|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
u mnie też straszna pogoda. Niby nie pada, ale jest najzimniej od ostatnich kilku dni
Przez tą pogodę chodzę jakaś ospała, przybita, przygnębiona...U mnie ze spamowania było: na noc żel lniany na włosy (swoją drogą polecam, fajnie nawilża i wygładza włosy, nie przetłuszcza, nie obciąża, włosy się po nim nie puszą, a moje loki dobrze wyglądają nawet następnego dnia po myciu; wcześniej co dziennie musiałam myć bo się układać nie chciały), rano kallos latte (powoli kończy mi się litrowe opakowanie, trzeba będzie kupić), prysznic, depilacja, balsamowanie, jantar w skalp, joanna żółta b/s i żel lniany na długość. Przez weekend nie pospamuję, no może w niedzielę, bo jadę do TŻ na weekand, nie będę go straszyć
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedziałam teraz prz tych notatkach, jednym okiem je czytajac a drugim juz mi sie przysypialo ![]() sciagnelam film 'Project X' to obejrze wieczorem a teraz na szybkie ogarniecie spadam, musze jakos te moje niesforne kudły ujarzmić '
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
Mnie również od paru dni ogarnia jakiś marazm, ale dzisiaj w końcu zebrałam się w sobie i zrobiłam sobie trening 70 minutowy (5 min rozgrzewki, 28 min biegu, 22min szybkiego marszu, 15 min rozciągania).
Kiepską mam kondycję, ale i tak uważam, że 3km na pierwszy raz, to nawet niezły wynik. ![]() A teraz w ramach odpoczynku pomaluję pazury na jasnożółty kolor.
|
|
|
|
#3904 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
( a wczoraj biegnąc na pociąg tak zmokłam i zamoczyłam jazzówki i chyba się już teraz rozkleją![]() Cytat:
![]() W koncu wracam do świata żywych Zdałam sesję, złożylam dokumenty i prace w dziekanacie i czekam juz tylko na obrone Od rana szukałam sukienkę na obronę i w końcu znalazłam. a Dziewczyny broniące się w tym roku na kiedy macie terminy?
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Dianula ja się bronię 22.06.. A Ty kiedy masz?
Ja na obronę idę w białej bluzce i czarnej spódnicy.
|
#3906 |
|
Zadomowienie
|
Oj, jak ja Wam zazdroszczę.
Ja już powinnam być dawno po obronie (biorąc pod uwagę rocznik), a dopiero w tym roku idę na studia.
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znowu mam zamote z lekarzami, obsuwa w kuracji prawie miesiac, wiec pewnie na wakacje juz nie wyzdrowieje;/ no ale dzisiaj swojej frustracji nie bede wylewac na watku, dzisiaj skupiłam cała swoja złość na tż, a pewnie na zakupach jeszcze wyzyje sie na mamie. Powinnam chyba na jakiś boks chodzić, zeby agresje wyładować xD Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-06-15 o 15:43 |
|
|
|
|
#3909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Ściąganie / zakładanie soczewek nadal bez problemu ![]() dianula a jaką masz wadę? idlaczego do tej pory nie nosiłaś soczewek? I wielkie za sesję i za obronę ![]() zielone oko za Ciebie tez trzymam
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-06-15 o 21:53 |
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
dianulaa
gratulacje ja zmobilizowałam sie do powtórek i limit nauki na dzis wyczerpany :P prasowanie dwugodzinne prawie zrobione jeszcze obiadek na jutro podgonię i relax w oczekiwaniu na TŻ ![]() Macie jakieś sposoby na przetłuszczające się włosy? Na prawdę próbowałam ograniczyć codzienne mycie, ale na 2 dziś włosy są na prawdę w tragicznym stanie jakbym olej na nie wylała
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę na zakupy, miłego popołudnia |
|
|
|
|
#3912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Niby tak, ale trochę mi szkoda tych straconych lat.
![]() Dietetyka. Chmm...u mnie problem zniknął, gdy pozbyłam się silikonowych odżywek. |
|
|
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Nie odzywam się, bo mam sesję... dlatego też nie nadrabiam nawet, tylko się witam, nadrobię kiedy indziej. Teraz mam trochę lżej, ale dopadł mnie już leń i nic mi się nie chce jestem po 5 egzaminach, zdane 4, niestety nie wszystkie... jeszcze mam 3. Chciałabym już mieć wakacje No nic, spadam się uczyć, może później poczytam wątek. Buziaki |
|
|
|
#3915 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Ja tak miałam ze 2 tygodnie temu, winą okazała się odżywka z isany taka rózowa i szampon z joanny niebieski, który przyśpieszał tłuszczenie sie włosów ![]() Cytat:
|
|
|
#3916 | |
|
zawsze mam racje
|
Ja nie umiem z gazowanych zrezygnować, no może bym mogła z coli.
Ale pić wodę niegazowaną to średnio widzę Ale odkąd jem w normalnym tempie jest lepiej. ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- ja też Albo nakupować tanich i brzydkich talerzy i nimi rzucać ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Może skórze głowy brakuje też np nawilżenia i przez to ma wzmożoną produkcję łoju. Mi czasami po niektórych szamponach jest lepiej, ale to do iluś myć tylko. Tak więc jestem po koniec żywota skazana na codzienne mycie, a tak bym chciała co dwa dni (rzadziej bym i tak nie myła) -- jadę się do h&m przejechać i może o camaieu zahaczę, bo reszta w centrum tylko do 19 czynna, a do rossmana wolę nie wchodzić dla własnego dobra ![]() Dobrze, że się zabieram z tż, bo mam problemy z zebraniem się wieczne, tzn jeśli chodzi o pracę- nie ma problemu jechać tu i ówdzie, ale jak mam jechać specjalnie do jakiegoś sklepu pół godziny w autobusie to ohydnie mi się nie chce :P Czy tylko ja tak mam? powinno być odwrotnie, łatwiej się powinnam wybierać jak jadę po coś przyjemnego
