Powiększanie piersi cz.7 - Strona 544 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-13, 14:03   #16291
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Dziewczyny to jak juz na taki temat piszemy to ja sie was poradzę ...
A więc kupiłam jakiś czas temu bronzer z chanel on jest taki w formie musu , w okrągłym opakowaniu, może któraś z was tez go kupiła ? No i problem mam z nim taki ze nie potrafię go nakładać
Albo mam zły pedzle albo nie wiem o co chodzi , wychodzą mi plamy i nie równo sie nakłada . Z bronzerem w kamieniu nie mam takiego problemu , wogole nie wiem kiego ... Go kupiłam

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Ja nie wiem , nie pamietam muszę mojego zapytać , ale to jakaś komedia była ten facet to straszny dupek był i juz nie wiedział jak ma jej dowalić to tak pojechał ale ja nie wiem mnie ten test na maxa rozmieszczenia , bo odrazu myśle co jak ja bym taki tekst usłyszała , no i właśnie ja DECHA jestem, ale lezalabym ze śmiechu nie no nie mogę ....
To przeciez o wszystkim piszemy

Ja musow nie kupuje, bo nie lubie znaczy nie umiem sie poslugiwac.
Bronzery mam w kamieniu.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 14:07   #16292
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
To przeciez o wszystkim piszemy

Ja musow nie kupuje, bo nie lubie znaczy nie umiem sie poslugiwac.
Bronzery mam w kamieniu.

Ja kupiłam bo znajoma tak sie zachwycała , ze takie cudo , i na wizazu tez same achy ochy . A ja sierota nie umiem go używać tylko szkoda kasy , bo poszłam po róż z chanela i myśle sobie teraz kupię ten bronzer a następnym razem róż , i lipa bo następnego razu nie było do dziś bo z kasa krucho i nie mam sumienia wydać na róż za 165 zł .

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-07-13 o 14:13
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 14:12   #16293
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Kobietki napiszcie mi jak dbacie o wlosy. Chodzi mi o szampony, jakies maski. Czy uzywacie kosmetykow jak Kerastase?
Takie drogie a skladowo szampony i odzywki bardzo srednie.
Agatau ja stosuję Kerastase od kilku lat i przetestowałam chyba wszystkie serie szczerze polecam Oleo ten pomarańczowy oraz olejek złoty oraz z Loreal z serii profesjonalnej rewelacyjny szampon i maska w ciemno żółtym kolorze ! sorki że tak kolorami a nie nazwami operuję ja mam blond włosy do pasa i przyznam nieskromnie że dzięki tym specyfikom są w rewelacyjnej kondycji

Ciekawe jak tam Olivka się czuje z kilogramem szczęścia na klacie

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-07-13 o 14:17
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 14:19   #16294
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam bo znajoma tak sie zachwycała , ze takie cudo , i na wizazu tez same achy ochy . A ja sierota nie umiem go używać tylko szkoda kasy , bo poszłam po róż z chanela i myśle sobie teraz kupię ten bronzer a następnym razem róż , i lipa bo następnego razu nie było do dziś bo z kasa krucho i nie mam sumienia wydać na róż za 165 zł .
A rozyk jaki chcialas?
Ktory kolorek?

no z musem nie pomoge

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Agatau ja stosuję Kerastase od kilku lat i przetestowałam chyba wszystkie serie szczerze polecam Oleo ten pomarańczowy oraz olejek złoty oraz z Loreal z serii profesjonalnej rewelacyjny szampon i maska w ciemno żółtym kolorze ! sorki że tak kolorami a nie nazwami operuję ja mam blond włosy do pasa i przyznam nieskromnie że dzięki tym specyfikom są w rewelacyjnej kondycji

Ciekawe jak tam Olivka się czuje z kilogramem szczęścia na klacie
Oliwka lepiej

A daj nazwe tego loreala spisz z butelki
Stary 2012-07-13, 14:24   #16295
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
A rozyk jaki chcialas?
Ktory kolorek?

no z musem nie pomoge

Oliwka lepiej

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...der-blush.html. To ten róż na który choruje do dziś kolor pink explosion
Stary 2012-07-13, 14:30   #16296
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...der-blush.html. To ten róż na który choruje do dziś kolor pink explosion
A miałas kiedys ten roz?
Skąd wiesz ze jest dobry?
samo kwc wiesz czasem nic nie mowi
Stary 2012-07-13, 14:44   #16297
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
A miałas kiedys ten roz?
Skąd wiesz ze jest dobry?
samo kwc wiesz czasem nic nie mowi

Kiedyś mnie w Douglasie babka nim pomalowała i kolor bardzo mi odpowiadał w żadnym innym nie moge takiego odcienia znaleść , poztym był widoczny na twarzy cały dzień , no i opinie ma dobre ale wiem , juz kilka razy sie przekonałam ze co jest dla kogoś kwc nie koniecznie dla mnie tez . I tak mam zamiar ko kupic ale jakieś takie poczucie winy mam zawsze jak kupuje cos drogiego , bo dla mnie to sporo jak za róż , może podsunę mojemu Tż taki pomysl na prezent na urodziny : rotfl::rotf l:

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-07-13 o 14:47

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 14:48   #16298
Agatau88
Zakorzenienie

Ja tez o nim mysle, ale jakos koloru dobrac nie moge.
Zrobie kolejne podejscie albo ktos zaznajomiony z paleta kolorystyczna tego rozu mi doradzi.

Jak bede w Warszawie moze odwiedze Douglasa

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2012-07-13 o 14:51
Stary 2012-07-13, 14:52   #16299
zabulek1
Wtajemniczenie

Agatko wlosy mi tak w Hiszpani wyjasnialy Nadal naturalne, lecz sloncem rozjasnione, a o dziwo odrosty nie sa mocno ciemne Zima znowu mi sie ciemniejsze zrobia pewnie

A napisz mi jak Twoje blizny??? Juz mialas to przeszycie???
Stary 2012-07-13, 14:53   #16300
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Agatko wlosy mi tak w Hiszpani wyjasnialy Nadal naturalne, lecz sloncem rozjasnione, a o dziwo odrosty nie sa mocno ciemne Zima znowu mi sie ciemniejsze zrobia pewnie

A napisz mi jak Twoje blizny??? Juz mialas to przeszycie???
Juz dzis pisalam na watku rano o tym i wczoraj Wlasnie bylam wczoraj na przeszyciu. wiec mam rany-nie blizny
Jak bedzie zobaczymy.

Wlosy w kazdym razie masz super, no o cycach nie wspomne

lece na teraz, obiad robie
Stary 2012-07-13, 14:54   #16301
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Loreal Professionnel, Absolute Repair cellular
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 14:55   #16302
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
witam się jak zwykle serdecznie... buziam wszystkie
obejrzałam sobie fotki wstawione na forum, bo z tego konta nie mam dostępu do albumików
Gwen, Joasi... rewelacja... laseczki, do tego z pięknym biustem
Olivko,
gratuluję, że już po wszystkim... wracaj szybciutko i chwal się , ale tutaj.... na ogólnym

Wiecie, od kiedy nie mam dostępu do swojego starego konta, rzadko tutaj bywam... jakoś tak nieswojo mi pisać z takiego "wybrakowanego"

A ja już po urlopie ... pogoda nad morzem wprawdzie w kratkę, ale wróciłam opalona i troszeczkę wypoczęta Teraz już powoli czekam na cesarkę. Wczoraj zaliczyłam jedną z ostatnich wizyt u ginekologa...
ciąża - tydzień 32/33 , waga - 65 kg (jakoś tak dużo przybrałam na urlopie ), termin cesarki - 28.08.2012 (jeśli nic się nie zmieni); waga dziecka - 1.950 g (więc mam już kogo dźwigać )

Witaj
Ladnie wazysz Wcale nie taka jestes duza jak pisalas
Najwazniejsze, ze wypoczelas Ja razem z Toba czekam na ta cesarke Ojojojoj to juz niedlugo:jupi :
Stary 2012-07-13, 14:55   #16303
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez o nim mysle, ale jakos koloru dobrac nie moge.
Zrobie kolejne podejscie albo ktos zaznajomiony z paleta kolorystyczna tego rozu mi doradzi.

Jak bede w Warszawie moze odwiedze Douglasa

Jak będziesz miała okazje spróbuj ten pink exposion , ten odcien pasuje do każdego typu urody .
Stary 2012-07-13, 15:18   #16304
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
taki telegram dostarczył mi kurier dzić rano
podziel sie

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

DZIEWCZYNKI bo ja nie wiem kiedy bede miec dostep do netaa oprocz dzis wiec jak cos na zapas powodzenia anik i madziulkatrzymam kciuki
i ja bede nastepna ojojjjjj w pon robie w koncu badania a w nastepny operacja ojjojjku

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

agatu keratynowy spray z CHI jest fajny to taka mgielka bez splukiwania polecam wlosy po niej szybciej rosna
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 15:48   #16305
madziullasz
Raczkowanie

Dzięki, przygotowania trwają, włoski podcięte, rzęsy dorobione, dziś rano porobiłam badania, odbiorę w środę a ze sprzątaniem już sobie odpuściłam.....
Mało piszę więcej czytam, jakoś tak trudno mi się wbijać w rozmowy. pozdrawiam Was
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 16:59   #16306
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

hej kobitki

W koncu po pracy uff zdechnieta troche ale zyjaca
Przespalam sie z mysla o rozmiarze i chyba bede dzwonic do doktorka o wieksze zeby pozniej nie czuc niedosytu :p a co tam jak juz robic to raz a dobrze obym sie nie mylila Pozdrawiam goraco wszystkie

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Aaaa co tam u Oliwki ? wie ktos cos jak ona sie czuje?
Stary 2012-07-13, 17:34   #16307
TUSIA325
Raczkowanie

Witam Was dziewczyny...
Mam do Was WAŻNE PYTANIE - JESTEM 2-gi miesiąc po operacji powiększenia biustu - strasznie chcę dzidziusia - staraliśmy się z mężem 2 lata i nic, myślałam, że piersi zrekompensują mi choć troszkę pragnienie dziecka. Czy po 2 miesiącach mogę się zacząć starać o dziecko? Czy znacie takie przypadki kiedy to dziewczyna zaraz po operacji powiększenia biustu zachodzi w ciążę? Błagam odpiszcie....
mój mail to zelka31@onet.eu

TUSIA325
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 17:49   #16308
horo_2
Zadomowienie

Agatko,
mam 165 cm wzrostu i w grudniu ważyłam 55 kg (już z cycusiami )
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 17:56   #16309
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Mowisz? I kurcze chyba tak zrobie przynajmniej bede widziala czy mi beda pasowac wieksze cycolki czy czasem nie bede wygladac jak monstrum hehe a pozniej zadzwonie do lekarza i przekaze mu moje obserwacje i zobaczymy co on na to :P
Alex jeszcze nie doczytałąm do końca postów ale już jestem ciekawa przymiarek Jak Ci poszło? Ja też nalewałam w woreczki, na każdym pisałam ml i mierzyłam, zakładałam różne bluzki robiłam fotki i dzięki temu mam teraz 325/275 a nie 250/200 a po tych woreczkowych przymiarkach to chciałam jeszcze większe no ale lekarz powiedział, że więcej nie wciśnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-13, 17:56   #16310
celina777
Rozeznanie

HORO buziaki dla Was jak sie czujesz?
Stary 2012-07-13, 18:01   #16311
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam ten sam problem Ozdzywiam sie zdrowo, nie pije gazowanych , nie jem slodyczy prawie wcale, zamiast nich wole chipsy I obojetnie ile dluzej bym cwiczyla i mniej jadla moja waga stoi w miejscu Jooasi to chyba starosc:h ahaha:
Ja ostatnio sie pocieszam, ze jest wiele nastolatek grubszych niz ja i czuje sie troszke lepiej

Dziekuje Ci za dietke I Belseno
Juz poczytalam, az zglodnialam w trakcie czytania i jeszcze robilam sobie kanapeczki o tej godzinie

dziewczynki staruszki Wy moje , też do najmłodszych nie należę ale udało mi się zrzucić wiec i Wam się uda, mało tego zaciągnełam do tej dietetyczki moją mame a ona to już napewno ma wiecej lat od nas wszystkich i też zrzuca, powolutku wprawdzie bo w tym wieku ciężej jest zmieniać nawyki ale już ciuchy z rozmiaru 52 zmieniła na 46 wiec efekt jest

Cytat:
A ona tak patrzy i patrzy i mowi, ze mi i tak nie ma co opasc, wiec sobie moge w takich topkach chodzic Tak mnie zamurowalo, ze jej nic nie odpowiedzialam No wiecie co Moj TZ mowi, ze moglam jej cyce wywalic i pokazac, to by na zawal zeszla No ale to starsza babka, wiec niech sobie gada na zdrowie

One sa nienormalne Klaudus one chca Cie wykorzystac!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Jak Ty im tak tych TZ podjarasz tymi cycorkami, to one potem maja udana stosunkowo nocke Ty nie badz glupia i nie pokazuj, albo przynajmniej kasuj je za te uslugi
no popłakałam się ze śniechu podwójnie, jak już się opanowałam po babie żydówce to odpadłam znowu po stosunkowo udanej nocce ale faktycznie coś w tym jest

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Belseno jaka to dieta? Jak sie nazywa? Bo mi to pachnie South Beach, tam też warzywa duuuuzo warzyw, i nawyki na całe życie. Tak mi pasuje jakoś
-
To taka dieta od dietetyczki. Chyba nie ma jakiejś specjalnej nazwy. Dostałaś już od Jooasi?

Cytat:
Klaudek Ty to boska babka jesteś ja chuda mam diet nie stosować, Gwen chuda a wage mamy coś podobną a Ty spasiona na diete iść musisz no koń by się uśmiał ja przypominam, że Cie widziałam i Twój brzuch też i pupe ojjjj ja spostrzegawcza jestem jesteś chuchro, przecinek, drobinka, połowa mnie, w talii z 20cm mniej masz... no faktycznie mnie pocieszyłaś tym wywodem
Generalnie to Wy wszystkie "spasione" jesteście, że hoho Dziewczyny ja mam wzrostu 163 ważę 61 kg więc przy Was to ja taki mały prosiaczek ale powiem Wam, że jak miałam lat 20 to ważyłam z 55 ale czułam się tak potwornie gruuuba, że nie było mowy o założeniu czegoś przed kolana bo grubasne nogi mam a teraz ma lat dużo dużo wiecej, kg troszke wiecej ale co mi tam, chodze w spodenkach, spódnicach, sukienkach, czuje się seksownie i wcale nie uważam, że jestem gruba a do tego od 3 tyg mam cycki
Wiadomo odzywiać się trzeba zdrowo i wagi pilnować ale może troche mniej krytyki wobec siebie, jesteści zgrabne fajne laski, cieszcie się tym co macie, szkoda czasu na kompleksy.... ja go dużo straciłam na zamartwianie się i z perspektywy czasu żałuję

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-13 o 18:31
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-13, 18:08   #16312
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Alex jeszcze nie doczytałąm do końca postów ale już jestem ciekawa przymiarek Jak Ci poszło? Ja też nalewałam w woreczki, na każdym pisałam ml i mierzyłam, zakładałam różne bluzki robiłam fotki i dzięki temu mam teraz 325/275 a nie 250/200 a po tych woreczkowych przymiarkach to chciałam jeszcze większe no ale lekarz powiedział, że więcej nie wciśnie
Haha powiem Ci ze kombinacje byly alpejskie a wiec tak : nalalam 375 do dwoch a potem do nastepnych juz 425 zalozylam sportowy i wciskalam 1-szy 375 po przymiarce sie rozlecial wiec dostalam zimny prysznic wcisnelam drugi i bylo ok, potem te 425 i kurcze powiem Ci ze nie bylo az tak duzej roznicy jak sie spodziewalam no ale wiadomo w implantach masz jeszcze profile mimo wszytsko bylo smiechowo

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

aaaa wyslalam Ci zaproszonko przyjmiesz?
Stary 2012-07-13, 18:11   #16313
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Haha powiem Ci ze kombinacje byly alpejskie a wiec tak : nalalam 375 do dwoch a potem do nastepnych juz 425 zalozylam sportowy i wciskalam 1-szy 375 po przymiarce sie rozlecial wiec dostalam zimny prysznic wcisnelam drugi i bylo ok, potem te 425 i kurcze powiem Ci ze nie bylo az tak duzej roznicy jak sie spodziewalam no ale wiadomo w implantach masz jeszcze profile mimo wszytsko bylo smiechowo

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

aaaa wyslalam Ci zaproszonko przyjmiesz?

ło jezuuu to Ty zimna lejesz?
Stary 2012-07-13, 18:23   #16314
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
ło jezuuu to Ty zimna lejesz?
no lałam taka chlodną

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

a jak tam Twoje cudenka goja sie??
Stary 2012-07-13, 18:40   #16315
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
JOASI gdzie ten tluszcz i brzuszysko o ktorym pisalas? aaaaa....moze to nie Ty pisalas bo ja tu nic takiego nie widze. Mangowa bluzeczka super sie prezentuje no... no....
A ja codziennie mysle co wyjdzie z tych moich cyckow...
a co ma wyjść? Dobrze będzie, w końcu oddajesz się w ręce dobrego fachowca, mi już strupki odpadają, fałdki powoli się wypychają także niebawem zrobię jakąś fotke i wrzuce, bedziesz miała okazje zobaczyć jak się to zmieniło od ostatniego razu

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Żaba już ja widzę jak Ty w czymś biednie wygladasz

a dla tych które własnych sutków się wstydzą - widzicie moje?? ja tak chodzę po ulicy wszyscy się gapią a ja mam w duchu taką radochę że aż miło sutki są seksi, wywalcie te gumowe napierśniki czy co tam kupujecie! WOLNOŚC DLA SUTKÓW !!
hahaa WOLNOŚĆ! ... a ja nie będę miała sterczących antenek jak teraz mam kompletnie płaskie to już chyba mi nie staną,no nie?

Gwen siateczka, marynara i te rękawiczki.... no zestawienie rewelacja! Ja też bym się gapiła w autobusie na taką laske

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-13 o 18:42
Stary 2012-07-13, 18:41   #16316
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Wiecie co... tak sobie obliczylam i jesli bede miala okres co 28 dni jak ostatnio to wyjdzie mi na date zabiegu co ja mam zrobic??
Stary 2012-07-13, 18:56   #16317
belseno
Zadomowienie

Cytat:
taki telegram dostarczył mi kurier dzić rano
Cytat:
Gwen to najbardziej romantyczne podziękowanie jakie kiedykolwiek otrzymałam

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

co niezmienia faktu, że zupełnie niepotrzebne

no i cały misterny plan dietetyczny szlag trafił Ja bym się nie oparła takiemu telegramowi
Stary 2012-07-13, 18:56   #16318
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

tzn wyjdzie mi tak ze bede dzien po a tak chyba nie mozna..
Stary 2012-07-13, 19:09   #16319
belseno
Zadomowienie

Cytat:
no lałam taka chlodną

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

a jak tam Twoje cudenka goja sie??
goją, się goją odkąd zaczęłam je głaskać i im mówić, że są piękne to tak jakby wypiękniały niebawem wrzucę jakieś fotki. Ja to wogóle mam podwójną radochę bo każdy z nich jest inny np. jeden ma szew w pionie a drugi nie

a widziałaś moje przymiarki? Ja muszę jeszcze chodzić w tym doktorowym staniku ale jak tylko pozwoli mi zdjąć to zrobie fotki bez stanika w tych samych bluzkach i będziemy wiedziały co z tego wyszło i jak się mają woreczki do rzeczywistości

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-13 o 19:12
Stary 2012-07-13, 19:16   #16320
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
goją, się goją odkąd zaczęłam je głaskać i im mówić, że są piękne to tak jakby wypiękniały niebawem wrzucę jakieś fotki. Ja to wogóle mam podwójną radochę bo każdy z nich jest inny np. jeden ma szew w pionie a drugi nie

a widziałaś moje przymiarki? Ja muszę jeszcze chodzić w tym doktorowym staniku ale jak tylko pozwoli mi zdjąć to zrobie fotki bez stanika w tych samych bluzkach i będziemy wiedziały co z tego wyszło i jak się mają woreczki do rzeczywistości
heheh no dokladnie zobaczymy co to tam wyjdzie Twoje przymiarki wyszly lepiej niz moje u Ciebie wygladalo to naturalnie u mnie takie kanciaki bardziej

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości