|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14521 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mój tż to nerwus,choleryk tragiczny i niewiarygodny!!!drze mordę tak że ludzie patrzą na nas w sklepie czy gdziekolwiek jakby był walnięty..ale ja od lat reaguję tak samo i drę się też(tyle że mniej) ![]() ![]() ![]() a dziś DOSTAŁAM ŚNIADANIE DO ŁOŻKA,później kawę z czekoladką!!!prawie tak zareagowałam ![]() no i dziś mi mówi że te moje cycki coraz WIĘKSZE i ŁADNIEJSZE!!!!mam nadzieję ![]() ![]() ![]() ![]() ech uwielbiam je!!!!!!!!!!!!!!! ![]() BALSENO a TY jak tam..stresik???ja widzisz 2 tyg po i juź prawie zapomniałam o bólu..coś tam ciągnie i w nocy pobolewa ,budze się jeszcze w związku z tym ale już jest super..ojjj cudownie w porównaniu z pierwszymi 4 dobami...i chciałam dziewczynkom przedKASSIK,OLIVKO tylko powiedzieć że jak będzie bolało to pomyślcie że to NORMALNE-bo ja miałam schiza że może coś nie tak..... i że przejdzie szybciej niż myślicie!!!i się nie bać...będziecie szczęśliwe już niedługo z cycorkami!!!!!!!! ![]() ![]() jaka ja mądra teraz...ale same zobaczycie już niedługo!! ![]() ![]() a i KASIKK pewnie że dzwoń w środę jak wiesz kiedy masz miesiączkę!!!i dawaj nam już termin ![]() OLIVKO zdrowa już???nie martw się ,jeszcze masz chwilę i możesz wziąć normalne leki raczej ![]() buziaki ![]()
![]() |
#14522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() a co do stresiku to jest ale jestem tak zaganiana, że nie mam czasu o tym myśleć, musze jak najwięcej tematów wypchnąć do środy, nie dosypiam wychodząc z założenia ze szybciej usne przed op. a dziś np. poszłom rano badania zrobić no bo 1 dzień się czeka na wyniki to pomyślałam spoko, zrobie po okresie, żeby dobrze wyszły a tu mi babka w przychodni mówi, że na grupe krwi czeka sie 5 dni i to roboczych...no padłam. Powiedziałam, że mam 3dni hihiiii...odesłali mnie do szpitala do laboratorium i okazało się ze tam w 1 dzień robią...no ale stresik był ![]() ![]() wyliczyłam, że 2 tyg po będę 5-go lipca hihii..już niedługo, a powiedz Klaudeczka samochodem sama dasz rade już jezdzić? Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-18 o 22:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14523 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14524 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Dziekuje za mile komentarze ![]() ![]() Bolesno a jasne choc i macaj ![]()
#14525 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Isabel masz racje wychodz sama , korzystaj z wolnego czasu, idź do fryzjera lub kosmetyczki a poczujesz sie swietnie . Takie drobiazgi naprawdę potrafią zdziałać cuda a jak mąż to zauważy to tez spojrzy na Ciebie innym okiem , doskonale Cię rozumiem sama czasem tak sie czuje i nawet zwykły spacer tak człowieka cieszy jak by był w Paryżu a nie na polnej ścieżce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() Ale ja już tego próbowałam i przez jakiś czas układ działał ![]() ![]() ![]() A co do wyjść i swoich zajęć to u mnie nie ma szans. On nie chce mnie nigdzie puszczać z koleżankami ani nawet z własną siostrą . A na basen mogłam chodzić w czasie ciąży jak wygadałam jak orka ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() Może to dziwne dziewczyny ale ja jak widzę ze moj cos sprząta czy szykuje cos do jedzenia a to bardzo rzadki widok ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#14526 | |
Raczkowanie
|
dziewczyny wy tu te chlopiny przezywacie a ja mam problem pomozecie???chodzi o to ze mam dokladnie za tydzien operacje a jestem przed okresem juz tydzien bo mam spirale i sam czas przed jest dluzszy niz sam okres od jutra zaczynam tabsy by przesunac okres mam nadzieje ze zadziala ale o co mi chodzi na chwile obecna mam juz cycki obolale i powiekszone jak to pzred i martwie sie czy to oby nie wplynie zle na operacje i na efekt koncowy ???co myslicie odpowiedzcie cos bo zwariuje normalnie juz mysle na wszystkie strony schizy lapie nawet pod wplywem paniki pomyslalm ze nie pojade no ale tyle czekania chce te cycki ladne miec,bo niby je mam juz teraz a kolo cyckow to nawet nie staly hehe.
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
a jesli chodzi o facetow to powiem wam ze to z nami kobietami jest cos nie tak bo same na wlasne zyczenie padamy na ryja by bylo wszystko zrobione a facet to taki gatunek ze na wiekszosc nie zwraca uwagi i to jest nasz problem pozatym uwazam ze starych leni juz sie nie wychowa a beda tylko nieporozumienia bo faceci nie lubia gledzacych bab,dlatego dziewczyny wzucajcie na luz poprostu nie robcie ponad to co potrzeba,zobaczycie ze bedziecie szczesliwsze bo ja uwazam ze my jestesmy takie zarobione na wlasne zyczenie jesli chodzi o dom oczywiscie.Po moim malzenstwie tak szybko jak sie skonczylo tak szybko zrozumialam ze w duzej mierze robilam z siebie ofiare robiac wszystko i potem nazekajac ze nic mi nie pomoze tz,a teraz jestem tylko czlowiekiem mam ochote to robie bo przeciez nie jestem maszynka ![]()
![]() |
#14527 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam koleżankę która wyuczyla swojego Tż przytulania i buziaczkow tak jak u świeżej pary . I co i dupa bo on to robi tylko dlatego ze ona tego chce a nie dlatego ze on tak czuje i sam to ostatnio przyznał . Tak bardzo nam tego brakuje ze do takich czynów sie posuwamy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#14528 | |
BAN stały
|
Cytat:
moim zdaniem na własne życzenie byłoby gdybyśmy najpierw we wszystkim wyręczały facetów (w sensie np. obowiązków) i mówiły "kochanie ja to zrobię" a później miały pretensje, że nie pomagają. Facet ma też dwie ręce więc może coś zrobić tak samo jak ja... ![]() Ja w sumie do swojego nie mogę mieć pretensji, bo zrobi jak mu powiem.....ale żeby sam wpadł, że trzeba coś zrobić to czasami ciężko.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14529 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale to naprawdę bardzo dobry pomysł Issabel tak powinnaś zrobić . ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#14530 |
Raczkowanie
|
Aniu, nie wiem jak Twój lekarz,ale mój nie pozwolil brać hormonow juz 2 tyg przed operacją, nie wolno mieć okresu w dniu operacji, Ja dostałam na 5 dni przed i sie wkurzylam i balam ze nie przejdzie,ale udało sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14532 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14533 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Często czytam ze dziewczyny żałują ze nie zrobiły większych ![]() A przypomnijmy mi jaka masz wkladkę , bo nie pamietam ![]() Wysłałam Ci zaproszenie ![]() Wstaw jakieś fotki , to dziewczyny pochwalą i ja oczywiście też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14534 |
Raczkowanie
|
Ja mam anatomiczne 330cc, sama nie wiem czy juz sobie nie wmawiam... obiecuje jak najpredzej zrobic zdjecia i wstawic je. a robiłam u Dr. K.Potockiego-klinika dr Szczyta.
Zaproszenie przyjęte ![]()
#14535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To czekam na fotki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14536 |
Raczkowanie
|
anne001 wysłałam Ci zaproszenie bo mam zaproponowane takie same wkładki a zastanawiam się nad większymi czyli 380 prosze o przyjęcie zaproszenia, mam nadzieje że wrzucisz też jakieś fotki
![]() ![]() a wy dziewczęta nie przejmujcie się swoimi chłopcami, chociaż niektóre posty jak czytam to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera, bo to w dużym stopniu wasza wina, z facetami jest jak z dziećmi trzeba ich sobie wychować, a w wychowaniu najważniejsze jest co...? KONSEKWENCJA niestety brak jej u niektórych...bądźcie twarde, nie ugotuje obiadu to nie i koniec, albo gotujcie wtedy to czego wasz facet nienawidzi bo dlaczego wy i dzieci macie głodować, albo na miasto lecieć coś przekąsić przy okazji nie mówiąc mu gdzie się wychodzi i 2 w jednym, będzie nie dość że głodny to i zazdrosny, a po za tym mam tajną broń, którą jest seks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14538 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
anne001 super, że już jesteś po i wszystko ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14539 |
Zadomowienie
|
no jak mi sie sni juz operacja to nie dobrze jest
![]() ![]() ![]() jutro bede znala termin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#14540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a kto tu ma na mysli zycie w brudzie jesc chipsy itd tym bardziej majac male dziecko no chyba sie nie da,ja poprostu robie wszystko co kobiety ale psychicznie nastawilam sie tak ze nie mam przymusu jak nie dzis to jutro nie oram sie psychicznie bo sporo to od naszego nastawienia wychodzi tylko to mialam na mysli facet rzadko kiedy bedzie myslal jak kobieta no chyba ze w domu rodzinnym mial taki a nie inny przyklad ale to sa wyjatki
![]() |
#14541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-19 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedna z dziewczyn napisała ze , zagroziłaby ze jak nie odkurzy to zero seksu . Jak ja bym mu tak powiedziała to chyba śmiał by sie cały dzień ![]() Uwielbiam seks z moim Tż i on o tym wie , ale nie żeby odrazu ze jakaś nimfomanka jestem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14543 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć dziewczynki ![]() Klaudeczko narazie ok, ale dzis przyjechał moj siostrzeniec i troszke nosiem ciaga ![]() ![]() Ogólnie mam dzis meczacy dzien z małym dzieckiem tzn. nie z takim małym 3 latka no ale dał mi popalić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14544 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Matkooo, Issabelka, ale tak to tez niedobrze! Nie wiem czy moge pytac (jesli nie chcesz nie odpowiadaj). Czemu tak jest? Jestes az tak na niego zla, nie masz ochoty na seks, czy boisz sie o swoje nowe nabytki?
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-19 o 18:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#14545 |
Zadomowienie
|
oo jak cisza spicie juz wszystkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sherry Argov "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" A tu opis z netu i jednocześnie fragment książki: Tytułowa zołza nie jest jędzą ani wrednym babsztylem. Zołza to kobieta niezależna, która będąc w związku z mężczyzną, nigdy nie przestaje być sobą. Ma poczucie humoru i życzliwy charakter. Nie kłamie, nie gra, nie manipuluje. Zna swoją wartość. Mówi, co myśli, i robi, co chce. Jej zadziorność pociąga mężczyzn i podnosi temperaturę związku. ![]() Dziewczynki a tu przepis na smakowite maczanki ![]() ![]() ![]() Zagotuj w garnku wodę, wrzuć do niej 2 frankfuterki. Gotuj pięć min aby kiełbaski były lekko twarde lub jak kto woli, aldente. Nalej gościowi oranżady i wyślij na balkon aby mógł się porozkoszować pięknym widokiem-w końcu nastrój jest najważniejszy. Kiedy nie będzie patrzył, pokrój drobno frankfuterki i nadziej każdy na wykałaczkę. Możesz swobodnie wyrazić swój twórczy zapał za pomocą szerokiego asortymentu różnokolorowych wykałaczek. Teraz podaj frankfuterki z dwiema smakowitymi maczankami ustawionymi jedna przy drugiej: ketchupem i musztardą. I nigdy nie nazywaj ich krojonymi kiełbaskami, zawsze mów „smakowite maczanki” oczywiście to jest fragment wyrwany z kontekstu.. ale mnie rozwalił ![]() a ja odebrałam dziś badanka, zrobiłam EKG wpłaciłam kaskę i jestem gotowa ![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-19 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14547 |
Raczkowanie
|
Matkooo, Issabelka, ale tak to tez niedobrze! Nie wiem czy moge pytac (jesli nie chcesz nie odpowiadaj). Czemu tak jest? Jestes az tak na niego zla, nie masz ochoty na seks, czy boisz sie o swoje nowe nabytki?[/QUOTE]
Tak jestem az tak na niego zla bo kolejny raz dal mi do zrozumienia ze jego obietnice ze sie zmieni sa gowno warte ![]() Nie wiem co sie dzieje ale jakos przestalam czuc cokolwiek i wiem jestem prawie tego pewna ze on tutaj jest ze wzgledu na dzieci gdyby nie to pewnie juz razem bysmy nie byli ![]() A ja nie chce byc z kims bo tak ma byc bo mamy dzieci bez sensu .Uswiadomilam sobie to ze jak polecialam do Polski na operacje pozniej bylam 2 tyg u rodzicow moja przyszla bratowa powiedziala do mojego meza ze no teraz to powinienes zonke przywitac kolacja i kwiatami (kolacja pal licho no ale chociaz kwitucha jakiegos mogl kupic a wie ze to lubie ) no ale nic wrocilam do domu to przywital mnie tak zwyczajnie bylo mi przykro myslalam ze chociaz powie "ciesze sie kochanie ze wszystko sie udalo i ze jestes cala i zdrowa " no ale sie przeliczylam . Oczywiscie wygarnelam mu wszystko przed wyjazdem na kontrole na drugi dzien wrocilam przyjechal po mnie na lotnisko w nocy i znow durna myslalam ze sie zrehabilituje za tamto i ze chociaz badyla jakiegos przywlecze ale duuuupa ![]() ![]() ![]() A teraz chce tym wszystkim pierdzielnac bo mam juz dosc bycia sprzataczka . kucharka, opiekunka i osoba dbajaca tak naprawde o wszystko poprostu czuje jak wygasam ![]() Sorrki dziewczynki to juz moj ostatni post taki wylewny ![]()
24/04 godz 14-30 dr. J.J Wroclaw MENTOR ANATOMKI CPG333 380cc 12cm/11,5cm/5.8 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-06-19 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#14548 | |||
Raczkowanie
|
Issabel, cholerka, moze naprawde do jakiejs poradni rodzinnej tzreba zebyscie poszli. Szkoda zwiazku, wspolnych lat, dzieciakow....
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak sie dobrze czujesz po tych silowankach to chyba raczej nie powinno Ci zaszkodzic ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-19 o 20:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#14549 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- issabeli no strasznie przykre to co piszesz, ja mowiłam o inicjatywie i nie chodziło mi o wspólne wyjście, tylko o wspólne spędzenie czasu w hotelu tak żeby być tylko dla siebie, ale faktycznie to zadziała jak obydwoje tego chcecie, wiadomo sama nic nie zdziałasz. Kurcze, może jest jeszcze jakaś nadzieja? ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-19 o 21:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cierpliwości i wytrwałości życzę, normalnie mu się należy dupsko złoić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.