|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł ![]() |
|||
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,72% |
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
2 | 3,45% |
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
1 | 1,72% |
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
0 | 0% |
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
0 | 0% |
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
8 | 13,79% |
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
2 | 3,45% |
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
5 | 8,62% |
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
14 | 24,14% |
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
2 | 3,45% |
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
1 | 1,72% |
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
1 | 1,72% |
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
0 | 0% |
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
17 | 29,31% |
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
4 | 6,90% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Dziubasku - dać znać, proszę Cię, jak Szymek?
#2582 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
jestem kochana
![]() nie piszę bo nastrój nadal fatalny do tego doszła nieplanowana wizyta u dentysty dzisiaj, właściwie od poniedziałku czekałam na tę wizytę, kiedy to rano obudziłam się z ubytkiem w żebie - normalnie mi plomba wypadła - jak, gdzie i co się z nią stało - tego nie wiem wstałam z dziura i już zrobili mi go od nowa i jeszcze dwa czy trzy "coś bierze" na 21.08 sie umówiłam i jeszcze kamień ale to później uciekam spać, okropnie jestem zmęczona dobranoc
#2583 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdzie do Ikei jezdzicie? my na Wembley Cytat:
![]() ![]() Alibany sliczne fotki, laadna kobietka z Ciebie i wcale nie uwazam ze jakis suchar, poprostu szczuplutka jestes... oj jak ja bym tak chciala ... ![]() Madziaranew na pasku, odezwij sie do nas, tesknimy i chcemy Sophie zobaczyc ![]() ajjjj ![]() Maksiu i Lilianka
![]() Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-03 o 21:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | ||
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje! ![]() I dla Ewci również! ![]() o, to tak jak u nas ![]() ![]() Coś mamy pecha z samochodami. A nic się nie działo do niedawna. TŻ jakiś czas temu umówił się na dzisiaj do mechanika bo coś mu się nie podobało. To wczoraj auto zdechło na amen, laweta go 60 km przywiozła ![]() ![]() ![]() No i przez te wydatki i koszmarny brak czasu chyba jednak darujemy sobie wakacje w tym roku. Szkoda trochę, bo czuję że muszę chociaż tydzień się wyrwać, ale nie wiem czy cokowiek wyjdzie... planowaliśmy last minute jakieś, ale z kolei te upadające biura mnie trochę zniechęcają ![]() No nic, zobaczymy, póki co jutro idziemy na wesele ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
A było się nie wypisywać z klubu
![]() Cytat:
![]() - o rany, to współczuję i wydatków, i zachodu z tym wszystkim ![]() - ![]() ![]() - to superowej zabawy życzę! coś czuję, że Adaś będzie uwodził wszystkie panie na sali ![]()
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
wow jaka sliczna
![]() i dla ewci ![]() Moja sie puszcza i stoi i lapie rownowage, czasem przesunie sie o jedna nozke do przodu i bach ![]() Oficjalnie od 19-23 jedziemy do okuninki nad jezioro białe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2587 |
Zakorzenienie
|
Marina1;3
Zmalowana;35 blondynkapoznan dzięki dziewczyny, zrobię jutro krupniaczek, bo ile można jeść pomidorową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tez tesknie I dlatego podczytuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
Wtajemniczenie
|
![]() wypisalam sie, teraz glupio znow wracac ![]() Mam nadzieje ze bedzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() O rodzenstwo zawsze mozna sie postarac i Sophie bedzie miala towarzystwo ![]() Wiki dziekuje ze komplement... Fajnie ze napisalas, odezwij sie czasem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
37>>>17 :d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wcale nie głupio ![]() Carmelak, a co Ty za szyfrem jedziesz? ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- A, już widzę ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 |
Zakorzenienie
|
carmela fajne porownanie u mnie byloby 38 do 20
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Stronczek jesli zdrowie mojemu dziadkowi dopisze bede u niego od 23-25. Wiec moze na 25 w sobote bysmy sie wstepnie w Białymstoku umówiły - co ty na to?
