|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II
Cytat:
Jesc zdrowo, wywali slodycze i wieeeeeecej killera!
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
No już sporo skalpelów chyba zrobiłaś. Więc jeśli chodzi o spalanie to killer chyba jest lepszy.
|
|
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś mam dzień wolnego od Ewki po 2 skalpelach dzień po dniu
nalezy mi się odpoczynek! (zwłaszcza, że na dworzu taka duchota.. )---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
co ćwiczyłaś że tak schudłaś? ![]() Cytat:
dałaś mi nadzieję na pozbycie się tego czegoś nad kolanami ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Pindzin a masz swoje fotki przed treningiem i na chwilę obecną?
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj też 12 skalpel
) o polnocy, ale nie odpuszczam ![]() mi rano widać pieknie delikatny zarys miesni, a jak zjem sniadanie, to mam wrazenie ze w lustrze widze juz tlusta opone... |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
No bede atakowac killerem.
Słuchajcie, ktora Endomondo do tych cwiczen uzywa? Bo chce sobie ustawic i nie wiem czy to w ogole jest sensowene w przypadku aerobiku... Na rowerze jest ok, bo pokazuje dystans i czas
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja tylko wpadłam się przywitać i powiedzieć że wracam w poniedziałek. Życzę wszystkim mega wysiłku i jeszcze więcej szczęścia po zrobieniu go
Pędzę na pazurki ![]()
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#788 |
|
Konto usunięte
|
Rety... trzy dni nie miałam netu, od 9 próbuje nadrobić Wasze posty!
![]() Trochę przegięłam z ćwiczeniami na łapki, coś nie bardzo mogę tego teraz rozciągnąć... A z takim dyskomfortem między łopatkami ciężko mi podejść do jakiś ambitniejszych ćwiczeń. Dlatego dziś wieczorem długaśny spacer Chociaż tyle, żeby nie było... ![]() Na ten małe czerwone krostki polecam jakiś balsamik z aloesem (ponieważ koi i goi, jeżeli jest to kwestia podrażnienia powinno pomóc) Co do kwestii zmieniania jadłospisów i samoświadomości - jak trudno podjąć to wyzwanie wiemy chyba wszystkie. Dlatego też jestem za metodą bardzo małych kroczków U mnie (jak na razie) polega to na zrezygnowaniu z białego pieczywa i ograniczeniu słodyczy (jak mnie przyszpili, robię sobie jakiś budyń/kisiel lub owsiane placuszki z jakimś owocem) Piorytetem jest wprowadzenie regularnych ćwiczeń. Jak się organizm przyzwyczai, że potrzebuje dużo energii, a nie będzie już miał czego spalać z oponek na brzuchu, wszystkie grzeszki jedzeniowe nie będą już takie grzeszne
|
|
|
|
#789 | |
|
BAN stały
|
wróciłam z aqua udało mi sie kilka basenów przepłynąć ale strasznie dużo dzieciarni sie kręciło na torach i były darmowe zajęcia 15 minut aqua areobiku to też wzięłam w tym udział ale za chwile do pracy mam nadzieję że po uda mi sie poćwiczyć, zupełnie zapomniałam że dziś równo miesiąc odkąd cwicze z ewą, jutro pomierzę sie i obfoce aż sie boje co centymetr powie Cytat:
|
|
|
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Przyłączam się do Was. Jakiś czas temu ćwiczyłam z Ewą ale to skalpel przez 3 tygodnie i naprawdę zaczynałam widzieć rezultaty.Niestety porzuciłam nie wiem nawet dlaczego ćwiczenia. Od poniedziałku ćwiczę codziennie.Jednak mam problemy z utrzymaniem diety.Jem bardzo dużo słodyczy co jest moją bolączką.Nie jestem grupa ale moją bolączka jest wystający brzuszek.Chce się go pozbyć aby móc ubierać fajne ciuchy. Więć na początek cześć i czołem
|
|
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Postanowiłam podjąć wyzwanie i od jutra zaczynam ćwiczyć z Ewą, na razie to, co jest na jej stronie na fb. I mam do Was w związku z tym pytanie. Jeżeli jest tam napisane cyt. "3 ćwiczenia z albumu po 10-15 powtórzeń x3", to lepiej będzie wykonać 1 ćw. po 10-15, potem 2 i 3 i znowu wrócić do 1 itd., czy lepiej zrobić 3 serie po 10-15 powt. 1 ćwiczenia, potem przejść do 2 i potem do 3 ? Czy któraś z tych wersji może dać lepsze efekty?Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
ja w poniedzialek wracam do cwczen bylam u siostry w Belgii przez dwa tyg wezcie mnie w dupe kopnijcie zebym cwczyla
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
9 killer zaliczony!
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
ustalona przez lekarza. liczenie kalorii i oczywiście zdrowe jedzenie, gotowanie. minimum węglowodanów i cukrów.
|
#796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłam na zakupach Tż kupił sobie cocka, a Ja... Ja dostałam porcję tortu pralinowego z galką loda czekoladowego, coś jeszcze w tym temacie? No ale dzisiaj jeszcze do mojego skalpela, Tiff dołożę 8 min abs i legs. I będzie git. ![]() Yes no mam z wakacji rok temu, gdzie ważyłam 78kg, a w sobotę jak będę w domu, to zrobię nowe i Wam pokaże, chociaż pewnie Ja tylko tą różnice widze, bo z ogromnego klopsa, stałam się małym mielonym, ale i taaak kula tłuszczu. I pewnie i tak jestem jedną z większych tutaj
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
|
|
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, ja tylko na moment. kolejny dzien praktyk za mną i poćwiczę dopiero w sobote i niedziele, w tyg nie mam po prostu ani jednej siły
|
|
#798 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
współczuję---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- ja też po śniadaniu i od siedzenia ![]() ostatnio odkryłam taki patent, żeby przed wyjściem nad plażę poleżeć na plecach jakieś 10min i trochę brzuch się szczuplejszy wydaje ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
.na płycie Ewci jest 1.ćwiczenie 10-15 powtórzeń potem 2 ćwiczenie i 3. i takie trzy kółeczka )
|
||
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
22 skalpel za mną
Tyle razy za mną, a dalej nienawidzę ćwiczenia gdzie wymachuje się prostą nogą do tyłu bo przecież " to ćwiczenie pięknie podnosi pośladki" za każdym razem walczę ze sobą. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-08-02 o 20:57 |
|
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Można dołączyć ? Ćwiczę z Ewą - skalpel od 25 lipca- w zeszłym tygodniu 3 razy, w tym już 4 ![]() Mam do Was pytanie, ile razy ćwiczyłyście w tygodniu z Ewą ? Póki co dobrze mi się trenuje. Bardzo chciałabym zrzucić oponkę i ogólnie wymodelować ciało. Mam nadzieję, że z Wami będzie mi łatwiej ![]() Oczywiście fotki zrobione i ciałko wymierzone ![]() Ciekawe czy po miesiącu będzie już coś widać
|
#801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wytrzymałości.
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 4 dni i minie 30 dni odkąd zaczęłam się ruszać
cm ładnie mi poleciały ale wizualnie nie widać za bardzo |
|
|
|
#804 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli chcesz zabrać się za killera może najpierw spróbuj darmowy program Ewy z jej strony (to też killer) zamiast od razu tego z płytki. Wg mnie jest łatwiejszy. Cytat:
ale mówiąc szczerze podczas całego miesiąca (bo tyle ćwiczę) nie odmawiałam sobie jakoś specjalnie słodyczy, ogólnie często jadłam po północy itp a z brzuszka spadło mi 5cm. więc nie musisz od razu tak drastycznie z nich rezygnować, ale nie jedz też całej ogromnej Milki za 11 zł na jednym posiedzeniu. Cytat:
Ja kiedyś ćwiczyłam tak, że najpierw pierwsze 3 razy, później drugie 3 razy i trzecie 3 razy, ale było dużo ciężej. Mięśnie przy jednym ćwiczeniu były zbyt długo obciążane i ciężko było zrobić całe powiedzmy 30 powtórzeń. A kiedy rozdzielasz to na serie to załóżmy po ćwiczeniach na brzuch bolą cię mięśnie, ale zanim dojedziesz do następnej kolejki - już przestają ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
ufff, 2 skalpel za mną, było ciężko, ale się nie poddałam
powiedzcie mi dziewczyny, czy wy też miałyście takie problemy z tym ćwiczeniem, co leży się na brzuchu i podnosi nogi z udami do góry? w ogóle nie mogę tego zrobić, czytałam, że trzeba mocno napiąć brzuch i nogi, staram się to robić, ale nijak mi to nie wychodzimyślicie, że z czasem moje ciało się wzmocni i uda mi się to zrobić? poza tym często muszę robić przerwy, zwłaszcza podczas ostatnich 15 minut, ćwiczenia na pośladki i brzuch strasznie dużo potu ze mnie wyciskają a przy tych wszystkich unoszeniach nóg całe nogi mi się trzęsą już po kilku powtórzeniachczy wy też tak miałyście? i czy to mija z kolejnymi treningami? |
|
|
|
#806 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi Od jutra zaczynam, na przemian z bieganiem
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
7 killer za mną!
Witam wszystkie nowe Dziewczyny P.S. nie piszcie , że zaczynacie od jutra, zacznijcie od teraz!!!
|
#808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#809 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie ściągnęłam skalpel,więc jutro oprócz killera będzie też skalpelek.
|
|
#810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a gdzieś tu czytałam (chyba w poprzedniej części),że dziewczyny na to ćwiczenie na brzuchu podkładają sobie ręczniki lub poduszki, ja podkładam poduszkę i jest lepiej, łatwiej mi spiąć mięśnie brzucha, a co za tym idzie łatwiej mi podnieść uda dziś nie ćwiczyłam-przerwa, ale jutro wracam do ćwiczeń dziś trochę popływałam w zalewie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

Jesc zdrowo, wywali slodycze i wieeeeeecej killera! 
)