|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
basketa
za relację! Siostrzenica ma skuteczność 100% w odganianiu chmur
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Boję się życia.Obrony, szukania stałej pracy, kupna mieszkania. Wszystko mi się zwaliło na głowę. Niech mnie ktoś wsadzi do samolotu i wyśle na wakacje
|
#3364 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie denerwuj się bo złość urodzie szkodzi i nie ma co się na kolejną zmarszczkę narażać ![]() Cytat:
|
|
|
#3365 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba ją założę, zawsze to jedna gonitwa po galeriach mniej. Póki co mam przesyt, bo zaliczyłam już kilka wypadów z Mamą po jej kreację, a sam też zanim kupiłam tą kieckę, to zmierzyłam mnóstwo sukienek, chyba ze 20 w jednym sklepie :PCytat:
Dzięki, ja też Choć jeszcze tyle do ogarnięcia i jakoś w ogóle dociera do mnie, że to już za chwilę mój ślub. Nie wiem dlaczego, ale czuję się jakbym organizowała imprezę dla kogoś innego, a nie własne wesele A co najlepsze suknię zobacze dopiero 8-10 dni przed ślubem, wtedy mam tak naprawdę pierwszą i ostatnią przymiarkę. Teraz jak byłam to tylko babki zdjęły miarę i miały dopiero robić wykrój. dziękujemy za piękną relację ![]() Cytat:
(i sprzątania go później :P). A z pracą na pewno znajdziesz coś fajnego, ważne, żeby wiedzieć, czego się chce. A ja zrobiłam właśnie zawiadomienia, musimy wręczyć kilku osobom. Generalnie są bardzo podobne do naszych zaproszeń, tylko w wersji mini. Wydrukowałam też nazwiska na winietki, teraz trzeba je powycinać i poskładać, ale to już może wspólnie ze świadkową zrobię.
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że jakoś nam się to ułoży. ![]() Perfekcyjnie wyglądają
|
|
#3367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Baskaeta piękna rellacja ![]() Zamawiam Twoją siostrzenicę do siebie w razie W
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dramatyzować - wszystko powoli się ułoży a potem to tylko będzie się wspominać, że się człowiek takimi rzeczami jak egzamin czy obrona przejmował.
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
super relacja
pogoda faktycznie niepewna była w sobotę (u mnie np cały dzień lało) więc mieliście szczęście ze siostrzenica chmury odgoniła Ewuszko, wiedziałam ze obrączka się znajdzie ![]() Co do świadków to ja sobie nie wyobrażam mieć za świadkową kogoś z kim się nie dogaduję ja miałam siostrę i spisała się świetnie a za rok niecały je będę jej świadkową i niedługo zaczynamy poszukiwanie sukni ![]() Plener w piątek jest już pewny na 99% (prognozy są dobre) Oby jeszcze mi wizażystka potwierdziła że da redę mnie uczesać i umalować bo sama sobie nie wyobrażam tego robić, zwłaszcza z czesaniem Zastanawiam się też kogo zatrudnić żeby mnie w kieckę ubrał, przydałaby się siostra lub mama, bo przecież mąż sobie nie poradzi
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc szczerze wątpię ze damy rade w dwójkę ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- albo TŻ dla Ciebie ![]() u nas po powrocie z podróży poślubnej jak na razie statystyki wygalają 3:1 dla TŻa jeśli chodzi o gotowanie obiadów + jeden obiad u moich rodziców Cytat:
|
||
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
ależ ja mam szczęście dorwałam kiecke na wesele ale jest za szeroka w górnej części a krawcowa jedna na urlopie druga nie ma czasu
|
#3374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem w ogóle skąd pomysł, że ja szukam jakiegokolwiek poparcia w sprawie diademu. Napisałam tylko, że mam problem ze zdecydowaniem, który wybieram, a nagle zaczęto mnie przekonywać do tego, że diadem to kicz, wstyd i wiocha ![]() Przyjmuję do wiadomości wasze opinie i szanuję je, ale się z nimi nie zgadzam i jeśli w ogóle zrezygnuję z diademu, to tylko dlatego, że sama uznam, że mi nie pasuje. Na dzień dzisiejszy uważam, że jest o.k.
|
|
#3375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana - obrona bedzie na 5,0 Ja uwielbiam gdy duzo sie dzieje w moim zyciu, jak wpadalam w monotonie to mam depresje, a nastepnie zaczynam odwracac zycie do gory nogami, zmieniam prace, zmieniam mieszkanie wiec dla mnie budowa domu, prowadzenie firmy i bycie zona to bedzie najwspanialszy okres, jeszcze chetnie bym do tego dzidziunia przyjela Choc czasem brakuje mi sil, ale jak uswiadamiam sobie co by bylo gdybym nie miala zajecia to juz wole jak jest ich za duzo Cytat:
a taki maz to prawdziwy skarb
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tutaj to już bym się poważnie zastanowiła nad zmianą świadkowej. Bo u mnie to co opisywałam, to są akcje siostry mojej świadkowej, bo one sa one moimi siostrami. Z samą świadkową w sumie nie ma kłopotu, poza tym że strasznie ciężko mi ją dorwać na gg, żebyśmy na spokojnie pogadały. Ale gadałam dzisiaj z jedną koleżanką i powiedziała, że w razie W to ona jest chętn do pomocy. Relacje Baskaeta doczytam jak wrócę z fitnesu dzisiaj zumba i rowerki![]() Przyszedł mi projekt zaproszeń, wprowadziłam w liście gości jedną zmianę, bo znowuż mama TŻ zapomniała o dziecku jednej pary... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- a w ogóle to zaglądałam dzisiaj do sukienki i albo mi na oczy się rzuca albo przyżółkła
|
|
#3377 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka lachoniki
Aaaaa, 6 minuta meczu i Pepiczki prowadzą 2:0 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja swoją świadkową wybrałam w sumie tak, żeby była. Ale lepszego wyboru nie mogłam dokonać. Co najlepsze nie jest to ani siostra, ani kuzynka. To koleżanka, z którą znam się od ... roku. Pracowałam z jej już mężem i w zeszłym roku byliśmy u nich na weselu i od tamtej pory jakoś się tak razem trzymamy. Laska jest nieprzeciętna Cytat:
kochana. Wracaj do nasz szybko. Powodzenia z magisterką. Udanych działań z mieszkankiem, no i ciesz się TŻem ile wlezie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żeby Ci się wszystko poukładało odpowiednio i żeby już niedługo fasolka się u Ciebie zadomowiła ![]() Cytat:
Odpoczynek się należy ![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#3378 | |||||||
|
Konto usunięte
|
iceflower witaj
Cytat:
za zestawienieCytat:
piękna relacjaCytat:
albo wam źle życzy albo jest zazdrosnaCytat:
Cytat:
i u nas nie było jakieś mega dużej zmiany poza jego porozrzucanymi skarpetami ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- super Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() byłam w zeszłym roku na ślubie i pmka miała i welon i diadem i wyglądała za☠☠☠iście |
|||||||
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
ale czechy napierniczaja ;D
na mecz polski idziemy z tz do mojej kolezanki i jej meza ;D zrobilam sobie specjalna koszulke kibica ;D hahaha ;D
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3381 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3382 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jasne, ale moja i tak jest najlepsza. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34664526]ładnie grają
ciekawe z jakim wynikiem zakończą [/QUOTE]pewnie grecy w 2 polowie dobija cos juz by byl ale spalony ![]() ja ta czekam na polaczkow
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu Ty jesteś PMka wizażowa i pewnie dobierzesz taki diadem, że nam wszystkim pójdzie w pięty (i nie że kicz i wiocha, tylko że CZASEM co za dużo to niezdrowo )A serio, to najważniejsze żeby Tobie się podobało Ja miałam znienawidzone bolerko
|
|
|
#3385 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
ksiądz nie wpuściłby mnie do kościoła z gołymi ramionami a no i kotyliony też będę miała
|
||
|
|
|
#3386 | ||
|
Zadomowienie
|
Nie odważą się, bo im kuku grozi ![]() Cytat:
![]() No i obyśmy wszystkie i zawsze o swoich mężach tak mówiły! za załatwione sprawy, już się nie mogę doczekać zdjęć welonu a kiecka jak najbardziej się nadajei jeszcze jedne za zawiadomienia i winietkiCytat:
A co do rzęs -zazdraszczaaaaam i oczywiście ciesze się, że jesteś tak naturalnie piękna, czekam już na zdjęcia z dnia ślubu eeeee....a nie można jej gdzieś zamknąć i nie wypuszczać? Zdecydowanie odradzam tę panią jako świadkową, jako koleżankę też ![]() ![]() klask i: Swietna relacja, w Twojej siostrzenicy się zakochałam![]() kuku Twoje słowa świadczą o tym, że poważnie podchodzisz do życia i nie chcesz go przeżyć byle jak żeby Ci się wszystko poukładałoCoś chyba jeszcze miałam napisać, spróbuję bardziej na bieżąco..
|
|
|
#3387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na Ciebie![]() Cytat:
bardziej sie tego nie moge doczekac niż ślubu zarcik taki ale foty chce zobaczyc![]() dobrze, ze powiedzialas o tej zielonej karcie, my bdziemy jechac na norweskich tablicach i nie wiem czy mamy na to OC.. trzeba sie dowiedziec ![]() ciesze sie ze wszystko sie udalo![]() Cytat:
ja sie przestraszylam jak to przeczytalam:P Cytat:
hehe, ale fakt samemu trzeba zrobic jedzonko, ale jak sie robi to wszystko razem to jest sama przyjemnosc ja na poczatku wisialam na telefonie do mamy zeby mi mowila jak mam zrobic jakaą zupe czy cokolwiek teraz sie z tego smiejemy ale ja naprawde na poczatku nic nie umialam, bo jak mieszkalam z Rodzicami to obiad zawsze byl na stole jak przychodzilam ze szkoly
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-06-12 o 19:05 |
||||
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis wysłałam zaproszenia do Wielkiej Brytani i do Austrii
Mam nadzieje że wszystkie dojdą
|
#3389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też dziś wysyłałam zaproszenia zagranicę i modlę się żeby się tam rozczytali... nie żebym tak brzydko pisała, ale kupowałam koperty na poczcie i od razu wypisywałam. Z tym, że na kolanach miałam 10miesięczną siostrzenicę, która nie potrafi usiedzieć spokojnie
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny!
Nie mam na nic czasu ratuuuuuunku! Dzis zawiezlismy wszystko na sale dzisiaj sprzatanie domu i od nocy gosci mamy! 1 taniec ulozony przecwiczony na sali beda niezle jaja dzis bylam na paznokciach pol dnia, na wieczor na mecz a jutro pakowanie na podroz poslubna (wylot w sobote) radze robic wszystko z wyprzedzeniem! Zdecydowanie... wczoraj do 2 w nocy pakowalismy prezenty dla rodzciow dziadkow jeszcze nie mamy kompletu dla siadkow. Do tego wymyslilismy nagrody za zabawy i rekwizyty wiec wszystko to robilismy i wczoraj i w niedziele np. szylam spodniczki z firanek(zabawa taniec z gwiazdami) i "rekawiczki" dla koni (zabawa kareta) nic sie nie stresuje bo nie mam czasu!!! Widze ze Kicia o mnie pisala, dziekuje za pamiec niestety nie mam czasu nadrabiac! 3majcie kciuki zebym sie wyrobila ze wszystkim |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

za relację! Siostrzenica ma skuteczność 100% w odganianiu chmur

RELACJA
Mam nadzieję, że jakoś nam się to ułoży.

ja miałam siostrę i spisała się świetnie
bo sama sobie nie wyobrażam tego robić, zwłaszcza z czesaniem 

(co jest u mnie niewybaczalne)

kochana. Wracaj do nasz szybko. Powodzenia z magisterką. Udanych działań z mieszkankiem, no i ciesz się TŻem ile wlezie