#2593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moze Chelsea i Cookie by do nas dolaczyly??? i by bylo spotkanie podlasianek ![]() Zastanawiam sie nad zlotem Warszawskim...bede wtedy w Pl ( o ile by bylo 1-2 wrzesnia) i mam tylko 150km ale nie wiem czy mi sie uda Tz namowic Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-03 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A oprócz wyglądu i ceny są jakieś różnice ?? Cytat:
Alibany Twoja plzowiczka wyglada jakby miała ze 3 latka A ty jestem bosko szczupła Kobitki oświadczam ze po 20 miesiącach powróciła ![]() ...@
![]() |
#2595 |
Wtajemniczenie
|
a ja oswiadczam, ze pomylismy podłogi na przyjazd Ulkow
![]() Telik z tego co pamietam to Nerola brała azalie. Ja sie tez zle po swoich czuje a wziełam dopiero jedno opakowanie. Ma ktoras spirale hormonalna? Albo jakies doswiadczenia z nia? Dziubek straszne przezycia ![]() Isia brawa dla Ewki Alibany super fotki! Nie jestes suchar, ale jak chcesz moge Ci całkiem za darmo dac 7kg ![]() Ej ja jade na zlot do Wawy (do innego miasta tez pojade). Ustalcie tylko date ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Takim duperelami jak: 5-punktowe pasy, więcej regulowanych elemntów (np. siedzenie), sprzęgło w pedałach, hamulec nożny dla mamy, ten telefon zabawka i uchwyt na bidon (najpierw myślałam że to zbędne, ale teraz się okazuje, że te dwie rzeczy - z tych wszystkich dodatkowych - najbardziej się u nas przydają, bo Tymek lubi się bawić telefonem i z dumną miną sam sobie bidon bierze, kiedy ma ochotę ![]() 3. Nie wiem, czy Ci gratulować, czy współczuć ![]() Cytat:
![]() 2. Dodam jeszcze 5 ![]() 3. Fajnie ![]()
![]() |
#2597 | ||||||
Zadomowienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nam najwygodniej na Edmonton. raz bylismy na Croydon, ale tam kilka przesiadek jest. tu też, ale chyba szybciej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o, buraczki też, i to w ogromnej ilości.... a jaka kupa różowa po nich wychodzi ![]() A dla Tymka wielkie brawa za postępy! (wstyd...teraz dopiero przeczytałam....) no to witamy w klubie ![]() Cytat:
![]() Sam samochód to może nie jakieś wielkie wydatki, choć kilkaset zł na pewno pójdzie. Ale do tego dochodzą trzy wesela w przeciągu miesiąca + jedne chrzciny, gdzie będę chrzestną ![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2012-08-04 o 06:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Och Ci faceci ![]() miałam dziewczynom taką fotę ale zborze Cytat:
![]() Cytat:
ad2. jak pech to pech mam nadz iej e, że w końcu się na lepiej odwróci Cytat:
Agni dzięki ![]()
![]() |
#2600 | |||
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj pospał w ciągu dnia łącznie z 2,5h więc bardzo dużo jak na niego i po 19 już zasnął na noc, zjadł zupkę ale niestety zwymiotował ![]() cały dzień był słaby choć miał momenty,że się pobawił ale raczej na kolanach chciał albo się tulił na rękach taka moja bidulka Cytat:
nie mam takich problemów bo moje dziecko nie zaśnie nigdzie poza swoim łóżeczkiem, turystycznym u moich rodziców i w foteliku samochodowym. W wózku jest taka histeria jakby go ze skóry obdzierali, choćby nie wiem jak był zmęczony nie zaśnie ![]() Cytat:
![]() ![]() położyłam się wcześnie u niego i pilnowałam przez całą noc , bałam się ,że się udusi ![]() ale na szczęście spał spokojnie , wstał o 6:20 w dobrym humorku , oglądał bajki (wiem wiem wyrodna matka jestem ale on ma swoje ulubione bajki na kanale baby tv-dla takich maluszków typowych i patrzy jak zahipnotyzowany, tańczy, pokazuje paluszkiem ![]() tyle,że ma biegunkę zjadł mleczka , mało jak na niego ale zjadł i nie zwrócił więc sukces no i dalej go obserwujemy teraz ma juz 1 drzemkę ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- ania współczuję problemów z samochodami , oby wyszło jak najtaniej ![]() telik no musiało to nastąpić kiedyś ![]() kurcze przeczytałam wszystkie posty ale pustka w głowie... nie wiem co odpisać ![]() fatalny mam okres w życiu teraz ...nerwy , stres i nic więcej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Jeszcze tylko 4 godziny w pracy i urlop ![]() ![]() ![]() Co prawda mam stresa czy wszystko spakuję, zabiorę, kupię i czy w ogóle się wyrobię, ale i tak się cieszę. Aania ja już jedno wesele mam za sobą, a czekają mnie jeszcze 3. Jedno 18 sierpnia ( zostawiamy Domka z teściami i jedziemy na dwa dni sami, ciekawe jak to będzie ![]() ![]() ![]()
#2602 |
Wtajemniczenie
|
![]() witam sie z pracy
#2603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co, pierwszy raz zwiała ? ![]() alibany a ja kocham Twoją figurę, uwielbiam takie sylwetki. Tak właściwie to mój ideał. A Ala piękna uściasta dama. Ząb mnie boli ![]() ![]() Ja się raczej nie piszę na zjazd- z chęcią bym Was oczywiście poznała - ale Wawa za daleko, nie ma jak dojechać, koszty. Wiadome. (narzekam na zęba, a własnie zjadłam dwie mega kromki z jakimś masłem czekoladowym ![]() ................. Wiecie co, tak czytam jak Wasze maluszki stawiają pierwsze kroczki, a mój ani myśli. A kończy niebawem 14 m-cy. Zaczynam się martwić.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2012-08-04 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ściskam Cię mocno ![]() Cytat:
![]() ![]() Telik w sobotę w pracy?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja mam jakąś dziurę w mózgu. Nie mogę się dzisiaj zorganizowac a dużo o zrobienia mam. Dziewczyny plissss tylko nie 1-2 września zlot ![]() Dziubek czytałam o Szymkowym bezdechu, ale mi z głowy wyleciało żeby skomentować. Współczuję, oby się nie powtórzyło, straszne. A wymioty i biegunka: podobno wirus panuje, u nas na wsi dzieci to samo, teraz tylko obserwuje Sarę.. Muszę kupić zabezpieczenia do szafek, bo ileż można pilnować i układać, wkładać , zamykać, odciagać dziecko. Marina jak się dostaniesz do Lbn to ja Cię z Lbn do wawy wezmę.
Sara ![]() Edytowane przez patik87 Czas edycji: 2012-08-04 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Wtajemniczenie
|
Patik a jak ze stawaniem Sary? robi postępy?
Ulcia jedzie teraz do żnina i biskupina a potem do mnie ![]()
![]() |
#2607 |
Zadomowienie
|
Lila, Maks, spóźnione, ale szczere sto lat!
![]() ![]() Adrij, ten krem robiłam sama, później przełożyłam do rękawa z końcówką gwiazdki i zrobiłam różyczki. Tutaj przepis i film instruktażowy http://wulkan-smaku.pl/tort-caly-w-rozach/ . Następnym razem masę do zdobienia zrobię z innego przepisu- ta była bardzo ciężka i słodka. Dziubku, współczuję przeżyć. ![]() Alibany, super plażowiczka i z Ciebie niezła laska. ![]() Youyou, Iustyna, udanego spotkania! Brumku, mam nadzieję, że teściowa szybko wróci do zdrowia. ![]() ![]() Telik, to i tak niezły wynik z @. Czyżby smart miał być roczkowym prezentem? ![]() Mam wrażenie, że ktoś mi dziecko podmienił. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staje w basenie i się próbuje puszczać i w wózku staje. W domu przy meblach coś nie chce, nie wiem. I raczkuje.
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
a wiesz ,że Ci zazdroszczę
![]() marzy mi się "normalna" praca ... Cytat:
![]() ![]() ja tak jak Marinka do w-wy nie podjadę,bardzo żałuję bo chciałam Was poznać ![]() to chore ,żeby bilety na pociąg były tak drogie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Wtajemniczenie
|
Marina pierwsze zakończyło się niepowodzeniem
![]() Telik co Ty robisz w pracy ? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.