Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 12:25   #1141
Andzikus
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Andziku ja też go ma i na mój obwód 72 jest bardzo ok, nie chciałabym ciaśniejszego bo nie lubie być obciskiwana. ta dr jak coś każe to każe i nie ma co kombinować, zrestzą Ty też swojej słuchasz skrupulatnie a staniczek jest naprawde fajny, zmniejszenie obwodu nie jest dużym kłopotem
Amen

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:31   #1142
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
belseno ja na brzuszku ostrożnie bardzo dla próby pierwszy raz się po 4mc położyłam i lipa i do dziś niestety lipa uwielbiałam tak spać a teraz to odpada, mimo, że w dotyku cycki mam bardzo miekkie czuje się jakbym lezała na dwóch dużych kamieniach i jest cholernie niewygodnie. ale i na to jest sposób, jeden jasiek pod brzuch w drugi pod głowe tak żeby cycki znalazły się w dołku ja zaraz będe miec problem jak się na leżaku z nimi ułożyć bo na piasku to sobie dołek można wykopać na piersi
haha no to pięknie jak byłam w ciąży to miałam taką sofe w której na środku decha pękła i nie pozwoliłam jej ruszyć bo tam właśnie zrobił się taki fajny dołek w który chowałam mój brzuszek i do 9-mca właściwie bez problemu wylegiwałam się na brzuchu ale, że takie kombinacje z cyckami będe kiedyś robić to bym się nie spodziewała

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-30 o 12:34
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:56   #1143
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Przeczytałam chyba z 10 stron i ledwo co sie polapalam ale dużo piszecie
i kłótnia jakaś była po drodze... ale mam nadzieje, ze już sie uspokoi ta atmosfera, bo przecież takie swiezynki jak ja, które dopiero myślą o operacji potrzebują waszego wsparcia i doświadczenia

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

chwila moment..88cm masz w biuście i mówisz że wielkija tak miałam a teraz 89-90 pod mam 71 więc mamy podobnie i o co komon???ja mam średniaki wizualne..takie C pełne myślę mimo że stanik 70 D lub nawet E byłoby ok..i staniki zaczynają mnie cisnąć coś
wczoraj byłam w bluzeczce na ramiączkach w biustonoszy tym z H&M to koleżanka mi mówi..jakie masz wielkie cycki ,mój chłop że cycki wywalam...ja pierdzielę...to po co je mam...

GWEN pamiętaj ja od poniedziałku okupuję wybrzeżepogoda zamówiona więc gitmoże uda nam się spotkać w Sopocie
Klaudeczko masz w 100% racje!!! Po to robiłas Cycki, żeby teraz je eksponowac. No moze nie w sensie ze nago ale czemu nie miałabys pokazać, ze masz piękny biust?!
nie słuchaj zazdrosnych koleżanek!!! Ciesz sie nowymi nabytkami ile mozna!!

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
wiecie co... mam znów doła cyckowego ... tzn nie doła a "refleksje" że te moje cycki to są jednak małe.
Kurde tutaj takie implanty jak ja dostają dziewczynki 45kg :P no i one to się gubią na calą sylwetkę :P bez stanika nie chodzę chyba że obcisłe rzeczy... bo mi się gubią cycki... po ubraniem ich nie widac
No jak Ty masz za małe Cycki to popatrz na moje!!! Na pewno Ci pomoże!!! ładne masz te cycochy i nie marudz tu

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Fajna sukienka? mówcie mi tu szybko bez stanika mierzyłam, plecy otwarte. Super przecena sukienka szyta na żelki bo musiałam wziac xs a dopiero nie odstawały plecy wiec trzeba zapakować trochę do przodu zeby nie odstawało
Już pewnie za późno na komentarze, ale po czasie powiem, ze SUKIENKA JEST BOSKA! i mam nadzieje, ze ja kupilas???

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Mialam niezly ubaw w ten weekend bo moja rodzinkanic nie wie o nowych cycuszkacha. Wczoraj zrobilam im imienionowa imprezke na dzialce, a poniewaz bylo upalnie wiec opalanko na calego, a ja oczywiscie w kostiumiku Wszyscy gapili sie na mnie spod oka ale nikt nic glosno nie powiedzial. W koncu moja mama mruknela cos, ze mam duze piersi, tato odmruknal, ze faktycznie i.... zaczelo sie. Moja siostra, ktorej piersi zawsze podziwialam i zazdroscilam jej, ze ma takie piekne cycuszki, zaczela gadac, ze moze bym przestala przesadzac z tym wypychaniem stanika. Ze juz ostatnio mialam duzo ale teraz? Chyba w koncu skoncze na Z bo teraz to juz chyba z F mam I poco to wszystko?! Chyba tylko Madonna jak przyjedzie na koncert to mnie zakazuje swoimi wierzami... No chyba, ze sobie silikonu tam napchalam.... itd. itp. A ja mialam ubaw popachy i malo nie umarlam ze smiechu!
:
No to niezły ubaw musiałas mieć, ale ze sie nie zorientowali to jestem w szoku, zakryte miałas te Cycki??? Bo przecież chyba w staniku to widać bardziej niż pod bluzka jakakolwiek??

Cytat:
Korinka, bo tylko jedna osoba wie, moj narzeczony! Areszta niech sobie mysli co chce. Ja nie mowilam rodzibie bo kiedy wczesniej napomknelam cosik na ten temat to uslyszalam, ze idiotka itp. wiec po co mi to? Niech sobie mysla, ze to wypychacze
Ja tez raczej nie powiem rodzicom itp. Bo by tego nie zrozumieli... Zreszta oni są dość specyficzni i już mój rozwod był dla nich apokalipsa. Teraz jakbym powiedziała, ze chce Cycki sobie zrobić to by uznali ze całkiem zwariowalam...niestety takie myślenie z XIX wieku... i gadania by było na najbliższe 30 lat.
To pocieszylas mnie tym, ze mozna jakoś zakamuflowac!!!: cmok:

Wiecie co mój TZ właśnie jak czytałam wizaz wpadł na chwile (z pracy sie urwał) i przyniósł mi piękna róże ot tak, bo stwierdził, ze kocha! i co najlepsze przyniósł jeszcze fiolka, bo stwierdził, ze ma fiola na moim punkcie!! Haha m
Normalnie mnie tym rozwalil a cieszę sie jak głupia!!!
Chyba musze w podzięce zrobić mu jakiś pyszny obiad
Aż mi sie humor poprawił!!!

Buziaki Cycoliny

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!

Edytowane przez AsieK8705
Czas edycji: 2012-07-30 o 12:57
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:23   #1144
jooasi
Wtajemniczenie

łaaaaaaa jak romantycznie, róża jak róża ale ten fiołek z wyjaśnieniem... uwielbiam takie gesty niestety mój z ramantyzmem nic wspólnego nie ma
Stary 2012-07-30, 13:33   #1145
patrycjaw1989
Raczkowanie

Witam dziewczynki u mnie ciag dalszy przygotowan caly weekend pracowalam wiec nie myslalam o tym ale od dzis zaczal mi sie urlop wiec zostaje mi 3 dniowa jazda bez trzymanki nie zdazylam napisac ale na szczescie wyniki badan sa w porzadku dzis jeszcze maluje.kuchnie i koniec remony zostaje sprzatanie pranie i ostatnie zakupy juz nie moge sie doczekac
<3
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:33   #1146
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

wooow naprawde milusi gest a wlasnie apropo wczoraj delikatnie upomnialam sie mojemu lubemu ze cos sie zepsuł hehehe odnosnie wlasnie kwiatow kiedys to kupowal od tak poprostu a terooo i chyba cos ruszylo bo mialam sniadanko podane do salonu
Stary 2012-07-30, 13:34   #1147
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
łaaaaaaa jak romantycznie, róża jak róża ale ten fiołek z wyjaśnieniem... uwielbiam takie gesty niestety mój z ramantyzmem nic wspólnego nie ma
Ja swego czasu też żadnego chwasta na oczy nie widziałam;D
Ale od kiedy zmieniłam partnera i każdego dnie jestem w szoku, że TACY istnieją! I dla wyjaśnienia, nie znamy się miesiąc dwa, czy pół roku, tylko dłuuużej i on ciągle mnie zaskakuje!
Ale jestem happy dzisiaj!!

Stary 2012-07-30, 13:37   #1148
anne001
Raczkowanie

Boże to jak mój. przeciez juz Ci powiedziałem że Cie kocham i nie odwołałem tego do tej pory to chyba OK?? kwiatka Ci nie kupiłem?? ???? a 2 lata temu na imieniny to kto Ci kupił??
Stary 2012-07-30, 13:41   #1149
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Boże to jak mój. przeciez juz Ci powiedziałem że Cie kocham i nie odwołałem tego do tej pory to chyba OK?? kwiatka Ci nie kupiłem?? ???? a 2 lata temu na imieniny to kto Ci kupił??
hahaha oj znam to z doświadczenia też

Stary 2012-07-30, 13:48   #1150
anne001
Raczkowanie

Kochanie ładnie wyglądam??
-ładnie
-to czemu mi tego nie mówisz??
-no własnie powiedziałem
Stary 2012-07-30, 13:50   #1151
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

hahahaha a co jest najlepsze ze oni sie jeszcze potrafia obrazic o to... no jak to ja Ci nie kupilem??? i foch

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
-ładnie
-no własnie powiedziałem

padłam!!
Stary 2012-07-30, 13:51   #1152
anne001
Raczkowanie

kochasz mnie??
Jezuuuu znów się zaczyna

pełno mam takich
Stary 2012-07-30, 13:53   #1153
belseno
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny a Wy często mówicie swoim facetom, że są przystojni, męscy itp? Bo tak sobie to czytam, oczywiście płacze ze śmniechu ale właśnie sobie uświadomiłam, że ja to znowu taka szczodra w komplementowanie mojego to nie jestem, częściej siebie komplementuje mówię na głos "ale jestem ładna" hahaa....albo "jakie mam piękne cycki" albo "jaka fajna laska jestem" a jak nie słyszę odrazu potwierdzenia to podchodzę i patrząc w oczy mojemu, mówię no zobacz jaką masz piękną laskę, cieszysz się? i wtedy słyszę - no jasne, jesteś piękna i jeszcze buziaka dostaję

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-30 o 14:06
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 13:55   #1154
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
-ładnie
-no własnie powiedziałem
jak się czyta to jak śmieszny kawał brzmi a to sama prawda tak dobrze nam znana
Stary 2012-07-30, 13:57   #1155
anne001
Raczkowanie

Pewnie nasi meżczyźni wychodzą z założenia iż nadmiar romantyzmu mógłby nam zaszkodzić, wolą dmuchać na zimne i zupełnie go ograniczyć to wszystko dla naszego dobra naoglądałam się jakiś filmów i teraz wymagam w realu, takie rzeczy się nie dzieją przecież.hahahh
Stary 2012-07-30, 13:58   #1156
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

ahhh.. faceci niedomyslne leniuchy albo moze my za bardzo szyfrujemy

no nic Kochane ja smigam musze zrobic obiadek no i do pracy zmykam milego dzionka wam zycze
Stary 2012-07-30, 13:59   #1157
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Ja przydeptuje 14ty tydzien i dzis dopieromoja Dr zdecyduje czy moge zaczac biegac w innych staniczkach jak pooperacyjniaki i sportowce, czyli byc moze uroczyscie bede mogla zaczac chodzic w fiszbinkach Mam nadzieje, ze Dr zaakceptuje moja zakupy i juz pozwoli mi w nich biegac (w srode zaczynam urlop). Co do biegania bez staniczkato narazie bez szans...
Na solarium i sloneczko to napewno za wczesnie ze wzgledu na blizny. No chyba, ze je czymsik zakleisz tak zeby sloneczko tam nie zagladalo Opalane blizy brzydko ciemnieja,moga przerastac, po co Ci to?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Ja torebki boje sie nadal choc nie mysle o tym tak czesto jak kiedys Wczesniej balam sie jeszcze obrocenia implantu ale moja Dr mnie uspokoila, ze jestem juz w okresie kiedy to juz nie grozi, uffff....
Dziękuję za odpowiedź
Czekam z niecierpliwością co Ci lekarz powie Ja również mam nadzieję, że już po 14tygodniu będzie można założyć fiszbinki
Stary 2012-07-30, 14:02   #1158
anne001
Raczkowanie

i tak; w tygodniu nie mogę zaczynać dziwnych rozmów o uczuciach kwiatkach itp bo mąż zmęczony po pracy i mogę mu darować a w weekend..cóż... weekend to od odpoczywania jest a nie zawracania głowy czy psucia atmosfery jakimiś mżonkami.. ehhh

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź
Czekam z niecierpliwością co Ci lekarz powie Ja również mam nadzieję, że już po 14tygodniu będzie można założyć fiszbinki
Mi dr powiedział ze teraz tylko okazjonalnie fiszbinki a kieeedyś przyjdzie jeszcze czas nawet na golaski. a więc czekam z niecierpliwoscia

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Tusiu, czemu nie mogę Cie zaprosić??
Stary 2012-07-30, 14:07   #1159
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Ja nigdy nie mialam w podpisie nazwiska swojej Doktor ale jesli ktos zapytal to zawsze odpowiadalam i bede odpowiadala nadal poniewaz uwazam, ze nic zlego w tym nie ma.
Co do umawiania sie, to takie umowy nie maja zadnego znaczenia bo to forum jest publicznym, a skoro tak, to obowiazuje regulamin forum i jakiekolwiek regulaminy watkow nie maja racji bytu. Nie wiem jak jest z klubami, tam pewnie moga rzadzic inne prawa, do klubu mozna sobie kogos przyjac albo nie wiec i pewnie reguaminy mozna wprowadzac. Natomiast w watku, moze brac udzial kazdy kto nie lamie prawa netykiety. I nie ma to nic wspolnego z poszanowaniem innych uczestniczek dyskusji w tym watku. Nie mylmy pojec.
To takie moje przemyslenia na temat roznych dziwnych rzeczy pojawiajacych sie w watku, ktory bylby bardzo cenny gdy nie atmosfera budowana przez niektore Panie.
Wg mnie lekcewazace jest umawianie sie gdzies na boku, ze z ta sie rozmawia a z tamta nie. To jest wg mnie brak szacunku i tolerancji. No, ale ja, jako jedna z person non grata, nie powinnam sie na ten temat w ogole wypowiadac...

Ano wlasnie,nawet nie zauwazlam tego.... Bardzo, bardzo nieladnie narzucac komus jakies wydumane zasady, egzekwowacje a potem samemu nie przestrzegac....

like for like !!!
Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.php...0#post30082520

Ojojojjjj, a to mi sie teraz dostanie roznych przezwisk itd...
BRAWO - cieszy mnie, że są tu jeszcze kobiety znające pojęcie szacunku do drugiego człowieka. Jest nas mniejszość, ale tak to już jest w społeczeństwie....mniejsz ość nie gra roli i jest spychana na 2-gi plan.
Jednak są jeszcze kobiety, które są na forum dla siebie, a nie dla 3-4 koleżanek - każdy wie o co chodzi....
Stary 2012-07-30, 14:08   #1160
anne001
Raczkowanie

Stary 2012-07-30, 14:12   #1161
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki

Dzis przy porannych czynnosciach pstrykajac zdjecia z serii moze cos widac ze wieksze zauwazylam ze SA KRZYWE czy mi to sie wyrowna czy zostanie jedrn wyzej drugi nizej? ale jest mi smutno
hej,
Wyrówna się na pewno - ja też miałam obsesję krzywych piersi - teraz są piękne i symetryczne - także daj troszkę czasu swoim nabytkom....

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
i tak; w tygodniu nie mogę zaczynać dziwnych rozmów o uczuciach kwiatkach itp bo mąż zmęczony po pracy i mogę mu darować a w weekend..cóż... weekend to od odpoczywania jest a nie zawracania głowy czy psucia atmosfery jakimiś mżonkami.. ehhh

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Mi dr powiedział ze teraz tylko okazjonalnie fiszbinki a kieeedyś przyjdzie jeszcze czas nawet na golaski. a więc czekam z niecierpliwoscia

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Tusiu, czemu nie mogę Cie zaprosić??
Nie wiem - może ja Cię zaproszę
Stary 2012-07-30, 14:13   #1162
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny dodałam zdjęcie, bardzo prosze o opinie. Opisałam co mnie martwi

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 14:25   #1163
jooasi
Wtajemniczenie

Olivko bo Cie palne normalnie za te smutki Twoje Przestań natychmiast nie jesteś tu od wczoraj i obcykana w cyckach jesteś jak mało kto i wiesz doskonale, że czasu im trzeba, im tkanka mocniejsza tym więcej i wiesz też że mięśnie nierówno puszczają a każdy cycek swoim życiem żyje i że na pewnym etapie większość z nas ma krzywusy wszystko to z każdą z nas pokolei przechodziłaś, u Ciebie nie dzieje się nic inaczej gdyby pisała to nowa dziewczyna to normalka ale na Ciebie pokrzyczeć muszę bo te inne smutki pozacykowe sprawiły, że wszystko czarno widzisz i nie potrzfisz się cieszyć ide do albumiku
Stary 2012-07-30, 14:37   #1164
Olivkaa200
Zakorzenienie

Jooasi chyba masz racje te moje smutki ppwoduja to ze szukam czegos czego moze nie ma tak naprawde musze sie ogarnac bo oszaleje wiem ze na efekty trzeba czekac ale wchodze w albumy dziewczyn to u bich juz pp tygodnou widac roznice a u mnie jak byly male to dalej sa takie same. Na zdjeciach moze wydaja sie wieksze ale to dlatego ze jedno zdjecie z bliska a drugie z daleka

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-30, 15:12   #1165
Fuksja132
Raczkowanie

Cześć kobietki Jestem tu nowa, ale podczytuję Was od jakiegoś czasu (Zwłaszcza część 7 i tą obecną) i mam nadzieję, że dużo się od Was nauczę Wprawdzie operację mam dopiero w planach, bo etap zbierania kasy dopiero się rozpoczął, ale myślę, że muszę zdobyć najpierw wiedzę teoretyczną na temat moich wymarzonych cycuszków
Na początku mam pytanie: Czy któraś z Was miała robione swoje piersi przed ciążą? Jeśli tak to jak to wszystko wygląda przy ciąży? Czy tylko mnie taki los czeka?
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 15:20   #1166
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki Jestem tu nowa, ale podczytuję Was od jakiegoś czasu (Zwłaszcza część 7 i tą obecną) i mam nadzieję, że dużo się od Was nauczę Wprawdzie operację mam dopiero w planach, bo etap zbierania kasy dopiero się rozpoczął, ale myślę, że muszę zdobyć najpierw wiedzę teoretyczną na temat moich wymarzonych cycuszków
Na początku mam pytanie: Czy któraś z Was miała robione swoje piersi przed ciążą? Jeśli tak to jak to wszystko wygląda przy ciąży? Czy tylko mnie taki los czeka?
Cześć i ja jestem od niedawna na forum Ale witam Cię w swoim skromnym imieniu
Też jestem jeszcze w gronie planujących operację i w ciąży też nie byłam, więc za bardzo nie pomogę, ale z tego co dziewczyny piszą, to różnie to bywa, czasem trzeba poprawić, czasem nie
Zresztą one same najlepiej Ci odpiszą

Stary 2012-07-30, 15:32   #1167
Fuksja132
Raczkowanie

Szczerze mówiąc na razie dzieci nie planuję, bo mam jeszcze dużo czasu (z tego co wyczytałam jestem chyba najmłodsza z Was :O ), ale jak to mówią-przezorny zawsze ubezpieczony i wolę wszystko wiedzieć wcześniej.
Czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego dr. z Krk/Katowic? Właściwie to jestem skłonna jechać na operację nawet i do np. Wrocławia, ale tu mam najbliżej. Czym się kierować przy wyborze specjalisty?
Z góry przepraszam za multum pytań na początek, ale kompletnie jestem zielona w temacie i jedyne co wiem to to, że marzą mi się piękne, duże piersi
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 15:38   #1168
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny no a Wy znowu klotnia, ja chyba tez przestane wchodzic bo juz dosc tego.
Na 1 stronie jest napisane, taki jakby regulamin, niech KAZDA bez wyjatku przeczyta raz jeszcze, zawsze mozna zalozyc swoj watek! ZAWSZE.

Joasiu
moj z romantyzmem nie ma NIC wspolnego, nawet nie niewiele

Andzikus

ja sie garbie nadal, jakas pokrzywiona jestem czy co
a w tej calzedonii to pani mi wepchala ze sto stanikow do mierzenia, ze "w katalogu wygladaja na modelce pieknie". Co z adurne porownanie?
Powiedzialam pani ze z ta modelką z katalogu mam tyle wspólnego co NIC
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 15:38   #1169
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc na razie dzieci nie planuję, bo mam jeszcze dużo czasu (z tego co wyczytałam jestem chyba najmłodsza z Was :O ), ale jak to mówią-przezorny zawsze ubezpieczony i wolę wszystko wiedzieć wcześniej.
Czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrego dr. z Krk/Katowic? Właściwie to jestem skłonna jechać na operację nawet i do np. Wrocławia, ale tu mam najbliżej. Czym się kierować przy wyborze specjalisty?
Z góry przepraszam za multum pytań na początek, ale kompletnie jestem zielona w temacie i jedyne co wiem to to, że marzą mi się piękne, duże piersi
Ja tez jestem przed dziecmi a niedawno zrobilam operacje a mozesz zdradzic ile masz latek? bo nie wiem czy wiesz ze niektore kliniki nie wykonuja powiekszenia piersi przed 21 rokiem zycia

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-30, 15:41   #1170
Fuksja132
Raczkowanie

Mam 20 lat. Właśnie czytałam o tym, że przed 21 rokiem nie zawsze wykonują i szczerze mówiąc trochę mnie to przygnębiło

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości