|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
madziula powodzenia jutro
w koncu was nadrobilam nie mam czasu na nic odebralam wyniki chyba wszystkie dobre choc jeden jest ciutke zawyzony ale pytalam swoja hehe ginekolog powiedzial ze to blahostka dziewczynki szykujcie sie madziula a potem my hehhe
|
|
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
coś mi kuleje bardzo wizażyk, też macie problem?
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
oliwko chcialam zobazcys Twoje cycuchy ale net mi muliii aaauuu
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- nie celinko nie mam innego nie dodzwonilas sie co?? |
|
|
|
|
#364 |
|
Rozeznanie
|
Nie dodzwonilam sie i nie wiem teraz co robic,bede probowac jutro
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Tez mi kuleje strasznie
|
#365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprobuje jeszcze raz, teraz juz bezposrednio do konkretnych staniorkow, a jak sie nie uda to znaczy, ze nie umiem wstawiac linkow i juz wiecej nie bede probowala, gapa jedna http://www.intymna.pl/s18141,lilly-b...-bez-fiszbinow http://www.intymna.pl/s18142,elena-b...-bez-fiszbinow http://www.intymna.pl/s14651,lilly-b...-bez-fiszbinow http://www.intymna.pl/s14652,lilly-b...-bez-fiszbinow
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-18 o 22:01 |
|
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
Ja z ‘lekkim’ poślizgiem się witam w nowym wątku o jakże uroczym tytule
![]() Jakoś tak czasu mi ostanio brak a tu taki wysyp nowych cycków Mnie czekają już za 3 dni pierwsze wakacje z cyckami! ![]() http://www.intymna.pl/s18141,lilly-b...-bez-fiszbinow – łoo matko, w ogóle się na staniku skupić nie mogę bo „twarz” tej kobiety skutecznie odwraca uwagę ![]() Annika – gratuluję i super, że tak to bezproblemowo przechodzisz ![]() Olivka – zdjęcia dopierow sobotę?! Nie rób mi tego... Będę musiała ponad tydzień później umierać z ciekawości bo nie będę mieć na wyjeździe internetu Madziulasz - ja też trzymam
|
|
|
|
#368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkie modele można zobaczyć na Facebooku - należy wpisać Ragazza Sklep---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Hej dziewczyny, Jak długo nosiłyście sportowy stanik? jak wasze wrażenia, kiedy to pierwszy raz po operacji założyłyście staniczek z fiszbinami, obawiałyście się? Czy któraś z Was leciała na wakacje niedługo po operacji? ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Hej dziewczyny, Jak długo nosiłyście sportowy stanik? jak wasze wrażenia, kiedy to pierwszy raz po operacji założyłyście staniczek z fiszbinami, obawiałyście się? Czy któraś z Was leciała na wakacje niedługo po operacji? |
|
|
|
|
#369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Wam jak się zaczęłam pakować mialam opcje 1. mała walizka +kufer z kosmetykami 2. duza walizka. W końcu jak się zapakowałam to mi wyszlo duża załadowana walizka, kuferek na kosmetyki (nie dopielam jeszcze PRZEZORNY ZAWSZE UBEZPIECZONY , komputer i dwa aparaty, suszarka, prostownica 3 pary butow.... a co! BOGACTWO... w końcu nie ja bede nosić
|
|
#370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buziolllle gorące!!!!!! |
|
|
|
|
#371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
TAK TO JUZ DZIS!!! POWODZENIA I BADZ DZIELNA ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Ja juz latalam ladnych kilkanascie razy i nic mi nie bulgotalo ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Anika gratulacje Mam nadzieje, ze czujesz sie dobrze i jestes przeszczesliwa ze swoimi cycuniami
|
#373 |
|
Zadomowienie
|
Madziula,
trzymam kciuki za dzisiaj ![]()
|
|
#374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
leciałam teraz pierwszy raz samolotem po operacji i powiem wam,że odczuwałam małe bulgotanie podczas startu moje cycyunie żyły swoimi życiem super uczucieJa po 6 miesiącach założyłam pierwszy staniczek z wiszbinami i powiem,że było ok teraz kupiłam sobie stanik pusch-up i majtulki firmy konrad super bielizna i zarąbiście wyglądają na moich cycuniach
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
hejoa dziubki
nie czytam za bardzo bo się śpieszę,wczoraj byłam z tż i znajomymi na piwku,i wypiłam najwięcej w życiu piwa..2duże i 1małe,dla mnie to max i trochę łeb mi pęka,a zaraz jadę do jutra na działeczkę do dzieciaczków ale jaja będzie większość znajpmych ze studiów omg :mdlej e:![]() ANICZKO GRATULUJĘ..MASZ IMPLANT KTÓRY JA MIAŁAM MIEĆ no ale serio..jak się ubrać na grilla i na imprezkę klubową później???chyba jeansy i top zostaje +szpilki..no bo jak??? he he,dawno nie miałam takich problemów!!!buziaki słonka i dziękuję za komentarze w albumach..graziu
|
#376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cycunie mają byc odsłoniete,sexowne a zarazem tajemnicze pronie za komentarzyki kochana
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
madziullasz 19.07 - To dzis!! dzis!! zostaniesz jedną z cycolinek![]() ![]() kasikkk87 23.07 - 4![]() tasha2 23.07 - 4 ![]() MILENKA2012 23.07 - 4 ![]() patrycjaw1989 02.08 - 14![]() Sif 20.08 - 32![]() Lenkii 06.09 - 50![]() Alex0912 12.11. - 105
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
Madziulka, trzymaj się dzielnie, nie ma czego się bać
Dziękuję Wam Dziewczynki za gratulacje . Joasi, mężuś dba o mnie niesamowicie, poduchy mi wczoraj z 15 razy układał zanim stwierdziłam, że już mi wygodnie, jedzonko robi, fajny ten mój chłop ogólnie . I zagląda ciągle do stanika, hehehehe![]() Klaudeczko, jak moje bimbałki zobaczysz, to będziesz płakała, że ich nie chciałaś Mam tylko jeden, ale bardzo ważny problem, który świadczy o mojej głupocie i nieodpowiedzialności, więc nie krzyczcie na mnie, tylko doradźcie Kochane, bo wariuję .W piątek przed operacją odebrałam wynik usg na którym wyszło, że mam w prawej piersi bezechową torbiel wielkości 9mmx5mm. Do dr nie mogłam w ogóle się dodzwonić (teraz już wiem, że miała przeprowadzkę), więc pojechałam z tymi wynikami i miałam zapytać o tę torbiel w klinice. Anestezjolog wyniki obejrzał a moja dr nawet o nie nie poprosiła, a ja na śmierć z tego stresu zapomniałam ją zapytać. No i mam implant w pakiecie z torbielą. Dziewczyna, która leżała ze mną mówiła, żeby teraz po operacji to już broń boże nie mówić jej o tej torbieli, bo dr chyba mnie zamorduje. I nic nie powiedziałam, bo rzeczywiście bałam się jak małe dziecko. Sęk w tym, że w miejscu, gdzie mam tę torbielkę czuję spore kłucie i nie wiem, czy to przez torbiel, czy tak sobie kłuje bo musi. Wiecie coś na temat takich torbieli? A może ona mi pękła i dlatego tak kłuje? No boję się cholerka Kasik, napisz mi na priva swoje nazwisko, to Cię odwiedzę we wtorek, gdy pojadę na zdjęcie szwów. Co prawda pojadę do Gdyni do gabinetu dr, ale chętnie zajadę do kliniki i Cię na duchu podtrzymam
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kamiluwa. Ja mam dokladnie taki sam implant od pani dr zaproponowany (wyjsciowka B) Jaka Ci ostatecznie miseczka wyszla?Pozdrawiam.
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() dzis juz odstawiam leki w sumie zlecial tydzien jak ten czas szybko leci ![]() madziulla powodzenia ![]() mamy lipcowy wysyp cycolinek anika nie ciekawie z ta torbiela, ja bym powiedziala jednak o niej lepiej nie kryc doktor moze jakis leka poda albo cos zaradzi nie moge doczekac sie soboty az zdejme ten pancernik i zobacze moje pannice
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
Aniko fajniutko ze sie tak dobrze czujesz obym i ja tak lekko to przeszla
no i oczywiscie gratuluje bo chyba jeszcze nie napisalam a z ta torbiela to chyba tez bym odrazu mowila zeby pozniej nie bylo ze cos zle wyjdzie. Oliwko wyrzuc te leki bo watroba Ci siądzie hehehe nie no smieje sie ale git ze czujesz sie lepiej i ze juz tak nie boli wiecie co z tym moim UHP to joasi miala racje bo jak tak patrze to te 10,5 cm nie zblizy ich za bardzo ;/ a rozstaw jakby nie patrzec spory mam, wiec chyba bede musiala zmienic to na HP bo tam to te 12 cm juz lepiej wyglada. taki malutki dylemacik
|
#382 | |
|
Raczkowanie
|
Anika, ja wlasnie do pani dr na poniedzialek sie szykuje i obie jestesmy z kasikiem na ten sam dzien
Mam USG 'czyste' ale z tego co sie zorientowalam podczas badania od pana doktora to dosc czesto dzieczyny maja podobne slady po niewyleczonych infekcjach ale bardziej w okolicach wezlow chlonnych. Niby to niegrozne ale lepiej sprawdz. Nie boj sie zpytac bo coz najgorszego moze sie stac? Najwyżej opiernicz zgarniesz a nie warto zdrowia i zycia ze strachu ryzykowac. Przynajmiej bedziesz wiedziala co dalej robic i na czym stoisz. Pozdrawiam serdecznie.Cytat:
|
|
#383 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie
Madziulla trzymam kciukasy Aniko gratuluje Klaudek mi tez szykuje sie impreza , jak zwykle pewnie pójdę w spodniach i w jakiejś prostej bluzce , chyba sie starzeje , ostatnio jak byłam to laski prawie nagie mega sexy a ja to sie źle czuję jak sie tak rozgolaszę ![]() . A ile sylikonu tam widziałam . Ty Klaudek taka laska jesteś ze nawet w jeansach i w zwykłym topie będziesz powalać wyglądem .Miłego dnia kobitki Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-07-19 o 11:03 |
|
|
|
#384 |
|
Zadomowienie
|
ja tez czasem chodze w dzinsach i płaszczakach na imprezy... zależy od okolicznosci.. Ale lubie się czasem tak na błysk i blask wyszykować
Fajnie sie wtedy czuje ultra sexy! ![]() Klaudeczka a ty na grilla? na początek? To musisz sie tak ubrac w miare wygodnie Nie zmienia faktu ze trzeba przed Panem Ugotowanym blysnąc mu so wo ! a co!Anika powiedz o tej torbieli, pokaz wynik usg, nawyzej pokrzyczy
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedys lubilam sie wypacykować i wypindrzyc jak byłam młodsza, szpile jakies ciuszki sexi
a teraz stawiam na wygodę i luz.Jak obsisle spodnie moge nalozyc luzną gore. Na odwrot rzadko. I nigdy cała na luźno bo wygladam jak w worku. Ale tak na grilla bym ubrala spodnie, jakas fajna koszulke coś na wierzch i tyle ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Zreszta ja sie nie umiem ładnie uczesać i umalowac to co ja bede radzic
|
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
z tą torbielą może być problem bo podejrzewam że będziesz musiała zrobić biopsje żeby sprawdzić czy to nie jest rakowe też tak kiedyś miałam dokładnie gruczolakowłókniaka szkoda że nie powiedziałaś wcześniej bo p.dr mogłaby się zgodzić za dodatkową opłatą na wycięcie tego świństwa a ile byś miała wynik biopsji...i nie siedź cicho tylko od razu leć albo dzwoń do dr. i powiedź jej o tym a swoją drogą jak p.dr mogła nie obejrzeć wyników badań to po co je robimy.... i skoro anestezjolog je widział to też jest lekarzem i chyba rozpoznał te zmiany i też nic nie powiedział....?
a na grilla to ja bym się ubrała uniwersalnie może koturny obcisłe jeansy i jakiś top może ten wasz solarowy marynarka i gites tylko raczej w ciemnych kolorach co by sie nie upierdzielić przed clubem
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze apropo profilu moich planowanych implantow to rownie dobrze podstawa moglaby miec i ponad te 12 cm bo rozstaw pomiedzy (tzn od sutka do sutka) wynosi prawie 19 cm
Madziullasz zaraz idzie na stół chyba
|
#388 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślałam, ze zawsze trzeba potem poprawić:/ a zreszta jeśli nawet to co! Dla siebie to robię ![]() Dość myślenia o innych ![]() Cytat:
nigdy nie mierzylam, bo chyba wolałam nie wiedzieć...Chciałabym jednak troszkę większe bo mam szerokie biodra (kolejny mankament mej figury) i trzeba by to jakoś zrównoważyć, tak żeby była bardziej klepsydra, a nie gruszka. A wyslalabys mi na maila zdjęcie samego biustu? Bo tu zwykle dziewczyny mówią o takich powyżej 300cc, więc nie wiem jak wyglądają takie większe??? Jeżeli nie chcesz to rozumiem ![]() Widziałam albumiki u Gwendolinki i przyznam ze bardzo mi sie podobały jej piersi tylko nie wiem jaki ona ma implant?? Choć na moje oko chyba właśnie z tych większych Gwen podpowiesz??? Cytat:
![]() Ale takie pozytywne słowa dają mega kopa!! Dzięki I życzę szybciutkiego powrotu do formy z przed operacji żebyś mogła tak podskakiwac z radości Buziak Cytat:
ja po prostu pisze ze swojego doświadczenia![]() Ale trzymam mocno kciuki, żeby Twój przejrzał na oczy!!! Cytat:
A do tego moze spodnie rurki, podwiniete do długości 7/8 żeby zgrabna kostkę i kawałek rownie zgrabnej nóżki było widać i buty na obcasie wszystkie chłopy bedą Twoje!!! Nie wiem czy u Was tez tak pada, ale u mnie to codziennie taka przeplatanka deszczu, chłodu i chmur...szaro, buro i nic sie nie chce... ![]() Klaudeczka!!! Patrycjaw1989 napisała o tym topie Solarowym i ja mówię absolutnie taaaak!!! On jest świetny, a na Twoich cycuchach będzie wyglądał bajecznie!!! Wrzuć jakieś fotki stylizacji na próbę moze
Edytowane przez AsieK8705 Czas edycji: 2012-07-19 o 13:32 |
|||||
|
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, nie czytam tylko pisze.Jestesmy na miejscu ale Masakra, zabieg mam dopiero na 17, wjeżdżam na stół jako druga. To pewne, UMRĘ Z GŁODU!!!!!
Dalej nie mam stresa, chyba coś ze mną nie tak!!!! Tylko podekscytowani!!!! 4 h !!!!! |
|
|
|
#390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!! Ja już myślałam, ze od 13 lezysz na stole!! ale cycolinki widzę mogą jeszcze zaskakiwać nawet chwile przed operacja powodzenia trzymam kciuki!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

w koncu was nadrobilam nie mam czasu na nic

jest mała czarna, bluzeczka a pod ostatnim coś przerażającego na jeszcze bardziej przerażającej pani brrrrrrr 

Mam nadzieje, ze czujesz sie dobrze i jestes przeszczesliwa ze swoimi cycuniami
i trochę łeb mi pęka,a zaraz jadę do jutra na działeczkę do dzieciaczków
omg
:mdlej e:
madziullasz 19.07 - To dzis!! dzis!! zostaniesz jedną z cycolinek