Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VIII.2011 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. 5 11,11%
Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy 0 0%
Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. 2 4,44%
Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy 1 2,22%
Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje 0 0%
Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone 2 4,44%
Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. 3 6,67%
Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę 1 2,22%
Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. 0 0%
Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! 3 6,67%
Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! 4 8,89%
Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! 3 6,67%
Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. 1 2,22%
Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. 10 22,22%
Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? 6 13,33%
Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie 0 0%
Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! 0 0%
Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam 0 0%
chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło 0 0%
pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek 3 6,67%
papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda 0 0%
chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już 1 2,22%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 21:17   #3061
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
może i "normalne"bo wszyscy się przyzwyczaili, ale niezgodne z prawem....
cóż.. co zrobić..

i jak po kościółku? my tez miałyśmy iść ale w końcu zostaliśmy bo tż nie miał czasu a samej z Julą mi się nie chciało jechać, ale dostała od mojego brata cukierka - jest ministrantem -- cukierka kruchą krówkę i zjadła pół z ogromnym smakiem
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Beata kasza nie podeszła jej z sokiem malinowym. Chociaż pierwsze 3 dni jadła, potem zastrajkowała, dlatego nie podejrzewałam że o smak chodzi, dopiero dzisiaj zmieniłam smak i zjadła.
pewnie się jej znudziło
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

Beti mama napewno nie przyjedzie nawet na chwilę, znając ją. Ona nie potrafi sprzeciwić się ojcu. Żyje cały czas pod jego dyktando. Przykre, ale prawdziwe...

ale z tym stwierdzeniem dot. tż-ta mnie rozwaliłaś
taki macho z wyglądu a ty go podejrzewasz o takie coś
bądź wyrozumiała dla chłopa - wypocznie to nadrobicie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Patik ja robię gęste zupy.
Ja mam podobne zdanie co do zabawek jak Beata. Kupuje głównie używki. To plastik więc umyje. A i wolę kupić dwie używane niz jedną nowa.
dokładnie

Cytat:
Nie chwaliłam sie, że kupiłam wcz w ciuchu zajefajny sorter. Żółw na kółkach na sznureczku ba nawet gra, wrzuca się kulki, nie ma śladów zużycia. Za 6,50. Jak mi się potem zechce to zrobie fotki. Ogólnie dużo super zabawek było, książeczek, ludzie się rzucili.

Lubi ktoś wątróbkę? Bo zrobiłam duszoną w warzywach. Osobiście nie znoszę, ale od pół roku leżakuje w zamrażarce i zajmuje miejsce, musiałam utylizację wykonać
brawo za zakup

ja lubie wątróbkę ale tylko drobiową
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Marinko no nie ..... mi po 7 godzinach pracy się nie chce a twojemu po calym dniu się wcale nie dziwie że śpi ..... hehehhee .... rozwaliłaś mnie tym stwierdzeniem

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
Marinko cały dzień o Was myśle, strasznie wzruszający dzień dziś mamwszystko sie przypomina, ach. No i pamietam jakie Wasze poczatki były trudne...ile łez, nieprzespanych nocy-strasznie dzielna z Ciebie mama-dla Ciebie też mnóstwo całusów za cały rok
Isiaok -
a Ty byłaś z nami od początku odchowalini ? bo nie pamiętam już, wybacz. Czy wtedy jeszcze tylko podczytywałas?

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość

Hej Laski,
u mnie dzisiaj zamotany dzień. Filip bardzo marudny. Ale uwaga...zrobił dzisiaj SAM 3 kroki !!! Puścił wersalkę i poszedł do pudełka z zabawkami
dla Filipka
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Gęste robie. Takie że z łyżki nie spada,
u nas takie gęste nie przejdą, Julka woli rzadsze zupki i obiadki, kaszki tez rzadsze robie bo jak ma geste to ją pociąga zaraz

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:17   #3062
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Mam, mam, mam!
Mąż zrobił mi niespodziankę i już dziś przywiózł fordzika Już jest nasz I jeszcze przed kąpielą wybraliśmy się na rodzinną przejażdżkę. Trochę strasznie, bo to diesel, a ja dotąd tylko benzynowymi jeździłam i czuć różnicę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02523.jpg (109,6 KB, 68 załadowań)
Stary 2012-06-14, 21:22   #3063
iustyna1
Wtajemniczenie

Aaaa i u nas dzisiaj oficjalnie mogę napisać, że Zuza CHODZI! Wcześniej to były pojedyncze kroczki a dzisiaj wieczorem się rozchodziła. Sama z podłogi wstaje i idzie. Szoook

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Brumku ale super niespodzianka!!! Fajne autko
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:27   #3064
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
1. Nie mam odwagi... Przynajmniej w tej chwili...
2. Masz rację, że to nie ich decyzja (jak tysiące innych, które chcieliby jednak podejmować). Chciałam o to zapytać przy świadkach, że jednak będzie mniejszym egoistą.
Mówi się, że "jak wejdziesz między wrony, to kracz jak one". A ja nie umiem i nie chcę...

Ja tam się cieszę, że nie jesteś taką wroną, jak oni

A powiedz jeszcze, czemu mąż nie chce Cie puścić samej? Boi się o Was, czy po prostu taki zaborczy jest

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Krzesełko z Ikea ma pasy prawda?

Jestem zdecydowana
Ma taki jeden cienki paseczek do zapięcia w pasie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
a u nas sytuacja w domu nie tega, może później w k napiszę.
O, to mnie zmartwiłaś

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
1. A ja już wróciłam z Rze. Egz zdany, dzięx za kciuki.
Tak więc za tydzień obrona i licencjat mam za sobą. Dalej trzeba wybrać jakiś dalszy cel do osiągnięcia, czyli mgr.

2. Mama chyba nie przyjedzie, bo ojciec b. pije i nie da się jej ruszyć z domu...super.
Więc ode mnie nie będzie nikogo, tylko rodzina M.- mama, tata, brat z żoną i dzieckiem, chrzestna z mężem i dzieckiem.
1. Brawo
2. Ech... Co za życie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
O!A o mnie zapomniałaś, jak Ci kiedyś pisałam o śliniakach Ale to nic Brumciu, naprawdę
Oliweczko, jak strasznie, strasznie mi głupio Na śmierć zapomniałam Naprawdę najchętniej bym się schowała teraz pod stół ze wstydu Następnym razem, obiecuję!!!

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
U Nas małe zawirowania. Dalej chorzy, dodatkowo szukamy innego mieszkania do wynajęcia także niebawem czeka Nas przeprowadzka tzn. za 2 m-ce, bo taki mamy okres wypowiedzenia
O masz, zawsze jakieś przeszkody, żeby się człowiek nie nudził w życiu za bardzo
Macie jakiś pomysł?

Cytat:
Sara zjadła moją zupę. Tylko zrobiłam jej taki gęsty kit jak ze słoika. Hm..wasze zupy też takie gęste?
No i git
Ja gotuję gęste, nawet bardzo. Tymek rzadkich nie lubi

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Co do auta Brumkuodkad mamy naszego forda focusa c-maxa uwazam, ze Ford to moja marka. Choc wczesniej mialam tez focusa zwyklego i tez go kochalam.
Moja też

Cytat:
Marinko cały dzień o Was myśle, strasznie wzruszający dzień dziś mamwszystko sie przypomina, ach. No i pamietam jakie Wasze poczatki były trudne...ile łez, nieprzespanych nocy-strasznie dzielna z Ciebie mama-dla Ciebie też mnóstwo całusów za cały rok
Śmiesznie, że taka z nami zżyta byłaś mimo że my Cie nie znałyśmy Strasznie długo kazałaś na siebie czekać

Cytat:
Brumek Dla Tymka za "oko" Pokazuje Ewci cały dzien oko i nos ale bardzo ja to smieszy zamiast bawic
No i oby autko sie dobrze sprawowałopewnie w weekend jedziecie sami z Tymkiem na działke
Dziękujemy
Auto już jest W ten weekend chyba nie pojedziemy, ale za tydzień pojadę chyba na 2 albo 3 dni. Bo mąż wyjeżdża, to sobie skorzystam z okazji

Cytat:
u mnie dzisiaj zamotany dzień. Filip bardzo marudny. Ale uwaga...zrobił dzisiaj SAM 3 kroki !!! Puścił wersalkę i poszedł do pudełka z zabawkami

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Jutro o 17.00 Zuza ma chrzciny, trzymajcie kciuki . W sobotę na 15.00 impreza. Ciężkie 2 dni przed nami .
Dobrze będzie
Stary 2012-06-14, 21:29   #3065
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa i u nas dzisiaj oficjalnie mogę napisać, że Zuza CHODZI! Wcześniej to były pojedyncze kroczki a dzisiaj wieczorem się rozchodziła. Sama z podłogi wstaje i idzie. Szoook
Chce pewnie na przyjęciu zabłysnąć przed rodziną
Stary 2012-06-14, 21:33   #3066
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dominik ma stwierdzone AZS 3 maści, 1 syrop, emolienty, dieta. Ech

Iustyna już trzymam

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:36   #3067
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
O nie Tak mi przykro, biedne maleństwo
Stary 2012-06-14, 21:39   #3068
Zmalowana
Zakorzenienie

Cytat:

Iustyna już trzymam
Biedni Wy dość późno zdiagnozowali prawda ?

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:41   #3069
isiaok
Rozeznanie

Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------
OOOOOOOOOOOO!!!Ale te dzieciaczki szybkie! Wszystkie roczek przebiegnabrawa!k laski

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Śmiesznie, że taka z nami zżyta byłaś mimo że my Cie nie znałyśmy Strasznie długo kazałaś na siebie czekać

Wiem, wiem...
A autko rewelacyjne! I kolor rzeczywiście nietypowy, ale b.ciekawy

Beata1988 Beatko byłam z Wami od pierwszego postu w odchowalni...głęboko w krzakach

Edytowane przez isiaok
Czas edycji: 2012-06-14 o 21:43
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:41   #3070
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

IGI sto latek chłopie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość

U Nas małe zawirowania. Dalej chorzy, dodatkowo szukamy innego mieszkania do wynajęcia także niebawem czeka Nas przeprowadzka tzn. za 2 m-ce, bo taki mamy okres wypowiedzenia
moze do Slough sie przeprowadzicie ?
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:44   #3071
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Mam, mam, mam!
Mąż zrobił mi niespodziankę i już dziś przywiózł fordzika Już jest nasz I jeszcze przed kąpielą wybraliśmy się na rodzinną przejażdżkę. Trochę strasznie, bo to diesel, a ja dotąd tylko benzynowymi jeździłam i czuć różnicę
fajna furka, ja tez kocham nasze mondeo mamy taki sam kolor tylko w hatchbacku nie wiem jak się on oficjalnie nazywa ale ja nazywam go szampańskim

Cytat:

Brumku ale super niespodzianka!!! Fajne autko

i trzymam kciuki za imprezy!!
Dawaj fote po fryzjerze

Cytat:

Iustyna już trzymam
oj współczuję
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:44   #3072
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Kajool u mnie to samo Lila to taki czort, wszędzie wlezie, od paru dni ma fazę na włażenia na krzesła, wchodzi na krzesełko Filipa i staje na nim i się cieszy
Bez problemu wspina się na zjeżdżalnię którą mamy na podwórku, wchodzi po takiej ściance z zamocowanymi drewnianymi klockami.

Jak wchodzimy po schodach to musze ją położyć na schodach i ona musi sama wejśc na górę
no to daje czadu dziewczyna. A Szymon dzisiaj wstal w krzeselku do karmienia
Cytat:
Marinko najlepszego dla Igiego !!!!!!! Naszego roczniaczka

Hej Laski,

Babka od pracy póki co milczy
Brawa dla Filipa

Cytat:

Jutro o 17.00 Zuza ma chrzciny, trzymajcie kciuki . W sobotę na 15.00 impreza. Ciężkie 2 dni przed nami .
bedzie dobrze

Cytat:
Mam, mam, mam!
sliczny ford. Mondeo??

Cytat:

Iustyna już trzymam
bidulek
Teliku u nas ze wstawaniem jest dokladnie to samo, jedyny sposob, to biore Szymka na rece, kolysze go i nuce albo szelescze, tak aby si e wyciszyl i zaczal przymykac oczka i wtedy go odkladam.

IGORKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! ROŚNIJ NAM ZDROWY, ROZESMIANY
Stary 2012-06-14, 21:50   #3073
isiaok
Rozeznanie

jacieeeeeeeee Czyli sie nie myliłaś...bidulki...
a jakie mleko pił? Teraz Pepti?I jakie robi kupki?Przepraszam,ze tyle pyt ale Ewci tez wychodzi ciagle uczulenie jak za dużo zje białka...

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

[QUOTE=Kajool;34715899] A Szymon dzisiaj wstal w krzeselku do karmienia

O matulo...a myslałam,że tylko Ewa taka pomysłowa...zrobiła dzisiaj dokładnie to samo. Wstała w tym ikeowskim-zamarłam...

M1981,ariina84 dalej dziewczyny! Czytacie regularnie...

Edytowane przez isiaok
Czas edycji: 2012-06-14 o 21:52
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:51   #3074
iustyna1
Wtajemniczenie

Ulcia zdjęcia po fryzjerze nie będzie, bo nic ciekawego nie zrobiła . Będą zdjęcia z imprez .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-06-14, 21:51   #3075
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

iustyna twoj podpis

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:52   #3076
iustyna1
Wtajemniczenie

Jacieńku kurczę nobiedactwo małe
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-06-14, 21:55   #3077
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Chodzi o to, że ja już nie wytrzymałam kilka razy i wybuchnęłam itd. I nadal nic z tego. Bo nawet jeśli to zrozumiał, to się nie przyzna... Za to teściowa chyba na mnie obrażona, ale mniejsza o to. Tylko czekać, aż znowu się coś ciekawego wydarzy (tak przecież nie da się żyć)
Dlatego Ja bym wyjechała...po co się męczyć,jak można odpocząć ?
nawet jakbym miała jechać pociągiem,autobusem,tramw ajem

U Nas zupy jak dla dorosłych-je normalnie.

Iustyna fajne opisy

a Ja dzisiaj usłyszałam dobry kawał:

Spotyka zięciu teściową na mieście i mówi:
- Witaj Mamusiu widzę, żę nie założyłaś stanika
-Ojej synu skąd wiesz ? pyta zawstydzona
-bo zniknęły Ci wszystkie zmarszczki na buzi

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:55   #3078
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Ulcia zdjęcia po fryzjerze nie będzie, bo nic ciekawego nie zrobiła . Będą zdjęcia z imprez .
Czyli jest dobrze , bo mówiłaś zawsze po fryzjerze płakałaś
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:58   #3079
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Biedni Wy dość późno zdiagnozowali prawda ?
Dość późno wyszło Uczulenie jest około 3 tygodni, wcześniej nie działo się nic niepokojącego.

Cytat:
jacieeeeeeeee Czyli sie nie myliłaś...bidulki...
a jakie mleko pił? Teraz Pepti?I jakie robi kupki?Przepraszam,ze tyle pyt ale Ewci tez wychodzi ciagle uczulenie jak za dużo zje białka...
Je bebiko koło 13 i bebiko 2R na noc. Rano kaszka. Białko to u Nas chyba główny alergen. Myślę coby iść do pediatry spróbować wydębić choć 2 puszki pepti. Może pomoże Kupki normalne, raz twarde, raz rzadsze, nie widzę w nich nic niepokojącego

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:06   #3080
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:

A tak z zupełnie innej beczki. Wczoraj upiekłam ciasto z truskawkami - właśnie zjadłam ostatni kawałek Polecam - szybki i łatwy, nawet ktoś bez doświadczenia sobie poradzi: http://nigra-kuchnia.blog.onet.pl/sz...,ID311841141,n
tu wkleilas przepis z brzoskwiniami, a ile tych truskawek mozna dac??

Cytat:
Mam, mam, mam!
wow no to dla TZ. A diesle uwielbiam, samymi takimi jezdze od lat.

Cytat:

Iustyna już trzymam
biedny

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:27   #3081
aania_20
Zakorzenienie

U nas jedzenie też raczej w stałej postaci, typowych zup nie robię, małemu najbardziej podchodzi to co można złapać
Cytat:
Lubi ktoś wątróbkę? Bo zrobiłam duszoną w warzywach. Osobiście nie znoszę, ale od pół roku leżakuje w zamrażarce i zajmuje miejsce, musiałam utylizację wykonać
nie znoszę
Cytat:
no to klask i:
Cytat:

my też w sobotę imprezujemy

Cytat:
Mam, mam, mam!
świetny!

Cytat:
no to klask i:
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Spotyka zięciu teściową na mieście i mówi:
- Witaj Mamusiu widzę, żę nie założyłaś stanika
-Ojej synu skąd wiesz ? pyta zawstydzona
-bo zniknęły Ci wszystkie zmarszczki na buzi

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
i jak po kościółku? my tez miałyśmy iść ale w końcu zostaliśmy bo tż nie miał czasu a samej z Julą mi się nie chciało jechać, ale dostała od mojego brata cukierka - jest ministrantem -- cukierka kruchą krówkę i zjadła pół z ogromnym smakiem

bardzo dobrze Adaś był dzielny, ale i msza szybka. Widząc procesję musiał bardzo głośno wyrazić swoje zdziwienie

A potem dumnie niósł i pokazywał wszystkim czekoladę, bo u nas ksiądz po błogosławieństwie każdemu dziecku daje właśnie czekoladę

Jutro pracowity dzien, jadę rano na zakupy, potem biorę się za tort, ciasto, sprzątanie itp na sobotę.

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
kurczę

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:28   #3082
pieleszka
Wtajemniczenie

Igorku kochany nasz od ciotki i Haneczki z okazji ukończenia pierwszego roczku!!

witam się

czytam na bieżąco, ale weny brak na pisanie. jestem zmęczona i jakas taka "przydołowana". nie mam na nic weny, siły i w ogóle... chodzę niewyspana bo Hance zęby idą i drze się nocami jak opętana, w pracy nie mam siły mysleć i robota mi idzie opornie bardzo (w szystko oczywiście na wczoraj). do tego byliśmy u kariolog i okazało się, że Hancia ma resztkowy przeciek prze łatę... niby lekarz nie kazała sie nim w ogóle przejmować, ale po tym wszystkim myślałam, że już będzie tak super.

jaciee biedny Dominik. szkoda, że go to dopadło...
justyna na pewno się udadzą i chrzciny, i impreza. no i dla Zuzy za chodzenie.
brumku ładne auto
mamad strasznie mi Ciebie żal...

no i więcej nie pamiętam

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:37   #3083
Vaniliova11
Zadomowienie

Igorku sto latek buziak od cioci i Krystianka

Oliweczka dzięki za odpowiedz bebiko 3 jest od roczku a Krystianek ma 11 mc
Shirka Tobie też dziekuje to Twoj Żbik wcale nie pije już mleka ?
Dzisiaj Tż dzwonił do pediatry i oficjalnie mam pozwolenie na zmiane mleka
Jacieee biedny Dominik
Iustyna Zmalowana dla Waszych chodziarzy
Iustyna dla Ciebie jeszcze
Brumku gratuluje zakupu
Aania krystiankowi nie podobała sie procesja , jak ludzie ruszyli to zaczął płakać

Witam wieczorowo
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:44   #3084
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Rogi
Przystojniaku mój kochany
Wieeeeeeelki buziak urodzinowy

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość

Telik - u nas też takie akrobacje cyrkowe, które ja nazywam moszczeniem posłania przez kotka. Z tym, że kotek wyrabia się z tym w kilka sekund, a u nas nie rzadko zajmuje to i godzine. Zasypia u nas w łózku, potem go przenosimy do jego łózeczka, a potem znowu w srodku nocy laduje u nas

i teraz wiem gdzie podział się angielski deszczu nas świeci słoneczko i sucho
Ufff dobrze chociaż wiedzieć ze nie jestem sama
Mam nadzieje ze to w końcu minie
Cytat:

Hej Laski,
super

Cytat:
Mam, mam, mam!
wooow
Myśle ze ladnie się rezygnuje w takim kolorze
A dieslem się nie przejmuj, szybko się przyzwyczisz
Tez się torami na dieslu

A wogole to przerysowalam Dzi sobie blotnik

Cytat:
Aaaa i u nas dzisiaj oficjalnie mogę napisać, że Zuza CHODZI! Wcześniej to były pojedyncze kroczki a dzisiaj wieczorem się rozchodziła. Sama z podłogi wstaje i idzie. Szoook[COLOR="Silver"]
gratulacje

isiaok- więc ja grzecznie czekam na info

Strasznie jestem ciekawa jak się naszym dzieciaczkom spodoba taki rodzaj rozrywki

Jestem mega zombietelik
Janek niewiele w nocy spał w dzień tez miał kilka chwil marudnych
Już 2 ząbki są na wierzchu ale kolejne 3 w natarciu

Ale i tak jest pogodny i co chwilke się tuli

Ach. Muszę się pochwalić od kilku dni obi papa
Stary 2012-06-14, 22:51   #3085
Lili 83
Zakorzenienie

Jacieee kurcze no

Jak to jest z azs? Mija jak skaza białkowa czy trzyma się cholerstwo cały czas?

Ale mnie wkur.. klawiatura. Na starej nie wchodziło A, tż zmienił i na tej nie wchodzi spacja, trafi mnie zaraz

Też byliśmy w Kościele dzisiaj z Radkiem.
Nawet komeszkę miał i dzwonił dzwonkiem. Po cukierki nie poszliśmy.
Ksiądz go pobłogosławił.
A ile dzieci było I Radka rówieśnicy

Pieleszko jak to nacieka/przecieka łatka?
Co lekarze mówią?

Iustyna

Mamad Współczuję Ci. Łatwo nam pisać.... Nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła...
Mój tż też jakiś uczulony na moją rodzinę (nie dziwię mu się, bo dają wiele do życzenia). Ale ja nie potrafię się odciąć, to w końcu moja rodzina. I mieszkamy za blisko siebie. To jest główny i największy problem.

Wczoraj pożyczyłam ojcu pieniądze za plecami tż, bo się nie zgodził
Wiem, że to złe i nie powinnam tak robić ale nie potrafię im odmówić

Carmela świetne to autko co macie kupić Sarence na roczek.
Dlaczego to czerwone nie jest przecenione?

Zamówiłam Radkowi telefon z linku, który Marina niedawno wklejała. Ten po 8,20 i Radkowemu koledze też

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Brumek ładne autko
Ja bym się takim nie złożyła
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:21   #3086
Lili 83
Zakorzenienie

Radek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6057252.jpg (36,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6067278.jpg (49,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6077284.jpg (30,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6077290.jpg (93,9 KB, 46 załadowań)
Stary 2012-06-14, 23:24   #3087
Lili 83
Zakorzenienie

Marzena coś nas zaniedbujesz ostatnio

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Nikogo nie ma Piszę do siebie
Stary 2012-06-14, 23:36   #3088
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam, mam, mam!
jesli to 7osobowe auto to prosze o baaaarrdzo szeroka relacje z uzytkowania i dokladna nazwe! bo jesli chce miec 3 dzieci to musze takie cudo nabyc!!!

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:48   #3089
Kolina
Zadomowienie

lecę by zdąrzyć znim data się zmieni..

Igorku - roczniaku nasz, sto lat, radości, uśmiechu, bajecznie kolorowych i beztroskich dni
Stary 2012-06-14, 23:57   #3090
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Auto już jest
Super!

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
moze do Slough sie przeprowadzicie ?
Raczej chyba zostaniemy w tych okolicach co jesteśmy...
Mąż dzisiaj pracował cały dzień w Slough
Kurczę, on codziennie w innym miejscu pracuje. Raz pracuje w Londynie w II strefie, raz w Slough, a raz w Kent

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
A Szymon dzisiaj wstal w krzeselku do karmienia
U Nas tak jest od jakiegoś miesiąca. Jak pierwszy raz to zobaczyłam to o mało zawału nie dostałam Mały wykręca się w bok, łapie za oparcie i wstaje. 5-cio punktowe pasy nie są żadną przeszkodą. Ostatnio sobie usiadł na tacce Te dzieciaki...

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości