|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
Kocham to zaskoczenie, kiedy chcę pożłopać z gwinta a butelczyna wygina mi się w banan
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze propo tych nieszczesnych zrywek, na pytanie kasjerki czy ktos zyczy sobie reklamowke, wiele osob sie oburza i rzuca jakis niezbyt przyjemny komentarz, spotkalam sie z tym nie raz. nawet w czasach, gdy zrywki byly za darmo w prawie kazdym sklepie.
przypomnialo mi sie tez, ze w jakims wątku dziewczyny sie oburzaly, gdy ktos uzywał jednorazowek jako workow na smieci, bo smietnik wyglada strasznie nieestetycznie, te wystające uszy przyprawiały je o mdlosci za kazdym razem sie usmiechalam do mojego uszatego smietnika, gdy jeszcze uzywalam reklamowek jako glownego worka ![]() ---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:17 ---------- Cytat:
(to zawsze slyszalam, z gwinta pilam ukradkiem, smakuje najlepiej )nakrętki tez warto zbierac, ale ciezko bawic sie w segregowanie jak wspoltowarzysze nie chca wspolpracowac albo nie ma osobnych kontenerow na plastik, szklo, papier ![]() ja nie kupuje raczej napojow w plastiku, pyszna wode mam z kranu nie wynika to z bycia eko, po prostu wody mineralnej nie kupuje, a to co lubie, czesciej jest w szkle, puszce czy kartonie
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-06-29 o 04:25 |
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam uszaty śmietnik w życiu bym nie pomyślała, że może to burzyć czyjeś poczucie estetyki, jeszcze szczególnie, że podobno 99% Polaków ma śmietnik pod zlewem ![]() Hehe też się mnie zawsze nad ranem żarty trzymają aż szkoda iść spać, jak wiem, że nad ranem się uchacham Nakrętki to też fajna inicjatywa ![]() Bo też mam swoją kranową mineralkę
|
|
|
|
|
#1534 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- A mnie dziwi bezczelne kłamanie w żywe oczy, gdy wszyscy dookoła wiedzą, że łżesz jak pies. I po co to? To nie znaczy, że nie rozumiem, że ludzie mają powód do kłamania, ale chodzi o taką właśnie sytuację. Dziwi mnie, jak można śmiać się z kogoś, kto zarabia mniej (pracując w tej samej branży). Miałam kiedyś taką sytuację i dotknęło mnie to bardzo (a dziwi do dziś). Praca X. Ja pracuję na etat, koleżanka dorywczo. Luźna rozmowa o zarobkach. Głupia byłam, że powiedziałam, ile mi wychodzi na godzinę (inna sprawa, że w rzeczywistości pracuję mniej). A laska do mnie: no proszę cię, to ja mam y zł/h. A tak przy okazji: jest jakiś wątek, w którym można opisać, co nas wkurza? Tam miałabym niezłe pole do popisu
|
||
|
|
|
#1535 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wtedy mam większe pole do popisu jeżeli chodzi o pakowanie właśnie zakupów, mogę rozłożyć trzy siatki na tej taśmie-wadze kasować produkty i rozdzielać od razu, trwa to dużo szybciej. I w ogóle jakoś tak fajnie tylko u mnie te kasy są w tesco i auchan eksperymentalnie chyba od roku bo ludzie dalej mają problemy z obsługiwaniem. Ja często jestem nocnym gościem w tesco i najczęściej czynna jest tylko jedna kasa i to nie jest kasa samoobsługowa. Więc nie wiem pewnie zależy ile osób jest w pracy i na co mają czas ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "co Wam psuje humor, irytuje i złości" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=613497 i całkiem świeżo założony "Co nas wkurza, co nas irytuje....": https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=624230 |
|
|
|
|
#1537 | ||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1538 |
|
Zadomowienie
|
http://www.zakretki.info/
![]() Takie akcje są baaardzo popularne. Nic nie słyszałaś?
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2012-06-29 o 12:46 |
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzeniona
|
Ja zbieram zakrętki od bardzo dawna
Butelki i tak się wyrzuca, a zakrętki można przeznaczyć na szczytny cel.
|
|
|
|
#1540 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ale widzę, że zasady akcji, do której linka dałaś są sensowniejsze. Widać ja trafiłam na felerną akcję
|
|
#1541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nas nic to nie kosztuje, a dziecku może pomóc.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#1542 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Dziękuję za informację
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo dziwią mnie problemy ludzi w wieku ponadgimnazjalnym takie jak: Nie będę szła z plecakiem przez miasto jak jakiś kretyn, albo przecież nie założe czerwonej koszulki bo będę wyglądać idiotycznie (a jest to np. jakaś okazyjna koszulka pracownicza) albo nie zwiąże włosów na fitesie bo jak będę wyglądać itp. poważne zmartwienia, które dość często wysłuchuje od koleżanek. Podejrzewam, że nikt nie będzie zwracał uwagi na detale, które burzą krew takich pań.
Edytowane przez BioIvO Czas edycji: 2012-06-29 o 13:14 |
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1545 |
|
Konto usunięte
|
Musisz się do tego przekonać metodą prób i błędów, właśnie dlatego ze zazwyczaj jest tam mniej ludzi a po drugie można sobie we własnym tempie wszystko robić
|
|
|
|
#1546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z przymrużeniem oka oczywiście ![]() Cytat:
jak w mieście postawili biletomaty to zaczęłam już wszędzie chodzić pieszo żeby nie musieć się z tym potworem mierzyć
|
||
|
|
|
#1548 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a najbardziej się boję, że wciągnie mi kartę, no chyba, że jest tam opcja płacenia kartą zbliżeniową, to się skuszę następnym razem
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
apropo zgniatania butelek to kolezanka wyrzucala wlasnie butelke poltora litra zakrecona i mowie do iej zeby zgniotla bo caly smietnik zajmie na to ona zaczela zgniatac ta zakrecon a butelke... musialam jej powiedziec ze ona musi byc odkrecona zeby wylecialo z niej powietrze....
![]()
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Melduję posłusznie, że właśnie wypiłam i zgniotłam.
|
|
|
#1551 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
deszcz i klucze na dnie torebki potegują "dzien frajera"![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1553 |
|
Konto usunięte
|
Gdy u nas stanęły automaty biletowe byłam bardzo zadowolona, bo panie w punktach doładowań kart miejskich (niestety, u nas nie można było ładować w każdym niemal kiosku) były bardzo nieuprzejme. Bardzo.
A przy kasach samoobsługowych boję się, że ktoś będzie mnie podejrzewał, że nie skasowałam wszystkiego
|
|
|
|
#1554 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
odkręconą?
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- całkiem przyjemne te samoobsługowe kasy, najgorzej zacząć. Tylko mnei wkurza, że jak kupuje artykuły powyżej 18 roku życia trzeba prosić o przejechanie kartą zawsze to ciut dużej trwa
|
|
|
|
#1556 |
|
multitasking ninja
|
Faktycznie, z tym kupowaniem alkoholu to mogli jakoś inaczej wymyślić... np. zrobić możliwość przyłożenia dowodu osobistego do jakiegoś czytnika czy coś ;d
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powaznie pytam Ja korzystam non stop z samoobslugowych i tam karte wklada sie do polowy. Z reszta jak wszedzie. Czy przy placeniu karta w restauracji czy w supermarkecie. Nic mi w zyciu jeszcze nie wciagnelo
|
|
#1558 |
|
multitasking ninja
|
Wracając do tematu, dziwią mnie ludzie, którzy idą do bierzmowania, biorą ślub kościelny albo chrzczą swoje dzieci, mimo że religię mają głęboko gdzieś. Hipokryzja w czystej postaci - nie mam pojęcia, skąd to się bierze.
|
#1559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam lęki przed oddawaniem karty maszynom, bo koleżance kiedyś bankomat zeżarł
|
|
|
|
|
#1560 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Kocham to zaskoczenie, kiedy chcę pożłopać z gwinta a butelczyna wygina mi się w banan

(to zawsze slyszalam, z gwinta pilam ukradkiem, smakuje najlepiej
)
w życiu bym nie pomyślała, że może to burzyć czyjeś poczucie estetyki, jeszcze szczególnie, że podobno 99% Polaków ma śmietnik pod zlewem

Butelki i tak się wyrzuca, a zakrętki można przeznaczyć na szczytny cel.