![]() |
#4171 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Koty część IV
W miastach też jest fatalnie, przecież Szpieg swoje 2 kocidła znalazła, jak wszyscy ludzie wokół mieli w nosie, co się z nimi stanie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-21 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | ||||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Niestety nie mam, jeszcze... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
KOTerator
|
![]() U mnie nie ma chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | ||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
KOTerator
|
![]() Wszystkie łapy mnie martwią, ona ostatnio zaczęła tak dziwnie uginać łapy w łokciach/kolanach.. no wiecie, w stawach, i rozkłada łapy tak równo, wygląda jak tripod, ale pewnie jestem przewrażliwiona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4178 | ||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Eh...ciekawe czy kiedykolwiek będzie w stanie zaufać jeszcze komuś, może TŻ... Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | ||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Wtajemniczenie
|
Ja mieszkam na wsi ale tylko takiej z nazwy bo krowy, świni czy kury nie uświadczysz jak zabrakło rolników gdzie podziały się koty? Na osiedlu pod blokiem gdzie są dobre dusze dbające by raz dziennie koty coś zjadły. To akurat cieszy bo w zimie ciężko o coś na ząb, przyznam się, że sama dokarmiam koty koło garażu choć nie wiadomo jak dostają się do środka i rysują nam maskę od auta - mój mąż nie jest z tego powodu szczęśliwy. Nikt kotów nie topi i nie goni a że im tu dobrze to i ruszyć się nie mają zamiaru. Przydała by się jednak jakaś organizacja, która by wysterylizowała te nasze wolne dusze bo z roku na rok jest ich coraz więcej i nikt nie zapanuje nad ich populacją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Nie depcze krokusów
|
Buras nigdy nie był skrzywdzony, ale daje się głaskać tylko mnie. Co z tego, że mój facet jest z nim od pierwszego dnia i spędza u mnie pół każdego tygodnia... Kot może na nim spać, ale tylko pańcia jest od głaskania.
![]() |
#4183 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Coraz więcej gmin i samorządów organizuje sterylizacje kotów wolno żyjących. Na Miau.pl w dziale hodowców jest o tym wątek. Tylko się o tym nie wie. Sama nie wiedziałam że w Poznaniu coś takiego jest.
![]() |
#4186 |
Wtajemniczenie
|
Moniko, mojego nikt nie skrzywdził, a jak widzi człeka to ucieka jak opętany, czasem są koty płochliwe, taki charakter
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4189 |
Nie depcze krokusów
|
Mój ucieka od ludzi, ale do butów i torebek włazi...
![]() |
#4190 | ||
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
Teraz kupuję to co uznaję za słuszne (dobra, zdarzają się impulsy ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Spotykam się często z krytyką tych osób, które mają zwierzaka w typie rasy, że biorą z pseudo itd.
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Raczkowanie
|
Mój Maluch miał dwa dni koszmaru, wczoraj wet, ale skończyły mu się szczepionki, to obciął mu pazurki. Ale to była istna masakra! syczał, wyrywał się, darł się, drapał, gryzł, rzucał się! Nawet rękawice grube mało dały, bo i tak weta podrapał :/ dzisiaj przy odrobaczaniu to samo! Aż łapy miał w preparacie :O diabeł go opętał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |||||
|
Cytat:
Miałam burzliwą dyskusję na portalu mojego miasta, kiedy to napisali o tej pseudo-hodowczyni, od której mam Persillę. Jeden pan napisał, że to hańba tak pisać o tej kobiecie i o kotach, i że on zaadoptuje parę kotów i jej tak pomoże. Zapytałam go, czy to ma jakiś sens, jeśli za jakiś czas sytuacja znowu się powtórzy. I miałam rację. Współczuję ludziom, którzy tam mieszkają, a jeszcze bardziej kotom. ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Ja uświadomiłam się właśnie na wizażu. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
O, daj znać o szczeniaku ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4194 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Sama masz dwa koty z pseudo to nie wiem o co chodzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pisałam kiedyś, mojego Melmana wykopałam spod ziemi, spod okna. Sąsiad na około bloku zakopywał szczenięta ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Ogólnie to obydwa traktowały się obojętnie, najwyżej się tolerowały. Kiedy jednak na podwórku pojawił się jakiś pies ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
I co dziwne: do osób , które lubię ja- nie wychodzi, lub jest bardzo ostrożny. Do osób, za którymi ja nie przepadam- wyjdzie ![]() Do osób lubianych przeze mnie , a do których Cham przychodzi jest babcia. Ale podchodzi do niej z dystansem, bo kiedyś weszła w stukających butach, a ten się przestraszył. Od tego czasu babcia przed wejściem do mieszkania zakłada na korytarzu kapcie ![]() I śmiejcie się, ale jak ktoś otwiera drzwi, pierwsze, gdzie Cham kieruje wzrok to... stopy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Jednego, Persillę. A o tym, że jest z pseudo doszłam później, dzięki wizażankom.
![]() |
#4196 | |
KOTerator
|
Cytat:
A Cham ma rodowód? Właśnie, tu nie tylko trzeba pseudohodowców tępić ale też ich uświadamiać i ludzi uświadamiać, bo nie każdy wie, że R=R. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4198 |
Nie depcze krokusów
|
Mam weekendowego gościa...
1. Mam 2 miesiące. 2. Lubię gryźć i drapać. 3. Gołąb Gruchacz powinien się nas bać. 4. Mam starszego kolegę, który mnie olewa. 5. W głowie mi tylko zabawa. 6. Jestem pingwinkiem, ale głowę mam czekoladową. 7. Czasem jak się zmęczę, to śpię, ale mało śpię, bo tu tyle fajnych zabawek...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-22 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też :/ W ogóle zawsze reaguję na sytuacje typu: kobieta pod sklepem bije psa bo szczekał jak ona była w środku. Z gębą lecę. Mój TŻ nie dowierzał kiedy mówiłam że jakbym zobaczyła walkę psów to bym się między psy zapuściła i z łapami na łysolów. A ja bym tak zrobiła. I może to i głupie i po fakcie bym się ocknęła jakbym to ja dostała ale taka już jestem.
![]() |
#4200 |
Raczkowanie
|
trzecie zdjęcie mnie rozczuliło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.