|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Nie ogarniam. Ani wizażu, ani mojego pokoju, ani siebie. Ale po kolei.
Cytat:
Jak pomyślę, że finał obejrzę już sama w domu, przed telewizorem, a nie na strefie w pięknej pogodzie z ludźmi i najważniejsze: w Krakowie, to mi robi niewyobrażalnie przykro ![]() Wszystkie rzeczy wywaliłam i próbuję się pakować, żeby dać większość dziś tacie, który przyjeżdża samochodem, a ja sobie zostawię tylko małą walizkę. Jak dobrze, że jeszcze zostaję te dwa dni! Nie wyobrażam sobie już jutro wyprowadzić się z Krakowa, w ogóle sobie nie wyobrażam, że od niedzieli mnie już tu nie będzie. Ale nie będę już narzekać, chociaż naprawdę... Przywiązałam się bardzo do Krakowa w tym roku. Edytowane przez ville Czas edycji: 2012-06-27 o 17:08 |
|
|
|
|
#4442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Frapo wszystkiego najlepszego
spełnienia marzeń Cytat:
gratulacje!p.s. znajdziesz jakoś w najbliższym czasie chwilę na kawę? ![]() no co Ty, bardzo ładny ciemny blond ![]() Cytat:
|
|
#4443 | |
|
Pani Buka
|
Jojla, dawno Cię chyba nie było
![]() Ville, ale zaraz. To nie wracasz po wakacjach? ![]() Cytat:
|
|
#4444 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Zaklepałaś sobie pokój na następny rok czy będzie loteria?
|
|
|
#4445 |
|
Konto usunięte
|
Jak mecz finałowy będzie w sobotę to sobie go obejrzę w domu z mama, bo jadę w końcu do domu po miesiącu nieobecności tam.
Jak jeszcze raz któraś mnie wyśle do psychologa to ubiję lepiej będzie jak mi w momencie zbytniego narzekania przytoczycie te posty o mnie z dzisiaj że jest lepiej. Ja zamiast się uczyć to kupiłam sobie 2 ksiązki w Wetbildzie - jest promocja letnia, niektóre tytuły są po 9,90 zł - ja kupiłam 2 książki które pierwotnie kosztowały po 36 zł każda (takie czytadła - typu zaczytać i zapomnieć i puścić dalej za które bym 36 zł nie dała) także myślę że ok. W pracy teraz mamy ocenę pracowników, ja będę oceniana jutro a jak wypadnę to napiszę może raczej w klubie :P Narobiłyście mi smaka na bób i tak się nim objadłam że umieram. |
|
|
|
#4446 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie zawsze się to tak kończy Na truskawki już patrzeć nie mogę.Wrzucę zaraz na ruszt coś białkowego i wieczorem zumba
|
|
|
#4447 | |
|
Matka Smoka
|
gg - fajna zmiana, ale powiedz lepiej: kiedy ten brąz robisz?
![]() francuska - sto lat Cholera - gratulacje )Cytat:
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje serdecznie
Zre caly czas ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Dziekuje
|
|
#4449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś przecież szczuplutka ![]() W przyszłym tygodniu mogę na łowy od środy, więc byłoby super wtedy albo później (we wtorek mam ostatni egzamin). A jak nie to trudno, następnym razem się uda. Powodzenia ![]() Cytat:
Nagram wszystkie i będę rozdawać na pierwszym spotkaniu w lipcu ![]() Cytat:
![]() Zdałam dzisiejszy egzamin Jeszcze "tylko" dwa i wreszcie wakacje
|
|
|
#4450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tak mi tylko przyszło do głowy...2. Ja pisałam zawsze wonty i byłam święcie przekonania, że taka pisownia jest prawidłowa ![]() Cytat:
![]() 2. Chyba nie ma sensu odnosić się do przeszłości. Kiedyś było nas 5 czy 10. Kiedyś spotkania były raz na ruski rok. Kiedyś rozmowy były powierzchowne i w klimatach plotkowo-kosmetycznych. Teraz jest nas 3? 4? 5? razy tyle. Spotkań jest dużo. Rozmowy zeszły na prywatne tematy. A znajomości się zacieśniły. Jak by nie patrzeć znamy się mniej więcej 2 lata (uśredniając). Trudno oczekiwać, abyśmy patrzyły na siebie, tak jak na początku znajomości, gdy niewiele o sobie wiedziałyśmy ![]() Cytat:
![]() 2. Ja nie potrafię wyjść z pustymi rękami z księgarni. Mimo, że na półce mam co najmniej 15 książek nieprzeczytanych Więc nie kuś!3. A kto ocenia? Nie mów, że ta zołza, której nie trawisz o głupkowatym śmiechu. 4. Ja objadłam się wczoraj Wstyd się przyznać, co i w jakich ilościach wcisnęłam wczoraj w siebie ![]()
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-27 o 19:23 |
|||
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle wczoraj pojadłam, że dziś do 19 byłam tylko "o jednej bułce".
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I trafna uwaga z tym związkiem. Zabawna, ale w sumie celna ![]() Po jakim czasie w Waszych związkach pojawiły się kryzysy? U mnie po roku..... więc uważam, że jako wizaż i tak jesteśmy THE BEST, bo wytrzymałyśmy bez większych ekscesów drugie tyle
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-27 o 19:36 |
|
|
|
|
#4454 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nadrabiam!
Malla - nie chciałam Cię urazić, przepraszam. Po prostu weszłam wczoraj na forum i zobaczyłam, ze reagujesz jak gdyby ktoś chciał zrobić Tobie i Twojemu kotu ogromną krzywdę, a tak naprawdę nie było! Najnormalniej w świecie poczułam się, jakbym czytała posty kogoś innego niż zwykle! Mam nadzieję, że zareagowałaś tak ze stresu z powodu całej sytuacji, ale naprawde nie zauważyłam w postach dziewczyn żadnej nagonki, prędzej najeżenie w Twoich, stąd mój post. Przepraszam. Potem chciałam podzielić się własnymi doświadczeniami, ale napotkałam już tylko na mur poparty tabelkami o żywieniu, nie życiem, co mnie powaliło na kolana, bo nie spodziewałam się tego po Tobie. Pewnie powinnam była wyrazić się inaczej, ale nie umiem być przymilna i głaszcząca po głowie, bo to zwykle nie prowadzi do niczego konkretnego. W każdym razie jeszcze raz przepraszam, jeśli Cię uraziłam. gg22 - to jest blond Jak bum cyk cyk!Frapo, wszystkiego naj Też oglądałam Alfa! Cholerka gratuluje i zazdroszczę sukcesów ![]() Ineso, a kiedy rocznica tego związku u "was" :P? Siedze na kanapie, jestem zmęczona, bolą mnie mięśnie międzyżebrowe (jakieś skurcze mnie łapią :/) i dopiero "usiadłam na tyłku", szkoda, że z masą roboty, jak tylko chwilę odsapnę Ale jak wytrzymam do jutra do 14, to zacznę wymarzony weekend!
|
#4455 |
|
Matka Smoka
|
Przydałoby się zdefiniować ,,kryzys"
Akurat niedawno widziałam odcinek ,,Małej czarnej" na ten temat z moją debest Nosowską. Bardzo mi się podoba jej opowieść Nie streszczę, żeby nie spalić - najwyżej później napiszę, co mi się podobało: http://www.youtube.com/watch?v=wqetLZvLpGY---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Nie wiem od kiedy liczyć Wiadomo - od pierwszego razu, ale czego?![]() W sumie moim pierwotnym pomysłem na wstęp do tej urodzinowej części było streszczenie wszystkich poprzednich i wyciągnięcie z nich kamieni milowych wątku, ale ostatecznie brak czasu zwyciężył. Chyba, że zrobimy to przy następnej części - każda chętna wzięłaby jedną część, przeczytała i streściła a potem wysłała do otwierającej wątek?
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Czytać 5000 postów z każdej części żeby zrobić streszczenie? Oszalałaś?
|
|
#4457 | |
|
Copyraptor
|
Tak
Ooo, Hard, dobrze, że mi przypominasz melduję, że na Starym Kleparzu kilo bobu za piątkę! Kupiłam dwa wory jeden zamrożę na poza-sezon ![]() Tak jak mam za dużo czasu, to go marnuję Cytat:
|
|
|
|
|
#4458 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Właśnie! Może ombre?
![]() Postaram się poprawić. Część opinii polega na odczuciach i wcale nie musi być rzeczywistym odzwierciedleniem atmosfery, to bardzo subiektywne. Wypowiedziałam się, bo to nie jest jedynie moje odczucie, nie będę teraz wskazywać palcami. Ale kolejnym razem tak, więc baczcie, co piszecie ![]() Dlatego zamykam buzię, niech się świeżynki nie wystraszą Z klubu się wypisałam, żeby Was nie denerwować, możecie swobodnie pisać. Dla mnie to też mniej nerwów i zmartwień. Jeśli chcecie pisać o mnie, to na głównym proszę, a nie za plecami. Nie obrażam się za obgadywanie ustne, ale za pisanie o mnie już tak. Na spotkaniach wbrew pozorom jestem równie często, jak wcześniej, ale wystarczyło, bym napisała, że chcę się odsunąć i nagle wszyscy widzą, że przestałam chodzić. Podobnie jak piszę równie dużo, a wszyscy widzą tylko kota. Może zacznę pisać o jodze? Zamęczę Was, wypruję i przelecę inny temat...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie przepraszaj, nic złego nie zrobiłaś ![]() Trzymam się zaleceń weta i za mną 5 dni bez rzygu. W kocim wątku jest wetka, która dla mnie zaglądnęła do mądrych książek, więc ogólnie jestem pod dobrą opieką. Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-27 o 20:16 |
||||
|
|
|
#4459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. Jestem jeszcze świeżynką? ![]() edit: Właśnie tworzę listę zakupów dla Mistrzyni i nie mogę się zdecydować. Jako, że mam odwyk dałam sobie przyzwolenie na 3 kosmetyki (żal nie brać za taką cenę). Dwa już wybrałam, nie mogę się zdecydować na kolejny. Biorę odżywkę kokosową, szampon do włosów i coś jeszcze. Może coś polecicie? ![]() edit2: Malla Też nie wypowiadałam się w temacie kotów, bo się nie znam. W każdym razie trzymam mocno kciuki za Twojego pupila
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-06-27 o 20:20 |
||
|
|
|
#4460 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Ale mnie zaniedbujesz Cytat:
Z klubu chyba większość osób wystąpiła, więc tym bardziej Twój atak był bolesny ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4461 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Z krakowskiego intymnego? A czemu tak? Fajnie tam jest. Jeśli z innego... to dobrze..
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam album o takiej nazwie na fejsie Już trochę zaczynasz gnić ![]() Cytat:
Spoko, on zna się na myszach
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-27 o 20:29 |
|||
|
|
|
#4462 | |
|
Copyraptor
|
Tak, tylko go trzeba zblanszować najpierw
Cytat:
sommersby za 3,49, no co za, ja dziś na basztowej płaciłam prawie zeta więcej |
|
|
|
|
#4463 | ||
|
Matka Smoka
|
Właściwie co do Ciebie to mam podejrzenia, że jesteś jakimś klonem - od razu byłaś zepsuta, nie było co deprawować
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, Wam to nigdy nie dogodzi. Zaraz zacznę czytać, że mnie tu za dużo
Przesłuchałam Małą Czarną, w tym wypowiedź Nosowskiej. Podoba mi się, z jakim dystansem opowiadała, jak szukała dziury w całym i jak uwierał ją ten spokój w związku. To chyba jest takie typowo kobiece... taki głód emocji, wydarzeń. Myślę, że dużą w tym zasługę mają książki, w których tak namiętnie zaczytujemy się od najmłodszych lat. W nich zawsze są długie opisy uczuć targających bohaterami. Wartki nurt myśli, morze emocji, dawki zmiennych nastrojów. Może całkiem nieświadomie łączymy wysoką temperaturę w związku z miłością i pożądanym stanem. I dlatego ten spokój, czasem wręcz nuda, tak nas uwierają i prowokują do myśli "coś się wypaliło, a może to nie ten? już mnie nie kocha..." itd Cytat:
W sumie niegłupi pomysł. Ktoś czarną robotę w końcu musiałby odwalić
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-27 o 20:41 |
|
|
|
|
#4465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 3. Efekt tłumu działa 4. Wszyscy ostatnio o mnie mówią Zblanszować ![]() Cytat:
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Copyraptor
|
Wredna Myszko - przelać gotującą się, lekko osoloną wodą, a następnie bardzo zimną. Wysuszyć, poporcjować i do zamrażarki
|
|
|
|
#4468 | |||
|
Zakorzenienie
|
W piątek? Chyba tak, Malla na fb pisała
Cytat:
I świetnie rozumiem Twoje rozterki-przez 9 miesięcy człowiek zdążył sobie w miarę życie poukładać, wpadł w jakiś miły 'schemat' a tu znów zmiana...Najpierw nie chce się wyjeżdżać a później nie chce się wracać ![]() Cytat:
ale jak coś to dam Ci namiary na mojego lumpka wraz ze schematem przeszukiwania wieszaków Cytat:
![]() A ja znam to słowko, a ja znam Nie wie ktoś co słychać u Szpilki i Helenki? ![]() PS-obroniłam się na podyplomówce
|
|
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
Narobilyscie mi ochote na bob jutro musze koniecznie kupic !!!
|
|
#4470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. Super
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

spełnienia marzeń
gratulacje!

. Tak mi tylko przyszło do głowy...