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-06-15 o 18:44 |
|
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dianula ja też strachu nie czuję, a za cholere nie mogę się zmotywować do nauki Zostało mi jeszcze 40 masakra...
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Nie ma jeszcze wyprzedaży w moim ulubionym Stradivariusie
Dlatego skromnie, w sumie torba kupiona na szybko, bo tata już wydzwaniał, że czeka na parkingu, a miałam jeszcze kupić sobie pasek. No nic innym razem,jeszcze muszę wrócić po opaskę do włosów bo tez mi wpadła w oko A tych toreb z reserved , ktore tu wklejałam w ogole u mnie nie bylo;/++++ kredka avon supershock na bazie ingrid pozostaje do tej pory [czyli +6h nienaruszona, jakby dopiero co nnałożona, cofam to co o niej mówiłam ]
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-06-15 o 20:51 |
|
|
|
#3919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Torba fajna, choć ja lubię w troszkę innym kształcie. A te urocze różyczki z H&M...co to za gadżet? Gumki do włosów? Spinki? :p
|
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to są spinki, na taki fajny klips z tyłu ale generalnie w h&m jest tego pełno, spinki , gumki, broszki, moc do wyboru do koloru ja chciałam właśnie takie małe ze wzgledu ,że mam krotkie włosy , wiec duzy kwiiat wygladałby troche 'przerysowanie' ![]() a peeling wyprobuje dopiero jak skonczy mi sie z isany, tego wzielam bo miałam na karcie superpharm promocje, ze był za dyszkę
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-06-15 o 22:02 |
|
|
|
|
#3921 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Cytat:
Pokrzywę pije i ograniczyła wypadanie na pewno. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam obronę, jak wszystko zdam 16 lipca. ![]() Cytat:
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Dzisiaj planuję duże spa, na razie mam na włosach olej ryżowy+olej kokosowy+ parę kropli oliwy z oliwek i posmarowałam sie trochę balsamem brązującym ![]() Zaraz pomiziam paznokcie rycynką potem pomaluję. Za kilka godzin umyje włosy szamponem L'oreal, nałożę odżywkę Wella, popiskam Biovaxem. Pod wieczór peeling Synergen, maseczka Soraya liftingująco-matująca, Efflaclar Duo, pasta Lassara, krem AA pod oczy, na brwi olej rycynowy. Później prysznic, mus brzoskwiniowy Garnier, zajmę się stópkami i.....MECZYK!!!!
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj zrobiłam multum km, nie dość że po zoo i okolicy chodziliśmy, to jeszcze wróciliśmy na pieszo do domu ( z jednego końca Wro na drugi) jeju, mogłabym godzinami patrzeć na zwierzątka i je dokarmiać dzisiaj nad jezioro się wybieram, a wieczorem mecz Polska - Czechy koło mnie Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
hej
no w koncu robi się przyzwoita pogoda zaraz się szykuje i jadę na rowerze do ośrodka, gdzie zdaje sie egzaminy, żeby kibicować mojemu TŻtowi przy zdawaniu prawka na motocykl ![]() a pozniej maaasa nauki i ukoronowanie dnia - meczyk ![]() miłego dnia |
|
|
|
#3925 |
|
zawsze mam racje
|
Co do meczy - ładną ludzie chcą kasę(przebicie kilkakrotne)
Oczywiście niby sprzedają szalik za 1500 zł a bilet gratis Ja wczoraj kupiłam szorty i bluzkę, tyle mi się udało, bo już sklep zamykali. A potem miałam ohydny ból głowy z mega mdłościami i myślałam, że nie dojadę. Ale dzisiaj już żyję. Wystarczyło wczoraj trochę za mało pić plus przez chwilę pobyć na słońcu w godzinach najmocniejszego świecenia i tadam. Dlatego chowam się w upały jak mogę. Idę się teraz nabalsamować, pomalować i jadę na zakupy, dzisiaj te zniżki z avanti to może upoluję coś w venezii np, o ile co lepszych rzeczy nie pochowali
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Miało się ocieplić a leje od rana Jej piszecie o wyprzedażach ale bym się wybrała ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Wkoncu ciepłoooo
Macie jakies sposoby na opuchniete powieki, ja codziennie wstaje z parówkami na oczach
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
witam
wczoraj wróciłam z okropnym bólem głowy z którym też się obudziłam, ogólnie miałam tragiczny poranek, dostałam @, przeleżałam w łóżku do 12 wyprzedaże bez szału, nie było już kuferka z Mango na którym mi zależało ![]() ale kupiłam kilka rzeczy w H&M: miętową sukienkę spodnie do biegania bieliznę i skarpetki stopki ![]() super Shadii powodzenia z egzaminami |
|
|
|
#3929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do oczu - porbowałaś sobie robic oklady z tych takich zelowych okularkow, ktore trzyma sie w lodowce?Cytat:
ja liczyłam, ze sie obłowię a tu lipka
|
||
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że przecenią jej więcej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

Przez tą pogodę chodzę jakaś ospała, przybita, przygnębiona...

siedziałam teraz prz tych notatkach, jednym okiem je czytajac a drugim juz mi sie przysypialo
a teraz na szybkie ogarniecie spadam, musze jakos te moje niesforne kudły ujarzmić '

Ja już powinnam być dawno po obronie (biorąc pod uwagę rocznik), a dopiero w tym roku idę na studia. 

za obronę

jestem po 5 egzaminach, zdane 4, niestety nie wszystkie... jeszcze mam 3. Chciałabym już mieć wakacje 
masakra...