|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dmoc - 3mamy kciuki. No kurde, teraz musi się udać, my tu wszystkie Wam kibicujemy. ![]() Agateczka - śpiąca też bywam. Trzeba to przeczekać. Podobno jest lepiej w 2 trymestrze, jest więcej energii, mija senność, tyle, że w 3 jest znowu gorzej, bo coraz ciężej się poruszać. A odnośnie wysokiej córki, to powiedziała, że nie będzie pb. Musiałam się dowiedzieć co to pb. Pusta blondynka. Chyba uważa modelki za puste lalki. A ma skubana predyspozycje do modelingu - dłuuugie proste nogi, szczupła, fajna pupa, małe piersi, płaski brzuch - wszystko na niej wygląda dobrze. Szkoda, ale to jej życie a zawód modelki nie jest łatwy. Szejda - miłego wypoczynku i zaglądaj do nas, kochana. ![]() Dzastin - jesteśmy z Tobą - psychicznie. Ja tam lubię remonty, mimo całego bałaganu w trakcie. Efekt końcowy jest zawsze lepszy od początkowego i tak jakość czyściej jest i przyjemność z dobrze wykonanej pracy. Pszczoua - jak tam staranka? Maru - nareszcie przyszła@. Czyli dobrze jest, chociaż stresu Ci dostarczyła sporo. Będziesz chodzić na monitoring? Dedra - to teraz czekamy na Twój @ a potem na udane staranka ![]() ![]() Iza243 - witaj koleżanko. ![]() Dobrze trafiłaś.Będziemy Cię tu wspierać, pocieszać i dzielić się wiedzą. A dzisiaj przyjeżdża mój małż, tak się cieszę. Tęsknię za nim. W niedzielę znowu wyjedzie i tak do września. Trudno. Gdzie jest Kwitka i Kejth? Monini u babci a magdammm? Laski!!! Odezwać się!!!
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
IsiaG - nie wiem jak u Ciebie bo nie znamy sie jeszcse zbyt dobrze
![]() ![]() Ide do lekarza endorynologa w czwartek-zobaczymy co mi powie. Wczesniej na nic sie nie leczyłam. Martwi mnie tylko to, ze wyczytałam, ze niedoczynnośc może miec wpływ na kosci..a ja mam osteopenie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
4 cykl starań w toku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole to okazało się że rachunki i odstępne płacimy z góry więc zamieszkamy dopiero we wrześniu bo te pieniazki ktore mieslismy musimy dać na oplaty i na zycie zostanie nam UWAGA UWAGA wielkie NIC ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam mocno kciuki za Ciebie ![]() Cytat:
![]() Ja też już się nie martwie. Raczej zaczynam myśleć że już po fakcie i tego nie da się odwrócić, będę miała dziecko ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to juz przeciez spora ingerencja w nasz organizm. Co do tarczycy, to potwierdzam ![]() Damy rade ![]() Mam wrazenie, ze tym razem bardzo zluzowalam i po prostu czekam na rozwoj sytuacji. Moze to glupie, ale nie moge doczekac sie juz duzego brzuszka ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-08-03 o 13:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może nie ma, ale osteopenie mam zdiagnozowana od 10 lat i tez nie mam odpowiedzi dlaczego?? Własnie sprawdziłam moje wyniki z 2003 roku...miałam wtedy TSH też powyzej 2,7 i za mało parathormonu...juz to daje informację o niedoczynności... Czytałam mase takich tekstów jak ten poniżej: http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...aze_34986.html cyt: "Czy kobieta z niedoczynnością tarczycy urodzi chore dziecko? Jak stwierdzić u noworodka wrodzoną niedoczynność? Jeśli kobieta w ciąży ma objawy kliniczne niedoczynności i nie jest leczona, szansa na urodzenie zdrowego dziecka jest mała. " Wiec tak do końca lekarze chyba sami nie wiedza jak to jest... Ja tem lekarzem nie jestem, ale wole dmuchać na zimne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() LunaO - fajnie, że już wrociłaś ![]() Dziewczyny, a ja Wam się wyżalę, że wczoraj miałam straszny wieczór i nieprzespaną noc... Tż zreszta też... Wszystko od rana bylo super, trochę się wzięłam za porządki, zrobiłam ogórki konserwowe... ale w sumie nic forsującego ![]() ![]() ![]() ![]() A przy okazji dzisiejzej wizyty gin zalożyła mi już kartę ciąży ![]() ![]() ![]() Mam zwiększoną dawkę luteiny do 6 tabl/na dobę no i mam brać nospę dopóki będą krwawienia. No i jeśli będą - koelejna wizyta za tydzień a jesli nie to za 2 tygodnie. Dostałam też zwolnienie na 2 tygodnie, tak więc wygląda na to, że póki co nie wrócę do pracy po urlopie. Zobaczymy za 2 tyg co dalej...
![]() |
#4479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie wszystko będzie dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
O matko Dziewczyno współczuję
![]() ![]()
#4483 |
Zakorzenienie
|
Mokka trzymam kciuki, by to sie juz nie powtorzylo
![]() a tak btw. uwielbiam grecka mokke ![]() ![]()
#4484 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, kochane jesteście
![]() Wczoraj wieczorem tak strasznie chciałam do Was napisac, bo wiedziałam, ze na pewno trochę mnie podniesiecie na duchu, ale bałam się nawet przyjmować pozycję inną niż pozioma ![]() Powiem Wam, że z jednej strony czuję ogromną radość, że z dzidzią wszystko dobrze - ale z drugiej strony jakoś strasznie mnie zdołowała ta cała sytuacja. Glowa mnie wczoraj rozbolała z tego wszystkiego i teraz jeszcze trochę trzyma. Ogólnie jakaś rozbita jestem. Ale mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej ![]() Wiecie - liczyłam że będę brykac jak kozica do 9 miesiąca - tak jak moja mam i siostra w ciążach - a nagle dostaję zwolneinie i mam się oszczędzać. Czuję się jak jakaś niepelnosprawna ![]() No ale z drugiej strony - mam nadzieję, że jak macica już mi się wyczyści z tego krwiaka, to wszystko wróci do normy ![]() Ściskam Was Kochane ![]()
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu na forum juz nie raz natknęłam sie na wiadomości, ze krwiak sie wchłonął, i z dzieckiem tez wszystko w porządku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że z mieszkaniem tak sie ułożyło. Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | ||
Zakorzenienie
|
Pomocy!
![]() Jutro ide na wesele i nie mam ani fryzury ani makijażu ![]() Więc potrzebuje jakiś instruktarzy ala przydymione lub arabskie oko i jak się dodaje objętośc włosom, bo mam rozpuszczone ale cienkie i baaardzo ciężkie dlatego nic na nie nie działa, żadne pianki lakiery i suszenie głową w dół ![]() ![]() Cytat:
![]() Czuje dokładnie tak jak Ty, luzz będzie co będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też biore 6 tabl luteiny i moj tez będzie baranek ![]() ![]() Musiałaś być wczoraj bardzo przerażona, ale na szczęście wszystko dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to padam z zmęczenia,mam takie odciski na palcach że ledwo piszę... a tu jeszcze tyle roboty... Czekam za Tż bo jeszcze z pracy nie wrócił a "robota" czeka ![]() Miłego popołudnia, ja wracam dalej działać... Luna- Lady malgo jest fryzjerką więc zaraz pewnie coś Ci doradzi ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-08-03 o 15:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zadomowienie
|
Mokka - aż zdrętwiałam jak przeczytałam o tym co Ci się trafiło. Boże!!! Jak dobrze, że już wszystko jest ok. Odpoczywaj na tym zwolnieniu i się nie przemęczaj. Ja też sobie odpoczywam, bo potem czekają nas nieprzespane noce, zmęczenie, wyrzynające się ząbki, nie taki kolor kupki i inne rzeczy.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
![]() Zaraz się zabieram do roboty, musze się upięknić ![]() na dodatek jade po zabawke bo zapomnielismy kupic ![]() ![]() Zastanawiam się czy nie kupić czegoś na wyrost np. na 18 mies ale znowu glupio tak.. no i nie wiem ![]() Wrzuce zaraz zdjęcia do klubu z Londynu ![]() Mokka Krwiak się wchłania ale to normalne że krwawi to chyba ma coś wspólnego troche wchłania a troche wydala. Nie wiem czy lekarz Ci powiedział ale w przypadku krwiaka najważniejsze jest leżenie ![]() Tylko się nie martw, bo bardzo dużo dziewczyn ma krwiaki i nie słyszałam żeby którejś coś się stało ![]() Tutaj masz "beznajdziejny" przypadek: http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,1...ko_przykl.html a mimo to było wporządku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień Dobry... Ja dziś nie dospałam... niedługo zaczynamy działać ale najpierw muszę wyskoczyć do Rossmanna na małe zakupy. Dziś biorę ostatniego dupka-w końcu... Miłej soboty, później może jeszcze zajrzę. Idę zobaczyć do klubu co tam Luna za foteczki wrzuciłaś ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana baw się dobrze ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w sobotni poranek!
![]() Jak zwykle sobota u mnie to dzień sprzątania. Na zakupy małe muszę skoczyć i obiad zrobić. TŻ zażyczył sobie, żebym upiekła pizzę hawajską. ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mdłości raczej nie, ale to sikanie i pobolewający brzuszek jak najbardziej może wskazywać na fasolkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sikanie było wczoraj wieczorem. No chyba 5 razy z rzędu leciałam. Akurat jak nasi zdobywali na olimpiadzie złote medale. Hahahaha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Nie pytałam ale dla mnie to troche głupie, już lepiej jakby powiedzieli ubranka i zabawki, albo gdyby dziecko miało 4 lata bo można kupić prze różne flamastry, książeki itp. a dla 8miesiecznego to tylko jakieś grajki co się znudzą po 10 minutach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
Pewnie, ich sprawa.
![]() Ja bym chyba na taki pomysł nie wpadła. ![]() A ja właśnie popijam kawę i zajadam białą czekoladę. Tak miałam na nią ochotę, że aż poleciałam specjalnie do Biedronki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale się rozpisałyście ![]() Mokka ![]() Isia - fajnie, że dzidzia zdrowa i taka duża ![]() Iza - witaj Luna - baw się dobrze ![]() Dzastin - udanego remontu ![]() Pszczoua - Ty chyba po 1 cyklu z Clo na razie? To jeszcze nic ![]() Dmoc - Już staranka są? Tak się rozpisałyście ostatnio, że nie ogarniam już ![]() Ja swoje też zacznę brać, ale chyba nie od dzisiaj jednak ,. wezmę od jutra (3 dc) i magnezowi ![]() ![]()
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2012-08-04 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Baw się dobrze na weselichu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.