Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 13:50   #3121
Kejthx
Zadomowienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość

MarudexuS -Ja od odstawienia Visanne mam różnie cykle. Kolejno od pierwszego: 24 , 25, 27, 24 no i teraz już 28 dzień leci. Tak dziwnie jakoś... Więc już sama nie wiem co mam myśleć Nie lubię tak. Jak ma się regularny cykl to chociaż nadzieja niepotrzebna się nie rodzi.

Kciukasy, i myslę również tak jak to napisała MarudexuS

Luna za ogarniecie tematów w klubie

Dziewczyny, ile musi być postów, żeby założyć kolejna cześć? Czyżby już było to niedługo? Wtedy trzeba zrobić tą listę, bo trudno ogarnąc nas wszytkie

Edytowane przez Kejthx
Czas edycji: 2012-06-22 o 13:55
Kejthx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:54   #3122
magbes
Zadomowienie

kurde....standard,,,, zawsze jak jade gdzies poza dom to dzien wczesniej lapie mnie infekcja jakas...tam na dole... w podwoziu jak to kwika mawia :P
nawet w podrozy poslubnej bylam z calym ekwipunkiem masci, globulek i żeli
i dzis znowu
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:00   #3123
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
kurde....standard,,,, zawsze jak jade gdzies poza dom to dzien wczesniej lapie mnie infekcja jakas...tam na dole... w podwoziu jak to kwika mawia :P
i dzis znowu
Nie wiem co pomaga Tobie, ale jak mi ostatnio coś działo się właśnie tam to dowcipnie przyjmowałam Vagical i pomógł natychmiastowo tj. 2 noce aplikowałam (dziewczyny mi poleciły )
Stary 2012-06-22, 14:04   #3124
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Nie wiem co pomaga Tobie, ale jak mi ostatnio coś działo się właśnie tam to dowcipnie przyjmowałam Vagical i pomógł natychmiastowo tj. 2 noce aplikowałam (dziewczyny mi poleciły )
a wiesz ze nawet c zytajac watek to sobie zapisalam nazwe ta? bo chyba Ty podawalas właśnie. teraz nie mam juz gdzie kupic bo prosto po pracy pakuja nas w autobus, mam profilaktycznie provag i tym vbede sie ratowac. ogolnie to stosuje na to tez masc clotrimazolum, albo jak uda mi sie dostac globulki clothrimazolum, kiedys tez globulki propolisowe.....ale hm...sa zolte i nie moge gatkow doprac
Stary 2012-06-22, 14:05   #3125
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
i dzis znowu
Ja tak dawniej miałam że co chwile coś
Myślałaś żeby zrobić wymaz z pochwy? Bo wtedy wszystko fajnie sie ujawnia i odrazu jest dobranu antybiotyk. Mi po dwoch takich kuracjach ustało, a meczylam sie z 2 lata
Teraz infekcje tez czesto wracaja ale masc clotrimazolum i jest ok, a wtedy to masakra

Oczywiscie Marudexus jesteś juz

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:07   #3126
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
a wiesz ze nawet c zytajac watek to sobie zapisalam nazwe ta? bo chyba Ty podawalas właśnie. teraz nie mam juz gdzie kupic bo prosto po pracy pakuja nas w autobus, mam profilaktycznie provag i tym vbede sie ratowac. ogolnie to stosuje na to tez masc clotrimazolum, albo jak uda mi sie dostac globulki clothrimazolum, kiedys tez globulki propolisowe.....ale hm...sa zolte i nie moge gatkow doprac
Któraś z dziewczyn podawała ten lek ale jest skuteczny, przynajmniej u mnie się sprawdził w mig a i cena jest dobra, a i gaci nie brudzi

Ważne, że zawsze coś masz przy sobie, pomoże napewno
Stary 2012-06-22, 14:13   #3127
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

No ja tez juz wyslalam prosbe o przyjecie o ile jeszcze moge choc juz nie jestem staraczka...u mnie narazie wszystko dobrze tylko bym jadła non stop i to cos innego zawsze wczoraj mialam ochote na chleb z dzemem a dziś juz na dżem nie mogę patrzec i wymyslam co rusz nowe dania....miłego dnia kochane
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:16   #3128
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ja tak dawniej miałam że co chwile coś
Myślałaś żeby zrobić wymaz z pochwy? Bo wtedy wszystko fajnie sie ujawnia i odrazu jest dobranu antybiotyk. Mi po dwoch takich kuracjach ustało, a meczylam sie z 2 lata
Teraz infekcje tez czesto wracaja ale masc clotrimazolum i jest ok, a wtedy to masakra

Oczywiscie Marudexus jesteś juz
wymaz robilam z 2 miesiace temu bo tez mialam infekcje. wyszla candida albina...czy jakos takk,,,z albiinosem mi sie kojarzylo, czy standard grzybek, dostalam chyba nystatyne wtedy i pojszło. ale nawraca...szczegolnie przed okresem, kiedys mi gin powiedziala, ze moze tak bywac ze przed okresem sie pojawia cos i po okresie juz tego nie ma, zeczywiscie u mnie tak bywalo, no ale to nie powinno sie tak pojawiac..... jeszcze sie zastanawiam czy termometrem nie podraznilam tam,,dlatego poczekam jeszcze chwilke. ale prvag uzyje
Stary 2012-06-22, 14:25   #3129
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepsze, tylko niestety na recepte wiec nie poratuja tak szybko jak masc ktora mozna kupic zawsze

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
No ja tez juz wyslalam prosbe o przyjecie o ile jeszcze moge choc juz nie jestem staraczka...u mnie narazie wszystko dobrze tylko bym jadła non stop i to cos innego zawsze wczoraj mialam ochote na chleb z dzemem a dziś juz na dżem nie mogę patrzec i wymyslam co rusz nowe dania....miłego dnia kochane
Wątek właśnie dlatego ma w nazwie staraczki i zafasolkowane zeby nie bylo wątpliwosci

Cytat:
wymaz robilam z 2 miesiace temu bo tez mialam infekcje. wyszla candida albina...czy jakos takk,,,z albiinosem mi sie kojarzylo, czy standard grzybek, dostalam chyba nystatyne wtedy i pojszło. ale nawraca...szczegolnie przed okresem, kiedys mi gin powiedziala, ze moze tak bywac ze przed okresem sie pojawia cos i po okresie juz tego nie ma, zeczywiscie u mnie tak bywalo, no ale to nie powinno sie tak pojawiac..... jeszcze sie zastanawiam czy termometrem nie podraznilam tam,,dlatego poczekam jeszcze chwilke. ale prvag uzyje
Mi też glownie grzybek ale w koncu wyszedl tez paciorkowiec co juz nie jest takie nic..
Mi przed @ zawsze cos nawraca ale stosuje maść i po @ juz jest ok
Co do termometru to sie kiedys zastanawiałam, czy wy go dziewczyny myjecie? bo mi sie wydaje ze jak nie to tam sie musza strasznie bakterie mnozyc

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-22, 14:27   #3130
pszczoua
Zakorzenienie

IsiaG ja na obniżenie prolaktyny biorę bardzo taniutki Bromergon (opakowanie 30tabl ok 5zł). Wiem, że nie wszystkie kobiety go tolerują ale u mnie nie powoduje absolutnie żadnych skutków ubocznych, a biorę już go od 5 lat. Może warto skonsultować się jeszcze z innym lekarzem? Bromergon przyjmuje się codziennie. Dawkę ustala lekarz

LunaO zaprosiłam się do klubu
Stary 2012-06-22, 14:36   #3131
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Co do termometru to sie kiedys zastanawiałam, czy wy go dziewczyny myjecie? bo mi sie wydaje ze jak nie to tam sie musza strasznie bakterie mnozyc
ja tam myje go codziennie przed pojsciem spac, woda i mydlem, czasem mydlem i zelem do hig. intymnej
a wczoraj zamowilam sobie nowy termometr bo myslalam, ze moj sie popsol,,,i jak juz zamowilam to jednak okazalo sie, że moj dziala i o...ale ten nowy bedzie fajniejszy ladniejszy i w ogole
Stary 2012-06-22, 14:54   #3132
Luna0
Zakorzenienie

Dziewczyny o ile dobrze kojarze to zeby dodac zdjecia trzeba najpierw zrobic album. Ale zanim zrobicie album zmiencie w ustawieniach aby ten album byl widoczny tylko dla przyjaciol a nie dla wszystkich
Potem wybiera sie zdjecie z albumu ktore macie ochote dodac do klub. Chyba. Być moze jest jeszcze inny sposob, narazie to badam

https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=privacy

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-22, 15:13   #3133
Kejthx
Zadomowienie

Luna, dobrze, że to wszytko kumasz
Ja w pracy nawet nie bardzo mogę "wgłębić" się w temat

Ja tymczasam spadam (trza troszkę popracować ), odezwe się tu albo w klubie
Stary 2012-06-22, 15:21   #3134
Luna0
Zakorzenienie

Dlatego sie za to wziełam bo wiedziałam że moge cały dzień dziś spedzic przez kompem az mnie kregoslup boli wiec lepiej cos posprzatam zeby sie rozruszac
Jakby mnie nie było wieczorem, bo ide robic paznokcie TŻta siostrze to pamietajcie ze jutro wszystkich(tych co trza oczywiscie) przyjme do klubu. Takze spokojnie, jeszcze sprobuje zagladnac wieczorem i poakceptowac bo rozumiem ze dziewczyny poprzychodza z pracy i beda ciekawe jak ten klub wyglada

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-22, 16:34   #3135
Kejthx
Zadomowienie

Kochane, miłego weekendu, ja odezwę sie zapewne w ndz. albo jeszcze dziś wieczorkiem... zobaczymy jak sprawy się potoczą, tymczasem buźka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0_0_0_1239571051_middle.jpg (26,5 KB, 12 załadowań)
Stary 2012-06-22, 16:54   #3136
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
IsiaG ja na obniżenie prolaktyny biorę bardzo taniutki Bromergon (opakowanie 30tabl ok 5zł). Wiem, że nie wszystkie kobiety go tolerują ale u mnie nie powoduje absolutnie żadnych skutków ubocznych, a biorę już go od 5 lat. Może warto skonsultować się jeszcze z innym lekarzem? Bromergon przyjmuje się codziennie. Dawkę ustala lekarz
Wiem kochana, że Bromek jest tańszy, ale ja to taka jakaś jestem, że łapię wszystkie objawy niepożądane i boję się trochę. Nie mogę pozwolić sobie na to, żeby mnie w pracy nudności dopadły albo coś innego. A wiem, że tak by było. I zawsze z tych objawów mam to co najgorsze. Ale gdyby po 2 miesiącach prl nie spadła to wtedy może spróbuje ten Bromek, chociaż tak na miesiąc, żeby zobaczyć jak go będę tolerować, może faktycznie nic mi nie będzie.

Ja też się zaprosiłam do Klubu. Pliiiissss, przyjmijcie mnie

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Ach, ach, toż faktycznie dziś to piąteczek.
Fajniutkie zdjęcie.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:00   #3137
Luna0
Zakorzenienie

Isia jesteś już

Dziewczyny zaraz wychodze i wroce pozno także dopiero jutro albo dzis calkiem pozno bede akceptowac

Tak sobie mysle o tych moich staraniach.. strachu psychicznego ze to sie powtorzy itd. nie mam, wierze ze teraz juz bedzie tylko dobrze. Boje sie tylko czy fizycznie wszystko jest wporzadku chociaż wyglada na to ze jest Duzo łatwiej by mi było gdybym dostała pozwolenie od lekarza ale o tym moge sobie pomarzyc no i nie wiem nic, TŻ nie ma żadnych wątpliwości, a ja tylko te fizyczne..
Niby mam wątpliwości, ale jak mi ktoras napisze "Lepiej poczekaj do 2@" to zaraz bede pisać jak to napewno jest wszystko ok i ze nie wytrzymam tak długo. Od taki pies ogrodnika

Aniołek 25.05.2012

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-06-22 o 17:03
Stary 2012-06-22, 17:40   #3138
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Isia jesteś już

Dziewczyny zaraz wychodze i wroce pozno także dopiero jutro albo dzis calkiem pozno bede akceptowac

Tak sobie mysle o tych moich staraniach.. strachu psychicznego ze to sie powtorzy itd. nie mam, wierze ze teraz juz bedzie tylko dobrze. Boje sie tylko czy fizycznie wszystko jest wporzadku chociaż wyglada na to ze jest Duzo łatwiej by mi było gdybym dostała pozwolenie od lekarza ale o tym moge sobie pomarzyc no i nie wiem nic, TŻ nie ma żadnych wątpliwości, a ja tylko te fizyczne..
Niby mam wątpliwości, ale jak mi ktoras napisze "Lepiej poczekaj do 2@" to zaraz bede pisać jak to napewno jest wszystko ok i ze nie wytrzymam tak długo. Od taki pies ogrodnika
Wiesz co, lepiej jest czasami nic nie planować i zdać się na los. Jeżeli Twój organizm nie jest jeszcze gotowy fizycznie na ciążę to jej nie będzie. A jeżeli jest to ... do dzieła. Ja wychodzę z założenia, że natura wie lepiej co robi i dobrze jest zdać się na nią.
Nie martw się Luna, musi i będzie dobrze.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 18:56   #3139
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Badałam sobie przed chwilą szyjkę i zauważyłam biały śluz o konsystencji gluta!!! Normalnie jak gile z nosa.... fuj. Nie miałam tak nigdy przedtem. Wobec tego pytam Co to oznacza?
Też miałam taki śluz, taki grudkowaty... ale co on oznaczł to nie wiem

Cytat:
dziewczyny który avatar? Tylko szybciutko bo już zakładam

Ja jestem za testem na czarnym tle
Mnie się pierwszy i trzeci podoba, ale już za późno na moje podpowiedzi ;d

Cytat:
Kciukasy, i myslę również tak jak to napisała MarudexuS

Luna za ogarniecie tematów w klubie

Dziewczyny, ile musi być postów, żeby założyć kolejna cześć? Czyżby już było to niedługo? Wtedy trzeba zrobić tą listę, bo trudno ogarnąc nas wszytkie
5000 tys postow, czyli jeszcze trochę

Witam Was kochane

Też wysłałam zaproszenie do klubu Fajny pomysł.
Dziś pół dnia spędziłam w pracy,po pracy wpadła kuzynka, wypiłyśmy piwko,pogadałyśmy i pojechała.. a ja zawiesiłam nowe firanki na oknach... (robiłam to może 3 raz w życiu) a jak się przy tym umęczyłam hah.
Jakieś plany na weekend macie?
Ja na razie wiem tylko,że jutro do pracy... buuu...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 19:01   #3140
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Lunao, badanie na HPV w sumie takie drogie nie jest, zapłaciłam 140 zł za oznaczenie genetyczne 12 typów wysokoonkogennych. Także w sumie raz w życiu można zainwestować

Dam radę, teraz się modlę, żeby @ przyszła, bo nie chciałabym z tym w ciąży chodzić, a ta dziadówa nie przychodzi, ale testy negatywne wychodzą, więc może mi stres trochę poprzestawiał cykl.
Stary 2012-06-22, 21:31   #3141
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej

tak po cichutku gdzies sobie Was podczytywalam i tak mnie wzielo, ze moze jednak troche tutaj pasuje, bo widze, ze pare dziewczyn ma identyko syt jak moja: otoz od 2och lat zabezpieczalismy sie metoda kto pierwszy ten lepszy a od maja juz metoda: co bedzie to bedzie

jestesmy malzenstwem od poltora miesiaca razem juz prawie 6 lat ja 23, malz 25 no i dolaczam sie do grona zachodniopomorskich "staraczek" chociaz niestety tylko sercem, bo cialem jestem w Norwegii

przyjmiecie mnie?? bede dopingowac i sie uczyc od tych bardziej doswiadczonych w staraniach

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 21:39   #3142
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

santom witaj!
ja również w maju zaczęłam intensywne starania, także trzymam za nas kciuki.

wysłałam zapytanie o przyjęcie mnie do klubu, jakbyście nie miały nic przeciwko temu

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 21:55   #3143
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

domciatko witaj mam nadzieje, ze maj zatem bedzie szczesliwy poki co z majem mam tylko same dobre wspomnienia: slub, urodziny, WIOSNA

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 22:54   #3144
kwitka13
Zadomowienie

hej kobity,
Club nadrobiony
Luna- Isia dobrze Ci prawi, więc słuchaj bo to mądra baba
witam nową koleżankę - lepiej żebyś wszystkiego się od nas nie uczyła, bo tu takie dramaty się dzieją czasami, że hoho i lepiej żebyś ich nie doświadczała na własnej skórze. Życzę powodzenia asap
No a ja...
siedzę i popijam jakiegoś Żubra - jedyne piwo, które miałam, swoją drogą nie wiem skąd, bo ja takiego nie kupuje a tym bardziej połówek- no ale stało w lodówce i tak mnie prosiło.... no nie mogłam odmówić. I oby mi się z torbielą nic nie porbiło, bo jutro w Fakcie o mnie przeczytacie : kolejna pijana matka trafiła na izbę przyjęć...
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz

Edytowane przez kwitka13
Czas edycji: 2012-06-22 o 22:55
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 00:08   #3145
Kejthx
Zadomowienie

Luna. zaufaj swoim przeczuciom, intuicji, myślę, że najlepiej dać ponieść się emocjom, chwili a potem to już musi być GIT

Witaj Santom

Kwitka, przynajmniej będziesz sławna Coś za coś
Ja też popiwkowałam, u koleżanki byłam z mężem. Oglądaliśmy mecz, teraz Tż mi tu chrapie, a ja przeglądam klub i już "nasmarowałyście" tam tyle, że teraz trzeba sie chyba rozdwoić Fajnie! Aż morda się cieszy

Tymczasam dobranoc
Będę jak coś pewnie w ndz. jutro dzień zakupowy, więc pewnie padnę na pysk a wieczorem z znajomymi pewnie coś pokombinujemy

Dobranoc
Stary 2012-06-23, 00:24   #3146
magdaammm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej

tak po cichutku gdzies sobie Was podczytywalam i tak mnie wzielo, ze moze jednak troche tutaj pasuje, bo widze, ze pare dziewczyn ma identyko syt jak moja: otoz od 2och lat zabezpieczalismy sie metoda kto pierwszy ten lepszy a od maja juz metoda: co bedzie to bedzie

jestesmy malzenstwem od poltora miesiaca razem juz prawie 6 lat ja 23, malz 25 no i dolaczam sie do grona zachodniopomorskich "staraczek" chociaz niestety tylko sercem, bo cialem jestem w Norwegii

przyjmiecie mnie?? bede dopingowac i sie uczyc od tych bardziej doswiadczonych w staraniach
witamy witamy i zapraszamy a moge sie tak dopytac.. jakie okolice norwegii? ja mam nadzieje ze tez juz niedlugo bede cialem wlasnie tam juz na stale
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 07:33   #3147
Luna0
Zakorzenienie

Dzieeeeń dobryy, śpie na siedząco
Swoją drogą to walnięta jestem że budze się jak TZ wychodzi i zamiast spać dalej to dwa nałogi: kawa i wizaz
Tym bardziej ze szczegolnie jestem wyspana ale dzis to chyba mnie od nowa cos bierze.. tak sie zle czuje. Na dodatek to gardło mi jeszcze nie przeszło takze to musiała byc angina ze mnie tak długo trzyma

Wczoraj robiłam paznokcie TŻta siostrze także też popiwkowaliśmy

Cytat:
hej

Witaj

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
hej kobity,
Club nadrobiony
Luna- Isia dobrze Ci prawi, więc słuchaj bo to mądra baba
witam nową koleżankę - lepiej żebyś wszystkiego się od nas nie uczyła, bo tu takie dramaty się dzieją czasami, że hoho i lepiej żebyś ich nie doświadczała na własnej skórze. Życzę powodzenia asap
No a ja...
siedzę i popijam jakiegoś Żubra - jedyne piwo, które miałam, swoją drogą nie wiem skąd, bo ja takiego nie kupuje a tym bardziej połówek- no ale stało w lodówce i tak mnie prosiło.... no nie mogłam odmówić. I oby mi się z torbielą nic nie porbiło, bo jutro w Fakcie o mnie przeczytacie : kolejna pijana matka trafiła na izbę przyjęć...
Też tak myśle, czytałam jej pozytywnego posta już 3 razy dzisiaj
To jest właśnie Polska.. byle by nakrecic afere. Pijesz jedno piwo, dziecko juz spi a tu nagle cos sie stanie, wogole niezalezne od Ciebie i PIJANA MATKA.. heh co za kraj

Cytat:
Luna. zaufaj swoim przeczuciom, intuicji, myślę, że najlepiej dać ponieść się emocjom, chwili a potem to już musi być GIT
Dzięki, właśnie takie słowa są mi teraz potrzebne. Nie chce dać się zwariować badaniom, czekaniu, odwlekaniu, bo juz mi sie coraz bardziej nie chce..
Dziś mi sie snilo ze jestem w ciazy i co? Byłam przerazona. Aż sie zła obudziłam. Wiec im pozniej tym bardziej mi odbija..

Piękne jakbyście wiedziały coś o promocji leżaków- takich jakis zwyklych do opalania w realu tesco itp to dajcie znac

Aniołek 25.05.2012

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-06-23 o 07:49
Stary 2012-06-23, 07:53   #3148
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

Witaj

Heeej kochane

Widzę,że prawie wszystkie wczoraj sobie piwkowałyśmy... hihih
Ja juz w pracy siedzę ale mi się nie chcę... taka ładna pogoda..,jedyne pocieszenie że tylko do 13

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-06-23, 08:00   #3149
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dla nie rozbudzonych serwuję kawkę z rana

LunaO- między innymi dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 51w0S1B594gfvMoFeNd0aOflNrhl1l.jpg (8,1 KB, 2 załadowań)

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2012-06-23 o 08:01
Stary 2012-06-23, 08:07   #3150
Luna0
Zakorzenienie

Wypiłam
Własnie zrobiłam herbate z miodem bo trzeba jeszcze podleczyc gardło

Aniołek 25.05.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości