|
|
#15631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- hej Asiek ja tu jestem przed op wiec za wiele Ci nie pomoge ale dziewczynki napisza na pewno![]() pozdrowionka dla was ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- [QUOTE=anika75;35115758] Wiem, wiem, to takie chwilowe jakieś schizowanie ![]() O, Kasik, super, że wypytałaś, bo chciałam pytać o to samo . A mnie interesuje jeszcze, czy na stół powiozą mnie w mojej piżamce, czy dadzą coś swojego? I jeśli tak, to kiedy mnie w moją piżamkę ubiorą? Gdy będę jeszcze spała? ![]() Ejj Ty czytasz w moich myslach czy ja w Twoich???? ![]() anik jak pecherz okiii??
|
|
|
|
|
#15632 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurde, nie mogę sobie tego wyobrazić Tzn. wiem że coś takiego się robi i na czym to polega, ale nie wyobrażam sobie tego w przypadku takiej op. jak powiększanie cycków, ałaaaa ![]() Cytat:
Największą moją aktywnością jest właśnie chodzenie do kuchni lub do łazienki ![]() A samochód to chyba dość długo będę się bała prowadzić, nie tylko ze względu na ból mięśni, ale też z obawy że przez ograniczone ruchy spowoduję jakiś wypadek Ale już dość czarnowidztwa, najpierw się wkręcam w narkozę, teraz w jakieś wypadki ![]() A co do bólu, to wiesz, ja ogólnie dość wytrzymała na ból jestem i czasem nawet bywa przyjemny O np. takie robienie tatuażu to fajny ból Cytat:
Ja co roku muszę zamykać Milenka zapytałam Cię o Allergany, nie wiem czy widziałaś moje pytanie?
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-07-05 o 21:11 |
|||
|
|
|
#15633 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa dziewczyny jeszcze tydzien
![]() chyba oszaleje do tej pory![]() ![]() zaczynam sie bac ![]()
|
#15634 |
|
Raczkowanie
|
co roku zamykasz? jak można wiedzieć to jakim laserem, (o ile laserem) diodowym czy ipl? na twarzy zamykasz czy na nogach? i jakie masz koszty w jakim mieście bo w warszawie to diodowy masakra....1000 i trzeba powtarzac w seriach bo niewiadomo czy sie zamkną,,,,
|
|
|
|
#15635 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tym roku miałam nie robić, ale wyskoczyło parę żyłek i oczywiście poleciałam i zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#15636 |
|
Raczkowanie
|
ooo sorry sif Ty też z Warszawy, może mi polecisz jakiś gabinet, tak w ogole juz dawno miałam zapytać co o tym sądzicie czy byłyby by jakieś przeciwwskazania żeby pozamykać sobie naczynka tydzień lub 2 po operacji...nie zakłuci to w jakiś sposób rekonwalascencji...? pytam bo niestety twarz nie wygląda zbyt ładnie po takim zabiegu a po op. bede miała duuuużo wolnego ok miesiąc i zdąży mi sie wszytsko wygoić na górze i na dole
![]() ![]() wiem w sumie że takich zabiegów nie powinno się robić o tej porze roku ale ja postanowiłam poświecić w tym roku wakacje na rzecz cycków, nie planuje opalania ani nadmiernych kąpieli słonecznych tylko błogi miesięczny bezczynny odpoczynek w domu
|
|
|
|
#15637 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Wam że ten stanik TRI ACTION Triumpha sprawdza się znakomicie... Dziś miałam znów wypadek na rolkach... Rozpędzona za mocno ścięłam zakręt... i się połozyłam
jak zwykle przeturlałam...zdarte nadgarstki , łokieć, i tyłek tak ze siedzę na jednym pośladku... Cyckom jak zwykle nic... Jak na nie patrzę to chyba się przestarszyły i zbliżyły do siebie z tego szoku
|
#15638 | |
|
Zadomowienie
|
Kasik nooooooo
, a tu z jakąś inną muszę leżeć Pęcherz już oki, dziękuję Sif, te dziewczyny podobno ze względów zdrowotnych nie mogły mieć ogólnego znieczulenia. Jedna robiła w Czechach, a druga we Wrocławiu. Oliwka, ja też się boję, ale my blisko siebie, więc może przed godziną zero na wódeczkę wyskoczymy Ale chyba nie można pić przed operacją ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
|
#15639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomylilam Dziewczynki, przepraszam obie Dzis wreszcie zdecydowalam sie na material i wzor kiecki slubnej!Projekt byl zupelnie inny, dojrzewal kilka miesiecy, a dzis wszystko zmienilo sie w jednej chwili. Weszlam do mojej krawcowej akurat w chwili gdy pokazywala innej babeczce polaczenie pieknej koronki z innym materialem jako tlo pod spod. No i wymieklam! Po prostu cudo!!! ![]() Do swojego albumiku wstawilam aktualne foteczki swoich cycuchow - to juz pelne 11 tygodni!
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-06 o 17:19 |
|
|
|
|
#15640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo będzie MANTO ode mnie !
|
|
#15641 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15642 | |
|
Raczkowanie
|
Piekniste! I widze, ze wcale nie jedno!
![]() Jak wszyscy to wszyscy, ja tez jutro wstawie. Dzis juz nie dam rady [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-05 o 22:12 |
|
|
|
|
#15643 |
|
Zakorzenienie
|
Sif ja czekam od konsultacji rok na operacje a marze o niech od 15 roku życia bo wiedziałam ze z moich piersi nic nie bedzie
mam nadzieje ze doczekam sie ślicznotek![]() anika pic nie mozna ja abstynentka juz troche czasu hihi ale po naszych operacjach na jaka flaszke mozna sie umówic ![]() gwen nie bij to silniejsze odemnie![]() Dziewczyny mam jeszcze pytanko czy po operacji powiekszyły sie Wam otoczki?
|
#15644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A po operacjach to koniecznie i cycki pooglądać . Kurczę, jeszcze nie widziałam na żywo nagich kobiecych cycków, tylko męskie
|
|
#15645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#15646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
robię to dla siebie, nie dla innych u mnie to nawet nie będzie `pierwszyzna`bo już jakiś czas temu straciłam mnóstwo znajomych. No ale to nie miejsce i czas na smuty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Coś mi nie wychodzi jeszcze odpisywanie zgrabnie ![]() ale może się nauczę ![]() sorki, że tak nieskładnie, nieładnie i dziwnie z tym cytowaniami
Edytowane przez AsieK8705 Czas edycji: 2012-07-05 o 22:34 |
|
|
|
|
#15647 |
|
Zakorzenienie
|
anika nie wiem czy całkowicie ja wole nic pic zeby potem nie było problemów w razie cos
![]() andzikus byłam a albumie, faktycznie teraz otoczki i reszta ładnie bardzoo wyglądaja
|
#15648 |
|
Raczkowanie
|
AsieK witaj
![]() no ale jak już tu jesteś to obstawiam że w ciągu roku dołączysz do wyliczanki Andzikus nie strasz mnie że się otoczki powiększają bo moje są koszmarnie wielkie i miałam nawet myśl aby je zmniejszyć ![]() byłam nawet szybciutko u Ciebie w albumiku aby oblukać Twoje otoczki i widzę tylko że wypiękniałay ale na moje oko raczej nie są większe
|
|
|
|
#15649 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście ze otoczki się rozciagaja...
To tak jak byście nadmuchaly balon Muszą sie trochę naciagnać
|
#15650 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie rozmawiałam, dziś z asystentką dr. Krajewskiego, trochę mnie uspokoiła i mam dużą szansę na 300 ml, niestety wszystko jest uwarunkowane moją wklęsłą klatką, genetyki nie przeskoczę. W dniu operacji wszystko wymierzą i policzą, i wtedy ustalimy, który rozmiar mi wsadzą, ale jeśli będę chciała się uprzeć na 300 ml to mi je zrobią.
Wy też musiałyście podpisać oświadczenie, w którym podana jest wielkość, i że to na waszą odpowiedzialność czy coś w tym stylu? |
|
|
|
#15651 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=MILENKA2012;3513413 6]AsieK witaj
![]() no ale jak już tu jesteś to obstawiam że w ciągu roku dołączysz do wyliczanki Witaj! ![]() Mam nadzieję, że masz rację A masz już wstępny termin? i u kogo będziesz robiła, jeśli można wiedzieć oczywiście ?? ;>Buziak
|
|
#15652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
patrycjaw1989 myślę, że możesz coś tam sobie zaplanować bylebyś nie musiała u tej kosmetyczki na brzuchu leżeć Najgorszy jest pierwszy tydzien wiec odpada, drugi się rozkręcasz i pod koniec albo w trzecim tygodni w zależności od samopoczucia i możliwości fizycznych, no bo jednak trzeba się jakoś wspiąć na to łóżko kosmetyczne, położyć i jeszcze potem wstać ![]() gwendolinka jesteś niemożliwa
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-06 o 00:16 |
|
|
|
|
#15653 | |||
|
Raczkowanie
|
Ale jeśli chcesz robić na twarzy, to sklero się nie nadaje, bo to tylko na nóżki jest
![]() Cytat:
A ja się denerwuję z Tobą, bo to ten sam doktor ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-07-06 o 00:15 |
|||
|
|
|
#15654 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#15655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Andzikus to kiedy ten ślub? Będziesz miała kiecke z odkrytymi ramionami, trzymającą się tylko na new cycorkach?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-06 o 00:39 |
|
|
|
|
#15656 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że lubimy podobne klimaty - kolczyk w języku, tatuaż
Dziewczyny, naoglądałam się zdjęć Waszych cycków i nawet mimo tego, że mam dużo wątpliwości i boję się op., to jak tak patrzę na Wasze cuda, to utwierdzam się w przekonaniu że bardzo tego chcę
|
|
|
|
#15657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-06 o 00:46 |
|
|
|
|
#15658 |
|
Raczkowanie
|
|
#15659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O matulu, jak można lubić ból . Mi mąż często próbuje wytłumaczyć, że jest ból przyjemny i nieprzyjemny. Np. szczypanie się w płatek ucha to jego zdaniem ból przyjemny, a ból głowy to już nieprzyjemny. Ale ja ni w ząb nie mogę tego pojąć, dla mnie ból to ból i kropka![]() A odnośnie kolczyków, to moja córcia potajemnie sobie w języku zrobiła. SAMA!!! Gdy mąż ten kolczyk zauważył to omal nie zemdlał i kazał jej natychmiast wyjąć. Dziura zarosła, córka wyła parę dni. Ale nie dała za wygraną i następnym razem już zapytała, czy może mieć w pępku. Na to mąż, że jeśli będzie miała na koniec roku średnią 5,0 to ok (III kl gimnazjum). I tak dziobała, że miała 5,1 a stary nie miał już odwrotu i powiózł ją na to przekłuwanie
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-07-06 o 08:00 |
|
|
|
|
#15660 |
|
Zadomowienie
|
Hejooo
wiecie co, tak na chwilę się włączę. W sumie ja już zdecydowana na operację, którą mogę zrobić dopiero za rok. Niedługo będę w Polsce to sobie jeszcze porozmawiam z ginekologiem swoim i wezmę namiary na lekarza, który zrobi mi operację. Tylko będę musiała pogodzić się z jednym, dla tej operacji będę musiała rzucić swój ukochany sport do którego po roku przerwy wracam - z karate eh... Ale piękny biust, uważam - ważniejszy ![]() To będzie prezent na 21 urodziny
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

. Ale kto nie ryzykuje, ten cycków nie ma

Ale już dość czarnowidztwa, najpierw się wkręcam w narkozę, teraz w jakieś wypadki 
O np. takie robienie tatuażu to fajny ból 
, a tu z jakąś inną muszę leżeć