|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Cytat:
Niech ta małpa nawet się nie zbliża![]() A co do śluzu to u mnie dopiero od 3-4 dni robi się go troszkę więcej. Przedwczoraj i wczoraj był lekko zabarwiony na beżowo a do tego miałam taki nieprzyjemny bół brzucha jak na okres
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
my już się dziś napracowaliśmy
było miło!zaczynam się zastanawiać czy kiedyś nastąpi u nas taki moment, że seks już nie będzie dla przyjemności a z obowiązku? mi się zdarza podczas seksu myśleć o tym, czy z tego będzie coś czy nic. to źle?? |
|
|
|
#3753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3754 |
|
Rozeznanie
|
To mój 22 dc. Brzuszek nadal boli, i dziś znów zaobserwowałam ten głupi beżowo-brązowy śluz. Trochę na papierze jak wczoraj i koniec.
A tak w ogóle to witam was dziewczyny z rana. Santom proszę szybciutko robić teścik i dobrą nowinę nam tu przekazywać !
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny
Santom i jak tam? Czekasz twardo do poniedziałku lub wtorku z testem? Czy może nie wytrzymałaś i zrobiłaś/zrobszisz dziś? Trzymam kciukaski
|
#3756 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski
U mnie wczoraj @ miała przyjść i nie przyszła... dziś póki co też nie ma... ale cały czas czuję jak by miała nadejść... w razie czego zatestuję jutro lub w wtorek...Dziś muszę nas spakować bo wyjeżdzamy jutro nad morze... ale bierzemy lapka więc wieczorkiem postaram się do Was zaglądać ![]() Popołudniu jedziemy z Tż na rowerki a przed tym jeszcze po moich rodziców na działkę i obiadek zrobić ![]() santom- 3mam mocno kciuki za II krechy... Luna, Dedra- a na daniach wy testujecie,prawda?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
witam niedzielnie
![]() niestety nie musze testowac... @ pojawila sie jak w zegarku no nic, zaczynamy miesiac 3
|
|
|
|
#3758 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak naprawde jak zaczęłam siebie obserwować to chyba dopiero w tym cyklu robiliśmy to idealnie wtedy kiedy trzeba było, tyle że codziennie-a to tez podobno nie dobrze codziennie![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Tak sobie teraz policzyłam i pomyślałam....... te bóle jajników (w 32 dc) były dokładnie w 14 dniu od dnia w którym test LH wyszedł pozytywny (był to 18 dc). Przytulanie wtedy było i przez kolejne dwa dni też. Czy może to miec związek z implantacją? Czy to zbyt długi okres? Cykle mam śrdenio 34/35 dniowe, ale tylko średnio, bo ostatnio się rozregulowały.
Edytowane przez aigrene Czas edycji: 2012-07-15 o 10:02 |
|||
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w tym jakże okropnym deszczowym dniu
![]() Ja teoretycznie najwcześniej @ mam dostać we wtorek chociaż nie mam regularnych cyklów więc nie będę na pewno się tym kierować. Ale jak nie dostanę w przyszłym tyg. to zrobię dopiero test. W sumie to takie pierwsze nasze starania. Nie nakręcam się już. Co ma być to będzie. Ja was podczytuję już bardzo długo. Puki co nie sądzę aby nam się udało od wczoraj czuję bóle na @ więc raczej przyjdzie i czuje że może nawet wcześniej zawitać teraz mam 26dc.
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz jak to się mówi, do trzech razy sztuka!! )
|
|
|
|
|
#3761 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
domciatko
a no dokladnie, idziemy leb w leb![]() kurcze, od jutra zaczynam monitoring. co prawda jeszcze strasznego parcia nie mam, ale fakt tak jak pisalyscie z miesiaca na miesiac jakos sie czlowiek zaczyna oddalac od zdrowego rozsadku. chociaz w tym miesiacu nie wyszukiwalam sobie na sile objawow ![]() no i straszliwie boje sie tego, ze w pewnym momencie starania o dziecko oddala mnie i meza od siebie wlasnie przez to, ze przy kazdym przytulaniu bedzie sie robilo wszystko mechanicznie baaaaaardzo tego bym nie chciala!!!!w tak w ogole pisalam Wam o klopotach z landlordem nie? teraz mu sie nie podoba kolor na jaki odmalowalismy jego dom na jego widzi mi sie |
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
nie, nie testowałam. Zaczekam jeszcze. Ostatnia @ byłą w 43 dc wiec nie chcę się na siłę nakręcać.
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do landlorda, my wynajmujemy mieszkanie z cudownej agencji. oni są właścicielami całego bloku, 14 mieszkań, także nie są czepliwi, nie czepiają się, jest świetnie i bardzo dobrze nam się tu mieszka. a tak w ogóle to gdzie mieszkasz?? |
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
teraz mieszkamy w Norwegii, a bedac w Uk mieszkalismy jakies 40min od londynu: oxted
![]() ja chyba bardziej sie musze przylozyc;p bo moje libido w ogole jest, hmmmm... na poziomie -100 ![]() z tym domem to jest dluga historia, co nie zmienia faktu, ze facet pojechal po bandzie |
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jutro 27dc czyli tak miałam ostatnio ale to po # wiec teraz moze byc inny, zawsze mialam długie i teraz pewnie też tak bedzie..
a na fasolke straciłam nadzieje ![]() Miłej niedzieli |
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
o to coś dla nas:
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jesteśmy na jednym poziomie cyklowym
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro testuje także trzymajcie kciuki chociaż moim zdaniem nadziei nie ma... W końcu "uważaliśmy"
![]() Ale testuje bo lubie wiedzieć na czym stoję
|
|
|
|
#3771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3mamy mocno!!! Ja zatestuję raczej w wtorek bo jutro nie będę miała kiedy,a nawet testu nie mam...@ nadal brak... Właśnie wróciliśmy z Tż z rowerków... jeszcze jedziemy jedną rzecz załatwić i muszę dokończyć pakowanie...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z TŻ się pokłóciłam
![]() i to tak bardzo jak nigdy... chyba nawet noc spedzimy osobno. Bardzo mi z tym źle, tym bardziej ze o straszną bzdure |
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
luna
nie mozna isc spac pokloconym
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Leonek Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2012-07-15 o 20:35 |
|
|
|
|
#3777 |
|
Zadomowienie
|
Mokka - GRATULUJĘ!!! Ale jak bardzo sie cieszę, nie masz pojęcia. Już mnie kciuki bolały. Będziemy razem przeżywać ten fajny okres, a potem dołączy do nas reszta dziewczyn
. Dżastin - no, no - miałaś testować w sobotę. Obiecałaś!!! I co, teraz mamy czekać do wtorku czy jak? cześć dziewczynki. Ja tak tylko na maoment, padam na twarz. Jestem z mężem w Nisku. Nie mam na nic czasu, zalatana taka... Chyba jestem dalej niż w 3 tygodniu, bo powoli nie mogę już dopiąć spodni i brzuszek mi tak lekko wywaliło. I mdłości doszły, ale takie na razie subtelne. I zgaga . I mam humorki.Ale ogólnie jestem szczęśliwa. Kochane, dziękuję że jesteście. Idę spać, bo oczy mi się same zamykają.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#3778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nie masz zaparć? Ja mialam lekkie prawie od owulki i już się bałam, że jeśli to początek ciąży i już mnie męczą, to co będzie potem Bo brzuch też mi trochę wysadziło Ale po terminie @, która nie przyszla jak ręka odjął - zaparcia minęły i jest spoko
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem co mam wam napisać...
no są II krechy !! Blada bo blada ale jest druga. Chociaz w tamtej ciaży miałam jeszcze bleszą. Narazie słabo się cieszę, kręci mi się w glowie i wogole nie dociera to do mnie ![]() Dzięki za kciuki!! Ps. Boje się że to jakieś torbiele, jakaś pomyłka nie wiem.. nie wierze w to.. Nie wiem czy coś zobaczycie, gołym okiem widac odrazu ale zdjecie z tel wiec możecie kompletnie nic nie zauwazyć
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-07-16 o 06:58 |
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nam się dobra passa zaczęła tu na naszym forum ale to dobrze tak dalej trzymać ![]() Lunao teraz będę jeszcze mocniej trzymać kciuki żeby było wszystko ok z dzidzią A jak tam nasza Dzastina miałaś testować nie trzymaj nas tak długo w niepewnośći Ketjhx opuściłaś się mało do nas zaglądasz nie ładnie tak zaraz dostaniesz wizażowego klapsa w pupę opowiadaj co tam się dzieje u CiebieMokka widzę że Ty w nocy spać nie możesz Ja wczoraj powróciłam od babci i już nie miałam siły pisać ani czytać ale nadrobię teraz wszystko |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

i podejrzewam, ze sama tez nie potrafilabym uwierzyc

ale cały czas czuję jak by miała nadejść... w razie czego zatestuję jutro lub w wtorek...
no nic, zaczynamy miesiac 3

Jeszcze niedawno jak widziałam taką informację w podpisie tych staraczek, którym już szczęśliwie się udalo, to ściskalo mnie w żołądku i zastanawiałam się czy mi też kiedyś będzie dane dać taki podpis
I udalo się
Kocha ne - wiara czyni cuda... naprawdę
Tak naprawde jak zaczęłam siebie obserwować to chyba dopiero w tym cyklu robiliśmy to idealnie wtedy kiedy trzeba było, tyle że codziennie-a to tez podobno nie dobrze codziennie

A nie masz zaparć? Ja mialam lekkie prawie od owulki i już się bałam, że jeśli to początek ciąży i już mnie męczą, to co będzie potem
Ale po terminie @, która nie przyszla
jak ręka odjął - zaparcia minęły i jest spoko