Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 22:06   #1231
Fuksja132
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Kobietki a w jakich granicach "chodzą" teraz cycuszki? Mogłybyście mi orientacyjnie napisać ile kasy mi potrzeba? I od czego zależy cena?
Stary 2012-07-30, 22:15   #1232
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

cena zalezy od wkladek anatomiczne drozsze.okragle tansze plus do tego koszty op u kazdego wiadomo innea ceny od ok 10 do 17 tys mniej wiecej
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:18   #1233
Fuksja132
Raczkowanie

Dzięki Ci Kasikkk właśnie tak myślałam, że w tych granicach
Horo czy to Twoje piersi w awatarze?
Stary 2012-07-30, 22:20   #1234
kasikkk87
Zadomowienie

joasi a powiedz mi masz te staniki??one sa takie bawelniane czy material cos ala top??bo ja nie lubie takich ale no trudnooo

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

joasi a dasz link do tego topu na alegroo lukne bo nie moge znalezc..,
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:23   #1235
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Witam,
Ja osobiście mogę polecić Dr Wxxxx z Exxxxxw Katowicach Bardzo dobry specjalista - w mojej galerii widać efekt jego pracy nade mną Jestem przed ciążą, obecnie nie planuję, ale w przyszłości zapewne nadejdzie i na to czas co do piersi - ciężko przewidzieć co się będzie z nimi działo w trakcie ciąży- nikt nie da gwarancji że poprawka nie będzie konieczna.
Pozdrawiam
Prosiłam Cię już kilkakrotnie o nie wrzucanie reklam na nasz wątek.Mimo próśb nadal to robisz- niestety musiałam to w końcu zgłosić.
Ponad tysiąc lekarzy na polskiej liście - a właśnie ten jeden potrzebuje promocji Polecam żeby w takich sytuacjach włączała się wszystkim czerwona lampka i by zastanowili się co/czemu chce się nam "podać na tacy". Polecam wpisać w wyszukiwarkę " interwencja+ nazwisko", albo" tylko nie+ nazwisko", albo" uwaga na+nazwisko". O proszę co można odszukać:
http://cialo.nethit.pl/viewtopic.php?f=2&t=5148
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4010766
https://wizaz.pl/forum/archive/index.php/t-314824.html

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:25   #1236
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Ja używam Astor Skin Match fusion make up. A do tego bazy pod makijaż Lirene, ten drugi kosmetyk mam od niedawna i stosuje tylko kiedy robię taki makijaż na wieczór czy na wyjście.
Podkład używam Rimmel lasting finish 16h, uwielbiam go od jakichś dwóch lat i polecam na skórę ze skłonnościami do tzw. "skórek" Czyli niby nie sucha, ale jakieś suche skórki przy nałożeniu podkładu pierwszego lepszego są widoczne w ilości zdecydowanie nadprogramowej. Na wyjścia mam pod podkład bazę z oriflame, nie mam porównania wielkiego, ale ogólnie jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
strasznie mnie wałkowanie w kółko tego samego drażni, nie wchodzę tu po to żeby czytać laboraty obrażających wzajemnie sie stron.

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kobietki, ja dziś zostałam ZDEMASKOWANA !!! Przez moją siostrę. Pisałam kiedyś, że ona na pewno się zorientuje. Dzisiaj przyjechała do mnie (mieszka za granicą, więc rzadko się widzimy). Gadamy sobie, gadamy, widzę, że co rusz mi w cycki zerka... W końcu, po jakiejś godzinie mówi do mnie: "No dobra, to teraz gadaj, co z cyckami zrobiłaś ". No i wyśpiewałam wszystko jak na spowiedzi

Rzadko Cię widzi, to od razu załapała

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
I szczerze to nie znam sie na tym tak jak niektóre z dziewczyn , ale odradzalabym robić piersi przed dziećmi . No chyba ze nie planujesz ich przez najbliższych kilka lat i nie chcesz czekać tak długo . Bo może być tak ze będzie ok a może być tak ze cycki opadą do pęka i konieczna będzie poprawka , moim zdaniem szkoda kasy i zdrowia na kolejna operacje .
Ostatnio doszłam do wniosku, że jeśli nie uda mi się schudnąć, to piersi zrobię (albo i nie) dopiero po dzieciach - czyli pewnie nie prędzej jak za 10 lat

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

A operacji sie nie robi bo piersi rosna do 21 rz. Tak sie mowi i dlatego
E tam, komu rosną temu rosną Jak będę dalej tyła takim tempem (od rzucenia palenia, czyli od stycznia 5 kg ) to mi całe życie będą cycki rosły, ale mnie to nie cieszy

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Olivka moje piersi zatrzymały się w fazie "piersi z gimnazjum"
No ja na moje cycki stwierdziłam dokładnie to samo z kumpelą ostatnio. Wystrzeliły jako pierwszej w klasie (jeszcze w podstawówce), ale najszybciej się zatrzymały Z tym, że ja przytyłam strasznie i rozmiar też mi się mocno zmienił w efekcie (no bo w biuście mam teraz jakieś 92 cm, ale w dupsku ok 115 , czyli proporcjonalnie do reszty ciała to ja płaska jestem), ale ogólnie proporcje zostały od gimnazjum - dupa wielka (nawet jak ważyłam mało, to miałam wielki zad ) a cycki wybitnie do tyłka małe - w sumie brak.

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wydaje mi sie ze od narkozy zeby mi padaja jak wrocilam to odrazu po kawalkach mi sie lamaly ide w nastepnym yygodniu do dentysty mam nadzieje ze wysiedze. C to od czegos innegomoze byc?podkreslic bym chciala ze o zeby dbam mam na ich punkcie swora dlatego martwie sie ze tak ciagle teraz bedzie
Moja mama jak miała operację (usuwane mięśniaki) to lekarz jej zapowiedział, że ma się nie zdziwić wszelkimi "fochami" organizmu na narkozę. Tak więc wg mnie może to być od narkozy, witaminki pozostają i tyle. No i dentysta obowiązkowo też. Moja mama ogólnie wyzywała bardziej na samopoczucie po narkozie, niż na ból po operacji - a miała rozbebeszone podbrzusze na szerokości ok 25 cm, przez prawie 2 miesiące jej "nie było", leżała i się prawie nie ruszała, ale ona bardzo delikatna istota na ból Co nie zmienia faktu, że bardziej wyzywała na narkozę, niż na ból.

Cytat:
Olivko, mi też ząb boli, a przed dwa miesiące przed operacją było ok . A włosy garściami mi lecą, choć mam ich pięć na krzyż
Na włosy polecę wyciąg ze skrzypu polnego - środek stary jak świat, ale jeśli uda Ci się dostać w normalnej postaci (nie wiem, czy skrzypovita jest tak "normalna" jak ten z przed 10 lat ) to cuda robi. Wyciągałam włosy garściami 10 lat temu, bałyśmy się z mamą, że wyłysieję, chociaż włosy mam okropnie gęste Połykałam to paskudztwo o zapachu kupy (wybaczcie dosłowność... ) 2 razy dziennie po 2 tabletki, ale do teraz mam spokój

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
tylko nie wiem, czy robienie odrostów co 14-19 dni im służy
Moje włosy by umarły od tego. Robię odrosty co 6 tygodni, bo rzadziej już się nie da, żeby nie straszyć, a i tak co farbowanie widzę, że jest gorzej

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
No jak to nic? A cycki to co????
Z tego co widziałam, to nie tylko cycki Figury to tylko pozazdrościć

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:25   #1237
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki Ci Kasikkk właśnie tak myślałam, że w tych granicach
Horo czy to Twoje piersi w awatarze?
tak, moje
ale wyjściówkę miałam marniutką

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń

Edytowane przez horo_2
Czas edycji: 2012-07-30 o 22:32
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:31   #1238
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Fiszbinki zaakceptowane. Narazie nie na stale noszenie ale na kilka godzinek moga juz byc I moge sprobowac juz spac bez staniczka!!!!

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

No jak to nic? A cycki to co????
Brawo! To teraz czekam na łaskę i swojego lekarza Ja jeszcze staniczków z fiszbinkami nie zakupiłam, aby nie kusiło
Stary 2012-07-30, 22:36   #1239
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
tak, moje
Marniutka czy nie marniutka, al ktoś odwalił kawał świetnej roboty Są idealne! Też takie chcę

Anika popieram świniaczka co do skrzypu polnego, jest świetny mimo tego, że ja robiłam tylko płukanki, bez łykania tabletek, to włosy mi się znacznie poprawiły. Muszę właśnie do tego wrócić. Polecam też olej rycynowy. Świetnie działa na włosy

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-07-30 o 22:37
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:41   #1240
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Prosiłam Cię już kilkakrotnie o nie wrzucanie reklam na nasz wątek.Mimo próśb nadal to robisz- niestety musiałam to w końcu zgłosić.
Ponad tysiąc lekarzy na polskiej liście - a właśnie ten jeden potrzebuje promocji Polecam żeby w takich sytuacjach włączała się wszystkim czerwona lampka i by zastanowili się co/czemu chce się nam "podać na tacy". Polecam wpisać w wyszukiwarkę " interwencja+ nazwisko", albo" tylko nie+ nazwisko", albo" uwaga na+nazwisko". O proszę co można odszukać:
Zaskakujesz mnie to jedna i ta sama pacjentka, która nie miała biustu po amputacji piersi...podczas operacji były komplikacje - zataiła pewne informacje nie udostępnione mediom, które nie pozwoliły na prawidłowe dokończenie operacji... mój biust jest idealny- jak widać w galerii Mam prawo odpowiadać na posty innych dziewczyn - tym bardziej, że z operacji jestem bardzo zadowolona- widocznie Ty nie bardzo skoro dowartościowujesz się oczernianiem lekarza. Ja będę polecać EUROKLINIKĘ i DR WILGUSA - ponieważ JESTEM ZADOWOLONA. To chyba wystarczający powód? A linki które dodałaś - czy to zgodne z twoimi zasadami - nie wydaje mi się. jaki wniosek - Tobie wolno wszystko a innym zakazujesz? Hmmm.... odpowiedzcie sobie same...
Stary 2012-07-30, 22:41   #1241
anika75
Zadomowienie

Kobietki, dziękuję za komentarze w moim albumie . Normalnie dusza śpiewa, jak Was czytam

Powiem Wam, że z tym rozmiarem czuję się zadziwiająco dobrze, chociaż jeszcze trudno mi określić, jaki będzie ich ostateczny kształt, ale na razie jest super .
A siostra?... Stwierdziła, że ona też chce i dzisiaj ma swojego chłopa przekonywać . Także całkiem możliwe, że - jak Klaudeczka - będę musiała swoje cycki szwagrowi pokazywać

Świniaczku, dziękuję za radę dot. włosów . Jem na razie Merz Special, ale jakoś nie widać efektów. Kupię sobie ten skrzyp, jednak babcine sposoby najlepsze są.
Stary 2012-07-30, 22:46   #1242
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Błędy zdarzają się każdemu- DR WILGUS trafił akurat na taką pacjentkę, która zrobiła z tego aferę na całą Polskę - a to tylko jedna pacjentka- a nie tak jak piszesz, że jest znany z pozwów sądowych - tylko z 1, który był nagłośniony w TV a o "innych" pozwach słyszeć nie mogłaś bo takowych nie było.
Stary 2012-07-30, 22:52   #1243
horo_2
Zadomowienie

Belseno,
Twój komentarz mnie "rozwalił":hahaha :
dlatego właśnie warto zostawić sobie te nasze cycki sprzed operacji ... ja też co chwilę wchodzę do swojego albumu i aż nadziwić się nie mogę, że byłam posiadaczką takiego "nic"

Stary 2012-07-30, 22:54   #1244
belseno
Zadomowienie

Cytat:
ja od lat jestem wierna LRP ...

Chyba dlatego swoją marną wyjściówkę też włożyłam do albumu... dla celów porównawczych
oj horo Ty to jak uderzasz to z grubej rury, powaliła mnie Twoja wyjściówka Ale jak to, że z takich maleństw takie duuuże i skóra nic a nic nie ucierpiała? Jeszcze jestem w szoku...no naprawde takie nic...a teraz????
Stary 2012-07-30, 22:56   #1245
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Belseno,
Twój komentarz mnie "rozwalił":hahaha :
dlatego właśnie warto zostawić sobie te nasze cycki sprzed operacji ... ja też co chwilę wchodzę do swojego albumu i aż nadziwić się nie mogę, że byłam posiadaczką takiego "nic"
A precz z tym "sprzed"
Stary 2012-07-30, 22:58   #1246
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
A precz z tym "sprzed"
Dokladnie
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 23:03   #1247
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
tak, moje
ale wyjściówkę miałam marniutką
Ale Ty kruszynka, to aż tak te maludy nie gryzły w oczy Co nie zmienia faktu, że Twój biust jest... hmmm... fenomenalny

Cytat:
Powiem Wam, że z tym rozmiarem czuję się zadziwiająco dobrze, chociaż jeszcze trudno mi określić, jaki będzie ich ostateczny kształt, ale na razie jest super .
A siostra?... Stwierdziła, że ona też chce i dzisiaj ma swojego chłopa przekonywać . Także całkiem możliwe, że - jak Klaudeczka - będę musiała swoje cycki szwagrowi pokazywać

Świniaczku, dziękuję za radę dot. włosów . Jem na razie Merz Special, ale jakoś nie widać efektów. Kupię sobie ten skrzyp, jednak babcine sposoby najlepsze są.
Za duże nie są zdecydowanie, biorąc pod uwagę, że chciałaś jak najmniejsze , to po czasie (czyli po przyzwyczajeniu się do tego, że masz cycki ) powinnaś być wg mnie usatysfakcjonowana Małe nie są zdecydowanie, wielkie też nie, takie akurat do Twojej figury
Jak siostra chce też, to Cię pewnie na pokazywanie namówi W sumie to nie wiem, bo jak ja kiedyś tam zrobię, to będę miała jedną bratnią duszę - kuzyna żona ma "robiony" biust, więc pewnie jak ja bym zrobiła, to bym z nią zagadała na ten temat , ale reszta na bank się nie odezwie nawet jak zauważy

A o włosach i skrzypie dokładnie - babcia mi mówiła

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
oj horo Ty to jak uderzasz to z grubej rury, powaliła mnie Twoja wyjściówka Ale jak to, że z takich maleństw takie duuuże i skóra nic a nic nie ucierpiała? Jeszcze jestem w szoku...no naprawde takie nic...a teraz????
A teraz? Cuuuuuda ma a nie rozstępy

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2012-07-30 o 23:05
Stary 2012-07-30, 23:05   #1248
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
na szczęście nie mam tendencji do rozstępów

Cytat:
A precz z tym "sprzed"
eeee tam.... warto czasem zajrzeć

Stary 2012-07-30, 23:10   #1249
gwendolinka
Zadomowienie

kur** ja chyba też tu przestanę wchodzić ku uciesze niektórych...

Po prostu ręce opadają....NO OPADAJĄ. Takie słowa mi się cisną na usta, że sama nie wiem czy ludzie są tacy tępi ...
Andzikus miałam o Tobie inne zdanie... myślalam że jesteś osobą która poteafi logiczne wnioski wyciągać...a to co piszesz niestety nie pozwala mi traktować Ciebie poważnie. Chociaż ja uważam, że akurat doskonale sobie radzisz i całkiem świadomie piszesz TO CO piszesz...

Ja już nie bede pięćdziesiąty raz pisać o co chodzi z tymi nazwiskami, reklamami, kryptoreklamami, marketingiem takim czy śmakim. Zawsze znajdą się osoby, które moje "wywody" z KONKRETNYMI ARGUMENTAMI pominą milczeniem.... I dalej bedą opowiadać bzdury.
Wniosek prosty jest taki: jednym zależy na promowaniu lekarzy, innym nie zależy. My , te "złe" (no ale Joasi , ta dobra ) jakoś dziwnym trafem nazwisk nie wrzucamy... ale Wy macie zawsze dobry powód żeby pochwalić swojego "super najlepszego specjalistę" . Fajnie, tylko to nie jest miejsce. Został załozony watek NOWY o tematyce ogólnej, z odrębnymi zasadami żeby wy eli mi no wac pewne zachowania, aby ten wątek był nie atra kcy jny dla osób które chcą pod czapką niewidką robić sobie super PR.
Andzikus jeśli bawi się ten "regulamin", nieodpowiada Ci towarzystwo założ watek dotyczacy powiekszania piersi, bedziesz miala juz grono uzytkowników bedziesz mogła "pomagać" tam dziewczynom które szukają "pomocy".
Nikt nikogo stad nie wygania, ale przeciez "my" nie mamy monopolu na temat cyckowy na wizażu. Nie rozumiem osób które IWCIĄŻIWCIĄŻIWCIĄŻIWCIĄŻ mają jakieś problemy ....ALE TU SIEDZĄ, PŁACZĄ ŻE SIĘ JE WYGANIA, "SZYKANUJE" (to okreslenie mnie osobiście najabrdziej bawi) ....
Wasze mało poważne odpowiadanie na argumenty .... (Zarzucanie Mya że ma podpis lekarza...a was za to upomina... )... nikt nie patrzy na to, że jeste napisane JAK BYK że kto jest NIEZADOWOLONY Z OPERACJI NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC MOZE SIE PODZIELIC NAZWISKIEM SWOJEGO LEKARZA... z oczywistych względów! bo niedobre praktyki powinno się ganić a NIE chwalić... czy mya pisze "jestem zadowolona z dr skweircz super specjalistki która doprowadziła moje piersi do fantastycznego stanu, po tym jak mnie załatwił jeden lekarz... zaprawszam do gdyni - polecam polecam , gdynia gdynia!!!! ".... No dajcie spokój....
Ja jestem coraz bardziej zażenowana... nie chcę chyba na takim poziomie prowadzić dyskusji... Bo (napiszę to z pełną odpowiedzialnością) nie wszyscy reprezentują poziom godny mojej uwagi...
Ja jak mam coś do powiedzenia to swoje zdanie A RGU MEN TU JE
... Nie piszę "oh oh szykanują mnie"...
Bardzo mi sie nie podoba, że wiecznie jestem używana w tych całych "potyczkach" jako usosobienie "złego bohatera" ...bo staram się pisać zawsze obiektywnie....ALE na litość boską,JAK WAS CZYTAM TO MAM OCHOTĘ TYLKO NAPIAĆ....
GŁOWĘ SIE MA OD MYSLENIA , A NIE OD TEGO ŻEBY BYŁA ELEMENTEM OZDOBNYM DO CYCKÓW...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-07-30 o 23:14
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 23:13   #1250
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
na szczęście nie mam tendencji do rozstępów

eeee tam.... warto czasem zajrzeć
Rozstepy to wlasnie genetyka
masz tendencje albo nie.
U nas w rodzinie po ciazach od razu praktycznie kobietki miały płaskie brzuszki, rozstepów zero, szczuple.
Cellulitu zero-to tez geny w duzej mierze

Za to z wiekiem tendencje do tycia, w sumie ciagle.
Musimy sie pilnowac
Stary 2012-07-30, 23:17   #1251
horo_2
Zadomowienie

Wygońcie mnie spać dziewczynki
Cały dzień na nogach, a jutro obiecałam dzieciom wypad nad jeziorko, więc się nie wykręcę

Stary 2012-07-30, 23:17   #1252
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Ja jak pomyślę tylko o skrzypie to mnie wzbiera... blee fuju ohyda...
Na samo wspomnienie tego smaku aż mnie telepie... a próbowałam się zmusić kilka ładnych dni... no ale nie mogłam, chociaż nie należę do wybrednych
Za to Merz Special też brałam i myślałam, że nie ma efektów, ale były... tylko dopiero po pół roku
Ja bym Wam radziła pójść do dobrego fryzjera na jakiś zabieg na włosy- tylko taki profesjonalny. To jest najlepsza metoda i suma sumarum na jedno wychodzi cenowo, jak się tabletki przez jakiś czas kupuje. Ja po dwóch czy 3 zabiegach w salonie nie miałam już problemu z wypadaniem włosów i nie mam do dzisiaj

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 23:22   #1253
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Rozstepy to wlasnie genetyka
masz tendencje albo nie.
U nas w rodzinie po ciazach od razu praktycznie kobietki miały płaskie brzuszki, rozstepów zero, szczuple.
Cellulitu zero-to tez geny w duzej mierze

Za to z wiekiem tendencje do tycia, w sumie ciagle.
Musimy sie pilnowac
U mnie w rodzinie dokładnie to samo jest Dlatego muszę się pilnować, bo coś mi się przybrało ostatnio
Stary 2012-07-30, 23:25   #1254
gwendolinka
Zadomowienie

Agatau... ja mam tendencję do tycia dlatego muszę się pilnować

Belseno ale mi przycukrowałaś że niby ładna? z taką rozdziawioną japą? co ty tam widziałaś ....chyba tylko moje migdalki... ale smieją sie ze mnie właśnie wszyscy że "emisję głosu to mam niezłą" aż kamera miała zakłocenia

Mieliscie temat podkładów? ja prztestowałam wszystko prawie od podkładów za 200 do tych za 20... Mam "problem" bo muszę miec taki kolor co nie wpada w pomarańczowy rózowy, pasuje do chłodenj karnacji i nie jest za zółty . W końcu przestalam sie kierowac "własciwosciami" tylko kolorem... a na to używam FAN TA STY CZNY PUDER... z make up forever... bezbarwny matujacy transparentny w pyłku wydajny i pozostawia skórę jak jedwab... jak się poprawiacie w ciągu dnia to przez to ze jest bez koloru nie tworzy kolejnej warstwy "koloru"

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

a sukienka kosztowała jednak 79zł a nie 59 ale nie załuje .

aaaaa no i padniecie jak wam napiszę.... kupiłam sobie w calzedonii TRZECI STRÓJ. biorąc pod uwagę że dwa pozostałe lezą nietknięte w szafie ...to mało racjonalny zakup....
"mongoł" się smieje że jak pojedziemy na parasailing to nie muszę mieć stroju na każdy dzień innego A ja w sumie myślę "czemu nie" ?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-30, 23:31   #1255
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Agatau... ja mam tendencję do tycia dlatego muszę się pilnować

Belseno ale mi przycukrowałaś że niby ładna? z taką rozdziawioną japą? co ty tam widziałaś ....chyba tylko moje migdalki... ale smieją sie ze mnie właśnie wszyscy że "emisję głosu to mam niezłą" aż kamera miała zakłocenia

Mieliscie temat podkładów? ja prztestowałam wszystko prawie od podkładów za 200 do tych za 20... Mam "problem" bo muszę miec taki kolor co nie wpada w pomarańczowy rózowy, pasuje do chłodenj karnacji i nie jest za zółty . W końcu przestalam sie kierowac "własciwosciami" tylko kolorem... a na to używam FAN TA STY CZNY PUDER... z make up forever... bezbarwny matujacy transparentny w pyłku wydajny i pozostawia skórę jak jedwab... jak się poprawiacie w ciągu dnia to przez to ze jest bez koloru nie tworzy kolejnej warstwy "koloru"

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

a sukienka kosztowała jednak 79zł a nie 59 ale nie załuje .
w rozdziawionej japce najlepiej widać ząbki, białe i równe a sukienkę poszłam dziś obejrzeć, materiał fajny ale nie przymierzyłam bo zestroiłam się w bluzkę z przed cycków, zakładaną przez głowę i nierozciągliwą, mąż mi pomógł się w nią wbić ale sama w przymierzalni nie mogłam się z niej wybić - kolejna bluzka na złom...jutro pójdę przymierzyć tylko znowu ja mam dylemat taki, że ta sukienka taka elegancka, że ja nie będę miała gdzie jej zakładać
no i w końcu musze też strój kupić bo za tydzień szykuje się na jakiś urlop ale ja cały czas te cycki takie kamienne mam... ciężko coś spasować, zajrze jutro do tej calzedoni...

ooo szukam właśnie czegoś matującego bez koloru, ten puder ma jakąś konkretną nazwe? i gdzie go najlepiej kupować?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-30 o 23:34
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 23:34   #1256
Agatau88
Zakorzenienie

GWEN
daj foto tego pudru, moze linka?
jak sie go uzywa?
sam czy na cos?

a napisalas bardzo madrze, jak zwykle zreszta....wałkujemy zreszta to samo po stokroć
Stary 2012-07-30, 23:34   #1257
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Ja jak pomyślę tylko o skrzypie to mnie wzbiera... blee fuju ohyda...
Na samo wspomnienie tego smaku aż mnie telepie... a próbowałam się zmusić kilka ładnych dni... no ale nie mogłam, chociaż nie należę do wybrednych
Gubiłam tyle kłaków, że się przemogłam Co nie zmienia faktu, że myśl o tych tabletkach wywołuje u mnie odruch wymiotny i skojarzenie z zapachem szamba... Ale dałam radę o dziwo

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
aaaaa no i padniecie jak wam napiszę.... kupiłam sobie w calzedonii TRZECI STRÓJ. biorąc pod uwagę że dwa pozostałe lezą nietknięte w szafie ...to mało racjonalny zakup....
"mongoł" się smieje że jak pojedziemy na parasailing to nie muszę mieć stroju na każdy dzień innego A ja w sumie myślę "czemu nie" ?

Jak nie musisz mieć na każdy dzień innego, jak musisz? Co on bredzi?

Stary 2012-07-30, 23:37   #1258
belseno
Zadomowienie

Cytat:
K

no to się dzieje Aniko super, że to się tak układa, pamiętam Twoje obawy a tu popatrz...modelką zostaniesz, tylko wiesz...za długo to on niech nie patrzy i absolutnie niech nie próbuje dotknąć A foty mu nie wystarczą?
Stary 2012-07-30, 23:39   #1259
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
GWEN
daj foto tego pudru, moze linka?
jak sie go uzywa?
sam czy na cos?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...on-powder.html
To jest ten puder... jest bez koloru, ma tylko matowić.

Belseno pomoże Ci jedna wskazówka... sukienke wkladaj od dołu... dół jest bardzo waski bez rozporka, jak z boku rozpeniesz to łatwiej dołem wlozyć... góra już też nie próbuję

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-30, 23:40   #1260
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Muszę się Wam przyznać, że ja w wieku 17 lat chciałam sobie wyrównać jedną pierś, by bliźniaki były jednakowej wielkości i udało mi się to zrobić metodą Macrolane. Niestety, ale efekt był krótkotrwały i na dzień dzisiejszy śladu po nim nie ma. Jedyne co po nim zostało to sutek, który "patrzy" w inną stronę niż ten drugi ;(
z tego co piszesz jesteś zdeterminowana i wiesz czego chcesz więc trafiłaś w dobre miejsce i jeśli tylko finansowo dasz rade to ogarnąć to jasne, spełniaj swoje marzenia

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości