Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 21:11   #361
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

madziula powodzenia jutrow koncu was nadrobilam nie mam czasu na nicodebralam wyniki chyba wszystkie dobre choc jeden jest ciutke zawyzony ale pytalam swoja hehe ginekolog powiedzial ze to blahostka dziewczynki szykujcie sie madziula a potem my hehhe oby a tashaa do zobaczenia hehhe
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 21:12   #362
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

coś mi kuleje bardzo wizażyk, też macie problem?
Stary 2012-07-18, 21:16   #363
kasikkk87
Zadomowienie

oliwko chcialam zobazcys Twoje cycuchy ale net mi muliii aaauuu

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
KASIK czy dodzwonilas sie wkoncu do dr wieczorkiem na ten nr ,ktory podala ? Czy masz inny moze?
nie celinko nie mam innego nie dodzwonilas sie co??

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
KASIK czy dodzwonilas sie wkoncu do dr wieczorkiem na ten nr ,ktory podala ? Czy masz inny moze?
nie celinko nie mam innego nie dodzwonilas sie co??
Stary 2012-07-18, 21:44   #364
celina777
Rozeznanie

Nie dodzwonilam sie i nie wiem teraz co robic,bede probowac jutro

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
coś mi kuleje bardzo wizażyk, też macie problem?
Tez mi kuleje strasznie
Stary 2012-07-18, 21:48   #365
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Andziku pod żadnym z tych linków nie a staniczka jest mała czarna, bluzeczka a pod ostatnim coś przerażającego na jeszcze bardziej przerażającej pani brrrrrrr
oooooo mamusku, faktycznie brrrrr. Linki kopiowalam z wyszukiwarki, spod haselka "bez fiszbin". Nie wiem czemu teraz takie babsztyle tam sie pokazaly Sprobuje jeszcze raz, teraz juz bezposrednio do konkretnych staniorkow, a jak sie nie uda to znaczy, ze nie umiem wstawiac linkow i juz wiecej nie bede probowala, gapa jedna
http://www.intymna.pl/s18141,lilly-b...-bez-fiszbinow
http://www.intymna.pl/s18142,elena-b...-bez-fiszbinow
http://www.intymna.pl/s14651,lilly-b...-bez-fiszbinow
http://www.intymna.pl/s14652,lilly-b...-bez-fiszbinow

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-18 o 22:01
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 22:26   #366
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

oo tak to jest dobra motywacja ja jak ogladam zdjecia w bikini to tez nie mam watpliwosci milenka przypomnisz mi swoje wymiarki??
165cm/ 50kg pod biustem 70 rozstaw 20cm
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 22:54   #367
Gipsy
Raczkowanie

Ja z ‘lekkim’ poślizgiem się witam w nowym wątku o jakże uroczym tytule
Jakoś tak czasu mi ostanio brak a tu taki wysyp nowych cycków Mnie czekają już za 3 dni pierwsze wakacje z cyckami! Ciekawe czy to prawda, że implanty bulgoczą w samolocie

http://www.intymna.pl/s18141,lilly-b...-bez-fiszbinow – łoo matko, w ogóle się na staniku skupić nie mogę bo „twarz” tej kobiety skutecznie odwraca uwagę

Annika – gratuluję i super, że tak to bezproblemowo przechodzisz

Olivka – zdjęcia dopierow sobotę?! Nie rób mi tego... Będę musiała ponad tydzień później umierać z ciekawości bo nie będę mieć na wyjeździe internetu

Madziulasz - ja też trzymam
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 23:28   #368
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie dzis słonecznie

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Wpadłabym ale mam całą PL do przejechania ale przy okazji jak będę zajrzę

Oliwko pamietaj ze bedzie teraz juz od 6 doby coraz lepiej.

Mnie mniej te szwy juz bolą. Ciekawe jak sie to goi...
W takim razie będzie rabat Wszystkie modele można zobaczyć na Facebooku - należy wpisać Ragazza Sklep

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Hej dziewczyny,
Jak długo nosiłyście sportowy stanik? jak wasze wrażenia, kiedy to pierwszy raz po operacji założyłyście staniczek z fiszbinami, obawiałyście się? Czy któraś z Was leciała na wakacje niedługo po operacji?

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Hej dziewczyny,
Jak długo nosiłyście sportowy stanik? jak wasze wrażenia, kiedy to pierwszy raz po operacji założyłyście staniczek z fiszbinami, obawiałyście się? Czy któraś z Was leciała na wakacje niedługo po operacji?
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 00:51   #369
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ja z ‘lekkim’ poślizgiem się witam w nowym wątku o jakże uroczym tytule
Jakoś tak czasu mi ostanio brak a tu taki wysyp nowych cycków Mnie czekają już za 3 dni pierwsze wakacje z cyckami! Ciekawe czy to prawda, że implanty bulgoczą w samolocie

http://www.intymna.pl/s18141,lilly-b...-bez-fiszbinow – łoo matko, w ogóle się na staniku skupić nie mogę bo „twarz” tej kobiety skutecznie odwraca uwagę

Annika – gratuluję i super, że tak to bezproblemowo przechodzisz

Olivka – zdjęcia dopierow sobotę?! Nie rób mi tego... Będę musiała ponad tydzień później umierać z ciekawości bo nie będę mieć na wyjeździe internetu

Madziulasz - ja też trzymam
Ciekawe czy beda bulgotać na karuzeli! Jezu jak sobie o tym mysleee to az sie boje... jezu tam takie "przeciązenia" ze samolot to jest nic!!!! swobodne spadanie... i nagle bach! leci do góry i z powrotem... hihihi.... już nie mogę się doczekac kurde nie zapakowałam sportowego stanika

Powiem Wam jak się zaczęłam pakować mialam opcje 1. mała walizka +kufer z kosmetykami 2. duza walizka.
W końcu jak się zapakowałam to mi wyszlo duża załadowana walizka, kuferek na kosmetyki (nie dopielam jeszcze) i dodatkowo torebka. Ja jestem w szoku bo faktycznie nabrałam wszstkiego PRZEZORNY ZAWSZE UBEZPIECZONY , komputer i dwa aparaty, suszarka, prostownica 3 pary butow.... a co! BOGACTWO... w końcu nie ja bede nosić a zawsze się pakowałam a melnka torebunie...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 06:54   #370
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
MADZIULASZ KOCHANA POWODZENIA JUTRO TWÓJ WILEKI DZIONEK I BEDZIESZ MIEC SWOJE WYMARZONE CYUNIE. TRZYMAMY KCIUKASY BUZIAK LECI
Hej nie mogłam wczoraj połączyć się ze stroną,zaraz wstane na paluszkach aby dziewczynek nie obudzić i szykuje się do drogi!!!! Do tej 13 padne z głodu, zemdleje i przynajmniej nie będą musieli dawać mi narkozy. Dziwne ale noc przespalam super, ciekawe kiedy mnie złapie?

Buziolllle gorące!!!!!!
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 07:18   #371
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Hej nie mogłam wczoraj połączyć się ze stroną,zaraz wstane na paluszkach aby dziewczynek nie obudzić i szykuje się do drogi!!!! Do tej 13 padne z głodu, zemdleje i przynajmniej nie będą musieli dawać mi narkozy. Dziwne ale noc przespalam super, ciekawe kiedy mnie złapie?

Buziolllle gorące!!!!!!
trzymaj sie
Stary 2012-07-19, 08:25   #372
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
to JUŻŻŻŻŻŻŻ

TAK TO JUZ DZIS!!! POWODZENIA I BADZ DZIELNA Zaraz bedziesz cycolinka

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ciekawe czy to prawda, że implanty bulgoczą w samolocie

Ja juz latalam ladnych kilkanascie razy i nic mi nie bulgotalo Oczywiscie za kazdym razem sie zastanawiam czy nie eksploduja pod wplywem cisnienia i nie zachlapie samolotu silikonem Wszystko bedzie dobrze Gipsy, bez obaw

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Anika gratulacje Mam nadzieje, ze czujesz sie dobrze i jestes przeszczesliwa ze swoimi cycuniami
Stary 2012-07-19, 09:23   #373
horo_2
Zadomowienie

Madziula,
trzymam kciuki za dzisiaj

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 09:34   #374
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
W takim razie będzie rabat Wszystkie modele można zobaczyć na Facebooku - należy wpisać Ragazza Sklep

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Hej dziewczyny,

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Hej dziewczyny,
Kochana ja nosiłam sportowy stanik dosyć sporo czasu ponieważ mam duży implant i nawet wygodnie mi było leciałam teraz pierwszy raz samolotem po operacji i powiem wam,że odczuwałam małe bulgotanie podczas startu moje cycyunie żyły swoimi życiem super uczucie
Ja po 6 miesiącach założyłam pierwszy staniczek z wiszbinami i powiem,że było ok teraz kupiłam sobie stanik pusch-up i majtulki firmy konrad super bielizna i zarąbiście wyglądają na moich cycuniach
Stary 2012-07-19, 09:47   #375
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejoa dziubki
nie czytam za bardzo bo się śpieszę,wczoraj byłam z tż i znajomymi na piwku,i wypiłam najwięcej w życiu piwa..2duże i 1małe,dla mnie to maxi trochę łeb mi pęka,a zaraz jadę do jutra na działeczkę do dzieciaczkówa jutro wieczoram wracam i WYPALIŁA MI IMPREZA...tylko koleżanka zaprosiła mnie najpierw na grilla a później idziemy do klubu..więc jak się ubrać???????????????????? ?????ale jaja będzie większość znajpmych ze studióważ się boję,bo nie wiem czy nie będzie pan ''ugotowany''..niektóre wiedzą o co chodziomg:mdlej e:

ANICZKO GRATULUJĘ..MASZ IMPLANT KTÓRY JA MIAŁAM MIEĆjuż się nie moge doczekać kiedy je zobaczymy!!!a tymczasem do jutra

no ale serio..jak się ubrać na grilla i na imprezkę klubową później???chyba jeansy i top zostaje +szpilki..no bo jak???he he,dawno nie miałam takich problemów!!!

buziaki słonka i dziękuję za komentarze w albumach..graziu
Stary 2012-07-19, 09:52   #376
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejoa dziubki
nie czytam za bardzo bo się śpieszę,wczoraj byłam z tż i znajomymi na piwku,i wypiłam najwięcej w życiu piwa..2duże i 1małe,dla mnie to maxi trochę łeb mi pęka,a zaraz jadę do jutra na działeczkę do dzieciaczkówa jutro wieczoram wracam i WYPALIŁA MI IMPREZA...tylko koleżanka zaprosiła mnie najpierw na grilla a później idziemy do klubu..więc jak się ubrać???????????????????? ?????ale jaja będzie większość znajpmych ze studióważ się boję,bo nie wiem czy nie będzie pan ''ugotowany''..niektóre wiedzą o co chodziomg:mdlej e:

ANICZKO GRATULUJĘ..MASZ IMPLANT KTÓRY JA MIAŁAM MIEĆjuż się nie moge doczekać kiedy je zobaczymy!!!a tymczasem do jutra

no ale serio..jak się ubrać na grilla i na imprezkę klubową później???chyba jeansy i top zostaje +szpilki..no bo jak???he he,dawno nie miałam takich problemów!!!

kochana jak bedzie pan ugotowany to musisz mu ładnie na gulu zagrac cycunie mają byc odsłoniete,sexowne a zarazem tajemnicze
pronie za komentarzyki kochana
Stary 2012-07-19, 10:10   #377
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Dzien dobry

madziullasz 19.07 - To dzis!! dzis!! zostaniesz jedną z cycolinekt rzymamy kciuki
kasikkk87 23.07 - 4
tasha2 23.07 - 4
MILENKA2012 23.07 - 4
patrycjaw1989 02.08 - 14
Sif 20.08 - 32
Lenkii 06.09 - 50
Alex0912 12.11. - 105
Stary 2012-07-19, 10:13   #378
anika75
Zadomowienie

Madziulka, trzymaj się dzielnie, nie ma czego się bać

Dziękuję Wam Dziewczynki za gratulacje . Ja naprawdę jakoś lajtowo to przechodzę, aż się sama siebie boję, czy jakimś cyborgiem nie jestem . No trochę boli, owszem, ale dziś np. mój mąż z łóżka nie może się zwlec, bo mu plecy bolą, więc plecki mu wysmarowałam moim ketonalem i leży bidulek. Sama wstaję z łóżka, sama się ubieram, myję się, właściwie wszystko robię sama, oczywiście z gracją księżnej, jak to Pani dr kazała .
Joasi, mężuś dba o mnie niesamowicie, poduchy mi wczoraj z 15 razy układał zanim stwierdziłam, że już mi wygodnie, jedzonko robi, fajny ten mój chłop ogólnie . I zagląda ciągle do stanika, hehehehe
Klaudeczko, jak moje bimbałki zobaczysz, to będziesz płakała, że ich nie chciałaś . Żartuję, ja wolałabym Twoje, więc możemy się zamienić

Mam tylko jeden, ale bardzo ważny problem, który świadczy o mojej głupocie i nieodpowiedzialności, więc nie krzyczcie na mnie, tylko doradźcie Kochane, bo wariuję .
W piątek przed operacją odebrałam wynik usg na którym wyszło, że mam w prawej piersi bezechową torbiel wielkości 9mmx5mm. Do dr nie mogłam w ogóle się dodzwonić (teraz już wiem, że miała przeprowadzkę), więc pojechałam z tymi wynikami i miałam zapytać o tę torbiel w klinice. Anestezjolog wyniki obejrzał a moja dr nawet o nie nie poprosiła, a ja na śmierć z tego stresu zapomniałam ją zapytać. No i mam implant w pakiecie z torbielą. Dziewczyna, która leżała ze mną mówiła, żeby teraz po operacji to już broń boże nie mówić jej o tej torbieli, bo dr chyba mnie zamorduje. I nic nie powiedziałam, bo rzeczywiście bałam się jak małe dziecko.
Sęk w tym, że w miejscu, gdzie mam tę torbielkę czuję spore kłucie i nie wiem, czy to przez torbiel, czy tak sobie kłuje bo musi. Wiecie coś na temat takich torbieli? A może ona mi pękła i dlatego tak kłuje? No boję się cholerka

Kasik, napisz mi na priva swoje nazwisko, to Cię odwiedzę we wtorek, gdy pojadę na zdjęcie szwów. Co prawda pojadę do Gdyni do gabinetu dr, ale chętnie zajadę do kliniki i Cię na duchu podtrzymam .I tę drugą dziewczynkę, która niedawno się pojawiła, a nie pamiętam nicka
Stary 2012-07-19, 10:15   #379
tasha2
Raczkowanie

Czesc kamiluwa. Ja mam dokladnie taki sam implant od pani dr zaproponowany (wyjsciowka B) Jaka Ci ostatecznie miseczka wyszla?Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
A tu się schowałyście
Stary 2012-07-19, 10:20   #380
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

dzis juz odstawiam leki w sumie zlecial tydzien jak ten czas szybko leci

madziulla powodzenia

mamy lipcowy wysyp cycolinek

anika nie ciekawie z ta torbiela, ja bym powiedziala jednak o niej lepiej nie kryc doktor moze jakis leka poda albo cos zaradzi

nie moge doczekac sie soboty az zdejme ten pancernik i zobacze moje pannice

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:28   #381
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Aniko fajniutko ze sie tak dobrze czujesz obym i ja tak lekko to przeszla no i oczywiscie gratuluje bo chyba jeszcze nie napisalam
a z ta torbiela to chyba tez bym odrazu mowila zeby pozniej nie bylo ze cos zle wyjdzie.
Oliwko wyrzuc te leki bo watroba Ci siądzie hehehe nie no smieje sie ale git ze czujesz sie lepiej i ze juz tak nie boli

wiecie co z tym moim UHP to joasi miala racje bo jak tak patrze to te 10,5 cm nie zblizy ich za bardzo ;/ a rozstaw jakby nie patrzec spory mam, wiec chyba bede musiala zmienic to na HP bo tam to te 12 cm juz lepiej wyglada. taki malutki dylemacik
Stary 2012-07-19, 10:35   #382
tasha2
Raczkowanie

Anika, ja wlasnie do pani dr na poniedzialek sie szykuje i obie jestesmy z kasikiem na ten sam dzien Mam USG 'czyste' ale z tego co sie zorientowalam podczas badania od pana doktora to dosc czesto dzieczyny maja podobne slady po niewyleczonych infekcjach ale bardziej w okolicach wezlow chlonnych. Niby to niegrozne ale lepiej sprawdz. Nie boj sie zpytac bo coz najgorszego moze sie stac? Najwyżej opiernicz zgarniesz a nie warto zdrowia i zycia ze strachu ryzykowac. Przynajmiej bedziesz wiedziala co dalej robic i na czym stoisz. Pozdrawiam serdecznie.

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Madziulka, trzymaj się dzielnie, nie ma czego się bać

Dziękuję Wam Dziewczynki za gratulacje . Ja naprawdę jakoś lajtowo to przechodzę, aż się sama siebie boję, czy jakimś cyborgiem nie jestem . No trochę boli, owszem, ale dziś np. mój mąż z łóżka nie może się zwlec, bo mu plecy bolą, więc plecki mu wysmarowałam moim ketonalem i leży bidulek. Sama wstaję z łóżka, sama się ubieram, myję się, właściwie wszystko robię sama, oczywiście z gracją księżnej, jak to Pani dr kazała .
Joasi, mężuś dba o mnie niesamowicie, poduchy mi wczoraj z 15 razy układał zanim stwierdziłam, że już mi wygodnie, jedzonko robi, fajny ten mój chłop ogólnie . I zagląda ciągle do stanika, hehehehe
Klaudeczko, jak moje bimbałki zobaczysz, to będziesz płakała, że ich nie chciałaś . Żartuję, ja wolałabym Twoje, więc możemy się zamienić

Mam tylko jeden, ale bardzo ważny problem, który świadczy o mojej głupocie i nieodpowiedzialności, więc nie krzyczcie na mnie, tylko doradźcie Kochane, bo wariuję .
W piątek przed operacją odebrałam wynik usg na którym wyszło, że mam w prawej piersi bezechową torbiel wielkości 9mmx5mm. Do dr nie mogłam w ogóle się dodzwonić (teraz już wiem, że miała przeprowadzkę), więc pojechałam z tymi wynikami i miałam zapytać o tę torbiel w klinice. Anestezjolog wyniki obejrzał a moja dr nawet o nie nie poprosiła, a ja na śmierć z tego stresu zapomniałam ją zapytać. No i mam implant w pakiecie z torbielą. Dziewczyna, która leżała ze mną mówiła, żeby teraz po operacji to już broń boże nie mówić jej o tej torbieli, bo dr chyba mnie zamorduje. I nic nie powiedziałam, bo rzeczywiście bałam się jak małe dziecko.
Sęk w tym, że w miejscu, gdzie mam tę torbielkę czuję spore kłucie i nie wiem, czy to przez torbiel, czy tak sobie kłuje bo musi. Wiecie coś na temat takich torbieli? A może ona mi pękła i dlatego tak kłuje? No boję się cholerka

Kasik, napisz mi na priva swoje nazwisko, to Cię odwiedzę we wtorek, gdy pojadę na zdjęcie szwów. Co prawda pojadę do Gdyni do gabinetu dr, ale chętnie zajadę do kliniki i Cię na duchu podtrzymam .I tę drugą dziewczynkę, która niedawno się pojawiła, a nie pamiętam nicka
Stary 2012-07-19, 10:48   #383
Littaleya
Raczkowanie

Witam wszystkie

Madziulla trzymam kciukasy

Aniko gratuluje

Klaudek mi tez szykuje sie impreza , jak zwykle pewnie pójdę w spodniach i w jakiejś prostej bluzce , chyba sie starzeje , ostatnio jak byłam to laski prawie nagie mega sexy a ja to sie źle czuję jak sie tak rozgolaszę . A ile sylikonu tam widziałam . Ty Klaudek taka laska jesteś ze nawet w jeansach i w zwykłym topie będziesz powalać wyglądem .

Miłego dnia kobitki

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-07-19 o 11:03
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:08   #384
gwendolinka
Zadomowienie

ja tez czasem chodze w dzinsach i płaszczakach na imprezy... zależy od okolicznosci.. Ale lubie się czasem tak na błysk i blask wyszykować Fajnie sie wtedy czuje ultra sexy!
Klaudeczka a ty na grilla? na początek? To musisz sie tak ubrac w miare wygodnie Nie zmienia faktu ze trzeba przed Panem Ugotowanym blysnąc mu so wo ! a co!

Anika powiedz o tej torbieli, pokaz wynik usg, nawyzej pokrzyczy

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:57   #385
Agatau88
Zakorzenienie

Ja kiedys lubilam sie wypacykować i wypindrzyc jak byłam młodsza, szpile jakies ciuszki sexia teraz stawiam na wygodę i luz.
Jak obsisle spodnie moge nalozyc luzną gore. Na odwrot rzadko.
I nigdy cała na luźno bo wygladam jak w worku.
Ale tak na grilla bym ubrala spodnie, jakas fajna koszulke coś na wierzch i tyle

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Zreszta ja sie nie umiem ładnie uczesać i umalowac to co ja bede radzic
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 12:34   #386
patrycjaw1989
Raczkowanie

z tą torbielą może być problem bo podejrzewam że będziesz musiała zrobić biopsje żeby sprawdzić czy to nie jest rakowe też tak kiedyś miałam dokładnie gruczolakowłókniaka szkoda że nie powiedziałaś wcześniej bo p.dr mogłaby się zgodzić za dodatkową opłatą na wycięcie tego świństwa a ile byś miała wynik biopsji...i nie siedź cicho tylko od razu leć albo dzwoń do dr. i powiedź jej o tym a swoją drogą jak p.dr mogła nie obejrzeć wyników badań to po co je robimy.... i skoro anestezjolog je widział to też jest lekarzem i chyba rozpoznał te zmiany i też nic nie powiedział....?

a na grilla to ja bym się ubrała uniwersalnie może koturny obcisłe jeansy i jakiś top może ten wasz solarowy marynarka i gites tylko raczej w ciemnych kolorach co by sie nie upierdzielić przed clubem
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 12:58   #387
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

jeszcze apropo profilu moich planowanych implantow to rownie dobrze podstawa moglaby miec i ponad te 12 cm bo rozstaw pomiedzy (tzn od sutka do sutka) wynosi prawie 19 cm wiec napewno nie UHP. tylko czemu lekarz tego nie zauwazyl? ;/

Madziullasz zaraz idzie na stół chyba
Stary 2012-07-19, 13:07   #388
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
hehehe no dokladnie jak sie bardzo chce to chyba przewaza nad wszystkim poza tym po ciazy niekoniecznie musisz miec poprawke bo czytalam wypowiedzi niektorych dziewczyn i pisaly ze staly sie tylko bardziej naturalne wiec na to nie ma reguły nie stresuj sie na zapas na to jeszcze przyjedzie czas
Nawet nie wiesz jak fajnie sie to czyta myślałam, ze zawsze trzeba potem poprawić:/ a zreszta jeśli nawet to co! Dla siebie to robię
Dość myślenia o innych

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ok, juz rozumiem. A ile masz lat?
ja tez nie mam dzieci, 23 lata i rowniez mysle o nich nawet za calkiem niedlugo a jakos piersi zrobilam, ciesze sie bardzo.
Ale ja traktuje je "uzytkowo". Tzn. zdaje sobie sprawę że może po ciazy bedzie trzeba wymienić, moze nie.
Także nie spinam się, spełniłam swoje marzenie i tyle

wiesz, wszystko zalezy jakie masz nastawienie.
jak chcesz czekac na te dzieci czekaj...i zalezy od finansow oczywiscie bo jakbym zbierala na piersi kilka lat to bym się też pewnie zastanawiała czy czekać.

Ja widze u Ciebie okragle, bo masz swoje jedrne ładne.
Dadzą Ci efekt push upy i wypełnienia gory.
A rozmiar? Dr niech dobierze.
Ja mam 525 a z caloscia figury nie wygladaja na duze.
No ale ja mialam rozstaw miedzy sutkami około 21 cm.
Ja tam nie wiem jaki mam rozstaw miedzy skutkami, ani nawet ile mam w biuscie i pod nim nigdy nie mierzylam, bo chyba wolałam nie wiedzieć... a staniku zawsze na oko kupowałam, tak by wpychaly jak najwiecej!!
Chciałabym jednak troszkę większe bo mam szerokie biodra (kolejny mankament mej figury) i trzeba by to jakoś zrównoważyć, tak żeby była bardziej klepsydra, a nie gruszka.

A wyslalabys mi na maila zdjęcie samego biustu? Bo tu zwykle dziewczyny mówią o takich powyżej 300cc, więc nie wiem jak wyglądają takie większe???
Jeżeli nie chcesz to rozumiem

Widziałam albumiki u Gwendolinki i przyznam ze bardzo mi sie podobały jej piersi tylko nie wiem jaki ona ma implant?? Choć na moje oko chyba właśnie z tych większych
Gwen podpowiesz???

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przed operacją, wiem, że teraz mogę się pomądrzyć, ale naprawdę nie ma czego się bać. Ból jest, owszem, ale to przez pierwszą dobę, no i drugą, ale już ciut słabiej . Najważniejsze to nie leżeć plackiem, ale jak najwięcej się ruszać. Obok mnie w sali leżała dziewczyna, która - jak powiedziała pielęgniarka - nawet palcem nie chciała poruszyć, więc każda z nas na pewno przechodzi to inaczej. Ja w tej chwili naprawdę czuję się świetnie, ale jak wiadomo każdy ma inny próg bólu. Jestem za to bardzo posiniaczona, dr powiedziała, że jeszcze nie miała pacjentki z taką skłonnością do siniaków. No i mięśnia nie mogła mi podnieść, mówiła, że taki silny skubaniec był i już chciała go ciąć, no ale jakoś się udało [COLOR="Silver"]:
Takie komentarze to dodatkowa motywacja dla przyszłych cycolinek bo chyba najbardziej boimy sie bólu i komplikacji
Ale takie pozytywne słowa dają mega kopa!! Dzięki
I życzę szybciutkiego powrotu do formy z przed operacji żebyś mogła tak podskakiwac z radości
Buziak

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
ASIK8705 kochana dziekuje za wsparcie i reszie dziewczynek tez dziekuje
Nie ma za co dziękować ja po prostu pisze ze swojego doświadczenia
Ale trzymam mocno kciuki, żeby Twój przejrzał na oczy!!!

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ale jaja będzie większość znajpmych ze studióważ się boję,bo nie wiem czy nie będzie pan ''ugotowany''..niektóre wiedzą o co chodziomg:mdlej e:

Ja tam nie wiem, kto to jest Pan ugotowany, ale jeśli chcesz zrobić na nim wrażenie to użyj najgozniejszej broni ( prócz urody oczywiście) czyli Twojego BIUSTU!!! Duży dekold to podstawa!!
A do tego moze spodnie rurki, podwiniete do długości 7/8 żeby zgrabna kostkę i kawałek rownie zgrabnej nóżki było widać i buty na obcasie wszystkie chłopy bedą Twoje!!!

Nie wiem czy u Was tez tak pada, ale u mnie to codziennie taka przeplatanka deszczu, chłodu i chmur...szaro, buro i nic sie nie chce... Ale chyba już Horo o tym pisała

Klaudeczka!!! Patrycjaw1989 napisała o tym topie Solarowym i ja mówię absolutnie taaaak!!! On jest świetny, a na Twoich cycuchach będzie wyglądał bajecznie!!!
Wrzuć jakieś fotki stylizacji na próbę moze

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!

Edytowane przez AsieK8705
Czas edycji: 2012-07-19 o 13:32
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:08   #389
madziullasz
Raczkowanie

Hej dziewczyny, nie czytam tylko pisze.Jestesmy na miejscu ale Masakra, zabieg mam dopiero na 17, wjeżdżam na stół jako druga. To pewne, UMRĘ Z GŁODU!!!!!

Dalej nie mam stresa, chyba coś ze mną nie tak!!!! Tylko podekscytowani!!!!

4 h !!!!!
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:28   #390
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny, nie czytam tylko pisze.Jestesmy na miejscu ale Masakra, zabieg mam dopiero na 17, wjeżdżam na stół jako druga. To pewne, UMRĘ Z GŁODU!!!!!

Dalej nie mam stresa, chyba coś ze mną nie tak!!!! Tylko podekscytowani!!!!

4 h !!!!!
Ale niespodzianka, ze napisałas !! Ja już myślałam, ze od 13 lezysz na stole!! ale cycolinki widzę mogą jeszcze zaskakiwać nawet chwile przed operacja powodzenia trzymam kciuki!!

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości