Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 17:04   #2491
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

e to jak macie po 3 pary to nie bede aż tak rozpaczać
Stary 2012-07-21, 17:20   #2492
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Pierwsze słyszę, żeby za bukiety dla druhen trzeba było oddawać... Ale może w moich stronach się tego po prostu nie praktykuje. Za to dziewczyna od kwiatów nie ładnie się zachowuje
u nas jest tak, ze bukiet dla PMki kupuje oczywiscie pan mlody, a dla druhen kupuja druzbowie, u mnie oni nie musieli sie fatygowac i kupowac, bo ja zamowilam dla wszystkich, z reszta dwoch z nich dzwonilo do mnie jakie maja kupic bukiety, a ja powiedzialam, ze ja zamowilam, zeby byly takie same i pozniej bedziemy sie rozliczac. Na weselu pytali nas po ile te bukiety, a teraz wszyscy zapomnieli

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
e to jak macie po 3 pary to nie bede aż tak rozpaczać
ja mialam 4 uzylam 3, ale i tak nie bylam najlepsza na weselu, moja druhna miala 5 par ze soba z tego jedne - te ze stradiego, ktore miala Ice i wytrzymala w nich tylko do konca mszy wiec Ice nie dziwie sie ze tez je szybko wymienilas

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:31   #2493
aleksandrettaa
Zakorzenienie

t
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wczoraj ustaliliśmy, że będzie stolik z kolorowymi alko. Mamy po 2 butelki win CinCin z każdego rodzaju, kupiliśmy za 16.50zł butelka 1l
Likier migdałowy amaretto, Advocat i jeszcze cincin pomaranczowe iiii co to? Aha Bali czy jakoą tak - kokosowy likier.
U nas będzie Whisky, gin, martini, blue bols do drinkow.

Odebralam dziś winietki i zawiozlam na salę wraz z informacja jak mają rozstawic stoły. Winietki wyszły fajnie, kosztowały 35 zł więc cieszę sie ze nie trafiłam czasu na robienie samodzielnie.
Poza tym kupiliśmy alkohol więc najważniejsza brakującą rzecz zalatwilismy

[dzisiejszym PM o, wiele szczęścia i miłości. Jestem z wami myślAmi.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:46   #2494
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
t

U nas będzie Whisky, gin, martini, blue bols do drinkow.

Odebralam dziś winietki i zawiozlam na salę wraz z informacja jak mają rozstawic stoły. Winietki wyszły fajnie, kosztowały 35 zł więc cieszę sie ze nie trafiłam czasu na robienie samodzielnie.
Poza tym kupiliśmy alkohol więc najważniejsza brakującą rzecz zalatwilismy

[dzisiejszym PM o, wiele szczęścia i miłości. Jestem z wami myślAmi.
whisky nie kupowałam bo mój wujek bardzo lubi i by sie do butelki przytulił i by tylko on pił haha

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:56   #2495
marylka80
Zadomowienie

Ciekawe jak tam nasza Audey...caly czas o niej mysle...mam nadzieje ze ten debil/ka od smsow nie uskutecznil/a nic durnego....
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 18:15   #2496
nuna2
Zakorzenienie

widze, że moi goście też już dają popalić... ale zaczynam mieć to gdzieś... będzie mniej to łaski bez przynajmniej będę wiedzieć komu zależy.;/
Stary 2012-07-21, 18:17   #2497
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam nasza Audey...caly czas o niej mysle...mam nadzieje ze ten debil/ka od smsow nie uskutecznil/a nic durnego....
tez o tym mysle od wczoraj...
ale mam nadzieje ze wszystko jest idealnie

niestety slonko nie wyszlo w Krk przez caly dzien, wiec pewnie i u niej tez nie... ale przynajmniej nie pada

Stary 2012-07-21, 19:01   #2498
Nika0208
Rozeznanie

zarna_kawa80 tenebrosa sztuczka_magiczka carmelova a u d r e y !!!!!!!!!
Wszystkiego naj naj najlepszego
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:27   #2499
ladystar
Zakorzenienie

Mam prosbe jesli natkniecie sie gdzies w necie na sesje slubne w stylu piknikowym (cos w stylu panienskiego Marylki ) to wrzuccie tutaj linka prosze poszukuje inspiracji, bo chyba mam pomysl na sesje slubna malym kosztem i nawet TZ sie zgodzil. Czyli jest szansa ze znow zaloze moja ukochana sukienke

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

ps. ale tutaj dzisiaj cisza

Stary 2012-07-21, 19:31   #2500
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

i muszę uciekać, bo czas goni
Ślicznie wyglądacie
Stary 2012-07-21, 19:33   #2501
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Obiecalam Pmkom, ktore nie maja dostepu do poczty kilka zdjec z naszego wesela, ale jak zaslonie twarze to nie ma niestety emocji na tych zdjeciach, wiec wrzucam w calosci (na chwilke)
Pięknie wyglądałaś;-) nie mogę się napatrzeć wszystkie szczegóły dopracowane..efekt nieziemski!
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:34   #2502
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dzisiejszym PM-ką życzę dużo szczęscia i miłosci i żeby uśmiech i błysk w oku który miały dziś pozostał już na zawsze
Stary 2012-07-21, 19:50   #2503
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Mam prosbe jesli natkniecie sie gdzies w necie na sesje slubne w stylu piknikowym (cos w stylu panienskiego Marylki ) to wrzuccie tutaj linka prosze poszukuje inspiracji, bo chyba mam pomysl na sesje slubna malym kosztem i nawet TZ sie zgodzil. Czyli jest szansa ze znow zaloze moja ukochana sukienke

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

O to chodziło?
http://www.carolinetran.net/blog/201...ion-jen-jason/
http://www.alexbeadonphotography.com...t-photo-shoot/

tylko to narzeczeńskie
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:59   #2504
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A ja odbitki zamawiam już od dłuższego czasu tutaj: http://www.extra-foto.pl/new/index.php?site=cennik Jakość super, realizacja ekspresowa a cena odbitki tańsza niż z gruponami
Kochane jest dziś kupon na sweetdeal....fotoksiążka za 38 zł
http://www.sweetdeal.pl/deal/Lublin/...oukladajswoj-1
czy ktoś z tej stronki zamawiał fotoksiążkę? oplaca się i nie wiem co robić!
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 20:35   #2505
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

Pięknie wyglądaliście

Cytat:

Wyleciało mi to kompletnie z głowy, ale teraz zaczęłam się martwić. Psycholom różne rzeczy mogą przyjść do głowy...

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Dziś ciągle chodzi mi po głowie, więc dedykuję ją naszym dzisiejszym PMkom i wam na przyjemny wieczór

http://www.youtube.com/watch?v=mB_0LZ5qCWY&hl=en&fs=1&">http://www.youtube.com/watch?v=mB_0LZ5qCWY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 20:50   #2506
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale sie wkurzyłam;/
Pojechałam na przymairke z butami babka obcieła kiecke( mam szytą na miarę) wróciłam do domu a jeden but jest beżowy jeden biały!! Buty kupowałam w lutym wiec nie wiem czy jeden przyżłknął czy cholea takie mi dała ja mierzyłam tyle par, widocznie światło złe padało i kutwa wziełam Teraz trzeba będzie kupić drugą pare i na dodatek szukać ta samą wysokość obcasa~~ Poszło 170 zł sie paść

wygląda to tak jakby baba wzieła buta z wystawy i dołozyła nowego.. teraz to sobie moge reklamowac...
oj to niedobrze może faktycznie tak jak mowisz, ze one wzięly tego buta z wystawy . A on jest z materiału? może potrzymaj go w jakims vanishu?
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Ja bym chyba zrezygnowała z bordo na sali. Oczywiście nie widziałam jej na żywo i nie wiem jak bardzo widać pozostałe kolory. Może masz jakieś foto sali?

niestety, po remoncie nie mają fotek, ale chyba właśnie zrezygnuję z bordo

wiecie co, jestem okropnie zła. Ojciec TŻ ma pretensje, że TŻ przyjechał do mnie na weekend. POwiedział jemu, że powinien spędzać wolne dni z rodziną w domu a nie tak jeździ do mnie jestem taka zła!!!
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 20:59   #2507
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

No powiem ci ze ja mam taki sam plan tez bedziemy robic podobna sesje tutaj w NL. Tylko ciagle nie moge znalesc odpowiedniego miejsca.
Mi chodzi po glowie cos w tym stylu:

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=1684

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=17964

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=19768

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=17662

to moja ulubiona i na pewno cos w tym stylu bedziemy robic...tylko jak do lasu zataszczymy stol to nie wiem, bo drzwi do na pewno nie znajde takich

http://www.bridelle.pl/?tag=zolty&paged=15

A tutaj moj osobisty album z inspiracjami kilka ulubionych ujec z ktorych na pewno czesc wykorzystamy

https://picasaweb.google.com/1054074...eat=directlink

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
O ta piewsza cudna, juz zapisuje w ulubionych
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:04   #2508
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
oooo ale ekstra i do jakiego hotelu w koncu? mialam napisac o jeszcze jednym hotelu ostatnio, z ktorego moi znajomi tez byli zadowoleni, ale zapomnialam
Wybraliśmy Itakę, więc jeśli chodzi o ceny które nas interesowały, nie mieliśmy dużego wyboru Padło na Lotus Bay Garden & Beach. Z alfa star i oasis były dość dobre ceny w innych hotelach, ale te biura jednak nie wzbudzają mojego zaufania.

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
zależy gdzie dwa lata na reklamaje .spotkałam sie z roczną reklamacją na buty
Reklamacja to nie gwarancja. Reklamować zawsze można do dwóch lat, gwarancja jest czasem udzielana na krótsze okresy.

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Ja dziś chodzę wkurzona jak cholera ;/
Po pierwsze od wczoraj mi nie chodził internet,sprawdziłam u taty bo ma ten sam i u niego wszystko ok,więc pomyślałam,że coś z moim modemem lub kartą sim,dziś pojechaliśmy do salonu trafiliśmy na nieuprzejmego kolesia,zero inteligencji,dał nam kartę sim i powiedział,że do 24 h się uaktywni...se myślę do tego czasu to ja jajko zniosę...i narazie nie działa.Mam nadzieję,że jak już miną te 24 H to będzie ok,wkurzają mnie człowiek płaci regularnie za neta,a tu takie coś..O tyle dobrze,że tacie chodzi to korzystam z niego...Bez netu to jak bez telefonu.
Też mnie to wkurza, jak spóźnisz się z wpłatą, to wielki problem, ale jak oni nawalą, to trzeba prosić się o to, żeby to za co płacimy działało jak należy

Wróciliśmy z wizyty u rodziców Tż. Ogólnie było sympatycznie, tylko teraz jestem przejedzona, a jeszcze muszę zabrać się za porządki...

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:15   #2509
MiciaKicia
Zakorzenienie

Byłam w chinskiej knajpie z TŻ zjadłam 4 krewety takie duże w cieście i do tego ryż i surowka... pyyyyycha!!! ostatnio pokochałam krewetki TŻ jadł kalmary. Równie pysznie przyrządzone coś nas na owoce morza wzięło

Za tydzień o tej porze bedziemy czekać aż wjedzie torttt

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:20   #2510
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Wybrałam sobie taką fryzurkę do mojej greckiej sukni Tylko co to jest co ta modelka ma na głowie? chciałabym to kupić tylko nie mam pojęcia jak to się nazywa i gdzie to dostanę
Ale ładna a to chyba taka gumka jest? w hm widziałam może aż tak ozdobne ale podobne

Już mi przeszła złość na to, że wszyscy mają mnie w dupie i nie licza się z moimi pieniędzmi, przynajmniej na weselu zostana ci, którzy chca z nami być w tym dniu.
jako, ze nigdy nie wklejalam wam mojego zestawienia, to korzystajac z okazji ze jestem sama bo tż ma dzis "kawalerski", pokaże wam pare rzeczy na tydzień przed
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestawienie.jpg (147,4 KB, 72 załadowań)
Stary 2012-07-21, 21:22   #2511
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:

O ta piewsza cudna, juz zapisuje w ulubionych
Cieszę się, że się przydałam na coś

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Byłam w chinskiej knajpie z TŻ zjadłam 4 krewety takie duże w cieście i do tego ryż i surowka... pyyyyycha!!! ostatnio pokochałam krewetki TŻ jadł kalmary. Równie pysznie przyrządzone coś nas na owoce morza wzięło
Mi to chyba na głowe padło, ale mam mieszane uczucia jak czytam o zjedzeniu czterech krewet
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:23   #2512
201705121336
Konto usunięte

ale ja pisałam o reklamacji .u nas okres reklamacji trwa rok .zreszta spisuje reklamacje wiec troche sie na tym znam .
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:27   #2513
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Cieszę się, że się przydałam na coś

Mi to chyba na głowe padło, ale mam mieszane uczucia jak czytam o zjedzeniu czterech krewet:brzydal:
dokładnie to samo odczuwam
Stary 2012-07-21, 21:28   #2514
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
jako, ze nigdy nie wklejalam wam mojego zestawienia, to korzystajac z okazji ze jestem sama bo tż ma dzis "kawalerski", pokaże wam pare rzeczy na tydzień przed
które buciki masz na przebranie?
zakochałam się w szpileczkach
zestawienie super

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:

Mi to chyba na głowe padło, ale mam mieszane uczucia jak czytam o zjedzeniu czterech krewet
ratunku!
pożeraczka krewet na wątku

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:31   #2515
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
które buciki masz na przebranie?
zakochałam się w szpileczkach
zestawienie super

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

ratunku!
pożeraczka krewet na wątku
to zależy od pogody, jak będzie padac to pójde w tych pełnych. A na przebranie chcialam kupić baleriny i widziałam w hm fioletowe
Stary 2012-07-21, 21:33   #2516
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
to zależy od pogody, jak będzie padac to pójde w tych pełnych. A na przebranie chcialam kupić baleriny i widziałam w hm fioletowe
nie będzie padać
skąd wiem?
popatrz na mój podpis

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:37   #2517
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
nie będzie padać
skąd wiem?
popatrz na mój podpis
trzymam cię za słowo
Stary 2012-07-21, 21:38   #2518
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
ale ja pisałam o reklamacji .u nas okres reklamacji trwa rok .zreszta spisuje reklamacje wiec troche sie na tym znam .
Gdzie okres na reklamację trwa rok ?

Zgodnie z ustawą o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie kc, reklamować towar możemy w ciągu dwóch lat od wydania rzeczy. No chyba, że mówimy o używanej rzeczy...

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:51   #2519
201705121336
Konto usunięte

nie powiem gdzie pracuje .u nas reklamacja trwa rok firma nie jest Polska .jak znajde w pracy dokladnie to co jest o reklamacji to Ci napisze.
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:52   #2520
morelka1987
Zadomowienie

A ja byłam dzisiaj w kwiaciarni W tym dniu co my inna para nie bierze slubu dlatego sami opłacamy dekoracje kościoła ale pani zaproponowała wersję na której zaoszczędzimy 250 zł i tez będzie ładnie
Mój bukiet to będą białe róże i eustomy a świadkowa będzie miała bransoletke z kwiatów tak jak to wczesniej ustaliłysmy więc wszystko zalatwione tak jak chciałam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości