Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 17:04   #2761
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Cześć Laski
Długo nie pisałam, tęskniłyście, nie??? Bo ja tak, bardzo.
Nazeczona - gratulacje.

Ja wróciłam z pasażerką na gapę. Dostałam @ 9 czerwca.
Miło było ale się skończyło. Dziś odebrałam wyniki, które zaleciła mi zrobić moja endokrynolog i masakra. Prolaktyna ok, ale po obciążeniu wzrosła aż o 23x. Buuu...
Idę do niej 21 czerwca i pewnie przepisze mi Bromka. A po nim to różne sensacje mają dziewczyny. Zastanawiam się nad odpuszczeniem sobie. Ale z drugiej strony jak to tak zostawię, to kto wie, co będzie się działo w moim organizmie? Już sama nie wiem. Aż mi się płakać chce.
Mam swoje lata, 36 to nie aż jakaś tam tragedia, ale gdybym zaszła, to pewnie musiałabym zrobić badania prenatalne. I boję się czasami czy aby to dziecko mnie nie przerośnie? Bo fajnie mi sie robi na serduszku jak widzę kobiety w ciąży albo takie małe bobaski. To jest ok, ale dzieci rosną. Taki 7latek czy 10latek to już nie taka słodycz. Sama nie wiem. Mam 1 dziecko, więc nie mam takiego strasznego parcia na potomka. Na razie niech się toczy swoim torem, jeszcze nie muszę decydować. Ani się zabezpieczać. Ale jest mi smutno, że nie wszystko jest w porządku. ech...
Chyba nie dogonię moich marzeń.
Tęskniłyśmy, na szczęście zdawałaś nam relacje z pobytu
Jeśli nie masz parcia to możesz faktycznie odpuścić, aczykolwiek dalej nie zabezpieczając się
Myśle że warto coś brac i powoli to leczyć, ale nie pod żadną presją. Tym bardziej jeśli po lekach będzie coś nie tak

Cytat:
Napisane przez dmoc4 Pokaż wiadomość
A ja jestem po kolposkopii z pobraniem wycinka z szyjki macicy Jakieś dwa miesiące temu znów mi wyszła zła cytologia

Ale lekarka powiedziała, że nawet jeśli mi jakaś dysplazja wyjdzie, a teraz by mi się udało zaciążyć, to nic złego Bo w czasie ciąży bym to kontrolowała co miesiąc, a po porodzie by się mną zajęli, bo pewnie trzeba będzie zrobić konizację szyjki jeśli coś wyjdzie ( tfu, tfu na psa urok, mam nadzieję,że nie)

Jakoś tak nie miałam siły o tym wszystkim pisać, ale od dwóch miesięcy już się pałuję z tą szyjką znów

Dlatego ponawiam apel, róbcie Kobity raz w roku cytologię, bo to naprawdę ratuje życie Ja robię raz na pół roku z racji powtarzających się złych wyników, i dobrze jak widać, ale dopiero teraz zdecydowała moja lekarka o wycinku, bo już nie może patrzeć jak ja co jakiś czas umieram czekając na wyniki cyto. Teraz po wycinku będę wreszcie wiedziała, dlaczego mi czasem tak nieładnie wychodzi. Bo nie zawsze, czasem jest ok. I test na HPV wysokoonkogennego mi też zrobili. Także teraz dwa tygodnie stresu i czekania na wyniki Ale musi być dobrze
Jak lezałam w szpitalu to własnie co chwile ktoś przychodził na taki zabieg wycinka nawet mojej siostry przyjaciółka lezała ze mną i zleciały sie jej siostry z kolezankami a ja musiałam udawać że mi nic nie jest i tak sobie leze nie wiadomo czemu.. dodam ze znam je od dziecka i mieszkają na moim i TŻ osiedlu, wiec gdyby sie dowiedziały to masakra
Cytologie miałam zrobić przed ciążą, ale nie zdążyłam. Potem miał mi gin zrobić ale sie wszystko inaczej potoczyło. Miałam isć w tym cyklu ale podobno robi sie do 18dc a ja najwczesniej moge isc w piatek czyli moj 22 dc co o tym myslicie? Miałam robioną 2 lata temu i wyszła mi 2 gr. bo zawsze miałam rozne infekcje na dodatek musze placic bo refundowana jest dopiero od 25 lat
Nie wiem czy isc w tym cyklu czy czekac do nastepnego?

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
No lecę ale dopiero po 21 bo niestety musze siedziec w pracy;/ facet nawet z meczu rezygnuje zeby mnie zawieść do szpitala...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Szczerze troche sie dziwie, bo ja bym wszystko wymyslila w pracy i zwiała. Są rzeczy ważne i ważniejsze, trzymam kciuki że bedzie ok

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 17:21   #2762
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Tęskniłyśmy, na szczęście zdawałaś nam relacje z pobytu
Jeśli nie masz parcia to możesz faktycznie odpuścić, aczykolwiek dalej nie zabezpieczając się
Myśle że warto coś brac i powoli to leczyć, ale nie pod żadną presją. Tym bardziej jeśli po lekach będzie coś nie tak

Jak lezałam w szpitalu to własnie co chwile ktoś przychodził na taki zabieg wycinka nawet mojej siostry przyjaciółka lezała ze mną i zleciały sie jej siostry z kolezankami a ja musiałam udawać że mi nic nie jest i tak sobie leze nie wiadomo czemu.. dodam ze znam je od dziecka i mieszkają na moim i TŻ osiedlu, wiec gdyby sie dowiedziały to masakra
Cytologie miałam zrobić przed ciążą, ale nie zdążyłam. Potem miał mi gin zrobić ale sie wszystko inaczej potoczyło. Miałam isć w tym cyklu ale podobno robi sie do 18dc a ja najwczesniej moge isc w piatek czyli moj 22 dc co o tym myslicie? Miałam robioną 2 lata temu i wyszła mi 2 gr. bo zawsze miałam rozne infekcje na dodatek musze placic bo refundowana jest dopiero od 25 lat
Nie wiem czy isc w tym cyklu czy czekac do nastepnego?

Szczerze troche sie dziwie, bo ja bym wszystko wymyslila w pracy i zwiała. Są rzeczy ważne i ważniejsze, trzymam kciuki że bedzie ok

Tyle, że ja pracuje w centrum handlowym i stoisko musi być czynne a kolega co jest ze mna jest na drugim punkcie na zastępstwie a ogolnie firma jest z krakowa.....wiec nie moge sobie na nic pozwolic...ale siedze caly czas i nic nie robie by sie nie nadwyrezac
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 17:32   #2763
Luna0
Zakorzenienie

No to siedź i rozluźnij się. Ja w żadnym wypadku Cie nie oceniam, i mam nadzieje ze jeszcze dzis napiszesz nam że wszystko ok Nie bierzesz luteiny lub dupka prawda? Dlatego to moze byc brak progesteronu

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-12, 17:42   #2764
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
No to siedź i rozluźnij się. Ja w żadnym wypadku Cie nie oceniam, i mam nadzieje ze jeszcze dzis napiszesz nam że wszystko ok Nie bierzesz luteiny lub dupka prawda? Dlatego to moze byc brak progesteronu

Nie, nic nie biorę. Byłam na dwoch wsumie wizytach na jednek na becie a na drugiej z wynikami i po skierowanie na kolejne badania...ale sama z siebie zaczełam brac falvit
Stary 2012-06-12, 18:34   #2765
Luna0
Zakorzenienie

No to napewno teraz lekarz przepisze Ci progesteron w formie luteiny lub dupka i będzie wszystko ok

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-12, 18:57   #2766
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
No to napewno teraz lekarz przepisze Ci progesteron w formie luteiny lub dupka i będzie wszystko ok
No mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
Stary 2012-06-12, 19:05   #2767
Luna0
Zakorzenienie

Jak nie zapomnisz to daj znać, bo my tu wiesz, przeżywamy
lece oglądać meczyk Czechy tak wypruły na początku że w sobote nas zmiotą heh

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-12, 19:08   #2768
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Nie no kochane dam Wam znać...co ja bym bez was zrobiła
Dziekuje Lunao
Stary 2012-06-12, 19:18   #2769
Luna0
Zakorzenienie

Zapomniałam wam napisać że przyszły mi dzis testy ciążowe, zrobiłam jeden odrazu zeby zobaczyć czy HCG mi spadło no i na szczęście ( co dziwnie brzmi) jedna kreska Reszta testów bedzie musiała troche sobie poczekać w półce
I własnie kurier przyniosł mi buciki.. ah uwielbiam kupować szpilki mam chyba 40 par i nigdy mało. W polowie nie chodze, albo wogole nigdy nie byłam, dlatego dobrze ze TZ mnie tak kocha

jeszcze wczoraj mi przyszło dopełnienie do pufy takiej wiecie jakiej i juz nie jest taka zflaczała tylko znów prze wygodna.. myslalam zeby dopelnic bo jak bede w ciazy to mi sie bardzo sprzyda kiedyś.

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-12, 19:20   #2770
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Cześć Laski
Długo nie pisałam, tęskniłyście, nie??? Bo ja tak, bardzo.
Nazeczona - gratulacje.

Ja wróciłam z pasażerką na gapę. Dostałam @ 9 czerwca.
Miło było ale się skończyło. Dziś odebrałam wyniki, które zaleciła mi zrobić moja endokrynolog i masakra. Prolaktyna ok, ale po obciążeniu wzrosła aż o 23x. Buuu...
Idę do niej 21 czerwca i pewnie przepisze mi Bromka. A po nim to różne sensacje mają dziewczyny. Zastanawiam się nad odpuszczeniem sobie. Ale z drugiej strony jak to tak zostawię, to kto wie, co będzie się działo w moim organizmie? Już sama nie wiem. Aż mi się płakać chce.
Mam swoje lata, 36 to nie aż jakaś tam tragedia, ale gdybym zaszła, to pewnie musiałabym zrobić badania prenatalne. I boję się czasami czy aby to dziecko mnie nie przerośnie? Bo fajnie mi sie robi na serduszku jak widzę kobiety w ciąży albo takie małe bobaski. To jest ok, ale dzieci rosną. Taki 7latek czy 10latek to już nie taka słodycz. Sama nie wiem. Mam 1 dziecko, więc nie mam takiego strasznego parcia na potomka. Na razie niech się toczy swoim torem, jeszcze nie muszę decydować. Ani się zabezpieczać. Ale jest mi smutno, że nie wszystko jest w porządku. ech...
Chyba nie dogonię moich marzeń.
Kochana tęskniłyśmy! Ja właśnie jak najszybciej muszę się wybrać do endo, mam nadzieję, że dzieki lekom moje tsh się zbija bo jak nie

Dzisiaj się najeździłam rowerkiem po pracy, kilka spraw do załatwienia na mieście miałam - ile luuudu Czechów ile TŻ mi obiadek ugotował, ukochaną rybkę i nawet wycisnął świeży sok z pomarańczy i koktajl z truskawek, aż spytałam czy dalej będzie tak się troszczył i taki miły był nawet po 9 mc jak już nie będę w ciąży sesese
Stary 2012-06-12, 19:35   #2771
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

jest gorzej...teraz krew leci;/ ;(
Stary 2012-06-12, 19:45   #2772
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
jest gorzej...teraz krew leci;/ ;(
Kasiu tylko nie panikuj wiem że mi łatwo pisać ale nie stresuj się kochana a nie możesz wyjść jakoś wcześniej z pracy nic nie da się zrobić. Jedź jak najszybciej do tego szpitala ja trzymam mocno kciuki za Ciebie
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 19:56   #2773
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Kasiu tylko nie panikuj wiem że mi łatwo pisać ale nie stresuj się kochana a nie możesz wyjść jakoś wcześniej z pracy nic nie da się zrobić. Jedź jak najszybciej do tego szpitala ja trzymam mocno kciuki za Ciebie

No właśnie nie moge......bo inaczej jest kara 6tys zł i to ja bede musiala zaplacic;/ jeszcze jakies 50 min i juz wyjde teraz siedze i nie wstaje i nic nie robie by nie pogorszyc sytuacji.....boje sie jak diabli cry:: cry::
Stary 2012-06-12, 23:36   #2774
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie nie moge......bo inaczej jest kara 6tys zł i to ja bede musiala zaplacic;/ jeszcze jakies 50 min i juz wyjde teraz siedze i nie wstaje i nic nie robie by nie pogorszyc sytuacji.....boje sie jak diabli cry:: cry::
Boże, Kasiu, mam nadzieję, że będzie ok. Błagam...

Tak bardzo nie lubię czytać, że któraś z Was traci fasolkę. Tfu, tfu...
Na prawdę mnie to boli jakbym to ja była.

Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 00:12   #2775
magdaammm
Raczkowanie

hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze?chwilke mnie nie bylo, ale chyba moge do was wrocic, co? nadrabialam pare stron prawie godzine: rozpisalyscie sie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
u mnie @ rozkręciła sie na dobre ale nie jest taka jak przed ciąża. Boli ZNACZNIE mniej, wcześniej to po ścianach chodziłam, krew ma żywy kolor a nie wątróbkowy i nie lecą skrzepy. Myśle, że za wcześniejsze przechodzenie @ odpowiedzialne było przerosniete endometrium a teraz po łyżeczkowaniu wróciło to do normy. Ogólnie nie jest źle. Zastanawia mnie tylko jak długi będzie ten cylk, bo połówek w pl do piątku i gdyby cylk był taki jak przed ciąża (tj krótki i początek dni plodńych zaraz po @) to załapalibysmy sie jeszcze na piątkowe starania, z których mogłoby coś być...
ja tez dostalam @ wreszcie, po ponad 6 tygodniach czekania.. i w sumie trwala niecale 3 dni i bylo jej malo malo najczesciej pierwszego dnia @ umieraalam z bolu, a teraz nic, zobaczymy jak bedzie pozniej w sumie tej @ nawet nie odczulam
Widze,ze zdeterminowanie do dzialania jest i to wielkie;d zazdroszcze determinacji TZta!

ciekawe co tam z kasiaczek89 .. oby wszystko bylo dobzi.. jak tylko bedziesz to pisz!

Edytowane przez magdaammm
Czas edycji: 2012-06-13 o 00:18
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 07:18   #2776
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze?chwilke mnie nie bylo, ale chyba moge do was wrocic, co? nadrabialam pare stron prawie godzine: rozpisalyscie sie

ja tez dostalam @ wreszcie, po ponad 6 tygodniach czekania.. i w sumie trwala niecale 3 dni i bylo jej malo malo najczesciej pierwszego dnia @ umieraalam z bolu, a teraz nic, zobaczymy jak bedzie pozniej w sumie tej @ nawet nie odczulam
Widze,ze zdeterminowanie do dzialania jest i to wielkie;d zazdroszcze determinacji TZta!

ciekawe co tam z kasiaczek89 .. oby wszystko bylo dobzi.. jak tylko bedziesz to pisz!
Hej no pewnie że pamiętamy i jak zawsze możesz wracać do nas o każdej porze dnia i nocy
Ciekawe jak tam z naszą Kasią mam nadzieję że się odezwie szybko do nas i napisze co i jak.
A jak wrażenia po meczu my z Tż oglądaliśmy z wielkim zainteresowaniem i byliśmy w szoku że tak dobrze grają
Stary 2012-06-13, 07:47   #2777
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry alem chora ja Cie kręce pół nocy nie przespałam
Kurcze ciekawe co z tą Kasią.. miała się odezwać wczoraj, pewnie ją zostawili na obserwacje

Co do meczu.. no dobry mecz, emocje niesamowite a ile przekleństw
Oglądaliśmy z moją mamą komentujący mówią "ciekawe jak ludzie przed telewizorami" a moja mama "klne k**wa m*ć a coo!!!" hah zaraz moja mama mowi "k**wa m*ć" a pokazują piłkarza w zwolnionym tempie jak mowi dokładnie to samo śmiechu było
Ogólnie mój TŻ obrazony bo 1:1 to zaden wynik. Ja tez ani sie ciesze ani smuce. Taka prawda że pierwsza połowe ruski robiły nas jak chciały.. a nasi biegali byle gdzie, wogole nie mogli piłki utrzymać. W drugiej połowie ruski sie zmeczyly a nasi sie spieli i w koncu grali jak drużyna
Efekt 1:1 Gdyby nie spalony wygralibyśmy.. To nie tylko był mecz, tak naprawde gdybysmy przegrali to byłaby porażka i wstyd dla kraju bo nie chodziło tylko o piłke nożną ale tez o podłoże moralne. Jeszcze sku**ny maszerowali sobie jak u siebie niosąc czerwone flagi z swastykami popierające mordowanie polaków nie dziwne że dostali po łbie, ale jak zawsze to Polske obsmarują gdzie Rosja by pozwoliła żeby polacy sobie tak szli u nich przez miasto manifestując wybicie rosjan tylko u nas dupolizy wstretne na to pozwoliły
taka moja skromna opinia

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość

No w koncu magdam dobrze że już dostaaś @ masz swiety spokoj.. a ja tylko czekam i czekam i jeszcze troche czekania przede mną w ten piątek będzie 3 tydz od zabiegu to pewnie jeszcze z 2 sobie poczekam

Aniołek 25.05.2012

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-06-13 o 07:49
Stary 2012-06-13, 08:15   #2778
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Hej dziewczynki. Ja wczoraj pozno wrocilam i od razu padlam z tego stresu. Ogolnie pan powiedzialo, ze jest dobrze ale mam nadrzerke i mala torbiel na prawym jajniku. ale kosmowka dobrze, krwiakow nie ma...Nie bylam jeszcze na usg wiec pan mi pokazał zarodek i......bijace serduszko az sie ja glupia poplakalam...zarodek ma 7mm. serduszko bije miarowo dobrze wiec z maluszkiem jak najlepiej...mam sie oszczedzac i przepisał mi duphaston 3x1tabletce.kochane dziękuje Wam za pomoc i te kciuki które pomogły...ale musze w ciagu tygodnia dotrzec do mojej Pani doktor.
Kochane co ja bym bez was zrobila
Stary 2012-06-13, 08:22   #2779
Luna0
Zakorzenienie

Kasiu ale mi ulzyło fajnie ze maluszek cały i zdrowy. Powiedz mi Ty nie idziesz na L4? Bo te krwawienia moga się powtórzyć a siedzenia do 21 w pracy napewno fasolce nie służą Najwazniejsze ze wszystko ok i tak jak mowilam poprostu teraz bedziesz zazywac progesteron

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-13, 08:23   #2780
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki. Ja wczoraj pozno wrocilam i od razu padlam z tego stresu. Ogolnie pan powiedzialo, ze jest dobrze ale mam nadrzerke i mala torbiel na prawym jajniku. ale kosmowka dobrze, krwiakow nie ma...Nie bylam jeszcze na usg wiec pan mi pokazał zarodek i......bijace serduszko az sie ja glupia poplakalam...zarodek ma 7mm. serduszko bije miarowo dobrze wiec z maluszkiem jak najlepiej...mam sie oszczedzac i przepisał mi duphaston 3x1tabletce.kochane dziękuje Wam za pomoc i te kciuki które pomogły...ale musze w ciagu tygodnia dotrzec do mojej Pani doktor.
Kasiu to dobrze że wszytsko ok z dzidzią a Ty się oszczędzaj kochana a najlepiej to idz na zwolnienie i siedz w domku a nie zdrowie Twoje i fasolki najważniejsze
Stary 2012-06-13, 08:29   #2781
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

wiem kochane moje...dlatego ide do lekarza i biore L4 bo maluszek najwazniejszy....ale kurde tak sie balam ze jak dojechalam na pogotowie to juz plakałam....
Stary 2012-06-13, 08:57   #2782
fasolka124578
Rozeznanie

Kasiaczek jak dobrze, że z maluszkiem wszystko dobrze. Idź na zwolnienie, w domu to zawsze inaczej, poleżysz sobie posiedzisz kiedy chcesz, a w pracy jak to w pracy. Spiętym trzeba byc, jeszcze jak masz do czynienia z klientami to już w ogóle. Sama mam taką pracę, i czasami jak już widzę że wchodzi następny klient najchętniej zamknęłoby się drzwi. Szef mój wie o mojej ciąży, a dzisiaj co chwilke mnie woła, żebym mu coś podliczyła, a ja tak siadam wstaję, siadam wstaję. Co za chłop. Nie chce mu tak zwracać uwagi, ale w końcu będę musiała.
I wiecie co dziewczynki jak z maluszkiem będzie wszystko dobrze na następnej wizycie, a oby tak było to powiem lekarzowi, że chce L4. Po co pracować jak i tak umowa mi się rozwiązuje.
Jaka u Was pogoda? Bo u mnie pada i chłodnawo
fasolka124578 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:04   #2783
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cześć dziewczynki,
Cytat:
Jak super, że wszystko dobrze się skończyło, strasznie się martwiłyśmy. No i cudownie, że serduszko widziałaś

U mnie pogoda do dupki, pada, szaro, buro, aż mi się zwlec z łóżka nie chciało u mnie w pracy nie wiedzą, że jestem w ciąży ale za dwa tygodnie ide na urlop związany ze ślubem i podróżą poślubną to jak wrócę mam zamiar powiedzieć
Stary 2012-06-13, 09:49   #2784
Luna0
Zakorzenienie

U mnie od rana słońce, ale właśnie sie pogoda psuje
A ja taka chora, ledwo żyje i zaraz do szkoły

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-13, 09:54   #2785
Dzastin08
Wtajemniczenie

kasiaczek89 Uff... ulga, dobrze że wszystko jest ok...

Ja wczoraj skończyłam pracę 0 20 i chcieliśmy z Tż iść na strefę.. a tu zonk, strefa już od 2h zamknięta... więc meczyk oglądaliśmy w domu z moimi rodzicami...
Mi wynik 1:1 nie odpowiada... , grali dobrze, lepiej niż z Grekami więc myślałam,że wynik będzie lepszy.. w sobotę z Czechami tylko zwycięstwo

A co do pogody to u mnie ciepło tylko niebo takie raz mleczne, raz niebieskie... ale słoneczko świeci
W weekend podobno ma być ładnie i cieplutko

IsiaG- tęskniłyśmy! Ostatnio właśnie o Tobie myślałam,zastanawiając się czy @ do Ciebie przyszła... no i widzę,że przyszła... :/

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-06-13 o 10:21
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:07   #2786
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

witam !!

widzę, że wy ranne ptaszki, o matko, a ja dopiero wstałam.
ale mieliśmy pracowitą noc, nogi w górze były, także może coś się wykluję

mecz też oglądałam i podobnie jak Dzastin08 jestem trochę rozczarowana wynikiem.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:07   #2787
Luna0
Zakorzenienie

Przyszła mi własnie płyta "DVD TANIEC BRZUCHA - ZRZUĆ 2 KG W CIĄGU 7 DNI" to taki połączony taniec brzucha z ćwiczeniami. Mam zamiar dużo ćwiczyć jak tylko skończy się sejsa czyli za tydzień
a dzis sie tak stresowalam ze całą noc praktycznie nie spałam

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-13, 10:11   #2788
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

i dziewczyny mam pytanie, czy paracetamol albo nurofen można brać w ciąży?

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:17   #2789
Luna0
Zakorzenienie

Chyba nie ale nie jestem pewna. Na pewno można apap

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-13, 10:26   #2790
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Przyszła mi własnie płyta "DVD TANIEC BRZUCHA - ZRZUĆ 2 KG W CIĄGU 7 DNI" to taki połączony taniec brzucha z ćwiczeniami. Mam zamiar dużo ćwiczyć jak tylko skończy się sejsa czyli za tydzień
a dzis sie tak stresowalam ze całą noc praktycznie nie spałam

Czym się tak stresowałaś?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
witam !!

widzę, że wy ranne ptaszki, o matko, a ja dopiero wstałam.
ale mieliśmy pracowitą noc, nogi w górze były, także może coś się wykluję

mecz też oglądałam i podobnie jak Dzastin08 jestem trochę rozczarowana wynikiem.
No to 3mamy kciuki za owocne staranki

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości