Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 09:57   #4201
MadamAgula
Raczkowanie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

Wstałam się wykąpałam i wróciłam do łóżka

Dzisiaj lepiej bez mdłości bo później wstałam

Ja też tylko magnez i kwas i mnóstwo owoców... grejpfruty za mną chodzą...
Stary 2012-06-26, 10:15   #4202
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
Wstałam się wykąpałam i wróciłam do łóżka

Dzisiaj lepiej bez mdłości bo później wstałam

Ja też tylko magnez i kwas i mnóstwo owoców... grejpfruty za mną chodzą...

Mmmmm grejpfruty, musze jechac na jakieś zakupy pokupować jakieś owoce itd bo juz nie mam nic abuuu ;/ no ja się juz z dnia na dzien lepiej czuje, tylko ta sennośc... już coraz bliżej końca 1 trymestru

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:16   #4203
Ewik86
Zakorzenienie

Cześć kochane, byłam wczoraj u gina. Mam gr krwi 0 RH+, przytyłam prawie kg, poza tym po badaniu powiedział, że wg niego torbiel się zmniejszył USG będę miała 15 lipca, więc będzie to już 12 t Duphaston mam dobrać do końca, czyli jeszcze 6 dni i potem już koniec. Włosów też mam na razie nie farbować, dopiero w II trymestrze.

Cytat:
Napisane przez slonce00 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny dopisuje się do Was w czwartek dowiedziałam się, że jestem w 5 tyg ciąży byłam na usg jednak serduszka nie widać, tylko pęcherzyk. Następną wizytę mam 4 lipca, mam nadzieję, że już coś będzie widać. Bardzo się tym martwię i już nie mogę się doczekać pójścia do lekarza. Póki co 1000 myśli w głowie, że ten pęcherzyk zginie itd. ;( chyba sama niepotrzebnie się nakręcam. Ogólnie czuję się dobrze poza bólami brzucha i wrażliwymi piersiami Termin wynika na końcówkę lutego pozdrawiam Was wszystkie
Witaj I się denerwuj, na razie to początek, spokojnie poczekaj na następną wizytę

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
jak śpię popołudniami po pracy, to w nocy mnie nosi a nie miałam serca małża z łóżka wyganiać, bo przyjechał tylko na weekend
Ja też śpię popołudniami i w ogóle mi to nie przeszkadza, żeby zasypiać już ok 23

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
kurka, co do tabletek to ja zostałam jedynie na kwasie foliowym i luteinie, duphastonu już nie muszę brać, wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę. Gin nic nie mówił o dodatkowych witaminach, myślicie, że coś powinnam sobie kupić?
Mi gin powiedział, żebym w I trymestrze tylko kwas foliowy łykała, a witaminy od II.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
kochane, później Was nadrobie w czytaniu a teraz chciałam Wam ogłosić
że maluszek jest zdrowy

wszystko jest super, jestem teraz najszczęśliwsza na świecie, tak mnie nastraszyli w szpitalu, od wad genetycznych po amputacje macicy podczas CC, okazuje się,że maleństwo ma się dobrze, wszystkie badania prentalne wyszły ok a mój mięśniak wcale mi nie przeszkodzi mieć jeszcze jednego potomka chociaż jest naprawdę olbrzymi

mój nowy lekarz jest naprawdę super, ma taką aparature,że mi szczena opadła, mój TZ siedział obok i widział wszystko na drugim ekranie

Maluszek machał do nas rączkami, widziałam takie malusieńkie stópki słodkie
acha i coś tam siedzi między nogami hehe lekarz nie powiedział wprost, ale powiedział żebym zobaczyła co tam ma między nogami- i sama to nazwała, on powiedział,że dokładnie woli powiedzieć w połowie ciąży

JESTEM DZIŚ NAJSZCZĘŚLIWSZA NA ŚWIECIE I STRASZNIE WAM DZIĘKUJE ZA WSPARCIE MOJE KOCHANE MORDECZKI

Jeszcze 3 dni i wskakuje na II trymestr, ufffffff odsapne troszkę bo ten pierwszy do miłych nie należał

Super marsi, cieszę się bardzo i gratuluję!

Cytat:
Napisane przez PaulinkaOsb Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny dziś odebrałam wyniki badań i zdecydowałam się do Was dołączyć 35dc - beta HCG = 1475, 38dc -betaHCG= 3374. Lekarz powiedział że wszystko jest ok, po wynikach bo na usg w 34dc nic nie widział , prócz małego pęcherzyka Czekam na wizyte do 5.07. Wy też robiłyście bete ? Trzeba ją jeszcze powtarzać czy później już usg wystarczy? Dodam, że to moja 1 ciąża i się denerwuje troche
Witaj

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta

Ja od paru godzin jestem w skowronkach a to dlatego, że byłam dzisiaj na kolejnej wizycie u gienia i już nie tylko widziałam pęcherzyk ale i serduszko, które bije u mojej kruszynki Jestem taka szczęśliwa bo to wielkie przeżycie dla mnie, pewnie dla was też takie było. Teraz tylko modle się aby wszystko dobrze się układało a dzidzia zdrowo rosła w brzuszku
Super

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
hej to i ja się przywitam nie jestem w stanie przebrnąć przez cały wątek :P jestem Aga, 28 lat, termin na 19.01. Miałam już dwa usg pierwsze poleciałam zaraz jak zrobiłam test, na drugim już było widać bijące serduszko. Teraz z niecierpliwością czekam na następną wizytę. Z dolegliwości ciążowych to jak na razie tylko ból piersi żadnych zachcianek ani mdłości ....
pozdrawiam wszystkie mamuśki
Witaj

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:00   #4204
hope01
Zakorzenienie

A mi się tak dzisiaj nic nie chce!!! W pracy to w ogóle... najchętniej bym wróciła do łóżka! Jeszcze egzamin w piątek..

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:13   #4205
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
A macie

Mój początek kocyka w paski (wózek właśnie w fiolecie będę raczej szukać chociaż mojemu mężowi się to nie podoba) Jeszce chciałabym rzucić na niego troszkę białych malutkich kwiatuszków z wełny ale muszę kupić cienkie szydełko i wełnę
piękny przyjmujesz zamówienia?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:23   #4206
hope01
Zakorzenienie

Rany boskie ja nie wiem co się dzieje... Wczoraj po 5 dniach poszukiwań wyłowili ciało 13latka z Piwnicznej, teraz niedaleko mojej pracy śmiertelnie potrąciło dziewczynę... Ja nie wiem co to się dzieje

Stary 2012-06-26, 11:24   #4207
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
Cześć Kochane!
Nie mam ani chwilki czasu, bo cały czas tyle roboty przed weselem
Dziewczyny mam mega dylemat i liczę na Was jak nie wiem

Co mam zrobić z podróżą poślubną ?
Pytałam się gin, powiedział, że latać mogę
Absolutnie nie afryka, azja (Egipt, Maroko etc) ze względu na przegrzanie i ryzyko zatrucia pokarmowego.
Myślałam nad objazdową do Wenecji ( nie moge znalezc samolotem) ale umęczę się 7 dni w autokarze, chodząc cały czas. Ja bym chciała poleniuchować Już teraz kiedy nie mam popołudniowej drzemki mogę równie dobrze strzelić sobie kulke w łep bo czuje się jakbym miała zejść
Nad Polskim morzem nie ma co liczyć na pogodę ... no i nie wiem ;( Macie jakieś pomysły?
ja w ciazy na podrozy poslubnej bylam na Mazurach i straznie milo wspominam, piekne Jeziorka no i okolica cisza spokoj nie no jak dla mnie bomba

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ja miałam okropne zapracia na samym początku ciązy, nie moglam sie załatwic po trzy-cztery dni........ masakra była totalna, brzuch bolał aż mnie skręcało, jesc trzeba było bo żołądek sciskało z głodu............ Aż kolezanka- młoda mamusia poleciała mi czopki glicerynowe, sama je stosowała, dawała je też swojej malutkiej córci jak nie mogła zrobic kupki. proponuje dopytac
w aptece, ale naprawde działanie szybkie a ulga niesamowita : jupi:

ja właśnie stosuje te czopki

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
nazeczona a może Słowacja albo Węgry myśmy byli na takiej objazdówce, tyle ze swoim autem
Słowacja tez nie daleko i tez polecam bo bylam

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:27   #4208
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

e_vel, jaką masz córcie świetną taka mała dama
dziękuję
Stary 2012-06-26, 11:33   #4209
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Może Chorwacja? Na Bolu jest fajnie, do Dubrovnika moglibyście pojechać, bo niedaleko?
Nazeczona ja gorąco polecam Chorwacje ! w zeszlym roku bylam 1szy raz i się zakochałam ! Ciepło było okolo 30st (końcówka sierpnia) ale wieczorki juz fajne chlodniejsze, piękne uliczki czyściutka woda w morzu, wszedzie drzewa figowe i oliwkowe cód miód i orzeszki w porównaniu do Tunezji gdzie w ogole mi sie nie podobalo...

Ja prenatalne mam 16.07 to bedzie wg OM polowa 12tc, chociaz jak bylam ostatnio to ginka powiedziala ze mam 8tc mimo ze wg om byl 9tc ale zobaczymy, chcialabym juz miec to za soba i napisac ze wszystko w porzadku! ehhh pewnie jak każda z nas
Witaminy też mam łykać po I trymestrze

Na babystrology dzidzia zmieniła mi się z kijanki na bąbla bardziej przypominającego dzieciaczka ciekawe czy w brzuszku też <3

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-06-26 o 11:37
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:38   #4210
e_vel
Wtajemniczenie

Marsi

Dziewczyny, ja proponuję, żeby na naszej liście dopisywać po kolei która się dowie płeć i ewentualnie potem wybrane imię dziecka. Ja będę wiedziała 1 sierpnia pewnie.
Stary 2012-06-26, 11:38   #4211
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Nazeczona ja gorąco polecam Chorwacje ! w zeszlym roku bylam 1szy raz i się zakochałam ! Ciepło było okolo 30st (końcówka sierpnia) ale wieczorki juz fajne chlodniejsze, piękne uliczki czyściutka woda w morzu, wszedzie drzewa figowe i oliwkowe cód miód i orzeszki w porównaniu do Tunezji gdzie w ogole mi sie nie podobalo...

tylko jak cieplejsza woda na południu

Stary 2012-06-26, 11:42   #4212
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

tylko jak cieplejsza woda na południu
no ja byłam mniej więcej po środku już w tej cieplejszej części, taka wyspa Murter fajna malutka
Stary 2012-06-26, 11:46   #4213
Ewik86
Zakorzenienie

Ale przed chwilą mąż mnie wkurzył, normalnie niekiedy bym go rozszarpała. Nikt nie potrafi tak mi podnieść ciśnienia jak on

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
no ja byłam mniej więcej po środku już w tej cieplejszej części, taka wyspa Murter fajna malutka
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych zagranicznych wycieczek, ja nigdy nie byłam zagranicą, nie liczę krótkiej wizyty w hipermarkecie po czeskiej stronie na wycieczce szkolnej Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wyjechać gdzieś dalej

Dominika

Alicja
Stary 2012-06-26, 11:51   #4214
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Ale przed chwilą mąż mnie wkurzył, normalnie niekiedy bym go rozszarpała. Nikt nie potrafi tak mi podnieść ciśnienia jak on

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych zagranicznych wycieczek, ja nigdy nie byłam zagranicą, nie liczę krótkiej wizyty w hipermarkecie po czeskiej stronie na wycieczce szkolnej Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wyjechać gdzieś dalej

Wiesz, ja też nie byłam tylko dwa razy ale jak trafisz na fajną oferte często finansowo wychodzi to taniej bądź porównywalnie niż wakacje w Polsce...

Ah Ci faceci.... mnie też rano troche pownerwiał przed wyjściem do pracy tak co bym miała lepszy dzien pewnie....

W ogóle jakie ja mam sny ciągle ! kiedys przy naszych znajomych smialismy sie z takiego chlopaka ktorego laska robi w bambuko i maja niby razem dziecko w w sumie niewiadmo czy to jego taka bardziej skomplikowana sytuacja. I od tamtego momentu śni mi się że szukam ojca dla mojego dziecka że mój tż się go wypiera albo że jakś mój znajomy okazuje się ojcem dziecka i musze go o tym poinforować... a na koniec snu pojawia się mój ex który mowi że pomoże mi wychować dziecko......
Stary 2012-06-26, 11:58   #4215
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz, ja też nie byłam tylko dwa razy ale jak trafisz na fajną oferte często finansowo wychodzi to taniej bądź porównywalnie niż wakacje w Polsce...

Ah Ci faceci.... mnie też rano troche pownerwiał przed wyjściem do pracy tak co bym miała lepszy dzien pewnie....

W ogóle jakie ja mam sny ciągle ! kiedys przy naszych znajomych smialismy sie z takiego chlopaka ktorego laska robi w bambuko i maja niby razem dziecko w w sumie niewiadmo czy to jego taka bardziej skomplikowana sytuacja. I od tamtego momentu śni mi się że szukam ojca dla mojego dziecka że mój tż się go wypiera albo że jakś mój znajomy okazuje się ojcem dziecka i musze go o tym poinforować... a na koniec snu pojawia się mój ex który mowi że pomoże mi wychować dziecko......
Niezłe masz schizy, dobrze, że to tylko sny Mi za to od kilku dni śnią się yyyy intymne zbliżenia

Dominika

Alicja
Stary 2012-06-26, 12:08   #4216
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
A co tam Jak skończę swój to podeślij wełnę i działamy
Stary 2012-06-26, 12:15   #4217
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antepenultimate Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny!
Nie mogę za Wami nadążyć
Zaraz się zabieram za czytanko Byłam wczoraj u ginki Wszystko oki !!
Tak się cieszę serducho waliło maleństwu jak nie wiem...
Załączam fotkę na szybcika..
śliczna Dzidzia!!!

Cytat:
Cześć Kochane!
Nie mam ani chwilki czasu, bo cały czas tyle roboty przed weselem
Dziewczyny mam mega dylemat i liczę na Was jak nie wiem

Co mam zrobić z podróżą poślubną ?
Pytałam się gin, powiedział, że latać mogę
Absolutnie nie afryka, azja (Egipt, Maroko etc) ze względu na przegrzanie i ryzyko zatrucia pokarmowego.
Myślałam nad objazdową do Wenecji ( nie moge znalezc samolotem) ale umęczę się 7 dni w autokarze, chodząc cały czas. Ja bym chciała poleniuchować Już teraz kiedy nie mam popołudniowej drzemki mogę równie dobrze strzelić sobie kulke w łep bo czuje się jakbym miała zejść
Nad Polskim morzem nie ma co liczyć na pogodę ... no i nie wiem ;( Macie jakieś pomysły?
ehhh my mamy dokładnie to samo, z tymże ja będę w 5tym miesiącu w październiku i nie wiemy, mnie obrzydliwie ciągnie w Bieszczady i postanowiliśmy, że tydzień pojedziemy w miejsce wybrane przez męża, a tydzień w Bieszczady jeszcze tylko mąż nie wybrał:P
Chcieliśmy jechać właśnie do Chorwacji, ale październik może być chłodno..... Myślę, że tak jak dziewczyny mówią, Chorwacja, ew. Bułgaria

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
ja też się podpisuję pod pytaniem

a dzisiaj spać nie mogłam rano, czymś się strasznie denerwowałam i nie wiem czym :/ no ale w końcu zasnęłam, Luna mi grzała stopy więc jakoś milej mi się zrobiło

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
A co tam Jak skończę swój to podeślij wełnę i działamy
czy ja też mogę???

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:18   #4218
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Na maksa napaliłam się przez Was na Chorwację
dziękuje każdej za pomoc, wiedziałam, ze mogę na Was liczyć

Cytat:
Kochana na pewno uda Ci się wyjechać Ja na polskie morze wybiorę się w przyszłym roku, bo Bąbelek będzie miał już jakieś pół roku jeżeli chodzi o kwestię finansową, rzeczywiście taniej (i pewniejsza pogoda) bywa za granicą, wiem że dość tanio wychodzi właśnie Chorwacja czy Bułgaria więc uszy do góry a widzisz, bywa piękniej niż w Afryce

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

ehhh my mamy dokładnie to samo, z tymże ja będę w 5tym miesiącu w październiku i nie wiemy, mnie obrzydliwie ciągnie w Bieszczady i postanowiliśmy, że tydzień pojedziemy w miejsce wybrane przez męża, a tydzień w Bieszczady jeszcze tylko mąż nie wybrał:P
Chcieliśmy jechać właśnie do Chorwacji, ale październik może być chłodno..... Myślę, że tak jak dziewczyny mówią, Chorwacja, ew. Bułgaria
W Bułgarii byłam w tamtym roku w drugiej połowie września i było super, zwłaszcza myślę, że dla kobiety ciężarnej, bo słońce było, ale nie takie nachalne i męczące Na 8 dni chyba tylko jeden był gdzie nie było słońca więc polecam z czystym sumieniem
Stary 2012-06-26, 12:20   #4219
LadyWhisper
Zakorzenienie

wychodzi tanio, ale niestety na miejscu już jest drogo
ale jak znajdziecie jakąś fajną all inclusive to będzie ok
jejku ale macie fajnie, my mamy zamiar lecieć z Maluchem zanim skończy 2 latka na Wyspy Kanaryjskie to potraktujemy jaka naszą prawdziwą podróż poślubną

Stary 2012-06-26, 12:20   #4220
mala_19kw
Zakorzenienie

Czesc kochane moje
Ja dzis mam okropnego lenia ale niestety musialam sie zwlec z lozka bo mialam wizytę u dentysty. Poszlo dość sprawnie,następna dopiero we wrześniu
Teraz czekam na tz bo poszedł na badania i spie na stojąco
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:22   #4221
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Na maksa napaliłam się przez Was na Chorwację
dziękuje każdej za pomoc, wiedziałam, ze mogę na Was liczyć

Kochana na pewno uda Ci się wyjechać Ja na polskie morze wybiorę się w przyszłym roku, bo Bąbelek będzie miał już jakieś pół roku jeżeli chodzi o kwestię finansową, rzeczywiście taniej (i pewniejsza pogoda) bywa za granicą, wiem że dość tanio wychodzi właśnie Chorwacja czy Bułgaria więc uszy do góry a widzisz, bywa piękniej niż w Afryce

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

W Bułgarii byłam w tamtym roku w drugiej połowie września i było super, zwłaszcza myślę, że dla kobiety ciężarnej, bo słońce było, ale nie takie nachalne i męczące Na 8 dni chyba tylko jeden był gdzie nie było słońca więc polecam z czystym sumieniem
Widzę, że już w tę sobotę ślub bierzesz (jakoś mi to wczesniej umknęlo) Koniecznie musisz pochwalić się fotkami Obyś tylko dobrze się czuła, bo chyba upał nadają

Dominika

Alicja
Stary 2012-06-26, 12:25   #4222
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
... grejpfruty za mną chodzą...
ja normalnie kochałam grejfruty a teraz bym do ust nie wzieła, za to namiętnie jem śliwki i brzoskwinie

E_vel miło Cię widzieć Śliczne z Ciebie kobieta
Elllmi to zdjęcie w górach
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:26   #4223
LadyWhisper
Zakorzenienie

nazeczona wiem, ale jestem straszliwą panikarą i w razie czego wolę mieć polskie szpitale pod ręką
kurcze faktycznie, zostały Ci tylko 4 dni ale super!!! Ile bym dała żeby jeszcze raz mieć własne wesele, ani się obejrzysz a zleci jak nie wiem

mala ja całe szczęście się wyspałam, ale w ogóle nie mam apetytu i jeszcze nie jadłam nic, muszę w siebie coś wmusić :/

Stary 2012-06-26, 12:27   #4224
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Widzę, że już w tę sobotę ślub bierzesz (jakoś mi to wczesniej umknęlo) Koniecznie musisz pochwalić się fotkami Obyś tylko dobrze się czuła, bo chyba upał nadają
Hehe oczywiście, że Was zasypie, tylko dlatego nie ma jeszcze mojej fotki na mailu wspólnym, mam zamiar zasypać Was po ślubie
Oczywiście z podróży poślubnej też jakąś wrzucę
Najważniejsze, że padać nie będzie, niby będzie klima, ale przy ponad 100os czuje, że to mało da

Właśnie w pracy zeszłam na dół do sklepu po coś słodkiego, kupiłam Malinki u Pani co sprzedawała jagody, czereśnie itp Bardzo lubię taki owocowy okres

A jeszcze a propo ślubu, całe życie myślałam, że będę panikować, nie spać po nocach, ale tak wkręciłam się w dzidziusia, że ślub spadł mi na inny plan :P

Edytowane przez nazeczona
Czas edycji: 2012-06-26 o 12:30
nazeczona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:37   #4225
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe oczywiście, że Was zasypie, tylko dlatego nie ma jeszcze mojej fotki na mailu wspólnym, mam zamiar zasypać Was po ślubie
Oczywiście z podróży poślubnej też jakąś wrzucę
Najważniejsze, że padać nie będzie, niby będzie klima, ale przy ponad 100os czuje, że to mało da

Właśnie w pracy zeszłam na dół do sklepu po coś słodkiego, kupiłam Malinki u Pani co sprzedawała jagody, czereśnie itp Bardzo lubię taki owocowy okres

A jeszcze a propo ślubu, całe życie myślałam, że będę panikować, nie spać po nocach, ale tak wkręciłam się w dzidziusia, że ślub spadł mi na inny plan :P
Ślub to przeżycie, ale bycie w ciąży to przebija

Dominika

Alicja
Stary 2012-06-26, 12:49   #4226
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ślub to przeżycie, ale bycie w ciąży to przebija
A jeszcze ciąża zaraz przed ślubem .... Gdybym czuła się jak sie czuje to chyba bym przełożyła ślub.

Pytałam tu kiedyś o to, jak się dobiera rozmiar ubrań ciążowych. Znalazłam inf., że jeśli są to typowe ciążowe ubrania, to wybierać takie rozmiaru jak przed ciążą (lub zgodnie z rozmiarówką producentów, bo nieraz różnie to wychodzi), bo one uwzględniają zmiany w ciele. Natomiast "zwykłe" ubrania musza być większe.

Kliknęłam jeansy ciążowe Akurat na jesień/zimę powinny być dobre

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:56   #4227
hope01
Zakorzenienie

Ja byłam ostatnio w Galerii Krakowskiej w H&M. Mieli promocje na całym sklepie, na dziale H&M mama również. Ale wstrzymałam się ze spodniami. Póki się w swoich jeansach dopinam jeszcze. A oczywiście największe promocje na dziale dziecięcym! Jakbym wiedziała jaka płeć to pewnie bym z torbami poszła

Stary 2012-06-26, 12:57   #4228
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja się zastanawiam nad tymi
http://allegro.pl/spodenki-ciazowe-3...433800952.html
ale nie wiem..... Muszę się dokładnie wymierzyć, niby noszę 36, ale jakoś nie jestem przekonana..... :/

Stary 2012-06-26, 12:57   #4229
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam ostatnio w Galerii Krakowskiej w H&M. Mieli promocje na całym sklepie, na dziale H&M mama również. Ale wstrzymałam się ze spodniami. Póki się w swoich jeansach dopinam jeszcze. A oczywiście największe promocje na dziale dziecięcym! Jakbym wiedziała jaka płeć to pewnie bym z torbami poszła
Ja mieścić to się mieszczę, ale jak długo siedzę, to muszę rozpinać, bo mi niewygodnie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:59   #4230
Delicjanka
Zakorzenienie

Ale jest zimno!!!!!! co to ma byc!! jestem wkurzona! to LATO a nie JESIEŃ !!!!! :[

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości