Powiększanie piersi cz.7 - Strona 512 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-02, 20:14   #15331
anika75
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
konsultacja jest w Gdynia dr operuja aktualnie tylko w Gdansku kiedys w Gdynijakiegos dola zalapalam a buuu
Kasik, a czemu doła?????? Co się stało? Przez ten pensjonat . Zaraz coś znajdziemy

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
nie o elektrolitach nic nie wiemwyslij mi stronke choc juz znalazlam pare ofert ale troche drozszych
Kasik, trzeba dzwonić i pytać, bo oni na stronkach podają najtańsze oferty, a potem okazuje się, że to cena "jesienna"
Stary 2012-07-02, 20:15   #15332
falena26
Raczkowanie

Andzikus: nosiłam ten top z gatty,jestem praworeczna dlatego prawy puścił szybciej
Kasikk: na ostatniej wizycie pytałam sie Dr.czy moge wykonywac jakies inne cwiczenia w domu,powiedziala ,ze tylko basen.Czesto teraz jestem nad morzem wiec sprobuje tam popływac>tylko ,zeby nie było duzych fal.Az taka pływaczka to nie jestem .
Stary 2012-07-02, 20:31   #15333
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

GWEN pięknoto..teraz to w tym bikini plaże twoje..piękne Ci w tym stroju...echi gdzie ty mieszkasz??ja do jastrzębiej góry jadę 29lipca aaa i dawaj zdjęcie drugiego stroju,tzn Ciebie w nim
Dam, dam... a mieszkam w Gdańsku.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 20:39   #15334
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kasik, a czemu doła?????? Co się stało? Przez ten pensjonat . Zaraz coś znajdziemy

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Kasik, trzeba dzwonić i pytać, bo oni na stronkach podają najtańsze oferty, a potem okazuje się, że to cena "jesienna"
anik dzieki za stronke ale znalazlam cos innego wyslalam emaila z zapytanie o cene-blisko kliniki a dol jakis taki glupi

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez falena26 Pokaż wiadomość
Andzikus: nosiłam ten top z gatty,jestem praworeczna dlatego prawy puścił szybciej
Kasikk: na ostatniej wizycie pytałam sie Dr.czy moge wykonywac jakies inne cwiczenia w domu,powiedziala ,ze tylko basen.Czesto teraz jestem nad morzem wiec sprobuje tam popływac>tylko ,zeby nie było duzych fal.Az taka pływaczka to nie jestem .
uuu ja liczylam chociaz na rowerek stacjonarny po 2 miesiacach jak Andzikusdziewczyny a normalny rower kiedy mozna wykorzystac??kiedys pytalam dr na konsultacji i pytalam o 2 miesiace to mowila ze bede mogla -dojezdzam nim do pracy
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:32   #15335
MyaDiva
Zakorzenienie

nie było mnie torszkę , ale wyciagnę parę postów za które chcę podziękować.

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Tak odnośnie, tego pytania, nie róbcie znow dyskusji opartej na manipulowaniu faktami, bo wszyscy wiemy , że to parafraza, z postu nick:TOMASZ KASPRZYK... Jasno NAPISAŁ , zasugerował, że osoby które "nie znikają" z forum po swojej rekonwalescencji ....krótko mówiać- coś z nimi nie tak. i KAZAŁ NAM WYCIAGAC WNIOSKI Z TEGO, ZE KTOŚ SIEDZI NA FORUM TAK DŁUGO...Andzikus wtedy opowiadalaś się za tym Drem więc pewnie stąd takie do Ciebie "zatrzeżenie". Każdy kto ma 30% sprawnej pamięci i trochę bystrości wie o co chodzi... Mya, Ty też niepotrzebnie to wyciagasz Ale obie powinnyscie się wstrzymać od złośliwości... bo teraz forum bedzie się dzieliło, na "zwolenników i przeciwników" jednej i drugiej , a dyskusji nie będzie końca... I PO CO?
Trzeba pamiętać jedną zasadę, szanować inteligencję innych użytkowników... nie musicie jedna na drugą psioczyć, a jeżeli już, to używając bardziej sensowanych argumentów.

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Naprawde coraz mniej sie tutaj pokazuje, ale prawie zawsze jak wchodze, to jest afera I zawsze wszystko odnosi sie do Mya O co chodzi??? Niewazne
Powiem krotko, w zeszlym roku to forum bylo czyste, przyjazne i obywalo sie bez glupich zlosliwosci!!! Nikt nikomu nic nie zarzucal, nikt nikogo o nic nie posadzal!!! Z calym szacunkem Andzikus , NASZA MYA ma juz wyrobione zdanie o sobie, zapracowala sobie na to . Jest ciepla i przyjazna osobka, na ktora mozna liczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! I nie rozumiem dlaczego od jakiegos czasu coraz czesciej wiesza sie na niej psy
Jezeli komus nie pasuja jej rady i "madrosci" niech poprostu ich nie czyta!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

I to jest dziwne, ze niektorzy zjawiaja sie w chwili, gdy cos sie dzieje Zeby poklaskac

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Witaj
Czytalam, ze bedziesz miala przeszywane szwy Mam nadzieje, ze po tym zabiegu juz bedzie wszystko na tip top A jak tam Twoje pannice sie czuja??? Jakies foteczki moze ??? Napewno sie zmienily
Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Tak tak rok temu bylo tu ciepło miło sympatycznie, codziennie z chęcią zagladałam a MYA wlasnie odpowiadała na WSZYSTKIE moje pytania.
Pisalam z Nią rowniez privy, jest osobą miłą ciepłą życzliwa i dość obiektywna.
Ja nie wiem po co jakies kłotnie?
To ze odpisuje na zarzuty to chyba dobrze? Nie dość że mila to jeszcze bystra i wie co odpisac. Ja tak mysle. I bez zadnego słodzenie tutaj. Nieraz mi pomogła nigdy nie odmowila pomocy, rady
ec ja nie wiem o co tutaj chodzi. Wiedze ma ogromna, robi dla nas rysunki, schematy, widzi po zdjeciach jak cos nie tak...
Rok temu bylo tu tak milo...
rolleyes:
Dziękuje kochane- no bo to Wy jesteście tym forum (nie osoby które wpadły tu nie wiadomo skąd) i dlatego Wasze zdanie ma znaczenie.
No tak-i jedno co bije z Waszych wypowiedzi to to że KIEDYŚ tu było miło.
A te wszystkie inne osoby które narzekają, a są tu od NIEDAWNA chcą nam tu zrobić inne miło, swoje miło.
Kochane to forum to przecież nie ja- tylko MY.
Znamy się od dawna, razem przeszłyśmy wiele, tu się razem cieszymy i czasem płaczemy . Nie ma drugiego takiego forum !!! a to tylko dzięki NAM wszystkim. NIE POZWÓLMY BY BY NAM MÓWILI JAKIE "MIŁO" JEST NASZE
Niestety ja sama nic nie zrobie. Tylko MY możemy utrzymać tu dawny stan

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
MAYA DIVA napisałam juz co myśle i nie chcem ciągnąć tematu .
Dziewczyny naprawdę dajmy spokój , niech będzie tak miło jak zawsze

Przepraszam a co masz na myśli pisząc "miło jak zawsze". Zalogowałaś się w tym roku , masz kilkanaście postów - właściwie byłaś tylko w centrum tej zawieruchy jaką nam tu inni robią . O jakim "zawsze" piszesz? Widzisz date przy moim avku- to ja wiem kiedy tu jest miło.
Podobnie jak nasza Andzikus per Don Pedro która po kilku postach napisała "tworzymy społeczność , czemu ktoś (czyt. zła Mya) nam tu robi takie rzeczy?" Pięknie się w NAS wpasowałaś i liczysz chyba, że nie miałyśmy nie tylko piersi ale i mózgów. Po co tu jesteś to wiedzą z pewnością przynajmniej cztery osoby. Jedną jestem ja.
A Milenka która wpada zrobić nam tu miłą atmosferę tylko wtedy jak coś się dzieje.
A ilovesleeping to już całkowicie nie wiem o co chodzi co zauważyłaś? że odpowiadałam Ci na dziesiątki privów, odpowiadałam i na porawdę trzymałam za Ciebie kciuki byś była zadowolona i spokojna że będzie dobrze Tak? to są te dwie moje twarze? No bardzo Ci dziękuje że mogłam Ci pomóc

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:46   #15336
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ja dzis miałam pierwszy raz tak no ale nie było to za fajne choc i tak dzis sie nie stresowałam wczesniej to az nogi miałam z waty nie mogłam wstac

Ale i tak najlepsza była starsza pani, która mnie podsumowała siedze ja sobie i czekam te 4 minuty a ona do mnie "co musieli kuc w nadgarster?" a ja odpowiadam ze tak bo mam te schowane żyły a ona do mnie "o mój wnusio tez taki otyły i ma z tym problem tak samo jak pani" no wiecie co podsumowała mnie babciaszc zera kobieta
O masz ale na pewno nie chodziło jej o to, jak to zabrzmiało
chyba sama sie pogubiła w tym co chciala powiedziec

Mam byc u dr 12 lipca

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

MYA ma rację Dziewczyny...Mogłybysmy tu policzyć nas - te które są tu od zawsze. Czasem się na chwilkę zniknie, czasem jestesmy zabiegane.
ALE MYA nigdy nie znika, zawsze pomaga, jest cierpliwa.
Mowie to obiektywnie, bo nie mam powodu słodzić i prawić komplementow, jestem po zabiegu wiec juz rad jako takich tez nie potrzebuje.
Ale czytam to forum od 2007 roku. I długo juz piszę z Dziewczynami, najpierw nieśmiało, potem razem przezywałysmy wiele chwil, jestesmy dla soebie miłe, cierpliwe ale zadna zadnej nie umila na siłę zycia, nie słodzi.
KIEDYŚ bylo milo zrobmy zeby było miło znowu, nadal.
Jestesmy tu stałą ekipą i nie mozemy jakoś tak ulegać złej atmosferze na forum. I wg mnie moze i MYA ma 2 twarze-ale jedną dobrą a drugą jeszcze lepszą tak, tak, bo to naprawdę zlota kobieta.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:01   #15337
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
Witaj madziullasz mnie operował dr Krajewski dokładnie dwa miesiące temu, jestem bardzo zadowolona mimo, że na pierwszym spotkaniu dr nie zrobił za dobrego wrażenia, bo jest strasznie zabieganym człowiekiem i nie ma czasu gadać o pierdołach, ale z tego co słyszałam nie dziwię się, że się facet ceni bo ma renomę i dobrą opinię. A i cycuszki robi śliczne Operację pewnie masz w szczecinie albo gryficach bo wiem, że doktor tam operuje, ja miałam w artplastice i z kliniki również jestem zadowolona.
Dziękuję za odpowiedź!!! Trochę się martwiłam bo na mnie też super wrażenia nie zrobił a to tylko dlatego, że widziałam go z 3 minuty !!! Ale bardzo konkretnie zajęła się mną jego asystentka. Martwię się też, że rozmiar wyjdzie trochę mały ( 275 lub 300 Mentor). ale doktor powiedział, że mam wąski mięsień i ogólnie trudną klatkę, plus asymetria piersi no i ta wklęsła klatka..... zaczynam myśleć,że niezły bubel ze mnie o czym wcześniej nie wiedziałam.... A zabieg mam w Kołobrzegu bo tam mają klinikę....
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:11   #15338
MyaDiva
Zakorzenienie

A no właśnie- dziękuje Agatau.
Narzekają nowe osoby które nam tu zamęt robią.
Tylko po co w takim razie siedzą z nami jak im się tu atmosfera nie podoba?
Wątek założyć może KAŻDY. Po co z nami się męczyć- można sobie własny wątek założyć.
Ten akurat założyłam ja- a jest to NASZA część 7.
Jestem tu od pierwszej części - i wiem co jest tu normalne a co nie, kiedy jest miło a kiedy tak ma wyglądać.
Widzę troszkę więcej- no bo wiele już widziałam.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-07-02, 22:15   #15339
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
anik dzieki za stronke ale znalazlam cos innego wyslalam emaila z zapytanie o cene-blisko kliniki a dol jakis taki glupi

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

uuu ja liczylam chociaz na rowerek stacjonarny po 2 miesiacach jak Andzikusdziewczyny a normalny rower kiedy mozna wykorzystac??kiedys pytalam dr na konsultacji i pytalam o 2 miesiace to mowila ze bede mogla -dojezdzam nim do pracy
Dziewczyny wejdę trochę w temat : ile czasu musi minąć po zabiegu aby móc zacząć ćwiczyć.....?
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:16   #15340
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
nie było mnie torszkę , ale wyciagnę parę postów za które chcę podziękować.

Dziękuje kochane- no bo to Wy jesteście tym forum (nie osoby które wpadły tu nie wiadomo skąd) i dlatego Wasze zdanie ma znaczenie.
No tak-i jedno co bije z Waszych wypowiedzi to to że KIEDYŚ tu było miło.
A te wszystkie inne osoby które narzekają, a są tu od NIEDAWNA chcą nam tu zrobić inne miło, swoje miło.
Kochane to forum to przecież nie ja- tylko MY.
Znamy się od dawna, razem przeszłyśmy wiele, tu się razem cieszymy i czasem płaczemy . Nie ma drugiego takiego forum !!! a to tylko dzięki NAM wszystkim. NIE POZWÓLMY BY BY NAM MÓWILI JAKIE "MIŁO" JEST NASZE
Niestety ja sama nic nie zrobie. Tylko MY możemy utrzymać tu dawny stan

[/B]
Przepraszam a co masz na myśli pisząc "miło jak zawsze". Zalogowałaś się w tym roku , masz kilkanaście postów - właściwie byłaś tylko w centrum tej zawieruchy jaką nam tu inni robią . O jakim "zawsze" piszesz? Widzisz date przy moim avku- to ja wiem kiedy tu jest miło.
Podobnie jak nasza Andzikus per Don Pedro która po kilku postach napisała "tworzymy społeczność , czemu ktoś (czyt. zła Mya) nam tu robi takie rzeczy?" Pięknie się w NAS wpasowałaś i liczysz chyba, że nie miałyśmy nie tylko piersi ale i mózgów. Po co tu jesteś to wiedzą z pewnością przynajmniej cztery osoby. Jedną jestem ja.
A Milenka która wpada zrobić nam tu miłą atmosferę tylko wtedy jak coś się dzieje.
A ilovesleeping to już całkowicie nie wiem o co chodzi co zauważyłaś? że odpowiadałam Ci na dziesiątki privów, odpowiadałam i na porawdę trzymałam za Ciebie kciuki byś była zadowolona i spokojna że będzie dobrze Tak? to są te dwie moje twarze? No bardzo Ci dziękuje że mogłam Ci pomóc
MYA CO TY ZNOWU JUDZISZ I BREDZISZ?
skończ dziewczyno z tymi nakazami kto tu może się pojawiać kiedy i co pisać bo to forum nie jest Twoją własnością!
pierwszy i ostatni raz wdaję się z Tobą w polemikę bo akurat nie z Twojego powodu tu się pojawiam a wręcz przeciwnie wybitnie mnie irytujesz
jest tu wiele innych miłych dziewczyn służących dobrą radą dla takich "nowicjuszek przed zabiegiem" jak ja, Ilove i inne dziewczyny i niech Ci się nie wydaje że jesteś tu dla wszystkich jakimś guru albo wodzem bo to conajmniej śmieszne
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:29   #15341
gwendolinka
Zadomowienie

No właśnie, mnie to dziwi, że nie można założyć drugiego wątku... ?? "czystego" jak coś komuś nie odpowiada... Dla mnie sprawa jest jasna... odpowiada mi to piszę, nie odpowiada szukam sobie miejsca tam gdzie odpowiadać mi będzie. Zawsze jest jeszcze różowe forum...

Ja dziś byłam u fryzjera... odświeżyłam kolor oraz obciełam troche grzywkę... wyglądam nieładnie. Tzn wyglądam jak "niunia" ...powiedziałabym, że jak brzydka licealistka... nie wiem chyba bede chodzić z podpiętymi włosami... Wyglądam jak pyza zrobiłam się taka przaśna. Bedę chyba podpinać albo bede musiała prostować bo mnie wyczesała na szczotkę to normalnie ... za przeproszeniem: PLEBEJSKA
chyba już wolałam swoje wysokie czoło i wystający podbródek...jakby ktoś mi sciagnął 50% charakteru

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-02, 22:34   #15342
Agatau88
Zakorzenienie

Takie obrzucanie sie miesem jest bez sensu.
Kazda z nas -z tych co są tu dlugo widzi ze kiedys było miło. i tyle.
a nikt nikogo stad nie wyrzuca, kazdy moze pisac co chce.
Ale zauważcie ze MYA kazdej z Was praktycznie odpowiadała na pytania adresowane BEZPOSREDNIO do Niej. Ja sama czesto piszę " Mya, poradz to i to" bo wiem ze Ona ma WIEDZĘ i doswiadczenie. Duzo widziała, przeciez w Jej interesie nie jest ściemniac. dziwicie się ze sie moze denerwuje?
Jest tu od zawsze i naprawdę nigdy rady nie odmowila.
Dziewczyny badzmy obiektywne.
Mi sie juz nie chce za bardzo wcinac w to i dyskutowac.
ale przykro sie czyta niektore posty

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
No właśnie, mnie to dziwi, że nie można założyć drugiego wątku... ?? "czystego" jak coś komuś nie odpowiada... Dla mnie sprawa jest jasna... odpowiada mi to piszę, nie odpowiada szukam sobie miejsca tam gdzie odpowiadać mi będzie. Zawsze jest jeszcze różowe forum...

Ja dziś byłam u fryzjera... odświeżyłam kolor oraz obciełam troche grzywkę... wyglądam nieładnie. Tzn wyglądam jak "niunia" ...powiedziałabym, że jak brzydka licealistka... nie wiem chyba bede chodzić z podpiętymi włosami... Wyglądam jak pyza zrobiłam się taka przaśna. Bedę chyba podpinać albo bede musiała prostować bo mnie wyczesała na szczotkę to normalnie ... za przeproszeniem: PLEBEJSKA
chyba już wolałam swoje wysokie czoło i wystający podbródek...jakby ktoś mi sciagnął 50% charakteru
Mozna i nalezaloby to zrobic

Pokaz zdjęcia prosze. I napisz czym malowalas, jak i co Plis na pewno wygladasz zreszta dobrze, takie gadanie łeeee
Stary 2012-07-02, 22:35   #15343
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
skończ dziewczyno z tymi nakazami kto tu może się pojawiać kiedy i co pisać bo to forum nie jest Twoją własnością!
pierwszy i ostatni raz wdaję się z Tobą w polemikę bo akurat nie z Twojego powodu tu się pojawiam a wręcz przeciwnie wybitnie mnie irytujesz
jest tu wiele innych miłych dziewczyn służących dobrą radą dla takich "nowicjuszek przed zabiegiem" jak ja, Ilove i inne dziewczyny i niech Ci się nie wydaje że jesteś tu dla wszystkich jakimś guru albo wodzem bo to conajmniej śmieszne
KURDE! a o co tu w ogóle jest szum. Was nie było i wszyscy sie dogadywali, kazda dziewczyna która chciala informacje , informacje dostawała... a Wy macie wiecznie jakieś "ąse". Poza tym co to za brednie? Każdy tak twierdzi... Wy robicie zamęt największy, bo jakoś od niedawna lecą same zarzuty ze strony nowych osób... JA TEGO NIE ROZUMIEM... WG MNIE TO SIE POWINNO DZIAĆ WG KLUCZA....
WCHODZE NA FORUM I OCENIAM... JAK MNIE KTOŚ IRYTUJE TO ZMIENIAM JE NA INNE... A NIE PRÓBUJE ROBIĆ PORZĄDKI

Uwierz mi, że nikt nas tu nie będzie rozstawiał po kątach bo wbrew opinii o tym, że tu jakieś mamy z tego profity, jesteśmy manipulatorkami i kólkiem wzajemnej adoracji... to na tym forum, nie bez podstawy już powstaly dłuzsze znajomości...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-02, 22:37   #15344
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ja wam powiem że w lutym spsikałam włosy sprayem oczyszczającym i lekko rozsjasniający włosy blond a mam ciemny blond lub jasny brąz i one od tamtej pory się ciągle rozjaśniają chyba jakoś samoistnie. Babka co mi to poleciła teraz twierdzi, że to już na całe życie o.O to chyba nie możliwe.....
Stary 2012-07-02, 22:43   #15345
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Ja wam powiem że w lutym spsikałam włosy sprayem oczyszczającym i lekko rozsjasniający włosy blond a mam ciemny blond lub jasny brąz i one od tamtej pory się ciągle rozjaśniają chyba jakoś samoistnie. Babka co mi to poleciła teraz twierdzi, że to już na całe życie o.O to chyba nie możliwe.....

No raczej, ze niemozliwe
musialabys chyba pigmet we wlosach zmienic i melanocyty sobie pomutować

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
KURDE! a o co tu w ogóle jest szum. Was nie było i wszyscy sie dogadywali, kazda dziewczyna która chciala informacje , informacje dostawała... a Wy macie wiecznie jakieś "ąse". Poza tym co to za brednie? Każdy tak twierdzi... Wy robicie zamęt największy, bo jakoś od niedawna lecą same zarzuty ze strony nowych osób... JA TEGO NIE ROZUMIEM... WG MNIE TO SIE POWINNO DZIAĆ WG KLUCZA....
WCHODZE NA FORUM I OCENIAM... JAK MNIE KTOŚ IRYTUJE TO ZMIENIAM JE NA INNE... A NIE PRÓBUJE ROBIĆ PORZĄDKI

Uwierz mi, że nikt nas tu nie będzie rozstawiał po kątach bo wbrew opinii o tym, że tu jakieś mamy z tego profity, jesteśmy manipulatorkami i kólkiem wzajemnej adoracji... to na tym forum, nie bez podstawy już powstaly dłuzsze znajomości...
No mnie tez trafia, jak czytam
Stary 2012-07-02, 22:53   #15346
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No tak Mielnka - Ty też nie masz za wiele na liczniku a konto założone w lutym . Przyszłaś więc od razu na MÓJ wątek, założony przeze mnie i ja Cię irytuje Masz cały dział , sto wątków na które nie wchodzę. Po co się tu udzielasz?

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:

dobrze że odrośnie oj bo by była bieda

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-07-02 o 22:51
Stary 2012-07-02, 23:01   #15347
gwendolinka
Zadomowienie

ale zwróć uwagę jaki PR sobie zrobiłam... autoreklama + : hahaha:

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-02, 23:04   #15348
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Gwen
wogóle nie ma znaczenia kto tu jest jak długo i ile postów napisał,
i kto się z kim zaprzyjaźnił do tej pory... życie się toczy i to forum idzie do przodu, pojawiają się nowe dziewczyny które dyskutują ze sobą i dla nich do istnienia tego miejsca nie jest potrzebna Mya i jej świta (mam na myśli Ciebie oczywiście)
to jest forum publiczne i każdy kto ma ochotę może tu być i się udzielać...
Stary 2012-07-02, 23:05   #15349
gwendolinka
Zadomowienie

Agata... ja farbuję u fryzjera Matrixem , farbą żelową Mocha

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-02, 23:07   #15350
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agata... ja farbuję u fryzjera Matrixem , farbą żelową Mocha
To nazwa mocha czy kolor tak sie nazywa?
Stary 2012-07-02, 23:07   #15351
Vanessita
Zakorzenienie

Cytat:
A no właśnie- dziękuje Agatau.
Narzekają nowe osoby które nam tu zamęt robią.
Tylko po co w takim razie siedzą z nami jak im się tu atmosfera nie podoba?
Wątek założyć może KAŻDY. Po co z nami się męczyć- można sobie własny wątek założyć.
Ten akurat założyłam ja- a jest to NASZA część 7.
Jestem tu od pierwszej części - i wiem co jest tu normalne a co nie, kiedy jest miło a kiedy tak ma wyglądać.
Widzę troszkę więcej- no bo wiele już widziałam.
klask i: ogolnie sie wczytuje od ostatniego czasu i bardzo malo pisze ale to co sie dzieje jest zadziwiajace.
Zawsze Mayu uwazalam cie za sprzymierzenca i pomocna dusze i tak zostanie. Nie widze rzednych powodow do zarzucania Ci czegokolwiek no chyba ze zbyt duzo i wszystkim starasz sie pomóc.
Ty jaako nieliczna z wszystkich dziewczyn tu siedzacych masz najwieksze prawo tu wypowiadania sie bo jestes nieodlaczna czescia tego forum...
Kiedys na paznokciowym robily sie aferki i niestety forum teraz umarlo i przenioslo sie zupelnie gdzie indziej.....chyba ktos probuje tu zrobic podobnie:rolley es:

Cytat:
Mysle ze lepiej bylo jak ciebie tu nie bylo. Bylo zupelnie milo

Cytat:

Masz racje Gwen... Szum o nic.... Poprostu niech nasze kółko wzajemnej adoracj trwa a jak sie komus nie widzi to jak Mya pisala....zakladajcie swoj wspanialy watek i hulaj dusza....
Jak dzieciaki...
Stary 2012-07-02, 23:12   #15352
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Gwen
wogóle nie ma znaczenia kto tu jest jak długo i ile postów napisał,
i kto się z kim zaprzyjaźnił do tej pory... życie się toczy i to forum idzie do przodu, pojawiają się nowe dziewczyny które dyskutują ze sobą i dla nich do istnienia tego miejsca nie jest potrzebna Mya i jej świta (mam na myśli Ciebie oczywiście)
to jest forum publiczne i każdy kto ma ochotę może tu być i się udzielać...
Nie, nie do końca masz rację. I raczej nie życzyłabym sobie na takie czułości z twojej strony
W każdym razie powiem Ci coś, najprościej bez złośliwości....
Mya i jej świta TO JEST WŁAŚNIE TO FORUM PUBLCZNE... które ona załozyła... i to wlasnie forum idzie do przodu ...co? samo idzie do przodu? Tabula rasa...? Samo się piszę niewidzialną reką sprawiedliwości... ? Chyba idzie do przodu między innymi dzięki nam, po co nowe osoby skoro nie miałby im kto odpowiedzieć...
Wiesz co? Jesteś zabawna... rozluźniłaś mnie. TA ŚWITA JEST JUZ DAWNO PO OPERACJI... i nie wiem kto ma odpowiadac na pytania dziewczyn przed... jak nie dziewczyny długo "po"... Może wyrzucmy jeszcze HORO...po co ma odpowiadac jak to w ciazy z implantami... ona też ze świty...out!!!!
Jezu nawet mi sie nie chce dyskutowa, bo uważam ze jednak wasze argumenty trochę obrażają mój sposób logicznego wyciągania wniosków... i wybacz ale retoryka jaką STARASZ SIE stosować, również do mnie nie trafia...

- 18.04.2011 Dr ES

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-07-02 o 23:24
Stary 2012-07-02, 23:16   #15353
MyaDiva
Zakorzenienie

Olivko- bo Cię widzę, napisz tu albo tam o której masz operację bo mi chyba umknęło.

Stary 2012-07-02, 23:18   #15354
Olivkaa200
Zakorzenienie

anika babcia prawde powiedziała niestety szczera az do bólu jak to się mówi mam nadzieje ze juz jej wiecej nie zobacze

Agatau pisz mi szybko o której godzinie bedziesz u doktora ale super moze sie spotkamy oczywiscie mam nadzieje ze przed operacja moja

No to moge oficjalnie napisac juz ze spokojem całkowitym operacja sie odbędzie:jupi : tyle czekania i nareszcie! teraz mysle o tym ze implant mi sie nie przyjmie no ale chyba tak to juz jest przed lepiej ja nic nie mysle bo zawsze cos wykracze:brzydal :

Mya dla Ciebie buziak! ja to nawet nie czytam niektórych postów

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:18   #15355
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
No tak Mielnka - Ty też nie masz za wiele na liczniku a konto założone w lutym . Przyszłaś więc od razu na MÓJ wątek, założony przeze mnie i ja Cię irytuje Masz cały dział , sto wątków na które nie wchodzę. Po co się tu udzielasz?
Mya, przyszłam na wątek Powiększanie piersi i nie obchodzi mnie kto go założył bo to dla mnie prehistoria
a odpowiadając na Twoje pytanie: napisałam wyraźnie wcześniej że zaglądam tu ze względu na inne dziewczyny a nie z Twojego powodu
Stary 2012-07-02, 23:19   #15356
Vanessita
Zakorzenienie

No właśnie Olivka będzie op?
Oooo juz widze. To sie bardzo ciesze bo pamietam jak zaczynalas chyba z 2 z przodu hehe a tu juz tuz tuz...

Edytowane przez Vanessita
Czas edycji: 2012-07-02 o 23:20
Vanessita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:19   #15357
MyaDiva
Zakorzenienie

Vanesso- takie to proste a takie trudne do zrozumienia przez niektórych.
Dziękuje że się wypowiedziałaś

Stary 2012-07-02, 23:26   #15358
Vanessita
Zakorzenienie

Niech się kółko różańcowe kręci a co...!
A tak poważnie sam staż na forum o czymś świadczy i ja naprawdę wolałam te smutki i radości niż kłótnie i zawistności.... Niektórzy poprostu nie potrafią się pogodzić z mniejszym brakiem wiedzy lub empatii ale taki jest już świat...
Czary mary niech nastanie pokój
Stary 2012-07-02, 23:30   #15359
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko- bo Cię widzę, napisz tu albo tam o której masz operację bo mi chyba umknęło.

Napisałam kochana))

Vanesita tak bedzie juz na 100% zaczynałam z 324 a za pol godziny moge mowic ze 9 dni mi zostało))

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:33   #15360
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Mya, przyszłam na wątek Powiększanie piersi i nie obchodzi mnie kto go założył bo to dla mnie prehistoria
a odpowiadając na Twoje pytanie: napisałam wyraźnie wcześniej że zaglądam tu ze względu na inne dziewczyny a nie z Twojego powodu
Widzę że się nie obejdzie bez dalszych wyjaśnień...Może metodą prostych analogii.... pójdzie sprawniej...
Hipotetyczna syt 1.
INTERESUJE MNIE TEMAT DIETY PLAŻ POŁUDNIOWYCH

Znajduje forum które mi odpowiada TEMATYCZNIE, ale nie poręcznie mi się prowadzi dyskusję, bo partnerzy do dyskusji mi nie leżą....

Pytanie: Co robię?

Wariant 1. Siedzę i się kłocę
Wariant 2. Idę szukać sobie odpowiedniejszej formy pozyskiwania wiedzy

Milenka odp 1.
Gwendolinka odp 2.

- 18.04.2011 Dr ES
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości