Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 10:45   #3301
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Kurdeeee... w tym tygodniu nie zapowiada sie w zaden dzien bezchmurne niebo a ja chcialam pojechac na sesje

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:45   #3302
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wkurza mnie mój chłop. Obraził się za to, że nie pozwalam całej kasy z prezentów wpakować w kupno auta, które się JEMU podoba. Ja też bym chciała coś mieć z tego i doposażyć sobie kuchnię troszkę czy kupić 2 komplety ręczników. Ale nie, on tego nie rozumie i się obraża Jakby zapomniał ja też pokrywam połowę kosztów wesela
Mam ochotę go kopnąć w dupę
oszalał chyba... my kasę z wesela ciułamy na własne "m" albo przynajmniej na jakąś część własnego 'm"
Stary 2012-07-25, 10:46   #3303
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Krótka pilka - wesele finansujecie na pół, prezenty na pół a jak szanowny przyszły pan Mąż wymyślił niewiadomo co, to niech dołoży
No to on mnie bierze pod włos i mówi, że kasa z prezentów na pół i każdy swoją częścią dysponuje, ale za to on samochodu nie kupuje do wiosny ja się na to nie nabieram na szczęście, bo i tak kupi wcześniej

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:48   #3304
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
No to on mnie bierze pod włos i mówi, że kasa z prezentów na pół i każdy swoją częścią dysponuje, ale za to on samochodu nie kupuje do wiosny ja się na to nie nabieram na szczęście, bo i tak kupi wcześniej
Tak Cie bierze?! To mu powiedz, że do wiosny na papierowych talerzykach będzie jadł, o

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:49   #3305
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Kurdeeee... w tym tygodniu nie zapowiada sie w zaden dzien bezchmurne niebo a ja chcialam pojechac na sesje
W piątek i sobotę ma być ponoć ładnie i słonecznie. Ja w piątek zamierzam się opalać jeśli się prognozy sprawdzą

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Tak Cie bierze?! To mu powiedz, że do wiosny na papierowych talerzykach będzie jadł, o

Stary 2012-07-25, 10:50   #3306
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Wkurza mnie mój chłop. Obraził się za to, że nie pozwalam całej kasy z prezentów wpakować w kupno auta, które się JEMU podoba. Ja też bym chciała coś mieć z tego i doposażyć sobie kuchnię troszkę czy kupić 2 komplety ręczników. Ale nie, on tego nie rozumie i się obraża Jakby zapomniał ja też pokrywam połowę kosztów wesela
O nieładnie... U nas było tak, że pieniądze poszły na lokatę u TŻa i nabierają mocy prawnej żeby być przeznaczone na nasz dom, ale on w zasadzie za prawie wszystko płacił, więc nie miałam nic przeciwko, no i cel jest wspólny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:51   #3307
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
W piątek i sobotę ma być ponoć ładnie i słonecznie. Ja w piątek zamierzam się opalać jeśli się prognozy sprawdzą

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

i wycierał ręcznikami papierowymi

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:51   #3308
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
To zależy czy ma coś przeciwko, mój by pewnie nie miał i jeszcze by się ucieszył, że do zmywarki nie trzeba upychać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:52   #3309
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
oooooooo ta piosenka zawsze kojarzy mi sie z filmem
To właśnie miłość

Dobry wybor... my niestety woleliśmy miec Polska.. a raczej TZ wolal... ciezko bylo cokolwiek znaleźć wiec padlo w sumie z glupa. wybralismy piosenkę czerwonych gitar..
na początku też chcieliśmy polską, ale nic nie znaleźliśmy takiego odpowiedniego. Ta piosenka z To właśnie miłość jest naszą ukochaną, bo to chyba pierwszy film, jaki razem obejrzeliśmy i tak z sentymentu zostało

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Ja chcę na wakacje

Wykończę się psychicznie do 4... po dzisiejszym dniu mam dosyć. Poza masą jeżdżenia, rozwożenia kołocza, załatwiania różnych rzeczy i dużych problemów z remontem, miałam dzisiaj przymiarkę.
Nawet nie mogę powiedzieć że jestem zła, jest mi cholernie przykro bo miałam mieć piękną suknie a krawcowe odwaliły taką manianę że dzisiaj nie mogłam patrzeć na suknię Babka z salonu jest wściekła na krawcowe, ona jest naprawdę bardzo fajna i cały czas robi wszystko żebym była jak najbardziej zadowolona, a tu na 1,5 tygodnia przed ślubem takie coś. W piątek mam kolejną przymiarkę (już chyba 5-tą, czy 6-tą). I mam nadzieje że wszystko będzie dobrze bo się załamię
ale co jest nie tak z kiecka?
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Slicznie wygladasz sukienka bardzo fajna, ale na takiej figurze to lezy jak marzenie

Nam sie niestety nie udal dzis plener, bo fotograf jechac do lekarza az do Zakopca i by nie zdarzyl wrocic odpowiednio szybko... ale to nawet lepiej bo wyskoczyla mi opryszczka a nie mialam juz baaaaardzo dawno, a Tz sobie reke pocharatal, wiec pieknie bysmy wygladali na fotkach plener dopiero za 2 tyg...
dziękuję za komplement. Co do opryszczki, tego boję się najbardziej przed ślubemalbo innych tego typu zdarzeń.
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam z braku czasu. Wybaczcie.
3 dni do ślubu.
Suknia wisi na karniszu. Jest cudna
Biegnę zaraz do kosmetyczki na regulację brwi itd.
Potem do galerii bo tż nie ma koszuli jeszcze.
Szybkie pakowanko i jedziemy już do kielcowa szykować się na ślubik

Wdziałam tylko, że kilianna kupiła boską kiecę na poprawiny. Są w innych kolorach?
była jeszcze taka malinowa i chyba turkus, ale tego nie jestem pewna. Nie było niestety moich rozmiarów już
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
A teraz UWAGA UWAGA : Nie wiem czy jeszcze będę wchodzić na wizaż a jak wejdę to tylko na chwilkę zapewne, chcę ogłosić iż każda z Was, która będzie w pobliżu i chciałaby mi towarzyszyć w tym dniu może przyjść do Kościoła, serdecznie zapraszam !!! Kościół św. Stanisława w Żorach, godzina 15.00
p,s suknia już wisi w domu
szkoda, że nie moje regiony, bo bym do Ciebie na pewno wpadła, Miciu

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
świetna kiecka !! A jaką masz w niej figurę

kosiara poszła w ruch?!

A ja mam ostatnimi czasy złe sny... Wszystkie dotyczą mojego TŻ i jego niewierności, w śnie oczywiście bo w realu mam nadzieje, że tego nie ma !!! Ale jakoś mi dziwnie
dziękuję kosiara poszła w ruch i co innego też
co do snów, współczuję, potrafi człowieka wymęczyć takie coś
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Jedziemy do IKEI kupić małżenskie potrzebności
jak fajnie takie małżeńskie zakupy to musi być dopiero przyjemność
Cytat:
oj nieładnie z jego strony

mam już u siebie moją suknię ślubną!!!!!!!!!!!!!!:love : będą foteczki!!! Zamówiłam też do niej halkę na allegro, bo w salonie chcieli mi ją wypożyczyć na piątek, sobotę, niedzielę, a po co mi tylko na weekend, jak ja jej potrzebuję na plener no i później, żeby odsprzedać, to też z halką.
Cały czas szukam czegoś na wierzch w razie brzydkiej pogody. Gdy będzie ładnie, to chciałam iśc z gołymi ramionami i tylko delikatnie okryć je welonem. Mam nadzieje, ze ksiądz pozwoli. Mamy nowego księdza od 1 sierpnia i nie wiadomo co on na takie rzeczy

zaczynam wreszcie czuć przedślubny dreszczyk emocji. Do tej pory bardzo mi go brakowalo, bo czułam tylko zniechęcenie nadmiarem rzeczy do załatwienia. A tutaj suknia u mnie wisi, welon jest, halka w drodze, buty są... pomału zaczynam czuć się jak PM

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-07-25 o 10:54
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:57   #3310
NightButterflyVIP
Rozeznanie

hEJO Kobietki make-up na dzis
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120725_071106-1-1.jpg (3,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120725_071230-1.jpg (6,8 KB, 30 załadowań)
Stary 2012-07-25, 11:01   #3311
justyna_b3
Raczkowanie

Heloł!
Nie pamiętam już która z Was oferowała swą pomoc w temacie urządzania mieszkania. Jestem w kropce, więc wszelkie rady mile widziane
Jesteśmy na etapie urządzania kuchni, chcielibyśmy aby była w żywych kolorach. Planowaliśmy pomalować ściany (nie wiem czy jedną, czy dwie) na jakiś mocny żywy kolor - czerwony, pomarańczowy. Meble będą brązowe (góra jasny brąz, dół ciemny). Nie wiem jakie wybrać płytki na ścianę. TŻ upiera się, żeby też były w intensywnym kolorze, tak jak ściany, ale nie wiem czy to już nie będzie za dużo? czy może lepiej gdyby były w jakimś neutralnym kolorze i postawić na kolorowe dodatki? Pliz help
Stary 2012-07-25, 11:08   #3312
NightButterflyVIP
Rozeznanie

dzwonilam wlasnie do USC w moim miescie zeby sie dopytac jak to jest z tym terminem waznosci aktu urodzenia i pani mnie poinformowala, ze nie ma ustawy mowiacej o takowym terminie waznosci..."dopoki dokument jest czytelny, nie zniszczony oraz z odpowiednia oplata urzedowa, jest wazny, choc instytucja, dla ktorej taki dokument jest potrzebny, moze zarzadac nowego" hmmm zapytalam czy jesli skladamy je w USC nalezy nowy wybrac akt, skoro wybieralam koncem maja tego roku i uiscilam oplate w wysokosci 22zl, pani odparla, ze nie trzeba i ze nie nalezy sie martwic
Stary 2012-07-25, 11:19   #3313
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja dalej nie mam fioletowych skarpetek na sesję
ja kupiłam takie http://allegro.pl/adidas-crew-meskie...8.html?shops=1

mój TŻet wielko stopy więc nie bardzo inne pasowały, a po sklepach biegać mi się nie chciało

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nio to wrzucam dziś wrzucili przygotowania jutro ceremonia ależ nie mogę się doczekać a co powiedzieć pełnego materiału
jeszcze jeszcze!

aaaa, muszę uciekać, mąż krzyczy, że przy kompie siedzę, już obsługa sprzątać chciała, a ja tu siedzę :P no ale padało rano i nie chce mi się nigdzie iść
Stary 2012-07-25, 11:21   #3314
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
O nieładnie... U nas było tak, że pieniądze poszły na lokatę u TŻa i nabierają mocy prawnej żeby być przeznaczone na nasz dom, ale on w zasadzie za prawie wszystko płacił, więc nie miałam nic przeciwko, no i cel jest wspólny.
My też zdecydowalismy włożyc kaskę na lokatę, niech czeka na własne ,,m''.
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 11:36   #3315
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hej Dziewoje!!!!

Od rana czekam, aż mi dziś kuchnię zamontują i co... przyjechali przed 8, zostawili szafki w garazu i powiedzieli, że będa o 11... jakoś ich tu nie widzę
I się okazało, że nie bedę miała blatu takiego jaki chciałam i musiałam na nowo wybierać z wzorników, które mi sie nie bardzo podobały Wku%^&*na jestem! Ale cóż, jeśli tego blatu nie ma w hurtowniach w promieniu 100km i nie zapowiada się, żeby w przeciągu następnego miesiąca był (a podobno to jakas nowość ) to przystałam na inny, bo juz chcę miec kuchnię!!!!!!

Kasa z prezentów u nas poszła część na płacenie po weselu (zespół, foto), a reszta idzie w wyposażenie mieszkania (szafa, kuchnia, inne duperele). Nattiv wspieram Ciebie, bo wazniejsze jest to by mieć gdzie i jak mieszkać, a autko to spora inwestycja i czy taka must have?? W moim odczuciu- nie bardzo!

A jutro wyjeżdżam do Kraka, a z Kraka do Wawy na koncert

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 11:41   #3316
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wiem, jak to wygląda na ślubach, ale pytam Was : Podczas zakładania obrączki zaręczynowy przekładacie na drugą rękę?
Ja przełożyłam po ubraniu sukni, zakładając biżuterię . Ale na prawej, na środkowym miałam jeszcze pamiątkowy pierścionek po prababci, więc nie było mi łyso

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 11:43   #3317
niusia_87
Zakorzenienie

Dzwonił fotograf, że w końcu ma NASZE zdjęcia & fotoksiążki
Jest mały problem, auto u mechanika, nie wiadomo kiedy dostaniemy go z powrotem...
Do fotografa troszeńkę daleko
Rowerem? TŻ jeszcze go nie naprawił , miał to dzisiaj robić...
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 11:43   #3318
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

ehh nie ma to jak wstać razem z mężusiem, kiedy nie muszę się spieszyć do pracy. Poranki uwielbiam bardziej od wieczorów
Kawka wypita, więc teraz rajd po sklepach i urzędach. Kostium kąpielowy już mam (a nawet dwa) więc teraz czas na jakąś torebkę, co by wiochy na urlopie ze starą nie robić. Oczywiście jestem na tyle szurnięta, że już stworzyłam listę rzeczy (głównie ciuchów), które muszę zabrać na wakacje. No i mam kolejny suwaczek, którym odmierzam sobie dni do wylotu. Jeszcze tylko 15 dni
Kochana, ja mam listę rzeczy do zabrania na wakacje na 2 kartki A4 drobnym drukiem w kilku kolumnach A że jedziemy samochodem i pod namiot, to z dokładnością do tego, do ktorej torby mam co włożyć

- George Elliot
Stary 2012-07-25, 11:51   #3319
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Kochana, ja mam listę rzeczy do zabrania na wakacje na 2 kartki A4 drobnym drukiem w kilku kolumnach A że jedziemy samochodem i pod namiot, to z dokładnością do tego, do ktorej torby mam co włożyć
Też chcę listę z dokładnością gdzie co będzie w plecaku i by mało ważyło
Napiszesz mi?
Góry od schroniska do schroniska z wielkimi plecakami
Stary 2012-07-25, 11:58   #3320
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

My kasę z wesela przeznaczamy na garaż blaszaną,kuchnię,i mojego dentystę :P a jeśli wystarczy to na wynajęcie biura

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:00   #3321
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Też chcę listę z dokładnością gdzie co będzie w plecaku i by mało ważyło
Napiszesz mi?
Góry od schroniska do schroniska z wielkimi plecakami
hihi mogę Ci wrzucić na pocztę moją listę, ale ostrzegam że ona jest na wakacje autem na kamping pod namiot, więc ja się nie ograniczałam za bardzo co do ilości. I proszę się nie śmiać z wpisu "zapas majtek i skarpetek" - bo jak nie zapiszę, to zapomnę spakować

- George Elliot
Stary 2012-07-25, 12:05   #3322
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witam się i ja!
Sączę sobie yerbę z rana z myślą, że może mnie pobudzi, ale chyba raczej usypia, choć to może wina pogody.

Zaręczynowy przełożę na lewą rękę pewnie przed przyjazdem Tżta albo w aucie jak zapomnę, na początku nosiłam na lewej, więc powinnam przywyknąć.

Co do kasy z wesela, my na razie nie dzielimy skóry na niedźwiedziu, trzeba będzie opłacił foto itp., a jak coś zostanie to się na moje oszczędnościowe wrzuci i wtedy pomyślimy.

Ech, zazdroszczę Wam wyjazdów, tych wakacyjnych typu leżing, plażing i smażing, ale też małżeńskich. Mówię ostatnio Tż czy jak już wynajmiemy mieszkanie to pojedziemy do Ikei a on mi na to, że nie przewiduje, bo za dużo kupię
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:09   #3323
paulinak18
Raczkowanie

Normalnie zostawić Was na trochę to 100 stron do nadrobienia
Jestem na 65 więc nie piszę na bierąco, ale później zapmnę

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Butki masz??? Pokażesz? Gdzie kupiłaś? Ja wciąż jestem niezdecydowana. Mój TŻ jest niski, więc nie mogę szaleć z obcasem, dlatego myślałam o takich 5cm.

A suknię szyjesz od podstaw?

No Mamy 50 dni już! Już właściwie 49
Tak butki mam z racji tego że też musiałam mieć niskie udało mi się kupić na all idealny kolor, ale łatwo nie było
Sukienka w zestawieniu (buty z resztą też)- kupiona od innej PM będzie dopasowywana bo jest za długa

a tu link do mojego 100-dniówkowego zestawienia bo niestety na 50 dni nie udało mi się nic stworzyć.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4070

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
A oto i EFEKT mojej pracy

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
a teraz coś dla poprawy humoru i rozerwania w poniedziałkowy dzień.
Oszczędna jest "the best" ale za to ma dwa cudeńka za za niecałe 300zł

Kicia i Oriflame Rybnik piękne relacje i życzę wszystkiego co najlepsze przy boku mężów

Kindziu dobrze że wszystko ułożyło się już dobrze a PM - 14 ... no cóż - kiedyś skończy się cała otoczka pięknego ślubu i zacznie się normalnie życie...

co tam jeszcze...

aha witam nowe PM

idę nadrabiać dalej
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:09   #3324
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
hihi mogę Ci wrzucić na pocztę moją listę, ale ostrzegam że ona jest na wakacje autem na kamping pod namiot, więc ja się nie ograniczałam za bardzo co do ilości. I proszę się nie śmiać z wpisu "zapas majtek i skarpetek" - bo jak nie zapiszę, to zapomnę spakować
w eszłym roku na wyprawę w góry od schroniska do schroniska nie wziełam skarpet, kupiłam na targu takie cienkie, miałam nogi całę obtarte, pełno odcisków
Stary 2012-07-25, 12:12   #3325
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Musiałabym potłuc wszystkie talerze w domu i tylko sobie po jednym zostawić. Zdziwiłby się jakby dostał obiad na jednorazówce

Jeszcze mu się umyśliło robić w piątek imieniny dla kolegów z pracy, a w sobotę jedziemy na wesele. Jak będzie miał kaca to go zatłukę Ja nie idę, bo się będę pięknić i mam zamiar się wyspać, by balować cały wieczór.

Stary 2012-07-25, 12:16   #3326
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
w eszłym roku na wyprawę w góry od schroniska do schroniska nie wziełam skarpet, kupiłam na targu takie cienkie, miałam nogi całę obtarte, pełno odcisków
No właśnie o tym mówię! Niby jedziemy do cywilizjacji i jak czegoś zapomnę, to świat się nie zawali, ale po co marnować czas na szukanie czegoś po sklepach.

Rok temu zgubiłam we Włoszech przejściówkę to ładowania aparatu. Maaaatko ile nam zajęło znalezienie marketu z elektroniką, dogadanie się o co nam chodzi itd. Z drugiej strony - fajna przygoda Poszedł mail

- George Elliot
Stary 2012-07-25, 12:19   #3327
ona8686
Zakorzenienie

Hej hej

Anulka_p Ewusia_marchew Dancing_Lady kasia_kuku ladystar niusia_87 dzieki dziewczyny bede zyc

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
co za głupi dzień! (
cały czas mam ochotę ryczeć, co chwilę ktoś ma jakieś pretensje, TŻ też wali na głowę zamiast się zgodzić to rozdrapuje mini kłótnie z wczoraj zupełnie niepotrzebnie i w celu byle mi tylko zrobić przykrość fizycznie też się źle czuję, obawiam się, że to może być wina fasolki.... mam dość
I jak juz lepiej jest?

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
wklejam Wam moje zdjęcia sukienki na poprawiny. Są bardzo nieudolne, bo robione cyfrówką, w której padła bateria, a następnie telefonem, który jakościowo nie jest za fajny. Jak dorwę lepszy aparat to cyknę fajniejsze fotki
Sukienka ma kolor kości słoniowej - nie jest to śnieżnobiały kolor. Z tyłu ma dość mocne rozcięcie, ale podoba mi się to w sumie, dodaje takiej inności. Sukienka zakupiona w Mohito. Buty mam do niej nude.
no no no swietna masz figure

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
PS. mąż mnie przegonił 6 godzin po górach, byłoby mniej ale kolano znów nawala , schodziliśmy chyba 2 razy dłużej, muszę iść do ortopedy....tylko, że normalnie bez obciążenia wcale nie boli, tylko w górach się odzywa
widocznie wtedy jest jeszcze wiekszy nacisk

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

A teraz zaraz już ja! My! Chatka i Lobo się normalnie zaraz chajtają, kiedy to się stało???
Rany julek, nie wierzę, że to już w tę sobotę! Po prostu w głowie mi się nie mieści, że 2,5 roku przygotowań już minęło.... Z tej okazji, że już zostało tylko 4 dni (!!!!!!!) mam dla Was 2 prześlubne zdjęcia

Buziakuję Was i ściskam mocno!
Pieknie wygladasz, a ta szarfa to strzał w 10

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Ja chcę na wakacje

Wykończę się psychicznie do 4... po dzisiejszym dniu mam dosyć. Poza masą jeżdżenia, rozwożenia kołocza, załatwiania różnych rzeczy i dużych problemów z remontem, miałam dzisiaj przymiarkę.
Nawet nie mogę powiedzieć że jestem zła, jest mi cholernie przykro bo miałam mieć piękną suknie a krawcowe odwaliły taką manianę że dzisiaj nie mogłam patrzeć na suknię Babka z salonu jest wściekła na krawcowe, ona jest naprawdę bardzo fajna i cały czas robi wszystko żebym była jak najbardziej zadowolona, a tu na 1,5 tygodnia przed ślubem takie coś. W piątek mam kolejną przymiarkę (już chyba 5-tą, czy 6-tą). I mam nadzieje że wszystko będzie dobrze bo się załamię
.
Nie smutaj sie, moze nie wyglada tak zle i cos jeszcze sie uda zrobic

Cytat:
Ooo nieładnie z jego strony, to beda juz Wasze wspólne pieniądze. Wiec razem powinniście uzgodnic co chcecie za nie kupic.

Kicia piekne zdjecia

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:28   #3328
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Hej hej

Anulka_p Ewusia_marchew Dancing_Lady kasia_kuku ladystar niusia_87 dzieki dziewczyny bede zyc
co powiedzieli lekarze?
Stary 2012-07-25, 12:29   #3329
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witam się!!
U mnie jakoś tak pochmurnie! :/

A co w ty jest takiego dziwnego??
Ja też mam takich rodziców i Tż nigdy jak byli w domu i wiedzieli o tym nie spał u mnie ani ja u niego. Nic nie poradzę, że moją matka ma takie według mnie głupie zasady, ale jeszcze tylko 3 miesiące.
A bardzo dziwne to dla mnie jest tak dziwne że aż smieszne
Dobrze że nasi rodzice są wyrozumiali,mają do nas zaufanie a nawet śmieją się że lepiej mogli nam zabraniac,to może wtedy byśmy coś zmajstrowali, bo 10 lat ze sobą śpimy w łóżku i jeszcze wnuków nie ma

Ciekawe czy rodziców rodzice trzymali ich tak krótko
Stary 2012-07-25, 12:32   #3330
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy rodziców rodzice trzymali ich tak krótko
U mnie mama chciała iść na zakonnicę więc wiadomo jakie ma poglądy, a tata wyprowadził się z domu rodzinnego bardzo młodo więc u niego luzik.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości