Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-02, 14:18   #781
orisha
Zakorzenienie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Nie ma się co wstydzisz. Już na pewno teraz widać różnicę. Wstawiaj to może coś podpowiemy
Ja juz nawet wiem co Jesc zdrowo, wywali slodycze i wieeeeeecej killera! no poszukam poszukam, zrobie nowe i tez wrzuce... ogolnie porzadny kopniak w zadek zawsze sie przyda, c'nie?

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:20   #782
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
Ja juz nawet wiem co Jesc zdrowo, wywali slodycze i wieeeeeecej killera! no poszukam poszukam, zrobie nowe i tez wrzuce... ogolnie porzadny kopniak w zadek zawsze sie przyda, c'nie?
No już sporo skalpelów chyba zrobiłaś. Więc jeśli chodzi o spalanie to killer chyba jest lepszy.
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:28   #783
yes
Zakorzenienie

a ja dziś mam dzień wolnego od Ewki po 2 skalpelach dzień po dniu nalezy mi się odpoczynek! (zwłaszcza, że na dworzu taka duchota.. )

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
Nieśmiało chciałabym przyłączyć się do wątku

bo schudłam, ale nie jestem zadowolona z efektów tzn. spadło mi trochę kg ale ciało nadal nie wygląda tak jakbym ja tego chciała. Chociaż waga mi się podoba (podpis)
Chciałabym jednak widzieć zarys mięśni i być bardziej smukła- ale nie wymagam też cudów, napatoczyła mi się ta Ewka oczywiście przez wizaż i obejrzałam na chomiku 10 min skalpela, ćwiczenia mi się podobają i sama Ewka jakoś mi podpasowała , ale nie wiem jeszcze skąd mam wziąć całą płytkę i czy jest tam omówiony tryb ćwiczen ( intensywność)?
nie chciałabym przesadzić
witamy co ćwiczyłaś że tak schudłaś?
Cytat:
Napisane przez Pindzin Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
To juz mój 5 raz kiedy chce do Was napiasać, ale za każdym razem, usuwam post i mówiee, ee tam. Ale teraz mówie NIE! Napisze, bo uwielbiam Was czytać.
No więc tak, obserwuję wątek od maja, to dzięki niemu stwierdziłam, że zaczne ćwiczyć z Ewą, ( wcześniej były 8minutówki ) i nie żaluję
Moje odchudzanie, takie dojrzałe, na poważnie zaczęło się w listopadzie, kiedy stwierdziłam, że warto zacząć się ruszać, bo siłownie nową otworzyli obok bloku, bo gruba krowa itp. Więc dzięki samym ćwiczenią, bez diety przez miesiąc schudłam 3 kg. Potem kupiłam karnet, wkurzałam się na ilość ludzi na siłowni i zaczęłam jeść 1000kcal bez ćwiczeń i schudłam kolejne 2kg. I tak trzymałam się do 20kwietnia i uwaga! Wtedy połączyłam wysiłek fizyczny z zdrowym stylem życia i tak oto jestem szczęsliwa.

Dzięki Ewie moje BARDZO grube nogi, ujędrniły się cholernie mocno, nie zwisa mi wałek nad kolanami, tzw skórka pomarańczowa, która wyglądała jak galareta, znika!! Widzę 50% poprawy! Już nie ma jej jak stoje, podbnie jak już ktoś tutaj pisał, tylko jak ścisnę. Ogółem Ewa na nogi to blogosławieństwo. A! Cwiczę skalepl, bo killera tak cholernie się boję... xD Kusi kusi, ale boje się, że nie dam rady i stracę motywacje mówiąc: Jestes słabą kluską, nie warto.

Także, chciaąłbym do Was dołączyć, o ile można . Mam juz 32 skalepele za sobą, jeden skończony doslownie przed chwilą. Dobrze mi...
A możecie mi doradzić jakieś fajne ćwiczenia na brzuch , bo wałek trochę nie chce spadać...

A! Idę zrobić jeszcze Tiff na boczki! Ha!

dałaś mi nadzieję na pozbycie się tego czegoś nad kolanami

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Pindzin a masz swoje fotki przed treningiem i na chwilę obecną?
Stary 2012-08-02, 14:39   #784
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunia_r Pokaż wiadomość
witam i melduję że wczoraj 12 skalpel został załatwiony
ja wczoraj też 12 skalpel ) o polnocy, ale nie odpuszczam

Cytat:
Napisane przez kiiko Pokaż wiadomość
też uwielbiam mój brzuch z rana
mi rano widać pieknie delikatny zarys miesni, a jak zjem sniadanie, to mam wrazenie ze w lustrze widze juz tlusta opone...

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:41   #785
orisha
Zakorzenienie

No bede atakowac killerem.

Słuchajcie, ktora Endomondo do tych cwiczen uzywa? Bo chce sobie ustawic i nie wiem czy to w ogole jest sensowene w przypadku aerobiku... Na rowerze jest ok, bo pokazuje dystans i czas

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:49   #786
tinula
Raczkowanie

Hej ja tylko wpadłam się przywitać i powiedzieć że wracam w poniedziałek. Życzę wszystkim mega wysiłku i jeszcze więcej szczęścia po zrobieniu go Pędzę na pazurki

czekamy na maleństwo

...Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu...Czas i tak upłynie...
tinula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 14:52   #787
aniaaxd2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

mi rano widać pieknie delikatny zarys miesni, a jak zjem sniadanie, to mam wrazenie ze w lustrze widze juz tlusta opone...
mam tak samo
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:11   #788
af63d773ced7e0e9556604a7878ebff427805fcd_687197814530e
Konto usunięte

Rety... trzy dni nie miałam netu, od 9 próbuje nadrobić Wasze posty!

Trochę przegięłam z ćwiczeniami na łapki, coś nie bardzo mogę tego teraz rozciągnąć... A z takim dyskomfortem między łopatkami ciężko mi podejść do jakiś ambitniejszych ćwiczeń. Dlatego dziś wieczorem długaśny spacer Chociaż tyle, żeby nie było...

Na ten małe czerwone krostki polecam jakiś balsamik z aloesem (ponieważ koi i goi, jeżeli jest to kwestia podrażnienia powinno pomóc)

Co do kwestii zmieniania jadłospisów i samoświadomości - jak trudno podjąć to wyzwanie wiemy chyba wszystkie. Dlatego też jestem za metodą bardzo małych kroczków U mnie (jak na razie) polega to na zrezygnowaniu z białego pieczywa i ograniczeniu słodyczy (jak mnie przyszpili, robię sobie jakiś budyń/kisiel lub owsiane placuszki z jakimś owocem) Piorytetem jest wprowadzenie regularnych ćwiczeń. Jak się organizm przyzwyczai, że potrzebuje dużo energii, a nie będzie już miał czego spalać z oponek na brzuchu, wszystkie grzeszki jedzeniowe nie będą już takie grzeszne
af63d773ced7e0e9556604a7878ebff427805fcd_687197814530e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:22   #789
popolka
BAN stały

wróciłam z aqua
udało mi sie kilka basenów przepłynąć ale strasznie dużo dzieciarni sie kręciło na torach
i były darmowe zajęcia 15 minut aqua areobiku to też wzięłam w tym udział
ale za chwile do pracy mam nadzieję że po uda mi sie poćwiczyć, zupełnie zapomniałam że dziś równo miesiąc odkąd cwicze z ewą, jutro pomierzę sie i obfoce aż sie boje co centymetr powie

Cytat:
Napisane przez carla_6 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a stosowała może któraś dietę Dukana? Bo tak o niej czytam i tak trochę przeraża mnie ten szybki spadek wagi, czy następstwem nie będzie efekt jojo razy dwa
ja stosowałam i żadnego jojo nie miałam
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:26   #790
Pietruszkowa
Raczkowanie

GG do Pietruszkowa

Hej dziewczyny! Przyłączam się do Was. Jakiś czas temu ćwiczyłam z Ewą ale to skalpel przez 3 tygodnie i naprawdę zaczynałam widzieć rezultaty.Niestety porzuciłam nie wiem nawet dlaczego ćwiczenia. Od poniedziałku ćwiczę codziennie.Jednak mam problemy z utrzymaniem diety.Jem bardzo dużo słodyczy co jest moją bolączką.Nie jestem grupa ale moją bolączka jest wystający brzuszek.Chce się go pozbyć aby móc ubierać fajne ciuchy. Więć na początek cześć i czołem
Pietruszkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:31   #791
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pietruszkowa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Przyłączam się do Was. Jakiś czas temu ćwiczyłam z Ewą ale to skalpel przez 3 tygodnie i naprawdę zaczynałam widzieć rezultaty.Niestety porzuciłam nie wiem nawet dlaczego ćwiczenia. Od poniedziałku ćwiczę codziennie.Jednak mam problemy z utrzymaniem diety.Jem bardzo dużo słodyczy co jest moją bolączką.Nie jestem grupa ale moją bolączka jest wystający brzuszek.Chce się go pozbyć aby móc ubierać fajne ciuchy. Więć na początek cześć i czołem
Witamy w drużynie i cieszymy się, że wróciłaś do ćwiczeń z Ewką
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 15:57   #792
xestrellax
Rozeznanie

Witam Postanowiłam podjąć wyzwanie i od jutra zaczynam ćwiczyć z Ewą, na razie to, co jest na jej stronie na fb. I mam do Was w związku z tym pytanie. Jeżeli jest tam napisane cyt. "3 ćwiczenia z albumu po 10-15 powtórzeń x3", to lepiej będzie wykonać 1 ćw. po 10-15, potem 2 i 3 i znowu wrócić do 1 itd., czy lepiej zrobić 3 serie po 10-15 powt. 1 ćwiczenia, potem przejść do 2 i potem do 3 ? Czy któraś z tych wersji może dać lepsze efekty?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
Stary 2012-08-02, 16:29   #793
lacrimachristi
Zakorzenienie

hej laski ja w poniedzialek wracam do cwczen bylam u siostry w Belgii przez dwa tyg wezcie mnie w dupe kopnijcie zebym cwczyla
Stary 2012-08-02, 18:27   #794
Inal
Rozeznanie

9 killer zaliczony! Niestety dostałam @,ale i on nie zaszkodzi mi w ćwiczeniach.
Stary 2012-08-02, 19:49   #795
Dizzy1906
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
a jaka do dieta?
ustalona przez lekarza. liczenie kalorii i oczywiście zdrowe jedzenie, gotowanie. minimum węglowodanów i cukrów.

Dizzy1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:14   #796
Pindzin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Inal Pokaż wiadomość
9 killer zaliczony! Niestety dostałam @,ale i on nie zaszkodzi mi w ćwiczeniach.
Mi zawsze gdy mam @ się lepiej ćwiczy, mam więcej energii, chęci

Byłam na zakupach Tż kupił sobie cocka, a Ja... Ja dostałam porcję tortu pralinowego z galką loda czekoladowego, coś jeszcze w tym temacie?
No ale dzisiaj jeszcze do mojego skalpela, Tiff dołożę 8 min abs i legs. I będzie git.

Yes no mam z wakacji rok temu, gdzie ważyłam 78kg, a w sobotę jak będę w domu, to zrobię nowe i Wam pokaże, chociaż pewnie Ja tylko tą różnice widze, bo z ogromnego klopsa, stałam się małym mielonym, ale i taaak kula tłuszczu. I pewnie i tak jestem jedną z większych tutaj
18.08.12r. - 65kg

26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg
78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg
26.07.14r - 72kg
26.08.14r - 68kg
Pindzin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:18   #797
yessabell
Wtajemniczenie

hej, ja tylko na moment. kolejny dzien praktyk za mną i poćwiczę dopiero w sobote i niedziele, w tyg nie mam po prostu ani jednej siły
Stary 2012-08-02, 20:52   #798
ShaniQua
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez barbarossan Pokaż wiadomość
NAJGORZEJ! właśnie wróćiłam ze szpitala, w którym spędziłam godzinę czekająć aż ktoś mi zszyje łuk brwiowy, mam rozcięty na 2 cm, po tym jak zasłabłam w łazience i rozcieła uderzając głową... lekarz zakazał aktywności fizycznej na 5 dni, tzn nie mogę sie pocić, wiec może skalpel chociaz troche mi sie uda zrobic Boziuniu,a tu wyjazd w Bieszczady pojutrze
ojojojojojoj współczuję

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaaxd2 Pokaż wiadomość
mam tak samo
ja też po śniadaniu i od siedzenia
ostatnio odkryłam taki patent, żeby przed wyjściem nad plażę poleżeć na plecach jakieś 10min i trochę brzuch się szczuplejszy wydaje

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez xestrellax Pokaż wiadomość
Witam Postanowiłam podjąć wyzwanie i od jutra zaczynam ćwiczyć z Ewą, na razie to, co jest na jej stronie na fb. I mam do Was w związku z tym pytanie. Jeżeli jest tam napisane cyt. "3 ćwiczenia z albumu po 10-15 powtórzeń x3", to lepiej będzie wykonać 1 ćw. po 10-15, potem 2 i 3 i znowu wrócić do 1 itd., czy lepiej zrobić 3 serie po 10-15 powt. 1 ćwiczenia, potem przejść do 2 i potem do 3 ? Czy któraś z tych wersji może dać lepsze efekty?
nie wiem czy już Ci ktoś odpisał, więc ja napiszę .
na płycie Ewci jest 1.ćwiczenie 10-15 powtórzeń potem 2 ćwiczenie i 3. i takie trzy kółeczka )
ShaniQua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:54   #799
Ilena
Zakorzenienie

22 skalpel za mną

Tyle razy za mną, a dalej nienawidzę ćwiczenia gdzie wymachuje się prostą nogą do tyłu bo przecież " to ćwiczenie pięknie podnosi pośladki" za każdym razem walczę ze sobą.

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2012-08-02 o 20:57
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 20:58   #800
aroli
Zadomowienie

Hej dziewczyny !

Można dołączyć ?
Ćwiczę z Ewą - skalpel od 25 lipca- w zeszłym tygodniu 3 razy, w tym już 4

Mam do Was pytanie, ile razy ćwiczyłyście w tygodniu z Ewą ?
Póki co dobrze mi się trenuje. Bardzo chciałabym zrzucić oponkę i ogólnie wymodelować ciało.
Mam nadzieję, że z Wami będzie mi łatwiej

Oczywiście fotki zrobione i ciałko wymierzone
Ciekawe czy po miesiącu będzie już coś widać

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:07   #801
Pindzin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !

Można dołączyć ?
Ćwiczę z Ewą - skalpel od 25 lipca- w zeszłym tygodniu 3 razy, w tym już 4

Mam do Was pytanie, ile razy ćwiczyłyście w tygodniu z Ewą ?
Póki co dobrze mi się trenuje. Bardzo chciałabym zrzucić oponkę i ogólnie wymodelować ciało.
Mam nadzieję, że z Wami będzie mi łatwiej

Oczywiście fotki zrobione i ciałko wymierzone
Ciekawe czy po miesiącu będzie już coś widać
Na pewno będzie widać, jeżeli będziesz ćwiczyć regularnie. Ja po 32 skalpelach (średnio ćwicze 5/6 razy w tyg) widzę DUŻĄ różnicę.
Wytrzymałości.
18.08.12r. - 65kg

26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg
78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg
26.07.14r - 72kg
26.08.14r - 68kg
Pindzin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:14   #802
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
[/COLOR]

witamy co ćwiczyłaś że tak schudłaś?
nic... dużo spacerowałam tylko, po prostu inaczej jem- chociaż i tak daleko mi do zdrowego ideału
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:21   #803
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

jeszcze 4 dni i minie 30 dni odkąd zaczęłam się ruszać w tym czasie miałam na razie 3 dni przerwy cm ładnie mi poleciały ale wizualnie nie widać za bardzo
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:40   #804
moonlight20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Też miałam kilka lat temu takie problemy z kompem Jak mnie to wkurzało!!! Okazało się, że cosik nie tak było z procesorem, później z monitorem, ale po naprawie jest już oki
Z tym że mój to serio kompletny złom, mam go dobre 7 lat Ale jutro przychodzi mi lapciak! ale będę szalała z postami! Nie pozbędziecie się mnie

Cytat:
Napisane przez Pindzin Pokaż wiadomość

Dzięki Ewie moje BARDZO grube nogi, ujędrniły się cholernie mocno, nie zwisa mi wałek nad kolanami, tzw skórka pomarańczowa, która wyglądała jak galareta, znika!! Widzę 50% poprawy! Już nie ma jej jak stoje, podbnie jak już ktoś tutaj pisał, tylko jak ścisnę. Ogółem Ewa na nogi to blogosławieństwo. A! Cwiczę skalepl, bo killera tak cholernie się boję... xD Kusi kusi, ale boje się, że nie dam rady i stracę motywacje mówiąc: Jestes słabą kluską, nie warto.

Także, chciaąłbym do Was dołączyć, o ile można . Mam juz 32 skalepele za sobą, jeden skończony doslownie przed chwilą. Dobrze mi...
A możecie mi doradzić jakieś fajne ćwiczenia na brzuch , bo wałek trochę nie chce spadać...

A! Idę zrobić jeszcze Tiff na boczki! Ha!
Witamy Jeśli chcesz zabrać się za killera może najpierw spróbuj darmowy program Ewy z jej strony (to też killer) zamiast od razu tego z płytki. Wg mnie jest łatwiejszy.

Cytat:
Napisane przez Pietruszkowa Pokaż wiadomość
Witaj w klubie, ja też jestem słodyczomaniakiem. ale mówiąc szczerze podczas całego miesiąca (bo tyle ćwiczę) nie odmawiałam sobie jakoś specjalnie słodyczy, ogólnie często jadłam po północy itp a z brzuszka spadło mi 5cm. więc nie musisz od razu tak drastycznie z nich rezygnować, ale nie jedz też całej ogromnej Milki za 11 zł na jednym posiedzeniu.

Cytat:
Napisane przez xestrellax Pokaż wiadomość
Tak jak napisała ShaniQua Ja kiedyś ćwiczyłam tak, że najpierw pierwsze 3 razy, później drugie 3 razy i trzecie 3 razy, ale było dużo ciężej. Mięśnie przy jednym ćwiczeniu były zbyt długo obciążane i ciężko było zrobić całe powiedzmy 30 powtórzeń. A kiedy rozdzielasz to na serie to załóżmy po ćwiczeniach na brzuch bolą cię mięśnie, ale zanim dojedziesz do następnej kolejki - już przestają

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
22 skalpel za mną

Tyle razy za mną, a dalej nienawidzę ćwiczenia gdzie wymachuje się prostą nogą do tyłu bo przecież " to ćwiczenie pięknie podnosi pośladki" za każdym razem walczę ze sobą.
Walczysz o jeszcze piękniejszą pupę?
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:45   #805
rozrabiara
Zadomowienie

ufff, 2 skalpel za mną, było ciężko, ale się nie poddałam powiedzcie mi dziewczyny, czy wy też miałyście takie problemy z tym ćwiczeniem, co leży się na brzuchu i podnosi nogi z udami do góry? w ogóle nie mogę tego zrobić, czytałam, że trzeba mocno napiąć brzuch i nogi, staram się to robić, ale nijak mi to nie wychodzi
myślicie, że z czasem moje ciało się wzmocni i uda mi się to zrobić?

poza tym często muszę robić przerwy, zwłaszcza podczas ostatnich 15 minut, ćwiczenia na pośladki i brzuch strasznie dużo potu ze mnie wyciskają a przy tych wszystkich unoszeniach nóg całe nogi mi się trzęsą już po kilku powtórzeniach
czy wy też tak miałyście? i czy to mija z kolejnymi treningami?
rozrabiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:49   #806
xestrellax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ShaniQua Pokaż wiadomość
nie wiem czy już Ci ktoś odpisał, więc ja napiszę .
na płycie Ewci jest 1.ćwiczenie 10-15 powtórzeń potem 2 ćwiczenie i 3. i takie trzy kółeczka )
Cytat:
Napisane przez moonlight20 Pokaż wiadomość
Tak jak napisała ShaniQua Ja kiedyś ćwiczyłam tak, że najpierw pierwsze 3 razy, później drugie 3 razy i trzecie 3 razy, ale było dużo ciężej. Mięśnie przy jednym ćwiczeniu były zbyt długo obciążane i ciężko było zrobić całe powiedzmy 30 powtórzeń. A kiedy rozdzielasz to na serie to załóżmy po ćwiczeniach na brzuch bolą cię mięśnie, ale zanim dojedziesz do następnej kolejki - już przestają
Tak przypuszczałam, ale wolałam zapytać bardziej zaprawione w boju zawodniczki Dziękuję za odpowiedzi
Od jutra zaczynam, na przemian z bieganiem
Stary 2012-08-02, 21:50   #807
Kasiaaa85
Raczkowanie

7 killer za mną!

Witam wszystkie nowe Dziewczyny
P.S. nie piszcie , że zaczynacie od jutra, zacznijcie od teraz!!!

skalpel: 19
killer: 9
Kasiaaa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 21:58   #808
Dizzy1906
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiaaa85 Pokaż wiadomość
7 killer za mną!

Witam wszystkie nowe Dziewczyny
P.S. nie piszcie , że zaczynacie od jutra, zacznijcie od teraz!!!
bardzo mi się to podoba

Dizzy1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 22:01   #809
Inal
Rozeznanie

Właśnie ściągnęłam skalpel,więc jutro oprócz killera będzie też skalpelek.
Stary 2012-08-02, 22:05   #810
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rozrabiara Pokaż wiadomość
ufff, 2 skalpel za mną, było ciężko, ale się nie poddałam powiedzcie mi dziewczyny, czy wy też miałyście takie problemy z tym ćwiczeniem, co leży się na brzuchu i podnosi nogi z udami do góry? w ogóle nie mogę tego zrobić, czytałam, że trzeba mocno napiąć brzuch i nogi, staram się to robić, ale nijak mi to nie wychodzi
myślicie, że z czasem moje ciało się wzmocni i uda mi się to zrobić?

poza tym często muszę robić przerwy, zwłaszcza podczas ostatnich 15 minut, ćwiczenia na pośladki i brzuch strasznie dużo potu ze mnie wyciskają a przy tych wszystkich unoszeniach nóg całe nogi mi się trzęsą już po kilku powtórzeniach
czy wy też tak miałyście? i czy to mija z kolejnymi treningami?
ja jestem po 6 skalpelach i nadal się ze mnie leje
a gdzieś tu czytałam (chyba w poprzedniej części),że dziewczyny na to ćwiczenie na brzuchu podkładają sobie ręczniki lub poduszki, ja podkładam poduszkę i jest lepiej, łatwiej mi spiąć mięśnie brzucha, a co za tym idzie łatwiej mi podnieść uda
dziś nie ćwiczyłam-przerwa, ale jutro wracam do ćwiczeń
dziś trochę popływałam w zalewie
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości