Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 13:51   #3901
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

u mnie też straszna pogoda. Niby nie pada, ale jest najzimniej od ostatnich kilku dni Przez tą pogodę chodzę jakaś ospała, przybita, przygnębiona...

U mnie ze spamowania było: na noc żel lniany na włosy (swoją drogą polecam, fajnie nawilża i wygładza włosy, nie przetłuszcza, nie obciąża, włosy się po nim nie puszą, a moje loki dobrze wyglądają nawet następnego dnia po myciu; wcześniej co dziennie musiałam myć bo się układać nie chciały), rano kallos latte (powoli kończy mi się litrowe opakowanie, trzeba będzie kupić), prysznic, depilacja, balsamowanie, jantar w skalp, joanna żółta b/s i żel lniany na długość. Przez weekend nie pospamuję, no może w niedzielę, bo jadę do TŻ na weekand, nie będę go straszyć
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 14:04   #3902
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
u mnie też straszna pogoda. Niby nie pada, ale jest najzimniej od ostatnich kilku dni Przez tą pogodę chodzę jakaś ospała, przybita, przygnębiona...
*
no wlasnie ja tez tak mam, zero checi do wsyztskiego, a ostatni egzamin przede mna siedziałam teraz prz tych notatkach, jednym okiem je czytajac a drugim juz mi sie przysypialo

sciagnelam film 'Project X' to obejrze wieczorem a teraz na szybkie ogarniecie spadam, musze jakos te moje niesforne kudły ujarzmić '
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 14:13   #3903
AmaiMomo
Zadomowienie

Mnie również od paru dni ogarnia jakiś marazm, ale dzisiaj w końcu zebrałam się w sobie i zrobiłam sobie trening 70 minutowy (5 min rozgrzewki, 28 min biegu, 22min szybkiego marszu, 15 min rozciągania).

Kiepską mam kondycję, ale i tak uważam, że 3km na pierwszy raz, to nawet niezły wynik.

A teraz w ramach odpoczynku pomaluję pazury na jasnożółty kolor.
AmaiMomo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 14:20   #3904
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
http://www.reserved.com/pl/collection/woman/bags/T0136
http://www.reserved.com/pl/collectio...n/bags/T0178_2
http://www.reserved.com/pl/collection/woman/bags/T4494

Chce sobie kupic jakas jasna torbe tak z okazji zaliczenia pnjotki co myslicie o tych, ktore wkleilam powyzej ? ktora najlepsza?
ja bym drugą wzieła
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

Ale piękny jest świat bez okularów Mogłam tak zrobić kilka lat temu
ja kiedyś też sie przerzucę na soczewki
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
-1,75 i -1,5

Ja nie lubię okularów, bo nie ma tak pełnego pola widzenia jak w soczewkach, a dwa że się podpieram ręką ciągle, a w okularach się nie da.

A poza tym mam wrażenie, że w okularach to wyglądam jak mifl a nie 23latka.

A jakbym przyszła w okularach tż by się śmiał tydzień, tego jestem pewna, ale to już najmniejszy problem.

a jaką Ty masz wadę? bo nie pamiętam
--
A co do brzucha- ciężko mi uwierzyć, że masz tam sporo tłuszczyku.

Ja miałam swego czasu wzdęcia non-stop i wyglądałam jak w piątym miesiącu, szczególnie że jak stoję to wypycham biodra do przodu często ( a czemu tak to nie wiem)
Głównie od tego, że jadłam w pośpiechu i spożywałam więcej powietrza niż posiłku.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

-1,5 i -1,75

Ja miałam kiedyś 2 tygodniowe j&j i rozwaliłam je po jakiś 3 czy 4 dniach, za delikatne na moje traktowanie.

najpierw ściągasz soczewki czy zmywasz makijaż?
ja tak mam jak pije gazowane napoje
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
zrobiłam sobie z ciekawości zdjęcie włosów, żeby zobaczyć, jak się prezentuje ich aktualna długość wrzuciłam zdjęcia do albumu, chociaż wizaż jak zawsze zjadł jakość

idę zrobić peeling i nałożyć maseczkę oczyszczającą, ogolić nogi i wysmarować się olejkiem alterra - polecam po depilacji nóg
maasz bardzo ładne włosy
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
piękne włosy, piękna długość

gratulacje

z tych 3 to chyba pierwsza

no ja zrobiłam prawie identyczny wypełniacz tyle że ze skarpety :P ale za mało chyba wsuwkami podpięłam i dlatego się rozwalił

powodzenia na egzaminach

Od jutra ma być ładna pogoda mam nadzieję że się sprawdzi bo baaardzo bym chciała się poopalać
Dzis podstawy ze spamowanka ;]
A teraz już idę spać bo jutro wcześnie pobudka... więc dobranoc
u mnie nadal brzydka pogoda( a wczoraj biegnąc na pociąg tak zmokłam i zamoczyłam jazzówki i chyba się już teraz rozkleją
Cytat:
Napisane przez AmaiMomo Pokaż wiadomość
Hej,

Czy mogę dołączyć?

Przepraszam, że tak się wciskam w wątek, ale bardzo zainteresował mnie tytuł i opis w pierwszym poście. ^^

Pozdrawiam!
hej witaj

W koncu wracam do świata żywych Zdałam sesję, złożylam dokumenty i prace w dziekanacie i czekam juz tylko na obrone
Od rana szukałam sukienkę na obronę i w końcu znalazłam.

a Dziewczyny broniące się w tym roku na kiedy macie terminy?
Stary 2012-06-15, 15:27   #3905
zielone_oko
Zakorzenienie

Dianula ja się bronię 22.06.. A Ty kiedy masz?
Ja na obronę idę w białej bluzce i czarnej spódnicy.
Stary 2012-06-15, 15:30   #3906
AmaiMomo
Zadomowienie

Oj, jak ja Wam zazdroszczę. Ja już powinnam być dawno po obronie (biorąc pod uwagę rocznik), a dopiero w tym roku idę na studia.
Stary 2012-06-15, 15:36   #3907
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, jak ja Wam zazdroszczę. Ja już powinnam być dawno po obronie (biorąc pod uwagę rocznik), a dopiero w tym roku idę na studia.
oj tam, na naukę nigdy nie jest za późno
Stary 2012-06-15, 15:37   #3908
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
a na jaki kierunek sie wybierasz?
znowu mam zamote z lekarzami, obsuwa w kuracji prawie miesiac, wiec pewnie na wakacje juz nie wyzdrowieje;/ no ale dzisiaj swojej frustracji nie bede wylewac na watku, dzisiaj skupiłam cała swoja złość na tż, a pewnie na zakupach jeszcze wyzyje sie na mamie. Powinnam chyba na jakiś boks chodzić, zeby agresje wyładować xD

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-06-15 o 15:43
Stary 2012-06-15, 16:04   #3909
marta 85
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Hej,

Czy mogę dołączyć?

Przepraszam, że tak się wciskam w wątek, ale bardzo zainteresował mnie tytuł i opis w pierwszym poście. ^^

Pozdrawiam!
Witaj

Ściąganie / zakładanie soczewek nadal bez problemu

dianula a jaką masz wadę? idlaczego do tej pory nie nosiłaś soczewek? I wielkie za sesję i za obronę

zielone oko za Ciebie tez trzymam

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-06-15 o 21:53
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 17:04   #3910
loluska
Zakorzenienie

dianulaa
gratulacje

ja zmobilizowałam sie do powtórek i limit nauki na dzis wyczerpany :P prasowanie dwugodzinne prawie zrobione jeszcze obiadek na jutro podgonię i relax w oczekiwaniu na TŻ

Macie jakieś sposoby na przetłuszczające się włosy? Na prawdę próbowałam ograniczyć codzienne mycie, ale na 2 dziś włosy są na prawdę w tragicznym stanie jakbym olej na nie wylała nawet w upięciu widać więc myje codziennie a przy dłuższych włosach jest to męczące

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 17:09   #3911
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Macie jakieś sposoby na przetłuszczające się włosy? Na prawdę próbowałam ograniczyć codzienne mycie, ale na 2 dziś włosy są na prawdę w tragicznym stanie jakbym olej na nie wylała nawet w upięciu widać więc myje codziennie a przy dłuższych włosach jest to męczące
też mnie to intryguje. W trakcie roku akadamickiego myłam włosy codziennie i jak keidys mi się tak nie przetłuszczały tak teraz całkiem mocno. Dlatego teraz keidy siedzę w domu i zamulam staram się włosy myć jak najrzadziej, żeby może jakoś znowu im się odmienilo? troche to meczace jest

idę na zakupy, miłego popołudnia
Stary 2012-06-15, 17:29   #3912
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
dianulaa
gratulacje

ja zmobilizowałam sie do powtórek i limit nauki na dzis wyczerpany :P prasowanie dwugodzinne prawie zrobione jeszcze obiadek na jutro podgonię i relax w oczekiwaniu na TŻ

Może nie mam zbyt przetłuszczających się włosów, ale ostatnio zauważyłam, że rano lepszy wygląd mają jak wieczorem popsikam skalp woda brzozową z Barwy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-brzozowa.html , teraz kupiłam ta ze wzgledu na lepsze recenzje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-brzozowa.html Tylko,ż e w tych wodach jest alk.denat. i nie wiem czy czasem nie nasili przetłuszczania

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 17:48   #3913
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
oj tam, na naukę nigdy nie jest za późno
Niby tak, ale trochę mi szkoda tych straconych lat.

Cytat:
a na jaki kierunek sie wybierasz?
Dietetyka.

Cytat:
Chmm...u mnie problem zniknął, gdy pozbyłam się silikonowych odżywek.
Stary 2012-06-15, 17:50   #3914
Shadii
Wtajemniczenie

Hej Wam
Nie odzywam się, bo mam sesję... dlatego też nie nadrabiam nawet, tylko się witam, nadrobię kiedy indziej. Teraz mam trochę lżej, ale dopadł mnie już leń i nic mi się nie chce jestem po 5 egzaminach, zdane 4, niestety nie wszystkie... jeszcze mam 3. Chciałabym już mieć wakacje
No nic, spadam się uczyć, może później poczytam wątek.
Buziaki

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:07   #3915
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Dianula ja się bronię 22.06.. A Ty kiedy masz?
Ja na obronę idę w białej bluzce i czarnej spódnicy.
ja mam 28 :P póki co jeszcze stresu nie mam ale pewnie przyjdzie ze 3 dni przed.
Cytat:
Hej

Witaj

dianula a jaką masz wadę? i czemu do tej pory nie nosiłaś soczewek? I wielkie za sesję i za obronę
ja mam plusy i dodatkowo astygmatyzm, i np okulistka nie chciała mnie przebadać pod kątem soczewek a u optyka chcieli za badanie 100 zł i kobieta powiedziała ze to i tak bez sensu bo albo nie dobiorą mi soczewek albo sie potem za nie ,nie wypłacę
Cytat:
dianulaa
gratulacje

dziekuje)
Ja tak miałam ze 2 tygodnie temu, winą okazała się odżywka z isany taka rózowa i szampon z joanny niebieski, który przyśpieszał tłuszczenie sie włosów
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej Wam
Nie odzywam się, bo mam sesję... dlatego też nie nadrabiam nawet, tylko się witam, nadrobię kiedy indziej. Teraz mam trochę lżej, ale dopadł mnie już leń i nic mi się nie chce jestem po 5 egzaminach, zdane 4, niestety nie wszystkie... jeszcze mam 3. Chciałabym już mieć wakacje
No nic, spadam się uczyć, może później poczytam wątek.
Buziaki
trzymam kciuki
Stary 2012-06-15, 18:38   #3916
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja tak mam jak pije gazowane napoje
Ja nie umiem z gazowanych zrezygnować, no może bym mogła z coli.
Ale pić wodę niegazowaną to średnio widzę

Ale odkąd jem w normalnym tempie jest lepiej.

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
. Powinnam chyba na jakiś boks chodzić, zeby agresje wyładować xD
ja też

Albo nakupować tanich i brzydkich talerzy i nimi rzucać

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:

Czasami mogą pomóc np maseczki z zielonej glinki na skalp, peeling skóry głowy.

Może skórze głowy brakuje też np nawilżenia i przez to ma wzmożoną produkcję łoju.

Mi czasami po niektórych szamponach jest lepiej, ale to do iluś myć tylko.

Tak więc jestem po koniec żywota skazana na codzienne mycie, a tak bym chciała co dwa dni (rzadziej bym i tak nie myła)

--
jadę się do h&m przejechać i może o camaieu zahaczę, bo reszta w centrum tylko do 19 czynna, a do rossmana wolę nie wchodzić dla własnego dobra

Dobrze, że się zabieram z tż, bo mam problemy z zebraniem się wieczne, tzn jeśli chodzi o pracę- nie ma problemu jechać tu i ówdzie, ale jak mam jechać specjalnie do jakiegoś sklepu pół godziny w autobusie to ohydnie mi się nie chce :P
Czy tylko ja tak mam? powinno być odwrotnie, łatwiej się powinnam wybierać jak jadę po coś przyjemnego

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-06-15 o 18:44
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:56   #3917
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Witaj

dianula a jaką masz wadę? i czemu do tej pory nie nosiłaś soczewek? I wielkie za sesję i za obronę

Nie dziękuję

Dianula ja też strachu nie czuję, a za cholere nie mogę się zmotywować do nauki Zostało mi jeszcze 40 masakra...
Stary 2012-06-15, 20:22   #3918
ghana
Zakorzenienie

Wróciłam. Nie ma jeszcze wyprzedaży w moim ulubionym Stradivariusie Dlatego skromnie, w sumie torba kupiona na szybko, bo tata już wydzwaniał, że czeka na parkingu, a miałam jeszcze kupić sobie pasek. No nic innym razem,jeszcze muszę wrócić po opaskę do włosów bo tez mi wpadła w oko A tych toreb z reserved , ktore tu wklejałam w ogole u mnie nie bylo;/
++++
kredka avon supershock na bazie ingrid pozostaje do tej pory [czyli +6h nienaruszona, jakby dopiero co nnałożona, cofam to co o niej mówiłam ]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6150002.jpg (60,8 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-06-15 o 20:51
Stary 2012-06-15, 21:19   #3919
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
Wróciłam. Nie ma jeszcze wyprzedaży w moim ulubionym Stradivariusie Dlatego skromnie, w sumie torba kupiona na szybko, bo tata już wydzwaniał, że czeka na parkingu, a miałam jeszcze kupić sobie pasek. No nic innym razem,jeszcze muszę wrócić po opaskę do włosów bo tez mi wpadła w oko A tych toreb z reserved , ktore tu wklejałam w ogole u mnie nie bylo;/
++++
kredka avon supershock na bazie ingrid pozostaje do tej pory [czyli +6h nienaruszona, jakby dopiero co nnałożona, cofam to co o niej mówiłam ]
Mam ten peeling - świetny jest! ^^

Torba fajna, choć ja lubię w troszkę innym kształcie. A te urocze różyczki z H&M...co to za gadżet? Gumki do włosów? Spinki? :p
Stary 2012-06-15, 22:00   #3920
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ten peeling - świetny jest! ^^

Torba fajna, choć ja lubię w troszkę innym kształcie. A te urocze różyczki z H&M...co to za gadżet? Gumki do włosów? Spinki? :p
ja chciałam generalnie kuferek, bo taki model lubie najbardziej i mam ich troche, ale mama uparła się, że musi być coś innego, a nie wszystko na jedno kopyto to zdecydowałam się na taki

to są spinki, na taki fajny klips z tyłu ale generalnie w h&m jest tego pełno, spinki , gumki, broszki, moc do wyboru do koloru ja chciałam właśnie takie małe ze wzgledu ,że mam krotkie włosy , wiec duzy kwiiat wygladałby troche 'przerysowanie'

a peeling wyprobuje dopiero jak skonczy mi sie z isany, tego wzielam bo miałam na karcie superpharm promocje, ze był za dyszkę

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-06-15 o 22:02
Stary 2012-06-15, 22:38   #3921
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a gdzie można go kupić?

wczoraj ladnie się wyspamowałam, bo... oczywiście robiłam wszystko oprócz nauki
dziś wysmaruję się samoopalaczem, a co mi tam
Ja go kupiłam w drogerii Karton.

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A robiłaś coś, żeby zahamować wypadanie? Mi w zimie bardzo leciały, wtedy stosowałam naftę kosmetyczną i bardzo szybko się z tym problemem uporała. Teraz używam nafty profilaktycznie (średnio raz w miesiącu jak sobie przypomnę) wcieram jantara w skórę głowy (ale to, żeby wzrost włosów pobudzić) piję drożdże i pokrzywę, myję włosy raz na dwa, czasem trzy dni, nosze pokręcone, nie czeszę ich, więc te, które wypadną są wplątane we włosy do mycia. W czasie mycia wypada mi dosłownie KILKA włosów. Może spróbuj z naftą, a jak nie to zgłoś się do lekarza
Dziękuje za rady.
Pokrzywę pije i ograniczyła wypadanie na pewno. Jantara stosowałam wiele razy, ale na wypadanie raczej nie pomagał, a na naftę może w końcu się skuszę.

Cytat:
http://www.reserved.com/pl/collection/woman/bags/T0136
http://www.reserved.com/pl/collectio...n/bags/T0178_2
http://www.reserved.com/pl/collection/woman/bags/T4494

Chce sobie kupic jakas jasna torbe tak z okazji zaliczenia pnjotki co myslicie o tych, ktore wkleilam powyzej ? ktora najlepsza?
Według mnie pierwsza.

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
zrobiłam sobie z ciekawości zdjęcie włosów, żeby zobaczyć, jak się prezentuje ich aktualna długość wrzuciłam zdjęcia do albumu, chociaż wizaż jak zawsze zjadł jakość

idę zrobić peeling i nałożyć maseczkę oczyszczającą, ogolić nogi i wysmarować się olejkiem alterra - polecam po depilacji nóg
Piękne masz włosy.

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
dobry wieczór dziewczynki
ja dzisiaj z egzaminu dostałam 4,5
od lipca zaczynam staż a ja już się teraz tym stresuję, że rady nie dam
Używała któraś z was balsamu do ciała victorias secret, jest wart swojej ceny ?
Ja zaraz będę brała się za ćwiczenia a tak strasznie mi się nie chce
Gratuluje.

Cytat:
Hej,

Czy mogę dołączyć?

Pozdrawiam!
Cześć.

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość

a Dziewczyny broniące się w tym roku na kiedy macie terminy?
Ja mam obronę, jak wszystko zdam 16 lipca.

Cytat:
++++
Świetne zakupy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 09:25   #3922
asiulka123
Zakorzenienie

witam

Dzisiaj planuję duże spa, na razie mam na włosach olej ryżowy+olej kokosowy+ parę kropli oliwy z oliwek i posmarowałam sie trochę balsamem brązującym

Zaraz pomiziam paznokcie rycynką potem pomaluję. Za kilka godzin umyje włosy szamponem L'oreal, nałożę odżywkę Wella, popiskam Biovaxem. Pod wieczór peeling Synergen, maseczka Soraya liftingująco-matująca, Efflaclar Duo, pasta Lassara, krem AA pod oczy, na brwi olej rycynowy. Później prysznic, mus brzoskwiniowy Garnier, zajmę się stópkami i.....
MECZYK!!!!

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 09:59   #3923
samaraNW
Zakorzenienie

witam

wczoraj zrobiłam multum km, nie dość że po zoo i okolicy chodziliśmy, to jeszcze wróciliśmy na pieszo do domu ( z jednego końca Wro na drugi) jeju, mogłabym godzinami patrzeć na zwierzątka i je dokarmiać

dzisiaj nad jezioro się wybieram, a wieczorem mecz Polska - Czechy koło mnie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a nie używasz zbyt ciasnych gumek?
Ważne też, żeby nie używać gumek z metalowymi elementami, ja nie używam, ale dla pewności wszystkie takie wywalę.

A nie pomagają Ci trochę w utrzymaniu prostych włosów jakieś odżywki b/s itd?
Mnie pomaga to np: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...generacja.html

Tylko nie każdy toleruje dimethicone (ja go nie toleruje w szamponkach i nie lubię w odżywkach, ale w czymś b/s nie ma problemu i tak w większości używam szamponów z sls)
wydaje mi się, że mam po prostu podatne włosy na odkształcenia. jakoś mi się nie chce kombinować i nie mam parcia, żeby były cały czas proste, bo zazwyczaj jest tak, że jeden dzień są właśnie takie, a na drugi już lekko pofalowane od gumki (robię koka)

Cytat:
dianulaa
gratulacje

ja myję co dwa dni, ale jak używam zbyt mocnych odżywek/masek, to na drugi dzień już wyglądają niefajnie, tak samo jak za długo ich nie oczyszczam. może tu gdzieś jest przyczyna
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 10:29   #3924
ghana
Zakorzenienie

hej no w koncu robi się przyzwoita pogoda zaraz się szykuje i jadę na rowerze do ośrodka, gdzie zdaje sie egzaminy, żeby kibicować mojemu TŻtowi przy zdawaniu prawka na motocykl
a pozniej maaasa nauki i ukoronowanie dnia - meczyk

miłego dnia
Stary 2012-06-16, 12:15   #3925
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Co do meczy - ładną ludzie chcą kasę(przebicie kilkakrotne) Oczywiście niby sprzedają szalik za 1500 zł a bilet gratis

Ja wczoraj kupiłam szorty i bluzkę, tyle mi się udało, bo już sklep zamykali. A potem miałam ohydny ból głowy z mega mdłościami i myślałam, że nie dojadę. Ale dzisiaj już żyję.
Wystarczyło wczoraj trochę za mało pić plus przez chwilę pobyć na słońcu w godzinach najmocniejszego świecenia i tadam. Dlatego chowam się w upały jak mogę.

Idę się teraz nabalsamować, pomalować i jadę na zakupy, dzisiaj te zniżki z avanti to może upoluję coś w venezii np, o ile co lepszych rzeczy nie pochowali

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 13:01   #3926
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Miało się ocieplić a leje od rana
Jej piszecie o wyprzedażach ale bym się wybrała

Miłego dnia
Stary 2012-06-16, 13:53   #3927
1985SiWA
Zakorzenienie

Wkoncu ciepłoooo

Macie jakies sposoby na opuchniete powieki, ja codziennie wstaje z parówkami na oczach
Stary 2012-06-16, 13:56   #3928
Soph
Zakorzenienie

witam
wczoraj wróciłam z okropnym bólem głowy z którym też się obudziłam,
ogólnie miałam tragiczny poranek, dostałam @, przeleżałam w łóżku do 12

wyprzedaże bez szału, nie było już kuferka z Mango na którym mi zależało
ale kupiłam kilka rzeczy w H&M:
miętową sukienkę
spodnie do biegania
bieliznę i skarpetki stopki

Cytat:

super

Shadii
powodzenia z egzaminami

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 14:53   #3929
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Wkoncu ciepłoooo

Macie jakies sposoby na opuchniete powieki, ja codziennie wstaje z parówkami na oczach
piękna pogoda jest, rowerek juz zaliczyłam, a teraz ide uczyć sie na dwoorze co do oczu - porbowałaś sobie robic oklady z tych takich zelowych okularkow, ktore trzyma sie w lodowce?
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
wczoraj wróciłam z okropnym bólem głowy z którym też się obudziłam,
ogólnie miałam tragiczny poranek, dostałam @, przeleżałam w łóżku do 12

wyprzedaże bez szału, nie było już kuferka z Mango na którym mi zależało
ale kupiłam kilka rzeczy w H&M:
miętową sukienkę
spodnie do biegania
bieliznę i skarpetki stopki

super

Shadii
powodzenia z egzaminami
u Ciebie była bielizna w H&M na wyprzedażach ? ja liczyłam, ze sie obłowię a tu lipka
Stary 2012-06-16, 15:20   #3930
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
u Ciebie była bielizna w H&M na wyprzedażach ? ja liczyłam, ze sie obłowię a tu lipka
tak mam nadzieję, że przecenią jej więcej

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości