|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
![]() jakis kurs twoj malzonek robil z tego co pamietam ![]()
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Mi też się właśnie skojarzył ten kurs.
Berbie coś wspominałaś o rocznicy ślubu w związku z tym ![]()
#3513 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przepraszam za ostry osąd, ale jak Was czytam, to mi się wydaje, że te Wasze znajome są jakieś nienormalne. Mój kumpel po mojej # pytał się, czy chcę słuchać, jak mówił coś o córce. A tak to raczej nikt mnie nie katował historiami o dzieciach. Masakra. Ja po pracy, cmentarzu, sklepie i .. pizzy ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35686860]Oglądacie olimpiadę? Ale się ucieszyłam z tego złota ![]() A poza tym to brzuch mnie boli z powodu owu :/ Takie czuję jakby mega wzdęcie ale nie spowodowane przez układ pokarmowy. Zawsze tak mam. Boli mnie bardziej niż w czasie @. A Was boli na owu?[/QUOTE]mnie boli, mniej albo bardziej, czasami nospę muszę brać bo nie wytrzymuję, ale raz czy 2 zdarzyło mi się to Cytat:
spotkałam się z taką Panią X która to powiedziała z wyrzytem, że miała 3 bardzo dobre koleżanki i 2 bardzo szczerze pogratulowały jej a jedna w ogóle przestała się niemal odzywać, dodam że X wiedziała że tamci starają się ponad rok, a im udało się prawie że od razu i X powiedziała że ta koleżanka powinna się cieszyć a pewnie zazdrości, że im się udało a jej nie, a nie pomyślała, że ta koleżanka mogła stracić maluszka i bardzo ją to boli, ludzka głupota granic nie zna noo ja siedziałam na górze aleTŻ co chwilę słyszałam hehe ale widziałam jak Niemiec rzut spierdzielił [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35696028]Przepraszam za ostry osąd, ale jak Was czytam, to mi się wydaje, że te Wasze znajome są jakieś nienormalne. [/QUOTE]to raczej ty masz nadzwyczajnych znajomych ![]() uff wczoraj neta nie miałam, dziś ganiałam, sprzątałam, zrobiłam cappuccino na zimno i chyba idę zboże zrzucać, bo słyszę że ojciec przyjechał!
![]() |
#3515 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak ludzie niczego nie rozumieją... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
Perse co do owulacji mi też się zdarzała taka bolesna, że aż usiąść nie mogłam. Gin mi zapisał tabletki aulin, bo nospa w ogóle mi nie pomagała. Ale przy staraniach już zabronił brać
#3517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja chcę właśnie aby z sufitem się stykały- żeby mi nie została tam luka 30cm bo ani tam co położyć ani jak posprzątać a z drugiej strony nie chcę obniżać sufitu nie wiadomo ile... Cytat:
![]() esesia- można podzielić ten wymiar i zrobić szafki mniejsze jedna na drugiej, jak zostanie luka to można obniżyć sufit lub jeszcze jakiś pawlacz na samej górze zorganizować BERBIE- to dobrze, że już w domu jesteś skoro na szkoleniu średnio fajnie było ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Maga, esesia- jak się czujecie w małych kuchniach? ![]() bo ja nauczona jestem do wielkiej i ciarki mnie przechodzą na myśl, że będę się musiała zorganizować na takiej małej powierzchni...gdzie to wszystko pomieścić i jak się tam poruszać... chyba mam klaustrofobie.... ![]()
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-08-04 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Zeberka ja mam 15 cm od sufitu bo mamy tam rurę od gazu zabudowaną i kratkę wentylacyjną. Więc nic mi się tam już nie zmieści. No i te 90cm akurat też tak pasowały.
Ja się czuję super w moje kuchni, wszystko mam pod ręką. Jedyne czego mi brakuje, to trochę blatów, bo jak gotuję to zawsze z rozmachem ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- No ale dzięki temu, że mała kuchnia to zawsze raczej mam porządek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Fiol a Ty dzisiaj dzwonisz do lekarza żeby się umówić?
#3519 |
Zakorzenienie
|
Tak dzwonię dziś do lekarza, ale kazał mi dzwonić coś koło 21-22, bo dopiero wraca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja 30 lat jestem nauczona, że wszystko się dzieje w kuchni... u Rodziców gotowaliśmy, jedliśmy i nawet gości przyjmowali, teraz na piętrze podobnie tam mamy kuchnię (chyba bo nie mam zapisane pod ręką a nie pamiętam) 2,40x3,20 z uskokiem na komin niby nie taka mała ale chcę dużą zmywarę, dużą lodówkę i obowiązkowo stół bo też mi tam będzie brakować baltów roboczych a gdzie z Kasią ciastka będziemy wycinać na święta i pierogi lepić? ![]() No i ja lubię usiąść na minutę w kuchni przy kawie jak coś gotuję i zerkam co chwilę do gara aby się nie przypaliło...
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak gdzieś 2,70x2,40. Lodówkę mam dużą, z jednymi drzwiami, zmywarkę tą największą na 13 kompletów, no ale to właśnie kosztem stołu. U rodziców też miałam dużą kuchnię i tam się najczęściej jadło obiad, piło kawkę, nawet jak ktoś w odwiedziny przyszedł
![]() Jak się wybudujemy kiedyś to będę miała większą kuchnię ![]()
#3522 |
Konto usunięte
|
Ja mam dużą kuchnię, a i tak w niej nie jemy
![]() Kuchnia to moje królestwo, to pomieszczenie, w którym czuję się najlepiej. A jemy w dużym pokoju, mam 4-osobowy komplet taki z Jyska, okrągły stół+4 krzesła, super sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35699851]A jemy w dużym pokoju, mam 4-osobowy komplet taki z Jyska, okrągły stół+4 krzesła, super sprawa.[/QUOTE] i stabilne ten komplet z jyska? my sie kiedys nad nim zastanawialismy i własnie strasznie niestabilny nam sie widział. a moze to nie ten co my odladalismy!? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
leż i nie stresuj się, będzie dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie do mnie pytanie, ale też mamy małą kuchnię, fakt, miejsca w szafkach mi brakuje, bo moja kuchnia jakaś taka nieustawna, a poza tym jak ją projektowałam to pojęcia nie miałam o gotowaniu i zagospodarowaniu kuchni, a wg mojej mamy miało mi to wystarczyć co wymyśliłyśmy. no i zostało jak jest, a teraz za późno na zmiany. ____________ melduję, że żyjemy i jest dobrze. zdobyliśmy dzisiaj drugą i ostatnią górkę, na którą można się dostać kolejką ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
To ten: http://resources.jysk.com/getimage/w...63594/WEB/1005 Prezentuje się całkiem przyzwoicie. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Monia to nieźle macie z tymi ścianami
![]() Fajnie, że masz chęci na jedzonko. Mi na początku w ogóle się jeść nie chciało, dopiero gdzieś od 14 tygodnia w miarę zaczęłam jeść, a do nabiałów to dopiero w zeszłym tygodniu wróciłam, dzisiaj pierwszy jogurt zjadłam i obyło się bez bólu żołądka na szczęście ![]()
#3527 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() a co tu takie pustki? ja nie spię od 6 ![]()
#3528 |
Konto usunięte
|
No ja nie wiem właśnie, weszłam na wizaż ok. 9 i cisza w eterze. Może dziewczyny się wakacjują albo śpią?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
weekendowa cisza
![]()
![]() |
#3530 |
Konto usunięte
|
A jak u Ciebie? Leżysz grzecznie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35704420]A jak u Ciebie? Leżysz grzecznie?[/QUOTE]
![]() ![]() ![]() plackiem. dzis wypilam szklanke soku i juz mam schizy, ze objawow brak....
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
ja dzis tylko na chwileczkę.
niestety na łódki nie mamy ani trochę czasu ![]() ![]()
#3533 |
Zakorzenienie
|
Cześć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
![]() Ide po chleb bo mi splesniał ![]() jestem! kupiłam bułki ![]() A Księzniczka moja mnie nieżle nastraszyła. Wczoraj wieczorem malutko kopniaczków, jeszcze o pólnoocy ciastko jadłam by ją pobudzic to kopnęła raz i tyle. Ledwo usnełam. Ranno jak Tz wrócił z nocki tez cisza- juz sie widziałam na IP, ale w koncu sie jej zachciało ruszac i teraz jest ok!! ![]() Edytowane przez eseska Czas edycji: 2012-08-05 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
![]() Chyba wakacyjna cisza raczej ![]() Alfa to Ci dzisiaj Wiktorek nie dał pospać ![]() Pani odpoczywaj, a objawów to czasem jeszcze będziesz miała dosyć ![]() Esia ja nawet nie lubię w sobotę nic kupować bo pełno ludzi w sklepie :/ a chlebek często jak kupuję to mrożę po kilka skibek ![]()
#3535 |
Zakorzenienie
|
MAGA! ja ostanio miesne zakupy robie w piatek. a po inne rzeczy to jedziemy w sobote koło 15 to zazwyczaj juz mniej ludzi. a przeciez mleka w kartonie mi nie wykupia czy innych takich rzeczy! A chcleb tez mroze ale jak za duzo kupimy. a ten niby taki dobry miał byc, bez konserwantów - to nie powinien splesniec tylko sie wysuszyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
eh dzień dobry!!! my się wybyczyliśmy bo właściwie o 1 poszliśmy spać - brzuch mnie bolał aż nie wiedziałam co się dzieje i beczałam;/ nie wiem czy na owulkę czy jelita tak bolały bo to praktycznie w jednym miejscu...
ale dziś ok i jem normalnie ![]() później obiad, ciacho i jedziemy chyba nad zalew pospacerować i do kościoła miłego dnia!
#3537 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Konto usunięte
|
Ja sprzątam i piorę, potem obiad, a potem jedziemy na cmentarz do innego miasta, bo dzisiaj jest rocznica śmierci mojej Babci.
Ale potem skoczymy do takiego centrum handlowego niedaleko, już zapowiedziałam TŻowi i jakoś nie złożył reklamacji, więc może się udają zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
perse miałam ten sm stół ale oddalam mamie bo.zrobiliśmy sobie lade
![]() eses ja byłam z niego raczej zadowolona ale jak ostatnio byłam w jysku i go widziałam to wydaje mi się że jest o połowę cienszy niż my mamy a przez to mniej stabilny także ja bym go teraz nie kupiła... wolałabym być narazie bez i rozbierać i kupić coś lepszego!!! a tak w ogóle dzień dobry ![]()
#3540 |
Wtajemniczenie
|
![]() - Daria nie pije soków marchewkowych. Ma cere po mamie, łatwo sie opala ![]() ![]() ![]() - po tacie, oczy i rzęsy ![]() Natalia - gdzie bedziesz i kiedy, bo przeoczyłam Twój post a mam do nadrobienia 10 stron i nie dam rady. Co u Was kochane? Jak się czujecie?
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka ![]() Aniołek ![]() Daria ![]() Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-08-05 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.