Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-19, 13:34   #391
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
z tą torbielą może być problem bo podejrzewam że będziesz musiała zrobić biopsje żeby sprawdzić czy to nie jest rakowe też tak kiedyś miałam dokładnie gruczolakowłókniaka szkoda że nie powiedziałaś wcześniej bo p.dr mogłaby się zgodzić za dodatkową opłatą na wycięcie tego świństwa a ile byś miała wynik biopsji...i nie siedź cicho tylko od razu leć albo dzwoń do dr. i powiedź jej o tym a swoją drogą jak p.dr mogła nie obejrzeć wyników badań to po co je robimy.... i skoro anestezjolog je widział to też jest lekarzem i chyba rozpoznał te zmiany i też nic nie powiedział....?
Nie strasz dziewczyny.
Mi w USG co robilam kilka dni temu tez wyszly torbielki.
Torbiele ma kazda kobieta z piersią o budowie gruczołowej.
Lekarz robiac USG zawsze kiedy choc ma cień watpliwosci zaleca biopsje, raka nie przeoczy w USG. Inaczej wyglada niz torbiel
Więc nie piszcie tak ogólnie strasząc inne dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
jeszcze apropo profilu moich planowanych implantow to rownie dobrze podstawa moglaby miec i ponad te 12 cm bo rozstaw pomiedzy (tzn od sutka do sutka) wynosi prawie 19 cm wiec napewno nie UHP. tylko czemu lekarz tego nie zauwazyl? ;/

Madziullasz zaraz idzie na stół chyba
Ja mam UHP rozstaw mialam 21cm, mam 13 cm implant a przerwa miedzy cycami jest.

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie czytam tylko pisze.Jestesmy na miejscu ale Masakra, zabieg mam dopiero na 17, wjeżdżam na stół jako druga. To pewne, UMRĘ Z GŁODU!!!!!

Dalej nie mam stresa, chyba coś ze mną nie tak!!!! Tylko podekscytowani!!!!

4 h !!!!!
I dobrze glowa do gory
Powodzenia
nie mysl o jedzeniu

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość

Ja tam nie wiem jaki mam rozstaw miedzy skutkami, ani nawet ile mam w biuscie i pod nim nigdy nie mierzylam, bo chyba wolałam nie wiedzieć... a staniku zawsze na oko kupowałam, tak by wpychaly jak najwiecej!!
Chciałabym jednak troszkę większe bo mam szerokie biodra (kolejny mankament mej figury) i trzeba by to jakoś zrównoważyć, tak żeby była bardziej klepsydra, a nie gruszka.

A wyslalabys mi na maila zdjęcie samego biustu? Bo tu zwykle dziewczyny mówią o takich powyżej 300cc, więc nie wiem jak wyglądają takie większe???
Jeżeli nie chcesz to rozumiem

Widziałam albumiki u Gwendolinki i przyznam ze bardzo mi sie podobały jej piersi tylko nie wiem jaki ona ma implant?? Choć na moje oko chyba właśnie z tych większych
Gwen podpowiesz???

Takie komentarze to dodatkowa motywacja dla przyszłych cycolinek bo chyba najbardziej boimy sie bólu i komplikacji
Ale takie pozytywne słowa dają mega kopa!! Dzięki
I życzę szybciutkiego powrotu do formy z przed operacji żebyś mogła tak podskakiwac z radości
Buziak

Nie ma za co dziękować ja po prostu pisze ze swojego doświadczenia
Ale trzymam mocno kciuki, żeby Twój przejrzał na oczy!!!

Obecnie nie mam zdjec na tym komputerze z ktorego pisze. Ale zrobie po zdjeciu szwów i wysle Ci, oczywiscie

Gwendolinka ma okragle 325 o ile sie nie myle.
A uwierz ze wazniejsza jest projekcja niz pojemnosc. Pojemnosc czasem nie ma znaczenia. O wiele wieksze maja wymiary implantu.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:38   #392
TUSIA325
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dziękuję za odpowiedź,
Czyli rozumiem, że jeżeli miałam operacje 2 miesiące temu - nic z wakacji...:-( a za miesiąc mam rocznicę ślubu i mąż chciał mnie gdzieś porwać... Ciekawe czy sa przypadki że dziewczyna zachodzi w ciążę 3 miesiące po operacji... ciekawe co z wkładkami?
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:44   #393
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Hej dziewczyny, nie czytam tylko pisze.Jestesmy na miejscu ale Masakra, zabieg mam dopiero na 17, wjeżdżam na stół jako druga. To pewne, UMRĘ Z GŁODU!!!!!

4 h !!!!!
a to suprajsik ja tez bylam pewna ze na 13 to bedzie a to jeszcze troszke czasu zostalo... no wlasnie nie mysl o glodzie tylko o tym co zobaczysz jak bedziesz po cycuchy

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

[QUOTE=Agatau88;35393349]Nie strasz dziewczyny.
Mi w USG co robilam kilka dni temu tez wyszly torbielki.
Torbiele ma kazda kobieta z piersią o budowie gruczołowej.
Lekarz robiac USG zawsze kiedy choc ma cień watpliwosci zaleca biopsje, raka nie przeoczy w USG. Inaczej wyglada niz torbiel
Więc nie piszcie tak ogólnie strasząc inne dziewczyny.

Ja mam UHP rozstaw mialam 21cm, mam 13 cm implant a przerwa miedzy cycami jest.

A no widzisz wiec u mnie przy zmianie z UHP na HP przy 12 cm tez pewnie bedzie przerwa. a co dopiero przy 10,5 jak to ktoras napisala ostatnio "autostrada" nie chce tak....

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Agatau wyslalam zaprosznie jak chcesz to so oblukaj moja wyjsciowke
Stary 2012-07-19, 13:52   #394
Wiola33
Raczkowanie

madziullasz powodzenia dzisiaj

Olivkaa200 i anika75 gratulacje

Uf w końcu nadrobiłam zaległości w czytaniu.

Tak czytam o tych rozstawach sutków, ale to chyba nie jest podstawą do tego jaką ma mieć szerokość implant. Chociaż mogę się mylić. Pamiętam, że pani dr sprawdzała miarką szerkość piersi i na tej podstawie dobierała szerokość implantu. Tzn. powiedziała jaki widzi u mnie implant i późnie dla pewności jeszcze zmierzyła.
Stary 2012-07-19, 13:55   #395
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość

Tak czytam o tych rozstawach sutków, ale to chyba nie jest podstawą do tego jaką ma mieć szerokość implant. Chociaż mogę się mylić. Pamiętam, że pani dr sprawdzała miarką szerkość piersi i na tej podstawie dobierała szerokość implantu. Tzn. powiedziała jaki widzi u mnie implant i późnie dla pewności jeszcze zmierzyła.
No wlasnie u mnie bylo tak samo... pobazgrał mnie cienkopisem pozaznaczal sobie kropkami i kreskami, zapisal i na podstawie tego dobieral implant wiec juz sama nie wiem, zostaje mi tylko czekanie do dnia operacji i koncowej konsultacji
Stary 2012-07-19, 14:02   #396
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Obecnie nie mam zdjec na tym komputerze z ktorego pisze. Ale zrobie po zdjeciu szwów i wysle Ci, oczywiscie

Gwendolinka ma okragle 325 o ile sie nie myle.
A uwierz ze wazniejsza jest projekcja niz pojemnosc. Pojemnosc czasem nie ma znaczenia. O wiele wieksze maja wymiary implantu.
Wyśle Ci adres - email na priv
Mam nadzieje, ze Tym razem wszystko Ci sie ładnie zrosnie i nie będzie żadnego znaku po szwach

Wierze na słowo, ale ja jeszcze nie mam pojęcia co to jest ta projekcja Dlatego mam nadzieje, ze mi coś doradzicie po zobaczeniu wyjsciowek.
Wiadomo, ze to lekarz decyduje ale nie zaszkodzi Wasze fachowe oko

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 14:04   #397
Agatau88
Zakorzenienie

Alex

Ladna wyjsciowka. Jedrne, bedzie swietny cyc
Ale masz daleko od siebie i sutki troszke na boki.
Bedzie trzeba szeroki implant.
Stary 2012-07-19, 14:05   #398
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
No wlasnie u mnie bylo tak samo... pobazgrał mnie cienkopisem pozaznaczal sobie kropkami i kreskami, zapisal i na podstawie tego dobieral implant wiec juz sama nie wiem, zostaje mi tylko czekanie do dnia operacji i koncowej konsultacji
A mówił dlaczego akurat taki i jaki będzie efekt???

Dawno byłaś na konsultacji? Tzn chodzi mi o to, ze musisz czekać bo ma tylu pacjentów? Czy sama chciałam np w Listopadzie? Dużo jest chętnych na poprawę matki natury???

Stary 2012-07-19, 14:06   #399
Agatau88
Zakorzenienie

Dobra Laski wpadne potem buźka
Stary 2012-07-19, 14:16   #400
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Alex

Ladna wyjsciowka. Jedrne, bedzie swietny cyc
Ale masz daleko od siebie i sutki troszke na boki.
Bedzie trzeba szeroki implant.
dziekuje hehe no sutaski to mi tam nie wadzą ze sa na boki tak natura je stworzyla i z takimi zyje no wlasnie szerszy to napewno... tylko ile

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
A mówił dlaczego akurat taki i jaki będzie efekt???

Dawno byłaś na konsultacji? Tzn chodzi mi o to, ze musisz czekać bo ma tylu pacjentów? Czy sama chciałam np w Listopadzie? Dużo jest chętnych na poprawę matki natury???
Na konsultacji bylam 29 czerwca a listopad to ja wybralam celowo bo wtedy mam urlop a nie moge sobie za bardzo manewrowac bo mieszkam w Anglii akurat jak ja czekalam na konsultacje to wychodzila mloda angielka z murzynem chyba oboje sie tam operowali wiec wiem ze nie tylko z Polski sie tam tną

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

co do implantu to powiedzialam mu ze oczekuje pełnego C małego D i tak tez dobieral, no coz przed op. pomierzy jeszcze raz i troche podyskutujemy i pewnie bedzie zmiana tego implantu co mam zaproponowany
Stary 2012-07-19, 14:24   #401
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
dziekuje hehe no sutaski to mi tam nie wadzą ze sa na boki tak natura je stworzyla i z takimi zyje no wlasnie szerszy to napewno... tylko ile

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Na konsultacji bylam 29 czerwca a listopad to ja wybralam celowo bo wtedy mam urlop a nie moge sobie za bardzo manewrowac bo mieszkam w Anglii akurat jak ja czekalam na konsultacje to wychodzila mloda angielka z murzynem chyba oboje sie tam operowali wiec wiem ze nie tylko z Polski sie tam tną

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

co do implantu to powiedzialam mu ze oczekuje pełnego C małego D i tak tez dobieral, no coz przed op. pomierzy jeszcze raz i troche podyskutujemy i pewnie bedzie zmiana tego implantu co mam zaproponowany
A napiszesz mi na priv u kogo robisz? i czemu wybrałas akurat tego lekarza? Ktos Ci polecił??

Stary 2012-07-19, 14:30   #402
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Asiek masz priva

A ja zmykam Kochane bo niedlugo do pracy wleze pewnie po
Buziam i zycze milego dnia
Stary 2012-07-19, 14:33   #403
gwendolinka
Zadomowienie

ja mam napisane w pospisie jaka pojemnosc implantu Moje cycki to raczej...a bardziej: zdecydowanie, z tych mniejszych. Ja mam ten implancik co wiele dziewczyn w sumie ale jestem "wieksza" bo mam 170cm i 90w biodrach wiec nie jestem kurczaczkiem jak niektóre drobinki . Ja to taka dorodna baba... hehehe

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

ja właśnie wjezdzam do Warszawy idę cos zjeść bo jestem mega głodnaaaa
a pozniej znowu bus... ugh

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 15:40   #404
tasha2
Raczkowanie

U mnie dobrala implant dokladnie tak samo

Cytat:

Stary 2012-07-19, 15:46   #405
grazia781
Raczkowanie

ASIEK kochana wiesz jak jest zawsze każda rada jest dobra tym bardziej od kobiet które coś w życiu przeszły podobnego co ja
Powiem wam jeszcze kochane w sierpniu na trzy dni płyniemy statkiem STENA LINE ze wszystkimi atrakcjami mamy wtedy drugą rocznicę ślubu bardzo się cieszę. Oczywiście ja na ten pomysł wpadłam a moj TŻ był w szoku,że taki super miałam pomysł i stwierdził,że muszę go naprawde bardzo KOCHAC,że jeszcze po jego wybrykach fb potrafie tak super myśleć. Mój mężuś powiedział,że nie ma z nią kontaktu i nie ma zamiaru psuć tego naszego wspaniałego małżeństwa i że bardzo mnie kocha
MADZIULASZ kochana trzymaj się tam cieplutko bedzie dobrze jeszcze 1.15 min i masz swoje cycunie

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
ja mam napisane w pospisie jaka pojemnosc implantu Moje cycki to raczej...a bardziej: zdecydowanie, z tych mniejszych. Ja mam ten implancik co wiele dziewczyn w sumie ale jestem "wieksza" bo mam 170cm i 90w biodrach wiec nie jestem kurczaczkiem jak niektóre drobinki . Ja to taka dorodna baba... hehehe

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

no kochana trzeba było wczesniej pisac to byś do mnie na obiadek wpadła a gotuję dobrze
Stary 2012-07-19, 16:03   #406
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=anika75;35388123]Madziulka, trzymaj się dzielnie, nie ma czego się bać

Dziękuję Wam Dziewczynki za gratulacje . Ja naprawdę jakoś lajtowo to przechodzę, aż się sama siebie boję, czy jakimś cyborgiem nie jestem . No trochę boli, owszem, ale dziś np. mój mąż z łóżka nie może się zwlec, bo mu plecy bolą, więc plecki mu wysmarowałam moim ketonalem i leży bidulek. Sama wstaję z łóżka, sama się ubieram, myję się, właściwie wszystko robię sama, oczywiście z gracją księżnej, jak to Pani dr kazała .
Joasi, mężuś dba o mnie niesamowicie, poduchy mi wczoraj z 15 razy układał zanim stwierdziłam, że już mi wygodnie, jedzonko robi, fajny ten mój chłop ogólnie . I zagląda ciągle do stanika, hehehehe
Klaudeczko, jak moje bimbałki zobaczysz, to będziesz płakała, że ich nie chciałaś . Żartuję, ja wolałabym Twoje, więc możemy się zamienić

Mam tylko jeden, ale bardzo ważny problem, który świadczy o mojej głupocie i nieodpowiedzialności, więc nie krzyczcie na mnie, tylko doradźcie Kochane, bo wariuję .
W piątek przed operacją odebrałam wynik usg na którym wyszło, że mam w prawej piersi bezechową torbiel wielkości 9mmx5mm. Do dr nie mogłam w ogóle się dodzwonić (teraz już wiem, że miała przeprowadzkę), więc pojechałam z tymi wynikami i miałam zapytać o tę torbiel w klinice. Anestezjolog wyniki obejrzał a moja dr nawet o nie nie poprosiła, a ja na śmierć z tego stresu zapomniałam ją zapytać. No i mam implant w pakiecie z torbielą. Dziewczyna, która leżała ze mną mówiła, żeby teraz po operacji to już broń boże nie mówić jej o tej torbieli, bo dr chyba mnie zamorduje. I nic nie powiedziałam, bo rzeczywiście bałam się jak małe dziecko.
Sęk w tym, że w miejscu, gdzie mam tę torbielkę czuję spore kłucie i nie wiem, czy to przez torbiel, czy tak sobie kłuje bo musi. Wiecie coś na temat takich torbieli? A może ona mi pękła i dlatego tak kłuje? No boję się cholerka

anik hmm ja jak rozmawialam wczesniej z dr to mowila ze gdyby w piersi byl jakis torbiel cos w tym stylu to od razu sie tym zajmie i wytnie podczas jednej operacjihmm moze lepiej powiedz przynajmniej bedziesz wiedziec jak to kontrolowacwysle Ci potem pw okiwieczorkiem lece teraz nie mam czasu na nic
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 17:02   #407
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
w miejscu, gdzie mam tę torbielkę czuję spore kłucie i nie wiem, czy to przez torbiel, czy tak sobie kłuje bo musi. Wiecie coś na temat takich torbieli? A może ona mi pękła i dlatego tak kłuje? No boję się cholerka
Anika, takie torbielki i wlokniaczki to moja specjalnosc. Mialam i mam ich troche, w obu piersiach, od lat. Pytalam o to moja Dr przed zabiegiem, czy nie jest to jakies przeciwskazanie. To zaden problem. Malo tego, torbielki czesto po wlozeniu implantu zanikaja z powodu ucisku. I ja rowniez po zabiegu czulam. tam gdzie mam te torbielki. pokluwanie i jakies takie dziwne podraznienie. Ale przeszlo, minelo i juz nawet o tym nie mysle. Kilka dni temu zrobilam sobie kontrolne USG (jesli ktoras z Dziewczynek potrzebuje specjaliste USG umiejacego oceniac piersi z implantami to mam namiary na 2 lekarzy i chetnie sie podziele, oczywiscie na PW) i wszystko jest OK i w cycuszkach i z implancikami .
Aniu, oczywiscie powinnas swoje P Dr powiedziec o tych torbielkach, bedziesz spokojniejsza, no i tak jest uczciwie wobec lekarza, choc uwazam, ze sam powinien sie tym zainteresowac, ale to juz inna bajka

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
A ile sylikonu tam widziałam
Hahah, trzeba bylo wszystkie na nasze forum zaprosic!

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
zabieg mam dopiero na 17, wjeżdżam na stół jako druga. To pewne, UMRĘ Z GŁODU!!!!!

4 h !!!!!
Jest wlasnie za 3 min godzina 17-ta. Madziullasz juz pewnie w akcji Ja bylam umowiona na 16-ta. Pod Klinike dojechalam godzine wczesniej, obok jest park. Poszlam sobie jeszcze do tego parku, posiedzialam na laweczce, posluchalam ptaszkow, popatrzylam na golebie... akurat byla piekna pogoda I tez totalny luzik Z glodu nie umarlam wiec Madzula pewnie tez przezyje Ech, na wspominki mi sie zebralo
Madziullasz, myslimy o Tobie choc Ty o tym teraz pewnie nawet nie myslisz

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-19 o 17:29
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 17:03   #408
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze apropo profilu moich planowanych implantow to rownie dobrze podstawa moglaby miec i ponad te 12 cm bo rozstaw pomiedzy (tzn od sutka do sutka) wynosi prawie 19 cm wiec napewno nie UHP. tylko czemu lekarz tego nie zauwazyl? ;/

Madziullasz zaraz idzie na stół chyba
prawie 19 cm ... to malutko

Dziewczynki,
szerokości implantu nie dobiera się tylko do rozstawu brodawek ... ważna jest szerokość piersi, odległość brodawek od boków i wiele wiele innych czynników.

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 17:14   #409
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem tez nie. W koncu nie zawsze brodawka znajduje sie dokladnie posrodku sutka U mnie Doktor mierzyla szerokosc klatkie piersiowej, szerokosc i wysokosc sutka. Nawet nie pamietam czy rozstaw brodawek brala pod uwage. Jak probowalam sama cos sobie wyliczac to najlblizej tego co dobrala mi moja Doktor bylam odliczajac od szerokosci klatki piersiowej 3 cm na mostek i wynik dzielac na pol. To takie moje wlasne wyliczanki. A swoja droga, ciekawe czy ktoras z Dziewczynek wie jak sie powinno profesjonalnie wyliczac szerokosc implantu?

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
ja jeszcze nie mam pojęcia co to jest ta projekcja Dlatego mam nadzieje, ze mi coś doradzicie po zobaczeniu wyjsciowek.
Wiadomo, ze to lekarz decyduje ale nie zaszkodzi Wasze fachowe oko
Jasne, opinia lekarza jest najwazniejsza bo on widzac i dotykajac Twoich piersi, wie jaka masz rozciagliwosc skory i inne rzeczy, ktorych zadne zdjecie nie jest w stanie oddac. A projekcja to ten wymiar sutka, ktory mowi na ile piers bedzie odstawala od klatki piersiowej.
Zajrzyj sobie tutaj: http://www.estheticon.pl/nowosci/by-...obrac-implanty Mnie ten artykul bardzo wiele wyjasnil W ogole warto chyba poczytac te stronke, jest tam wiele informacji, ktorych na innych portalach o augmantacji nie znajdziesz.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
sutaski to mi tam nie wadzą ze sa na boki tak natura je stworzyla i z takimi zyje no wlasnie szerszy to napewno... tylko ile
No wlasnie, Alex jest przykladem, ze nie zawsze brodawka jest na srodku sutka. Gdyby jej wlozyc implant dobrany tak jak to na ogol przyjmujemy to chyba, biedulka, nosilaby piersi pod pachami
Alex, kiedy wybierasz sie na jakas konsultacje? Podpatrz jak Cie Dr mierzy i zrob nam potem maly wykladzik na ten temat, dobrze? Kurcze, zaluje, ze gdy mnie mierzono bylam w takim przejeciu, ze nie pamietam zbyt wiele

A wiecie, ze 21-go lipca (juz za 2 dni) moje cycunie skoncza 3 miesiace?! Bo ja nie moge uwierzyc, ze juz tak dlugo sa ze mna!

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-19 o 17:32
Stary 2012-07-19, 17:28   #410
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość

Już sama na to wpadłam, że masz w podpisie jak każda cycolina No ale czasami blond kolor na mojej głowie zobowiązuje !!!
Ja też mam 170 cm wzrostu i w biodrach to też wąska nie jestem także też do kruszynek się nie zaliczam

Miłej podróży i udanej zabawy!!

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Moim zdaniem tez nie. W koncu nie zawsze brodawka znajduje sie dokladnie posrodku sutka U mnie Doktor mierzyla szerokosc klatkie piersiowej, szerokosc i wysokosc sutka. Nawet nie pamietam czy rozstaw brodawek brala pod uwage. Jak probowalam sama cos sobie wyliczac to najlblizej tego co dobrala mi moja Doktor bylam odliczajac od szerokosci klatki piersiowej 3 cm na mostek i wynik dzielac na pol. To takie moje wlasne wyliczanki. A swoja droga, ciekawe czy ktoras z Dziewczynek wie jak sie powinno profesjonalnie wyliczac szerokosc implantu?

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Jasne, opinia lekarza jest najwazniejsza bo on widzac i dotykajac Twoich piersi, wie jaka masz rozciagliwosc skory i inne rzeczy, ktorych zadne zdjecie nie jest w stanie oddac. A projekcja to ten wymiar sutka, ktory mowi na ile piers bedzie odstawala od klatki piersiowej.
Zajrzyj sobie tutaj: http://www.estheticon.pl/nowosci/by-...obrac-implanty Mnie ten artykul bardzo wiele wyjasnil W ogole warto chyba poczytac te stronke, jest tam wiele informacji, ktorych na innych portalach o augmantacji nie znajdziesz.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

No wlasnie, Alex jest przykladem, ze nie zawsze brodawka jest na srodku sutka. Gdyby jej wlozyc implant dobrany tak jak to na ogol przyjmujemy to chyba, biedulka, nosilaby piersi pod pachami
Alex, kiedy wybierasz sie na jakas konsultacje? Podpatrz jak Cie mierzy i zrob nam potem maly wykladzik na ten temat, dobrze? Kurcze, zaluje, ze gdy mnie mierzono bylam w takim przejeciu, ze nie pamietam zbyt wiele
Też jestem ciekawa, czy któraś z WAS potrafi takie obliczenia robić
Albo żeby chociaż na oko powiedzieć co dr może zaproponować.

Ja to jeszcze chciałabym wiedzieć o co chodzi z tym kształtem "łezki" i "okrągłym"??? od czego to zależy??

Dziękuję za adres stronki zaraz sobie poczytam

Stary 2012-07-19, 17:37   #411
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Ja to jeszcze chciałabym wiedzieć o co chodzi z tym kształtem "łezki" i "okrągłym"??? od czego to zależy??
To nie trudne To czy ksztal lezki czy okragly zalezy glownie od Twoich preferencji. Jesli chcesz zeby Twoje piersi mialy ksztalt zblizony do efektu push-up wybierasz okraglaski, a jesli zalezy Ci na bardziej naturalnym wygladzie to wybierasz anatomki, czyli lezke Jak poogladasz troche dluzej rozne zdjatka to powoli zaczniesz zauwazac roznice

Stary 2012-07-19, 17:56   #412
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
To nie trudne To czy ksztal lezki czy okragly zalezy glownie od Twoich preferencji. Jesli chcesz zeby Twoje piersi mialy ksztalt zblizony do efektu push-up wybierasz okraglaski, a jesli zalezy Ci na bardziej naturalnym wygladzie to wybierasz anatomki, czyli lezke Jak poogladasz troche dluzej rozne zdjatka to powoli zaczniesz zauwazac roznice
Dzięki za objaśnienie
Jak zaczynałam myśleć o operacji to chciałam żeby tylko były,nawet nie jakieś mega duże, ale jak już Was troszkę poczytałam to nabrałam ochoty na większe !!! hihihi
No w końcu raz się cycki robi!!! To czemu by nie zaszaleć!
Tzn nie to, żebym chciała jak Pamela chodzić, no ale fajnie jest mieć co pokazać

I chyba wolałabym te okrągłe, no ale to lekarz chyba podpowiada też

Stary 2012-07-19, 18:10   #413
201711291009
Konto usunięte

Hej dziewczyny Wreszcie...ustaliłam termin. 19 września nie cieszę się jednak tak do końca bo bardzo prawdopodobne, że jednak operacja się nie odbędzie, ale to bliżej września będę wiedziec. Najważniejsze, że wstępny termin mam
Pozdrawiam
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 18:13   #414
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
ASIEK kochana wiesz jak jest zawsze każda rada jest dobra tym bardziej od kobiet które coś w życiu przeszły podobnego co ja
Powiem wam jeszcze kochane w sierpniu na trzy dni płyniemy statkiem STENA LINE ze wszystkimi atrakcjami mamy wtedy drugą rocznicę ślubu bardzo się cieszę. Oczywiście ja na ten pomysł wpadłam a moj TŻ był w szoku,że taki super miałam pomysł i stwierdził,że muszę go naprawde bardzo KOCHAC,że jeszcze po jego wybrykach fb potrafie tak super myśleć. Mój mężuś powiedział,że nie ma z nią kontaktu i nie ma zamiaru psuć tego naszego wspaniałego małżeństwa i że bardzo mnie kocha
MADZIULASZ kochana trzymaj się tam cieplutko bedzie dobrze jeszcze 1.15 min i masz swoje cycunie[COLOR="Silver"]
Super to wymyśliłaś !! Tym bardziej mąż powinien docenić jaką kobietę ma obok siebie

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Wreszcie...ustaliłam termin. 19 września nie cieszę się jednak tak do końca bo bardzo prawdopodobne, że jednak operacja się nie odbędzie, ale to bliżej września będę wiedziec. Najważniejsze, że wstępny termin mam
Pozdrawiam
A czemu???
ojeje...
ale może się odbędzie i wszystko bedzie ok

Stary 2012-07-19, 18:22   #415
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
A czemu???
ojeje...
ale może się odbędzie i wszystko bedzie ok
Bo może się okazac, że nie będę miała z kim pojechac i później nikogo kto by się mną zajął, no ale to zobaczymy...
Stary 2012-07-19, 19:49   #416
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
I chyba wolałabym te okrągłe, no ale to lekarz chyba podpowiada też
Oczywiscie, zawsze warto z doktorem wszystko dokladnie przedyskutowac.

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Bo może się okazac, że nie będę miała z kim pojechac i później nikogo kto by się mną zajął, no ale to zobaczymy...
O kurcze, nikogo z rodziny, zadnej przyjaciolki? Nic? A myslalas o wynajeciu kogos do pomocy? Skad jestes? Moze moglabym Ci jakos pomoc? Kurcze, w koncu to nie powod zeby zrealizowac swoje marzenia. Niemozliwe, po prostu niemozliwe....

Stary 2012-07-19, 19:56   #417
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
O kurcze, nikogo z rodziny, zadnej przyjaciolki? Nic? A myslalas o wynajeciu kogos do pomocy? Skad jestes? Moze moglabym Ci jakos pomoc? Kurcze, w koncu to nie powod zeby zrealizowac swoje marzenia. Niemozliwe, po prostu niemozliwe....
Rodzina nie wie, z przyjaciółkami też nie wyjdzie. Do Krakowa mam 200 km, a jestem młoda, nie mam swojego auta, przyjaciółki też nie. Oj tam, może będzie dobrze
Stary 2012-07-19, 19:58   #418
Olivkaa200
Zakorzenienie

Lightbulb Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dziewczynki mam pytania, czy narkoza moze miec wplyw na termin miesiaczki?powinnam dzis dostac a nie ma isie martwie
Zauwazylam ze moja lewa piers jest wieksza i oczywiscie mam jakies glupie mysli ze tam cos sie w srodku dzieje to normalne czy nie ze lewa piers wieksza?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 21:00   #419
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam pytania, czy narkoza moze miec wplyw na termin miesiaczki?powinnam dzis dostac a nie ma isie martwie
Zauwazylam ze moja lewa piers jest wieksza i oczywiscie mam jakies glupie mysli ze tam cos sie w srodku dzieje to normalne czy nie ze lewa piers wieksza?
Oliwko piersi na początku zawsze dziwnie wyglądają
rzadko się zdarza, że od początku są symetryczne. ja mam krzywe do tej pory
pewnie prawa jest mniej spuchnięta. z tego co pamiętam sporo dziewczyn miało problem z lewuskami.
nic sie nie martw, pewnie wszystko jest w porządku
Stary 2012-07-19, 21:15   #420
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Rodzina nie wie, z przyjaciółkami też nie wyjdzie. Do Krakowa mam 200 km, a jestem młoda, nie mam swojego auta, przyjaciółki też nie. Oj tam, może będzie dobrze
No kurcze, musi byc dobrze!!!

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Moja tez Chyba nasze piersiki juz tak maja, bo jak napisala Malinka, wiekszosc z nas tak ma

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości