Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 17:05   #4711
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

dziękuję dziewczyny

własnie skończyłam 2 godzinną drzemkę.... ciekawe co zrobię jak w nocy ne będę mogła spać

jutro jeszcze wolne więc idę w poszukiwaniu Jantaru ( ew. jeżeli niegdzie go nie znajdę to poproszę koleżankęktóra pracuje w aptece żeby mi go sprowadziła ) i po CP
już nie mogę doczekać się zakupów kosmetycznych po wypłacie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 17:31   #4712
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
wooow, no to rewelacja
u mnie praca fajna, pracuje w pizzeri- i tak lajtowej pracy to chyba nie mialam, jest meeega luz , fajna ekipa naprawdę jestem zadowolona

dziś mam wolne więc od rana się spamuje
to super, że atmosfera w pracy dobra, to jest chyba jedna z najważniejszych rzeczy
ja też mam dziś dzień wolny (w sumie do tej pory w tym mscu miałam ich 5) zaraz go wykorzystam na sprzatanie i ogarniecie kosmetyków
bo przed chwila zrobilam sobie krotka drzemke
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Buahhot to widzę masz bardzo fajnego promotora
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Buahhot, Kitka gratuluje Wam pracy/praktyk.
dziękuję dziewczyny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 17:37   #4713
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

dziękuję dziewczyny
ja również gratuluję widziałam na Twoim blogu jakie ombre nails zrobiłaś i normalnie : love: przepiękneeeeeeeeeeeeeeee
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 389352_350684181644253_998284325_n.jpg (28,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 443eea1909.jpg (73,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 580763_363735573672447_996482187_n.jpg (29,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 563421_431509546893800_1117459733_n.jpg (50,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 418082_219463008150593_1074851979_n.jpg (18,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1fe7df55002d10964e09a441.jpg (34,8 KB, 3 załadowań)

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 18:43   #4714
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne Weekendowy weselny klimat totalnie mnie zamęczył wciąż czuje się najedzona, tyle pysznego jedzenia wsunęłam że aż wstyd... Nie byłam w tej sukience, którą wam pokazywałam na zdj Na pół godz przed wyjściem wkładając ją, zauważyłam że jest totalnie poplamiona, prawdopodobnie musiałąm ja pobrudzić przy ostatniej przymiarce i nic już nie dało się z tym zrobić bo było zbyt mało czasu więc poszłam w tubie pomarańczowo różowej bez ramiączek Ta zostanie na kolejne wesele w pażdzierniku

Udało mi się odrobinę ogarnąć buzię, ale wciąz nie jest tak jak przed wyjazdem, o dekolcie i plecach nie wspominam bo na razie zerowa poprawa Przyciemnic włosów nie zdążyłam.

Dziękuje piękne za przywitanie

Kitka
dzięki za doradę miałam bardzo podobnie upiete włosy jak na tym 1 i 3 zdj co do włosów, ja zawsze śpię w koczku nie wiem czy tak jest lepiej, na pewno wygodniej i lepiej się układają za dnia

Shadii
gratulacje

zielone oko
Tobie również

Talullah
jak długo trzyma ci się henna?

Zaczynam dziś bieganie z Tż, a jutro jeśli pogoda dopisze, jeziorko

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 19:01   #4715
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Kitak gratuluję pracy Dobra atmosfera to połowa sukces!

Buahhot świetnego masz promotora, że tak o Ciebie dba! Super fucha i równiez gratuluję Piękne ombre, szczególnie jak na pierwszy raz. Chyba i ja się pokuszę kiedyś je zrobić.

Loluśka pokaż się jak wyglądałaś na weselu Dobrze, że opanowałaś sytuację z plamą!

Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć gdzie mogę dostać taki zmywacz do paznokci w pisaku? Mam taki z avonu, ale mi się kończy, a już go nie widuję od iluś katalogów.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 19:55   #4716
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć gdzie mogę dostać taki zmywacz do paznokci w pisaku? Mam taki z avonu, ale mi się kończy, a już go nie widuję od iluś katalogów.
w essence takowy był

--------
ja widzialam sie wczoraj z przyjaciolka z ktora ostatni arz temu wiudzialam sie rok temu [ona mieszka generalnie w szwajcarii] i bylo super dostalam od niej blyszczykz essence, 2 szminkiz golden rose i pasek z h&m z taka wielka kokarda, pikeny i kupilysmy sobie razem pierscionek w ksztalcie zolwika

dzisiaj odwiedzilam kolejna przyjaciolke i od niej z okazji nadchodzacych imienin dostalam taki koralowy cien do powiek z essence , pigment zzelony [firmy nie pamietam a nie chcxe mi sie wstawac]i roz z manhattanu

jutro idę na lumpki, ciekawe czy wyłowię coś zacnego

w ogole inernet mi nie smiga dobrze, stacjonarny telefon nie chodzi w ogole. coś jest chyba zle podpiete i juz wiem, ze jutro ebde sie z tym motac z TŻ'tem;/ poza tym wrocila piekna pgooda i jest sucpio jutro msuze zrobic chodakowska bo wczoraj i dzisiaj nie mialam na to czasu;/

poza tym zrobilam sobie pierwsze zamowienie z yves rocher, mialam od nich w sumie tylko jeden blsyzczyk, wiec jestem ciekawa co to ebdzie. W sumie kupiłam balsam do ust kokoskowy, plyn do czyszczenia rak bez wody, zel pod prysznic, peeling do stóp i gratis bedzie tusz do rzes, taki ktory inez zachwala w sowim filmiku i jaies perfumy, jako ze przekroczylam zamowieniem 29 zł. Ciekawa jestem tego. I tak balsam do ust, zel i tusz pojdana prezent na imieniny dla kolezanki, a peeling do st op doloze mamie do ksiazki, ktora jej kupie na urodziny, wiec mnie w sumie zostana gratisowe perfumy i plyn do rak

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-07-24 o 20:18
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 20:49   #4717
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dodaja dziekuje

muszę Wam powiedzieć, że firma o mnie dba dostałam bon do kruka i dwa bilety do multikina już wiem na co pójdę z Tżtem http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1-27872

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-24, 21:09   #4718
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Cały dzień na dworze i spiekły mi się ramiona jutro muszę zakrytą bluzkę włożyć
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

a ja będę tutaj pewnie co dwa dni pojawiała bo załapałam pracę byłam pierwsze dwa dni już i jest baardzo fajnie
Super i najważniejsze że ludzie fajni to podstawa
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Już wiem gdzie, nie wiedziałam, że to można wyjąć muszę kupić plastelinę zdjęłam folię, ale jeśli jest druga, to rzeczywiście nie widać i nie wiem nawet, za co złapać, żeby ewentualną drugą folię zdjąć... Muszę znaleźć dobrą zdrapkę... dziękuję za rady jakbym dalej się jakoś dziko męczyła, będę pytać a teraz pokombinuję.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Mini sukces : jeden wzorek się odbił ;D niestety, ku mojemu zdziwieniu, biały lakier do stempli Essence nie odbija się - tak jakby się do tego zupełnie nie nadawał. Próbuję dalej
Próbuj próbuj to świetna zabawa trochę treningu i będą wychodzić
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej piękne Weekendowy weselny klimat totalnie mnie zamęczył wciąż czuje się najedzona, tyle pysznego jedzenia wsunęłam że aż wstyd... Nie byłam w tej sukience, którą wam pokazywałam na zdj Na pół godz przed wyjściem wkładając ją, zauważyłam że jest totalnie poplamiona, prawdopodobnie musiałąm ja pobrudzić przy ostatniej przymiarce i nic już nie dało się z tym zrobić bo było zbyt mało czasu więc poszłam w tubie pomarańczowo różowej bez ramiączek Ta zostanie na kolejne wesele w pażdzierniku

Udało mi się odrobinę ogarnąć buzię, ale wciąz nie jest tak jak przed wyjazdem, o dekolcie i plecach nie wspominam bo na razie zerowa poprawa Przyciemnic włosów nie zdążyłam.

Dziękuje piękne za przywitanie

Kitka
dzięki za doradę miałam bardzo podobnie upiete włosy jak na tym 1 i 3 zdj co do włosów, ja zawsze śpię w koczku nie wiem czy tak jest lepiej, na pewno wygodniej i lepiej się układają za dnia

Shadii
gratulacje

zielone oko
Tobie również

Talullah
jak długo trzyma ci się henna?

Zaczynam dziś bieganie z Tż, a jutro jeśli pogoda dopisze, jeziorko
Pokaż jak wyglądałaś na weselu
Pojechałabym nad wodę takie ciepło zapowiadają może w niedzielę mi się uda

Coś mnie głowa pobolewa, zmykam spać
Dobranoc
Stary 2012-07-24, 21:37   #4719
Soph
Zakorzenienie

witam

mialam cwiczyc i jakos mi na to nie wychodzi, rano nie mam czasu zazwyczaj,
a wieczorem jestem po jedzeniu i ogolnie jakas zmeczona sie czuje
musze zmienic plan dnia

za to znalazlam godzinke na zakupy i kupilam dwie swietne torebki, ostatnio wszystko kupuje podwojnie, jakos tak sie trafia jak juz cos fajnego znajde

uciekam na male SPA

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 13:31   #4720
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Nie wiem czy Wam tez tak szybko czas mija? Mi masakrycznie, z jednej strony fajnie a z drugiej moglby troche przystopowac

Zdenkowalam pare produktow ale glownie takich miniaturek po 50, 60 ml, mimo to zawsze cos. Za to poczynilam kolejne zakupy

Buahhot, jak u Ciebie?

Zaopatrzylam sie w 2 lakiery essie (bo promocja byla ze drugi 50% taniej, no nie moglam ), czwarte maslo do ciala z TBS - a jestem na poczatku zuzywania pierwszego, tusz max factor do zielonych oczu - nawet nawet, szczoteczka ladnie rozdziela rzesy

Ostatnio nakladalam henne khadi ciemny braz (moj 3 raz) i juz wiem ze nigdy nie wroce do drogeryjnego i fryzjerskiego farbowania - wlosy grubsze, lepiej sie kreca, bardziej blyszczace i uniesione u nasady - nic z nimi nie robie, myje i susze a wszyscy sie zachwycaja Ostatnio sie nawet nie czesze tylko rano wstaje, potrzasam glowa, spinam do gory grzywke i viola

Nie narzekam tez na cere - tuszuje tylko rzesy, nawet na wieczorne wyjscia. Odkad uzywam zestawu oczyszczjacego z TBS z algami tak mi sie pory zwezily na nosie ze jestem w szoku. Cud, miod i orzeszki

Aktualnie moja pielegnacja wyglada tak:
twarz - myje wieczorem kremem do demakijazu yes to carrots (kocham, fantastycznie usuwa tusz , nie moge znalezc na kwc), potem tonik algowy TBS i serum algowe TBS zamiennie z olejkiem clarinsa (wczesniej przed olejkiem pryskam twarz woda termalna lrp), na powieki krem brennen, na rzesy l'biotica, rano - zel TBS, tonik i krem matujacy TBS, po chwili filtr The Face Shop z wyciagiem z jagod acai - moja kolejna milosc Pachnie fantastycznie, zdecydowalam sie na niego po kilku recenzjach blogowych i to byl strzal w 10 makijaz to tylko rzesy
cialo - wieczorem zel antycell z AA, potem maslo jagodowe TBS - sliczny zapach , rano ten sam zel plus elancyl.
wlosy - a tu zamiennie, mam tyle odzywek i szamponow do zuzycia ze zongluje bo szybko mi sie nudza Aktualnie zamiennie - wykanczam odzywke i krem bs z fekkai oraz odzywke JF nablyszczajaca a bs kerastase. I mgielka klorane przed suszeniem

Zielone oko - gratulacje

Party - szczerze mowiac czytajac Twoja wypowiedz o malzenstwie troche sie skrzywilam, Twoj TZ nie moze sobie sam zrobic kanapek do pracy czy ugotowac obiadu? Nie rozumiem tez tej czesci wypowiedzi ze nie masz limitu na kosmetyki

Loluska - super ze juz jestes

Milego wieczoru
Moj TZ jest tak nauczony ze kiedy on zarabia na rodzine i pracuje a zona siedzi w domu to ma obowiazek mu zrobic sniadanie do pracy i obiad...
i w sumie troche ma racje wiec sie dopasowuje. Zreszta jego tata tak mial, jego 2 bracia tak maja wiec mowiac mu ze sam ma sobie robic wyjde na kiepska zone przy bratowych i mamie wiec nie mam wyjscia.
A z zakupami to po prostu TZ mi ufa, mam upowaznienie na jego konto bankowe wiec jak potrzebuje pieniadze to moge sobie wybrac z konta kiedy chce. Wiec w tym sensie mam nielimitowane mozliwosci finansowe (no w granicach mojego rozsadku:P)

Dziewczyny gratuluje pracy i stazy

w pt wyjezdzam na wakacje, poki co nie mam czasu do was zagladac, musze sie zajmowac bratankiem TZ bo niby tesciowa sie nim zajmuje ale ostatnio z babcia wielkie problemy i maly zostaje na mojej glowie.. do tego obiady, sprzatanie, zakupy itp i moj czas wolny dla siebie jest na minimum mimo ze nie chodze do pracy
mam nadzieje ze jeszcze przed wyjazdem do was zajrze wiec jeszcze sie nie zegnam

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-07-25 o 13:33
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:35   #4721
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
dodaja dziekuje

muszę Wam powiedzieć, że firma o mnie dba dostałam bon do kruka i dwa bilety do multikina już wiem na co pójdę z Tżtem http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1-27872

też muszę to zobaczyć

dodaja, karolcia
pokaże jeśli będę mieć zdj od fotografa bo ja nie zrobiłam rzadnego

Drugi dzień bieganie zaliczone, jutro się nie ruszę masakra Ale samopoczucie od razu +50, drugie +50 zrobie hulahopem, jutro zamawiam na all sportowe i będę kręcić bo mój brzuch jest w kiepskiej formie ostatnio, ale mysle że to też kwestia nie ćwiczenia = gorsze samopoczucie = mylne odbicie w lustrze

Na buzię wykorzystałam dzisiaj pomysł Aliny, i posłuzyłam się ogórkiem z działki jako tonikiem i na razie jest ok, nawet kremu nie nałożyłam bo czuję nawilżenie poogórkowe, zobaczymy jak będzie na dłuższą mete

Dzień dobry!! Co tutaj taka cisza? U mnie kolejny dzieñ deszczowy i po raz drugi klapa z jeziorkiem Nogi po wczorajszym bieganiu sá w lepszym stanie niz moglam przypuszczac aczkolwiek mocne zakwasy sa i dzisiaj odpuszczam.

Mam dzisiaj w planach nalozenie maski na wlosy z jogurtu naturalnego, zóltka, miodu i oleju
No i na pewno wykombinuje cos na twarz, jeszcze nie wiem co.

A u Was jak tam?

angel
swietna metamorfoza! Jak wogóle wpominasz spotkanie z Alina?

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2012-07-26 o 10:03

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-26, 10:06   #4722
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:

Na buzię wykorzystałam dzisiaj pomysł Aliny, i posłuzyłam się ogórkiem z działki jako tonikiem i na razie jest ok, nawet kremu nie nałożyłam bo czuję nawilżenie poogórkowe, zobaczymy jak będzie na dłuższą mete
Właśnie idę na ogródek zebrać ogórki na kiszenie, to też zrobię sobie taki okład
Na włosach mam mieszankę odżywka do wł blond, oliwka fum mama z rumiankiem i sok z cytryny, później zmyję szamponem Joanny len i rumianek

Miłego dnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:08   #4723
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
dodaja dziekuje

Ooo fajnie, że o Ciebie dbają

Loluska zazdroszczę, że namówiłaś Tż na bieganie , mój o tym nie chce słyszeć..
Stary 2012-07-26, 10:28   #4724
ghana
Zakorzenienie

dzien dobry bylam wczoraj na lumpkach i kupilam 8 super rzeczy
nieldugo bede robic chodakowska, pojde sie wykapac, bo po obiedzie jade do cioci na kawe z okazji jej imienin ja swoje, rowniez dzisiejsze bede wyprawiac w formie grulla dopiero pojutrze

milego dnia

a i przyszlo mi zamoiwnie z yves rocher, szybko
Stary 2012-07-26, 10:42   #4725
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
nieldugo bede robic chodakowska, pojde sie wykapac, bo po obiedzie jade do cioci na kawe z okazji jej imienin ja swoje, rowniez dzisiejsze bede wyprawiac w formie grulla dopiero pojutrze

milego dnia

a i przyszlo mi zamoiwnie z yves rocher, szybko
Pokaż co kupiłaś

Stary 2012-07-26, 11:35   #4726
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Pokaż co kupiłaś
ok, ale to jak je zaraz upiore i jak wyschna

a teraz ewa chodakowska, ostatni raz robilam ja w niedziele;/
Stary 2012-07-26, 12:17   #4727
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ooo fajnie, że o Ciebie dbają

Loluska zazdroszczę, że namówiłaś Tż na bieganie , mój o tym nie chce słyszeć..

to raczej Tż mnie namówił

marta
ja odcinam kawałek ogórka i masuję nim twarz, na koniec kładę plastry pod oczy

Ja zamówiłam sobie hula hop sportowe z obciążeniem do 1 kg na all, juz nie moge się doczekać kiedy przyjdzie

Idę robić mixturkę na włosy

Stary 2012-07-26, 12:26   #4728
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
to raczej Tż mnie namówił

marta
ja odcinam kawałek ogórka i masuję nim twarz, na koniec kładę plastry pod oczy

Ja zamówiłam sobie hula hop sportowe z obciążeniem do 1 kg na all, juz nie moge się doczekać kiedy przyjdzie

Idę robić mixturkę na włosy
Też tak zrobię, dobrze, że mam swoje ogórki, przynajmniej mam pewność,że nie są na nawozach, tylko naturalne

Z czego będziesz robiła miksturę?

Ja już ponad 2 tygodnie czekam na olejek Sesa i się doczekać nie mogę

Stary 2012-07-26, 16:40   #4729
Lenka_1987
Zadomowienie

Hej Piękne
Mam chwilkę czasu to nadrobię.
Mam mega problem z włosami (znów)
Wcześniej używałam szamponów barwa naturia żurawinowa i kolagen do mycia włosów bingo spa; zamiennie. Zrobiły mi się strasznie przesuszone włosy z dnia na dzień, a wcześniej były w takim stanie, że je uwielbiałam, barwa mi się skończyła, zostało tylko bingo (kiedyś uwielbiałam myć nim włosy), włosy dalej suche i przesuszone, mimo, że bardzo o nie dbałam (myślałam już nawet o olejowaniu włosów na długości na dzień delikatnie i zaplataniu ich w warkocz). Bingo mi się skończył i zmieniłam na garniera z olejkiem awokado i masłem karite. Dziś myłam nim pierwszy raz włosy i po umyciu przesuszenie zniknęło jak ręką odjął, ale za to jak spojrzałam w lustro w pracy to zobaczyłam tłuste strąki. Jak nie w jedną stronę to w drugą a moje włosy przestały się ostatnio przetłuszczać i 2 dni spokojnie wytrzymają, a na upartego to i ze 3, a tu nagle 3 godzin świeże nie wytrzymały

Może znacie jakieś fajne szampony, które nie przesuszają i nie obciążają włosów? Bo ostatnio z szamponami to ja mam problem
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 17:23   #4730
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej Piekne

wrocilam wczoraj o 7 rano z wakacji.
przedluzylam je sobie o 2dni, bo jak w sobote sloneczko wyszlo to zal bylo odjezdzac. poplywalam w morzu, poopalam sie troche, napalilam sie strasznie na kajty
zaluje, ze nie mialam przy sobie tyle kasy, to chetnie zapisalabym sie na kurs, bo pogoda do tego byla idealna.

ogolnie od wczoraj odsypiam, doprowadzam sie do ladu

dzis odebralam paszport, bylam tez u chirurga stomatologii, stwierdzil ze osemki rosna prawidlowo, nie ma sensu ich usuwac. powinnam tylko pojsc na zabieg laserem, aby usunac kapturek dziaslowy. takze jestem bardzo zadowolona, bo najgorsze mnie ominelo

ide poczytac co napisalyscie

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Kitka, Buahhot, Oczko gratuluje sukcesow, fajnie ze wam sie tak udalo

ucieszylam sie dzisiaj bedac w SP z nowej gazetki, akurat wszystko mi podpasowalo i kupilam to co ukradli mi na kempingu.
stety niestety ale przez te promocje to ja zbankrutuje

kupilam zel-krem z avene clean-ac, uriage wode termalna 300ml, bioderme sensibo h2o 1+1, wosk do wlosow miodowy, biovax jedwab w plynie, mleczko do demakijazu rozowe z garniera (cos ostatnio nie moge dostac mojego ukochanego plynu dwufazowego)

zrobilam ombre na paznokciach, musze skromnie przyznac, ze bardzo mi sie podoba
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-07-26 o 17:25
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 17:49   #4731
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

angel
swietna metamorfoza! Jak wogóle wpominasz spotkanie z Alina?
Dziękuje.
Bardzo miło wspominam. Ala to przemiła osoba i ile komplementów od niej usłyszałam.

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Hej Piękne
Mam chwilkę czasu to nadrobię.
Mam mega problem z włosami (znów)
Wcześniej używałam szamponów barwa naturia żurawinowa i kolagen do mycia włosów bingo spa; zamiennie. Zrobiły mi się strasznie przesuszone włosy z dnia na dzień, a wcześniej były w takim stanie, że je uwielbiałam, barwa mi się skończyła, zostało tylko bingo (kiedyś uwielbiałam myć nim włosy), włosy dalej suche i przesuszone, mimo, że bardzo o nie dbałam (myślałam już nawet o olejowaniu włosów na długości na dzień delikatnie i zaplataniu ich w warkocz). Bingo mi się skończył i zmieniłam na garniera z olejkiem awokado i masłem karite. Dziś myłam nim pierwszy raz włosy i po umyciu przesuszenie zniknęło jak ręką odjął, ale za to jak spojrzałam w lustro w pracy to zobaczyłam tłuste strąki. Jak nie w jedną stronę to w drugą a moje włosy przestały się ostatnio przetłuszczać i 2 dni spokojnie wytrzymają, a na upartego to i ze 3, a tu nagle 3 godzin świeże nie wytrzymały

Może znacie jakieś fajne szampony, które nie przesuszają i nie obciążają włosów? Bo ostatnio z szamponami to ja mam problem
Włosy to pewnie Ci Barwa przesuszyła, bo jest szamponem ziołowym i powinno się jej używać tylko w celu oczyszczania skóry głowy, a ten szampon z Garniera chyba zawiera jakiś silikon lub pg. Pamiętam, że nie jest zgodny z CG.
Ja lubię te szampony:
1. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wa-wersja.html też ziołowy, ale mnie nie wysusza.
2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...d-drachen.html
3. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...n-koffein.html

Wszystkie są dostępne w Rossmannie.

caate pokarz paznokcie.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 20:37   #4732
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
To czekam na zdięcia
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej Piekne

wrocilam wczoraj o 7 rano z wakacji.
przedluzylam je sobie o 2dni, bo jak w sobote sloneczko wyszlo to zal bylo odjezdzac. poplywalam w morzu, poopalam sie troche, napalilam sie strasznie na kajty
zaluje, ze nie mialam przy sobie tyle kasy, to chetnie zapisalabym sie na kurs, bo pogoda do tego byla idealna.

ogolnie od wczoraj odsypiam, doprowadzam sie do ladu

dzis odebralam paszport, bylam tez u chirurga stomatologii, stwierdzil ze osemki rosna prawidlowo, nie ma sensu ich usuwac. powinnam tylko pojsc na zabieg laserem, aby usunac kapturek dziaslowy. takze jestem bardzo zadowolona, bo najgorsze mnie ominelo

ide poczytac co napisalyscie

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Kitka, Buahhot, Oczko gratuluje sukcesow, fajnie ze wam sie tak udalo

ucieszylam sie dzisiaj bedac w SP z nowej gazetki, akurat wszystko mi podpasowalo i kupilam to co ukradli mi na kempingu.
stety niestety ale przez te promocje to ja zbankrutuje

kupilam zel-krem z avene clean-ac, uriage wode termalna 300ml, bioderme sensibo h2o 1+1, wosk do wlosow miodowy, biovax jedwab w plynie, mleczko do demakijazu rozowe z garniera (cos ostatnio nie moge dostac mojego ukochanego plynu dwufazowego)

zrobilam ombre na paznokciach, musze skromnie przyznac, ze bardzo mi sie podoba
Super że wakacje się udały i mam nadzieję że nie ukradli wam nic wartościowego

Wróciłam własnie z Warszawy fajnie było ale krótko i zapomniałam aparatu a tak chciałam porobić zdjęcia
Stary 2012-07-26, 21:32   #4733
party_girl7
Zakorzenienie

czesc

ja siedze wlasnie z kleopatra na twarzy, poki jeszcze jest okazja. Walizka juz spakowana, jutro wyjezdzamy
takze wpadlam sie tylko pozegnac i zyczyc wam udanych wakacji

trzymajcie sie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-26, 22:59   #4734
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Też tak zrobię, dobrze, że mam swoje ogórki, przynajmniej mam pewność,że nie są na nawozach, tylko naturalne

Z czego będziesz robiła miksturę?

Ja już ponad 2 tygodnie czekam na olejek Sesa i się doczekać nie mogę
jogurt naturalny, żółtka, miód, kilka kropel olejku altery

angel
sama chciałam się do niej zgłosić ale zrezygnowałam przez wyjazd fajnie że ci sie udało

party_girl
wzajemnie i spokojnej podróży

dzisiejsze spa:
włosy:
maska z produktów wyżej wymienionych
po myciu kilka minut kallos jako odżywka d/s

ciało:
depilacja
masaż syrenką
balsam nawilżający
pomalowanie paznokci w odcieniu nude

buzia:
peeling cukrowy
masaz ogórkiem - tonik
cetaphil
epiduo punktowo

dobranoc

Stary 2012-07-26, 23:33   #4735
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
jogurt naturalny, żółtka, miód, kilka kropel olejku altery
to nie jest mieszanka z przepisu Brunetki? bo też sobie taka miksture robilam kilka razy, ale pozniej te wlosy przez troche byly faktycznie fajne, a pozniej takie dziwne i teraz już mi sie nie chce z tym motać
Stary 2012-07-27, 08:23   #4736
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Mam na dziś w planach masę roboty"
pranie
sprzatanie
może się poopalam bo słoneczko ładne
chciałabym przegląd szafy zrobić
no i zadbać o siebie zaraz olej nakładam na włosy z miesiąc tego nie robiłam jak nie dłużej
Stary 2012-07-27, 08:34   #4737
zielone_oko
Zakorzenienie

Caate super, że wakacje się udały
Pokaż pazuryyy

Dzień dobry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-27, 08:35   #4738
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry U mnie znowu plany jeziora poszły się rypać niebo całe pochmurzone Popołudniem widzę się z przyjaciółkami, a teraz może podgonię sobie jutrzejsze sprzątanko...

Cytat:
to nie jest mieszanka z przepisu Brunetki? bo też sobie taka miksture robilam kilka razy, ale pozniej te wlosy przez troche byly faktycznie fajne, a pozniej takie dziwne i teraz już mi sie nie chce z tym motać
tak, pisałam wcześniej że przepis od Aliny Ale włosy mam tez takie jakieś dziwne, oklapnięte i jakby naelektryzowane Spróbuję jeszcze raz tej mixturki ale jak na razie efekt nie powalił...

Miłego dnia

Stary 2012-07-27, 09:21   #4739
ghana
Zakorzenienie

u Was jest ładna pogoda? bo ciagle np w radiu slysze ze jest piekna pogoda, swieci slonce iutp, a u nas zaraz bedzie padac i taka nieprzyjemna duchota;/ i tak od wtorku;/
Stary 2012-07-27, 09:35   #4740
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry U mnie znowu plany jeziora poszły się rypać niebo całe pochmurzone Popołudniem widzę się z przyjaciółkami, a teraz może podgonię sobie jutrzejsze sprzątanko...

tak, pisałam wcześniej że przepis od Aliny Ale włosy mam tez takie jakieś dziwne, oklapnięte i jakby naelektryzowane Spróbuję jeszcze raz tej mixturki ale jak na razie efekt nie powalił...

Miłego dnia
U mnie słońce jest, ale takie jakieś przymglone

Wstawiłam pranie, ręczne zrobiłam zaraz biorę się za sprzątanie. Jutro przyjeżdża siostra i przywozi młodego na miesiąc Nie wiem jak moja sunia to wytrzyma ..

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości