|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
bokeh - Twój blog jest niesamowity, mam nadzieje ze mieszkamy niedaleko, bo chyba fotografa na ślub już znalazłam!
Dziewczyny widziałyście to? Nawet mój TZ się zainteresował
Edytowane przez olamakota Czas edycji: 2012-07-15 o 20:22 |
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd jesteś??
|
|
#1714 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny...... u mnie kolejne plamienie....... jakiś koszmar..... 13t2d.... Mam nadzieję, że to nie ma nic wspólnego z ciążą.... Jutro mam wizytę, ranyyyyyy
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie miałaś mieć przypadkiem teraz okresu ?? (gdybys nie była w ciąży) jeśli masz luteine to bierz ! i nie denerwuj sie jutro na wizycie wszystkiego sie dowiesz
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-07-15 o 20:41 |
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
spore, aż mi wkładkę przelało, ale jednorazowe, jasna krew, teraz co chwilę sprawdzam i nic nie ma, luteinę mam, brałam jakieś pół godz przed plamieniem, serce mi wali jak głupie, mąż mówi, że pewnie przez to, że tyle chodziliśmy dzisiaj, w sumie za każdym razem jak miałam plamienie to wcześniej dużo chodziłam....... Może dlatego....... Byle do jutra............
|
#1718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1719 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie Miś z gwiazdkami z firmy Klupś. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Albo chociaż zadzwoń do lekarza lub na IP i powiedz co sie dzieje. |
||||
|
|
|
#1720 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak masz 0-3 to znaczy że smoczek (obojętnie czy ciumkacz czy butelkowy) od urodzenia do 3mca końca, czasem jest 0+ i to znaczy że na pierwszy m-c, czasem 1+ czyli powyżej 1miesiąca. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1721 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35314581]
Ale cholestaza ciążowa to później, koło 30 tygodnia, czasem ciut wcześniej. [/QUOTE] Osobiście znam położną, która miała od 7 tc. |
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj sie i nie stresuj za nadto zadzwoń do swojego lekarza niech ci podpowie co robić
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży wyskoczyła mi duża wysypka na nodze, najpierw myślałam że coś mniepogryzło bo swędziało, ale po tygodniu zeszło..... mam nadzieje że nie było to nic złego
|
#1724 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1725 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
moja dzidzia fika koziołki czuję już to coraz wyraźniaj, jestem pewna,że to nie jelita hehehe jutro mam wizytę,troszkę się denerwuję aaaaaaa i TZ przeprosił jaki miałam sex na przeprosiny![]() Cytat:
Cytat:
dostałam też mnóstwo próbek musteli i elancyl- mustela jest super, tylko ta cena ![]() a babydream kosztuje grosze Cytat:
)babydream załatwił problem poza tym jest super tani a używam go także do demakijażu a także jako płyn do higieny intymnej- spora oszczędność, co? Cytat:
ponad 15 lat ![]() Cytat:
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-07-15 o 21:30 |
|||||
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się podobają łóżeczka firmy Aruś
kolorowe śliczne pościele i w kompelcie praktycznie całe wyposażenie za niewielką cenę i na pewno chce miec z szuflada na dole bo to wygodne niesamowicie na zapasowe rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- dużą ofertę można obejrzec na allegro, a poza tym realnie też nie mam do nich zastrzeżen bo rok temu sąsiadka kupiła własnie z tej firmy i powiem szczerze- rewelacyjnie się prezentuje, szuflada działa bez zarzutu i bardzo dobra jakośc materiału, z którego zrobione jest całe wyposażenie . ode mnie 5 ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#1727 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
a przed małżeństwem 1 rok. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Lady - dokładnie jak dziewczyny mówią, pojedź na IP
|
||
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
oszaleję z tymi wózkami
i każdy ma niby coś nie tak, więc skąd ja mam wiedzieć jaki jest dobry
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
A ja postanowiłam szyc sukienke, więc aktualnie szukam krawcowej
juz nie będe was zanudzać opowieściami sukienkowymi :P
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
Lady a brzuch Cię przy tym plamieniu boli? Kurczę, może lepiej zadzwoń do lekarza, albo do szpitala, żeby Ci doradzili czy masz czekać do jutra czy lepiej pojechać na izbę. Trzymaj się kochana!
Bokeh sukienkę według własnego projektu? Dziewczyny macie zgagę? Ja od paru dni mam, ale dość szybko mijała jak zjadłam migdały, a dzisiaj koszmar jakiś, nic nie pomagało. Dobrze, że mam aptekę blisko, lekarka polecała Gaviscon i nawet pomógł. Co prawda w smaku i konsystencji obrzydliwy, ale na szczęście działa
|
|
|
|
#1731 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lady i jak, jest lepiej?
|
|||
|
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie przyszłe mamuśki i już obecne
![]() Wczoraj wieczorkiem wróciliśmy z weekendowego wyjazdu nad jeziorko Co zauważyłam to nie mogę jeść serka białego z czosnkiem (taki zwykły do smarowania na kanapki) to pierwsza rzecz którą do ust nie mogę wziąć jak to możliwe nie wiem Byłam przed wyjazdem u gienia dzidzia rośnie i wszystko jest dobrze więc jest super Teraz zmykam już do pracy miłego dzionka wam życzę
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lekko zmodyfikowaną[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35319352]Idź do sklepu, sprawdź namacalnie swoje typy. Mało tego - przejedź się wózkiem po sklepie, pounoś go tak jakbyś na krawężnik chciała wjechać, podnieś do góry - to wszystko istotne. Będziesz, będziesz ![]() [/QUOTE] No dobra będę ![]() ![]() pokaże wam jaką z fasonu bo materiał zwykły gładki ecru najlepiej. Tylko z przodu chce zrobić dekold ![]() Lady JAK SIE CZUJESZ ?? Ja dziś na 13 30 ide na prenatalne
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-07-16 o 09:18 |
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ahh dziękuję, brzuszka nie widać, choć po Majorce trochę mi się przytyło... ![]() Cytat:
no a teraz już jesteśmy małżeństwem ![]() Wczoraj mieliśmy sesje ślubną, a dzisiaj już w pracy. Ale ciasto, ploty, opowiadania to trochę czasu minęło
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie co tydzień czytam opisy kolejnych tygodniu (tu na Wizazu) i w zasadzie nie wiedziałam, że widoczny brzuch jest nie tyle przez rosnace dziecko, a przez przesuniętą w przód macicę - więc widoczny brzuch w 12 tygodniu jest jak najbardziej normalny.
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą jesteśmy szczęśliwi Kobietki jutro lecę zanosić dokumenty do notariusza i w czwartek podpisujemy akt kupna DZIAŁKI Cytat:
Jejuu..znowu się przywlokła do mnie infekcja, tylko że teraz to leci ze mnie normalnie.......! ;/ nic nie swędzi nie piecze, no kurde brałam leki chwile dobrze i znowu, dbam o higienę bardzo ale dupa tam no ;/ znowu to cholerstwo zostaje clotrimazol ....znowu.... bo nie będę zadnych brac globulek na własną rękę... ja pitole:/---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
15 ale któraś z dziewczyn napisała mi tydzień temu że już skończyłam tydzien 14 i już mam 15 to dzisiaj by wychodziło ze 16 czyli już nie wiem, no ale wszedzie mi pisze ze 15;p więc raczej zaczęłam 15 dobrze myśle czy źle bo już nie wiem?;p ja lukam sobie na kalendarz ciąży - http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy.aspx
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
ja dziś do gina lecę i zaczynam się już niecierpliwić chciałabym już zobaczyć bejbika dziś mi się śnił mój synio,że nie mogłam go karmić piersią a potem mnie obsikał hehehe miłego dnia |
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sprawdzam tu: https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/Ciaza/Kalendarz-ciazowy
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś madam agula pisała jakims prograie z pampersa, do wyliczania dni czy coś... nie pamietam już kojarzycie??
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

uwielbiam je i mogłabym oglądać i oglądać 

klask i:
małż już pojechał i nudzę się sama; prawie udało nam się cały weekend bez focha wytrzymać, ale żeby tradycji stało sie zadość dzisiaj rano jak robił śniadanie, to zrobił taki bajzel w kuchni, że sie na niego wydarłam i poszłam do innego pokoju trzaskając drzwiami; wiedziałam, że za mną przyjdzie i tak czekam i czekam niby obrażona, a jego nie ma, a ja głodna jak cholera, bo w tym zamieszaniu zapomniałam zawinąć talerza z kanapkami
ślub 28.04.2012

zostaje clotrimazol ....znowu.... bo nie będę zadnych brac globulek na własną rękę... ja pitole:/