Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 17:07   #4441

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Nie ogarniam. Ani wizażu, ani mojego pokoju, ani siebie. Ale po kolei.

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
i jak wiesz już wszystko?:)

2. yyyy opcja oglądania meczu na Krupówkach? ostatecznie może wejść w grę chociaż wolałabym oglądać go w strefie. Pewnie będzie fajniejszy klimat i jest duży telebim, a na tym mi zależy.
Pracę napisałam, ale nadal nie ogarniam, o co w tym temacie chodzi

Jak pomyślę, że finał obejrzę już sama w domu, przed telewizorem, a nie na strefie w pięknej pogodzie z ludźmi i najważniejsze: w Krakowie, to mi robi niewyobrażalnie przykro

Wszystkie rzeczy wywaliłam i próbuję się pakować, żeby dać większość dziś tacie, który przyjeżdża samochodem, a ja sobie zostawię tylko małą walizkę. Jak dobrze, że jeszcze zostaję te dwa dni! Nie wyobrażam sobie już jutro wyprowadzić się z Krakowa, w ogóle sobie nie wyobrażam, że od niedzieli mnie już tu nie będzie.
Ale nie będę już narzekać, chociaż naprawdę... Przywiązałam się bardzo do Krakowa w tym roku.

Edytowane przez ville
Czas edycji: 2012-06-27 o 17:08
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 17:24   #4442
jojla
Zakorzenienie

Frapo wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Zaproponowali mi staż w agencji reklamowej, bo mój pomysł spodobał się ważnemu klientowi
gratulacje!

p.s. znajdziesz jakoś w najbliższym czasie chwilę na kawę?

Cytat:
no dooobrze... może i jest to blond, ale i tak odcień jest mysi
no co Ty, bardzo ładny ciemny blond

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Wszystkie rzeczy wywaliłam i próbuję się pakować, żeby dać większość dziś tacie, który przyjeżdża samochodem, a ja sobie zostawię tylko małą walizkę. Jak dobrze, że jeszcze zostaję te dwa dni! Nie wyobrażam sobie już jutro wyprowadzić się z Krakowa, w ogóle sobie nie wyobrażam, że od niedzieli mnie już tu nie będzie.
Ale nie będę już narzekać, chociaż naprawdę... Przywiązałam się bardzo do Krakowa w tym roku.
czas szybko leci, więc i Ty szybko do Krk wrócisz

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 17:42   #4443
kasiencja
Pani Buka

Jojla, dawno Cię chyba nie było

Ville, ale zaraz. To nie wracasz po wakacjach?

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Śmiałam się z powyższego do chwili, w której uświadomiłam sobie, że sama nawet się nie zastanawiam tylko lecę do klubu
a widzisz, po co jakieś wymyślne strategie reklamowe, jak wystarczy, że Hiper nam poleci...

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 17:46   #4444
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jak dobrze, że jeszcze zostaję te dwa dni! Nie wyobrażam sobie już jutro wyprowadzić się z Krakowa, w ogóle sobie nie wyobrażam, że od niedzieli mnie już tu nie będzie.
A nie masz tak, że z żalem wyjeżdżasz i z żalem do niego wracasz po wakacjach?

Zaklepałaś sobie pokój na następny rok czy będzie loteria?
Stary 2012-06-27, 18:26   #4445
2016070953
Konto usunięte

Jak mecz finałowy będzie w sobotę to sobie go obejrzę w domu z mama, bo jadę w końcu do domu po miesiącu nieobecności tam.

Jak jeszcze raz któraś mnie wyśle do psychologa to ubiję lepiej będzie jak mi w momencie zbytniego narzekania przytoczycie te posty o mnie z dzisiaj że jest lepiej.

Ja zamiast się uczyć to kupiłam sobie 2 ksiązki w Wetbildzie - jest promocja letnia, niektóre tytuły są po 9,90 zł - ja kupiłam 2 książki które pierwotnie kosztowały po 36 zł każda (takie czytadła - typu zaczytać i zapomnieć i puścić dalej za które bym 36 zł nie dała) także myślę że ok.

W pracy teraz mamy ocenę pracowników, ja będę oceniana jutro a jak wypadnę to napiszę może raczej w klubie :P

Narobiłyście mi smaka na bób i tak się nim objadłam że umieram.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:45   #4446
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Jak mecz finałowy będzie w sobotę to sobie go obejrzę w domu z mama, bo jadę w końcu do domu po miesiącu nieobecności tam.
W niedzielę.
Cytat:
Jak jeszcze raz któraś mnie wyśle do psychologa to ubiję lepiej będzie jak mi w momencie zbytniego narzekania przytoczycie te posty o mnie z dzisiaj że jest lepiej.
Masz to jak w banku
Cytat:
W pracy teraz mamy ocenę pracowników, ja będę oceniana jutro a jak wypadnę to napiszę może raczej w klubie :P
Mam ocenę początkoworoczną, śródroczną i końcoworoczną
Cytat:
U mnie zawsze się to tak kończy Na truskawki już patrzeć nie mogę.

Wrzucę zaraz na ruszt coś białkowego i wieczorem zumba
Stary 2012-06-27, 19:02   #4447
Ineso
Matka Smoka

gg - fajna zmiana, ale powiedz lepiej: kiedy ten brąz robisz?

francuska - sto lat

Cholera - gratulacje (i znów nie będziesz mieć czasu)
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ineso - zjadło mi cytat. Staram się być fair, jeśli do kogoś coś mam i olewać tę osobę lub chociaż nie udawać, że mnie interesuje. Piszę na forum publicznym, co mi w kimś nie pasuje i dlaczego, nie trzymam tego w sobie lub tylko dla innych. Nie słodzę komuś po to, by zaraz przedmiot pochwał zjechać w rozmowie z kimś innym. Przenigdy nie założyłabym na czyjś temat wątku, bo to już wychodzi poza babskie ploteczki przy kawie. Zawsze będą jakieś konflikty, bo jest nas dużo i jesteśmy różne, ale irytuje mnie tutaj fałsz, którego kiedyś nie było.
Mnie irytuje jak piszesz ogólnie, generalizując. Ja jako stała bywalczyni nie łapię zazwyczaj do kogo te wycieczki i interpretuję, że do wszystkich, a co dopiero jakaś świeżynka, która tu zagląda. W tym przypadku trzeba było napisać wprost o co i o kogo chodzi, to bym się nie odezwała nawet. Pisanie, że tutaj panuje ,,obgadywanie", ,,fałsz" czy też ,,tylko zakupy" jest krzywdzące dla większości osób. No i pijarowo dla nas niekorzystne
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:10   #4448
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Frapo wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
Dziekuje serdecznie

Zre caly czas te dni mi sie zblizaja i stale jestem glodna

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
francuska - sto lat
Dziekuje

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:16   #4449
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Widziałam Cie chyba raz i powiedziałabym, że mamy podobny rozmiar Będę starała się skoczyć na łowy na początku przyszłego tygodnia to dam znać

Mam dzisiaj obronę na podyplomówce...
Idę o zakład, że nosisz mniejszy rozmiar Jesteś przecież szczuplutka
W przyszłym tygodniu mogę na łowy od środy, więc byłoby super wtedy albo później (we wtorek mam ostatni egzamin). A jak nie to trudno, następnym razem się uda.

Powodzenia

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość

Hm, podrzucenie płytki PO chyba nie rozwiąże problemu
Obiło mi się o oczy, ze w lipcu znów ma coś być - jeśli nie uda mi się upolować to mogłabym wpaść z płytką? (ee, i winem do umilenia wypalania )
Jasne, możesz wpadać Tylko ja mieszkam na obrzeżach. Spoko, płytki dokupię, więc będę mieć na czym nagrać Nagram wszystkie i będę rozdawać na pierwszym spotkaniu w lipcu

Cytat:
Zaproponowali mi staż w agencji reklamowej, bo mój pomysł spodobał się ważnemu klientowi
Super Gratulacje

Zdałam dzisiejszy egzamin Mam minimum 4.0 Jeszcze "tylko" dwa i wreszcie wakacje

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:21   #4450
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Już pisałam wcześniej. Piszę o wszystkim. Biorę udział w każdej dyskusji. Witam każdą nową osobę. Chwalę za osiągnięcia, łączę się w smutkach i bólach, trzymam kciuki za egzaminy, gdy jest to potrzebne.
Ale Wy widzicie tylko to, że piszę o kocie
Odechciewa się kolejnego pisania komuś "dasz radę", skoro to i tak pozostaje niezauważone.

Zgadzam się To jest pozytywne obgadywanie, czyli pisanie swoich wątów wobec kogoś przy tej właśnie osobie. O Hardakurat na spotkaniach mówi się to samo, co pisze w wątku
1. Tak sobie pomyślałam, że może sedno tkwi w tym, że mało w tym wszystkim jest Ciebie. Bierzesz udział w dyskusjach, witasz nowe osoby, chwalisz itp itd ale o sobie niewiele piszesz. A jeśli już jest coś o Tobie, to w kontekście kota. Trudno jest mi wypowiadać się za nas wszystkie . Tak mi tylko przyszło do głowy...
2. Ja pisałam zawsze wonty i byłam święcie przekonania, że taka pisownia jest prawidłowa
Cytat:
Ineso - zjadło mi cytat. Staram się być fair, jeśli do kogoś coś mam i olewać tę osobę lub chociaż nie udawać, że mnie interesuje. Piszę na forum publicznym, co mi w kimś nie pasuje i dlaczego, nie trzymam tego w sobie lub tylko dla innych. Nie słodzę komuś po to, by zaraz przedmiot pochwał zjechać w rozmowie z kimś innym. Przenigdy nie założyłabym na czyjś temat wątku, bo to już wychodzi poza babskie ploteczki przy kawie. Zawsze będą jakieś konflikty, bo jest nas dużo i jesteśmy różne, ale irytuje mnie tutaj fałsz, którego kiedyś nie było.
1. Ja też, dlatego jestem ta niedobra. Ba, prekursorka
2. Chyba nie ma sensu odnosić się do przeszłości. Kiedyś było nas 5 czy 10. Kiedyś spotkania były raz na ruski rok. Kiedyś rozmowy były powierzchowne i w klimatach plotkowo-kosmetycznych. Teraz jest nas 3? 4? 5? razy tyle. Spotkań jest dużo. Rozmowy zeszły na prywatne tematy. A znajomości się zacieśniły. Jak by nie patrzeć znamy się mniej więcej 2 lata (uśredniając). Trudno oczekiwać, abyśmy patrzyły na siebie, tak jak na początku znajomości, gdy niewiele o sobie wiedziałyśmy
Cytat:
1. Jak jeszcze raz któraś mnie wyśle do psychologa to ubiję lepiej będzie jak mi w momencie zbytniego narzekania przytoczycie te posty o mnie z dzisiaj że jest lepiej.
2. Ja zamiast się uczyć to kupiłam sobie 2 ksiązki w Wetbildzie - jest promocja letnia, niektóre tytuły są po 9,90 zł - ja kupiłam 2 książki które pierwotnie kosztowały po 36 zł każda (takie czytadła - typu zaczytać i zapomnieć i puścić dalej za które bym 36 zł nie dała) także myślę że ok.
3. W pracy teraz mamy ocenę pracowników, ja będę oceniana jutro a jak wypadnę to napiszę może raczej w klubie :P
4.Narobiłyście mi smaka na bób i tak się nim objadłam że umieram.
1. I w tym momencie wszystkie wrzuciły cytaty do notatnika na pulpit....
2. Ja nie potrafię wyjść z pustymi rękami z księgarni. Mimo, że na półce mam co najmniej 15 książek nieprzeczytanych Więc nie kuś!
3. A kto ocenia? Nie mów, że ta zołza, której nie trawisz o głupkowatym śmiechu.
4. Ja objadłam się wczoraj Wstyd się przyznać, co i w jakich ilościach wcisnęłam wczoraj w siebie
Cytat:

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-27 o 19:23
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:27   #4451
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja objadłam się wczoraj Wstyd się przyznać, co i w jakich ilościach wcisnęłam wczoraj w siebie

Mnie chyba nie przebijesz Tyle wczoraj pojadłam, że dziś do 19 byłam tylko "o jednej bułce".

Stary 2012-06-27, 19:28   #4452
Ineso
Matka Smoka

Lenka na prezydenta!

OLE.GIF
[kliknij, jeśli chcesz zafalować]

Mamy staż jak niezły związek - stąd te kryzysy pewnie.
Stary 2012-06-27, 19:34   #4453
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Lenka na prezydenta!

Załącznik 4748455

Mamy staż jak niezły związek - stąd te kryzysy pewnie.
Fala mnie położyła

I trafna uwaga z tym związkiem. Zabawna, ale w sumie celna
Po jakim czasie w Waszych związkach pojawiły się kryzysy? U mnie po roku..... więc uważam, że jako wizaż i tak jesteśmy THE BEST, bo wytrzymałyśmy bez większych ekscesów drugie tyle

Czas edycji: 2012-06-27 o 19:36
Stary 2012-06-27, 19:38   #4454
nicRu
maszyna, nie człowiek

Nadrabiam!

Malla - nie chciałam Cię urazić, przepraszam. Po prostu weszłam wczoraj na forum i zobaczyłam, ze reagujesz jak gdyby ktoś chciał zrobić Tobie i Twojemu kotu ogromną krzywdę, a tak naprawdę nie było! Najnormalniej w świecie poczułam się, jakbym czytała posty kogoś innego niż zwykle! Mam nadzieję, że zareagowałaś tak ze stresu z powodu całej sytuacji, ale naprawde nie zauważyłam w postach dziewczyn żadnej nagonki, prędzej najeżenie w Twoich, stąd mój post. Przepraszam. Potem chciałam podzielić się własnymi doświadczeniami, ale napotkałam już tylko na mur poparty tabelkami o żywieniu, nie życiem, co mnie powaliło na kolana, bo nie spodziewałam się tego po Tobie. Pewnie powinnam była wyrazić się inaczej, ale nie umiem być przymilna i głaszcząca po głowie, bo to zwykle nie prowadzi do niczego konkretnego. W każdym razie jeszcze raz przepraszam, jeśli Cię uraziłam.

gg22 - to jest blond Jak bum cyk cyk!

Frapo, wszystkiego naj

Też oglądałam Alfa!

Cholerka gratuluje i zazdroszczę sukcesów

Ineso, a kiedy rocznica tego związku u "was" :P?

Siedze na kanapie, jestem zmęczona, bolą mnie mięśnie międzyżebrowe (jakieś skurcze mnie łapią :/) i dopiero "usiadłam na tyłku", szkoda, że z masą roboty, jak tylko chwilę odsapnę Ale jak wytrzymam do jutra do 14, to zacznę wymarzony weekend! Przestaję rozumieć pracującego do 14 godzin na dobę pułcia, ja bym wykorkowała
Stary 2012-06-27, 19:45   #4455
Ineso
Matka Smoka

Przydałoby się zdefiniować ,,kryzys" Akurat niedawno widziałam odcinek ,,Małej czarnej" na ten temat z moją debest Nosowską. Bardzo mi się podoba jej opowieść Nie streszczę, żeby nie spalić - najwyżej później napiszę, co mi się podobało: http://www.youtube.com/watch?v=wqetLZvLpGY

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość

Ineso, a kiedy rocznica tego związku u "was" :P?
Nie wiem od kiedy liczyć Wiadomo - od pierwszego razu, ale czego?

W sumie moim pierwotnym pomysłem na wstęp do tej urodzinowej części było streszczenie wszystkich poprzednich i wyciągnięcie z nich kamieni milowych wątku, ale ostatecznie brak czasu zwyciężył. Chyba, że zrobimy to przy następnej części - każda chętna wzięłaby jedną część, przeczytała i streściła a potem wysłała do otwierającej wątek?
Stary 2012-06-27, 19:53   #4456
Lenkapuma
Zakorzenienie

Czytać 5000 postów z każdej części żeby zrobić streszczenie? Oszalałaś?

Stary 2012-06-27, 19:57   #4457
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

gratulacje!

p.s. znajdziesz jakoś w najbliższym czasie chwilę na kawę?
Tak

Cytat:

Ooo, Hard, dobrze, że mi przypominasz melduję, że na Starym Kleparzu kilo bobu za piątkę! Kupiłam dwa wory jeden zamrożę na poza-sezon

Cytat:

Cholera - gratulacje (i znów nie będziesz mieć czasu
Tak jak mam za dużo czasu, to go marnuję

Cytat:
Fala mnie położyła

I trafna uwaga z tym związkiem. Zabawna, ale w sumie celna
Po jakim czasie w Waszych związkach pojawiły się kryzysy? U mnie po roku..... więc uważam, że jako wizaż i tak jesteśmy THE BEST, bo wytrzymałyśmy bez większych ekscesów drugie tyle
U mnie jest ciągły kryzys i walka o władzę od samego początku
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:10   #4458
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Właśnie! Może ombre?
Cytat:
Mnie irytuje jak piszesz ogólnie, generalizując.
Postaram się poprawić. Część opinii polega na odczuciach i wcale nie musi być rzeczywistym odzwierciedleniem atmosfery, to bardzo subiektywne. Wypowiedziałam się, bo to nie jest jedynie moje odczucie, nie będę teraz wskazywać palcami. Ale kolejnym razem tak, więc baczcie, co piszecie
Cytat:
No i pijarowo dla nas niekorzystne
Dlatego zamykam buzię, niech się świeżynki nie wystraszą Z klubu się wypisałam, żeby Was nie denerwować, możecie swobodnie pisać. Dla mnie to też mniej nerwów i zmartwień. Jeśli chcecie pisać o mnie, to na głównym proszę, a nie za plecami. Nie obrażam się za obgadywanie ustne, ale za pisanie o mnie już tak. Na spotkaniach wbrew pozorom jestem równie często, jak wcześniej, ale wystarczyło, bym napisała, że chcę się odsunąć i nagle wszyscy widzą, że przestałam chodzić. Podobnie jak piszę równie dużo, a wszyscy widzą tylko kota. Może zacznę pisać o jodze? Zamęczę Was, wypruję i przelecę inny temat...
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Zdałam dzisiejszy egzamin Mam minimum 4.0 Jeszcze "tylko" dwa i wreszcie wakacje
Jupiii! Jakie plany na wakacje?
Cytat:
1. Tak sobie pomyślałam, że może sedno tkwi w tym, że mało w tym wszystkim jest Ciebie. Bierzesz udział w dyskusjach, witasz nowe osoby, chwalisz itp itd ale o sobie niewiele piszesz.
Ej, to jest mój zarzut wobec Ciebie, wymyśl coś innego! :małpa: nie ma małpy? to :brzydalenka:
Cytat:
2. Ja pisałam zawsze wonty i byłam święcie przekonania, że taka pisownia jest prawidłowa
Z tego co pamiętam z lekcji o gwarach, to obie formy są poprawne. Może jakaś Ślązaczka napisze, która jest popularniejsza?
Cytat:
Nadrabiam!
Nie przepraszaj, nic złego nie zrobiłaś
Trzymam się zaleceń weta i za mną 5 dni bez rzygu. W kocim wątku jest wetka, która dla mnie zaglądnęła do mądrych książek, więc ogólnie jestem pod dobrą opieką.
Cytat:
ażda chętna wzięłaby jedną część, przeczytała i streściła a potem wysłała do otwierającej wątek?
Może niech to robią świeżynki, będzie selekcja - "możesz wejść do wątku w obuwiu sportowym, tylko streść 5000 postów drugiej części wątku"

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-06-27 o 20:16
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:17   #4459
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, Hard, dobrze, że mi przypominasz melduję, że na Starym Kleparzu kilo bobu za piątkę! Kupiłam dwa wory jeden zamrożę na poza-sezon
I będzie smaczny po rozmrożeniu?

Cytat:
1. Jupiii! Jakie plany na wakacje?

2. Może niech to robią świeżynki, będzie selekcja - "możesz wejść do wątku w obuwiu sportowym, tylko streść 5000 postów drugiej części wątku"
1. Jeszcze nic pewnego, ale z TŻ w trasę samochodem w Polskę. Tzn. wyprawa jest pewna, ale ciągle nie możemy się zdecydować czy lepiej mniej miast, a więcej dni w nich spędzić (czyli jakość) czy więcej miast, a mniej dni w każdym z nich (czyli ilość). I w związku z tym nie możemy jeszcze rezerwować. Chcemy "zaliczyć" kilka miast od południa do północy Polski, głównie zachodniej. Przynajmniej nie będą o nas mogli powiedzieć "cudze chwalicie, swego nie znacie".
2. Jestem jeszcze świeżynką?

edit: Właśnie tworzę listę zakupów dla Mistrzyni i nie mogę się zdecydować. Jako, że mam odwyk dałam sobie przyzwolenie na 3 kosmetyki (żal nie brać za taką cenę). Dwa już wybrałam, nie mogę się zdecydować na kolejny. Biorę odżywkę kokosową, szampon do włosów i coś jeszcze. Może coś polecicie?

edit2: Malla Też nie wypowiadałam się w temacie kotów, bo się nie znam. W każdym razie trzymam mocno kciuki za Twojego pupila

Edytowane przez WrednaMyszka
Czas edycji: 2012-06-27 o 20:20
Stary 2012-06-27, 20:22   #4460
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Czytać 5000 postów z każdej części żeby zrobić streszczenie? Oszalałaś?
Odezwała się ta zajęta bardzo ostatnio
Cytat:
Tak jak mam za dużo czasu, to go marnuję
Ale mnie zaniedbujesz
Cytat:

Może niech to robią świeżynki, będzie selekcja - "możesz wejść do wątku w obuwiu sportowym, tylko streść 5000 postów drugiej części wątku"

Z klubu chyba większość osób wystąpiła, więc tym bardziej Twój atak był bolesny

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:

A ja przed chwilą w TYM DROGIM Lewiatanie kupiłam piękny za 5,50. I sommersby za 3,49 i desperadosa za tyle samo. Kolacja za grosik
Stary 2012-06-27, 20:26   #4461
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Z krakowskiego intymnego? A czemu tak? Fajnie tam jest. Jeśli z innego... to dobrze..
Cytat:
A ja przed chwilą w TYM DROGIM Lewiatanie kupiłam piękny za 5,50. I sommersby za 3,49 i desperadosa za tyle samo. Kolacja za grosik
O, też się załapałam
Cytat:
Przynajmniej nie będą o nas mogli powiedzieć "cudze chwalicie, swego nie znacie".

mam album o takiej nazwie na fejsie
Cytat:
Już trochę zaczynasz gnić
Cytat:
Jako, że mam odwyk dałam sobie przyzwolenie na 3 kosmetyki (żal nie brać za taką cenę). Dwa już wybrałam, nie mogę się zdecydować na kolejny. Biorę odżywkę kokosową, szampon do włosów i coś jeszcze. Może coś polecicie?
Nie będę oryginalna: wszystkie...
Cytat:
Też nie wypowiadałam się w temacie kotów, bo się nie znam.
Spoko, on zna się na myszach

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-06-27 o 20:29
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:27   #4462
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
I będzie smaczny po rozmrożeniu?
Tak, tylko go trzeba zblanszować najpierw

Cytat:

Ale mnie zaniedbujesz

Z klubu chyba większość osób wystąpiła, więc tym bardziej Twój atak był bolesny

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Oj nie jęcz umawiamy się na bobożarcie? sommersby za 3,49, no co za, ja dziś na basztowej płaciłam prawie zeta więcej
Stary 2012-06-27, 20:33   #4463
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Właściwie co do Ciebie to mam podejrzenia, że jesteś jakimś klonem - od razu byłaś zepsuta, nie było co deprawować
Cytat:
Z krakowskiego intymnego? A czemu tak? Fajnie tam jest. Jeśli z innego... to dobrze..
A to nie zauważyłam, że z tego znikłaś. Chodziło o inny..

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:

Oj nie jęcz umawiamy się na bobożarcie? sommersby za 3,49, no co za, ja dziś na basztowej płaciłam prawie zeta więcej
sprawdzę tylko grafik niedostępności tż
Stary 2012-06-27, 20:39   #4464
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, Wam to nigdy nie dogodzi. Zaraz zacznę czytać, że mnie tu za dużo

Przesłuchałam Małą Czarną, w tym wypowiedź Nosowskiej.
Podoba mi się, z jakim dystansem opowiadała, jak szukała dziury w całym i jak uwierał ją ten spokój w związku. To chyba jest takie typowo kobiece... taki głód emocji, wydarzeń. Myślę, że dużą w tym zasługę mają książki, w których tak namiętnie zaczytujemy się od najmłodszych lat. W nich zawsze są długie opisy uczuć targających bohaterami. Wartki nurt myśli, morze emocji, dawki zmiennych nastrojów. Może całkiem nieświadomie łączymy wysoką temperaturę w związku z miłością i pożądanym stanem. I dlatego ten spokój, czasem wręcz nuda, tak nas uwierają i prowokują do myśli "coś się wypaliło, a może to nie ten? już mnie nie kocha..." itd
Cytat:
Ej, to jest mój zarzut wobec Ciebie, wymyśl coś innego! :małpa: nie ma małpy? to :brzydalenka:

W sumie niegłupi pomysł. Ktoś czarną robotę w końcu musiałby odwalić

Czas edycji: 2012-06-27 o 20:41
Stary 2012-06-27, 20:40   #4465
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
1.
mam album o takiej nazwie na fejsie

2. Już trochę zaczynasz gnić

3. Nie będę oryginalna: wszystkie...

4. Spoko, on zna się na myszach
1. Głównie góry?
2
3. Efekt tłumu działa
4. Wszyscy ostatnio o mnie mówią gg22 mówi, że ma mysi kolor, Twój kot zna się na myszach...

Cytat:
Tak, tylko go trzeba zblanszować najpierw
Zblanszować

Cytat:
Właściwie co do Ciebie to mam podejrzenia, że jesteś jakimś klonem - od razu byłaś zepsuta, nie było co deprawować
Lubię kupować i tyle.

Stary 2012-06-27, 20:43   #4466
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Przesłuchałam Małą Czarną, w tym wypowiedź Nosowskiej.
Podoba mi się, z jakim dystansem opowiadała, jak szukała dziury w całym i jak uwierał ją ten spokój w związku. To chyba jest takie typowo kobiece... taki głód emocji, wydarzeń. Myślę, że dużą w tym zasługę mają książki, w których tak namiętnie zaczytujemy się od najmłodszych lat. W nich zawsze są długie opisy uczuć targających bohaterami. Wartki nurt myśli, morze emocji, dawki zmiennych nastrojów. Może całkiem nieświadomie łączymy wysoką temperaturę w związku z miłością i pożądanym stanem. I dlatego ten spokój, czasem wręcz nuda, tak nas uwierają i prowokują do myśli "coś się wypaliło, a może to nie ten? już mnie nie kocha..." itd
Dobrze, że czytałam Stephena Kinga .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:45   #4467
cholernarejestracja
Copyraptor

Wredna Myszko - przelać gotującą się, lekko osoloną wodą, a następnie bardzo zimną. Wysuszyć, poporcjować i do zamrażarki
Stary 2012-06-27, 20:55   #4468
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy ma się ona pojawić?
W piątek? Chyba tak, Malla na fb pisała

Cytat:
Ale wracasz po wakacjach, prawda? Masz już zarezerwowany pokój? Bo z tego co pamiętam to planowałaś zostać na Bydgoskiej...
I świetnie rozumiem Twoje rozterki-przez 9 miesięcy człowiek zdążył sobie w miarę życie poukładać, wpadł w jakiś miły 'schemat' a tu znów zmiana...Najpierw nie chce się wyjeżdżać a później nie chce się wracać

Cytat:
Idę o zakład, że nosisz mniejszy rozmiar Jesteś przecież szczuplutka
W przyszłym tygodniu mogę na łowy od środy, więc byłoby super wtedy albo później (we wtorek mam ostatni egzamin). A jak nie to trudno, następnym razem się uda.
Ja jeszcze nie wiem kiedy wyjadę z krk ale jak coś to dam Ci namiary na mojego lumpka wraz ze schematem przeszukiwania wieszaków

Cytat:

Załącznik 4748455
Ale fajna ta fala!

Cytat:
Zblanszować
A ja znam to słowko, a ja znam

Nie wie ktoś co słychać u Szpilki i Helenki?

PS-obroniłam się na podyplomówce
Stary 2012-06-27, 20:58   #4469
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:

Frapo, wszystkiego naj

Dziekuje

Narobilyscie mi ochote na bob jutro musze koniecznie kupic !!!

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:58   #4470
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Wredna Myszko - przelać gotującą się, lekko osoloną wodą, a następnie bardzo zimną. Wysuszyć, poporcjować i do zamrażarki
Dziękuję Jak ja mało wiem

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
1. Ja jeszcze nie wiem kiedy wyjadę z krk ale jak coś to dam Ci namiary na mojego lumpka wraz ze schematem przeszukiwania wieszaków

2. PS-obroniłam się na podyplomówce
1. Jej, byłoby super Szukasz w tych na wagę czy na wycenę?
2. Super Gratulacje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości