|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
dziękuję dziewczyny
![]() własnie skończyłam 2 godzinną drzemkę.... ciekawe co zrobię jak w nocy ne będę mogła spać ![]() jutro jeszcze wolne więc idę w poszukiwaniu Jantaru ( ew. jeżeli niegdzie go nie znajdę to poproszę koleżankęktóra pracuje w aptece żeby mi go sprowadziła ) i po CP ![]() już nie mogę doczekać się zakupów kosmetycznych po wypłacie ![]() ![]()
![]() |
#4712 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ja też mam dziś dzień wolny (w sumie do tej pory w tym mscu miałam ich 5) zaraz go wykorzystam na sprzatanie i ogarniecie kosmetyków ![]() bo przed chwila zrobilam sobie krotka drzemke ![]() dziękuję dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Raczkowanie
|
ja również gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() ![]() ![]() ![]() Udało mi się odrobinę ogarnąć buzię, ale wciąz nie jest tak jak przed wyjazdem, o dekolcie i plecach nie wspominam bo na razie zerowa poprawa ![]() Dziękuje piękne za przywitanie ![]() Kitka ![]() dzięki za doradę ![]() ![]() ![]() ![]() Shadii gratulacje ![]() zielone oko Tobie również ![]() Talullah jak długo trzyma ci się henna? ![]() Zaczynam dziś bieganie z Tż, a jutro jeśli pogoda dopisze, jeziorko ![]()
#4715 |
Zakorzenienie
|
Kitak gratuluję pracy
![]() Buahhot świetnego masz promotora, że tak o Ciebie dba! Super fucha i równiez gratuluję ![]() Loluśka pokaż się jak wyglądałaś na weselu ![]() Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć gdzie mogę dostać taki zmywacz do paznokci w pisaku? Mam taki z avonu, ale mi się kończy, a już go nie widuję od iluś katalogów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -------- ja widzialam sie wczoraj z przyjaciolka z ktora ostatni arz temu wiudzialam sie rok temu [ona mieszka generalnie w szwajcarii] i bylo super ![]() ![]() ![]() dzisiaj odwiedzilam kolejna przyjaciolke i od niej z okazji nadchodzacych imienin dostalam taki koralowy cien do powiek z essence , pigment zzelony [firmy nie pamietam a nie chcxe mi sie wstawac]i roz z manhattanu ![]() jutro idę na lumpki, ciekawe czy wyłowię coś zacnego ![]() w ogole inernet mi nie smiga dobrze, stacjonarny telefon nie chodzi w ogole. coś jest chyba zle podpiete i juz wiem, ze jutro ebde sie z tym motac z TŻ'tem;/ poza tym wrocila piekna pgooda i jest sucpio ![]() poza tym zrobilam sobie pierwsze zamowienie z yves rocher, mialam od nich w sumie tylko jeden blsyzczyk, wiec jestem ciekawa co to ebdzie. W sumie kupiłam balsam do ust kokoskowy, plyn do czyszczenia rak bez wody, zel pod prysznic, peeling do stóp i gratis bedzie tusz do rzes, taki ktory inez zachwala w sowim filmiku i jaies perfumy, jako ze przekroczylam zamowieniem 29 zł. Ciekawa jestem tego. I tak balsam do ust, zel i tusz pojdana prezent na imieniny dla kolezanki, a peeling do st op doloze mamie do ksiazki, ktora jej kupie na urodziny, wiec mnie w sumie zostana gratisowe perfumy i plyn do rak ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-07-24 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Marcelover ♥♥♥
|
dodaja dziekuje
![]() muszę Wam powiedzieć, że firma o mnie dba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |||
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Cały dzień na dworze i spiekły mi się ramiona jutro muszę zakrytą bluzkę włożyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pojechałabym nad wodę takie ciepło zapowiadają może w niedzielę mi się uda ![]() Coś mnie głowa pobolewa, zmykam spać Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() mialam cwiczyc i jakos mi na to nie wychodzi, rano nie mam czasu zazwyczaj, a wieczorem jestem po jedzeniu i ogolnie jakas zmeczona sie czuje ![]() musze zmienic plan dnia ![]() za to znalazlam godzinke na zakupy i kupilam dwie swietne torebki, ostatnio wszystko kupuje podwojnie, jakos tak sie trafia jak juz cos fajnego znajde ![]() uciekam na male SPA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sumie troche ma racje wiec sie dopasowuje. Zreszta jego tata tak mial, jego 2 bracia tak maja wiec mowiac mu ze sam ma sobie robic wyjde na kiepska zone przy bratowych i mamie ![]() ![]() A z zakupami to po prostu TZ mi ufa, mam upowaznienie na jego konto bankowe wiec jak potrzebuje pieniadze to moge sobie wybrac z konta kiedy chce. Wiec w tym sensie mam nielimitowane mozliwosci finansowe ![]() Dziewczyny gratuluje pracy i stazy ![]() w pt wyjezdzam na wakacje, poki co nie mam czasu do was zagladac, musze sie zajmowac bratankiem TZ bo niby tesciowa sie nim zajmuje ale ostatnio z babcia wielkie problemy i maly zostaje na mojej glowie.. do tego obiady, sprzatanie, zakupy itp i moj czas wolny dla siebie jest na minimum mimo ze nie chodze do pracy ![]() mam nadzieje ze jeszcze przed wyjazdem do was zajrze wiec jeszcze sie nie zegnam ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-07-25 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też muszę to zobaczyć ![]() dodaja, karolcia pokaże jeśli będę mieć zdj od fotografa bo ja nie zrobiłam rzadnego ![]() Drugi dzień bieganie zaliczone, jutro się nie ruszę masakra ![]() ![]() Na buzię wykorzystałam dzisiaj pomysł Aliny, i posłuzyłam się ogórkiem z działki jako tonikiem i na razie jest ok, nawet kremu nie nałożyłam bo czuję nawilżenie poogórkowe, zobaczymy jak będzie na dłuższą mete ![]() Dzień dobry!! ![]() ![]() Mam dzisiaj w planach nalozenie maski na wlosy z jogurtu naturalnego, zóltka, miodu i oleju ![]() No i na pewno wykombinuje cos na twarz, jeszcze nie wiem co. A u Was jak tam? angel swietna metamorfoza! Jak wogóle wpominasz spotkanie z Alina? ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-07-26 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Na włosach mam mieszankę odżywka do wł blond, oliwka fum mama z rumiankiem i sok z cytryny, później zmyję szamponem Joanny len i rumianek ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Loluska zazdroszczę, że namówiłaś Tż na bieganie , mój o tym nie chce słyszeć.. ![]()
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() nieldugo bede robic chodakowska, pojde sie wykapac, bo po obiedzie jade do cioci na kawe z okazji jej imienin ![]() ![]() milego dnia ![]() a i przyszlo mi zamoiwnie z yves rocher, szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to raczej Tż mnie namówił ![]() ![]() marta ja odcinam kawałek ogórka i masuję nim twarz, na koniec kładę plastry pod oczy ![]() Ja zamówiłam sobie hula hop sportowe z obciążeniem do 1 kg na all, juz nie moge się doczekać kiedy przyjdzie ![]() Idę robić mixturkę na włosy ![]()
![]() |
#4728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z czego będziesz robiła miksturę? ![]() Ja już ponad 2 tygodnie czekam na olejek Sesa i się doczekać nie mogę ![]()
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
Hej Piękne
![]() Mam chwilkę czasu to nadrobię. Mam mega problem z włosami (znów ![]() Wcześniej używałam szamponów barwa naturia żurawinowa i kolagen do mycia włosów bingo spa; zamiennie. Zrobiły mi się strasznie przesuszone włosy z dnia na dzień, a wcześniej były w takim stanie, że je uwielbiałam, barwa mi się skończyła, zostało tylko bingo (kiedyś uwielbiałam myć nim włosy), włosy dalej suche i przesuszone, mimo, że bardzo o nie dbałam (myślałam już nawet o olejowaniu włosów na długości na dzień delikatnie i zaplataniu ich w warkocz). Bingo mi się skończył i zmieniłam na garniera z olejkiem awokado i masłem karite. Dziś myłam nim pierwszy raz włosy i po umyciu przesuszenie zniknęło jak ręką odjął, ale za to jak spojrzałam w lustro w pracy to zobaczyłam tłuste strąki ![]() ![]() Może znacie jakieś fajne szampony, które nie przesuszają i nie obciążają włosów? Bo ostatnio z szamponami to ja mam problem |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
hej Piekne
![]() wrocilam wczoraj o 7 rano z wakacji. przedluzylam je sobie o 2dni, bo jak w sobote sloneczko wyszlo to zal bylo odjezdzac. poplywalam w morzu, poopalam sie troche, napalilam sie strasznie na kajty ![]() zaluje, ze nie mialam przy sobie tyle kasy, to chetnie zapisalabym sie na kurs, bo pogoda do tego byla idealna. ogolnie od wczoraj odsypiam, doprowadzam sie do ladu ![]() dzis odebralam paszport, bylam tez u chirurga stomatologii, stwierdzil ze osemki rosna prawidlowo, nie ma sensu ich usuwac. powinnam tylko pojsc na zabieg laserem, aby usunac kapturek dziaslowy. takze jestem bardzo zadowolona, bo najgorsze mnie ominelo ![]() ide poczytac co napisalyscie ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Kitka, Buahhot, Oczko gratuluje sukcesow, fajnie ze wam sie tak udalo ![]() ucieszylam sie dzisiaj bedac w SP z nowej gazetki, akurat wszystko mi podpasowalo i kupilam to co ukradli mi na kempingu. stety niestety ale przez te promocje to ja zbankrutuje ![]() kupilam zel-krem z avene clean-ac, uriage wode termalna 300ml, bioderme sensibo h2o 1+1, wosk do wlosow miodowy, biovax jedwab w plynie, mleczko do demakijazu rozowe z garniera (cos ostatnio nie moge dostac mojego ukochanego plynu dwufazowego ![]() zrobilam ombre na paznokciach, musze skromnie przyznac, ze bardzo mi sie podoba ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-07-26 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuje.
![]() Bardzo miło wspominam. Ala to przemiła osoba i ile komplementów od niej usłyszałam. ![]() Cytat:
Ja lubię te szampony: 1. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wa-wersja.html też ziołowy, ale mnie nie wysusza. 2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...d-drachen.html 3. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...n-koffein.html Wszystkie są dostępne w Rossmannie. ![]() caate pokarz paznokcie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wróciłam własnie z Warszawy fajnie było ale krótko i zapomniałam aparatu a tak chciałam porobić zdjęcia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja siedze wlasnie z kleopatra na twarzy, poki jeszcze jest okazja. Walizka juz spakowana, jutro wyjezdzamy ![]() ![]() takze wpadlam sie tylko pozegnac i zyczyc wam udanych wakacji ![]() trzymajcie sie ![]()
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() angel sama chciałam się do niej zgłosić ale zrezygnowałam przez wyjazd ![]() ![]() party_girl wzajemnie ![]() ![]() dzisiejsze spa: włosy: maska z produktów wyżej wymienionych po myciu kilka minut kallos jako odżywka d/s ciało: depilacja masaż syrenką balsam nawilżający pomalowanie paznokci w odcieniu nude buzia: peeling cukrowy masaz ogórkiem - tonik cetaphil epiduo punktowo dobranoc ![]()
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Mam na dziś w planach masę roboty" pranie sprzatanie może się poopalam bo słoneczko ładne chciałabym przegląd szafy zrobić no i zadbać o siebie zaraz olej nakładam na włosy z miesiąc tego nie robiłam jak nie dłużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Caate super, że wakacje się udały
![]() Pokaż pazuryyy ![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
u Was jest ładna pogoda? bo ciagle np w radiu slysze ze jest piekna pogoda, swieci slonce iutp, a u nas zaraz bedzie padac i taka nieprzyjemna duchota;/ i tak od wtorku;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstawiłam pranie, ręczne zrobiłam zaraz biorę się za sprzątanie. Jutro przyjeżdża siostra i przywozi młodego na miesiąc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.