|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kobietki a w jakich granicach "chodzą" teraz cycuszki? Mogłybyście mi orientacyjnie napisać ile kasy mi potrzeba? I od czego zależy cena?
|
#1232 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
cena zalezy od wkladek anatomiczne drozsze.okragle tansze plus do tego koszty op u kazdego wiadomo inne
a ceny od ok 10 do 17 tys mniej wiecej
|
|
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Ci Kasikkk właśnie tak myślałam, że w tych granicach
Horo czy to Twoje piersi w awatarze?
|
#1234 |
|
Zadomowienie
|
joasi a powiedz mi masz te staniki??one sa takie bawelniane czy material cos ala top??bo ja nie lubie takich ale no trudnooo
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- joasi a dasz link do tego topu na alegroo lukne bo nie moge znalezc.., |
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponad tysiąc lekarzy na polskiej liście - a właśnie ten jeden potrzebuje promocji Polecam żeby w takich sytuacjach włączała się wszystkim czerwona lampka i by zastanowili się co/czemu chce się nam "podać na tacy". Polecam wpisać w wyszukiwarkę " interwencja+ nazwisko", albo" tylko nie+ nazwisko", albo" uwaga na+nazwisko". O proszę co można odszukać:http://cialo.nethit.pl/viewtopic.php?f=2&t=5148 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4010766 https://wizaz.pl/forum/archive/index.php/t-314824.html
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1236 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli niby nie sucha, ale jakieś suche skórki przy nałożeniu podkładu pierwszego lepszego są widoczne w ilości zdecydowanie nadprogramowej. Na wyjścia mam pod podkład bazę z oriflame, nie mam porównania wielkiego, ale ogólnie jestem zadowolona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rzadko Cię widzi, to od razu załapała Cytat:
Cytat:
Jak będę dalej tyła takim tempem (od rzucenia palenia, czyli od stycznia 5 kg ![]() No ja na moje cycki stwierdziłam dokładnie to samo z kumpelą ostatnio. Wystrzeliły jako pierwszej w klasie (jeszcze w podstawówce), ale najszybciej się zatrzymały Z tym, że ja przytyłam strasznie i rozmiar też mi się mocno zmienił w efekcie (no bo w biuście mam teraz jakieś 92 cm, ale w dupsku ok 115 , czyli proporcjonalnie do reszty ciała to ja płaska jestem), ale ogólnie proporcje zostały od gimnazjum - dupa wielka (nawet jak ważyłam mało, to miałam wielki zad ) a cycki wybitnie do tyłka małe - w sumie brak. Cytat:
Co nie zmienia faktu, że bardziej wyzywała na narkozę, niż na ból.Cytat:
) to cuda robi. Wyciągałam włosy garściami 10 lat temu, bałyśmy się z mamą, że wyłysieję, chociaż włosy mam okropnie gęste Połykałam to paskudztwo o zapachu kupy (wybaczcie dosłowność... ) 2 razy dziennie po 2 tabletki, ale do teraz mam spokój ![]() Z tego co widziałam, to nie tylko cycki Figury to tylko pozazdrościć |
|||||||
|
|
|
#1237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale wyjściówkę miałam marniutką
Edytowane przez horo_2 Czas edycji: 2012-07-30 o 22:32 |
|
|
|
|
#1238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jeszcze staniczków z fiszbinkami nie zakupiłam, aby nie kusiło
|
|
#1239 |
|
Raczkowanie
|
Marniutka czy nie marniutka, al ktoś odwalił kawał świetnej roboty
![]() Anika popieram świniaczka co do skrzypu polnego, jest świetny mimo tego, że ja robiłam tylko płukanki, bez łykania tabletek, to włosy mi się znacznie poprawiły. Muszę właśnie do tego wrócić. Polecam też olej rycynowy. Świetnie działa na włosy
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-07-30 o 22:37 |
|
|
|
#1240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jedna i ta sama pacjentka, która nie miała biustu po amputacji piersi...podczas operacji były komplikacje - zataiła pewne informacje nie udostępnione mediom, które nie pozwoliły na prawidłowe dokończenie operacji... mój biust jest idealny- jak widać w galerii Mam prawo odpowiadać na posty innych dziewczyn - tym bardziej, że z operacji jestem bardzo zadowolona- widocznie Ty nie bardzo skoro dowartościowujesz się oczernianiem lekarza. Ja będę polecać EUROKLINIKĘ i DR WILGUSA - ponieważ JESTEM ZADOWOLONA. To chyba wystarczający powód? A linki które dodałaś - czy to zgodne z twoimi zasadami - nie wydaje mi się. jaki wniosek - Tobie wolno wszystko a innym zakazujesz? Hmmm.... odpowiedzcie sobie same...
|
|
#1241 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki, dziękuję za komentarze w moim albumie
Powiem Wam, że z tym rozmiarem czuję się zadziwiająco dobrze, chociaż jeszcze trudno mi określić, jaki będzie ich ostateczny kształt, ale na razie jest super A siostra?... Stwierdziła, że ona też chce i dzisiaj ma swojego chłopa przekonywać Świniaczku, dziękuję za radę dot. włosów . Kupię sobie ten skrzyp, jednak babcine sposoby najlepsze są.
|
#1242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
Belseno,
Twój komentarz mnie "rozwalił" dlatego właśnie warto zostawić sobie te nasze cycki sprzed operacji
|
|
#1244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty kruszynka, to aż tak te maludy nie gryzły w oczy
Co nie zmienia faktu, że Twój biust jest... hmmm... fenomenalny ![]() Cytat:
, to po czasie (czyli po przyzwyczajeniu się do tego, że masz cycki ) powinnaś być wg mnie usatysfakcjonowana Jak siostra chce też, to Cię pewnie na pokazywanie namówi W sumie to nie wiem, bo jak ja kiedyś tam zrobię, to będę miała jedną bratnią duszę - kuzyna żona ma "robiony" biust, więc pewnie jak ja bym zrobiła, to bym z nią zagadała na ten temat ![]() A o włosach i skrzypie dokładnie - babcia mi mówiła ![]() Cytat:
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2012-07-30 o 23:05 |
||
|
|
|
#1248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eeee tam.... warto czasem zajrzeć ![]()
|
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
|
kur** ja chyba też tu przestanę wchodzić ku uciesze niektórych...
Po prostu ręce opadają....NO OPADAJĄ. Takie słowa mi się cisną na usta, że sama nie wiem czy ludzie są tacy tępi ... Andzikus miałam o Tobie inne zdanie... myślalam że jesteś osobą która poteafi logiczne wnioski wyciągać...a to co piszesz niestety nie pozwala mi traktować Ciebie poważnie. Chociaż ja uważam, że akurat doskonale sobie radzisz i całkiem świadomie piszesz TO CO piszesz... Ja już nie bede pięćdziesiąty raz pisać o co chodzi z tymi nazwiskami, reklamami, kryptoreklamami, marketingiem takim czy śmakim. Zawsze znajdą się osoby, które moje "wywody" z KONKRETNYMI ARGUMENTAMI pominą milczeniem.... I dalej bedą opowiadać bzdury. Wniosek prosty jest taki: jednym zależy na promowaniu lekarzy, innym nie zależy. My , te "złe" (no ale Joasi , ta dobra ) jakoś dziwnym trafem nazwisk nie wrzucamy... ale Wy macie zawsze dobry powód żeby pochwalić swojego "super najlepszego specjalistę" . Fajnie, tylko to nie jest miejsce. Został załozony watek NOWY o tematyce ogólnej, z odrębnymi zasadami żeby wy eli mi no wac pewne zachowania, aby ten wątek był nie atra kcy jny dla osób które chcą pod czapką niewidką robić sobie super PR. Andzikus jeśli bawi się ten "regulamin", nieodpowiada Ci towarzystwo założ watek dotyczacy powiekszania piersi, bedziesz miala juz grono uzytkowników bedziesz mogła "pomagać" tam dziewczynom które szukają "pomocy". Nikt nikogo stad nie wygania, ale przeciez "my" nie mamy monopolu na temat cyckowy na wizażu. Nie rozumiem osób które IWCIĄŻIWCIĄŻIWCIĄŻIWCIĄŻ mają jakieś problemy ....ALE TU SIEDZĄ, PŁACZĄ ŻE SIĘ JE WYGANIA, "SZYKANUJE" (to okreslenie mnie osobiście najabrdziej bawi) .... Wasze mało poważne odpowiadanie na argumenty .... (Zarzucanie Mya że ma podpis lekarza...a was za to upomina... )... nikt nie patrzy na to, że jeste napisane JAK BYK że kto jest NIEZADOWOLONY Z OPERACJI NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC MOZE SIE PODZIELIC NAZWISKIEM SWOJEGO LEKARZA... z oczywistych względów! bo niedobre praktyki powinno się ganić a NIE chwalić... czy mya pisze "jestem zadowolona z dr skweircz super specjalistki która doprowadziła moje piersi do fantastycznego stanu, po tym jak mnie załatwił jeden lekarz... zaprawszam do gdyni - polecam polecam , gdynia gdynia!!!! ".... No dajcie spokój.... Ja jestem coraz bardziej zażenowana... nie chcę chyba na takim poziomie prowadzić dyskusji... Bo (napiszę to z pełną odpowiedzialnością) nie wszyscy reprezentują poziom godny mojej uwagi... Ja jak mam coś do powiedzenia to swoje zdanie A RGU MEN TU JE ... Nie piszę "oh oh szykanują mnie"... Bardzo mi sie nie podoba, że wiecznie jestem używana w tych całych "potyczkach" jako usosobienie "złego bohatera" ...bo staram się pisać zawsze obiektywnie....ALE na litość boską,JAK WAS CZYTAM TO MAM OCHOTĘ TYLKO NAPIAĆ.... GŁOWĘ SIE MA OD MYSLENIA , A NIE OD TEGO ŻEBY BYŁA ELEMENTEM OZDOBNYM DO CYCKÓW...
Dance like a Queen Fight like a King! - 18.04.2011 Dr ES 325 Hp ESy florESy (.)(.) Edytowane przez gwendolinka Czas edycji: 2012-07-30 o 23:14 |
|
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz tendencje albo nie. U nas w rodzinie po ciazach od razu praktycznie kobietki miały płaskie brzuszki, rozstepów zero, szczuple. Cellulitu zero-to tez geny w duzej mierze Za to z wiekiem tendencje do tycia, w sumie ciagle. Musimy sie pilnowac |
|
|
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
Wygońcie mnie spać dziewczynki
![]() Cały dzień na nogach, a jutro obiecałam dzieciom wypad nad jeziorko, więc się nie wykręcę
|
|
#1252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na samo wspomnienie tego smaku aż mnie telepie... a próbowałam się zmusić kilka ładnych dni... no ale nie mogłam, chociaż nie należę do wybrednych ![]() Za to Merz Special też brałam i myślałam, że nie ma efektów, ale były... tylko dopiero po pół roku ![]() Ja bym Wam radziła pójść do dobrego fryzjera na jakiś zabieg na włosy- tylko taki profesjonalny. To jest najlepsza metoda i suma sumarum na jedno wychodzi cenowo, jak się tabletki przez jakiś czas kupuje. Ja po dwóch czy 3 zabiegach w salonie nie miałam już problemu z wypadaniem włosów ![]()
|
|
|
#1253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
Agatau... ja mam tendencję do tycia dlatego muszę się pilnować
![]() Belseno ale mi przycukrowałaś że niby ładna? z taką rozdziawioną japą? co ty tam widziałaś ....chyba tylko moje migdalki... ale smieją sie ze mnie właśnie wszyscy że "emisję głosu to mam niezłą" aż kamera miała zakłocenia Mieliscie temat podkładów? ja prztestowałam wszystko prawie od podkładów za 200 do tych za 20... Mam "problem" bo muszę miec taki kolor co nie wpada w pomarańczowy rózowy, pasuje do chłodenj karnacji i nie jest za zółty ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- a sukienka kosztowała jednak 79zł a nie 59 ale nie załuje .aaaaa no i padniecie jak wam napiszę.... kupiłam sobie w calzedonii TRZECI STRÓJ. biorąc pod uwagę że dwa pozostałe lezą nietknięte w szafie ...to mało racjonalny zakup.... "mongoł" się smieje że jak pojedziemy na parasailing to nie muszę mieć stroju na każdy dzień innego
|
#1255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a sukienkę poszłam dziś obejrzeć, materiał fajny ale nie przymierzyłam bo zestroiłam się w bluzkę z przed cycków, zakładaną przez głowę i nierozciągliwą, mąż mi pomógł się w nią wbić ale sama w przymierzalni nie mogłam się z niej wybić - kolejna bluzka na złom...jutro pójdę przymierzyć tylko znowu ja mam dylemat taki, że ta sukienka taka elegancka, że ja nie będę miała gdzie jej zakładać ![]() no i w końcu musze też strój kupić bo za tydzień szykuje się na jakiś urlop ale ja cały czas te cycki takie kamienne mam... ciężko coś spasować, zajrze jutro do tej calzedoni... ooo szukam właśnie czegoś matującego bez koloru, ten puder ma jakąś konkretną nazwe? i gdzie go najlepiej kupować?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-30 o 23:34 |
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
GWEN
daj foto tego pudru, moze linka? jak sie go uzywa? sam czy na cos? a napisalas bardzo madrze, jak zwykle zreszta....wałkujemy zreszta to samo po stokroć |
|
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że myśl o tych tabletkach wywołuje u mnie odruch wymiotny i skojarzenie z zapachem szamba... Ale dałam radę o dziwo Cytat:
Jak nie musisz mieć na każdy dzień innego, jak musisz? Co on bredzi?
|
||
|
|
|
#1258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest ten puder... jest bez koloru, ma tylko matowić. Belseno pomoże Ci jedna wskazówka... sukienke wkladaj od dołu... dół jest bardzo waski bez rozporka, jak z boku rozpeniesz to łatwiej dołem wlozyć... góra już też nie próbuję
|
|
#1260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

a ceny od ok 10 do 17 tys mniej wiecej
Polecam żeby w takich sytuacjach włączała się wszystkim czerwona lampka i by zastanowili się co/czemu chce się nam "podać na tacy". Polecam wpisać w wyszukiwarkę " interwencja+ nazwisko", albo" tylko nie+ nazwisko", albo" uwaga na+nazwisko". O proszę co można odszukać:

Czyli niby nie sucha, ale jakieś suche skórki przy nałożeniu podkładu pierwszego lepszego są widoczne w ilości zdecydowanie nadprogramowej. Na wyjścia mam pod podkład bazę z oriflame, nie mam porównania wielkiego, ale ogólnie jestem zadowolona 
". No i wyśpiewałam wszystko jak na spowiedzi 
jak wrocilam to odrazu po kawalkach mi sie lamaly
. A włosy garściami mi lecą, choć mam ich pięć na krzyż
Połykałam to paskudztwo o zapachu kupy (wybaczcie dosłowność...

, to po czasie (czyli po przyzwyczajeniu się do tego, że masz cycki