Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 13:38   #901
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
ahahahaha
w zyciu bym nie wpadla na to, ze moj avatar ma nogi jak syrenka ale teraz jak tak na nia patrze to cos w tym jest
ma dziewczyna wyobraźnie haha ciekawe co najpierw wymyśliła- zanim to powiedziała czy o Twoim avatarku czy o tym, że masz coś wspólnego z syrenką
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:40   #902
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

A gdzie jest Agnusek?

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Chorobcia...właśnie widzę... Syrenkę taką lalkę chyba też kiedyś miałam...i uwielbiam bajkę!
Ja teeeez!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ma dziewczyna wyobraźnie haha ciekawe co najpierw wymyśliła- zanim to powiedziała czy o Twoim avatarku czy o tym, że masz coś wspólnego z syrenką
no dokladnie!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:40   #903
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
ahahahaha
w zyciu bym nie wpadla na to, ze moj avatar ma nogi jak syrenka ale teraz jak tak na nia patrze to cos w tym jest
Oczywiście, że ma!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaby jaki tytuł wzięłaś?? Ja czytałam " w głębi lasu" i ostatnio jakąs jego też wypożyczyła ale czeka w kolejce.
Ha! Dobre pytanie Może napiszę Ci z domu
Tak patrząc na tytuły i okładki, to może "Wszyscy mamy tajemnice"?
Tak, to ta! Pamiętam opis

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No tak myślę

Cytat:
jejuuuu chyba zabrakło miejsce na odbiór bagażu? najważniejszego nie ma dopisz w którym miejscu i gdzie i jak
A po co Ci bagaż?
No dobra... Bagaż wsadź jako punkt... czekaj, niech no spojrzę...
4a. Po przejściu przez bramkę, a przed udaniem się do stoiska biura, idziesz do miejsca odbioru bagażu (nie możesz przez nie nie przejść ). W zależności od ilości lotów w danym momencie bagaże mogą wyjechać 10 minut po lądowaniu, ale możecie też stać i pół godziny. Nad każdą taśmą masz monitor z wyświetlonym numerem lotu, skąd, dokąd, o której godzinie. Na tej taśmie będą bagaże z danego lotu. Czekasz sobie spokojnie, ja wypatrzysz swoją walizkę to zabierasz (TŻ zabiera, my nie targamy ). Jak przegapicie - nie martw się, one nie wracają do samolotu tylko jeżdżą w kółko...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-07-30 o 13:43
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:42   #904
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
A
Ja teeeez!
Ale co też? Lalkę czy bajkę?
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:43   #905
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaby to napisz potem czy fajna

Nikita aaa to nie ty przypadkiem sobie te nogi w kąpieli wiązałaś aby syrenkę udawać??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:43   #906
Nikita...
Zakorzenienie

Ana,

po odbior bagazu idziesz po prostu za tlumem, ktory wysiadl z twojego samolotu

Stary 2012-07-30, 13:43   #907
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
ahahahaha

Cytat:
oł jeee!! niech się i tak stanie!!
gorzej jak do 2013 stare zdążą się wydrzeć i co wtedy gołodupce czekać na styczeń
No to będziemy myśleć wtedy.
Albo zostawmy jakieś rezerwowe

Cytat:
Mój mąż bedzie chodził na rehabilitację na tę nogę. Przez 2 tygodnie i zobaczymy. Właśnie mi napisał, ze siedzi w kolejce w przychodni bo do 15 są zabiegi.
O kurcze, wiem coś na ten temat...sama przesiadywałam i czekałam... Powodzenia dla męża

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:44   #908
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co też? Lalkę czy bajkę?
I to i to!!! Ale bajke kochalam i kocham miloscia bezwzgledna!!!

Cytat:
Nikita aaa to nie ty przypadkiem sobie te nogi w kąpieli wiązałaś aby syrenkę udawać??
Taaaa, to ja bylam, slynna syrenka z Rudy Slaskiej

Stary 2012-07-30, 13:46   #909
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Nikita wiedziałam

Butter ja tez chodziłam na te zabiegi - 6 tyg na moją biedną rękę ech... i to czekanie. Ale dobrze, ze go teściowa wcisnęła, bo by musiał pewnie czekać nie wiem ile.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:48   #910
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No więc powiem Ci, że najpierw z głupia franc powiedziałam o tym, że to podobne do Nikity...a jak spytała czemu, to musiałam coś wymyślić...i ten avatar mi się rzucił w oczy!

Cytat:

Taaaa, to ja bylam, slynna syrenka z Rudy Slaskiej

Nikita, Ty na pewno mosz wszystkich w doma, jak to się mówi po śląsku?

Hania

Stary 2012-07-30, 13:49   #911
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo może sobie zrobię maraton syrenkowy...i obejrzę wszystkie 3 części!!
Stary 2012-07-30, 13:54   #912
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:

Nikita, Ty na pewno mosz wszystkich w doma, jak to się mówi po śląsku?
No chyba ja . Mow mi Ariel

Cytat:
Ooo może sobie zrobię maraton syrenkowy...i obejrzę wszystkie 3 części!!
eeee tak, tylko I czesc byla warta niezliczonej ilosci powtorek, reszta byla do bani

Edytowane przez Nikita...
Czas edycji: 2012-07-30 o 13:55
Stary 2012-07-30, 13:56   #913
mona_ja
Wtajemniczenie

Ana dzieki ja już piżamki z all znam, niektóre wygladają ładnie ale jak sie poczyta komentarze to jest napisane że zamiast bawełny są z plastiku lub sie po praniu rozciągają tak że też wyglądaja jak worek.
Co do pomadki to nie wiem, tu zerknij https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56171 może coś konkretnego doczytasz co można a czego nie, bo mi już z pamięci wyleciało

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:56   #914
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
eeee tak, tylko I czesc byla warta niezliczonej ilosci powrotek, reszta byla do bani
Wiem wiem...chociaż 2 też nie taka zła...ta 3 raczej nie potrzebna...

A wiecie co...nie wiem w którym to było programie...Mam talent albo coś w tym stylu...ale była Pani, która dubbingowała naszą syrenkę po polsku...jak ją poprosili o "przykład" to jak zaśpiewała piosenkę z filmu...to normalnie w szoku byłam...to jej głos!!!
Stary 2012-07-30, 13:58   #915
ButterBear
Zakorzenienie

Nikitko, Kochanie Ty moje, znalazłam dla Ciebie idealną fotkę, jak się dzidziuś pojawi i będziecie chcieli z TŻ na zaproszenie dać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ariel-and-Eric-disney-couples-6059512-500-500.jpg (24,4 KB, 11 załadowań)

Hania

Stary 2012-07-30, 14:02   #916
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem...chociaż 2 też nie taka zła...ta 3 raczej nie potrzebna...

A wiecie co...nie wiem w którym to było programie...Mam talent albo coś w tym stylu...ale była Pani, która dubbingowała naszą syrenkę po polsku...jak ją poprosili o "przykład" to jak zaśpiewała piosenkę z filmu...to normalnie w szoku byłam...to jej głos!!!
Z racji tego, ze ja moja syrenke mialam na VHS po angielsku, ze spoznionym PL dubbingiem to dla mnie tylko i wylacznie wersja angielska i angielska Ariel to jest TO!!! nie moge przetrawic polskiego glosu

Cytat:
Nikitko, Kochanie Ty moje, znalazłam dla Ciebie idealną fotkę, jak się dzidziuś pojawi i będziecie chcieli z TŻ na zaproszenie dać

fajneeeeee!!!!

Stary 2012-07-30, 14:03   #917
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Mykam na szybkie zakupy...ugotuję sobie zupkę, bo nic innego chyba nie zjem...a na lodówkę to nie mogę patrzeć

Dziewczyny mam pytanko...wiem, że piersi generalnie nie są takie same...ale dziś tak się przeglądałam w lustrze i chyba trochę urosły, a raczej zrobiły się pełniejsze...tylko że widzę sporą różnicę między lewą a prawą piersią...i nie wiem czy się martwić czy nie, czy to się jakoś wyrówna??
hormony szaleją wydaje mi się że się wyrównają, ja mam zawsze jedną mniejszą, drugą wiekszą.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 14:04   #918
onyks
Zakorzenienie

Uciekam laski
Napiszę wam z telefonu jaki wynik bo mnie nie będzie w domu...
Paa

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 14:06   #919
Malensstfo
Zakorzenienie

Ej Butter ja też takie chcę!!!

Nikita
coś w tym jest...ja też miałam na VHS...i pamiętam jak piosenki nie były przetłumaczone....a teraz jak mam zgrane na DVD to już jest właśnie inaczej... I jestem zdziwiona, że właśnie pamiętam "oryginał" w sensie te nietłumaczone...

Mona dzięki
Stary 2012-07-30, 14:14   #920
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ej Butter ja też takie chcę!!!

Nikita
coś w tym jest...ja też miałam na VHS...i pamiętam jak piosenki nie były przetłumaczone....a teraz jak mam zgrane na DVD to już jest właśnie inaczej... I jestem zdziwiona, że właśnie pamiętam "oryginał" w sensie te nietłumaczone...

Mona dzięki
Ale co chcesz? Zdjęcie? No to co za problem...Mam i fotkę dla Ciebie, ale bez TŻ, bo Cię wkurza ostatnio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ariel_and_her_baby_brother_by_szaloncukor-d1fwqya.jpg (53,6 KB, 9 załadowań)

Hania

Stary 2012-07-30, 14:14   #921
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita coś w tym jest...ja też miałam na VHS...i pamiętam jak piosenki nie były przetłumaczone....a teraz jak mam zgrane na DVD to już jest właśnie inaczej... I jestem zdziwiona, że właśnie pamiętam "oryginał" w sensie te nietłumaczone...
Ja tez pamietam, takie to bylo moje dzieciece polishenglish i nie kumalam za bardzo co spiewam ale spiewalam . I do dzis pamietam jakie mi glupoty wychodzily.

Stary 2012-07-30, 14:15   #922
Malensstfo
Zakorzenienie

Zaraz będę wcinać zupkę...mniam mniam

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Ale co chcesz? Zdjęcie? No to co za problem...Mam i fotkę dla Ciebie, ale bez TŻ, bo Cię wkurza ostatnio
Aaaaaaaaaaaa jakie fajne!!!!
Stary 2012-07-30, 14:33   #923
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Bylismy na typowo spozywczo-chem. zakupach, ale chcialam kupic walizke dla Seby
KLIK
ale niestety nie byloChcialam niebieska a były tylko typowo dziewczece
Musze zagladac do sklepu, bo beda miec dostawe, a przed wyjazdem chcialam kupic
szkoda ze nie bylo, bardzo fajna walizka,

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
bardzo Wam zazdroszczę karmienia piesia, ja karmiłam Majke tyko 2 miesiace, bałam się ze Majka nie dojada i podawałam butle, jesli uda mi się mieć drugie dziecko to chce karmić tak do pół roku 8 miesiecy
mam podobny plan
niestey przy synciu mi sie to nie udalo,

kotekk super ze wieczor sie udal,

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Kasiu, już Ci odpowiadam

Zabieg robiłam we Wrocławiu, przez wizaż na wątku o prostowaniu znalazłam dziewczynę która tam robiła, widziałam zdjęcia i byłam oczarowana. Co do ceny, pytałam w Poznaniu- życzą sobie 1600, a tam gdzie ja robiłam 700 za długie włosy. Odrosty będę robić już 2 raz, ostatnio robiłam w kwietniu w zeszłym roku. Sam zabieg jest trochę męczący, musi być przeprowadzany przez 2 fryzjerów i trwa 5 godzin. Odrosty tak samo. Przez 3 dni nie można umyć głowy, spinać lub brać bza ucho bo odgniecenie może zostać, po 3 dniach trzeba umyć głowę i gotowe Wygoda niesamowita.

Pokaże Ci zdjęcia, przed, po i po roku z odrostami.
drogo ale efekt rzeczywiscie jest

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie miłe słowa -Lenka każdej cioci przesyła całusy
walczymy z zaparciami, które są zawsze rano i niestety sutki mam trochę popękane, smaruję MALTANEM,ale nie wiele pomaga.
spruboj moze masci bephanten, mi pomogla,
a na zaparcia malej moze wody jej trzeba dawac, sa jeszcze czopki z gliceryna ale nie wiem czy tak malenkiemu dziecku mozna je dac,

Bika za 30 tydzien,

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Czesc Kochane

Ja dzis na 16 do lekarza i zaczynam sie STRASZNIE denerwowac, sama nie wiem czym chyba ta niewiadoma

A pochwale sie, bedziemy w nastepne wakacje jechac do Polski i tam chcic Maye starsznie sie ciesze bo juz jakis czas minal ak nie widzialam rodzicow
trzymam kciuki za wizyte, bedzie dobrze,
super ze do Polski przylecicie,

onyks nie denerwuj sie,

mona_ja tez mialam 2 koszule,

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Przeciez to Tobie ma byc wygodnie
wygoda wygoda ale u nas mialo byc krocze nie przykryte, nawet majtek jednorazowych nie mozna bylo zakladac,

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
zdarza mi sie czasami z sentymentu wejść na wątki na odchowalni... i jak widzę co mamy potrafią robić ze swoimi 2-3 miesięcznymi dziećmi to mi się słabo robi

no nic, zmykam do pracy
no wlasnie, czasem rece opadaja,
nawet oststnio na placu zabaw widzialam mame z moze 4 miesieczym dzieckim, i na sile je prowadzala, puszczala na zjezdzalni a dziecko ledwo glowe trzymalo,

Kasia zaciskam kciuki,

wczorajszy wyjazd nam sie udal, mlody pobiegal po podworku, fajnie bylo,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 14:46   #924
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
nawet oststnio na placu zabaw widzialam mame z moze 4 miesieczym dzieckim, i na sile je prowadzala, puszczala na zjezdzalni a dziecko ledwo glowe trzymalo,
,

Hania

Stary 2012-07-30, 14:46   #925
xmonikax27
Raczkowanie

kurcze ja zdążyłam obiad zrobić dać Majce zjeść a Wy tyle naskrobałyście
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 14:51   #926
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
hmm, myślałam że Kasia już urodziła... no nic, czekamy dalej, trzymaj się Kasiu

dziecko powinno usiąść samodzielnie do końca 8 miesiąca życia. Chodzić do 18 miesiąca. Nie pamiętam, jak jest z raczkowaniem
Marysia pełzała mając 4 miesiąca, usiadła mając 7,5 miesiąca. 2 tygodnie później zaczęła raczkować i wstawać przy meblach Chodzić zaczęła 2 tygodnie po roczku

Raczkowanie jest bardzo bardzo ważnym etapem, wpływa na kształtowanie całego gorsetu mięśniowego, kręgosłupa a także na prace mózgu. Często niestety rodzice zaburzają naturalny rozwój poprzez sadzanie dziecka niesiedzącego, stawianie nie wstającego samodzielnie czy prowadzenie za ręce dziecka które nie chodzi. Wszystko to często wpływa na to, że dziecko nie raczkuje (nie ma takiej potrzeby i jest po prostu na to fizycznie za słabe) co może mieć swoje przykre konsekwencje za lat kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt dlatego też tak ważne w tych piewrszych miesiącach jest układanie na brzuchu, bo z brzucha rusza cała motoryka duża - także siadanie, po najbardziej prawidłowym i najzdrowszym wzorcem siadania jest siad z pozycji czworaczej....

zdarza mi sie czasami z sentymentu wejść na wątki na odchowalni... i jak widzę co mamy potrafią robić ze swoimi 2-3 miesięcznymi dziećmi to mi się słabo robi

no nic, zmykam do pracy

Amen

Cytat:
[ja się za głowę łapałam jak moi znajomi przyszli z dzieckiem (4 miesiące) i się chwalili, ze siedzi jak się je podciąga biedna maleństwo, całe latało na boki jak je trzymali - ale siedziało wg nich
grunt to sie chwalic przed innymi, nie prawda?
Cytat:
szkoda ze nie bylo, bardzo fajna walizka,

wygoda wygoda ale u nas mialo byc krocze nie przykryte, nawet majtek jednorazowych nie mozna bylo zakladac,

I co i tak ma leciec wszystkoBo nie kumam

Seba zasnal
Niechcial dzis wyjsc ze złobkaMówie do niego pozegnaj sie,a ten do mnie Baj baj i mi machaMalpiszon mały

I jak wracalismy bylo oberwanie chmuryDobrze ze mialam parasolke wtorebce to Sebe zakrylam a ja normalnie doszłam do domu jakbym wyszla spod prysznica

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
o mamo
Niezle sie zapedzila
Stary 2012-07-30, 14:52   #927
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

no dokladnie!

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
A po co Ci bagaż?
No dobra... Bagaż wsadź jako punkt... czekaj, niech no spojrzę...
4a. Po przejściu przez bramkę, a przed udaniem się do stoiska biura, idziesz do miejsca odbioru bagażu (nie możesz przez nie nie przejść ). W zależności od ilości lotów w danym momencie bagaże mogą wyjechać 10 minut po lądowaniu, ale możecie też stać i pół godziny. Nad każdą taśmą masz monitor z wyświetlonym numerem lotu, skąd, dokąd, o której godzinie. Na tej taśmie będą bagaże z danego lotu. Czekasz sobie spokojnie, ja wypatrzysz swoją walizkę to zabierasz (TŻ zabiera, my nie targamy ). Jak przegapicie - nie martw się, one nie wracają do samolotu tylko jeżdżą w kółko...
No w sumie to po co mi
Dziękować, dziękować cenne informacje do skrzyni skarbów

Cytat:
Ana,

po odbior bagazu idziesz po prostu za tlumem, ktory wysiadl z twojego samolotu
Stary 2012-07-30, 14:59   #928
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:
hmm, myślałam że Kasia już urodziła... no nic, czekamy dalej, trzymaj się Kasiu

dziecko powinno usiąść samodzielnie do końca 8 miesiąca życia. Chodzić do 18 miesiąca. Nie pamiętam, jak jest z raczkowaniem
Marysia pełzała mając 4 miesiąca, usiadła mając 7,5 miesiąca. 2 tygodnie później zaczęła raczkować i wstawać przy meblach Chodzić zaczęła 2 tygodnie po roczku

Raczkowanie jest bardzo bardzo ważnym etapem, wpływa na kształtowanie całego gorsetu mięśniowego, kręgosłupa a także na prace mózgu. Często niestety rodzice zaburzają naturalny rozwój poprzez sadzanie dziecka niesiedzącego, stawianie nie wstającego samodzielnie czy prowadzenie za ręce dziecka które nie chodzi. Wszystko to często wpływa na to, że dziecko nie raczkuje (nie ma takiej potrzeby i jest po prostu na to fizycznie za słabe) co może mieć swoje przykre konsekwencje za lat kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt dlatego też tak ważne w tych piewrszych miesiącach jest układanie na brzuchu, bo z brzucha rusza cała motoryka duża - także siadanie, po najbardziej prawidłowym i najzdrowszym wzorcem siadania jest siad z pozycji czworaczej....

no nic, zmykam do pracy
Majeczka usiadła jak miała 5 miesiecy raczkowała przed 11 miesiacem, wstała po 11 miesiacu a zaczeła chodzić 4 dni przed 13 miesiacem.

no niestety masz racje moja kuzyna obkładała synka poduszkami jak miał 2,5 miesiąca, na siłe prowadzała od 7 miesiaca

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Chociaż powiem wam,że też mam stresa... pamiętacie jak mówiłam, że robię usg genetyczne + test pappa z krwi.
Lekarz mówił, że niby powinno się razem te badania robić bo się uzupełniają , a na ostatniej wizycie że samo usg też mogę bo dziewczyny tak robią.
Nie namawiał mnie na ten test...a ja głupia się zdecydowałam i teraz tak żałuję bo usg wyszło piękne i całkiem o tym teście zapomniałam aż do dziś, przed chwilą dzwoniłam po wyniki i powiedzieli mi że pani doktor ma teraz pacjentów i sama do mnie oddzwoni około 16
I tak się zestresowałam, czy po prostu oddzwoni bo tak robią czy coś nie tak tam wyszło
Cytat:

Teraz żałuję, po co ja to robiłam skoro usg było dobre A jeszcze się naczytałam, że wynik czasem wychodzi fałszywie zły, albo że dziewczyny miały super usg, a pappa zły

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Aaaa to sama bym przybiegła się do Ciebie pobawić takim domkiem z garażem
nic się nie martw napewno wyniki będą dobre!! skoro usg wyszło ok to krew też będzie dobra!
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 15:01   #929
Ana***
Zakorzenienie

Dziewczynki a czy w bagażu podręcznym można mieć aparat?? i czy można go użyć w samolocie?

idę robić obiadek
Stary 2012-07-30, 15:02   #930
Nikita...
Zakorzenienie

Ja juz dzis mykam, mam dosyc siedzenia w pracy a czeka mnie kolejny odc. pt czeska biurokracja wiec mozecie sobie wyobrazic moj humor...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości