|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Jak się obudziłam miałam na sobie te same majty, biustonosz pooperacyjny i koszulę na rzepy
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Ja tez kladlam sie w majtach
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Ja też w majtach
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
witam w nowej części
![]() znowu trochę mnie nie było, dopiero wróciłam z Bułgarii ![]() Anika powodzenia ![]() pozdrawiam aha dziewczyny jak się dodaje zdjęcie w treść wypowiedzi?
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Ja zmieniłam sobie podpis
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Piszesz normalnie posta i na dole masz coś takiego jak dodatkowe opcje, zarzadzaj załącznikami.
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie zauważyłam :Psorry za brak twarzy ale uważam, że tak jest lepiej
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
To moze i ja sie przywitam w nowym wątku
Czytam Was na bieżąco, choć przyznam, ze czasami wstydzę sie wtracic... ![]() Marze sobie tak po cichu, ze przed zakończeniem tego wątku i ja będę miała nowe cycki... Chociaż powiem Wam szczerze, ze ta wizja mi sie odwlekac zaczyna... właśnie straciłam prace, więc póki co nici z odkładania kasyna cycki, aj.... ![]() ![]() smutno.Mya dzięki za krótki niezbędnik dla "nowicjuszek" właśnie studiuje tabele, ale póki co to dla mnie zbiór cyframi, moze jakoś to ogarnę kiedyś Anika75 Trzymam kciuki za jutro Olivkaa200 mam nadzieje, ze ból jak najszybciej minie i wkrótce będziesz dumnie wypisać pierś do przodu!!!
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Cycki extra , tatoo też ładniutki. Tylko czemu bez twarzy lepiej..
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, że mnie nie wyśmiałyście, bo i tak ciężko było mi obnażyć się przed DR na konsultacji i na myśl, że mam leżeć nieprzytomna , roznegliżowana tak mi jakoś dziwnie było.
|
|
|
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Noo bo w sumie to kto wie co tam sie z nami bedzie dzialo podczas narkozy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Nie lubię gdy nie mam nad sobą kontroli, a pamiętam gdy siostra kiedyś opowiadała, że w trakcie jednego z porodów leżała zmulona na stole i przyszło dwóch lekarzy czy stażystów i jeden mówi do drugiego : "o i zobacz jaka ładna broszka" a oNa nie była nawet w stanie aby jakoś zareagować.
|
|
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym pózniej poszła i powiedziała im kilka miłych slow... Jestem w szoku, ze takie rzeczy sie dzieją... To tylko odstrasza
|
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- i głupota z resztą też.
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
może teraz jest lepiej, to było dobre 15 lat temu, moja siostra jest starsza ode mnie 13 lat a szpitale w tym czasie się mocno pozmieniały, Ona przy pierwszym porodzie została, żeby nie skłamać przywiązana do łóżka aż rozeszło jej się spojenie łonowe w wyniku czego pierwsze pół roku po porodzie spędziła na wózku i w pasie ściskającym biodra a na koniec po latach wsadzili jej śruby. to było dokładnie 20 lat temu.
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Uparli się, że ma rodzić naturalnie, kolejne dwa porodu to były już cesarki |
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja w nowej części.
Olivko jeszcze trochę i przestanie boleć. U mnie jak dr ściągnęła szwy było już tylko lepiej. Aniko- jutro spełni się Twoje marzenie, jestem z Tobą - mocno ściskam kciuki. Malinko- po prostu dech zatyka. Bomba.
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
HEJOS KOBITOS W NOWEJ CZĘŚCI..
NOO MAYU dziękujemy za profesjonalne podejście do tematu masz za to 6+...nooo seriooo..profesjonalistka OLIVKO SŁONECZKO...jakbym czytała siebie przed miesiącem,pamiętasz???5do ba jest już cudowna...i przesypiasz noce???to jesteś i tak na wygranej ..więc luz także jutro i pojutrze będziesz widziała znaczną poprawę..wręcz ja odczułam wielką i wtedy powiesz..że zrobiłabyś to jeszcze raz...zobaczyszMADZIULLASZ ja też miałam majtki i spodnie,spodnie z kliniki,a majtki swoje i tak też się obudziłam ![]() GWEN a ty gdzie znów???fajnieee masz ![]() ja znów byłam na działeczce u córci,jutro zawozimy tam syncia ,którego najpierw odbierze mój tż ze szczyrku,no i za tydz już dzieciaczki wracają,23 urodziny mojej małej''3'' i 29śmigamy do Jastrzębiej.... na dokładnie 9dni![]() A JA KOCHANE JESTEM PO ZAKUPACH I KUPIŁAM KILKA RZECZY NA MOJE PANNY....ale jestem uhahana ![]() i koniecznie muszę wam pokazać ten stanik bo jest świetny do dekoltów..bez fiszbin i trochę za luźny po biustem al miska daje radę,bardzo ważna jest wasza opinia bo mogę go oddać jak powiecie że do dupki![]() aaa MALINKAC nooo i co???chyba już nie za duże co???są idealne dla Ciebie..I POWTÓRZĘ że jak twoje od dawna!!superr;-) a co jeszcze..znalazłam zalecenia od dr na kartce w aucie...i wyczytałam po 1 że mam cały czas masować do 3 miesiąca..a ja od 3tyg nic nie robię,więc od dziś zaczęłam,łoo matko...mam nadzieję że to nie zaszkodziło,bo ladne są,oprócz tego że jeszcze nieruchome zbytnio...a po 2 plywać mogę po 10 tygodniach dopiero;-(ale ważne że we wrześniu już będe mogła na wakacjach;-)
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-07-15 o 22:42 |
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
POKAZUJ TERAZ A NIE !!!!
Ma być ładna pogoda w ostatnim tygodniu miesiaca! Wieć "załatwiam" Ci. Mówisz -Masz. Ja tylko na dłuzszy weekend do Wiednia , pić , bawić się i szalec na rollecosterze.. zebym tylko cycków nie pogubiła... Bede jedyną dziewczynką Jadę z kolegą do jego kolegi. Biedna ja, już mnie wątroba boli... Nieeeee , nie bede pić
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
ANICZKO POWODZENIA JUTRO...ALEŻ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...nowe cycorki już przed południem będą
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
klaudeczko upominam cie , masz NIEREGULAMINOWY podpis
![]() :brzyda l:![]() beda baty, zostaniesz wykluczona ze wspolnoty
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro z rancaa TY baw się dobrze...i...z kolegą he he..fajnieee...takie szybkie wypady są najlepsze..ech t ylko właśnie..cycków nie pogub![]() ![]() aaaa co do pogody..to ja potrzebuję ją bardziej pierwszy tydz sierpnia..więc zamawiam raz jeszcze
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
No ja jade z kolegą nie z kochankiem. :P
Mój Alvaro co to do niego ma słabość, mnie zlewa trochę, odzywa się kiedy mu sie podoba... wiec go skreślilam. No podobał mi sie ale.....life is brutal Nie wspomniałam mu jeszcze ze wyjezdzam do Wiednia, kiedy on chyba przyjezdza na pomorze... ale trudno..jakoś sie niefortunnie złożyło. Nie dzwoni to nie wie... co zrobie?
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny no nie nadążam już za Wami
jeszcze wstęga z otwarcia nowej części nie opadła a tu już dwie strony zaskrobane witam się i ja pięknie zaraz podpisik zmienię jak należy.MYA kawał dobrej roboty na początku, małe kompendium wiedzy, super, wszystko bez szukania dla nowych ![]() OLIVKA gratulacja wielkie i do przodu, nie narzekaj że boli tylko sobie w dekold zaglądaj, za pare dni przestanie a za pare miesięcy zapomnisz wogóle jaki to był ból ja też tak pisałam po op, że gdybym wiedziała jak to boli to bym nie zrobiła, dzisiaj wiem jak boli a zrobiłabym i drugi i trzeci raz gdybym musiała masz los na loterii wygrany jak całe nocki przesypiasz![]() ANIKA nie wiem czy jeszcze zajrzysz wiesz, że za Ciebie szczególnie mocno kciuki ściskam i jutro myślami przy Tobie będę jak dasz rade to na priv puszczam nr tel gdybyś chciała się pochwalić co tam po operacji albo pogadać![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- moja droga Gwen baw się dobrze niegrzeczna dziewczyno, jakąś ekstremalną atrakcję możesz za mnie zaliczyć ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
chyba juz nie myślisz że są za duże bo wyglądasz rewelacyjnie my do Bułgarii na trzy tygodnie w sierpniu jedziemy po raz piąty z kolei
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nic stracił przytomność z wrażenia no ja już nic nie powiem a Ty już chyba nie narzekasz ![]() Już miałam nie wchodzić bo rano do pracy- ale musiałam TO zobaczyć, taka byłam ciekawa co tu odmalowałaś Cytat:
![]() Ale sobie odpoczniesz- 3 tygodnie błogiego lenistwa z parasolką w drinku
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pod rękę podkładaj klin jak leżysz- tzn poduchę np. tak by palce ręki były wyżej niż ramie. Strzepuj rękę po wstaniu- tzn. unieś ją ile możesz a następnie ruszaj dłonią jakbyś strzepywała wodę. Poszukam Ci filmik z ćwiczeniami i masażem i jutro zapodam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-07-16 o 01:12 |
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
hejka i ja sie witam
zmienilam podpis dziewczyny mam problem nigdzie u mnie nie ma koszulek rozpinanych tylko jedna znalazlam jako pizame do tego spodnie mam mya ten octenisept ja tez mam kupic???mykam robic badaniaanik mysle o Tobie to juz o 8 buziaki kochana oliwka dasz rade hheh nie strasz mnie ![]() buzka dla was |
|
|
|
#118 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam Cycolinki!
Dobrze, ze juz najgorsze za mna i powoli mozna troszke spokojniej zaczac myslec o wakacjach A tutaj tyle sie zmienilo wiec wlaczajac sie w ten watek troszke wracajac do poprzedniego...W czwartek mialam kolejna wizyte kontrolna. Wyszlam baaardzo zadowolona, cycoli miekna, nawet juz sa troszenieczke ruchome, mam zgode na basen i nawet na rower w terenie (nareszcie!!! ![]() Za 2 tygodnie, jak bede na kolejnej, przedurlopowej kontroli, mam wziac ze soba wszystkie staniczki, rowniez fiszbinkowe, i jesli p Dr zaakceptuje ksztalt i umiejscowienie fiszbinki to bede juz mogla zaczac w nich zaczac smigac i na urlopku szyku zadawac! ![]() No, i to sa dobre wiadomosci! A jak tam nasze pooperacyjna Oliveczka sie miewa? Jakos malo pisze.... Pozdrowionka i usciski dla Ciebie Olivko! Anik, i Ty sie tam jutro dzielnie trzymaj!!! I nie uciekaj spod drzwi! ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
Jest DOKLADNIE TAK JAK POWINNO BYC! Kochanie, znasz bajke o Syrenie z Morskiej Piany? Tez sie musiala nacierpiec zeby na ksiecia zasluzyc!
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Andzikus jakim tam ogolnym , mcowym ale nie zadnym dozylnym ani nic.Dr mi ostrzyknął to miejsce, wział skalpel, wycial skore i zszył znowu. |
|
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj Malinko Ach te wakacje z cyckami
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

Jak się obudziłam miałam na sobie te same majty, biustonosz pooperacyjny i koszulę na rzepy 

właśnie straciłam prace, więc póki co nici z odkładania kasyna cycki, aj....

masz za to 6+...nooo seriooo..profesjonalistka
na dokładnie 9dni
he he..fajnieee...takie szybkie wypady są najlepsze..ech