|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Cytat:
Kciukasy, i myslę również tak jak to napisała MarudexuS ![]() Luna za ogarniecie tematów w klubie ![]() Dziewczyny, ile musi być postów, żeby założyć kolejna cześć? Czyżby już było to niedługo? Wtedy trzeba zrobić tą listę, bo trudno ogarnąc nas wszytkie
Żona Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2012-06-22 o 13:55 |
|
|
|
|
#3122 |
|
Zadomowienie
|
kurde....standard,,,, zawsze jak jade gdzies poza dom to dzien wczesniej lapie mnie infekcja jakas...tam na dole... w podwoziu
jak to kwika mawia :Pnawet w podrozy poslubnej bylam z calym ekwipunkiem masci, globulek i żeli ![]() i dzis znowu
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dowcipnie przyjmowałam Vagical i pomógł natychmiastowo tj. 2 noce aplikowałam (dziewczyny mi poleciły )
|
|
#3124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałaś żeby zrobić wymaz z pochwy? Bo wtedy wszystko fajnie sie ujawnia i odrazu jest dobranu antybiotyk. Mi po dwoch takich kuracjach ustało, a meczylam sie z 2 lata ![]() Teraz infekcje tez czesto wracaja ale masc clotrimazolum i jest ok, a wtedy to masakra Oczywiscie Marudexus jesteś juz
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jest skuteczny, przynajmniej u mnie się sprawdził w mig ![]() Ważne, że zawsze coś masz przy sobie, pomoże napewno
|
|
#3127 |
|
Raczkowanie
|
No ja tez juz wyslalam prosbe o przyjecie
o ile jeszcze moge choc juz nie jestem staraczka...u mnie narazie wszystko dobrze tylko bym jadła non stop i to cos innego zawsze wczoraj mialam ochote na chleb z dzemem a dziś juz na dżem nie mogę patrzec i wymyslam co rusz nowe dania....miłego dnia kochane
|
|
|
|
#3128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi przed @ zawsze cos nawraca ale stosuje maść i po @ juz jest ok ![]() Co do termometru to sie kiedys zastanawiałam, czy wy go dziewczyny myjecie? bo mi sie wydaje ze jak nie to tam sie musza strasznie bakterie mnozyc
|
|||
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
IsiaG ja na obniżenie prolaktyny biorę bardzo taniutki Bromergon (opakowanie 30tabl ok 5zł). Wiem, że nie wszystkie kobiety go tolerują ale u mnie nie powoduje absolutnie żadnych skutków ubocznych, a biorę już go od 5 lat. Może warto skonsultować się jeszcze z innym lekarzem? Bromergon przyjmuje się codziennie. Dawkę ustala lekarz
![]() LunaO zaprosiłam się do klubu
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a wczoraj zamowilam sobie nowy termometr bo myslalam, ze moj sie popsol,,,i jak juz zamowilam to jednak okazalo sie, że moj dziala i o...ale ten nowy bedzie fajniejszy ladniejszy i w ogole
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o ile dobrze kojarze to zeby dodac zdjecia trzeba najpierw zrobic album. Ale zanim zrobicie album zmiencie w ustawieniach aby ten album byl widoczny tylko dla przyjaciol a nie dla wszystkich
![]() Potem wybiera sie zdjecie z albumu ktore macie ochote dodac do klub. Chyba. Być moze jest jeszcze inny sposob, narazie to badam ![]() https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=privacy |
|
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
Luna, dobrze, że to wszytko kumasz
![]() Ja w pracy nawet nie bardzo mogę "wgłębić" się w temat ![]() Ja tymczasam spadam (trza troszkę popracować ), odezwe się tu albo w klubie
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego sie za to wziełam bo wiedziałam że moge cały dzień dziś spedzic przez kompem az mnie kregoslup boli wiec lepiej cos posprzatam zeby sie rozruszac
Jakby mnie nie było wieczorem, bo ide robic paznokcie TŻta siostrze to pamietajcie ze jutro wszystkich(tych co trza oczywiscie) przyjme do klubu. Takze spokojnie, jeszcze sprobuje zagladnac wieczorem i poakceptowac bo rozumiem ze dziewczyny poprzychodza z pracy i beda ciekawe jak ten klub wyglada
|
|
|
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, miłego weekendu, ja odezwę sie zapewne w ndz. albo jeszcze dziś wieczorkiem... zobaczymy jak sprawy się potoczą, tymczasem buźka
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też się zaprosiłam do Klubu. Pliiiissss, przyjmijcie mnie ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Ach, ach, toż faktycznie dziś to piąteczek. Fajniutkie zdjęcie.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Isia jesteś już
Dziewczyny zaraz wychodze i wroce pozno także dopiero jutro albo dzis calkiem pozno bede akceptowac ![]() Tak sobie mysle o tych moich staraniach.. strachu psychicznego ze to sie powtorzy itd. nie mam, wierze ze teraz juz bedzie tylko dobrze. Boje sie tylko czy fizycznie wszystko jest wporzadku chociaż wyglada na to ze jest Duzo łatwiej by mi było gdybym dostała pozwolenie od lekarza ale o tym moge sobie pomarzyc no i nie wiem nic, TŻ nie ma żadnych wątpliwości, a ja tylko te fizyczne..Niby mam wątpliwości, ale jak mi ktoras napisze "Lepiej poczekaj do 2@" to zaraz bede pisać jak to napewno jest wszystko ok i ze nie wytrzymam tak długo. Od taki pies ogrodnika
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-06-22 o 17:03 |
|
|
|
#3138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw się Luna, musi i będzie dobrze.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#3139 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam Was kochane Też wysłałam zaproszenie do klubu Fajny pomysł.![]() Dziś pół dnia spędziłam w pracy,po pracy wpadła kuzynka, wypiłyśmy piwko,pogadałyśmy i pojechała.. a ja zawiesiłam nowe firanki na oknach... (robiłam to może 3 raz w życiu) a jak się przy tym umęczyłam hah.Jakieś plany na weekend macie? Ja na razie wiem tylko,że jutro do pracy... buuu...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||
|
|
|
#3140 |
|
Raczkowanie
|
Lunao, badanie na HPV w sumie takie drogie nie jest, zapłaciłam 140 zł za oznaczenie genetyczne 12 typów wysokoonkogennych. Także w sumie raz w życiu można zainwestować
![]() Dam radę, teraz się modlę, żeby @ przyszła, bo nie chciałabym z tym w ciąży chodzić, a ta dziadówa nie przychodzi, ale testy negatywne wychodzą, więc może mi stres trochę poprzestawiał cykl.
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tak po cichutku gdzies sobie Was podczytywalam i tak mnie wzielo, ze moze jednak troche tutaj pasuje, bo widze, ze pare dziewczyn ma identyko syt jak moja: otoz od 2och lat zabezpieczalismy sie metoda kto pierwszy ten lepszy a od maja juz metoda: co bedzie to bedzie![]() jestesmy malzenstwem od poltora miesiaca ja 23, malz 25 no i dolaczam sie do grona zachodniopomorskich "staraczek" chociaz niestety tylko sercem, bo cialem jestem w Norwegii przyjmiecie mnie?? bede dopingowac i sie uczyc od tych bardziej doswiadczonych w staraniach
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
santom witaj!
ja również w maju zaczęłam intensywne starania, także trzymam za nas kciuki. wysłałam zapytanie o przyjęcie mnie do klubu, jakbyście nie miały nic przeciwko temu |
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
domciatko
witaj mam nadzieje, ze maj zatem bedzie szczesliwy poki co z majem mam tylko same dobre wspomnienia: slub, urodziny, WIOSNA |
|
|
|
#3144 |
|
Zadomowienie
|
hej kobity,
Club nadrobiony Luna- Isia dobrze Ci prawi, więc słuchaj bo to mądra baba ![]() witam nową koleżankę - lepiej żebyś wszystkiego się od nas nie uczyła, bo tu takie dramaty się dzieją czasami, że hoho i lepiej żebyś ich nie doświadczała na własnej skórze. Życzę powodzenia asap ![]() No a ja... siedzę i popijam jakiegoś Żubra - jedyne piwo, które miałam, swoją drogą nie wiem skąd, bo ja takiego nie kupuje a tym bardziej połówek- no ale stało w lodówce i tak mnie prosiło.... no nie mogłam odmówić. I oby mi się z torbielą nic nie porbiło, bo jutro w Fakcie o mnie przeczytacie : kolejna pijana matka trafiła na izbę przyjęć...
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2012-06-22 o 22:55 |
|
|
|
#3145 |
|
Zadomowienie
|
Luna. zaufaj swoim przeczuciom, intuicji, myślę, że najlepiej dać ponieść się emocjom, chwili a potem to już musi być GIT
![]() Witaj Santom ![]() Kwitka, przynajmniej będziesz sławna Coś za coś ![]() Ja też popiwkowałam, u koleżanki byłam z mężem. Oglądaliśmy mecz, teraz Tż mi tu chrapie, a ja przeglądam klub i już "nasmarowałyście" tam tyle, że teraz trzeba sie chyba rozdwoić Fajnie! Aż morda się cieszy ![]() Tymczasam dobranoc Będę jak coś pewnie w ndz. jutro dzień zakupowy, więc pewnie padnę na pysk a wieczorem z znajomymi pewnie coś pokombinujemy ![]() Dobranoc
|
#3146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i zapraszamy a moge sie tak dopytac.. jakie okolice norwegii? ja mam nadzieje ze tez juz niedlugo bede cialem wlasnie tam![]() juz na stale
|
|
|
|
|
#3147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeeń dobryy, śpie na siedząco
![]() Swoją drogą to walnięta jestem że budze się jak TZ wychodzi i zamiast spać dalej to dwa nałogi: kawa i wizaz ![]() Tym bardziej ze szczegolnie jestem wyspana ale dzis to chyba mnie od nowa cos bierze.. tak sie zle czuje. Na dodatek to gardło mi jeszcze nie przeszło takze to musiała byc angina ze mnie tak długo trzyma Wczoraj robiłam paznokcie TŻta siostrze także też popiwkowaliśmy Cytat:
Cytat:
![]() To jest właśnie Polska.. byle by nakrecic afere. Pijesz jedno piwo, dziecko juz spi a tu nagle cos sie stanie, wogole niezalezne od Ciebie i PIJANA MATKA.. heh co za kraj Cytat:
Dziś mi sie snilo ze jestem w ciazy i co? Byłam przerazona. Aż sie zła obudziłam. Wiec im pozniej tym bardziej mi odbija.. Piękne jakbyście wiedziały coś o promocji leżaków- takich jakis zwyklych do opalania w realu tesco itp to dajcie znac
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-06-23 o 07:49 |
|||
|
|
|
#3148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heeej kochane Widzę,że prawie wszystkie wczoraj sobie piwkowałyśmy... hihih ![]() Ja juz w pracy siedzę ale mi się nie chcę... taka ładna pogoda..,jedyne pocieszenie że tylko do 13
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla nie rozbudzonych serwuję kawkę z rana
![]() LunaO- między innymi dla Ciebie
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-06-23 o 08:01 |
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam
![]() Własnie zrobiłam herbate z miodem bo trzeba jeszcze podleczyc gardło |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Nie lubię tak. Jak ma się regularny cykl to chociaż nadzieja niepotrzebna się nie rodzi. 
za ogarniecie tematów w klubie
Wtedy trzeba zrobić tą listę, bo trudno ogarnąc nas wszytkie

to dowcipnie przyjmowałam Vagical i pomógł natychmiastowo tj. 2 noce aplikowałam 

bede dopingowac i sie uczyc od tych bardziej doswiadczonych w staraniach