Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-15, 23:34   #661
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

tak wyglądała praca nad pudełkiem na kartki i koperty....zajęło mi to całą niedzielę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PRACA NAD PUDELKIEM.jpg (119,8 KB, 93 załadowań)
Stary 2012-07-15, 23:43   #662
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

A oto i EFEKT mojej pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PUDELKO NA KARTKI I KOPERTY WESELNE.jpg (81,8 KB, 100 załadowań)
Stary 2012-07-15, 23:54   #663
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ja też pokłóciłam się na maxa z TŻ.
Aż się nóż w kieszeni otwieraTwój Tż nie może tak postępować
A co do bachora, jestem nauczycielką i to, co najbardziej mnie wkurza to bezstresowe wychowanie (rodzice mają wszystko w dupie, a dzieci robią co chcą, dopiero jak są nastolatkami i nie chcą słuchać to się wielki problem robi)
Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
trochę jak tort wygląda

Ech, idę spać, jak się obudzę to będzie miesiąc i X dni

dobranoc!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 23:55   #664
(kicia)
Zakorzenienie

na fb wstawiłam kilka fotek które mam także dzięki naszej kochanej Chatce idę spać tzn idziemy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 00:00   #665
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
na fb wstawiłam kilka fotek które mam także dzięki naszej kochanej Chatce idę spać tzn idziemy
Czy mogę prosić jakieś namiary na fc na PW?

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 00:39   #666
chocolate muffin
Rozeznanie

KICIA

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Napiszcie co sądzicie bo ja nie jestem jeszcze zdecydowana. Ciągle też rozglądam się za innymi butkami. Gdyby udało mi się znaleźć np takie jak ma melody tylko z wycięciem to już nie kombinowałabym z klipsami.
Piękne te klipsy ! I bardzo ładnie wyglądają na butach

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A co do śliskości podłogi na sali, to my, dwa oszołomy, zrobiliśmy test, jak byliśmy ustalać menu. Mamy już wychodzić, stoimy na środku sali, żegnamy się z menadżerką, a ja w pewnym momencie klep TŻ w ramię i mówię: Berek, gonisz!" I zaczęłam zapitalać po sali na obcasach Kobita zrobiła takie oczy Ale jak jej powiedziałam, że podłogę testuję, to się popłakała ze śmiechu

Cytat:

Byliśmy ustalić szczegóły na sali...
Będzie TORT SZWARCWALDZKI Moje marzenie. Nie wiedziałam że mają go w ofercie. Ciast też był taki wybór... że aż się głodna zrobiłam od razu
Jakoś tak mnie uspokoiła ta wizyta dzisiaj. Babka z naszej sali jest bardzo fajna i konkretna.
Stary 2012-07-16, 06:00   #667
Madziuniusia
Zakorzenienie

dziewczyny ja jestem w szoku... co z tymi waszymi TŻ ja się pytam? dla każdego z nich przez łeb...

My wczoraj byliśmy z zaproszeniem u chrzestnego TŻ. Generalnie sytuacja nieciekawa, bo jego chrzestny z żoną i rodzice TŻ coś nie za bardzo między sobą. I jak były w zeszłym roku jakieś wesela w rodzinie, to TŻ też nie podchodził do nich się przywitać ani nic, bo myślał, że może przez tą sytuację do niego też coś mają. No i zebraliśmy się wczoraj na odwagę i pojechaliśmy tam. A ta jego ciotka wlazła na TŻ, że jakoś na weselach to ich nie znał itd itp... Ale spoko, powiedziała raz- miala prawo sie wypowiedzieć. A ta non stop o tym gadała!! My do niej z zaproszeniem, a ta na mojego TŻ non stop... Ja to siedzialam i czekałam jak TŻ wstanie i wyjdzie. Ale na szczęscie TŻ przemyślał, że nie bardzo tak zrobić... Ale po prostu cały wieczór mielismy popsuty po tej wizycie..
Stary 2012-07-16, 06:09   #668
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A jak robisz te śliwki i nachosy bo nabrałam apetytu
śliwki suszone zawijam w cieniutko pokrojone paski boczku wędzonego i wykałaczką przekuwam i do piekarnika na 200 st i 15 min

a naczosy - obsmażam miesko mielone z przyprawami, nastepnie naczosy posypuje tym mieskiem na to zolty stary ser i zapiekam
Stary 2012-07-16, 06:15   #669
Madziuniusia
Zakorzenienie

i jeszcze byliśmy u chrzestnej TŻ, ona normalnie jest ze Szczecina, ale mama jej zmarła i przyjechała tutaj, bo generalnie stąd pochodzi. No ale nic. Korzystając z okazji, że jest na miejscu pojechaliśmy jej wręczyć to zaproszenie. Ona nie wie, no bo żałobę ma... Później jak już wychodziliśmy to ja jeszcze powtórzyłam, że zapraszamy i mam nadzieję, że do zobaczenia. A ten jej mąż, że noo, nie wiadomo jak z pracą... No to już. Coś czuję, że nie przyjadą. Chrzestny, którego opisałam wyżej też nas pewnie nie zaszczyci obecnością...:/
Stary 2012-07-16, 06:30   #670
olajakzam
Raczkowanie

a my wczoraj ustaliliśmy menu i byliśmy w sobotę przed weselem innej pary zobaczyć jak są nakrywane stoły i jak wygląda jedzonko

Menu:
1. zupa grzybowa z grzankami
2. de volaie z ziemniakami i zestawem surówek (marchewka z chrzanem, czerowna kapusta i kiszona)

3. Tort
4. Zupa węgierska
5. Paleta mięs (udka, zaberka, szaszlyk), frytki, salatka grecka
6. deser lodowy
7. karczek w sosie borowikowym, kluski ślaskie, surówka z białej kapusty

Przystawki:

wędlina, śledzik z cebulką i po kaszubsku, ryba po japońsku i grecku, roladki z szynki z chrzanem, kurczak nadziewany (rolada), rolada szpinakowa z łososiem, jaja faszerowane, pilaw sałatka, gryos sałatka, meksykańska sałatka, schab z dipem zurawionwym, pomidorki po nicejsku i mozarella,

Poprawiny:

- zurek
-schab w sosie slodko-kwasnym, ryz z warzywami, surowka,
-bigos
-salatka tortelini, ryzowa

A WSZYSTKO w cenie 14o od os.

do tego nieograniczone napoje firmowe, soki, ciasto, tort, kawa, herbata w cenie!!
Stary 2012-07-16, 07:30   #671
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
kiciu, cudnie wyglądałaś

nie dziwię się, że się wkurzyłaś! To było z jego strony bardzo nieodpowiedzialne

ja też pokłóciłam się na maxa z TŻ. Otóż dziś znowu jego rodzice zaczęli naciskać, byśmy zamieszkali z nimi po ślubie. Że to będzie ogromna wygoda, bo będziemy im pomagać opiekować się wnuczkiem (tym nieznośnym bachorem brata TŻ) no i będzie wesoło, bo będą miec wszystkie swoje dzieci pod 1 dachem. Juz dawno powiedzalam TŻ, że ma ich uświadomić dobitnie, że to nie wchodzi w grę, ale on jest dupa wołowa i słowem się nie odezwał. No wiec ja mowie za niego, że po raz kolejny dziekuje za ofertę, ale nic z tego, szukamy czegoś swojego.
Na co teść - ciekawe gdzie niby zamierzacie zamieszkacie?
ja: szukamy czegoś pośrodku naszych miejscowości, byśmy mieli po równo do pracy.
on: powinnaś zmienić prace i przeprowadzić się do XX (TŻ)
ja: nie chcę zmieniać pracy, bo jest mi dobrze w tej i jestem tam szczęsliwa
on: e tam, gadanie. Prace mozna szybko zmienić, to ty powinnaś za mężem iść a nie o pracy myslec. Żeby XX nie dojeżdzał za daleko do swojej pracy.
TŻ nie odzywa sie, a ja powiedziałam, ze sami zdecydujemy o tym. Na co teść : "no,no widze, ze juz nieźle buntujesz mojego syna. Bo jeszcze niedawno mówił, że zamieszkacie z nami, będziecie opiekoać się małym, a teraz to juz nagle nie".
TŻ nie powiedział nic na ten temat, siedział cicho, a ja się nie dość, że wkurzyłam, to jeszcze bylo mi przykro. POzniej powiedzialam TŻ, że powinien mnie bronić, a nie siedzi jak dupa wołowa i słowem sie nie odezwie!!!

aha i przez cały czas trwania tej rozmowy bratanek TŻ pluł na nas, kopał, wrzeszczał, wywalał mi wszystko z torebki, wskakiwał na oparcie fotela i na moje plecy, generalnie zachowywał się jak zwykle nieznośnie i nikt mu nie zwrocil uwagi. I ja mam niby z nimi mieszkać... ech. Ten mały włazi do pokoju TŻ kiedy my tam sobie leżymy w wyrku itp. i bawi się w najlepsze. Jak mowie, ze nie powinien tak bez pukania włazić i buszować po pokoju przeszkadzając nam wieczorem, to wszyscy są oburzeni, bo on ma prawo wejść gdzie ma ochotę i robić to, na co ma ochotę. w pokoju TŻ wala się pełno szpargałów tego małego, a moje rzeczy są wiecznie rozwalone i wywalone na ziemię, bo mały tak robi "porządki w szafach".
A wy macie się wprowadzic żeby pilnowac tego bachora TŻ powinien pogadac z rodzicami, bo teraz Ty wychodzisz na tą złą, która buntuje im syna.

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Wczoraj TŻ smiał sie ze mnie że nie dostane rozgrzeszenia( w końcu wybralismy sie do spowiedzi, chociaz mielismy isc na poczatku czerwca), poszedl pierwszy do spowiedzi i mówi że nie dostał rozgrzeszenia powiedział że mieszkamy razem i dlatego Na protokole ksiądz nie pytał nas czy mieszkamy razem i dlatego kazal nam iść na dwie spowiedzi co mnie zdziwilo bo wczesniej czytałam że jak się razem mieszka to jest jedna spowiedz. Pozniej ja sie z niego smiałam i co nie dostałes rozgrzeszenia
Stary 2012-07-16, 07:53   #672
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej

ja mialam na zaproszeniu ze potwierdzenie jest do 15 lipca, czyli do wczoraj a ani jedna osoba nam nie potwierdziła!!!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 07:54   #673
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry. Nie chciało mi się dziś wstawać. Poza tym zmierzyłam sobie jak co rano temperaturę i niestety jest podwyższona i niestety może się zdarzyć, że w dniu ślubu przyjdzie @. Katastrofa

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Z ludźmi nie mogę się dogadać co do bycia na poprawinach. Musimy podać liczbę osób już teraz + zapłacić część, a niektórzy zapodają teksty w stylu "chyba będziemy", "może będziemy", "zobaczymy" itd. Jakby to była ich kasa, to pewnie te słowa tak łatwo nie szłyby im przez usta. Ja nie wiem co to za problem powiedzieć czy się będzie czy nie. Ja jakoś nigdy nie miałam z tym problemu... Powoli zaczynam żałować tego, że organizujemy te poprawiny Nie dość, że dodatkowy wydatek, to jeszcze problemy...

Ja w sumie nie wiem czy byłabym w stanie zdecydować się co do poprawin. Niem jak czułabym się kolejnego dnia, czy bym się wyspała. Pewnie na drugi dzień po weselu byłabym w stanie powiedzieć- Bawmy się dalej, albo wręcz przeciwnie- Nie chcę mi się, głowa boli, nie idę. Troszkę rozumiem gości.

Cytat:
no a teraz się przywitam jestem Pani Kicia

jestem taaaaaaaaka szczęśliwa było za☠☠☠iscie... nie obyło się bez wpadek na weselu ale i tak wiem ze gościom się podobało (większości na pewno)... ale ślub sama msza i przed mszą było idealne nie do ubrania w słowa na prawdę zwieńczenie tego 1.5 roku oczekiwania

suknia jest w strzępach stopy mi odpadają ale spać nie mogę
Cytat:
są trzy średniej jakości to ostatnie jest baaaaaaaaaaaaaardzo słabe

Miło ść bije z waszych twarzy. Pięknie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a tymczasem kilka fotek, które dostałam od kolegi: Na ostatniej foto ustawiał nas do zdjęć - Tż skakał z tego pniaka a ja udawałam że robię to samo
Piękne

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Wita się skacowana na maxa audrey
Miałam najlepszy panieński na świeciee
uwielbiam moje przyjaciółki !!!

Impreza się udała A muszę się pochwalić, że ja zadanie ze skarpetą zaliczyłam w sekundę. Pierwszy chłopak, do którego podeszłam miał białe skarpety Powiedział mi, że dzięki niemu zaliczyłam zadanie, ale że mu z drugiej strony wstyd, bo białe skarpety to jednak...no nie bardzo

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziękuję za życzenia Było cudownie,nie wiem kiedy ten czas zleciał..za szybko się wszystko działo

Witaj żonko

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
a mój mąż sam z siebie myje naczynia i sie nawet rwie do tego kochany

Mój tego nie robi. Kiedy chcę żeby chociaż raz na jakiś czas pozmywał muszę go wręcz szantażować. Zrobi wszystko inne- odkurzy, pościera kurze, ale nie znosi zmywać.

Cytat:

ja też pokłóciłam się na maxa z TŻ.

Nie dziwię się, że się zareagowałaś . Źle, że się nie odezwał.

I tobie Kindzia też się nie dziwię. Tez bym tak zareagowała.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:00   #674
nena1984
Zakorzenienie

ehhh powrót do pracy po dwóch szalonych tygodniach wolnego jest naprawdę bolesny

widzę mega przejścia z Tżtami, co się z nimi dzieje??

audrey - nie zapominaj, że Twój Tż też chciał się zabawić na ostatnim weekendzie kawalerskiego i odpuść mu trochę, ja swojego też odbierałam równo tydzień przed weselem i też był narąbany w 3 d.upy, a fotki z kawalerskiego ma takie, że padłam

kilianna - Twój Tż z kolei chyba zapomina, że po ślubie to żona jest najważniejsza a nie teściowie i ten mały potworek. Nie uginaj się, raz teściowie cię przekabacą i będziesz miała przekichane. Nie mówiąc już o tym, że z tym malcem u boku byłabyś nieszczęśliwa - nie tak powinien wyglądać początek małżeństwa. Pogadaj z Tżtem tak do słuchu, mam nadzieję że się ogarnie

Cytat:

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:05   #675
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
tak wyglądała praca nad pudełkiem na kartki i koperty....zajęło mi to całą niedzielę...
jestesbardzo zdolna

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
az mi sie cisnienie podnioslo jak to przeczytalam chyba bym ze zlosci pogryzla tescia i TZta w jednym czasie za to
jestem przeczulona na punkcie wchodzenia na ambicje przez tesciow
na szczescie na moich nie moge narzekac
cieszę się, że podzielacie moją opinię, co do tego, że teśc zachowuje się okropnie, a TŻ powinien się odezwać. Bo jak jemu to powiedziałam, to odp. mi, że on uważa, że nic się wielkiego nie stało i po co on ma się narażać ojcu

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam ogromna prosbe startuje w konkursie na wizualna metamorfoze i potrzebuje waszych lajkow na fejsie a nie chce tak tutaj wrzucac linku do mojego prywatnego konta
Takze gdyby ktoras chcialaby mi pomoc prosze dajcie znac wysle link wiadomoscia prywatna
podaj namiary

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
nie omieszkam Kuk
buty się sprawdziły rewelacyjnie! są bardzo wygodne, jedynie ostatni palec u prawej stopy mnie trochę cisnął, ale zero odcisków a przetańczyłam w nich do 4 rano! Dopiero po rynku pod wppływem się nie dało iść naa obcasie więc włożyłam balerony.
Ale powiem Wam że boli mnie bardzo prawe kolano nie wiem od czego. Wysmarowałam się na noc naproxenem i zobaczymy co będzie jutro
Kili współczuję Ci sytuacji z TŻtem i teściami, faktycznie zachowuje się bez sensu że nie ma zdania tylko siedzi cicho. Ale z opisu wynika-> jak najdalej od teściów i ich wnusia cudownego
i tak właśnie zamierzam się trzymać - jak najdalej

Cytat:

dziewczynki aj Ci wasi Tżci i mężowie kindzia i audrey i kiliana normalnie tylko z pałą do nich
teraz nie odzywam się do niego
Kiciu, pięknie wyglądałaś i piękne miałaś włoski

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Aż się nóż w kieszeni otwieraTwój Tż nie może tak postępować
A co do bachora, jestem nauczycielką i to, co najbardziej mnie wkurza to bezstresowe wychowanie (rodzice mają wszystko w dupie, a dzieci robią co chcą, dopiero jak są nastolatkami i nie chcą słuchać to się wielki problem robi)

!
no wlaśnie, a później nauczyciel zbiera owoce tej "pracy" rodziców nad dzieckiem! We wrześniu bratanek TŻ idzie do przedszkola i już teraz wszyscy się śmieją u niego w domu, że rozniesie przedszole i panią wpędzi do grobu, bo taki jest nadpobudliwy i tak wariuje. Bardzo śmieszne, faktycznie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

My wczoraj byliśmy z zaproszeniem u chrzestnego TŻ. Generalnie sytuacja nieciekawa, bo jego chrzestny z żoną i rodzice TŻ coś nie za bardzo między sobą. I jak były w zeszłym roku jakieś wesela w rodzinie, to TŻ też nie podchodził do nich się przywitać ani nic, bo myślał, że może przez tą sytuację do niego też coś mają. No i zebraliśmy się wczoraj na odwagę i pojechaliśmy tam. A ta jego ciotka wlazła na TŻ, że jakoś na weselach to ich nie znał itd itp... Ale spoko, powiedziała raz- miala prawo sie wypowiedzieć. A ta non stop o tym gadała!! My do niej z zaproszeniem, a ta na mojego TŻ non stop... Ja to siedzialam i czekałam jak TŻ wstanie i wyjdzie. Ale na szczęscie TŻ przemyślał, że nie bardzo tak zrobić... Ale po prostu cały wieczór mielismy popsuty po tej wizycie..
nieprzyjemnie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość

Wczoraj TŻ smiał sie ze mnie że nie dostane rozgrzeszenia( w końcu wybralismy sie do spowiedzi, chociaz mielismy isc na poczatku czerwca), poszedl pierwszy do spowiedzi i mówi że nie dostał rozgrzeszenia powiedział że mieszkamy razem i dlatego Na protokole ksiądz nie pytał nas czy mieszkamy razem i dlatego kazal nam iść na dwie spowiedzi co mnie zdziwilo bo wczesniej czytałam że jak się razem mieszka to jest jedna spowiedz. Pozniej ja sie z niego smiałam i co nie dostałes rozgrzeszenia
grzeszniki

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej

ja mialam na zaproszeniu ze potwierdzenie jest do 15 lipca, czyli do wczoraj a ani jedna osoba nam nie potwierdziła!!!
u mnie podobnie, też się spóźniali z odpowiedziami, do wielu sama dzwoniłam.
Ostatecznie odmówiło mi około 12 osób, w tym jedna ciotka powiedziała, że nie przyjdzie, bo ją boli noga i nie wie, czy przestanie do czasu ślubu, a druga, że nie ma z kim kotów zostawić . Ona mieszka w bloku i ma tam ze 4 koty. Jej blok stoi z 300 m od naszej sali więc ja problemu nie widzę, no ale koty nie mogą zostać same

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:

ehhh powrót do pracy po dwóch szalonych tygodniach wolnego jest naprawdę bolesny

widzę mega przejścia z Tżtami, co się z nimi dzieje??

audrey - nie zapominaj, że Twój Tż też chciał się zabawić na ostatnim weekendzie kawalerskiego i odpuść mu trochę, ja swojego też odbierałam równo tydzień przed weselem i też był narąbany w 3 d.upy, a fotki z kawalerskiego ma takie, że padłam

kilianna - Twój Tż z kolei chyba zapomina, że po ślubie to żona jest najważniejsza a nie teściowie i ten mały potworek. Nie uginaj się, raz teściowie cię przekabacą i będziesz miała przekichane. Nie mówiąc już o tym, że z tym malcem u boku byłabyś nieszczęśliwa - nie tak powinien wyglądać początek małżeństwa. Pogadaj z Tżtem tak do słuchu, mam nadzieję że się ogarnie

masz rację dokładnie tak samo uważam, że oni muszą wiedzieć, że mam swoje zdanie, a nie jestem potulna jak baranek albo jak TŻ, na jedno wychodzi.
Własnie mialam pytać - jak pierwszy dzień w pracy po wolnym?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:07   #676
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka Lachonki

Kurza stopa, znowu nie moglm zasnąć i jak w końcu mi się przysnęło, to zadzwnił budzik i usiadlam taka biedna na łóżku i się rozpłakałam Teraz siedzę w pracce ze ślepiami, jak u oposa, czy innego zwierza

Cytat:
hej

Ehh te ludziska Mnie najbardziej rozwalaja stwierdzenia. że przeciez to oczywiste, że oni będą
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:15   #677
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka Lachonki

Kurza stopa, znowu nie moglm zasnąć i jak w końcu mi się przysnęło, to zadzwnił budzik i usiadlam taka biedna na łóżku i się rozpłakałam Teraz siedzę w pracce ze ślepiami, jak u oposa, czy innego zwierza

Ehh te ludziska Mnie najbardziej rozwalaja stwierdzenia. że przeciez to oczywiste, że oni będą
a Ci potwierdzili juz ?

ja wieczorem zaczne sama wydzwaniac bo mam nerwa juz

chce zamowic winietki personalizowane a tu dupa

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:22   #678
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie mialam pytać - jak pierwszy dzień w pracy po wolnym?
o masakra, zawalili mnie oczywiście robotą, a ja nawet nie mam siły na to spojrzeć. Plus jest jeden - szef w przyszłym tygodniu idzie na urlop

chcę kostium kąpielowy. f a j n y

chatko - widziałam przecudne zdjęcia z sesji narzeczeńskiej

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-07-16 o 08:23
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:24   #679
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
a Ci potwierdzili juz ?

ja wieczorem zaczne sama wydzwaniac bo mam nerwa juz

chce zamowic winietki personalizowane a tu dupa
TŻ obdzwaniał tych dalszych. 3 sztuki nam się wahają, ale raczej możemy ich skreślić, bo kręca coś na potęgę. Na chwilę obecna z proszonych 90 osób mamy 70.
Stary 2012-07-16, 08:28   #680
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Laseczki!!! Ponieważ TŻ skończył już zabawę z winietkami wszystkick potwierdzonych gości już ponaklejał na NASZE MOTYLKI Wziął się za menu niestety dzwoneczki póki co nie bardzo się sprawdzają........i na dziś dzień, wygląda to tak....
Super

audrey Ja bym trochę odpuściła Tż na Twoim miejscu tak jak pisała nena to był jego ostatni kawalerski weekend i też chciał się pobawić.

kilianna Zadziwia mnie to, że macie się wprowadzić do teściów po to, by pilnować tego nieznośnego dziecka Jak podrośnie to będą płakać, że go wychowywali w taki, a nie inny sposób.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:29   #681
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Ale śliczne pudełeczko
Ja też muszę się zabrać do roboty
Stary 2012-07-16, 08:29   #682
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Nena ale w ogóle o picie nie chodzi, bo to jest normalne na kawalerskim. Chodzi o to że cały tydzień wiedział że mamy zobowiązania na niedzielę do załatwienia i oczywiście się z nich nie wywiązał. Teraz te spotkania spadły na ten tydzień, w którym prawdopodobnie sobie palca do nosa nie wsadzę. A on do czwartku pracuje więc ma to w dupie.

Dzień dobry. Witam się w ostatnim panieńskim tygodniu.

jadę do fryzjera, obym wyglądała jak człowiek.
Stary 2012-07-16, 08:32   #683
Jamee
Zakorzenienie

Dziewczyny bardzo Wam współczuje przejść z TŻ

Motylku super winietki, menu i pudełko

Jutro mam obronę, zaraz się biorę za powtórzenie pytań
Chcemy jutro iść spisać protokół, ale ja już zwariowałam. Protokół spisuje się w parafii młodej? Mimo, że ślub będzie u TŻa? Tak nam powiedział ksiądz

Zostało nam do rozdania 4 zaproszenia. Ze strony TŻa wszyscy potwierdzili przy nas. Nie przyjedzie tylko jedna osoba -80 letnia ciotka z Niemiec. Za to z mojej strony nikt nie potwierdził i już słyszałam, że tych nie będzie, tamtych nie będzie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:32   #684
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
śliwki suszone zawijam w cieniutko pokrojone paski boczku wędzonego i wykałaczką przekuwam i do piekarnika na 200 st i 15 min

a naczosy - obsmażam miesko mielone z przyprawami, nastepnie naczosy posypuje tym mieskiem na to zolty stary ser i zapiekam
Aaaa to muszę zrobić
Stary 2012-07-16, 08:37   #685
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Chcemy jutro iść spisać protokół, ale ja już zwariowałam. Protokół spisuje się w parafii młodej? Mimo, że ślub będzie u TŻa? Tak nam powiedział ksiądz

Zostało nam do rozdania 4 zaproszenia. Ze strony TŻa wszyscy potwierdzili przy nas. Nie przyjedzie tylko jedna osoba -80 letnia ciotka z Niemiec. Za to z mojej strony nikt nie potwierdził i już słyszałam, że tych nie będzie, tamtych nie będzie
Można tak spisać protokół - widocznie ksiądz w parafii TŻ się leni w tej kwestii Ale ogólnie, zwykle protokół spisuje się w tej parafii, gdzie będzie ślub.

Aaaa, dzisiaj już mogę iść odebrać kartkę, że zapowiedzi zostały wygłoszone
Stary 2012-07-16, 08:38   #686
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Protokół spisujecie w parafii Tż skoro tam będzie ślub.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:38   #687
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
szybka jesteś my dopiero zaczynamy

dziewczyny zmuście mnie i TŻ do pisania pracy... Bo musimy jeśli chcemy się bronić na początku września...
Stary 2012-07-16, 08:42   #688
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

A ja juz dziś z rana załatwiam pieczonego prosiaka-jednego albo dwa w zależności od tego ile osób będzie.
Prosiak ten ma 5,5 kg to jest pieczona szynka w kawałkach w skórze prosiaka kosztuje 174 zł jeden już gotowy,upieczony.
Znajoma miała 2 prosiaki na 110 osób,my mamy mieć 80 osób, jeden został zjedzony na weselu,drugi na poprawinach.......teraz nie wiem czy jednego czy dwa
Stary 2012-07-16, 08:44   #689
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
szybka jesteś my dopiero zaczynamy

dziewczyny zmuście mnie i TŻ do pisania pracy... Bo musimy jeśli chcemy się bronić na początku września...
No szybka ale wynika to z faktu, że mamy budowę na głowie. Rozwoziliśmy zaproszenia między jednym montażem rurki a drugim

A tak w ogóle ciągle jesteśmy w czarnej Jestem już zmęczona tą budową

No też mi się wydawało, że protokół spisuje się w parafii gdzie będzie ślub. Oszaleć można z tymi papierami

Madziuniusia i TŻcik Madziuniusiowy do pisania pracy marsz

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:45   #690
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Ojeja, tyle super-aktywnych PMek wyszło w sobotę za maż ach!

(kicia)
__Paulinka__
maly_czlowieczek
Oriflame_Rybnik

Życzę Wam wszystkim i każdej z osobna cudownego życia z mężami

Niniejszym witam się po weekendzie, melduję że współorganizowałam babyshower, narobiłam się, ale było super. Tylko jako jedyna w przedziale wiekowym 22+ byłam w ekipie bezdzietna, i po opowieściach o dzieciach i porodach, nie wiem jeszcze czy już też chcę czy jeszcze nie chcę. Jak się patrzy na takie maleństwa, to serducho chce wyskoczyć z piersi z radości i słodyczy, a jak się słucha, to masakraaaa I bicepsa mam poćwiczonego od noszenia maluchów.

Proszę uprzejmnie o niezapominanie o mojej osobie - w nagrodę będzie dużoooo fot z wesela i pleneru , a tymczasem moją głowę zajmuje organizowanie podróży poślubnej i wizaż odwiedzam na forum o podróżach bardziej niż ślubne.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości