|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać..
|
|
#512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Cytat:
A klikam ze Smoczki ![]() A koło elektryka mam teściów Cytat:
![]() Cytat:
Wykończę się niedługo ![]() Cytat:
Inaczej bym się utopiła chyba, jakby mnie jakaś ryba maźneła Na wątku PM-ek 2010 Widzę, że już nawet o nas nie pamiętasz
|
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski, wreszcie mam laptopa
![]() Jak tu urodzinowo się zrobiło! Filipku sto lat przystojniaku- nie przesadź tylko z procentami. Zaległe życzenia dla Lilki, Leny, Zuzi i Karolka- ogromne buziaki! My za równy miesiąc będziemy świętować. A teraz jadę z tym co pamiętam. Natko, super impreza- wszyscy wyglądaliście tak odświętnie. Laska z Ciebie nieziemska, a mama musi chyba zainwestować w okulary, bo figurę masz idealną. ![]() Dziubku, u Was równie piękne urodziny. Szymkowi tak buzia "wydoroślała", a u Ciebie zmiana fryzury na korzyść. Jak wstawiałaś jakieś starsze zdjęcie z tż, to już wtedy pisałam, że bardzo korzystnie w blondzie wyglądasz. Alibany, piękne ujęcia udało Ci się uchwycić- to z tortem i biegnąca Ala świetne! Zgadzam się z dziewczynami, że prawdziwa nimfa z Ciebie- zwiewna i delikatna. Co do zębów to ja Cię pocieszę, bo Hania też tak robi! Udało mi się dojrzeć, że zgryz ma prawidłowy. Mama mnie uświadomiła, że ja też tak robiłam- nawet do dzisiaj mogę tak wysunąć dolną szczękę, a z zębami jest wszystko ok. Gorzej by było gdyby tak cały czas miała, a sama piszesz że robi to tak jak się wygłupia. Oczywiście dla spokoju możesz iść do stomatologa, bo ja żadnym specjalistą nie jestem. ![]() Youyou, oderwać wzroku nie mogłam od zdjęć- piękne , PIĘKNE! Marinko, Igorek na zdjęciach wydaje się być pogodnym aniołem- nieźle się maskuje. A Ty nogi masz do samej szyi! ![]() Pieleszko, też mi się wydaje, że jesteście z mężem podobni. Tworzycie bardzo sympatyczną rodzinkę. Brumku, marsz do lekarza z tym paluchem! Przy najbliższej okazji też wypróbujemy sklepowy wózek. Do tej pory mi tak jak Tobie wydawało się, że to frajda dla starszych dzieci. Co do zachłyśnięcia wodą, to strasznie boję się takich sytuacji, ale Ty sobie elegancko poradziłaś. ![]() Patik, Ty też byś mogła się z paluchem pokazać u lekarza. Co do zachowania Sary, to może zęby dają się jej we znaki? Hania szarpie sobie ucho jak bolą ja dziąsła, albo jak jest skrajnie zmęczona. Teliczku, i co z tymi firmowymi zdjęciami? Kajool, biedni Wy z tymi choróbskami. Co do histerii to Hania też ma czasem takie zagrywki, nie mogę zostawić jej samej, bo ona się w takiej sytuacji nauczyła, że pcha sobie do buzi łapki po łokcie i wymusza wymioty. Staram się rozpacz obracać w żart lub szybko wynajduję inne ciekawe zajęcie- na razie skutkuje. Wakacje na pewno dobrze Wam zrobią, będziesz mieć tż pod ręką to zajmie się Szymkiem, a Ty się zregenerujesz. ![]() Stronczku, Dziubku, Zanka, zdrówka! (dla wszystkich innych chorowitków róznież Agulaa, ja myję Hani już od dawna zęby. Teraz już nie jest tak prosto i nie chce żebym jej szczotkowała, więc ja robię kilka machnięć, a ona kończy i zawzięcie sama sobie szoruje. Meszsares, strasznie współczuję przyjaciółce. Mam nadzieję, że szybko się im uda ponownie...No i czekamy na zdjęcia, bo Blaneczki już tu baaaaaaardzo dawno nie było. Shira, dawaj jakieś zdjęcia z wczasów! Iustyna, gratulę kulinarnych wyczynów! ![]() Lecę na obiad, wieczorem dopiszę jak mi się coś przypomni.
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
A tu się zdziwisz bo pamiętam
ale watpie czy mnie tam jeszcze pamietaja.. jak mozesz to podaj mi link do watku, postaram się zajrzec ![]() Bywasz jeszcze u Malinek? |
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle mam mało czasu na neta, padł mi komputer (korzystam z pożyczonego) ... Wątek Pm-ek też zamiera, ale coś tam sobie jeszcze skrobiemy pomalutku Tu masz linka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=35213123
|
|
|
#516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak, mąż też dzwonił że ma lenia... Po 9 już chciał zjeżdżać do bazy, bo nic mu się dzisiaj nie chciało
Cytat:
Cytat:
A o autko chodzi mi o takie 2008 rocznik cos takiego http://moto.allegro.pl/ford-mondeo-t...462830268.html Narazie oglądamy, bo nie wiem ile dostaniemy za moje autko. Szkoda mi go sprzedawać, ale jest niepraktyczne ![]() Bagażnik mam malutki, wózek wchodzi, ale nic poza nim, rowerka nie ma szans żebym zapakowała, chyba ze na przednim siedzeniu... Dlatego szukam czegoś większego, właśnie w kombi i strasznie mi się to mondeo spodobało. A wiem, że Wy też macie dlatego zapytałam ![]() A bagażnić robi wrażenie! ![]() Tylko ja napewno diesla, bo mąż innego nie pozwoli kupić ![]() Szukam takiego żeby też za dużo nie dokładać. Myślałam, że kupie jakieś audi z 2004 roku, ale Tż mówi że głupotą jest wymieniać auto młodsze na starsze. Czyli polecasz, dziękuję Cytat:
Hej Marzenko Dziękujemy za komplementy ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- U nas wkońcu pada deszcz, siedzimy w domu i się nudzimy. Dominik przed chwilką huknął w kant schodka na balkon i ma małego guza z tyłu głowy... |
|||
|
|
|
#517 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ech rano wysmarowałam duzego posta i kliknęłam wyślij i mi net padł
Cytat:
No i koty w oknie bezpiecznie siedzą ![]() Cytat:
Nawet nie da się ich założyć mimo że rozmiar za duży. Zdrówka życzę Cytat:
Ja polecam ten przepis: http://bajkorada.blogspot.com/2011/1...ekoladowe.htmlZawsze wychodzą pyszne i oboje z tż pilnujemy swoich 6 sztuk jak lwy Cytat:
![]() Bo to rzeczywiście jedyna przeszkoda w montażu tych fotelików jest. A my dzisiaj z młodym czekaliśmy na tatusia żeby na rowery iść i nie dość że niespodziewanie Tż musiał zostać w pracy godzinę dłużej, to jak ubraliśmy Jula akurat zaczęła się burza ![]() Chyba pójdziemy na spacer z parasolkami.
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Tosiu, mam coś w tym rodzaju rower
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Tfu tfu, oby
![]() Do lekarza z palcem marsz! Patik, a Twój jak? a mój uwielbia Jak odkurzam to kładzie się na dywanie, podpiera brodę rękami i się śmieje ![]() Cytat:
Ja mu myję od dawna już, choć ostatnio upiera się że tylko sam, więc szczoteczka do łapki i zawzięcie nią gmera w buzi. Ja tylko poprawiam Byliśmy w Krakowie, małego wzięlam na uczelnię bo miałam kilka spraw do załatwienia, potem zakupy, i wróciliśmy przed chwilą, leje jak z cebra
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mam siatki w oknach, i spokój z komarami Nawet na drzwi balkonowe mamy moskitierę (taką otwieraną, na zawiaskach) i muchy czy komara u nas nie uświadczy, chyba, że przez przypadek wleci przez drzwi wejściowe
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Ania palec nie za dobrze, kość albo złamana, albo uszczypana. Nie boli tylko w japonkach, zgiąć do góry palca nie mogę no i innych butów nie włoże. A trochę to już trwa, więc czas do lekarza się wybrać.
Póki co mam wizytę u urologa umówioną i narazie tym się muszę zająć.. Nie mam humoru, weny, nie wyspanie kolejną noc z rzędu daje w kość. To tyle...
|
#522 |
|
Wtajemniczenie
|
Natko dziekuje za Odp odnośnie kataru. Jednak mi sie wydaje ze katar alergiczny a przeziębienie to dwie rożne sprawy. Przy przeziebieniu organizm Moze byc osłabiony i mozna bardziej sie doprawic. No ale my wychodzimy. Wiki lepiej oddycha a temp za oknem taka sama jak w domu.
Głowa mi zaraz pęknie. nos mam czerwony i wyglądam jak stary menel i zul w jednym
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Stronczku
mnie też głowa boli od 2-3 dni wiec nie jestes sama |
|
|
|
#524 |
|
Wtajemniczenie
|
Pocieszylas mnie
|
|
|
|
#525 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Hej!
Fifi - STO LAT PRZYSTOJNIAKU A ja dzisiaj byłam bez Dominika drugi dzień - jak to mówi TŻ miałam "urlop". Porobiłam dużo w domu, byłam na zakupach, opracowałam do końca menu roczkowe. Dominik u babci był wesoły, tylko tak jak myslałam były problemy z uśnięciem. U nas w domu usypiam Dominika w 5-10minut i śpi 2 razy po 1,5h, a u babci niestety usypianie trwa godzinę i zamiast dwóch drzemek jest jedna godzinna, więc cały rytm "naszego" dnia jest zaburzony i po południu D. jest już śpiący i marudny, nie chce jeść kaszki ani owoców, bo wszystko w czasie jest przesunięte. No nic może się to jakoś wszystko ułoży jak wrócę do pracy po jakimś czasie. Poza tym od rana głowa mnie boli i zaraz chyba pójdę spać. A dziewczyny mam do Was wielką prośbę, szczególnie do nocnych marków albo rannych ptaszków Czy możecie mi pobrać kod rosmana na podkład astor age vitality. Będzie dostępny 12.07. czyli od jutra A swoja drogą to bardzo polecam ten podkład. Już wiele próbowałam, aż natrafiłam na ten i jest to mój KWC. Super wygładza twarz.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A powiedz jak nie lubisz dotykać tych ryb, to takie wzory np. na ubraniu, rysunki, czy zabawki to tez Cie przerażają, czy tylko takie żywe? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja taką musiałabym mieć. Nie wiem co wykombinować z oknami, bo one nie otwierają się tak jak te tradycyjne na zewnątrz bądź wewnątrz tylko tak obrotowo ![]() Dama załapała jakąś bakterię w moczu furagin dostała, za 5 dni znowu siuśki do pobrania
|
|
|
|
|
#527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nasz fotelik jest montowany na bagaznik, na taki rower to musiałabyś mieć jedynie ten mocowany na kierownice.. Cytat:
Jaki tu spokój na na na na... Lila już śpi na szczęście, jeszcze naczynia na mnie czekaja eh.. |
|||
|
|
|
#528 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hania, Marysia, Emilek, Natan - dla Was też po dużym buziaku dzieciaki
Cytat:
U nas na odwrót - oboje zawsze woleliśmy benzyniaki. To chyba kwestia tego, czym sie więcej jeździ, do tego się człowiek przyzwyczaja. Ten jest pierwszy diesel. Ale jest super ![]() A ten samochód z aukcji jest piękny Kocham czarne auta i to w zasadzie dla mnie jedyny słuszny kolor samochodów Choć sama teraz mam inny. Ten męża jest czarny. I choć dużo osób mówi, że czarny samochód ma dużo wad: brud na nim widać niemiłosiernie i grzeje się upiornie latem na parkingach, to nie żałujemy ![]() 2. Ojejciu, bienda łepetynka ![]() U nas tez codziennie jakieś nowe huknięcie i nowy ślad z pola walki Na szczęście póki co (tfu tfu) same łagodne.Cytat:
A tu się okazuje, że te nasze to już właśnie te starsze są A Wy pewnie całe dnie nad wodą, co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam tak samo, że tylko japonki i ruszać nim nie mogę, ale u mnie to dopiero 4 dni, a u Ciebie coś przydługo... Cytat:
2. U nas to samo Cytat:
Byłam u lekarza, na ostrym dyżurze w szpitalu. Nie ma złamania Wysiedział grzecznie 2 godziny, bo tyle to wszystko trwało. I zawarł znajomość ze wszystkimi pacjentami, pielęgniarkami i panem od RTG ![]() W ogóle ostatnio on tak ma, że zaczepia wszystkich i wszędzie. W kolejkach najczęściej, bo to świetna okazja Szczerzy się, gada, robi (sam z siebie) akuku Dziś cała poczta z nas rechotała, kiedy Tymuś podrywał panią z okienka Musze nieskromnie stwierdzić, że mam naprawdę sympatyczne dziecko ![]() Ale żeby nie było tak wesoło dziś jak grom z nieba spadła na nas opłata za naprawę samochodu - 2200 zł ![]() A na koniec dnia w skrzynce znalazłam list ze spółdzielni o podwyżce czynszu. Będzie równo 8 stów Zmalowana - kusisz tymi chipsami Obejrzałam i mi się zachciało One tylko na ciepło dobre, czy na zimno też? Ile wytrzymują?
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-07-11 o 21:38 |
||||||
|
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
Agulaaabar Dzieki za radę. Bede musiała spróbować. Wzięłam teraz apap i powoli przechodzi.
Moja paniusia Zasnela. Nawet dobrze oddycha przez nosek. Kupiłam jej dzis olbas oil ( olejek eukaliptusowy co Zanetka radziła) pokropilam na podusie i wydaje mi sie ze dziala Gary juz wyzmywane i chata doprowadzona do stanu uzywalnosci. Jak moja Wiki sie bawi to jakby tajfun przelecial. Relaksuje sie teraz siedzac przy stole w kuchni i Czekam na Tz ma zaraz z pracy wrocic. Odkryłam ze tetra jest bardzo dobra jako chustka do nosa. Duża i miękka. Tylko na dwor wstyd z nią wyjść
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pełno mnie w gazetach i telewizji Prawda Marina? ![]() Czyli co? nie jesz ryb w ogóle? Filipa Zmalowanej obchodzi dzisiaj roczek? Wszystkiego naj naj najlepszego Smyku! ![]() Podzielisz się z ciotką Samersby? Bo ciotka uwielbia |
|
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumku dobrze ze poszlas do tego lekarza. Przynajmniej wiesz co i jak. Trzeba Patika teraz wygonic
Co to za naprawa że tyle kosztuje? No i chorendalne ceny macie w tej Warszawie A to Wasze mieszkanie czy wynajmujecie ?
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Stronczek u mnie zawsze olejek działa,dama się przez noc inhaluje. Czasem dodaję jeszcze do kąpieli kilka kropel, aby jej się lepiej oddychało a że uwielbia się kąpać to wtedy zapomina o katarze i swobodnie oddycha a wiadomo im lepiej się czuje tym szybciej wraca do formy.I jeżeli mam wodnisty katar to nasivin i też pomaga (max 3 dni) w nocy starałam się ponownie namoczyć pieluszkę i dać kropelki albo jej na poduszkę aby miała noc przespaną.Trzymam kciuki aby raz dwa przeszedł katar u Was
)Agulaabar TY masz fantazję dekoratorki imprez zastanawiam się jak fajnie udekorować salon na roczek damy, na allegro są różne zestawy ale jakoś nie przemawiają do mnie,fajne są ale czegoś mi w nich brakuje. Na pewno chce balony bo Emilie je uwielbia,myślałam czapkę dla każdego jakiś fajny obrus z ceraty przez ta bieżnik różowy żeby szedł,kwiaty margaretki na pewno,masz jakąś wizję ? chciałabym aby było prosto a zarazem tak dzieciowo
|
|
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po dłuższej nieobecności
Czytam Was czasem, ale pisać jakoś nie mam o czym, ciężko mi się wbić w temat. Na wstępie wielkie buziaki dla wszystkich roczniaków Chcecie wiedzieć co u Nas? ![]() Dominik pięknie już siada z pozycji leżącej, potrafi raczkować (ale zdecydowanie preferuje pełzać ) i wstaje przy meblach. Do chodzenia mu jeszcze daleko, ale bardziej mnie to cieszy niż martwi, bo już nie mogę za nim nadążyć.Jest strasznie kumaty, dużo rozumie, trochę mówi. Dziadka dalej kocha miłością bezgraniczną i jak tylko rano ktoś puka do drzwi to podpełzuje do nich z bananem na twarzy i okrzykiem "dada". Często na widok babci jest więc rozczarowany ![]() Chyba wracam w jego łaski, bo z powrotem woła "mama", choć jak idę do pracy to wcale nie ropacza, pcha się do fotelika i czeka tylko na to, żeby zabrać go do "dady". Zaczyna się nieźle buntować jak coś idzie nie po jego myśli, zaciska piąstki i wrzeszczy jak oszalały ![]() Z AZS lepiej, choć dwa tygodnie temu mieliśmy brzydki nawrót, ale udało się pokonać i na razie skóra ładna, ma tylko pojedyncze zmiany. W badaniach oczywiście nic nie wyszło, więc za mleko bulimy jak za zboże. Zupki są beeee, Domek musi mieć zimniory z mięchem na obiad jak prawdziwy facet. Zakupiliśmy (dziadkowie już dali na prezent na roczek) hamaxa do roweru i wczoraj była pierwsza, udana przejażdżka. Na razie krótka, ale jak się przyjmie to zaczniemy robić dłuższe trasy jak kiedyś Śpi źle, bo idą mu dwójki (jedna dziś wyszła), do tego ma katar (też pewnie od zębów, choć niekoniecznie bo TŻ też smarka) No i muszę złapać mocz na posiew bo ma podniesione ph. A no i żółte kółko (a raczej kwadrat) do pływania też już mamy dzięki Wam To tyle. Mogę zniknąć na kolejne tygodnie
|
#534 |
|
Wtajemniczenie
|
Filipku sto lat Kochanie: *
Mam dziś podały humor, więc nie smece. Dobranoc mamolinki
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bijcie bo za nic się nie wvbiję w tematy
|
#536 |
|
Wtajemniczenie
|
Jacieee ja Ci znikne
fajnie ze Dominik robi takie postępy ani sie obejrzysz a bedzie raczkowac. U nas tak było. I Ciesze sie ze opanowałas ta wysypke. Na pewno komfortowo mu nie było. Zanetaaa nasivin tez mamy, ale ja myslalam ze to bardziej na zatkany nos (zeby przetkalo) a nie na cieknacy katar
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuśki
brumek co do basenu i czepka to u nas od samego początku (zaczęliśmy jakoś po 4 miesiącu) Lila miała czepek. Na początku dużo za duży ofc ![]() Tak w ogóle to ostatnio niestety nasz niedzielny rytuał basenowy nawala musieliśmy mieć przerwę jak Filip rozwalił sobie głowę, czekaliśmy na wygojenie, potem były jakieś wesela, urodziny itd i przez ostatnie 3 miesiące byliśmy raptem jakieś 3/4 razy![]() Chyba musimy wrócić do formy, bo naprawdę bardzo mi tego brakuje, to była taka nasza niedzielna tradycja rodzinna, zamiast do kościoła to my na basen ![]() Filip - Sto Lat przystojniaku Co do mycia zębów to Lila myje z wielkim zaangażowaniem, nawet Filipa szczoteczką rano jak wstajemy to też sadzam ją na nocniku, daję szczoteczkę i mam chwilę żeby i siebie w spokoju ogarnąc bo ona szoruje zęby
|
#538 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jeju jak ja bym sie z toba znowu spotkala ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiesz dzisiaj o tobie myslalam, bo przeczytalam, ze na zmiany skorne na AZS dobrze robi roztwor gliceryny z apteki. Wspolczuje wam bardzo tego mleka . Nam sie tez zapas konczy i juz sie boje co to bedzie.Cytat:
i dziekuje ci bardzo za strone ![]() Brumku, Oliweczko, aniu wam tez dziekuje za opinie. FIFI wszystkiego najlepszego Brumek a jak twoje migreny?? Szymon dzisiaj kolejna noc w lozeczku. Smutno mi troche. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- http://komediowo.pl/gid,14749690,img...e,galeria.html
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Natka, pokazałam mężowi "Waszego" forda i kazał Ci napisać, ze na pewno to piekielnie komfortowe autko
![]() Cytat:
![]() A mieszkanie nasze własne. I "goły" czynsz tyle kosztuje Cytat:
Domek ślicznie się rozwija ![]() Buziaki dla Was Teliczku, what's wrong? ![]() Ale już nie znikaj Beatka - a jak w nowej pracy w tym tygodniu? Zadomowiłas sie tam już?
|
|
#540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A powiedz mi, jak czekałaś w kolejce z Tymkiem tyle czasu to go karmiłaś? Czy wytrzymał? Absolutnie nie Radek zachowuje się podobnie jak Dominik. Jak to na testach nic nie wyszło? ![]() Jakie mleko kupujecie i po ile? Teraz i tak chyba nie idzie go tyle ile szło kilka miesięcy temu co? ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Wiecie co? Ja póki co nie planuję ostawiać Radka od UU. Z czystej wygody. Wolę cyca wystawić niż mordować się żeby go uspokoić czy uśpić. Ja jestem zbyt wielkim nerwusem. Poza tym uwielbiam jak Radek jest blisko i się tak ufnie przytula ![]() Oczywiście mam nadzieję, że dłużej jak 2 lata to nie będzie Radek chciał cycka. Natka ale fura! Piękny Ford. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

Wykończę się niedługo 

Zakończone: 2
tak to sobie tlumacze
Rower coś podobnego jak na zdjęciu.

Także zazdroszcze, bo ja raz nawet po mojego H. dzwoniłam, żeby z pracy przyjeżdżał, bo pająk siedział w łązience 

fajnie ze Dominik robi takie postępy
ani sie obejrzysz a bedzie raczkowac. U nas tak było. I Ciesze sie ze opanowałas ta wysypke. Na pewno komfortowo mu nie było.