na głowie maluje kłaki bo odrosty mi sie porobiły strasznie...standardowo na brąz nawet nie zauważyłam, że wziełam ciemną czekoladę to będzie tż czarnule miał heheh później kąpanko moje niunia niunio w kimono a my wieczorek z tżcikiem moim kochanym
![]()
#2854 |
Zakorzenienie
|
Domi, ciągle zapominam się zapytać: Pola to skrót od Apolonia czy takie imię? Jest takie w kalendarzu, bez problemu zarejestrowałaś w urzędzie?
Planujecie dziewczyny już drugie dziecko? Od kiedy zamierzacie zacząć starania? Pytam z ciekawości, bo ja odliczałam czas aby zacząć starać się o drugie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
Moi panowie wlasnie poszli na drzemke
![]() Owieczko na basen chodze tylko z sonia, z blizniakami niestety sama nie dalabym rady. Bo tonie tylko kwestia ubrania ale tez przede Wszystkim trzymania i zajmowania sie dzieckiem w basenie- rak mi brak. No i kwestia kasy- 45 min kosztuje u nas 30 zl. Poki co chodzilysmy 2 razy w tygodniu ale przewidziana grupa poniedzialkowa jednak bedzie zamknieta- zapisalo sie kilka osob ale juz dwa razy bylysmy z sonia same z instruktorem ![]()
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to chociaż tyle. Ja jutro bd mie premie, ale co z tego jak wiaze sie to z tym ze nie pojedziemy do mojej mamy bo facet przyjezdza po silnik, popolunie mialam miec wolne, ale jakos nie moglam sobie znalesc miejsca jak Michal poszedl z tz na spacer, siedzialam z nimi. Przyszlam do domu a on rozpala grila. Boszzzz jaka jestem wsciekla. Jutro siedze caly dzien sama na tej pipidowie. Swietna Niedziela ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A moja Oliv już 2 dzień śpi 2 razy w ciągu dnia zawsze tak że 2h zabaw i szła spać a teraz np.dziś wstała o 6,40 usnęła mi dopiero po 10 na spacerze i potem po 12 na 2h obudziła się o 13,40 i nie spała do kąpieli czyli 18,40 może już się przestawiła, ale spoko mi tam nie przeszkadza. A u Was jak w dzień śpią? Noce mamy różne już sama nie wiem co zrobić by rzadko się budziła. A jak ubieracie maluchy do spania? Ja dziś założyłam bodziak z kr.rękawem + spodenki Glam bo gdzieś przeoczyłam kiedy twój tŻ przyjeżdża?
![]() |
#2858 | |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam tylko na chwilkę Kochane
![]() Baha te rajstopy to dobry pomysł ![]() Wróciliśmy z lodów ![]() Ale mi tż komplementy prawi po wczoraj ![]() ![]() Nawet usłyszłam, że ja z upływem czasu coraz bardziej mu się podobam hihi Ja to jednak mam kuźwa talent - sierota potknęłam sie o kabel i walnęłam piszczelem w fotel i mam piękne cztery paseczki czerwone.. Mało co prawda widać, ale jeszcze dowaliłam tą nogę z siniakiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Napisałam do znajomej fryzjerki, co pracuje w takim firmowym salonie, żeby mi doradziła, co mogę z herami zrobić, że coś bym zmieniła. I doradza mi karmelowe refleksy - co Wy o tym myślicie? ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Moja jak wstanie 5-6 to drzemka ok 9, potem na spacerze śpi ok 13, a potem drzemka ok17. Spać idzie po 19, po 20. Jakoś tak ![]() Mała śpi w body z długim lub w kaftaniku z długim rękawem. Wcześniej jak były mocno ciepłe noce to spokojnie z krótkim rękawem spała. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Baszka wpadaj jutro do mnie, mam wolną chatę do 14 ![]() ![]() Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-06-09 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
mam korund, mieszam go z zelem pod prysznic. Fajny delikatny peeling z tego sie robi
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Baha jutro mam exam wiec trzymaj nadal te kciuki ![]() Ja nie wyjmowalam do porodu kolczyka, zapomnialam o nim ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() w jezyku wcale nie boli przebijanie. zreszta laska, przezylas porod... nie ma drugiego takiego bolu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zadomowienie
|
mamusie...seonka, ela, pokszywka, domi (dominika) i inne z okolic rzeszów-przeworsk-jarosław może sie spotkamy??????gdzieś kiedyś??
bo wszystkim sie nam napewno nie uda niestety za duży rozrzut po Polsce mamy ![]()
#2861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Goldi no faktycznie stare pierniki z was
![]() Joa moj staruszek przyjezdza 17 go. Nie 12 jak wczesniej mowione bo... Nauczony smutnym doswiadczeniem Z ambasada w listopadzie kiedy to kupil bilet a nie dostal wizy tym razem nie kupil biletu dopoki wizy nie mial w reku. A w miedzyczasie ceny biletow skoczyly... Ponad 200 euro roznicy na bilecie no wiec przyjedzie pozniej Domo juz ladnie spi a adam nadal czyta ![]() Basiula ja guru ![]() ![]() ![]()
#2863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baha znokautowalas Tzta ![]() Kasik dobrze, ze sie nie zakrztusila ![]() dzis na wykladzie dowiedzialam sie, ze porod naturalny jest wydarzeniem najblizszym smierci ![]() ![]() wiecie, ze ja juz malo co pamietam z porodu Olka? ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ale i tak tydzien i zula bedziesz miec u siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Glam nie pitol kobito ja Cie podziwiam jak nie wiem co a ty znad morza tak???? ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- patrzcie jakie nas nieznajome kobitki podglądają ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- dziewczyny wyłazić z krzaków ![]()
![]() |
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
[QUOTE=Seona;34601623 Planujecie dziewczyny już drugie dziecko? Od kiedy zamierzacie zacząć starania? Pytam z ciekawości, bo ja odliczałam czas aby zacząć starać się o drugie ![]() Ja bym bardzo chciała, ale mój tz. powiedział ze nogdy wiecej, wiec nie wiem co będzie i chciałabym za rok, dwa zacząc starania. Cytat:
Ostatnio mam tak zajęte dni, że nie ma na nic czasu. Moi rodzice wyjechali, wiec prócz opieki nad Ninką pilnuje rocznego synka siostry w ciągu dni (młody zaziębiony i nie może iść do żłoba), wiec mam co robić GLAM podziwiam ciebie jeszcze bardziej, poza tym można by rzec, że jestem ze wszystkim sama bo tz., siosta i jej tz pracują, wiec dostałam do opieki jeszcze babcie... a babcia jak zwykle wycięła numer ![]() ale sie napisałam;/
![]() |
#2867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- I mam pomysła spotkajmy sie u eli, bo teściów szlak trafi a my połączymy przyjemne z porzytecznym sesesesesseseeeseess a jak nie to może chociaż teściowa szłu macicy dostanie hehehhe
![]() |
#2868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież zakryte masz w tym ciałko ... bedziesz w siecie ... ![]() Dobre określenie jagoda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
Już myślisz o DRUGIM ? ![]() ![]() Podziwiam. Ja nie chcę grzeszyć, ale produkcję już raczej zakończę. Tż nie spełnił moich oczekiwań w roli ojca. A może ja się za bardzo czepiam ![]() ![]() Idę po Redsa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Rozeznanie
|
Martynka już śpi
![]() ![]() Joamic ... moje dziecko to chyba z tych co potrzebuje mało snu. Wstaje średnio o 6-6:30, potem 9:30-10 drzemka 40minut (maks. godzina), potem koło 13 na spacerku śpi godzinkę i później koło 17 pół godzinki. Chodzi spać między 21 a 22, wcześniej nie da rady jej położyć. Do tego w nocy wstaje minimum 3-4 razy. Wiec jak ona egzystuje to nie wiem ![]() Co do miejsc i baraszkowania, to my też już wszystko mamy za sobą ... dosłownie ![]() ![]() Idę się kochane myć i spać, bo po ostatniej nocy padam na pyszczek. Seona ... my też już myślimy o drugim ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2012-06-09 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 45zł to strasznie drogo u Nas 1h / 10 z groszami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MOja ogólnie ma dwie drzemki ale dzisiaj jedna ![]() Co do ubierania to zależy od temp. w pokoju ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też kochana własnie pije pianke z soczkiem malinowym ![]() Cytat:
kiedyś rozmawiałam z tż na temat strojów i powiedział, że on woli mnie i tak nago ale dzisiaj mu pokazałam te body princess i zrobił taką mine, że widzę że mimo wszytsko chciałby mnie w czymś takim....cza sie zaopatrzyć i z zaskoczenia wziąść musze sie podszkolić w tańcu erotiko egzotiko jakimś hehe
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece moja droga ![]() ![]() Co do fryzurki, to pisałam Ci już, że sama takie miałam i ew Ciebie w tym widzę ![]() Mimi śpi na noc, body kr rękaw i na to cienka piżamka. W dzień body kr/dł rękaw w zależności od pogody i przykrywam go kocykem. Ale jak będą ciepłe noce to nie mam pojęcia jak go ubrać do spania, pewnie tylko body kr rękaw ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Zadomowienie
|
ja jak byłam z mikusiem na basenie to płaciłam 8 zł chyba za siebie za mikusia nic a koleżanka była z 5 letnią siostrzenicą i za nią tez nie płaciła nic....
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to korund ? 3mam i nie puszczam ![]() Ja po porodzie nawet nie probowałam go wsadzić, zapommniałam, a teraz do już pewnie dupa, dupa dupa ![]() No ale nic to, przynjmniej nie seplenie już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zadomowienie
|
ja też coraz mniej
![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A na poważnie to ja jednak Rzeszów proponuje, bo tu każda wie jak dojechać i chyba do Rzeszowa jest najlepsze połączenie od każdej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do sprawdzenia się w roli ojca, to ja byłam przerażona jak będzie z drugim bo przy pierwszym było z nim baaardzo ciężko tak teraz rewelacja!! ![]() Owieczka Ty chyba pisałaś, że TŻ nie chce się małym zajmować. Może on poprostu nie umie i nie wie jak spędzać z takim maluchem czas. Tak było z mężem mojej koleżanki. Ale jak mały urósł to ojciec przejął wszystkie obowiązki a ona teraz leży i pachnie, dosłownie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajecia sa na basenie w hotelu, w grupie 6-8 max osob, jest zysciutko i milo Moja mama chodzi na aqua aerobic 2 razy w tyg po godzinie i placi 150 zl za mc na basenie miejskim- ale jest nawet po 50 kobit i warunki takie srednie Basiula- hehe przylacz sie do mojego fanklubu na fejsie ![]() ![]() ![]() Ufffff wreszcie zebralo sie i leje porzadnie- bo chmurzylo sie od poludnia
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jeszcze my Dolny Śląsk przyjedziemy, dopieor ją zamuruje sesesese ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.