Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 13:36   #2461
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Właśnie otrzymałam telefon od Tenebrosy że fryz i make up już ma zrobiony, jest bardzo zadowolona. Cieszy się ogromnie że o niej pamiętamy Kazała wszystkie was pozdrowić i mówiła że nie czuje kompletnie stresu Oczywiście życzyłam jej jeszcze dobrej zabawy i po raz kolejny wszystkiego co najlepsze
Stary 2012-07-21, 13:38   #2462
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Wykupiliśmy podróż poślubną Ale jestem szczęśliwa. 3 sierpnia wylatujemy do Egiptu, do Hurghady. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko tego, żeby między 31.07 a 2.08. była pogoda na sesję plenerową

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
płakać mi się chce....własnie się dowiedziałam że kolejne 2 osoby nie przyjdą
będziemy płacić za 6 pustych miejsc..
Przykro mi i rozumiem Cię Ludzie są niepoważni. U nas wczoraj kolega Tż odpadł z dziewczyną, więc też zapłacimy za puste miejsca.
Nie przejmuj się. Trudno, zapłacicie za to, ale przynajmniej będziecie wiedzieli na kogo możecie liczyć, a kto ma gdzieś Wasz trud i pieniądze.

I think I wanna marry you...

Edytowane przez Dancing_Lady
Czas edycji: 2012-07-21 o 14:03
Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 13:44   #2463
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Właśnie otrzymałam telefon od Tenebrosy że fryz i make up już ma zrobiony, jest bardzo zadowolona. Cieszy się ogromnie że o niej pamiętamy Kazała wszystkie was pozdrowić i mówiła że nie czuje kompletnie stresu Oczywiście życzyłam jej jeszcze dobrej zabawy i po raz kolejny wszystkiego co najlepsze
jeeeeej jak fajnie :
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Wykupiliśmy podróż poślubną Ale jestem szczęśliwa. 3 sierpnia wylatujemy do Egiptu, do Hurghady. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko tego, żeby między 31.07 a 2.07. była pogoda na sesję plenerową

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:01   #2464
kingsof
Raczkowanie

Wybrałam sobie taką fryzurkę do mojej greckiej sukni Tylko co to jest co ta modelka ma na głowie? chciałabym to kupić tylko nie mam pojęcia jak to się nazywa i gdzie to dostanę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg michael_van_clarke_122519_l_610.jpg (19,7 KB, 36 załadowań)
Stary 2012-07-21, 14:12   #2465
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Wybrałam sobie taką fryzurkę do mojej greckiej sukni Tylko co to jest co ta modelka ma na głowie? chciałabym to kupić tylko nie mam pojęcia jak to się nazywa i gdzie to dostanę
Przejrzyj sobie ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238191&page=115 bo pamietam, że tutaj wklejała go dzieczyna która miała dokładnia taką samą fryzurę tylko taśemka była fioletowa.
Mi ta fryzura się strasznie podoba ale mam niestety za krótkie włosy na nią.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:14   #2466
kingsof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Przejrzyj sobie ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238191&page=115 bo pamietam, że tutaj wklejała go dzieczyna która miała dokładnia taką samą fryzurę tylko taśemka była fioletowa.
Mi ta fryzura się strasznie podoba ale mam niestety za krótkie włosy na nią.
dziękuję
Stary 2012-07-21, 14:23   #2467
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
dziękuję
Wiesz co nie wiem czy z tym dziekuję za bardzo się nie rozpędziłaś bo przeglądam teraz tak na szybko ten wątek nie mogę znaleźć tych zdjęć.
Zdjęcia są dziewczyny o nicku "the rock" (to pamiętam na bank) i już nie pamiętam czy wstawiała je w wątku o fioletowym kolorze przewodnim czy może gdzie indziej, musisz szukać sama.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:30   #2468
201705121336
Konto usunięte

witam
u nas nie pada aczkolwiek zbiera sie .mam nadzieje że u naszych pm nie pada
pospałam troche po obiadku robiłąm rybke w sosie
zmykam na kawe

widziałam śliczne fotki brawa
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:34   #2469
nuna2
Zakorzenienie

Dziewczyny ale sie wkurzyłam;/
Pojechałam na przymairke z butami babka obcieła kiecke( mam szytą na miarę) wróciłam do domu a jeden but jest beżowy jeden biały!! Buty kupowałam w lutym wiec nie wiem czy jeden przyżłknął czy cholea takie mi dała ja mierzyłam tyle par, widocznie światło złe padało i kutwa wziełam Teraz trzeba będzie kupić drugą pare i na dodatek szukać ta samą wysokość obcasa~~ Poszło 170 zł sie paść

wygląda to tak jakby baba wzieła buta z wystawy i dołozyła nowego.. teraz to sobie moge reklamowac...
Stary 2012-07-21, 14:35   #2470
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Wykupiliśmy podróż poślubną Ale jestem szczęśliwa. 3 sierpnia wylatujemy do Egiptu, do Hurghady. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko tego, żeby między 31.07 a 2.08. była pogoda na sesję plenerową

Przykro mi i rozumiem Cię Ludzie są niepoważni. U nas wczoraj kolega Tż odpadł z dziewczyną, więc też zapłacimy za puste miejsca.
Nie przejmuj się. Trudno, zapłacicie za to, ale przynajmniej będziecie wiedzieli na kogo możecie liczyć, a kto ma gdzieś Wasz trud i pieniądze.
oooo ale ekstra i do jakiego hotelu w koncu? mialam napisac o jeszcze jednym hotelu ostatnio, z ktorego moi znajomi tez byli zadowoleni, ale zapomnialam

Kingsof - Karolinko, tak, ja tez pamietam, byla ta fryzurka na watku fryzurowym na pewno

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:36   #2471
nuna2
Zakorzenienie

wyżaliłam się to lece bo na 18 przychodza goście, jeszcze tra wysprzatać etc...
Stary 2012-07-21, 14:36   #2472
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
witam
u nas nie pada aczkolwiek zbiera sie .mam nadzieje że u naszych pm nie pada
pospałam troche po obiadku robiłąm rybke w sosie
zmykam na kawe

widziałam śliczne fotki brawa
ok. 30 km od Audrey nie pada

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Pojechałam na przymairke z butami babka obcieła kiecke( mam szytą na miarę) wróciłam do domu a jeden but jest beżowy jeden biały!! Buty kupowałam w lutym wiec nie wiem czy jeden przyżłknął czy cholea takie mi dała ja mierzyłam tyle par, widocznie światło złe padało i kutwa wziełam Teraz trzeba będzie kupić drugą pare i na dodatek szukać ta samą wysokość obcasa~~ Poszło 170 zł sie paść

wygląda to tak jakby baba wzieła buta z wystawy i dołozyła nowego.. teraz to sobie moge reklamowac...
masz 2 lata na reklamacje obuwia, ja bym sprobowala, bo nie masz nic do stracenia

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:44   #2473
201705121336
Konto usunięte

zależy gdzie dwa lata na reklamaje .spotkałam sie z roczną reklamacją na buty
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:48   #2474
nuna2
Zakorzenienie

teraz to sobie mogę... powiedza , że w nich przechodziłam a nic nie mówili, że mam gwarancje..
Stary 2012-07-21, 14:50   #2475
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz to sobie mogę... powiedza , że w nich przechodziłam a nic nie mówili, że mam gwarancje..
ale przecież widać, czy w butach ktoś chodził
jeżeli tylko masz paragon, reklamuj

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:53   #2476
nena1984
Zakorzenienie

ale fatalna pogoda, nic się ni chce. Upiekłam jagodzianki i ogarniam chatę dalej

Kingshof - mi ta tasiemka wygląda na elastyczną lamówkę wykończeniową - popytaj w pasmanteryjnych, ja na bank widziałam kiedyś coś takiego.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:54   #2477
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Obiecalam Pmkom, ktore nie maja dostepu do poczty kilka zdjec z naszego wesela, ale jak zaslonie twarze to nie ma niestety emocji na tych zdjeciach, wiec wrzucam w calosci (na chwilke)
jaki kolor mialas tego pasa? czy miałas do niego tez dodatki w tym samym kolorze?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:05   #2478
niusia_87
Zakorzenienie

Wiecie co zrobiłam, tydzień temu, obciekłam włosy. TŻ jak mnie ujrzał, to się oburzył, że on mnie lub w długich włosach.. Było i spotkanie klasowe, to też mi powiedzieli, że lepiej mi w długich i mam zapuszczać. Moja klasa jest bardzo szczera nikt nie owija w bawełnę

TŻ chory leży w łóżku :/
Nad ranem tak mnie bolało podbrzusze, że nie umiałam wytrzymać, poszłam do łazienki i zaczęło mi się kręcić w głowie usiadłam na kafelkach, a dalej mi było źle :/
Wołam TŻ by przyszedł. Dał mi wody, zrobił ciepłej herbaty, zaprowadził do łóżka i mnie przytulił, dalej bolało jak cholera jasna, dał tabletki, po godzinie przestało boleć i zasnęliśmy.

Odpisuję na wczorajsze posty:

a u d r e y napięty harmonogram dnia ;D fajnie się udało z sukienką z ZARY i ta cena :P
nieufna jesteś i brata wykorzystujesz :P wszystko będzie ok.

tusia_m pogoda jest nieprzewidywalna

---Cytat (madzia2306 napisał(a))--- nam wpajano że po ślubie można się seksic tylko po to żeby począc dziecko ale różne są opinie księży na ten temat a innym razem słyszałam że można się seksic ale bez zabezpieczenia czyli NPR się kłaniają ---Koniec cytatu—
To po co by była ta cała poradnia?
Tak nawiasem mówiąć to NPR to jak zajść w ciążę…

nuna2 fajny ksiądz, rzadko się zdarza, że młodzi jak mieszkają pod jednym dachem, to są osobno (w różnych pokojach)

ona8686 w końcu do przodu
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:11   #2479
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja dziś chodzę wkurzona jak cholera ;/
Po pierwsze od wczoraj mi nie chodził internet,sprawdziłam u taty bo ma ten sam i u niego wszystko ok,więc pomyślałam,że coś z moim modemem lub kartą sim,dziś pojechaliśmy do salonu trafiliśmy na nieuprzejmego kolesia,zero inteligencji,dał nam kartę sim i powiedział,że do 24 h się uaktywni...se myślę do tego czasu to ja jajko zniosę...i narazie nie działa.Mam nadzieję,że jak już miną te 24 H to będzie ok,wkurzają mnie człowiek płaci regularnie za neta,a tu takie coś..O tyle dobrze,że tacie chodzi to korzystam z niego...Bez netu to jak bez telefonu.

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:17   #2480
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ale przecież widać, czy w butach ktoś chodził
jeżeli tylko masz paragon, reklamuj
mama teraz mowila, że wytrzepalysmy w salonie jak mierzyłam suknie... no nic... bede najwyzej miala drugą pare....

Oriflame_Rybnik nie tylko Ty masz gorszy dzien;* damy rade;*

kochane zapraszam was na dzisiejsza bibę;'*

A wszystkim dzisiejszym pannom młodym sto lat zycia,
w szczęściu, błogosławieństwie, dzieci , kasy i czego sobie zażyczycie
Stary 2012-07-21, 15:19   #2481
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Wiesz co nie wiem czy z tym dziekuję za bardzo się nie rozpędziłaś bo przeglądam teraz tak na szybko ten wątek nie mogę znaleźć tych zdjęć.
Zdjęcia są dziewczyny o nicku "the rock" (to pamiętam na bank) i już nie pamiętam czy wstawiała je w wątku o fioletowym kolorze przewodnim czy może gdzie indziej, musisz szukać sama.
chyba wiem o którą fryzurę Ci chodzi the rock ostatnio na śląskich PMkach wklejała https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1342561332
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Kingshof - mi ta tasiemka wygląda na elastyczną lamówkę wykończeniową - popytaj w pasmanteryjnych, ja na bank widziałam kiedyś coś takiego.
dokładnie jak miałam kiedyś zapędy zeby sobie sama coś szyć to kupowałam identyczną w pasmanterii

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:29   #2482
niusia_87
Zakorzenienie

Dzisiaj 3 miesiące po ślubie

Gosza dała zestawienie na 100 dni po ślubie? <--- wiem, że to żąrty były, ale nie doszłąm do tego, a może 100 przepisów na obiad, sto porad na bycie dobrą żoną :p

Gdzieś mi przemknęło, pytanie, czy Urzędzie Skarbowym zmieniamy dane i nie znalazłam odp :/ więc jaka jest odp?

Co trzeba jeszcze zmienić?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:38   #2483
zakrecona82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Melduje się wydepilowana, wypeelingowana, wybalsamowana z nakładką wybielającą zęby
W domu spokój, ja też jestem spokojna. Przespałam całą noc i jestem wypoczęta. Na czole mam kilka sporych syfów, więc bedzie to trzeba zakamuflować.
Welon prasuje się w łazience, zaraz chłopcy przyjadą pompować hell'owe baloniki.
A ja za godzinkę zmykam do fryzjera.
Jak znajdę czas to na pewno jeszcze zajrzę, bo dom mam już wysprzątany, pozostało się ubrać i czekać na mojego przyszłego Meżula , który dzisiaj obudził mnie słowami: Jak się ma moja przyszła żonka?
Aż Ci zazdroszcze!wszystkiego dobrego i żeby wszystko było tak jak sobie to wymarzyłaś

Dla wszystkich dzisiejszych PMek wszystkiego naj!!miłości,miłości i jeszcze raz.... najlepszego dnia w życiu!!

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

i muszę uciekać, bo czas goni
Przepiękne zdjęcia!ślicznie wyglądaliście!

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Obiecalam Pmkom, ktore nie maja dostepu do poczty kilka zdjec z naszego wesela, ale jak zaslonie twarze to nie ma niestety emocji na tych zdjeciach, wiec wrzucam w calosci (na chwilke)
Wow super wyglądaliście!

25.03.2011
25.08.2012
zakrecona82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:55   #2484
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

ślicznie wyglądaliście sukienka piękna

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
i nastepna slicznotka
Stary 2012-07-21, 16:19   #2485
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
kochane zapraszam was na dzisiejsza bibę;'*
Czy Ty masz dzisiaj urodzinki?
zapraszam również na moją bibkę
goście się spóźniają

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 16:21   #2486
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Czy Ty masz dzisiaj urodzinki?
zapraszam również na moją bibkę
goście się spóźniają
paniensko-kawalerski brata i bratowej
Stary 2012-07-21, 16:24   #2487
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

reklamuj reklamuj... widać na bank, że nieużywane

Stary 2012-07-21, 16:34   #2488
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
reklamuj reklamuj... widać na bank, że nieużywane
paagon dziś jeszcze zostawiłam to teraz moge....
spadam dziewczynki doszykowac co trzeba...
Stary 2012-07-21, 16:52   #2489
magdalennne
Wtajemniczenie

Zacznę od życzeń
Dziewczyny życzę Wam cudownych ślubów, a potem cudownych mężów. Żeby pogoda dopisała, a przynajmniej nie przeszkadzała i żeby wesela przebiegły zgodnie z planem

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj zamówić ciasta
Tort będzie miał 5 pięter, każde inny smak :
- orzechowy
-czekoladowy z wiśniami
-brzoskwiniowy
-malinowy
- gruszkowy ( od kilku osób słyszałam że rewelacja)

Ciasta: serniki 2, makowiec, murzynek, z galaretką, snikers, babeczki i jeszcze dwa ale nie mogę sobie przypomnieć
Ale narobiłaś mi ochoty na coś słodkiego

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Wszystko nadrobiłam, nie mam siły odpisywać - dziś byłam w Ikei i dojazd z Bielska do Katowic zajął 1,5 godziny, powrót 2 godziny Rzygać mi się chciało w połowie drogi i zakupy miałam w nosie! A później 60 km w obie strony trasą Bielsko-Żywiec i kolejne korki, a później TŻa do pracy podwoziłam (ten krótki odcinek prowadził On, uczy się) i padam na twarz! Gdyby mój Tatuś nie jechał ze mną do Ikei to bym po drodze zasnęła, a w drodze powrotnej miała wypadek, bo jakiś frajer młody zajechał mi drogę i nie wiedziałam co zrobić i po hamulcach - a tatuś że mam zjeżdżać w lewo itd. no i nic się nikomu nie stało (został śliczny ślad opon na asfalcie)..
W Ikei wydałam 64 zł... Jak nigdy!! Kupiłam wazoniki na stół, bo osłonki na doniczki mi się na żywo odwidziały, a do wazoników zostaną włożone żywe żółte i pomarańczowe margaretki, (czy jak one się tam nazywają) - mam nadzieję, że ujdzie...??? A do tego szczotki do mycia toalet, ręczniki do ścierania kurzy, podusie niebieskie, miśka i Frugo
Dzisiejszy wieczór sponsorują trunki pomarańczowe i zielonkawy rodzynek - załącznik
Ojej takie korki były po drodze? Zwykle nie zajmuje nam to więcej niż godzinkę.

Cytat:
wstepnie powiedziala ze zmiescimy sie w 150 zl, na kilka dni przed weselem zadzwonila i zapytala czy zgodze sie na wyzsza cene bo piwonie poszly w gore, no i zgodzilam sie...
bukiety dla druhen wyszly po 50 zl, notabene zaden druzba nie kwapi sie zeby zaplacic za te bukiety
Kolejna osoba, ktora wyglada na to ze nie ma zamiaru sie ze mna rozliczyc to florystka, ktora dekorowala kosciol i samochod, nie dosyc, ze zawalila, bo zapomniala ze mamy 5 par druzbow i nie mieli krzesel w kosciele to umowilam sie z nia, ze zaprojektuje jej 2 lazienki (ktorymi byla zachwycona), a ona w rozliczeniu udekoruje mi kosciol i samochod, z doplata z jej strony. I dziewczyny nie ma na maile nie odpisuje, telefon nie odpowiada Wrrrrrr....
Pierwsze słyszę, żeby za bukiety dla druhen trzeba było oddawać... Ale może w moich stronach się tego po prostu nie praktykuje. Za to dziewczyna od kwiatów nie ładnie się zachowuje

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie krewety kochaneA mój wypad do Krk uważam za bardzo udany, poza spotkaniami z moimi wolontariuszami udało mi się:
- kupić zielone skarpetki dla Tżta (po trudach i znojach w Calzedoni kupiłam i jestem mega szczęśliwa)
- kolczyki (będę teraz rozkminiać, które założyć)
- pończochy, żeby mi Tż nie mógł zarzucić, że nie skompletowałam jeszcze bielizny, a on ma
- stanik do zadań specjalnych (czyli taki do wyciętych pleców, asymetrycznych ramiączek itp.) oraz parę innych wyprzedażowych rzeczy, no i portfel - jak to mój Tż stwierdził, na naszą wspólną kasę

Ponadto pogadałam z kolegą z wolontariatu i ma się dookreślić w przyszłym tygodniu czy da radę być naszym kamerzystą (trzymajcie kciuki). Chłopak pracuje w naszym studiu filmowym i ogólnie zna się na rzeczy, widziałam jego filmiki z wesel w Afryce i się uśmiałam.
Super, że tyle udało ci się załatwić

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć

U mnie pada, postawili w kościele rusztowanie, ale kurczę, to nie od nas zależy. Ten dzień MUSI być piękny. Dziękuję za wszystkie życzenia
Pamiętam, że w moim kościele stały rusztowania jak szłam do pierwszej komunii Też nie mieli kiedy tego rozłożyć, ale nie przejmuj się i tak wy będziecie tam najważniejsi

Cytat:
mamy pierwsze fotki!

Tak panikowałaś przed ślubem, a wyglądaliście pięknie, tacy szczęśliwi

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
doradźcie mi coś- muszę wybrać kolor przewodni na sali. Myślalam ciągle o bordo jako że wszystko mamy w tym kolorze przewodnim (szarfa, buty, TŻ butonierka, kwiaty, dekoracja kościola i domu), ale na naszej sali występują takie kolory jak zgniła zieleń, złoto i brąz. Nie wiem czy to dobry pomysł wprowadzać tam bordo.
Chcieliśmy udekorować krzesła pokrowcami ecru i kokardami bordo, na kolumnach dać materiał ecru i bordo, za nami dekoracja też w tych kolorach, ale teraz mam wątpliwości, bo czy to bordo będzie współgrało z resztą kolorów na sali? Może lepiej postawić na taki złoty braz? chcialam, by wszystko pasowało do szarfy,ale już sama nie wiem
Ja bym chyba zrezygnowała z bordo na sali. Oczywiście nie widziałam jej na żywo i nie wiem jak bardzo widać pozostałe kolory. Może masz jakieś foto sali?

Cytat:

Myślę, że możesz spróbować. Jak się nie uda to trudno, a może akurat...

A ja właśnie dzisiaj kupiłam trzecią parę butów ślubnych I teraz nie wiem, w których iść
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:03   #2490
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A ja właśnie dzisiaj kupiłam trzecią parę butów ślubnych I teraz nie wiem, w których iść
poka pokaa doradzimy coś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości