|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
13 killer wykonany
dziewczyny mam pytanie co do jedzenia przed czy po treningu? cwicze z reguły rano i lepiej ćwiczyć na czczo i po zjesć solidne śniadanie czy przed treningiem tez zjeść tylko co Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4172 |
|
Raczkowanie
|
Witam Zagrbniutkie
![]() wczoraj jeszcze zrobilam te ćwiczenia z Tiffany, ale za to hula hoop było nie do zrobienia ;p kolejny skalpel za mną, zauważyłam ze za kazdym razem wiecej się poce bo staram sie wiecej wytrzymac nie potrafie zrobic cwiczenia gdzie jest noga w dół i gore przy podniesionych biodrach :| po prostu nie daje rady ;/ moze macie jakis sposob na to jeju jakie te wyniki motywujące! ja juz sie nie moge doczekac kiedy sie zmierze po miesiacu ;p chociaz zostalo mi jeszcze trzy tygodnie
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego, co ja czytałam/ się orientowałam, to śniadania trzeba zjeść po ok. 25-30 od wstania, poprzedzone szklanką lub dwiema wody. Jeśli zjesz lekkie śniadanie, to ćwiczyć możesz już godzine po nim, jeśli zjesz cięższy posiłek to 2 godziny po nim. No i po treningu obowiązkowo białko + węglowodany złożone + warzywka po treningu z tego co wiem trzeba chwile odczekać aż sie zje, czyli dla mnie to jest akurat prysznic i czas przygotowania jedzienia, czyli z pół godzinki ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- a jeśli chodzi o trening na czczo to słyszałam, że jest bardzo niewskazany, ale nie wiem czemu może jak jesteśmy głodne i ćwiczymy to palimy mięśnie a nie tłuszcz
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też się waga powiększa, ale ciałko coraz lepsze
Jak uważacie, na pośladki lepiej działa killer czy skalpel?
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4177 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ćwiczę z moją kotką, ona zawsze mega zafascynowana tym jest co ja robie Cytat:
brawo ! oby tak dalej ![]() jak naskrobiesz więcej postów nie wiem czy 500 czy 1000 ![]() Cytat:
ja nienawidzę jak ktoś mi łazi po pokoju jak ćwiczę przyzwyczaiłam się tylko do mamy , bo czasem wpadnie na komputer coś posprawdzać i sobie siedzi, ale przy nikim innym ćwiczyć nie potrafię, a przy Tżcie to już w ogole Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi się wydaje, że skalpel, ja tam bardziej w ogóle czuje brzuch,łydki itp nadrobiłam was naprawdę macie motorki w tyłkach i tak szybko zasuwacie z postami ja mam dzisiaj przypływ mocy i też chcę więcej zrobić, zwłaszcza, że jutro w sobote odpuszczam ćwiczenia zaplanowałam sobie intensywny trening cardio, ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud, skalpel i hh
|
|
|
#4178 |
|
Przyczajenie
|
Zrobiłam dziś po raz pierwszy ćw. z lipcowego Shape i wciąż nie wiem czy to jest ten killer, skalpel czy coś jeszcze innego :P Zmierzyłam się i mam nadzieję, że dotrwam miesiąc żeby móc obserwować jakiś efekt
W każdym razie - JESTEM WYKOŃCZONA!!! I TO JEST PIĘKNE!
|
|
|
|
#4179 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale dalysmy rade! A mlodsze kuzynki usiadly i wpatrywaly sie w nas z taka miną O_O przez dobre 5 minut. Teraz juz wiemy jak mozna latwo uciszyc dzieci ![]() Ale kurcze, czuje niedosyc, chyba jeszcze zrobie te cwiczenia na talie i hula pokręce czy coś ![]() Cytat:
' gdzie dziewczyny wstawiają swoje zdjecia 'po', zajrzyj tam ![]() Cytat:
Przy następnym wątku trzeba zamieścić te informacje, bo normalnie zwariujemy od tych pytań |
||||
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moge sie aż na nie napatrzeć |
|
|
|
|
#4181 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() jakieś no name, stare wyciągnięte z szafy, nawet nie wiem kiedy je kupiłam ale są tak dobrze dopasowane i lekkie że w ogóle ich nie czuć
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, 4 killer zaliczony.
Mój bilans: 6 skalpeli i 4 killery w 11 dni. Mam nadzieje, ze dotrwam do konca wakacji, na tych cwiczeniach, choc czasami już mi się nic nie chce ;p Idę na hula hoop i siatkowke :P |
|
|
|
#4183 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuję porządnego kopa w tyłek! Bo z moją motywacją ostatnio coś jest nie tak:/ Mój słomiany zapał doprowadza mnie do szału
I jakby tego było mało, spałam dzisiaj do 11 Nie lubię tego, bo dzień jest krótki i cały czas mam poczucie ze zmarnowałam ogrom czasu. Także czekam aż mi się owsianka przetrawi i odpalam killera, mam nadzieję:/
|
|
|
|
#4184 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=szanta;35391719]potrzebuję porządnego kopa w tyłek! Bo z moją motywacją ostatnio coś jest nie tak:/ Mój słomiany zapał doprowadza mnie do szału
No to kop
Edytowane przez duska20 Czas edycji: 2012-07-19 o 12:04 |
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4187 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Szanta dla motywacji mogę Ci powiedzieć, że właśnie machnęłam killera i tiffany
i szczerze mówiąc jestem zachwycona tymi ćwiczeniami, bo są strasznie śmieszne i banana miałam na twarzy cały czas
|
|
|
|
#4189 |
|
Zadomowienie
|
Za mną dziś 19 skalpel. Ale z jaką motywacją zrobiony hi hi
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj tylko brzuszki przed praca .. rano bylam w urzedzie sprawy zalatwic i treningu juz nie zdaze zrobic
![]() ![]() ![]()
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=popolka;35392930]
![]() Ja dzisiaj mam takie zakwasy, ze sie schylić nie mogę ![]() Ale może uda się jakoś skalpel zaliczyć
|
#4192 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma codziennie stawać na wadze, bo tylko człowiek może stracić chęć do dalszych ćwiczeń ![]() Cytat:
A zostać nią można tylko, gdy zostanie zaakceptowana Twoja prośba o przyjście do klubu, bądź kiedy dostaniesz do niego zaproszenie ![]() Cytat:
13- pięknie Ja przed treningiem zawsze jem śniadanie Później jest odpoczynek, coby się wszystko ładnie strawiło i zabieram się za ćwiczenia. Po ćwiczeniach zjadam tzw. II śniadanie ![]() Cytat:
|
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
zmotywowałyście mnie, zdeccydowanie
![]() 25 minut killera zrobione, pot się leje, chyba mam jeszcze za słaba kondycję na trzecią rundę, bo po raz kolejny nie dałam rady:/ ale to nic, będzie lepiej a jutro skalpel ![]() dzięki dziewczyny, w kupie zawsze raźniej
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Nie mogłam się zebrać od początku lipca z tymi ćwiczeniami, aż dzisiaj powiedziałam basta! i zabrałam się do skalpela Ewy. Kiedyś już to robiłam,ale wtedy biegałam i było mi o wiele łatwiej niż dzisiaj. Dzisiaj w 15 minucie ćwiczeń prawie płakałam żeby to już się skończyło. Zrobiłam sobie minutę przerwy, krzyknęłam do siebie na cały dom, że mam zbierać dupę i nie płakać, bo tak jak Ewa mówi - nasze ciało jest w stanie wytrzymać dużo więcej niż podpowiada nam umysł. Czuję, że jutro bedę miała zakwasy jak z Mazur na Hel, ale dam radę. Dziewczyny, przeglądam wasze posty od jakiegoś czasu, ale nie odzywałam się póki nie zaczęłam ćwiczyć. Dzisiaj był pierwszy raz i na pewno nie ostatni! Będę robić 3 razy w tygodniu skalpel i ze dwa razy killera, jak już go zdobędę muszę przebuszować internet ![]() a Efekty treningów widziałam też na vitalii. Świetnie wyrzeźbiony brzuch po dwóch miesiącach ćwiczeń. Z tym, że ja muszę jeszcze zwalczyć oponkę, a dopiero potem myśleć o jakichkolwiek mięśniach ![]() pozdrawiam Was serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki!
|
#4195 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie to musi być ciezkie do noszenia - nie wiedzialam nawet ze dzwigam takie ciezary! ![]() Cytat:
Cytat:
hehheJa wczoraj padłam, jak wróciłam... Wyszłam rano do pracy, pojechałam odwiedzić koleżankę, której się dzidziuś urodził, wróciłam i padłam o 23... I tak ostatnio codziennie coś! Kill me! Bo killer nie może... bo go NIE ĆWICZE!
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
jednak skusilam sie na killera
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
no i to ja
![]() plamami sie nie przejmujcie to moja choroba ..
Edytowane przez aniaaxd2 Czas edycji: 2012-07-19 o 13:50 |
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj nie było skalpela u mnie ale dziś wieczorem obiecuje zrobić
I hh może mi się uda
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

przyzwyczaiłam się tylko do mamy , bo czasem wpadnie na komputer coś posprawdzać i sobie siedzi, ale przy nikim innym ćwiczyć nie potrafię, a przy Tżcie to już w ogole